Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Guardiola sorteert voor op vertrek Agüero en kijkt rond bij Ajax’

Laatste update:

Josep Guardiola aast op extra opties in aanvallend opzicht en volgens The Guardian denkt de manager van Manchester City daarbij aan Sontje Hansen. De Engelse krant schat de waarde van de pas zeventienjarige aanvaller van Ajax op zeven miljoen euro. De huidige verbintenis van Hansen, die enkele maanden geleden zijn debuut maakte in de hoofdmacht van de Amsterdamse club, loopt volgend jaar zomer af. Guardiola is met name gecharmeerd van de veelzijdigheid van Hansen als aanvaller, zo weet bovengenoemde krant te melden.

Volgens The Guardian houdt Guardiola er rekening mee dat Sergio Agüero na afloop van zijn tot medio 2021 lopende contract vertrekt bij Manchester City. De Spaanse manager wil daarom deze zomer al een geschikte vervanger naar het Etihad Stadium halen. Gabriel Jesus wordt intern bij the Citizens gezien als de meest logische optie, maar Guardiola wil desondanks de transfermarkt op, zo klinkt het. De oefenmeester in Engelse dienst weet dat de kans reëel is dat de momenteel van een zware kruisbandblessure herstellende Leroy Sané na dit seizoen vertrekt, met Bayern München als mogelijke nieuwe werkgever.

Hansen staat al enige tijd op het lijstje van Manchester City, dat de jonge aanvaller eerder dit seizoen scoutte tijdens wedstrijden van Ajax Onder-19 in de UEFA Youth League. Daarnaast viel de Ajacied op tijdens het jeugd-WK in Brazilië van eind vorig jaar. Hansen werd met zes doelpunten topscorer van het toernooi en ontving daardoor de Gouden Schoen. Vanwege deze prestatie kreeg Hansen via een privébericht op de sociale media complimenten van Barcelona-aanvaller Antoine Griezmann. Ook het veroveren van de Europese titel met Oranje Onder-17 vorig jaar mei viel op bij de scouts van Manchester City, zo meldt The Guardian. In de met 4-2 gewonnen finale tegen Italië tekende Hansen voor de openingstreffer. De UEFA nam hem later op in het Elftal van het Toernooi.

Manchester City ondervindt naar verluidt concurrentie van Juventus, Internazionale, AC Milan en RB Leipzig voor Hansen, die in december vorig jaar debuteerde in het betaald voetbal in een wedstrijd van Jong Ajax. Vijf dagen later debuteerde hij in Ajax 1 in de bekerwedstrijd tegen SC Telstar (3-4). Nog diezelfde maand maakte Hansen als invaller zijn Eredivisie-debuut in de thuiswedstrijd van Ajax tegen ADO Den Haag (6-1).

Zou Sontje Hansen een aanwinst zijn voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja lijkt me een prima gedachtegang om de de dan door de wol geverfde 32-jarige Aguero op te vangen met de 18-jarige Sontje Hansen, die op dit moment nog amper wedstrijden in het eerste achter z'n naam heeft staan.

13 april 2020 om 14:47

@inkemontana ze hebben natuurlijk nog Gabriel Jesus om een periode te overbruggen. City heeft toch genoeg geld en als zo een Hansen het dan niet word doen ze die gewoon weer snel van de hand. zo hebben ze ook gehandeld met bv zo een Sandler. die sluit gewoon aan bij al die andere talenten en dan zien ze wel wat het word en of hij de potentie heeft ooit het eerste te gaan halen

13 april 2020 om 14:48

Staat in artikel: Gabriel Jezus intern meest logische keuze. Hansen als extra aanwinst.

13 april 2020 om 15:00

Gaat ook niet gebeuren. Leuk die interesse, maar Ajax laat hem nu echt niet vertrekken.

13 april 2020 om 17:24

Voor 7 miljoen? Echt wel.
Iemand die nog niets heeft bewezen voor "gratis" geld laten lopen, daar zwicht zelfs Marc voor

13 april 2020 om 15:28

En laat staan dat hij überhaupt wat heeft laten zien. Enige wat mij logisch lijkt, is dat ze hem nu goedkoop kunnen inkopen en dan nog 3 jaar bij Ajax laten

13 april 2020 om 17:22

Ongelofelijk toch, en er dan een prijs bijnoemen ook van wel 7 miljoen euro.

Als ik Overmars zou zijn zou er 1 woord in mijn hoofd komen: "NEE".

13 april 2020 om 14:48

dat is te makkelijk imo. als City met een bedrag komt dat bizar hoog is voor een talent dat nog alles te bewijzen heeft, dan zeg je daar niet snel nee tegen lijkt mij

13 april 2020 om 15:00

7 miljoen is al een best bedrag voor een speler die amper minuten heeft gemaakt en nog iets moet laten zien.

13 april 2020 om 15:01

Valt wel mee toch? Zo'n Rodrygo of zo bij Real Madrid kwam ook net uit de luiers en kostte volgens mij zo'n 45 miljoen.

13 april 2020 om 15:06

Braziliaanse toptalenten zijn altijd duur, maar dat weet je zelf ook wel.. je club heeft net 20 miljoen voor Anthony betaald die net 30 wedstrijden heeft gespeeld.. Neres was toen die nog niks heeft bewezen ook rond de 20 miljoen (aankoopbedrag + latere bedrag). Om maar even aan te geven hoeveel die jongens kosten. Sontje Hansen is 17 en heeft een 1-jarig contract, heeft 500 minuten gespeeld in de KKD in zn carrière wat in principe gewoon een amateur competitie is, internationaal gezien.. dan is 7 miljoen gewoon een fors bedrag..

13 april 2020 om 15:11

@De Toekomt dat was een Braziliaan die ook nog eens werd gezien als talent van de absolute buitencategorie. Brazilianen zijn over het algemeen veel meer waard als bv Nederlandse of Scandinavische spelers tegenwoordig omdat er veel meer Brazilianen in de Europese top spelen en daar ook nog eens bepalende spelers zijn

13 april 2020 om 15:25

Ik ben het er niet mee eens dat Braziliaanse talenten duurder zijn. Jongens als Bazoer, Riedewald, El Ghazi, Dolberg gingen hier ook voor uitstekende bedragen weg, ondanks dat zij toen zelfs al op het tweede plan waren beland bij Ajax. En voor jongens als Bazoer en Dolberg op het tweede plan belandde werden zij ook voor grote re bedragen aan absolute topclubs gelinkt. Daarbij zijn De Ligt en De Jong voorbeelden van Nederlandse talenten die ook veel opbrachten.

13 april 2020 om 15:35

@De Toekomst met het verschil dat Bazoer en Dolberg niet bij die grote Europese clubs terecht zijn gekomen. De Jong en De Ligt idd wel maar die zijn natuurlijk zoveel geld waard geworden door het CL succes vorig jaar. dan zijn spelers altijd opeens twee keer zoveel waard. over het algemeen zijn Braziliaanse talenten gewoon meer waard. kijk maar naar een Vinicius en Rodrygo bv. die gingen voor flinke bedragen naar Real omdat die goede ervaringen hadden met talenten als Marcelo en Casemiro die Real uit Brazilie weghaalde op jonge leeftijd. ter vergelijking, een Justin Kluivert die waarschijnlijk net zoveel wedstrijden had gespeeld als een Vinicius of Rodrygo ging voor slechts 17 miljoen naar AS Roma

13 april 2020 om 16:19

We zijn natuurlijk erg selectief met onze vergelijkingen. Jij vergelijkt Justin Kluivert met Rodrygo, maar kan hem net zo makkelijk vergelijken met Anthony en dan kom je weer ongeveer gelijk uit. Verder hebben we ook nog Bergwijn als voorbeeld.. Braziliaanse talenten zijn niet duurder, omdat ze Braziliaans zijn. Als Frenkie de Jong een Braziliaan was geweest, had hij Ajax echt niet opeens 125 miljoen opgebracht. Als Rodrygo een Nederlander was, kostte hij Real Madrid niet ineens 'maar' 15 miljoen.

13 april 2020 om 16:24

@De Toekomst wat is dan het laatste Nederlandse talent geweest die net als een Vinicius of Rodrygo na een wedstrijdje of 30 na zijn debuut in het betaalde voetbal voor 45 miljoen vertrok naar een Europese topclub?

13 april 2020 om 16:30

@japie, ooit aan gedacht dat er meer voorbeelden zijn van dure Braziliaanse spelers, omdat er sowieso veel en veel meer Brazilianen zijn dan Nederlanders? Er zijn ook gewoon ontzettend veel meer Braziliaanse voetballers dan Nederlandse voetballers. Dus is de kans dat er (meer) grote talenten zijn dan in Nederland. Er is echt geen enkele club die miljoenen meer gaat betalen, alleen om een nationaliteit.

13 april 2020 om 16:35

@De Toekomst ik heb daar mij twijfels bij. Neymar (220 miljoen) en Coutinho (150 miljoen) zijn twee van de duurste transfers geweest de afgelopen jaren. ook Brazilianen. Brazilianen zijn populair bij de Europese topclubs en ze hebben vaak ook wat extra's. De Europese topclubs zijn nu bang om pareltjes als een Neymar of Ronaldinho mis te lopen omdat als ze eenmaal ontdekt zijn vaak niet meer te betalen zijn dus word er al snel heel veel geld geboden op de grote Braziliaanse talenten

13 april 2020 om 16:55

Ja, toen Bale door Real Madrid werd gekocht schoten de bedragen voor spelers uit Wales ook omhoog... Clubs zijn bang om een talent/goede speler mis te lopen en betalen daarom veel geld. Of wordt er voor Franse spelers ook overbetaald? Griezmann, Pogba, Mbappe, Dembélé.. Frankrijk is gewoon een groter voetballand, dus meer goede voetballers, dus meer kans op spelers die een zeer hoog bedrag gaan opleveren. Als Nederland zo groot was dat België bij ons hoorde, hadden we ook dure jongens op ons conto gehad als Lukaku, Hazard, De Bruyne. Hoe groter de vijver, hoe groter de kans dat er goede spelers tussen zitten, hoe groter de kans dat er veel voor wordt betaald.

13 april 2020 om 17:15

Ja en dat zijn jongens die al in Europa spelen, al in een Europees toernooi hebben gespeeld (CL of EL) en die zelfs voor hun land uitkomen (Dolberg en El Ghazi). Dat is toch heel anders dan een speler met 25-30 wedstrijden in de Braziliaanse competitie. Dolberg heeft 119 wedstrijden in het 1ste van Ajax gespeeld.. de Ligt en de Jong zijn volwaardigs internationaals die geweldig hebben gespeeld in de CL, beetje raar dat je die vergelijkt met jongens die nog naar Europa moeten komen en niet eens altijd basisspeler zijn bij hun club in Brazilië. Bergwijn is toch ook geen talent meer maar een bewezen speler in de Nederlandse competitie. Ook international en 149 wedstrijden in het 1ste van PSV.. jij vergelijkt spelers die al jaren in het 1ste zitten bij Nederlandse teams met Braziliaanse jongens die net komen kijken en in hun 1ste seizoen zitten.. ook is het een verschil dat die anderen vaak in de EL of CL hebben gespeeld en voor hun nationale team. Dan moet je een Unuvar, Brobbey, Hansen vergelijken met Rodrygo, Vinicius en Reinier.. dan zie je gelijk hoeveel duurder Braziliaanse talenten zijn..

13 april 2020 om 17:44

@De Toekomst zo kan je het ook zien maar feit blijft dat die talenten vaak voor meer geld weg gaan als Nederlandse spelers dus dat er voor die spelers over het algemeen gewoon meer wordt betaald. een Gabriel Jesus, Marcelo en Casemiro waren talenten met heel weinig ervaring toen ze werden weg gehaald uit hun competities en uitgroeiden tot wereldsterren. wij moeten nog maar afwachten of jongens als Zierikzee, Ake, Chong en een Dilrosun bv voor wie hetzelfde verhaal geldt gaan uitgroeien tot dat niveau

13 april 2020 om 18:23

@Tilburg, maar zijn die jonge talenten niet ook gewoon beter? Mijn punt is dat ze niet duurder zijn, omdat ze toevallig de Braziliaanse nationaliteit hebben.

13 april 2020 om 23:19

Tja, dat is moeilijk te zeggen vind ik.. ik volg zelf de Braziliaanse competitie niet dus kan ze vaak pas beoordelen als ze in Europa spelen. Ik noem natuurlijk ook wel de grootste talenten uit Brazilië van die leeftijd maar in principe zijn Brobbey, Unuvar en Hansen dat ook in hun leeftijdscategorie. Ik denk wel dat die Braziliaanse jongens vaak een hype meekrijgen omdat ze Braziliaans zijn. Net zoals Engelse spelers in Engeland weer gehypet worden..

13 april 2020 om 15:02

En als hij niet wil verlengen? Hem een jaar in Jong laten spelen waar hij andere in de weg zit om hem vervolgens gratis te zien vertrekken? Beetje een kortzichtige reactie dit..

13 april 2020 om 16:26

Haha, kortzichtigheid is een probleem, maar aannames gebruiken in een redenatie om te komen tot een, op basis van wat er bekend is, onrealistische uitkomst is minstens net zo erg.

13 april 2020 om 17:05

Ik noem maar een paar andere scenario’s die ook zouden kunnen plaatsvinden. Daarom vind ik het kortzichtig dat het antwoord maar gelijk nee zou moeten zijn. Het antwoord van overmars ligt namelijk aan de beslissing van Hansen over het verlengen van zijn contract.

13 april 2020 om 17:44

Mwah normaal gesproken verlengd Hansen wel. Die kan pas een volwaardig profcontract tekenen als hij 18 is en dat wordt hij pas over 2 maanden. Meestal tekenen ze wel aangezien ze op hun 16e al overal naar toe konden.

13 april 2020 om 23:20

Dat denk ik ook wel, zou ook een rare move zijn om nu naar City te gaan! Maar nogmaals het antwoord van Overmars is niet automatisch nee, dat ligt ook aan andere factoren!

13 april 2020 om 15:04

En natuurlijk ook voor de speler. Hij heeft z'n eerste profcontract al getekend bij Ajax, maar bij City kan hij 3 of 4 x zoveel verdienen. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren als City zich daadwerkelijk gaat melden bij Ajax.

13 april 2020 om 16:34

Ja, dat kan, maar spelers blijven en komen juist naar Ajax, omdat wij een goede springplank zijn voor jong talent. Talenten die graag voor het geld gaan, hadden al langer weggeweest.

Heeft amper nog in Ajax 1 gespeeld. Speler met heel veel potentie in mijn ogen (toekomstige Oranje spits), maar die gaat zich niet het eerste van City in knokken zonder profervaring.

13 april 2020 om 15:03

Mwah, als Guardiola het in je ziet zitten, kan je als jonge speler echt wel uitgroeien tot basisspeler in zijn team. Ik zou het er echter ook niet op gokken.

13 april 2020 om 16:06

Hoe kun je nu zeggen dat dit een toekomstige Oranje spits is? Castillion was de nieuwe Patrick Kluivert... Laat die jongen eerst eens een basisplaats in ajax 1 veroveren en dan kun je zoiets gaan beoordelen. Zal zeker n iet het eerste talent zijn dat in de jeugd alles kapot speelt, maar bij de volwassenen de verwachtingen niet waar kan maken. Deze jongen heeft in de spits trouwens de komende 10 jaar concurrentie van spelers als Malen en Zirkzee. Zirkzee is maar 1 jaar ouder en speelt al geregeld in Bayern 1. Malen is 3 jaar ouder en heeft al voor Oranje gespeeld en gescoord. Dus toekomstig Oranje spits? Veels te vroeg om daar over te beginnen.

Weinig verrassend dat Man City de topscorer van het WK o17 heeft bekeken, lijkt me qua type wel iemand die bij Man City zou passen omdat hij veel vanuit de combinatie speelt en toch iets van directheid in zijn spel heeft. Als buitenspeler zou hij niet werken daar maar zie hem eigenlijk niet vertrekken, zal volgend seizoen eerste keuze zijn als rechtsbuiten bij Ajax met Brobbey en Ünüvar in de aanval denk ik, presteer je daar goed is weg naar het eerste open.

13 april 2020 om 15:26

Wordt wel lastig voor jongens als Unuvar en Hansen om door te breken. Nu weer met de komst van Anthony en o.a. Promes, Neres en Tadic verder. Zullen echt een heel hoog niveau in jong moeten halen, willen ze het hun enigzins lastig maken.

13 april 2020 om 15:35

Ik denk dat het mee zal vallen, Ünüvar is 16 nu. Ajax is laatste jaren voor best wat spelers relatief korte duur. Ik kan me ook niet voorstellen dat als Antony slaagt dat hij hier 3 jaar zal spelen. Zelfde met Promes die misschien nog keer stap wilt maken. Komend seizoen heb je misschien Neres nog, jaar erna is die ook hoogstwaarschijnlijk weg. Daar gaan jongens van 16 en 17 weinig last van ondervinden. Laat ze maar een jaar KKD spelen en gedurende seizoen erna doorbreken, dan zijn ze nogsteeds tieners. Als ze daar allebei niveau van Traore dit seizoen aantikken dan gaan kansen er komen. Ik denk dat Hansen meer last zal ondervinden van Brobbey en Traore dan van aankopen eigenlijk.

13 april 2020 om 16:12

Heb je ook gelijk in, zijn inderdaad nog wel hele jonge spelers. Zou ook prima zijn als Unuvar vanaf de volgende zomer vast bij het eerste zit. Maar omtrent Hansen, verwacht jij hem als spits in 1 in de toekomst? Hij zal dan wel fysiek echt een stuk sterker moeten worden. Zie hem voorlopig voor evt plek in het eerste echt nog als bewegelijke buitenspeler.

13 april 2020 om 16:14

Hoe ziet jij de opstelling van JA volgend jaar? Is daar plaats voor kuhn bijvoorbeeld of jensen?

13 april 2020 om 17:00

Scherpen - Van Gelderen - Kasanwirjo - Pierie - Salah-Eddine - Timber - Taylor - Hansen - Giovanni - Unuvar - Brobbey. 4-2-3-1 natuurlijk.

13 april 2020 om 17:11

Ik denk dat Jensen verhuurd zal worden en Kühn kan wel eens in Duitsland blijven. Op doel zou ik Kotarski houden met Raatsie en Reiziger erachter, El Maach dus uit contract laten lopen en Scherpen verhuren (Kan ook Kotarski verhuren en Scherpen houden maar denk dat Scherpen makkelijker te verhuren is). Ik zou zelf Van Gelderen verlengen, die loopt uit zijn contract en verwacht dat Frei niet gecontracteerd gaat worden. Iets in de richting van Kotarski; Van Gelderen, Kasanwirjo, Rensch, Salah-Eddine; Taylor, Timber, Giovanni; Ünüvar, Brobbey en Hansen. Met Musampa, Llansana, Vd Sloot, Raatsie, Pinas, Mendez en Regeer dir okk bij Jong Ajax zullen zitten. Al kan Regeer ook gewoon direct basisspeler zijn als jongste eruit. Achterin mag er wel wat bij want Pierie zal wel verhuurd worden, Timber is eigenlijk klaar voor Eredivisie om ervaring op te doen. JFC moet eerst optie tot koop gelicht worden etc. Dus valt nog weinig over te zeggen hoe het eruit gaan zien. Want o19 gaat weg dus schuiven er meer door dan normaal namelijk 2001 en 2002 moeten door.

13 april 2020 om 16:16

@ WolterX. Ik kan jouw bijdrages hier op VZ meer dan prima lezen. Weet jij toevallig of er ergens (mogelijk op een andere plek) een doorstart is gemaakt met Ajax Netwerk forum? En dan vooral de gedeeltes over jeugdspelers?

13 april 2020 om 17:13

Naar mijn weten niet eigenlijk, denk dat beste gok de live-topics op AS zijn als er wedstrijdje zijn. Maar dat is niet echt als een forum. Maar Twitter en AS heeft best wat volgers die regelmatig bevindingen delen.

En dan nog minder minuten maken dan het supertalent Foden? No thanks. Lekker bij Ajax blijven, je kans krijgen en bij Ajax uitgroeien tot een topper.

13 april 2020 om 14:48

Foden krijgt echt niet weinig minuten voor z'n leeftijd hoor. Foden is nog maar 19 jaar en heeft al meer minuten in 1ste van City in de benen dan Iniesta had op 19 jarige leeftijd in 1ste van Barcelona en Frenkie de Jong op 19 jarige leeftijd in Ajax 1, terwijl Ajax 1 en Eredivisie van veel lager niveau is, Ajax een club is dat een imago heeft om jeugd de kans te geven en Frenkie de Jong als een minimaal zo groot talent wordt gezien als Foden (misschien nog wel groter.) Men loopt elkaar alleen maar na te papegaaien in de media omtrent Foden, zonder uberhaupt naar de feiten te kijken. Foden maakt op zijn leeftijd meer minuten in eerste van City dan toptalenten als: Frenkie de Jong, Iniesta, Busquets, Modric, noem het maar op, in het 1ste elftal waar zij toen onder contract stonden op 19 jarige leeftijd.

13 april 2020 om 14:56

Werden die 2 ook zo opgehypt door hun trainer? Diezelfde trainer die de speler op moet stellen.

13 april 2020 om 16:19

Maar Foden maakt de komende jaren ook weinig minuten. City blijft een koopclub die dan wel weer 70 miljoen voor een andere middenvelder aantrekt. Indien Foden geen homegrown speler was dan had die nu al niet meer bij City gespeeld.

13 april 2020 om 16:49

@El Fenomeno: Dat is echt onzin. Guardiola heeft duidelijk aangegeven dat Foden de opvolger wordt van David Silva bij Man City en er dus geen andere middenvelder komt. (zie VI artikel: Guardiola maakt Foden blij met statement over opvolging Silva). Foden wordt dus de opvolger van Silva en niemand anders. Klets niet uit je nek, hoe erg je Guardiola en de Premier League ook haat.

13 april 2020 om 17:42

Betekent dit dat Bernardo op de flank gaat spelen?

13 april 2020 om 14:57

Foden krijgt meer dan genoeg minuten, terwijl die niet eens altijd laat zien waar hij toe in staat is blijft hij het vertrouwen krijgen. En daarnaast weet guardiola wat hij wil met spelers die hij koopt. Natuurlijk zal die niet meteen veel minuten maken maar met de tijd zal het zeker wel komen. En bij Ajax zie ik hem ook geen minuten maken nu ze die Braziliaan hebben gekocht en traore/tadic voor de spits positie hebben

The Guardian... dat zou genoeg moeten zeggen. Wat een verhaal dit. Als jongeling moet je hoe dan ook oppassen als je naar City gaat. Niet voor niets ging Brahim Diaz daar weg en kwam hij naar Real

13 april 2020 om 14:46

Bij Real Madrid maakt Diaz nou niet echt meer minuten dan bij City hoor. Of dat een goede stap is geweest, is maar de vraag. Diaz zie ik voorlopig alleen nog maar op de bank of tribune.

13 april 2020 om 14:49

The Guardian is over het algemeen een van de meest betrouwbare kranten van het VK. Dus hoe zou dat precies genoeg moeten zeggen?

13 april 2020 om 14:58

Want Brahim diaz maakt veel minuten?

Erg logisch ook dit. Aguero vervangen door Sontje Hansen. Als er 1 club is waar Hansen zeker niet naartoe moet is het city. Althans voor nu dan. Laat hem eerst maar is een paar jaar bij ajax presteren voordat hij rijp is voor de europese top

13 april 2020 om 15:14

Hansen zal idd niet worden gehaald als directe vervanger van Aguero maar gewoon als een talentje wat City haalt en dan kijken ze of het wat word. zoniet doen ze hem weer van de hand

Ik hoor ook dat Guardiola mij ziet als nieuwe pinchitter, die hebben ze niet meer sinds Dzeko en ze denken dat met mijn bonkigheid ik wel als stormram kan worden in gezet. Komt van the Guardian/daily Mail.wat een onzin, Hansen heeft nog niet eens iets te zoeken in Ajax 1, groot talent is t wel.

Niet laten gaan samen met naci unuvar en Kenneth Taylor de toekomst

Als ze hem willen halen, halen ze hem nu niet voor het eerste. Ik hoop dat Sontje nog jaren bij ons blijft ballen!

13 april 2020 om 15:05

Zal er vanaf hangen of hij en zijn familie direct voor het grote geld gaan met de kans om te verzuipen of nog even wachten tot hij bij Ajax doorbreekt en er via een verstandigere weg komt waarbij je minder geld krijgt

13 april 2020 om 15:18

Hij kon met 16 al naar enkele grote clubs toen hij zijn eerste profcontract tekende. De slag die hij financieel toen kon slaan en nu zal niet gigantisch veel verschillen. Je kan er vanuit gaan dat hij momenteel meer geld verdiend al dan gemiddelde speler in de KKD, als hij gaat verlengen bij Ajax gaat hij ook gewoon meer verdienen dan gemiddelde Eredivisiespeler, dat soort bedragen kunnen ze nu betalen aan jeugd waar ze het in zien zitten. Er gaan al tonnen om aan salaris en tekengeld bij 16-jarige, op een houtje gaan ze niet hoeven bijten en miljoenencontract lijkt me nog niet logisch nu aangezien hij nog moet doorbreken.

13 april 2020 om 17:24

Tnx, je bent altijd goed op de hoogte omtrent de jeugd

Ik las dat city de beste papieren heeft voor die spits van inter. Dat word de opvolger van Aguero wss. City heeft sws 2 Top spitsen nodig. Hansen zal dan voor de toekomst gehaald worden. Ik zou het niet doen als ik Sontje was want je hebt dan en jesus en die laurito voor je.

13 april 2020 om 15:07

Laurito hahahaha. Nee, Lautaro gaat bij Barca eindigen helaas. Zoiets heeft zijn zaakwaarnemer/broer van zijn zaakwaarnemer gister al door laten schemeren.

13 april 2020 om 15:22

@angelo77 vreemde keuze van Lautaro imo. bij City heeft hij De Bruyne achter zich staan die hem constant kan voorzien van aanvoer. van dat middenveld van Barca ga je geen enkele bruikbare bal krijgen waardoor je daar op een eiland staat voorin

13 april 2020 om 15:26

Klopt, maar als ik moet geloven wat ik lees gaat het om het spelen met Messi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren