Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Griezmann baart opzien en erkent moeizame relatie met Messi

Laatste update:

Antoine Griezmann is sinds dit seizoen actief voor Barcelona, nadat de Catalaanse club 120 miljoen euro overmaakte naar Atlético Madrid voor de diensten van de Fransman. Hij moet voorin bij Barcelona een gouden duo gaan vormen met Lionel Messi, maar voorlopig verloopt de samenwerking tussen de twee nog moeizaam. Griezmann en Messi speelden pas drie wedstrijden samen en ook buiten de lijnen zijn de twee nog op zoek naar de juiste afstemming.

Griezmann werd dinsdag daags voor het Champions League-duel van Barcelona met Internazionale op een persconferentie gevraagd naar het contact met Messi en gaf zonder blikken of blozen toe dat de communicatie voorlopig uiterst moeizaam verloopt. "Hij is niet iemand die veel praat. Ik ook niet, dus het is moeilijk voor ons om met elkaar te praten", zo wordt de Frans international geciteerd door onder meer Marca. "Ik heb hem wat Mate (een vooral in Zuid-Amerika bekende drank, red.) gebracht, dus we gaan de goede kant op. We moeten leren met elkaar in contact te staan. Ik ben hier om te helpen."

Griezmann is sinds zijn zomerse komst van Atlético nog zoekend naar de juiste vorm. In de acht wedstrijden die hij tot dusver speelde voor Barcelona, wist hij drie doelpunten te maken. "Ik voel me goed, maar ik moet beter, vooral in mijn manier van bewegen", gaf de spits toe. "Ik moet ervoor zorgen dat ik meer betrokken raak in het spel en meer breng op de flank. Ik voel me goed, ben vol vertrouwen, maar ik besef dat ik nog iets mis om de best mogelijke Griezmann te zijn."

Griezmann is tot slot op zijn hoede voor de kwaliteiten van Inter en heeft in het bijzonder mooie woorden over voor Antonio Conte, sinds dit seizoen de trainer van de Italiaanse club "Hij is een geweldige trainer die zijn ploeg goed traint. Het zal morgen een lastige wedstrijd worden. We zullen op ons best moeten zijn om de drie punten te pakken. Wedstrijden in de Champions League zijn altijd speciaal, en zeker nu het mijn eerste thuiswedstrijd is. Ik kijk er enorm naar uit."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon een open, eerlijke reactie van Griezmann. Hij legt het keurig uit. Komt ook niet over alsof er onwil is van één kant, maar dat er gewoon tijd en energie in gestoken moet worden. Dit kan ik wel waarderen.

1 oktober 2019 om 20:51

Precies, hoeft het ook niet mooier te maken dan het is. Niks mis mee overigens, want Messi is nu eenmaal niet een sociale type. Hij houdt van lolletje trappen af en toe, maar is voor de rest straight to business als voetballer.

1 oktober 2019 om 20:51

Prima reactie, ook helemaal niet gek. Door de titel denk je gewoon dat ze elkaar niet mogen.

1 oktober 2019 om 23:55

Zou Messi als aanvoerder en persoon die al zo lang bij de club zit en nota bene in de aanval speelt met hem, niet wat meer moeite mogen nemen? Bij ons in de 2e klasse had de aanvoerder dat fatsoen al, dat mag je toch op zijn minst ook verwachten bij een club waar zoveel op het spel staat? Uiterst vreemd...ik twijfel of Messi wel echt op Griezman zat te wachten. Toch een concurrent van zijn vriendje Suarez.

2 oktober 2019 om 09:22

Inderdaad prettig zo'n reactie als die van Griezmann. En ook weer kenmerkend dat de media daar meteen allemaal problemen in probeert te zoeken. Ook Voetbalzone meldt dat Griezmann 'opzien baart' maar rept daar geen woord over in het artikel. Bij wie baart dit opzien? Bij de schrijver van het artikel?

Ondanks wat velen hier roepen denk ik dat die Messi helemaal niet zon leuke jongen is. Bjte my way or the highway idee krijg ik altijd bij hem. En dat is logisch, want anders kom je niet zover in het leven vaak.

1 oktober 2019 om 21:02

En waar baseer je dat precies op?

1 oktober 2019 om 21:06

Puur op mijn interpretatie van wat ik zie en hoor van hem. Het is ook geen feit. Vandaar de woorden:"denk ik".

1 oktober 2019 om 21:10

Dus dan zijn er wel dingen te noemen waar je het op baseert. Daar ben ik benieuwd naar: wat zijn dan zoal voorbeelden waar Messi naar voren komt als niet zo'n leuke jongen, in jouw interpretatie?

1 oktober 2019 om 21:31

Nou, moment dat het niet loopt, loopt hij altijd opzichtig zich te ergeren aan bepaalde spelers. Hij heeft eigenhandig Zlatan bij Barca vermoord. Zijn manier van uit ze ogen kijken, uitstraling, houding etc.
Begrijp me.niet verkeerd, ik denk namelijk dat er heel weinig echt hele "sympathieke, aardige" mensen rondlopen in de absolute wereldtop van het voetbal. Het is namelijk 1. Een gigantisch competitieve omgeving. Dus als je over je heen laat lopen , kom je er vaak niet.
2. De.man is natuurlijk niet voor niks 1 van de grootheden van het voetbal. Noem mij 1 grootheid die een sympathieke, aardige vent is.
En dan bedoel ik (vooral) als het gaat op proffesioneel vlak. Ik zie hem namelijk niet met ze kinderen ofzo.

1 oktober 2019 om 21:36

Zlatan is sympatiek en een aardige vent.

1 oktober 2019 om 21:37

Nee, ook niet. Misschien moet de hele tekst even "begrijpend" lezen.

1 oktober 2019 om 21:47

Het lijkt wel of hij een gevoelige snaar raakt.

In de vele interviews, live optredens en ervaringen van ex spelers spat de sympathie er niet echt vanaf.

1 oktober 2019 om 21:49

Misschien moet jij uitzoeken wat “sarcasme” betekend.

1 oktober 2019 om 22:22

@ajaja, Buffon is sympathiek, aardige vent en is een grootheid. Dat is al één. Dit schud ik zo uit me mouw. Kan er wel meer noemen. Er zijn trouwens genoeg sympathieke grootheden ook in verleden. Iniesta misschien vergeten...🤫

1 oktober 2019 om 22:47

Buffon vond ik nou niet heel.aarig overkomen. Ik heb hem vaak genoeg spelers zien uitschelden doe niet goed verdedigen.
Daarbij denk ik dat keepers altijd een btje iets valsiger over zich hebben.
Iniesta en bijv Xavi idd zijn er 2 waar.ik je gelijk in geef. Maar ik had het.meee over niveau Messi. Dus Cruyff, Maradona, zidane, Pelé, Ronaldo etc. Allemaal, stuk voor stuk, mensen die je kapot maken als je in de weg staat van hun doel. Dus waarom zou Messi anders zijn?

1 oktober 2019 om 23:19

oh dus jij vindt Cruyff aardig? Als je Buffon niet aardig overkomt kan je net zo goed Cruyff, Maradona en Zidane uit je lijst halen.
Cruyff was helemaal niet aardig op het veld. Schold zijn eigen medespelers de huid vol. Was goed gebekt trouwens.
Ronaldinho, Platini, Eusébio.

1 oktober 2019 om 23:47

Lezen. Niet aardig.

2 oktober 2019 om 00:30

De spelers die je noemt zijn zeker grootheden in de voetballerij, maar absoluut geen aardige spelers en die benoem je wel zomaar op? Als je het zo bekijkt, sterker nog. de top 10 beste voetballers ooit zijn niet eens aardige spelers. Ergens onderin in het rijtje kom je pas Dennis Bergkamp tegen. Is sympathiek, aardig en is een grootheid puur sang.

2 oktober 2019 om 01:00

Jammer dat je Ronaldinho niet in je lijst voorkomt. Bij mij zit hij sowieso tussen de grootheden zoals Maradona, Pele en Cruyff. Ronaldinho zijn grootste prestatie was misschien wel de staande ovatie die hij kreeg in het hol van de leeuw, Santiago Bernabeu van Real Madrid. Na zijn hattrick in El Clásico kreeg hij de ultieme erkenning: een grandioos applaus van de vijand. Dat is definitie van sympathiek!

1 oktober 2019 om 21:41

Dit is meer de omgang die Ronaldo heeft. Op het veld dan! Messi is op het veld erg sociaal. Met zijn goede spel zorgt hij vaak ervoor dat zijn ploegmaten in vorm geraken. Buiten het veld is hij vrij introvert en daarmee ivm de gemiddelde voetballer wat saai. Je hoort weinig van hem, vraagt weinig aandacht via Social Media etc.

1 oktober 2019 om 21:49

Ik deel je mening. Komt op mij over al een stoïcijnse, emotieloze en egocentrische man. Waarschijnlijk word je ook zo als je de beste bent, dat telkens bevestigd krijgt en telkens met de media moet dealen. Van mij mag hij morgen met pensioen, zijn voetbalkwaliteiten zijn fenomenaal maar kijk liever naar een sympathiekere speler die amper kan voetballen!

1 oktober 2019 om 21:54

Je kijkt liever naar Nathan Rutjes dan Messi?

1 oktober 2019 om 22:31

Dan moet jij helemaal geen topvoetbal kijken.Ga keukenkampioen divisie kijken ofzo. Kan je lekker sympathieke spelers ondersteunen.Je mag ook bij mijn voetbalclub langs komen om te supporten. We zijn allemaal aardige jongens die van een grapje houden. Daarentegen zit wel dat niemand van ons zoals messi kan voetballen, al denken we soms van wel

2 oktober 2019 om 05:10

Bierpens heeft een hele sympathieke aanvoerder in de tweede klasse. Misschien moet je daar eens gaan kijken? Ik weet alleen niet of ze op zaterdag of zondag spelen.

2 oktober 2019 om 08:22

Hahaha wat een ge..... Messi is een verlegen jongen, die altijd lekker wilde voetballen, en die uitgegroeid is tot de allerbeste allertijden. Nu zal hij wel iets volwassener zijn geworden, maar dat verlegen jongetje zit er nog steeds.

Ik krijg bij Griezmann niet echt het idee dat het iemand is die weinig praat

1 oktober 2019 om 22:09

Nee zo komt hij inderdaad niet over. Ook op trainingsfotos enzo zie je hem wel altijd lachen/praten met iemand

Krijg het idee dat Griezmann veel te obsessief bezig is met in de smaak vallen bij Messi, hij zet zichzelf in interviews ook telkens neer als iemand die gekomen is om in dienst van Messi en Suarez te spelen en praat daarover alsof hij het zelf ook niet helemaal gelooft dat hij met Messi samen mag spelen. Weet niet of het daarmee te maken heeft maar heb Griezmann echt nog geen enkele leuke actie zien maken sinds hij voor Barca speelt. Lijkt wel wat snelheid verloren en neemt echt 0,0 initiatief in de vorm van loopacties of dreiging met de bal. Het enige wat hij doet is eigenlijk de bal aannemen en terugpassen. Toch vrij zorgelijk?

1 oktober 2019 om 21:58

Dat geeft hij zelf ook aan.
Hij moet wennen aan een nieuw team. Ik hoop dat het hem lukt

Ja Griezzy is een concurrent van Messi en zn maat Suarez. Messi had dat ook met Zlatan destijds.

1 oktober 2019 om 21:11

Lol. Griezmann een concurrent van Messi? Denk jij nou echt dat welke trainer dan ook zal twijfelen om griezmann i.p.v. Messi op te stellen. Messi speelt,wanneer fit, altijd en dan is net kijken of griezmann erbij past

1 oktober 2019 om 21:39

Ja en Griezmann word gebruikt op beide flanken, als Messi fit is staat Griezmann gewoon linksbuiten nou wat een concurrent voor Messi zeg, echt sommige mensen zoeken gewoon iets voor likes of ze proberen discussies uit te lokken.

1 oktober 2019 om 23:49

Uhm heb ik nu gezegd dat Messi zal gaan banken. Iemand kan toch een concurrent zijn en alsnog kansloos zijn. Tuurlijk speelt Messi gewoon indien fit. Maar Griezmann is toch ook een concurrent van Messi en eventueel Suarez. Dat hoeft toch niet te betekenen dat Messi zijn plek verliest. Alleen hij voelt de hete adem van zo'n jongen en dan kan ie wellicht een muur plaatsen tussen beide. Dat gebeurde destijds ook met Zlatan.

1 oktober 2019 om 21:39

Messi heeft toch geen concurrente meer

1 oktober 2019 om 21:59

Ik wist niet dat suarez bij barca speelde toen zlatan er ook was.
Of bedoel je nou dat messi een concurrent heeft? Dan kijk jij al geen voetbal sinds 12 jaar ofzo

2 oktober 2019 om 00:34

Messi en Zlatan speelden toen op dezelfde positie. Messi was toen beter dan Zlatan en krijg dan dus de voorkeur. Overigens vraag ik mij af waar je dit vandaan haalt. Zlatan heeft altijd beweerd geen problemen met Messi gehad te hebben, maar met Guardiola.

2 oktober 2019 om 00:45

@floyd ibrahimovic beweert een ruzie met guardiola te hebben, en guardiola ontkent dit niet. Die paar keer dat messi tegen ibra speelde werd er gewoon een hand gegeven en respect naar elkaar.

Dit gerucht dat messi ibra achter de schermen weg heeft gewerkt komt van een journalist die beweerde dat het waar was en iedereen moest zijn woord geloven. Er was geen bewijs ofzo ook al had die beweerd dat messi naar guardiola een sms had gestuurd waarin die dat duidelijk
Maakte. Nou, hoe die journalist aan de telefoon van messi of guardiola is gekomen mij een raadsel.

Valverde moet is beslissen op ofwel met Griezman of met Suarez te spelen, maar niet met allebei.
Griezman op de flank is een ramp, en ik denk als spits dat Suarez nog altijd beter is.
Dembele moet op die linkerflank spelen als hij fit is, hij is de enigste met snelheid, en na Messi de enigste met een actie.
Griezman loopt ook amper diep, en dat heeft Barca juist nodig.
Heb het al vaak vermeld, vind Griezman totaal geen top speler, was niet eens de beste speler bij Atletico in zijn laatste jaar, en is in principe overbodig bij Barca

1 oktober 2019 om 21:13

Zolang Valverde bij Barca zit, zal hij doorgaan met spelers op verkeerde plaatsen opstellen en hun carrières kapot maken. Sergi Roberto op het middenveld, de Jong linkshalf, Griezmann op de flank, Coutinho op de flank, om maar een greep te doen.

2 oktober 2019 om 05:14

Sergi Roberto is een middenvelder die uit nood als rechtsback gespeeld heeft. De Jong kan prima als linkshalf spelen zolang je ook Busquets hebt. Griezmann speelde bij Sociedad ook van de linkerkant, dus kan dat prima, datzelfde geldt voor Coutinho, kwam bij Liverpool ook vaak van links. Kritiek op Valverde is begrijpelijk, maar dan mag het best accuraat zijn. De keuzes die hij maakt in de opstelling zijn prima te verdedigen. Of de spelers het dan ook goed uitvoeren is een tweede.

2 oktober 2019 om 09:23

Kijk je wel eens wedstrijden van Barca, vraag ik me af? Iedereen ziet dat alle spelers waarvan jij hierboven noemt dat het ‘prima’ kan, niet uit de verf komen op de posities die jij noemt. Roberto kwam te kort voor het middenveld en is daarom naar achter geschoven, de Jong stond als linkshalf langs de zijlijn geplakt, iets wat helemaal niet ‘prima kan’. Over Coutinho ga ik het niet eens hebben en Griezmann idem, je ziet dat hij daar totaal niet tot zijn recht komt.

1 tip: je hoeft als Fransman een Argentijn geen mate te geven, die weet wel waar hij dat moet halen hoor.

1 oktober 2019 om 21:22

Ach, je zou het ook als leuke geste kunnen zien toch? Het glas hoeft niet altijd half leeg te zijn

1 oktober 2019 om 22:01

Klopt, dat kan leuk zijn. Maar Griezmann hoeft niet aan 'pr' te doen. Gewoon chill doen op de club en dan een babbel maken. Geef Messi de indruk dat je gewoon een mens bent en niets meer, dat je er bent om te voetballen en het team te helpen. En vooral, geef Messi de indruk dat ook hij maar een mens is.

1 oktober 2019 om 22:49

Griezman doet toch ook niet aan PR, hij wordt een vraag gesteld en geeft heel eerlijk antwoord.Als hij PR zou doen zou hij zo een gemaakt antwoord geven van “alles is goed en we zijn beste vrienden”. Inhoudelijk gezien ben ik het met je gewoon eens. Als je een goede relatie wil moet je jezelf niet onderdanig maken

1 oktober 2019 om 23:26

Heb het niet over het interview zelf, bedoel de relatie met Messi met dat mate aanbieden enz.

2 oktober 2019 om 00:46

Ik bied iemand waarmee ik werk ook wel eens iets aan.

2 oktober 2019 om 05:20

Mate aanbieden is toch vrij normaal? Dat doet ie waarschijnlijk niet om Messi te laten weten waar hij het kan halen, maar om een gewoonte te delen. Zoals Griezmann ook met de Uruguayaanse jongens bij Atletico deed

Messi wilde natuurlijk veel liever Neymar in plaats van Griezmann. Dat zal hij nooit openlijk toegeven, maar hij ziet Griezmann wel als 1 van de redenen waarom Neymar niet gekomen is.

2 oktober 2019 om 00:48

Klopt, ik denk persoonlijk dat messi op dit moment grapjes aan het maken is over griezman samen met suarez en neymar. Waarschijnlijk wordt griezman ook gepest door messi op de club. Geruchten gaan rond dat messi de afgelopen training de schoenen van griezman had weggegooid waardoor griezman met blote voeten moest spelen en nu overal blaren heeft, als gevolg kan die niet voetballen tegen inter en staat 3x rade , suarez de beste vriend van messi op het veld.Wat een praktijken daar

Je zou toch denken dat griezmann wel een prater is? Zeer extrovert altijd en volgens hem zeker 1 of zelfs de beste speler op zijn positie. Ben benieuwx hoe dit zich gaat ontwikkelen

Prima sportieve en collegiale reactie lijkt mij dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren