Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola legt eretitel naast zich neer: ‘Ik wás de beste trainer ter wereld’

Laatste update:

Josep Guardiola heeft al een behoorlijk imposante trainersloopbaan achter de rug. De Spaanse trainer won verschillende prijzen met Barcelona en Bayern München en bezorgde ook Manchester City al de nodige successen. Guardiola wil echter niets weten van alle lofuitingen aan zijn adres. De manager van the Citizens vindt zichzelf namelijk helemaal niet de beste coach ter wereld.

"Dat wás ik", antwoordt Guardiola op de suggestie van Sky Sports dat hij de beste trainer op de wereld is. "Wat is dat eigenlijk, de beste trainer ter wereld? Ik heb in mijn leven nooit het gevoel gehad dat ik de allerbeste ben. Ook niet toen ik bij Barcelona zes landstitels op rij won en trebles in de wacht sleepte. Ik ben succesvol geweest omdat ik bij topclubs heb mogen samenwerken met buitengewone spelers."

Guardiola heeft veel sympathie voor managers die over veel minder middelen beschikken. "Er zijn trainers die geen topspelers tot hun beschikking hebben en ook niet bij topclubs werkzaam zijn. Ik ben een goede manager, maar zeker niet de beste." Guardiola zet zijn mening gelijk kracht bij. "Geef mij een elftal dat niet zo in elkaar zit als Manchester City, dan ben ik niet succesvol."

Josep Guardiola: 'Sergio Aguero is één van de beste Premier League-spelers ooit'

Titelprolongatie lijkt er niet in te zitten voor Manchester City, daar Liverpool een straatlengte voorsprong heeft. Guardiola prijst het werk van Jürgen Klopp op Anfield, maar plaatst eveneens een kanttekening. "Liverpool deed er vier of vijf jaar over voordat ze vorig jaar hun eerste prijs (Champions League, red.) wonnen. Het was een proces. Nieuwe spelers, investeringen en ga zo maar door. Daardoor is het nu het beste team ter wereld. Mensen denken soms dat als je Pep heet of Jürgen of een andere bekende naam hebt dat je elk seizoen alles wint met tweeduizend miljoen punten en tweeduizend miljoen doelpunten."

"Soms is dat echter niet mogelijk", vervolgt Guardiola zijn uitleg. "Soms komt dat door de tegenstand die je treft, maar in sommige gevallen ligt het ook aan jezelf. In geen enkele sport heeft een team elk seizoen alle prijzen veroverd", aldus de Spaanse manager, die droomt van succes in de Champions League. "Ik geniet van de voorbereiding op de duels met Real Madrid (in de achtste finale, red.). Dit proces en deze twee weken horen echt bij de pluspunten van dit vak, kijken wat we kunnen doen om ze te verslaan."

Vind jij Josep Guardiola de beste trainer ter wereld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopp is momenteel de beste misschien omdat hij in de tijd die hij bij liverpool zit toch nu een sterke team heeft. Zoals pep zegt is het een process en nu kan klopp de vruchten ervan plukken. Ben benieuwd hoe lang liverpool dit vol gaat houden. En wat guardiola gaat doen komende zomer. Ik zie hem niet ontslagen worden maar zelf blijft hij ook niet al te lang bij clubs.

13 februari 2020 om 09:51

Klopp is gewoon heel goed in het motiveren van zijn spelers en het beste eruit halen. Ben erg fan van hem.

13 februari 2020 om 09:54

Tcha dat is die guardiola ook. Maar heeft dit seizoen toch een stuk minder succes.

13 februari 2020 om 09:56

Klopt maar Klopp toch wel iets beter. Kijk al hoe die Mane, Salah heeft laten spelen.

13 februari 2020 om 10:05

Zo kan ik ook heel veel voorbeelden eruit halen voor guardiola.

13 februari 2020 om 10:06

Ja dan kunnen we blijven doorgaan gelukkig is er iets als mening

13 februari 2020 om 09:58

Voor mij is de beste trainer Antonio Conte. Waar hij ook gaat hij heeft instant impact op alle spelers en de hele club eigenlijk. Hij maakte van een Chelsea dat 10e eindigde landskampioen met spelers als Moses en Alonso. Nu ook bij Inter al zonder de januari inkopen stond hij al 1e met Juventus. Ik vind dat Conte echt meer respect moet krijgen als manager.

13 februari 2020 om 11:54

Alleen faalt Conte in alles wat verband houdt met bekertoernooien. Voor de rest ben ik idd onder de indruk van hem.

13 februari 2020 om 13:39

Wat je zegt, klopt allemaal. Conte kan op korte termijn (2, 3 seizoenen max) een team echt top laten presteren en het maximale uit een ploeg halen door zijn passie, bezetenheid, gedrevenheid, hoe je het wil noemen. Maar daarna is de citroen vaak totaal uitgeperst en loopt het voor geen meter meer. Dit vind ik toch een eerste, belangrijke kanttekening. Een Klopp bouwt echt iets op en brengt Liverpool naar de top van de wereld in 5 jaar tijd. Dat kan een Conte totaal niet. Tevens is het voetbal onder Conte vaak bijzonder matig en niet leuk om te bekijken (ik blijf beleefd en druk het met matig nog licht uit). En in de Champions League zinkt het schip onder Conte toch altijd heel erg snel en presteert de ploeg vaak onder haar kunnen. Hij slaagt er wonderwel in zijn team 1x per week erg goed te laten presteren in de nationale competitie maar om de 1 of andere reden staan zijn teams er nooit in Europa. Juve niet, Chelsea niet, en Inter heeft dit jaar in de CL ook zwaar teleurgesteld. Blijkbaar is het bij hem toch moeilijker om een team elke 3 of 4 dagen te laten presteren dan 1x per week. Zo won hij bij Chelsea ook de titel. Chelsea speelde geen Europees en de belasting was veel minder groot dan bij de rivalen. Door al deze redenen is hij voor mij toch lang niet de beste coach ter wereld, dan denk ik eerder aan een Klopp, Pep, zelfs de ontslagen Pochettino. Niettemin vind ik Conte natuurlijk een hele goede trainer. Dat bewees hij bij zijn clubs, alsook op het EK met Italie. Hij weet als geen ander hoe hij een team met beperkte spelers boven haar kunnen moet laten presteren.

13 februari 2020 om 13:40

Ik ben benieuwd hoe Conte het gaat doen in de UEL met Inter dit jaar. Van mij mogen ze de finale bereiken zolang Arsenal hem maar wint🤗

13 februari 2020 om 13:52

Ik hoop dat Arsenal Apoel Nicosia treft in de finale... en zelfs dan zal ik nog schrik hebben want met Arsenal weet je nooit

13 februari 2020 om 10:14

Voor mij is Nagelsmann de beste en ook Zidane wordt nog altijd ondergewaardeerd.

13 februari 2020 om 10:41

Probleem met Zidane is dat hij vaak de verkeerde wissels in brengt. Voorderest ben ik het et je eens dat die ondergewaardeerd is.

13 februari 2020 om 10:52

Zidane en verkeerde wissels? Hij heeft heel vaak gelijk gekregen met zijn wissels. In zijm 1e jaar vaak met morata en james. Asensio/vazquez.. aparte bewering ^^. Zidane vind ik niet zo ondergewaardeerd hoor keijgt een boel lof vanuit allerlei hoeken en standen. Zelfde geldt voor guardiola en klopp, zij hebben het niveau van de pl weer naar de top gebracht. Overigens mag je natuurlijk van mening zijn dat zidane een slecht wisselbeleid heeft! Ik ben wel fan van zizou en zijn beleid

13 februari 2020 om 10:53

Hoe kan je nou de verkeerde wissels inbrengen? Ik snap niet dat mensen het beter weten dan Zidane. 1 volledig seizoen in La Liga tot dusver meegemaakt en hij wordt kampioen. Hij wint 3x op rij de CL en dit jaar gaat hij ook gewoon de La Liga pakken en in de CL zie ik hem ook weer heel ver komen.

13 februari 2020 om 10:54

Nou, tactische wissels zijn juist 1 van zinn sterkste punten.

13 februari 2020 om 11:06

Vind ik ook hij was als voetballer altijd al ijzersterk. Vooral in grote wedstrijden stond Zidane er altijd zowel als profvoetballer als als trainer.

13 februari 2020 om 11:19

Lol ik kijk letterlijk elke wedstrijd van Real. Paar weken ook stonden ze voor haalt die het balans eruit door Valverde eruit te halen. En dit is ook al paar keer gebeurt. En dan ook vaak onnodig Vazquez erin brengen die 9 van de 10 keer de bal verliest. Misschien zou je meer Real moeten kijken. Zijn eerste periode bij Real was ook dat hij telang vast hield aan basis elf. Ook Jovic heeft amper speeltijd. misschien 2 keer in de basis begonnen en voorderest laatste 5 minuten. Ik vind hem zeker ongewaardeerd maar zijn wissels slaan soms echt nergens op. Als je ook met live meepraten kijkt zeggen meerdere mensen dit en dat zie je dan ook terug in het spel. Ik heb echt wel de vertrouwen in Zidane hoor. Is een legende en een van mijn idolen.

13 februari 2020 om 11:27

Ach ja elke trainer heeft wel eens wissels waarbij jezelf afvraagt dit zal ik zelf anders doen.

13 februari 2020 om 11:29

Ja daar had ik het over. En vooral dit seizoen was dat te zien. Voorderest is het zeker in toptrainer en ben blij dat hij terug is bij Real want hoeveel tijd hij de jonkies geeft is echt om te smullen ook.

13 februari 2020 om 12:49

Maar als mensen het niet beter kunnen weten, kan niemand eigenlijk ooit kritiek leveren op het profvoetbal zonder er zelf te spelen op een gelijkwaardig niveau.

13 februari 2020 om 12:18

@bf1994: Guardiola is van 2007 tot en met 2012 bij Barcelona geweest (5 jaar), van 2013 tot en met 2016 bij Bayern (3 jaar) en nu voor 4e jaar bij City. In de voetballerij zijn dit toch behoorlijk lange dienstverbanden. Althans, dat is mijn mening. Of jij moet deze periodes 'niet al te lang' vinden...

13 februari 2020 om 12:21

4 jaar bij barca. vanaf zomer 2008 tot zomer 2012. Heeft nog niet langer dan 4 jaar bij een club gezeten. Daarom ben ik benieuwd of dat hij blijft. Er was ook al wat praat over een terugkeer naar barca misschien

13 februari 2020 om 17:15

@bf1994: hij heeft 5 jaar bij Barça gezeten. Eerst een jaar Barça B en daarna 4 jaar het 1e.

13 februari 2020 om 20:19

Ja oke, als je barca B meetelt. Van barca B naar het eerste is echter wel een andere team ook al nam die busquets en pedro mee

13 februari 2020 om 12:32

Denk ook aan zijn tijd bij BVB. Paar keer kampioen geworden en de finale van de champions league bereikt.

Mooi bescheiden stukje van Pep. Als je inderdaad bijvoorbeeld kijkt naar die manager van Sheffield United en zijn verhaal. Dat is ook gewoon bizar goed.

Gedreven en haast obsessief, maar dit klopt helemaal wat hij hier zegt. Zoiets zal je niet snel uit de mond van Mourinho horen 😂

Ik vind dat Guardiola echt een goeie trainer is. Kan elk team laten voetballen. Alleen Europees gezien is het toch wel altijd minder. Top 3 trainers imo.

13 februari 2020 om 10:55

Ach Klopp was tot aan 2 jaar terug Europees ook nooit heel bijzonder. Conte is Europees ook niet heel bijzonder en Mourinho laatste paar jaar ook niet meer. Sommige mensen denken volgens mij echt dat het een soort Fifa is en dat je als toptrainer elk jaar zomaar de laatste 4 haalt. Dat deden toptrainers als Wenger, Sacchi, Capello en Ferguson ook niet hoor.

13 februari 2020 om 11:16

Nee maar wanneer is Guardiola wel europees top geweest? Vertel me dat dan?dat was mijn punt al heeeeel lang niet meer. Begrijp me niet verkeerd top 3 trainer want wat hij met City heeft bereikt in de PL is ook top maar europees heb ik hem nog nooit echt goed gevonden. Heeft niks met Fifa te maken dit. Maar de CL is wel voor de allerbeste en als je elke keer vroeg eruit word geknikkerd ligt het niet aan de spelers misschien.

13 februari 2020 om 11:28

Met Barca 2x de CL gewonnen waarvan 1x 6 prijzen. Bij Bayern 3x halve finalist (hebben ze daarna niet meer bereikt). We doen net of het een of andere koekenbakker is. Hij moet van jouw elk jaar bij de laatste 4 komen om Europese top te zijn? Wat was Ferguson dan in die 30 jaar? Die kwamen ook maar zelden bij de laatste 4 hoor.

13 februari 2020 om 11:30

Als je leest heb ik niet gezegd dat die elk jaar top 4 moet komen dat maak jij ervan. Maar dat hij Laatste tijd Europees al niks voorstelt.

13 februari 2020 om 12:09

Precies maar dan kunnen we buiten Zidane geen enkele trainer meer als Europese top beschouwen.

13 februari 2020 om 20:11

Elphenomeno Klopp was tot aan 2 jaar terug Europees ook nooit heel bijzonder? Nou ik kan me herinneren dat hij met Dortmund in de finale kwam, met spelers die daarvoor onbekend waren. Klopp heeft spelers als Lewa, Gotze, Reus, Gundogan ontdekt en groot gemaakt. Hetzelfde doet hij met spelers als Hendo, Robertson, Trent. Ik voel een soort van animositeit jegens Klopp, en ik vraag me af waar dat vandaan komt. Voor mij is het iig de allerbeste coach ter wereld.

Mooi om te lezen dat hij verwijst naar trainers die geen topspelers tot hun beschikking hebben. Het is inderdaad lastig vergelijken, Guardiola is immers alleen coach geweest bij topteams met topselecties. Maar niet iedere coach doet het bij een topteam met een topselectie zo goed als Guardiola. Het voetbal van Guardiola is altijd heerlijk om naar te kijken. Mooi en snel combinatievoetbal. Bovendien doet hij gerichte aankopen (ederson, Laporte, Bernardo, Rodri) die passen in zijn manier van voetballen en het team sterker maken. Ook dat is een kwaliteit. Het is inderdaad moeilijk vergelijken, maar voor mij is hij wel de beste trainer van de wereld. Ik hoop dat hij de CL pakt en ik zou het prachtig vinden als hij ooit Oranje zou coachen.

Sowieso is hij wel een van de beste trainers ter wereld maar dit seizoen valt het wel tegen bij City. Wie weet kunnen ze nog een beetje kleur geven aan het seizoen door dit jaar in de CL wat neer te zetten

13 februari 2020 om 10:16

Elke club valt tegen als je het vergelijkt met Liverpool. Wat Liverpool laat zien is buitenaards en nog nooit voorgekomen. Logisch dat de rest dit niet kan bijbenen.

13 februari 2020 om 10:48

Japie Hoezo is hij een van de beste trainers ter wereld ? hij heeft alleen maar met topspelers gewerkt , dat zeggen ze ook van Mourinho die heeft heeft met real alleen een kampioenschap gehaald ondanks al die sterren , Guardiola heeft met Bayern en City nog steeds niets gewonnen buiten het landskanpioenschap ondanks de aanwezigheid van al die zogenaamde sterren , een goede trainer is volgens mij die van een team zonder echte sterren een team maakt en dan denk ik aan ene Claudio Ranieri die maakte Leicester kampioen in 2016 en zonder echte sterren en dat vind ik een knappere prestatie dat kampioen worden met Liverpool of City hoor dat zijn imo goede managers die de spelers zover krijgt dat de er voor gaan .

13 februari 2020 om 10:56

Sloep, begrijp me niet verkeerd want over claudio valt niks negatiefs te zeggen na zijn prestaties.. maar het jaar daarop ging niet zo lekker voor hem of wel? Bijster geweldige prestatie maar het behoort imo tot een andere categorie ( niet denigerend bedoeld). Maar pep is ondanks zijn werk bij alleen absolute topclubs toch wel een klasse apart. Of die de beste is laat ik in t midden wnt ik vindt dat niet eens belangrijk. Wel kwam hij bij bayern in een warm bad en het vermogende city gaf m natuuurlijk ook wel een erg brede selectie haha! Maar zijn type voetbal.. Wie houdt daar nou niet van

13 februari 2020 om 11:29

Ach Ranieri is bij 50% van de clubs ontslagen. Ga nou niet doen alsof dat een wonderdokter is. Leuke trainer voor de subtop maar nooit absolute top geweest zoals een Mourinho, Guardiola, Ancelotti of Capello.

13 februari 2020 om 11:42

Zeg ik ergens dat ik Ranieri een toptrainer vindt ? Ik zeg alleen dat de prestatie uitzonderlijk is met Leicester en die 4 die jij noemt hebben alleen met topspelers mogen werken .

13 februari 2020 om 11:48

Dat valt ook wel weer mee. Of vind jij het huidige Spurs zo geweldig of het Porto van Mourinho was Europees toch echt geen favoriet. Ancelotti werkt nu bij Everton en heeft in het verleden al grootse dingen gedaan bij Parma.

13 februari 2020 om 12:42

Relativeren blijkt ook een gave te zijn

13 februari 2020 om 12:54

Je bent uiteindelijk zo goed als het spelersmateriaal. Ik geloof in het motivatievermogen en het inzicht van een trainer, maar buiten dat zou je zelfs een lege stoel voor zo'n groep kunnen zetten in veruit de meeste gevallen naar mijn mening. Er zijn altijd uitzonderingen, maar ik heb vaak het idee dat een trainer meer kapot kan maken dan toe kan voegen.

13 februari 2020 om 14:46

Sirius; Wie zorgt ervoor dat de juiste spelers gehaald worden? Wie zorgt ervoor dat er een bepaalde speelstijl op het veld overgebracht en zo ook uitgevoerd word, de juiste poppetjes op de juiste plaatsen zet voor die speelwijze.... 11 goede spelers die verzinnen niet zelf hoe ze moeten spelen, honderden trainingsuren gaan erin zitten om een team te laten spelen zoals de coach het wil.

13 februari 2020 om 18:58

FR_JC, ik vind Sirius zijn punt misschien wat gechargeerd, maar het is wel een redelijk terecht punt. Want bij alles wat jij opnoemt is een heel team van mensen verantwoordelijk. Veel van de door jou genoemde tactieken worden ook grotendeels door veldtrainers erin geslepen in die trainingsuren etc. Het zorgen dat de juiste spelers gehaald worden gebeurd bij super veel clubs door een heel team; scouts, analisten, TD etc. Dus daarin ben ik het wel mee eens dat de invloed van een coach soms overschat wordt. Bij vele clubs is het qua spelers opstellen ook vaak zo dat als je ze op hun natuurlijke posities zet, het spel het beste loopt. Als voorbeeld kun je Emery nemen. Die zet Torreira op 10 neer om daar vroeg te pressen, met als gevolg dat Torreira zijn slechtste periode in zijn carrière heeft gehad. Arteta zet hem op zijn beste positie, cvm, en direct speelt hij weer goed.. Dus we moeten ook niet te veel doen alsof het rocket science is om 11 spelers op te stellen die goed samen kunnen spelen.

13 februari 2020 om 19:32

Jackieboy10; Het was een heel goed punt, echter plaatste ik hierover toch een reactie. Het is ook zoals je aanhaalt een heel team wat ervoor verantwoordelijk is, maar dat gehele team word ook aangestuurd door desbetreffende trainer, die zijn assistenten etc ervoor laat zorgen dat ze trainen en spelen zoals 'hij' dit wil zien op het veld. Alles wat er gedaan word is vanuit de coach zijn visie. In geval van Pep eigenlijk al helemaal, aangezien hij precies de spelers koopt die hij nodig acht te hebben in zijn team wat als 1 geoliede machine moet spelen... Want ik denk persoonlijk niet dat zelfs al haal je enkel die spelers die City nu heeft, dat zonder de juiste coach ze goed zouden staan tegenover een ander team wat wel gemanaged wordt. Ik begrijp heel goed wat je bedoelt met Torreira, het is als een aanvaller in de verdediging zetten, dat werkt nooit.... Maar 'even de juiste poppetjes op de juiste plaats zetten' zal ook niet werken, een team moet gevormd worden wil het kunnen excelleren, en dat komt volgens mij door de coach.

Als trainer zal jouw kwaliteiten nooit losgezien worden van de spelersmateriaal die je tot je beschikking hebt. De beste trainers zijn wmb degenen die een duidelijke visie hebben en dat laten uit via de speelwijze. Klopp heeft nu wel een streepje voor, omdat hij van zijn team echt een geoliede machine heeft gemaakt, waar Guardiola iets meer leunt op de technische kwaliteiten vd spelers.

Hier is Pep heel erg realistisch en bescheiden, het wachten is op de schaamteloze pro- en con-opmerkingen van vz-leden die elkaar figuurlijk de koppen in willen slaan met allerhande argumenten.

Bescheiden stukje van pep. Het is ook moelijk te bepalen wie de veste manager is. In mijn optiek is dat nu chris wilder van sheffield united. Wanneer je binnen 3 jaar 2 promotie realiseert en je makkelijk kan handhaven in de duurste competitie ter wereld, dan ben je voor mij 1 van de beste manager op dit moment.

Ik vind het mooi dat Pep dit zegt, had ik eerlijk gezegd niet van hem verwacht. Mag wel bij gezegd worden dat Liverpool in het eerste jaar onder Klopp direct de Europa League haalde terwijl ze seizoenenlang rond de 7e plaats in de Premier League eindigden. Daarbij zijn de investeringen voor een groot deel gemaakt uit opbrengsten van zelfverkochte spelers.

Sommige mensen zeggen trouwens dat Pep ontslagen zou kunnen worden, maar dat is natuurlijk nonsens. Die man heeft heel veel krediet opgebouwd, en dat zal dus echt niet gebeuren, ondanks dat hij momenteel even ondermaats presteert.

13 februari 2020 om 10:24

Peo heeft altijd beweerd dat zijn succes zijn gekomen door de kwaliteit van zijn spelers.

De beste is zoals hij zelf al zegt een groot begrip.
Ik vind hem wel absoluut een toptrainer en zijn houding naar de media, tegenstanders en zijn spelers is zover ik het mee krijg altijd respectvol.
Respect

Dat Pep dit zegt betekent niet zozeer dat hij bescheiden is maar meer realistisch.Als Jan van Halst zegt dat hij minder aantrekkelijk is als David Beckham, betekent toch ook niet dat Jan bescheiden is?Pep is nooit de beste coach geweest en zal het ook nooit worden. Club prijzen winnen met veel geld en gevestigde topspelers.Kijk wat Klopp heeft gedaan bij dortmund en liverpool. Dat is 100x moeilijker dan 6x op rij landskampioen worden in Spanje met Xavi, Iniesta, Messi, etc in supervorm.

13 februari 2020 om 12:56

We moeten alleen wel in acht nemen dat Klopp ook de tijd krijgt. Die tijd krijg je bij de wereldtop niet. Ik vind de prestaties van Klopp ook uitzonderlijker, maar het is altijd lastig inschatten wat voor impact een trainer nou echt heeft. Het zijn uiteindelijk de spelers die het zullen moeten doen.

Een coach als Allegri of Ranieri zouden ook erg hoog op zo’n lijstje staan.. veel gewonnen of onmogelijke dingen behaald.

Pep is een goede coach maar met het budget en spelers waarmee hij mocht werken zou ik ook kampioen worden

Ik vind de beste managers, de managers die periodes succesvol zijn dan weer kunnen opbouwen en weer succesvol zijn. Op basis daarvan vind ik Ferguson ver uit de beste coach ooit. Hij wist altijd een gemotiveerd elftal op het veld te zetten, behield altijd de leiding, goede tactiek en wist op tijd te vervangen. Klopp weet tot dusver 2 van de vier te voltooien, namelijk een goede tactiek en altijd een gemotiveerd elftal, bij Dortmund verloor hij de leiding toen hij niet op tijd spelers had vervangen. Pep ook 2 van de 4, goede tactiek en weet goed spelers te vervangen, met moeilijke spelers verliest hij de leiding en zijn teams zijn niet altijd gemotiveerd en houdt het vaak op tot waar kwaliteit en tactiek kan komen en die laatste 10 mentaliteit kan hij ze niet echt geven. Dan kan ik elke trainer nog wel onder die 4 dingen gaan houden, maar mijn punt is dat ze beiden nog wat te bewijzen hebben om op gelijke hoogte te komen met Ferguson imo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren