Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is mijn doel om de beste speler aller tijden te worden'

Laatste update:

Luis Suárez had hem al ontvangen en woensdagmiddag heeft ook Cristiano Ronaldo zijn Gouden Schoen gekregen. De aanvaller maakte in het afgelopen seizoen 31 competitietreffers in de Primera División en werd daarmee, samen met Suárez, topscorer van Europa. Ronaldo won de Gouden Schoen al voor de derde keer: "Maar het voelt hetzelfde als de eerste", beweerde hij.

/

Ronaldo bedankte zijn ploeggenoten, zijn familie, de fans en de clubleiding voor de steun die hij heeft gekregen. "Ik houd van individuele prijzen en ik werk daar hard voor", zei de Portugees. "Maar ik weet dat ik iedereen om me heen nodig heb om deze prijzen te winnen. Dit is een speciale dag en ik beloof dat ik mijn best zal doen om zoveel mogelijk te scoren, assists te leveren en goede wedstrijden te spelen. Ik heb nog vele jaren bij Real te gaan en ik zal altijd alles geven."

Op de persconferentie die volgde vergeleek Florentino Pérez Ronaldo met clubicoon Alfredo Di Stefano. "Dat is een hele eer voor mij, want Di Stefano is een grootheid uit de voetbalhistorie", reageerde Ronaldo. "Het is mijn doel om de beste speler aller tijden te worden. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen mening, maar in mijn eigen hoofd wil ik de beste ooit worden. Ik werk daar hard voor en zet steeds weer een stap richting mijn doel. Aan het einde van mijn loopbaan wil ik dan beoordelen of ik de beste speler ooit was en ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken."

Denk je dat Cristiano Ronaldo de beste speler aller tijden kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat kan je niet door in de Primera Division te blijven spelen. De beste voetballer kiest niet voor de gemakkelijke weg.

In die competitie zitten er heel veel ploegen van een bedroevend niveau, als je dan bij Barcelona of bij Real Madrid zit win je met je ogen toe met 6-0 zo'n wedstrijden. Het is dus niet dat 40 goals maken dan zo indrukwekkend is. Het blijft heel mooi, maar niet zo mooi dat het je de beste voetballer maakt, laat staan aller tijden.

Dit gezegd zijnde vind ik Ronaldo wel de beste voetballer op dit moment hoor.

5 november 2014 om 16:22

Nee slaat nergens op, de top in Spanje is gewoon veel beter als in Engeland. Real, Barca en Atletico zijn 2x zo goed als Chelsea, Liverpool en City. Clubs als Deportivo en Hull zijn gelijkwaardig, alleen is het voor Hull makkelijker om punten te pakken tegen 'de groten' omdat het niveau van die clubs beduidend lager ligt dan 'de groten' in Spanje.

5 november 2014 om 16:37

En dus? Wat boeit het dat de grote clubs beter zijn? Dat maakt het juist erger. Je spreekt jezelf nogal tegen... Tuurlijk is de primera division vol met allemaal kleine clubs. Dan is het ook geen wonder als je als Real of Barca dan steeds met 6 doelpunten verschil wint. Vandaar dat het niet zo heel bijzonder is dat je 50x per seizoen scoort, als het toch maar in de primera division zit. Als Messi dit ook in de Bundesliga of BPL laat zien, schrijf me dan maar terug...

5 november 2014 om 16:23

hy speelde toch in de premier league en deed het daar gewoon super

5 november 2014 om 19:58

kijk maar eens voor de grap naar de top 8 van Spanje en de top 8 van Engeland. Ik kom tot de conclusie dat de top 8 van Spanje de top 8 van Engeland zal vernederen als ze tegen elkaar spelen op plek volgorde. Vele onderschatte de Spaanse competitie, maar er is geen twijfel over mogelijk dat die competitie nu veruit de aller beste competitie is van de wereld. Dus wat nou niet zo indrukwekkend? Als Ronaldo nu bij Chelsea zou spelen in Engeland had hij er ook al 17 in liggen hoor.

5 november 2014 om 22:42

Slap gelul in mijn optiek. Als je kijkt naar de prestaties van de afgelopen jaren kan je niet anders beoordelen dst het goed zit met het niveau van Spanje. Zie ook de resultaten in de Eufa cup. Echter heeft Ronaldo afgezien van jouw beredenering de pech dat hij generatie genoot is van Messi. In mijn optiek de meest complete voetballer aller tijden gecreëerd uit pure talent. Smaken verschillen uiteraard, echter als ik voor mijzelf spreek zie ik Ronaldo en Messi als de beste spelers die ooit heb zien spelen. Uiteraard speelt Messi momenteel niet het beste voetbal, maar ben ik ervan overtuigd dst dit eeer recht getrokken zal worden. Wat er ook gebeurd hulde aan deze twee spelers.

De beste aller tijden word je niet door alleen goals te maken.
Anders zouden Maradonna of Crujff niet bij de besten horen.
Je moet ook voetballend de beste zijn, en mooi voetbal kunnen laten zien.

5 november 2014 om 16:14

Want de beste bokser moet altijd zijn tegenstander met knockout op grond slaan?

En wat is ook? Maradonna en Cruijff hebben de aantal doelpunten van Ronaldo niet en voetballend waren ze misschien beter maar dat is Mesut Ozil, Gotze, Reus enz ook. Wat is je punt?

Mike Tyson was geen "show" man net als Mohammed Ali die zijn tegenstander kapot maakte met zijn dansjes en bewegingen maar word wel gezien als beste aller tijden.

Tyson sloeg zijn tegenstanders koelbloedig neer, net zoals Ronaldo dat ook doet.

5 november 2014 om 16:19

Zijn punt is heel simpel. Messi scoort even veel of zelfs meer, en is voetballend ook nog eens beter. Conclusie: Messi zal als de beste ooit bestempeld worden.

5 november 2014 om 16:19

Haha jouw vergelijking. Hoe is knockout slaan gerelateerd aan voetballend de beste zijn?

5 november 2014 om 16:20

Wat is er voetballend beter aan Messi? Messi kan alleen zijn tegenstanders goed ontwijken, alsof hij ze kapot speelt ala Ronaldinho.

5 november 2014 om 16:22

Mike tyson is koelbloedig, verkoopt geen show maakt zijn tegenstander gewoon gelijk kapot.

Ronaldo ook, wanneer hij voor het doel staat trapt hij gewoon, terwijl Messi nog een lobje bedenkt om dat doelpunt mooier te maken.

5 november 2014 om 16:35

Donmadridista

Ronaldo zal nooit tussen de grootheden horen, daar is de man gewoon technisch beperkt voor en ongelofelijk voetbaldom. Ronaldo heeft gewoon een obsessie speelt altijd zijn eigen wedstrijd wilt altijd zelf uitblinken, ik begin steeds meer te denken dat het in zijn hoofd niet goed zit, telkens maar zijn medespelers de schuld geven als hijzelf een slechte pass geeft... Ik heb vooral medelijde met de echte voetballers die in het mooie wit voetballen.

Boksen en voetbal zijn twee tegenovergestelde sporten, boksen is ruw, voetbal hoort kunst te zijn.

5 november 2014 om 19:32

Buitenkantvoet,
tip voor jou: zoek op afgekeurde goal Ronaldo tegen Spanje. (4-1) vriendschappelijk. Ten onrechte afgekeurd

5 november 2014 om 22:04

Buitenkantvoet

Ik boks en voetbal. Ook boksen kan kunst zijn en voetbal kan ruw zijn. Praat niet zo raar.

5 november 2014 om 22:30

Buitekantvoet , dan vraag ik je om de beelde van ronaldo terug te kijken ook bij zijn tijd in united , voetballend dom ? Hebie aan de fles gezeten dwaas

5 november 2014 om 16:16

Want Ronaldo kan geen mooi voetbal laten zien?

5 november 2014 om 16:38

Nee eindejee dat kan ie niet is een voetballer met een geweldig vermogen om te scoren en op de juiste plek te staan maar voetballend doet de gemiddelde aanvaller op topniveau niet onder voor Ronaldo.

5 november 2014 om 16:18

Dat is geheel jou mening. Pele Maradonna en de Braziliaanse Ronaldo waren geen voetballende spelers maar individualisten. Zij brachten spectaculaire acties, wat Ronaldo en Messi ook doen nu.

5 november 2014 om 16:30

Welke spectaculaire acties maakt Ronaldo dan?
Met de bal aan de voet is Robben stukken beter, en noem ik Messi niet eens.

5 november 2014 om 16:34

Robben zegtie dan... Ik ga niet eens in discussie met iemand die zijn Barca bril niet af kan doen. Kom op joh.

5 november 2014 om 16:38

Tipi09

Nou nou Robben is ook gewoon een blindpaard die beperkt is in de kleine ruimte.

5 november 2014 om 16:49

@tipi09

Akkoord, Robbens balcontrole is vele malen sterker dan die van Ronaldo. Robben zou nog wel in de as van het veld uit de voeten kunnen, Ronaldo verzuipt daar, kan alleen opereren met zijn gezicht naar de goal toe. Je ziet keer op keer hoe hij faalt in de spitspositie bij Portugal. Dat maakt hem erg beperkt en eendimensionaal.

In feite hebben ze geen argumenten tegen de stelling maar populistisch gewauwel doet het in Nederland altijd goed.

5 november 2014 om 19:34

Ten onrechte afgekeurde doelpunt tegen Spanje (4-1)
Mooiste doelpunt ooit.
Zweden-Portugal November 2013. Een van s werelds beste voetbal performance ooit.
Genoeg spectaculaire acties daar.

5 november 2014 om 22:33

Tipi , ik adviseer jou ook om de beelde terug te kijken van ronaldo bij united dan mag je even bekijken wat hij met de bal doet , hoe durf je telkens zo stoer te praten, ga slapen met je barca shirtje man brat

" in zijn eigen hoofd " wilt hij de beste aller tijden worden mensen!

dus niet afkomen met dat hij het niet kan worden omdat hij teveel inzicht bla bla mist.

had iedere voetballer maar deze mentaliteit hoewel hij soms wat trekjes kan hij zeker de beste ooit worden.

Blijft maar groeien.. Ongelofelijk.. Behoort voor mij zelfde rijtje als Maradona Pele en ook Cruyff.. Het feit dat hij alleen maar beter lijkt te worden is erg eng..

Wat een geweldenaar is deze man. Je kan klagen over zijn gedrag, en je kan vast nog wel over meer dingen klagen dan alleen dat. Maar dat deze man kan voetballen staat buiten kijf. Ik heb er echt vertrouwen in dat hij de beste speler ooit kan worden. Mede omdat Ronaldo vaker in de publiciteit staat dan Messi door zijn gedrag. Maar dit zorgt er wel voor dat mensen later de naam Ronaldo zullen blijven onthouden

edit: niet de beste Ooit, maar laten we zeggen dat hij bij de beste van de afgelopen 50 jaar kan behoren als hij dit vasthoudt

Dat gaat wel een beetje te ver. Ook al breekt hij alle records die er in de boeken staan.
Voetbal is geen statistieken.

Sinds 2 jaar vind ik hem de beste voetballer van de wereld
Maar niet aller tijden
Dat vind ik toch maradonna

Maar als dit volhoudt ek wint en nog paar house. Schoenen
Volgend jaar cl dan ga ik weer twijfelen

Tja christiano, in mijn optiek zul je dat nooit worden. Daar hoort een stukje aangename persoonlijkheid bij, en dat mis je.

5 november 2014 om 16:31

Het lijkt alsof Ronaldo een beetje teveel persoonlijkheid heeft, lijkt mij in ieder geval een arrogant ventje. Daarentegen vind ik dat Messi totaal geen persoonlijkheud heeft.

Het is en blijft een mening wie de beste allertijden is. Voor mij is dat Zidane of Ronaldo El Fenomeno maar Cristiano hoort zeker wel in de top 5 beste allertiiden voor mij.

5 november 2014 om 16:39

Vind je het gek? Ik zou er ook niet van opkijken als di stefano en Raul ook in je lijstje staan.

5 november 2014 om 16:59

Want Di Stefano is een Xavi of een Puyol? Di Stefano won verdomde 5 champions legeaus.

5 november 2014 om 17:01

die kregen ze cadeau van president Franco,

5 november 2014 om 17:20

Haha! Franco, president van Europa. Goed opgelet bij de geschiedenis lessen.....

5 november 2014 om 17:49

@elbanquito

En als dat zo is.. het is mijn mening. Ik verwacht niet van jou dat je een Real speler als de beste allertijden vind.

ik denk dat hij nooit de beste ooit kan worden. zijn veldspel, dribbels en combinatie gewoon matig.

om de beste ooit moet je gewoon mooie voetbal kunnen laten zien dan alleen goals.

De gouden bal is sowieso voor hem. Als hij die niet krijgt, ja dan heeft voetbal kijken geen nut meer als het niet eerlijk verloopt.

5 november 2014 om 19:57

Of gewoon die prijs. Je kunt ook nog van voetbal genieten zonder dat je de gouden bal serieus neemt.

Sorry, dat gaat hem helaas niet worden. Ik ben enorm fan van je, maar er zijn zeker minimaal 5 spelers die ik hoger schat. Wat is cr7 zonder goals? Schittert hij dan ook week in en week uit? Zo ja, dan mag je in top 10 komen van " beste spelers ooit" .

6 november 2014 om 00:55

Dat is het juist, ronaldo staat gerand voor goals, net zoals messi! Ronaldo heeft een betere drive, die van messi mag er ook wel zijn, messi heeft betere techniek, die van ronaldo maf er ook wel zijn, waarom is iedereen toch zo zwart/wit, ze zijn beide baas!

Telkens maar weer die kansloze discussie of Messi of Ronaldo..Pff man man..daar zullen we nooit met heel Nederland uit komen en laat iedereen lekker vinden wat die er zelf van vindt..klaar! Deze speler is een geweldenaar ondanks z'n akelige gedrag af en toe omdat die dan voor zichzelf aan het voetballen is (net als gisteren tegen Liverpool) als die dat ooit nog eens af leert en meer oog voor medespelers gaat krijgen is het voor mij 1 van de allerbeste ooit

Voor zijn mentaliteit kun je alleen maar respect hebben.

Het zijn altijd de trainer, voorzitter, medespelers en z'n zaakwaarnemer die hem vergelijken met de grootsten aller tijden. Met marketing is hij de grootste ster van nu geworden terwijl Messi nog steeds beter is. Qua voetballend vermogen blijft hij historisch gezien ver achter bij Messi, cruyff, Maradona en Pele.

Voor mij nu al de beste aller tijden. Hij heeft dit ieder jaar bewezen zonder ophouden

Messi is de beste en dat zal nooit veranderen. Ronaldo is een fantastische speler een harde werker maar komt niet in de buurt van messi de beste ooit en alle namen die jullie opnoemen komen
niet in de buurt van messi. Kijk naar zijn statistieken en je weet genoeg naar zijn spel ik is niet normaal een koning op het veld

Cristiano Ronaldo zal nooit en te nimmer de beste speler uit de historie van het voetbal worden. Ja als doelpuntenmaker heeft hij zich inmiddels in een illuster rijte geschaard. Voor alle CR7 fan boy's, kijk eens verder dan jullie neus lang is. Hem tegen alles en iedereen verdedigen gaat inmiddels nergens meer over, het is inmiddels ronduit triest te noemen. Ook ik vindt CR7 een hele goede voetballer, maar er zijn zooveel spelers waaraan hij nooit zal kunnen tippen. Naar mijn mening te weten: Cruijff, Van Basten, Maradona, de 'echte' Ronaldo;CR9, Pelé, Romario en zo vergeet ik er nog een aanzienlijk aantal die mij even niet te binnen schieten. Niet weer met het argument komen dat hij vele records heeft laten sneuvelen en in handen heeft, want dat maakt je never nooit de beste speler ooit in de historie van het voetbal. Voetbal is meer dan veel doelpunten scoren. Cruijff die op zijn 17e Ajax bij de hand pakte toen Ajax nog wereld top was en hij de onbetwiste leider was van 1 van de allerbeste teams die er ooit hebben bestaan. Met 17 jaar nota bene, zijn fluwelen techniek, alles op souplesse, verfijnd inzicht, geniale passing en scoringsvermogen, vaak nog mooier met de buitenkant dan met de binnenkant van de voet. En dan licht ik de eerder genoemde spelers nieteens uit. CR9 was nog een klasse beter dan CR7. Zal wel aan de jeugdigheid/leeftijd van de CR7 fan boy's liggen. p.s: ik ben geen CR7 hater, ook ik geniet van zijn doelpunten. Ik ben een realist.

6 november 2014 om 01:13

Ik ben van mening dat kwaliteit ook gepaard moet gaan met kwantiteit, ronaldo en messi zijn nog niet uitgespeeld, dus er is nog niks bepaald, ze zijn beide wel al heel lang prof en presteren op het hoogste niveau en dat bijna constant, dat mag je ook afwegen, bijv. ronaldhio, ronaldo 9, van basten, hielden dit lang niet zo lang en constant vol!

6 november 2014 om 01:17

Vanenburg nog zn topper, technisch veel beter, maakt hem nog geen betere voetballer

6 november 2014 om 08:25

Leuk dat je jouw mening zo beargumenteerd maar dat is dan ook precies wat het is, jouw mening. Ik ben van mening dat om in aanmerking te komen voor de titel beste speler van de wereld deze spelers van zo'n ontiegelijk grote invloed moeten zijn geweest op zowel het spel van hun club als dat van hun land, men moet echt een legacy achterlaten die verder gaat dan doelpunten maken. Onder andere Pele, Cruijf en Maradona zijn hier perfecte voorbeelden van en als realist zijnde moet je dit toch ook zien lijkt me?! Zowel Ronaldo als Messi behoren tot de grootste spelers van hun generatie maar meer ook niet. Maar we hebben nog een paar jaar, kansen genoeg voor beide heren om wel tot deze select few toe te treden

De beste doelpuntenmaker voor mij wel, de beste speler? Zeker niet.

Ronaldo behoort zeker tot de beste spelers ooit. Ben ik het helemaal mee eens. Buitengewone kwaliteiten waar alleen een handjevol voetballers mee gezegend was.

Alleen gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar Zidane omdat hij naast zijn voetbalkwaliteiten ook een groot leider was op het veld. Een echte maestro. Ronaldo is dat evenals Messi niet.

Hij is 1 van de beste spelers ooit en naar mijn mening de allerbeste. Hij maakt enorm veel Goals heeft weinig kansen nodig en het is ook nog een echte buitenspeler die de acties maakt om een speler helemaal dol te draaien.

In mijn ogen is Ronaldo de meeste complete voetballer ooit en degene met de beste mentaliteit, maar de beste, nee dat is ie niet. Puur voetballend zijn er al betere geweest, nu refereer ik naar de braziliaanse Ronaldo, Zidane, Maradona,etc. Messi vind ik ook bij dat rijtje horen omdat het een ongelofelijk intelligente voetballer is die het spelletje fantastisch leest. Deze discussie kunnen we nog lang blijven voeren, maar mannen, wat is " de beste ", generaties vergelijken is zoals appelen en peren vergelijken, onmogelijk. Iedere generatie heeft zijn held(en) en laten we nu gewoon genieten van het mooiste spelletje ter wereld, van de absurd aantal goals van Cristiano en het dribbeltalent van Messi, want geloof goed, spelers van dit niveau gaan we in de toekomst niet meer snel tegenkomen.

ronaldo gaat nooit de beste ooit worden, in mijn ogen is hij wel de beste afmaker ooit zijn statistieken sinds hij bij madrid zit kan alleen messi aan tippen. messi is nu wat minder maar als hij weer op het niveau komt die hij 2 jaar geleden had en dat een tijdje vol houdt is messi voor mij de beste ooit. bij ronaldo ontbreekt het net aan die verfijnde techniek en het gruwelijke inzicht wat messi wel heeft.

Don't get me wrong , wat CR laat zien (en dan heb ik het eigenlijk met name over de kwantiteit goals) is bizar!!!
Mijn club is Real voor altijd en ik ben blij dat hij er speelt.
Maar wat ik altijd heb gezegd zal ik nu weer zeggen (en ja dit is puur mijn mening )
maar CR komt bij mij nieteens in de top 15 voor wat beste allertijden betreft.
Dan zal men mij vast vragen ja hoor hoe dan!!
Nou, voetbaltechnisch heeft Ronaldo gewoon te weinig imo op een zeer goede traptechniek na en ja wat leuke schaartjes maar dat is geen uitzonderlijk kunstje dat te doen. Verder is hij fysiek op en top maar dat is gewoon wat anders. En hij heeft een echte winnaars mentaliteit ook niet onbelangrijk.
maar ik zie Ronaldo bijv zelden een subtiel stiftje maken om maar een voorbeeld te noemen.
Altijd hard de hoek kiezen. Veldspel is ook echt niet denderend (al helemaal niet als het even niet loopt) dribbelend vermogen battlet bijv een isco hem vierkant.
Een speler zoals M.laudrup vind ik persoonlijk veel beter en ook leuker om naar te kijken en intelligenter
maar goed ik kan hier nog meer gaan typen maar kortom ik vind hem een geweldige speler maar voormij zeker geen speler allertijden.
ps: ik wil geen messi cr discussie aangaan hier maar ook Messi is persoonlijk niet mijn type speler.

nee .. Ik zoek het veel meer in de richting van Ronaldo..de braziliaan.

5 november 2014 om 17:22

Volledig mee eens !! De laatste topspeler die ik naar wil kijken om er plezier aan te hebben is ronaldhino !!! Had echt alles in huis !!!!

5 november 2014 om 17:24

Nice dat je mijn mening deelt Deto1986, thnx
/ kan me overigens heel goed voorstellen als men denkt van jeetje over wat heb jij het haha maar ook mensen die het dus totaal niet met mij eens zijn respecteer ik gewoon , het is en blijft allemaal mening.

Ronaldinho valt ook bij mij zeker in die top 15 !!!
Absurd hoe technisch hij was.

5 november 2014 om 18:05

@duke222:helemaal mee eens. Cr9, dat was nog eens een speler om van te smullen, nog steeds kijk ik met enige regelmaat filmpjes van hem op internet. Had zoooveeel meer te bieden dan een C. Ronaldo...

5 november 2014 om 18:13

9reyes9, ik ga je eerlijk zeggen ik krijg gewoon kippevel van CR9 als ik zo nu en dan zijn beelden bekijk.
Wat had die man nou niet pff ben blij dat ik hem bewust heb meegemaakt.
Maar ik ga maar stoppen om te reageren op dit artikel haha want ik wil en kan best meer zeggen maar dan ga ik zwaar off topic gaan haha.

een fijne avond (iedereen) en laten we ook gewoon genieten van zowel messi als CR7
ondanks dat ze beide niet "mijn " type spelers zijn kan ik natuurlijk niet ontkennen dat het ook 2 geweldenaren zijn.

5 november 2014 om 18:43

Cr9 kan je gerust in beste beste 11 aller tijden plaatsen was die gast maar niet geplaagd door blessures AJ AJ AJ ....en als Ronaldo 7 denk de beste ooit te worden qua goals tja ene Muller in de tijd 426 matchen gespeeld 489 goals .... Dan is hij de beste aller tijde. Lol nee dat niet ma das was de echte BOMBER

5 november 2014 om 20:22

Dan mag je Vanenburg ook noemen.

5 november 2014 om 18:08

Wat maakt het uit of hij hem hard in de hoek schiet of hem stubtiel stift? Maar dan wil ik nog wel eens 15 spelers horen die beter waren dan hij...

5 november 2014 om 18:16

Hmmz koenpieters het was een voorbeeld dat stond er bij..
en wat het uitmaakt??heel veel!
Omdat een stiftje komt meestal af van de wat inteligentere voetballers
Daarnaast kan ik andere vb noemen , zoals kan CR7 met zijn rug naar goal spelen??
Althans beheerst hij dat ook goed??
Ikdacht het toch niet?? Spelverdeling?? Doet hij dat als de beste??dacht het niet.
Nou verdere voorbeelden ga ik nieteens op in het ging er om dat IK zelf gewoon betere spelers ken en dat is zoals gezegd mijn mening koen.
Over de lijst van 15 hoef ik niet te gaan beginnen het blijft evengoed mijn mening maar wilje alsnog een paar horen?
Zidane , CR9 , Mlaudrup en Ronaldhino zoals Deto ook zei... ..rest mag je zelf invullen hoor, gegroet,./

5 november 2014 om 18:26

Nee, oke maar zeg nou eerlijk, als Ronaldo hem vanaf 30 meter erin schiet, dat heb ik Messi ook nog nooit zien doen?!
Nee, maar Luuk de Jong kan wel met zijn rug naar het goal spelen, maar dat maakt hem toch geen goede voetballer?
Spelverdeling deed Ronaldinho of Ronaldo ook niet, alleen Scholes, Pirlo enzo, echte middenvelders.
En over die top 15:
Laudrup? Nee, die was niet beter dan Ronaldo...
Cruyff, Pele, di Stefano, Maradona, Messi, Zidane, Ronaldo, Cr7, Ronaldinho, Kaka, Xavi, v basten, Bergkamp, Romario en Henry

5 november 2014 om 20:22

Hoi koenpieters1,
Nou ik was van plan niet meer te reageren in dit artikel dit omdat ik al 3 posts ofzo had haha (en omdat het om een mening gaat kunnen we wel eindeloos discussieren) maargoed ik log net in hier en zie je reactie en ik heb heb even tijd voordat ajax barca begint dus zal ik toch nog even je antwoorden hier
dus bij deze:

Daar heb je helemaal gelijk in! Dat doet Messi bij lange na niet..
Maar nergens zeg ik dat dat niet knap is ofzo?? Het is prachtig om te zien hoe Ronaldo (van vaak zo ver) de bal gewoon tussen de palen krijgt (niet altijd gaat ie erin maar hij richt het zelden buiten de palen en keepers hebben hun handen vol aan haha.
Verder vergelijk ik ronaldo toch niet met messi??ik zeg alleen beide zijn mijn type spelers niet maar daarmee zeg ik niet dat ik ze niet goed vind.

Verder wat ik bedoelde met spelverdeling en met rug tegen goal is dat ik van mening ben dat als je de beste allertijden wilt zijn je wel een stuk meer moet kunnen dan vooral keihard op doel kunnen schieten met wat effect..wat schaartjes etc.. als beste allertijde moet je (nogmaals vind ik!) goed tussen de linies kunnen lopen.. het spel lezen , 2 stappen vooruit denken etc etc.. kortom er moet naar een groter plaatje gekeken worden, en als voorbeeld ..het meest geschikte voorbeeld noem ik CR9 !
En voetbal technisch vind..vond ik Laudrup toch echt beter hoor maar ik kan het niet vaker zeggen koen het zijn maar onze meningen
er is niets fouts aan als jij Ronaldo wel als beste ziet of iem anders.
Verder idd elke speler die jij opnoemt vind ik persoonlijk beter dan CR7 !
Moet ik wel bijzeggen dat ik cruyff pele di stefano en maradona niet bewust heb meegemaakt maar wat ik heb gezien qua beelden vind ik voetbaltechnisch gewoon beter dan CR7 misschien alleen henry en messi zou ik niet zo snel zeggen.

kleine noot nog: ik zei eerder spelverdeling dat was misschien wel ietwat ongelukkig verwoord dat spelverdelen telt zeker ook mee imo maar ik bedoelde meer van - zijn veldspel vind ik niet geweldig hoor en hij zou meer teamspeler moeten zijn
Ronaldo is gebrand vooral om te scoren en continu de bal terug willen krijgen. Dat doet ie trouwens uitmuntend. Ik zal dat niet tegenspreken.
Maar in het geval van CR7 vind ik persoonlijk zoals ik in de aller eerste post zei vooral zijn hoeveelheid goals geweldig maar verder zal het nooit mijn speler zijn en komt ie toch bepaalde dingen tekort . Fysiek is totaal ander verhaaltje haha dan is hij zeker de Top!

ps: Pirlo is idd een Baas!

6 november 2014 om 16:50

Het is btw niet Cr9. De braziliaanse ronaldo heet niet Cristiano ervoor...

Cristiano Ronaldo & Messi zijn de beste spelers tot nu toe. Gisteren had ik een discussie met een vriend over Messi en dat hij vorig jaar een slecht seizoen heeft gedraaid. Terwijl hij toch bijna 1 op 1 liep. Noem een wereldspits op dit moment die in de buurt komt van deze cijfers.

Hij heeft (qua statistieken) een vergelijkbaar seizoen gedraaid als Zlatan & Suarez, toch wordt dit als slecht gezien. Dat geeft aan hoe mijlenver deze 2 spelers de rest van de concurrentie voor zijn. Momenteel is Cristiano Ronaldo de betere van deze 2 en mits hij dit nog een aantal jaren vast weet te houden kan hij wel degelijk de beste speler aller tijden worden.

Voetbal is echter veel veranderd sinds de tijden van Pele, Cruijff en Maradona en zolang nostalgie een rol speelt zal de vergelijking nooit eerlijk zijn. Maar als ik kijk naar hoeveel verder voetbal is gekomen als sport is het zeer reëel om Cristiano en Messi de beste spelers ooit te noemen. Het algemene niveau van voetbal is omhoog gegaan. Spelers zijn vele malen technischer, sneller en betere atleten dan vroeger. Op tactisch is voetbal ook vele malen verder en tussen alle topspelers van nu zijn er 2 die al jaren de wereldtop zijn en daar is niemand bij in de buurt gekomen.

5 november 2014 om 17:24

Jij kijkt voetbal dan vanaf gisteren .... Als niveau vroeger anders was ja dan was Pelé ni 3 keer WK winner geworden!! Dus cr7 wereldspeler van het moment ma degelijk alleen van het moment.... En aller tijden laat me niet lachen

5 november 2014 om 18:05

Volgens mij begrijp jij het niet echt , je word niet de beste aller tijden door middel van het aantal doelpunten , maar door het weten te onderscheiden op verschillende , juiste en belangrijke voetbal momenten. Dat het niveau van het voetbal omhoog is gegaan is zeker zo. Maar de prestaties van Pele , Mardonna en Cruijff waren ook wel een stuk indrukwekkender. Veel doelpunten maken is hartstikke knap maar een team bij de hand nemen en wereldkampioen maken op je 17e vind ik toch wel heel wat indrukwekkender. Ronaldo speelt sinds 2003 voor het Nationale team en ik heb hem daarin nooit uitzonderlijke prestaties zien maken, en het zelfde geldt ook voor Messi bij Argentinië . Fantastische clubvoetballers zijn het maar de beste ooit absoluut niet.

haha, leuke speler...maar beste aller tijden. Nee, voetballen is meer dan alleen doelpunten maken.
Anders was Pele al de beste met ze 1000 goals.

Geef mij maar sierlijke voetballers als Cruijff & Zidane

Wat maakt het nou uit wie de beste speler aller tijden is.

Wees blij dat we zulke voetballers mee mogen maken.

Ik heb Johan Cruijff, Diego Maradona, Michel Platini, Marco Van Basten en Zidane in het echt zien voetballen toen zij op hun top waren. Was net zo een genot om naar te kijken, als ik nu met genot naar Ronaldo en Messi kijk.

Dat is onmogelijk. Je kan alleen de allerbeste worden als je ook binnen een matig team kan uitblinken, je team op sleeptouw nemen en prijzen op een WK/ EK/Copa America pakken. Aan al die zaken voldoet hij niet. Dus hij blijft altijd onder Pelle, Maradonna en v Basten staan.In dat opzicht ligt zelfs Messi mijlenver op hem voor.

Hoe goed hij ook is en hoe graag hij ook wil, de allerbeste zal hij nooit worden.

Als hij de beste ooit wil worden heeft hij nog een lange weg te gaan. Hieraan is namelijk vrijwel altijd succes met je land op een Wk/ek gekoppeld. Het is niet voor niks dan Maradona, Pele, Zidane en Ronaldo (de echte) altijd genoemd worden in die lijstjes. Ook Cruijff wordt vaak genoemd omdat hij zowel bij zijn land (finale WK met NL) en bij alle clubs waar hij speelde iets bijzonders deed.

Ronaldo is een geweldenaar en ook afgelopen jaar weer de beste, maar hij laat het te vaak afweten in topwedstrijden. En als hij in een iets minder team speelt (zoals bij Portugal) dan zakt hij door het ijs. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Maradona en Cruijff die clubs kampioen maakten die dat daarvoor bij lange na niet waren.

5 november 2014 om 18:09

Haal je hoofd uit het zand a.u.b. C. Ronaldo zal nooit en te nimmer herinnerd worden als 1 van de betere voetballers aller tijden. Als doelpuntenmaker zeer zeker, maar als voetballer niet. Voetbal is zoveel meer dan alleen doelpunten scoren. Hij blinkt echter enkel en alleen 1 ding uit, scoren. De echte Ronaldo, Cr9, daar staat C. Ronaldo nog lichtjaren vandaan, niet qua doelpunten maar voetbaltechnische hoogstandjes, overzicht, flair, nuchter enz...

Ronaldo komt niet in de buurt van hoe gek Messi was toen die op zen top was, Messi dribbelde 3,4 man, gaf veel assists, scoorde veel, het enige wat ronaldo doet is veel scoren maar zen veldspel is dramatisch en hij is helemaal niet zo technich als bv isco

5 november 2014 om 18:11

Gast, wil je zeggen dat zijn veldspel dramatisch is? Dus dat in een positiespel op de training hij helemaal niet tot de beteren hoort? Omdat hij op de flank speelt en (misschien wel het meest van de hele wereld) gebruikt maakt van zijn snelheid, noemen mensen hem een roadrunner en een blind paard enzo.

Ronaldo doet het fantastisch bij Real en ook voorheen bij Manchester was hij ontzettend goed, maar bij de beste aller tijden hoort hij natuurlijk niet. Pele , Cruijff, Maradonna, Zidane , Beckenbauwer, waren echt wel een stuk beter.

Als ik denk aan die goal van Maradona tegen Engeland in 1986, vanaf de middellijn vier man en de keeper uitspelen en scoren, dat heb ik Ronaldo nog nooit zien doen. Die had zich al vier keer laten vallen voordat ie bij het strafschopgebied was. Maakt veelal intikkertjes en penalty's, vrije trappen schiet ie steevast 5 meter over. Niet echt kwaliteiten voor de beste aller tijden. Zonder EK of WK titel zal die altijd in de schaduw van bv Maradona en Zidane blijven!

Messi en Ronaldo zijn beide niet de beste aller tijden maarja je hebt hier te veel van die jonkies die het voetbal in de jaren 90 nooit hebben gevolgd.

5 november 2014 om 18:09

Haha, je kan nu wel dit zeggen, maar er zijn maar 2 spelers in die 10 jaar die in de buurt komen van, of beter zijn dan Ronaldo of Messi: Zidane en Ronaldo (braziliaanse).

5 november 2014 om 18:38

Wat ronaldhino pp een veld lied zien zal zowel messi als cr7 nooit laten zien spijtig dat hij zich door het geld heeft laten meeslepen.

Ik denk dat mensen pas na zijn carrière gaan inzien hoe goed Ronaldo eigenlijk was. Van talent bij Sporting, naar een van 's werelds beste dribbelaars bij Man Utd, tot doelpuntenmachine bij Real Madrid. Als Ronaldo nog een aantal jaren op topniveau blijft, en ik ben er van overtuigd dat hij dit ook doet, behoort hij zeker tot een van de beste voetballers ooit. Ik wil niet zover gaan om hem de allerbeste te noemen, maar een van de beste zeker.

Veredelde kruising tussen Berry van Aerle en Inzaghi. Een scorende draver.

Het wordt lastig Maradona en Zidane te verslaan. Maar hij is ook 'n compleet ander type, met deze spelers zou Messi moeten concurreren alhoewel hij daar natuurlijk bleek bij afsteekt. Ronaldo is als complete aanvalsmachine gewoon uniek. Hij is de beste allertijden in een vernieuwde categorie. Naar Ronaldo zullen er andere superathleten opstaan in de voetballerij die hem als kader gebruiken en mijn zijn prestaties vergeleken worden.

Ronaldo is echt een geweldige voetballer en het is dankzij hem dat Real nu zo goed gaat, maar hij is niet de beste. Hij heeft dit kalenderjaar (zijn beste kalenderjaar) ongeveer 50 goals gemaakt. Messi maakte er 91 in zijn beste kalenderjaar. Dat is toch nog wel een wereld van verschil. Maar wat Ronaldo allemaal heeft gepresteerd, is echt waanzinnig, en hij hoort zeker in de top 10 beste spelers aller tijden. Maar hij staat nog steeds in de schaduw van Messi, en Zidane, Pele, Cruyff en Maradona waren alle 4 beter. Maar ik wil nu ook nog niet zeggen dat hij dat niet is, want als hij nog 3 jaar zo doorgaat, is hij beter dan Messi en kan hij wel eens de beste ooit zijn. Ik ben benieuwd, in ieder geval zal ik het heel erg jammer vinden als hij stopt (want dat moment komt wel dichterbij)

Ronaldo is van zijn generatie samen met Messi gewoon de beste speler ooit. Messi is misschien iets behendiger in de kleine ruimte, ik vind Ronaldo meevoetballend weer wat beter, ondanks dat hij soms wat egoistisch is in het veld. De één is iets beter in dit, de ander is iets beter in dat. Ik vind ook dat Ronaldo een constantere vorm laat zien. Hij werkt keihard en heeft ambitie. Nergens zegt hij dat hij de beste is, hij wil de beste worden. Laten we allemaal blij zijn dat hij ondanks dat hij al tot de besten behoord nog steeds ambitie en drive heeft om beter te worden. Hoe beter hij nog wordt, hoe mooiere dingen hij nog kan laten zien binnen de lijnen.

5 november 2014 om 19:04

Je hebt recht op je eigen mening natuurlijk, maar Ronaldo meevoetballend beter? Huh, hoe?

Wat een onzinnige discussie. Messi was vele male beter op zijn hoogtepunt.

Zo laat Ronaldo het vaak genoeg afweten in de grote wedstrijden. Messi daarentegen was vrijwel Altijd de beslissende factor, haal je Messi weg dan had Barcelona nooit zoveel prijzen gewonnen en was Argentinië niet eens uit de groepsfase van afgelopen WK gekomen. Messi heeft veel meer invloed voor z'n team en dat wijzen statistieken ook uit.

Messi heeft van alle spelers de meeste succesvolle dribbels, de meeste keypasses (teamgenoten in schotkans zetten), de meeste assists en meeste doelpunten in de afgelopen 5 jaar (sinds 2009 het jaar dat Ronaldo naar Real Madrid kwam). Tuurlijk zit Messi nu in een dip en is Ronaldo op dit moment beter, maar als je objectief naar de twee kijkt kan je niet anders concluderen dat Messi gewoonweg beter is.

Wij zijn nu allemaal spelers aan het vergelijken met elkaar, die eigenlijk niet te vergelijken zijn. Hoe kunnen we CR7 (een linksbuiten) vergelijken met de Braziliaanse Ronaldo (een echte spits), Maradona (nr. 10), Messi (nr. 10/spits), Cruyff (nr. 10) of Beckenbauer (cv).

Beste Real speler ooit zie ik hem zeker wel worden, maar beste voetballer ooit heeft hij iets te weinig laten zien met Portugal op grote toernooien. Dan komen eerder Pele Maradona Zidane Ronaldo Cruijf in aanmerking.

Mooi streven van hem, maar beste speler ooit gaat niet lukken, hoewel hij erg dichtbij komt. Hij is al bijna 30, dus hij zal niet heel veel meer beter worden (als dat al mogelijk is). Beste speler van Portugal ooit is hij al, dat is ook wel mooi. Hij is wel een van de beste spelers ooit en op dit moment de beste speler van de wereld, maar de beste ooit gaat hem niet worden. de enige speler die dat op dit moment zou kunnen worden, die daar de potentie voor heeft, is onze grote vriend Messi.

5 november 2014 om 18:58

Het feit dat Ronaldo bijna 30 is zegt weinig aangezien er genoeg spelers zijn die met de jaren beter worden zie bijvoorbeeld Ibrahimovic maar dat is ook het geval bij Ronaldo. Ik vind het grappig dat je Messi noemt als potentiële kanshebber aangezien hij de afgelopen seizoenen niet meer z'n niveau haalt van weleer en het maar de vraag is of hij dat ooit nog gaat doen.

De beste speler ooit. Tja dat gaat helaas niet lukken Te weinig talent en nooit iets presteren met Portugal.

Van dit soort topics zul je op VZ altijd uitkomen in een Ronaldo vs Messi discussie, beide spelers hebben al jaren geweldige statistieken en wie je beter vind heeft vaak meer met clubvoorkeur en smaak te maken dan met objectiviteit. Misschien zouden sommigen hun vooroordelen een beetje opzij moeten durven zetten en proberen te genieten dat je in een tijd leeft dat je deze twee geweldenaren live op tv of misschien zelfs in een stadion kunt zien.

5 november 2014 om 18:47

Messi is al een jaar uit zijn vorm.. op dit moment is Ronaldo gewoon beter..
EN ik ben geen Real of barca fan..

5 november 2014 om 18:49

Ronaldo is tog beter omdat hij meer scoort meert assisten geeft en beter speelt tog?

Onzin ronaldo is niet de beste aller tijden hij is 1 van de beste jaa dat mag je zeggen maar de beste aller tijden bijna alle records maar niet alle records en geen wk gewonnen dan zeg je wel het is omdat hij het met portugal moet doen maar jij bent tog de beste tog de man je bent tog een captain ik vind dan ook dat je ver moet komen met portugal maar dat komt hij niet hij heeft ster spelers nodig zodat hij goeie paasjes krijgt van kroos of modric of benzema dan kan hij de beste zijn en winnen onzin..

5 november 2014 om 18:51

Nee je kan ook de beste aller tijden zijn zonder een Wk..

Hij heeft alles gewonnen. En al zou hij bij Spanje spelen, zou hij sowieso een WK winnen.

Voor mij is hij de beste Aller tijden

5 november 2014 om 18:53

Tja.. maar als we naar andere spelers refereren die de "beste allertijden" waren dan kom je snel tot de conclusie dat hun ook niet alle records op hun naam hadden staan en ook zeker niet alle prijzen hadden.....

Dus wat doen we daar mee?

6 november 2014 om 09:00

Als je alle records op je naam hebt staan, dan hebben andere die dus niet..
Kom je alsnog tot de conclusie dat hij de beste aller tijden is.

6 november 2014 om 12:50

@hjsmit8

Wat is nu je punt? Want ik snap niet waar jij het over hebt.

Ik leef in deze tijd dus zeg ik Ronaldo me vader zou misschien zeggen Maradona cruyff ...elke tijd is verschillend maar voor vele is het Ronaldo voor vele Messi

Mooi toch, iedere speler moet doelen hebben voor zichzelf. Als je al de gouden bal hebt gewonnen zijn er weinig andere individuele doelen om jezelf voor ogen te stellen. Zou jammer zijn als er nu allemaal van die vervelende reacties komen waarin staat dat dat hem nooit zal lukken.

geweldige speler, echter is er maar één ronaldo..; ronaldo luis nazario de lima zoals evert ten napel altijd zo mooi kon zeggen..

5 november 2014 om 19:43

en toch heeft hij alles gewonnen..

5 november 2014 om 20:28

Ronaldo9 kon daar wel aan tippen want hij maakte Brazilië wereldkampioen. Cristiano Ronaldo wist op (inmiddels alweer) 6 grote eindrondes niet 1 keer zijn stempel te drukken.

5 november 2014 om 20:47

Brazilie heeft over het algemeen ook altijd een beter team staan dan Portugal. Een speler is nog altijd afhankelijk van de 10 spelers waarmee hij samen speelt.

5 november 2014 om 21:45

@Jac7: en toch heeft Ronaldo A.K.A CR9 een onuitwisbare indruk achter gelaten in die jaren waarmee hij zich door zijn weergaloze acties en slalommen heeft geschaard in een rijtje van zowel de beste doelpuntenmakers als voetballers aller tijden. Een rijtje waar C. Ronaldo zich nooit bij zal voegen wegens zijn vele doelpunten maar anderzijds zijn ook mindere kanten als egoïstisch zijn, arrogant, sjwalbes maken, voortdurend zeuren op de leiding maar bovenal het niet maken van geniale acties op het veld, prachtig/onvoorspelbaar spel, inzicht en teamspirit. CR9, naar mijn mening net zo goed als Marco van Basten.

Die titel is al lang vergeven: Johan Cruyff.

5 november 2014 om 20:18

Jammer dat deze prijs alleen maar steeds is voor Ronaldo of Messi. Alsof er geen andere goede voetballers zijn. Het lijkt wel alsof de prijs voor hun is ontworpen om, steeds om de beurt te krijgen.
Een soort pre abonnement.

5 november 2014 om 19:41

Je kunt echt zien dat de meeste hier op Voetbalzone onder de 30 zijn. Ronaldo de beste aller tijden...? Laat me toch niet lachen..Er zijn veel betete voetballers als meneertje Ronaldo geweest. Maradona., Cruijf, Pele Zidane en ook Messi van een paar jaar terug waren allen beter als dat hij zal worden. Waarom ? Omdat zij een hele ploeg beter laten spelem ipv egocentrisch voor jezelf spelen en daarom veel scoren. Hoeveel assists heeft meneer op zijn naam ? Juist ja minder als de hierboven genoemde mannen.

gaat je niet lukken vriend; daarvoor zul je interntionaal ook potten moeten breken. en zeg nou niet dat het door portugal komt, want als romaldo echt exceptionele kwaliteiten zou hebben zou hij het team kunnen vormen en dragen, want portugal heeft meer dan genoeg kwaliteit

Ronaldo is een van de beste aanvallers ooit. De beste voetballer helaas niet en dat zal hij ook niet worden. Hij is nu wel ontzettend goed, maar we kunnen pas oordelen als hij is gestopt.

"any man who must say 'i am the King' is no true king.” - Tywin Lannister

Gaat voor Ronaldo niet op. Hij zal nooit de beste ooit zijn. Daarvoor zijn er gewoon betere: Beckenbauer, Diego, Messi, Garrincha, Cruyff, Zidane etc etc.

Voor droeftoeters komen met dat ik de helft van die spelers nooit live zag: ja, dat klopt. Youtube is een leuk ding. En vooral als je kijkt na de impact van sommigen van deze.

5 november 2014 om 20:23

Men kijkt ooit terug op topjaren van voetballers. En de topjaren van Messi waren van ridicuul niveau. Lichtjaren voor op Ronaldo en gelijk met Diego.

Maar het aantal hala madrid sneulapjes is exponentieel gestegen sinds ze de CL hebben gewonnen. Voetbal kijken lijkt me zo vervelend voor die gasten, zien hun held CR7 alleen als ie op de NOS verschijnt voor een CL wedstrijd.

De beste speler dit jaar was Arjan Robben! Verre weg de nr.1 en de gevaarlijkste.

Volgensmij gaan mensen pas zien hoe goed ronaldo is als hij gestopt is. En dan zeggen ze wel dat hij de beste speler ooit is.

Ronaldo is een geweldige speler. Het komt niet vaak voor dat 2 van zulke spelers (messi en ronaldo) in 1 tijdperk voetballen. Daar moeten wij wat meer van genieten. Niet altijd die strijd, ook hier op VZ wie beter is. Ik persoonlijk kijk liever naar messie een ander naar ronaldo, dat kan. Maar de beste aller tijden zijn ze allebei niet. Ze halen allebei de top3 niet.

Respect voor deze voetballer een van de beste allertijden along with my best player at barca...... Respect Ronaldo is een eer om je te mogen zien voetballen.

Wauw de aller aller laatste comment in dit staartje (mijn excuses lezers: want heb al meer dan 3 hier geplaatst hehe dat doe ik normaliter niet) maar ik bedenk me ineens wat... en het is iets dat me hier gewoon opvalt... maar niemand feliciteeert deze man ! ???
Mensen mensen hahaha...

Gefeliciteerd Ronaldo!
Ik vind het echt geheel terecht!
Dat deze man hopelijk lekker blessure vrij blijft en dat we nog heel wat jaartjes mogen genieten van dit alles wat hij tot nu toe heeft laten zien.

Jaren maken verhalen groter. Legendes worden daardoor geboren.
Iedereen kan nu direct iets opzoeken. En alles wordt "perfect" in beeld gebracht. Tegenover vroeger was er amper een uitzending van een match. De tijd dat Pelé speelde hoorden de mensen alles op de radio. Dan hing het af van wat die persoon zei of schreef in de krant.
Zelfs in de tijd van maradona en cruyf mocht je nog de grote fan zijn, het waren veelal de momenten die je zag.
Geniale momenten.
Ronaldo en Messi horen alleszins allebei bij het rijtje van buitengewone spelers.

Bah bah, wat een misselijke uitspraak. Ik hoop dat er iets mis gegaan met de vertaling of het uit zijn context wordt gehaald, want anders is Ronaldo een narcist tot de hoogste graad. Het zou hem sieren als die wat meer waardigheid en nederigheid toont ipv de beste te willen zijn omdat zijn ego dat wilt.

Voor mij ben je dat al, maar messi zal altijd boven je blijven staan, ook al speelt die nog zo slecht, komt alleen door die mensen die hem zo adoleren

Messi en Ronaldo zijn de topspelers net zoals Zidane en Ronaldo Brazilversie van hun generatie.

Daarvoor mist hij een vrachtlading aan persoonlijkheid!

Hij staat in een team met sterren, daar scoort hij aan de lopende band en maakt hij natuurlijk enorme inruk! Zet hem bij mindere goden (zijn nationale ploeg) en het is een heel ander verhaal..

Dus nee, zal hij nooit worden! Tenzij hij met portugal wat gaat presteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren