Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zesvoudig international van Oranje hoopt op Premier League: ‘Kans is er geweest’

Laatste update:

Zijn laatste Premier League-wedstrijd dateert van november 2018, maar Wesley Hoedt hoopt snel terug te keren op het hoogste niveau van Engeland. De verdediger, die momenteel onder contract staat bij Watford, heeft oren naar een transfer op korte termijn.

"Je moet altijd ambitieus blijven", vertelt Hoedt in gesprek met ESPN. "Ik hoop dat ik de kans krijg om het te laten zien in de Premier League of in een van de andere top 5-competities. Die mogelijkheid is er ook zeker geweest, maar dan moet alles passen en kloppen. Ik hoop dat ik de vorm die ik nu heb kan doortrekken, sowieso tot de transferwindow opengaat."

"Mocht die stap er nu niet komen", vervolgt de centrale verdediger, "dan hoop ik samen met Watford zeker mee te doen om promotie. De nummers één en twee zijn al redelijk ver weg, dus we richten ons op een play-off plaats."

Mocht een transfer in januari niet van de grond komen, dan hoopt Hoedt in de zomer alsnog te vertrekken bij Watford. Een terugkeer in de Eredivisie geniet niet de voorkeur.

"Ik denk dat ik nog niet klaar ben in het buitenland. Ik heb nog ambitie om het daar te laten zien. Voor nu heb ik sowieso nog anderhalf jaar een contract bij Watford en dat moet ik respecteren en dat zal ik ook blijven doen. Mocht er ooit iets moois langskomen dan zal ik daar zeker naar kijken", aldus de voormalig speler van onder meer AZ.

In 2017 kwam Hoedt tot zes interlands namens het Nederlands elftal. Sindsdien speelde de voorstopper geen enkele minuut meer voor Oranje en een terugkeer bij de Nederlandse selectie ligt dan ook niet in de lijn der verwachting, aldus Hoedt.

"Ik ben heel dankbaar dat ik het Nederlands elftal heb gehaald en natuurlijk zou ik graag terugkeren. Maar je moet wel realistisch zijn. De verdediging is de sterkste linie van Oranje, die is echt van wereldklasse", besluit de 29-jarige mandekker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit niks voor PSV? Ik heb geen idee hoe hij het daar doet maar kan me herinneren dat hij paar seizoenen goed bezig was in de PL. Ik weet dat hij nog niet klaar is in het buitenland maar als hij niet promoveert en er komt niks langs dan heeft hij misschien oren voor vechten voor kampioenschap en CL.

24 december 2023 om 18:09

Ik vind dat eigenlijk geen slecht idee, al weet ik niet precies of Hoedt op dit moment van het niveau is wat PSV wilt nastreven

24 december 2023 om 21:14

Waarom vind je het dan geen slecht idee?

24 december 2023 om 23:22

Bij Southampton was het wel een flop hoor. Bij Lazio begon hij goed te draaien naast De Vrij, maar hij werd toen als vervanger van Van Dijk gehaald. Echter kon hij die verwachtingen niet helemaal waarmaken. Maar het is een speler die zichzelf wel beter vindt dan dat hij daadwerkelijk is, tenminste, zo komt hij vaak over in interviews en ook met die docu bij Anderlecht met Kompany. Ik zal mijn vingers niet daaraan branden in ieder geval als PSV zijnde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren