Jelle Vossen
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 24 maart 2013
  • Jelle Vossen
  • 88 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 391
  • 27 jaar (7-2-1994)
  • 1
Persoonlijke berichten
6 juni 2013 om 12:05
#1

Jawel hoor, want een echte Moskoviet ben ik niet. Het is al ruim 8 jaar geleden dat ik Moskou voor het laatst bezocht.

Maar Lombaerts is gewoon een vaste basisspeler bij Zenit. Doet het al een tijdje goed daar en ik vind het ook een slimme verdediger. Je ziet hem geen gekke dingen doen. In Rusland zitten wij niet zo ruim in de Cv's en jullie wel, dus als we Lombaerts een Russisch paspoort konden geven had ik hem graag bij ons zien spelen haha.

Witsel had het in het begin wel moeilijk. Hij moest wennen in Sint-petersburg en de Russische groep moest wennen aan hem. Maar hij begint zich steeds meer te onderscheiden binnen het team en wordt steeds belangrijker. Alleen: ik blijf er wel bij dat hij voor veel te veel geld is gehaald. Je had hem met gemak voor een miljoen of 9 bij Standard kunnen oppikken. Zelfde geldt voor Hulk, die nu speler van het jaar is geworden bij Zenit terwijl hij toch een heel moeilijk begin had.

9 juni 2013 om 15:17
#2

gewoon niets van aantrekken van cloud, hij is gewoon een van die typische nederlanders die jaloers zijn op onze belgische nationale ploeg

27 november 2013 om 23:28
#4

Antisupporteren? Waar heb je het over? Alleen omdat ik niet zo'n fan ben van Robben betekend dat niet dat ik geen fan ben van Bayern. Mijn hele hart gaat uit naar Bayern!

Bayern Hey Hey Hey!
Mia san mia!

22 juni 2014 om 19:37
#5

Ik heb helemaal niks tegen België maar je ziet nu zelf toch ook dat dit Belgisch team geen potten gaat breken oo dit WK? Dat heeft niets met 'bashen' te maken maar alles met het kijken naar dit matige elftal waar alle nationale hoop oo is gevestigd! Het is leuk dat ze weer een keer mee mogen doen maar verwacht niet meteen wonderen van ze...

22 juni 2014 om 22:24
#6

Dat besef had iedereen behalve Capello. Hij is zo erg geobsedeerd door het niet verliezen dat hij vergeet goed aanvallend voetbal te brengen. Ik baal er inderdaad behoorlijk van, want ook nu hebben we weer dure punten verloren.

22 juni 2014 om 23:10
#7

Nee joh, Capello gaat weer net zo verdedigend spelen als tegen de Koreanen en België. Ik weet dat zeker. Iedereen weet wat wij te bieden hebben, maar Capello wil daar totaal geen gebruik van maken.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 23 juni
Genoa heeft met Olympique Marseille gesproken over een langer verblijf van huurling Kevin Strootman. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren