Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoedt: ‘Ik moet het accepteren, maar hoef het niet te begrijpen’

Laatste update:

Matthijs de Ligt begon zaterdagavond in de basis in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije, terwijl velen hadden verwacht dat Wesley Hoedt aan de aftrap zou verschijnen. Bondscoach Danny Blind gaf de voorkeur aan de Ajacied.

“Ik moet het accepteren, maar hoef het niet te begrijpen”, zo werd de 23-jarige stopper van Lazio geciteerd door De Telegraaf. Hij moest op de bank beginnen omdat Blind een rechtsbenige verdediger wilde opstellen; daarom koos hij dus voor De Ligt. “Maar Virgil van Dijk en Jeffrey Bruma zijn allebei rechtsbenig. Ze deden het goed samen.”

“Waarom kunnen er dan geen twee linksbenige spelers samen voetballen?”, aldus Hoedt, die na de pauze alsnog zijn opwachting mocht maken. “Ik ben blij dat ik mijn debuut heb gemaakt. Dit was een volgende stap in mijn loopbaan. Maar deze nederlaag is slecht voor ons. We hebben het niet goed gedaan.”

Wie is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht dat je het niet zou accepteren! Wat een keuze om een 17 jarige boven een speler te verkiezen die in de serie A zich heeft bewezen! Echt niets, maar dan ook niets kun je verzinnen om dit goed te praten! De Ligt hoorde niet eens geselecteerd te worden.

26 maart 2017 om 00:46

Je kunt dit de Ligt niet eens kwalijk nemen. Die jongen wordt voor de leeuwen gegooid terwijl hij er nog totaal niet klaar voor is, dat bewijst de wedstrijd in Kralingen een week eerder wel.

Blind is hardleers, selecteert hem alsnog, stelt hem vervolgens doodleuk op terwijl hij een meer ervaren alternatief heeft, maar laat hem vervolgens na een helft kei en keihard vallen als de Ligt een fout maakt. Werkelijk alles wat Blind fout kon doen in dit dossier heeft Blind fout gedaan.

26 maart 2017 om 01:54

BLind is helemaal doorgedraaid. Totaal van de pot gerukt. Volgende keer zetten we een mongoliede aap op de bank, die maakt nog logischere keuzes. Een speler die zich bewijst in de serie a of een speler die 5 wedstrijden heeft gespeeld bij Ajax ...hmmm...lastig hoor.

26 maart 2017 om 10:13

Tja, Blind kiest voor kwaliteit he, niet voor speeltijd of status....

Kunnen we nu aub eindelijk een keer van deze bondscoach af?

26 maart 2017 om 10:46

Hij accepteert het wel...
Hij begrijpt het alleen niet

Duidelijk, ook Hoedt snapt niet waarom. Op zich logisch, de Hoedt speelt al jaren in Italie en is daar verder opgeleid. Hij snapt de Hollandse school niet meer.

Alles draait om het positie spel en de opbouw. De bal moet snel achterin rond gespeeld worden. En dat gaat beter met een linskpoot en een rechtspoot. Verdedigen is bijzaak want Oranje heeft toch meestal bal bezit.

Bulgarije heeft vanavond het aangedurfd om hoog druk te zetten. Iets wat niet verwacht werd maar als het gebeurd, dan moet er achterin nog sneller gespeeld worden om onder de druk uit te komen. En dat gaat niet met twee linksbenige spelers. Dan moet je een lange bal gaan spelen op een lange spits en snel aansluiten vanuit het middenveld. Dan krijg je snel, dynamisch voetbal en dat is totaal on-Hollands.

26 maart 2017 om 00:32

Barcelona en Bayern spelen toch ook al jarenlang met twee rechtspoten centraal en dat zijn de meesters in het van achteruit opbouwen (en real madrid en atletico etc)? Onzinargument dus, die je ook echt alleen in Nederland hoort. Een theoretisch verzinsel is het dat in de praktijk er amper toe doet.

En dus ook een rare opmerking dat verdedigen bijzaak is als je meer balbezit hebt. Zonder goede verdedigers win je niets, dat zag je vandaag weer. En zeker het verdedigen van counters is heel lastig en heb je echte specialisten voor nodig.

26 maart 2017 om 00:35

Helemaal mee eens. Dat gezeur over een links en een rechtsbenige verdediger moet echt eens ophouden. Wat een totale onzin is dat zeg.

26 maart 2017 om 12:40

Nee maar Blind heeft het voetbal uitgevonden. Al zijn beslissingen worden zo onzinnig beargumenteerd. Door zo iemand wil je toch niet vertegenwoordigd worden als Nederlands elftal zijnde. BLIND OUT

26 maart 2017 om 00:39

Ik heb in lange tijd niet meer zo'n belabberde uitleg gelezen. Dat je er nog duimpjes voor krijgt is mij een raadsel.
4-3-3 was vroeger snel en dynamisch, maar wel verzorgd. De bal moest gewoon vooruit worden gespeeld. Aan achterin breien heb je nooit iets. Dat is ook echt iets wat onder De Boer bij Ajax is gecultiveerd, maar dat niet per se typerend is voor ons voetbal. Het is eerder een brevet van onvermogen van je spelers die niet weten wat ze moeten doen omdat er te weinig beweging is voorin.
De bal wordt vanuit de klassieke 4-3-3 naar de flanken gespeeld. Die hoeft helemaal niet snel achterin rondgespeeld te worden. Dat is kolder.
Hoedt speelt overigens 1,5 jaar in Italie. Niet 'al jaren'. Zijn opleiding heeft hij bij AZ gehad en daar zijn ze toch redelijk van het 4-3-3 zoals dat gewoon is in Nederland. Dat hij de Hollandse School niet meer snapt is echt verschrikkelijke onzin. Hoe krijg je het getypt?
Bulgarije had een paar jagende spelers maar liet zich altijd inzakken. Typisch oostblokvoetbal dus. Maar als je je verdedigende middenvelder in laat zakken en je backs hebt staan kun je de bal altijd kwijt. Welk been favoriet is, maakt dan echt niet uit. Meer dan 3 jagende spelers durven ze toch niet vooruit te sturen.

26 maart 2017 om 01:01

Als je sarcasme niet meer begrijpt, hoef je echt te reageren. Natuurlijk snapt Hoedt prima hoe Blind wil dat Oranje speelt. Echter hij weet zelf wel beter want bij Lazio zijn de trainers geen koekenbakkers.

Klassieke 4-3-3 is geen Hollandse school. De Hollandse School is tegenwoordig een term voor achterin de bal doelloos rondspelen zonder dat er ook maar een enkele gedachte achter zit anders dan geen enkel risico willen nemen. Tikke breed, tikke terug, totaal geen dipegang of snelheid. Een spel waar iedereen moedeloos van wordt maar wat we toch elke keer te zien krijgen, al jarenlang, ook onder Hiddink.

Bulgarije heeft maar twintig minuutjes druk hoeven te zetten om een twee-nul voorsprong te krijgen. En dat alleen maar omdat niemand de lange bal wil of mag spelen. Terwijl we een spits van bijna twee meter hadden en ons middenveld bestond uit lopers die graag rennen. En nee ze gebruikte meer spelers dan drie want de rest sloot wel aan om onze middenvelders te dekken.

26 maart 2017 om 01:56

Totale bullshit. Alleen in Nederland hoor je die lachwekkende verhaaltjes over een links en rechtsbenige centrale verdediger. Een normale coach die een IQ heeft van boven de 50 stelt gewoon de 2 beste verdedigers op.

26 maart 2017 om 11:28

Niet mee eens Speedy. Dat verdedigen bijzaak is omdat Oranje meestal balbezit heeft is een misvatting en gisteren hebben we juist het tegendeel gezien. Als je veel balbezit verwacht te hebben (dat hadden we) en je denkt dat die lui maar een paar keer voor de goal gaan komen (en ze kwamen ook inderdaad maar een paar keer voor de goal), dan heb je meer aan een slager die misschien voetballend iets minder is, dan een schooljongetje die leuk kan inschuiven, maar waarvan z'n ballen nog moeten indalen en die achter een steen wegduikt als iemand "boe" roept. Alle grote ploegen die iets wonnen hadden allemaal minimaal 1 type "nietsontziende" verdediger in de ploeg. Ik noem een Desailly, Materazzi, Ramos, Pepe. Die werden echt niet opgesteld vanwege hun inschuivende kwaliteiten of hun geweldige cross pass. Tuurlijk konden ze heus wel leuk voetballen, maar die stonden er in eerste instantie om duels te winnen en aanvallers uit te schakelen. Maar hier in Nederland is dat kennelijk niet belangrijk of bijzaak, want hier praten we over wel of niet twee linkspoten in het centrum, inschuiven naar het middenveld, Hollandse school en weet ik het allemaal. Maar het belangrijkste voor een verdediger is dat die duels achterin gewonnen worden en dat die bal er niet ingaat. Anders kunnen die al die mooie tactische praatjes na 5 minuten gewoon de prullenbak in zoals we gisteren gezien hebben. En dat is Blind aan te rekenen (die jongen van 17 kan er niks aan doen natuurlijk).

26 maart 2017 om 11:31

Nvm ik lees nu de rest van de reacties hahaha, briljant verwoord

26 maart 2017 om 11:58

Liever iemand die ''de Hollandse school'' niet snapt dan iemand die niet eens voetbal begrijpt (onze bondscoach). Wat heeft het uiteindelijk opgeleverd om met links en rechtspoot te spelen: uitschakeling van het WK. We hadden gewoon met Hoedt moeten beginnen, dat was vooraf al duidelijk.

Net zoals we het maar moeten accepteren dat de top van de KNVB zonder grondige onderbouwing Blind bondscoach heeft gemaakt, en na een mislukte EK kwalificatie nog steeds Blind aanhoudt. En dan als kersen op de taart ook nog twee oud-bondscoaches aanstelt als assisten waaruit de onkunde van Blind blijkt. En dan vergeet ik ook dat we Ziyech hebben laten lopen.

Maar ja dit alles hoeven we ook niet te begrijpen.

26 maart 2017 om 00:51

Net of Ziyech wat zal toevoegen

26 maart 2017 om 01:57

Ja, die zo heel veel toevoegen . Namelijk een beetje creativiteit .

Het is alsof Blind vraagt om alle kritiek. Waarom doe je dit toch? Weer een slapeloze nacht die je bij je verzameling kan plaatsen. 17 jaar, nog maar een handvol wedstrijden gespeeld en hem nu al laten spelen in een cruciale wedstrijd als deze. Het is onbegrijpelijk.

26 maart 2017 om 00:28

Lijkt wel of hij ontslagen wil worden. Net als Seedorf nog 3 jaar genieten van je salaris die ze je moeten uitbetalen.

26 maart 2017 om 04:02

Groot/belangrijk deel van de spelersgroep is klaar met hem. Zie vandaag het resultaat. Oja wilde ze ook nog bedanken voor het verpesten van mijn Surinaamse toto. Had 2€ gebet en kon x11 winnen!! Was voor mij 3 dagen werken dat geld dat ik nu misgelopen ben door deze domme 2-0 :-(

Makkelijk praten voor hem. In de tweede helft beperkten de Bulgaren zich alleen maar tot verdedigen, dus hij heeft het niet al te moeilijk gehad. Maar gezien het feit dat niemand de Ligt wilde helpen kun je ook concluderen dat het Hoedt ook had kunnen overkomen. Bij beide doelpunten ging niet alleen de Ligt in de fout. Bij de tweede kun je bijvoorbeeld ook de keeper betrekken, want het was geen onhoudbare bal.
In de voorbeschouwing werd al gezegd dat het moeilijk verdedigen zou worden gezien het voetbal van de Bulgaren en dat het vooral op het kiezen van de juiste positie aan zou komen. Dat was nog te moeilijk voor een 17-jarige.
Daarbij wordt er ook voorbijgegaan aan het feit dat het middenveld grossierde in foute passes en balverlies.

26 maart 2017 om 00:32

Het blijft leuk om een ajacied aan te vallen. Maar wat je zegt hoe slecht was het middenveld wel niet en Zoet was bij beiden doelpunten ook niet lekker bezig.

26 maart 2017 om 00:35

Toch hebben ze maar 2 echte kansen gecreeerd en beiden grotendeels door blunders van de Ligt.

26 maart 2017 om 00:59

Ik vind het maar een blunder 2de goal doet hij niet veel fout. Die bal had Zoet kunnen hebben net zoals de eerste.

26 maart 2017 om 01:00

En in de 2de helft vond Bulgarije het wel best

26 maart 2017 om 01:02

Die ballen had Zoet niet eens moeten krijgen. Dat is het probleem.

26 maart 2017 om 01:05

Dat ook maar je kunt niet alleen de ligt de schuld geven

26 maart 2017 om 11:38

En bij de 2-0 zakt Indi te ver terug en blijft vervolgens staan kijken ipv direct weer aan te sluiten(dan had nr9 buitenspel gestaan nl). Om het maar niet over die belachelijke positionering van Zoet te hebben. Zoiets zie normaliter alleen op de africa cup zulke lachwekkende keepers. Die bal was slechts 1.5 meter van de paal, was wel moeilijk om daarbij te komen.

26 maart 2017 om 00:49

Helemaal niet gemakkelijk praten. Hoedt laat op een hoog niveau in Italiã«â« zien wat hij wel niet kan. Maar desondanks koos Blind ervoor om de Ligt op te stellen. Terwijl je weet dat hij net nog komt kijken en in de afgelopen week zowel tegen Excelsior als Kopenhagen cruciaal de fout is ingegaan. Het is van de zotten dat je een 17 jarige laat debuteren in een kwalificatiewedstrijd.

26 maart 2017 om 01:47

Ik begrijp dat jij spelers van je club wilt verdedigen, maar bij het eerste doelpunt timede die volledig verkeerd als een kleuter en bij het tweede doelpunt werd die simpel uitgekapt. Beiden kun je 100% op het conto van De Ligt schuiven ook al speelde de rest ook belabberd.

26 maart 2017 om 11:42

De ligt wordt helemaal niet uitgekapt bij die 2e goal. De ligt kopt de bal terug. Doordat Indi doorzakt kan nr9 achter de ligt komen. Vervolgens heeft de ligt nr9 weer voor hem en word de bal om hem heen geschoten met het idee om dan de keeper maar eens in te schieten. Maar die vond het een heel lastig schot.

26 maart 2017 om 03:01

Hij wordt 2 keer op slimheid afgetroefd door een matige Bulgaar. Dat kun je hem niet kwalijk nemen maar de idioot die hem opstelt.

Bruma en Van Dijk speelden prima samen?? Van Dijk maar vooral Bruma waren ook belachelijk slecht in de afgelopen kwalificatiewedstrijden. Tegen Frankrijk speelde Bruma als een welp en leverde hij ballen zo in bij Frankrijk.

Daarbij: waar haal je het als een debutant de arrogantie vandaan zo te praten en eigenlijk je collega debutant af te vallen. Vanavond was een collectief falen in het veld en daarbij een invidueel falen van Hoedt naast het veld in de pers.

26 maart 2017 om 00:34

Je zegt het goed Oranje speelt al tijden slecht Blind maakt verkeerde keuzes zet de poppetjes niet op de goede plaats kweekt er geen machine van, tijd voor andere gezichten aan de leiding iemand die er een team van kan maken en geen rare sprongen maakt om zijn gelijkheid kwaliteiten te bewijzen. Hoedt heeft het over we in dit stuk dus niet over één persoon, dus alles behalve arrogant en oncollegiaal.

26 maart 2017 om 00:34

Bruma en van Dijk gingen steeds lekkerder. En van Dijk-de Vrij is ook beiden rechtsbenig.

26 maart 2017 om 01:37

De beste verdediger van NL is Van Dijk. Klaar. Punt. Iedereen is het hiermee eens behalve Blinde Danny. De tank van Lazio is dan gelijk de tweede beste cv. Maar ook hij wordt gewoon compleet genegeerd voor een snotneus van Ajax.

Dan geef je gewoon letterlijk een indirecte middelvinger aan heel Nederland. Schandalig.

26 maart 2017 om 01:49

Ach, als een nobody en wisselspeler bij ajax als De Ligt de voorkeur krijgt boven een basiskracht van Lazio en De Ligt is schuldig aan beide tegendoelpunten, dan snap ik Hoedt heel goed hoor. Als je dit waanzinnige beleid van Blind zou accepteren ben je juist een mietje in mijn ogen.

26 maart 2017 om 03:04

Hij mag toch wel verwachten dat Blind gewoon een speler opstelt die zich bewijst in de serie a in plaats van iemand die net bij de puppies vandaan komt. Hij uit zich nog zeer correct . Hij had Blind een trap in zijn ballen moeten geven.

Zoals Hoedt al aangeeft, er wordt ook zovaak gespeeld met twee rechtsbenige spelers, hoe zo zouden linksbenige spelers dan niet met elkaar kunnen spelen? Blind moet dat dus ook niet als reden gaan geven. Feit is dat heel Nederland Hoedt zou opstellen, behalve onze bondscoach, die kiest er liever voor een 17-jarige gast kapot te maken...

Ik geef Hoedt gelijk . De ligt heeft een wedstrijd of 3 in Ajax 1 gespeeld en ging zowel tegen Kopenhagen als tegen Exelsior flink in de fout . Vanavond zag een blinde al na 30 seconden bij die vrije trap dat dit nooit goed zou kunnen gaan . Hij was schuldig aan beide doelpunten .

26 maart 2017 om 01:01

Vergeet Zoet ook niet

26 maart 2017 om 01:05

Blind is de grootste schuldige. Haalt hij De Ligt er ook nog uit. Laat hij de slechtste speler vandaag, Strootman, staan. Speelt zijn team niet als een team en zonder spirit. Zoals zo vaak kan Blind zijn spelers niet motiveren en halen spelers niet hun normale niveau. Kortom een slechte Bondscoach. Weg EK weg WK. Bedankt KNVB, bedankt Blind.

Nog een wedstrijd en dan kunnen wij op zoek naar een andere bondscoach. Dat gaat er gebeuren. Hoop Koeman of de Boer.

26 maart 2017 om 03:09

Ik hoop een buitenlander die de Hollandse School keihard naar buiten gooit. Eentje die niet uit zijn nek lult over een links en rechtsbenige verdediger maat gewoon de beste verdedigers opstelt. Eentje die geen 17 jarige opstelt. Eentje die niet om totaal onduidelijke reden Promes keer op keer opstelt. Eentje die als je met 2-0 achterstaat niet Wijnaldum maat strootman wisselt . Eentje die zoet niet op doel zet. Wellicht Claudio Raneiri?

26 maart 2017 om 11:55

Helemaal eens. Slaven Bilic, als die binnenkort ontslagen wordt?

Ik hoop echt dat mensen dit een 17 jarige niet kwalijk nemen, maar wel een bondscoach die echt niet weet waar hij mee bezig is. Ik hoop echt dat deze bondscoach heel snel zijn spullen pakt en op rot. Als we het WK niet halen gaan mensen straks nog terugkijken op De Ligt dat hij een fout gemaakt heeft. Deze jongen doet zijn best en kan hij er wat aan doen dat die opgesteld wordt door een mentaal verzwakte bondscoach??

Hij had nooit opgeroepen moeten worden en dat zag 95 van de bevolking. Als de Knvb nog een klein beetje ballen heeft ontslaan ze Danny Blind per direct. Maar ballen hebben ze daar niet, het enige waar ze van genieten zijn de bitterballen na een wedstrijd. Stelletje bobo's dat daar zitten.

26 maart 2017 om 03:54

Helemaal mee eens. Kijk ik neem de Ligt zijn persoonlijke fouten wel kwalijk natuurlijk. Bij beide doelpunten gaat ie in de fout en dat kan je niemand anders aanrekenen. Het had gescheeld als Indi of Zoet of een andere speler redding hadden gebracht, maar ook daar mag je niet zomaar vanuit gaan.

Maar dit is puur de wedstrijd. De Ligt had er echter nooit mogen staan en dat kan je een 17 jarige inderdaad niet kwalijk nemen. Op die leeftijd heb je nog niet de zelfreflectie om in te zien dat je niet goed genoeg bent en ga je voor je kans. Dat zou iedereen doen, zonder een seconde stil te staan bij mogelijke gevolgen. Zelfde verhaal bij veel jonge spelers naar het buitenland. En dat is iets waar je trainers, clubs en andere mensen om je heen voor hem hebt. Blind had de Ligt nooit mogen selecteren. Ook niet voor het ruiken eraan. Dan kan je iedere 17 jarige voetballer wel gaan oproepen die een enkele keer iets leuks heeft laten zien. En ik kan me er niet aan ontrekken dat de Ligt is opgeroepen door Blind omdat het Ajax is. Dat ie hem ook nog durft op te stellen is helemaal gek. Maar ik neem het niet alleen Blind kwalijk ook Ajax en zijn zaakwaarnemer hadden hem hier in bescherming moeten nemen. Zeker na de wedstrijd tegen Excelsior. Dit zijn toch een paar mentale klappen,want straks kan hij de speler zijn die de fout maakte die het kampioenschap kost en de speler door wie we WK mislopen. Dat is heel kort door de bocht, maar zo kunnen dingen wel in zijn hoofd gaan zitten, ook al zal niemand dat vinden. Een 17 jarige met zijn talent moet je in bescherming nemen en niet voor de leeuwe gooien, want dat ie kan voetballen weten we, maar zijn mentale aspect niet en dat is nog veel belangrijker in je tijd als talent.

Ik krijg al pijn in mn ogen als ik elke artikel lees dat er voor blind de naam "bondscoach" staat. Op basis van welke prestatie of succes is deze man de bondscoach geworden van NL? Die heeft gewoon heel goed gelikt. Hopelijk gaat de KNVB kapot en verliest heel de bond zijn of haar baan. Alleen dat kan dit nog goedmaken.

Martins Indi speelde trouwens ee hele goede partij. Haalde veel aanvallen eruit en maakte geen fout. De Ligt bakte er niets van en had ook noot opgeroepen moeten worden. Heeft werkelijk waar niets bij ajax laten zien en op basis van niets verdiend hij een uitnodiging.

Maar De Ligt kun je dat niet kwalijk nemen, wel Blind. Blind praat met Bosz al maandenlang over De Ligt, over voorkeuren gesproken. Als De Ligt bij Feyenoord op Psv had gespeeld, dan was die niet opgeroepen.

Je kan best met twee linkspoten centraal spelen. Topclubs als Real en Barcelona spelen al jarenlang met twee rechtspoten centraal. Het is een lachertje en de knvb net zo om hem aan te stellen en om hem niet te ontslaan.

De Ligt zal dit verschrikkelijke debuut nooit in zijn leven vergeten. Allemaal aan Blind te danken!!!

Enkel het feit dat er ooit gewoon 2 rechtsbenige verdedigers stonden (feit) en dat het blijkbaar magisch met 2 linksbenige verdedigers niet zou kunnen geeft al puur een brevet van onvermogen voor Blind af.

En al die "analisten" die nog in Blind's argument meegaan die zijn onderdeel van het probleem.

Hoedt slaat nu al voor de 2e keer de spijker op zijn kop "jongens als Chiellini zouden in Nederland niet geselecteerd worden, dat soort verdediger is hier uitgestorven" en " als je 2 rechtsbenige spelers kan opstellen kan je er ook 2 linksbenige opstellen" is een vorm van nuchterheid die hem nog meer gekwalificeerd maakt om voor de groep te staan dan Blind zelf.

En het helpt dat Hoedt geen zoon heeft die hij ook nog even moet opstellen.

17 jarige met de wereld aan zijn voeten. Maar dit had natuulijk nooooit mogen gebeuren. Ik ben zelf Ajacied, maar onze bondscoach snapt er niks meer van.

Heel leuk voor de Ligt om geselecteerd te worden voor het grote Oranje. Maar laat deze jongen zich aub eerst bewijzen bij -19. Daarna -21. Dan komt hij pas in aanmerking voor het echte Oranje. Zeer jammer dat Danny Blind deze talentvolle verdediger zo enorm beschadigd, hoop dat De Ligt dit naast zich neer kan zetten, ik betwijfel het.

Niemand begrijpt het, lachwekkend gewoon. Dat geleuter over linksbenig of rechtsbenig. AZ werd in 2009 kampioen met Moreno en Moisander, 2 pure linkspoten. Destijds met afstand de beste verdediging van Nederland. Nu stond er bij Oranje een jochie naast een verdediger van Stoke. Wauw.

Alleen in Nederland willen ze perse met een linkspoot en een rechtspoot spelen centraal achterin. Kijk naar alle toplanden daar is het niet zi een must! Hollandse school is gedateerd man kkm met andere oplossingen

Iedereen kan wel schreeuwen om Hoedt, maar dan was toch hooguit 0-0 geworden. Tenenkronmend hoe weinig er gecreeerd werd.. maar daar hoor je niemand over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren