Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Giménez prijkt opnieuw op voorpagina Record: Portugezen weten vraagprijs’

Laatste update:

Santiago Giménez heeft opnieuw een plek op de voorpagina van het Portugese Record bemachtigd. De 21-jarige spits van Feyenoord wordt wederom in verband gebracht met Benfica, dat zeer gecharmeerd zou zijn van de Mexicaan. Volgens de doorgaans betrouwbare sportkrant uit Portugal verlangt Feyenoord minstens 50 miljoen euro voor Giménez, die in De Kuip nog tot medio 2026 vastligt. De Rotterdammers hopen de smaakmaker nog één seizoen te behouden.

Dat Giménez opnieuw onderwerp van gesprek is, is niet opzienbarend. De Mexicaanse international besliste zondagnacht tegen Panama de finale van de Gold Cup door in de 85ste minuut op knappe wijze de enige treffer van de wedstrijd te noteren (1-0). Benfica heeft dat ook meegekregen, al volgt de club van trainer Roger Schmidt de aanvalsleider al maanden. De Portugezen zien in Giménez de ideale opvolger van Gonçalo Ramos, die belangstelling geniet van Manchester United, Paris Saint-Germain en Newcastle United. Benfica houdt rekening met een vertrek.

Volgens Correio da Manha vraagt Benfica 80 miljoen euro voor de 22-jarige Ramos. O Glorioso zou bereid zijn een groot deel van die transfersom te herinvesteren in Giménez, die de topkandidaat is om de Portugese international op te volgen. Volgens Transfermarkt is Giménez momenteel 25 miljoen waard, maar in Portugal weet men dat Feyenoord minstens het dubbele vraagt. De Mexicaanse tak van AS meldde donderdag dat ook Tottenham Hotspur Giménez op de voet volgt. In Mexico denkt men dat 40 miljoen euro genoeg is om de linkspoot los te weken in De Kuip.

Morris Pagniello, de zaakwaarnemer van Giménez, onthulde dinsdag in gesprek met Radio Crc dat Lazio heeft geïnformeerd naar zijn cliënt. Ciro Immobile vertrekt mogelijk naar Saudi-Arabië, waardoor de spitspositie vrij kan komen in Rome. “Maar Gimenez wordt door half Europa gevolgd. Als het juiste aanbod niet komt, houdt de club hem graag. Ik denk dat de toekomst binnen vijftien dagen bekend zal zijn, want Feyenoord speelt in de Champions League en als Santi vertrekt, zullen ze een vervanger moeten zoeken”, aldus Pagniello. Eerder werd Giménez ook al in verband gebracht met Atlético Madrid, Napoli en Sevilla.

Speelt Santiago Giménez na 31 augustus nog voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar gaan we weer. Gimenez heeft aangegeven niet weg te willen. Slot heeft aangegeven Gimenez niet kwijt te willen en Ten Kloese heeft aangegeven dat een transfer niet noodzakelijk is. Waarom dan toch telkens weer in de media gooien dat er interesse is en de kans bestaat dat hij vertrekt? De kans is er niet.

21 juli 2023 om 10:31

Ja en als goncalo ramos alsnog vertrekt bij Benfica is gimenez gewoon weg. Je weet toch hoe het werkt.. Zou echt een prachtige stap zijn trouwens, die hebben echt een monsterploeg heerlijk om daar spits te zijn. Angel di Maria rechts van je moet toch ook lekkerder voelen dan een jahanbaksh

21 juli 2023 om 10:33

Paixao, Minteh en de nieuwe vleugelspelert worden nog veel beter. En Jahanbaksh als pinchhitter. Heerlijk. Veel beter dan zo'n ouwe Argentijn.

21 juli 2023 om 10:38

Haha feye ik bewonder je optimisme maar Benfica heeft echt een betere ploeg. Voor Feyenoord wel super belangrijk om hem te behouden denk echt dat hij de eredivisie kapot schiet komend seizoen, maar dat kan ook bij een aanvallende ploeg in de Portugese league. We gaan het zien, maar ik denk als Ramos vertrekt dat het ineens heel snel gaat

21 juli 2023 om 10:39

Worden beter dan di Maria? Das wel een uitspraak...

21 juli 2023 om 10:46

@drgmaestro

We hebben dat team inmiddels wel genoeg gespekt. Die hebben al 2 van onze juweeltjes rondlopen met Aursnes en Kokcu. We moeten zelf ook nog wat klaarspelen in de CL komend seizoen. Daarvoor hebben we Gimenez nodig.

Geld vangen voor spelers is belangrijk hoor, maar jezelf op de kaart zetten in Europa zorgt er wel voor dat je spelers voor tientallen procenten hoger kunt verkopen. Daarin zit een stukje beleid en Santi heeft een contract waar we hem aan kunnen houden.

Tenzij Benfica zin heeft om hun oude transferrecord voor Kokcu te verdubbelen moeten ze maar ergens anders op zoek naar een spits.

21 juli 2023 om 10:47

Daar ben ik totaal niet bang voor. Als Kane vertrekt, dan wordt het spannend en kan het snel gaan. En dan bedoel ik niet Ramos naar Spurs maar Gimenez. Met Kokcu zullen afspraken zijn gemaakt waardoor Benfica hem voor een dubbeltje kon ophalen. Gimenez hoeven ze niet voor een appel en een ei te verkopen. Benfica gaat nooit 50 miljoen neertellen. Zelfs 40 miljoen zie ik ze niet betalen, zelfs niet i.c.m. bonussen.

21 juli 2023 om 10:55

Kan ook zomaar zijn dat hij een slechter seizoen heeft en dat Feyenoord geen kampioen wordt. Dan is hij ineens maar 20 miljoen waard. Er zal geen club nu 50 miljoen betalen maar als ze 40 bieden altijd doen!

21 juli 2023 om 10:56

Denk aan casus Neres!

21 juli 2023 om 11:14

Man wat een dooddoener. Hij kan morgen ook dood neervallen, dus laten we 'm maar snel voor 8 miljoen verkopen!

21 juli 2023 om 11:16

Minteh heeft net 2 vriendschappelijke potjes gespeeld en is nu al een wereldwonder. Houd toch op met deze onzin.

21 juli 2023 om 11:36

Gimenez is een talentvolle spits maar maakte er ook "maar" 15 he. En een goal tegen Panama, verder hoofdzakelijk bankzitter tijdens het toernooi. Achterban slaat een beetje door na het successeizoen. 40 miljoen al te weinig. Laat 'm nou eerst eens 2 of 3 jaar achter elkaar laten zien wat ie kan.

21 juli 2023 om 11:43

Met je eens hoor, dat moet allemaal nog maar blijken straks. Maar dat is hoe het blijkbaar werkt: hypen van spelers. Net als die jonge verdediger van Ajax, Hato meen ik dat ie heet, 3 redelijk goede potjes gespeeld en het is volgens de pers een wereldwonder.

21 juli 2023 om 11:52

Met je eens hoor, maar ik geef Feyenoord groot gelijk dat ze dat soort bedragen vragen. En als Benfica Ramos voor 80 verkoopt, zou het mij niet verbazen als ze dat ook nog (ongeveer) betalen.

21 juli 2023 om 12:08

@Aiden,

15 in een half seizoen.

40 is te weinig omdat hij veel potentie heeft en Feyenoord hem eigenlijk niet wilt verkopen.

Antony was vorige zomer ook geen 40 waard, maar ging zelfs voor een recordbedrag de Noordzee over.

Is Danilo 6 miljoen waard? En zo ja, kan je een vervanger halen die in potentie net zo goed / beter is voor 4 miljoen (maximaal wat je netto aan de transfer overhoudt, misschien zelfs maar 3 miljoen)?

Voor Gimenez geldt hetzelfde. Feyenoord houdt misschien 20 over van de 40.

21 juli 2023 om 12:39

Antony was zeker wel 40 miljoen waard. Die 95 was te veel, maar 60/65 miljoen was martkconform geweest. Braziliaans international, 22 jaar oud, uitblinker in de Champions League en Eredivisie en één van de weinige haalbare rechtsbuitens met potentie. Dan zit je al gauw op dergelijke bedragen.
Gimenez aan de andere kant is net zo oud als Antony, bankzitter bij Mexico en een doelpuntengemiddelde dat spelers als Pavlidis en Brobbey ook halen, die veel minder kosten.

21 juli 2023 om 12:54

Antony deed het redelijk in de CL maar was zeker geen uitblinker in de Eredivisie, hoe kom je erbij..... Moet je maar eens zijn stats opzoeken, die waren niet 60/65 miljoen overtuigend hoor.

United heeft toen 2,5x teveel betaald, voornamelijk omdat Ajax nee bleef verkopen door de eerdere verkopen en het erg late tijdstip van de transfer.

21 juli 2023 om 14:43

Benfica zal nooit 40M betalen voor Gimenez. Max 25/30 + verkooppercentage zoals bij Enzo en Darwin. Als Gimenez niet komt, dan gaat Benfica vol voor Castellanos die 20M zou moeten kosten.

21 juli 2023 om 15:11

Ik snap je ambitie, maar iedereen heeft afgelopen zomer gezien bij Ajax wat er gebeurd als je leuk speelt in Europa en er valt ergens een gat. Ik denk dat de kans vrij reeel is dat Feyenoord Gimenez, Hancko en Geertruida nog kwijt raakt. Als er geld op tafel komt + speler krijgt mooi contract bij een grotere club is dat gewoon heel moeilijk te stoppen ondanks mooie / stoere teksten van Ten Kloese. Iedereen is onderdeel van een spreekwoordelijk voedselketen, en als er een dikke haai voorbij komt is t gewoon hap.

21 juli 2023 om 10:32

Moet je helaas teleur stellen, die kans is er tijdens de transfer periode altijd. Ligt er denk ik aan als Benfca Ramos weet te behouden of niet. Als hij verkocht wordt dan komen ze voor Gimenez en dan is bedrag tussen de 40 a 50 miljoen wel op zijn plaats vind ik

21 juli 2023 om 10:33

Dat lees ik inderdaad met regelmaat, maar ik lees ook tussen de regels door dat ze de deur op een kiert houden voor een stap.
Als ik nu 50 mln lees, is dat wellicht voldoende afschikwekkend, maar ik sluit echt niets uit.

21 juli 2023 om 10:33

Ben je nu echt zo naïef? Natuurlijk is voor geld echt alles te koop, ook Gimenez. Als het juiste bod komt en Gimenez ziet het wel zitten in die club, dan is hij weg.

21 juli 2023 om 10:46

Je gaat de competitie en CL in (alhoewel hij de 1e 2 missen) zonder je 1e spits terwijl je je 2e spits al niet laat gaan voor 6 miljoen winst? Waarom zou je dan wel je 1e spits laten gaan terwijl je het geld niet nodig hebt en je meer geld genereert met opnieuw CL halen en je hem een jaar later laat gaan? Heeft nog een lang contract waardoor Feyenoord volgend seizoen hetzelfde kan vragen.

21 juli 2023 om 11:05

@Ramos, dat is de positieve kant van het verhaal, de negatieve kant is dat hij in de CL al 2 potjes moet missen, Feyenoord kan net als Ajax een drama jaar hebben of hij raakt zwaar geblesseerd.. Ik ben van mening dat je elke speler moet verkopen als er een belachelijk bod binnen komt, je ziet het nu met Alvarez, die wordt steeds minder waard ondanks dat hij persoonlijk misschien wel z'n beste jaar bij Ajax heeft gehad

21 juli 2023 om 13:31

Omdat het op een gegeven moment de moeite waard is om een speler wel te verkopen. dat wordt er ook bedoelt met iedere speler heeft zn prijs. En die wordt bepaalt door de vraag kan je een gelijkwaardige goedkopere speler terughalen of een even dure speler die beter is. Daarbij speelt de factor tijd ook een rol. Ik denk dat je voor 50 miljoen een Feyenoordwaardige spits kan halen en nog geld overhoud ook

21 juli 2023 om 10:34

Als een club daadwerkelijk geïnteresseerd is dan is dat gewoon nieuws. Als journalist doe je daar dan verslag van, dat is hun baan.

En dat soort uitspraken zegt niks. Als Benfica 40 miljoen betaalt en Gimenez kan daar het dubbele verdienen dan is hij weg. Dat geldt voor iedereen in de eredivisie.

21 juli 2023 om 10:40

Nee dan is hij niet weg. Feyenoord zal 40 miljoen namelijk gewoon weigeren.

21 juli 2023 om 10:41

Jij zegt het wel makkelijk Arsenal. Feyenoord heeft nog nooit een bod van 40 miljoen gehad, laat staan dat hem dan ook nog eens weigeren

21 juli 2023 om 10:47

Benfica moet je zeker wel 50 miljoen vragen. Die zitten lekker te profiteren van onze oud-Eredivisie talenten en gooien daarmee hoge ogen in de CL en verkopen ze vervolgens weer door voor 100 miljoen. Beetje oppassen straks zijn we die Coëfficiëntenplaats weer kwijt.

21 juli 2023 om 10:51

Eens moet de eerste keer zijn toch? De uitverkoop van de spelers is geweest. Nu hoofdprijzen vragen!

21 juli 2023 om 11:00

Zeker waar altijd het onderste uit de kan proberen te halen. Maar 40/50 mil is gewoon heel erg veel geld, voor elke Nederlandse topclub trouwens. Maar heb wel een hoge pet op van te Kloese, dus eens kijken hoe groot die cojones van hem zijn deze transferwindow

21 juli 2023 om 11:17

In principe zou Gimenez nog een seizoen blijven. Dan is 50 miljoen wel echt het minimale. Vooral als Benfica of Spurs net hun spitsen (Kane & Ramos) verkocht hebben voor hele grote bedragen.

21 juli 2023 om 10:39

Omdat zulke uitspraken al zo vaak gedaan zijn en het uiteindelijk anders loopt. Die uitspraken zijn nul garantie.

Wordt er 40 miljoen geboden, gaat Feyenoord echt wel praten. En wordt gimenez een mega aanbieding gedaan, gaat hij echt wel nadenken.

Bij het juiste bod, is alles te koop.

21 juli 2023 om 10:43

Ik denk dat als ze met 50 miljoen komen hij toch wel weg is hoor. Dat Gimenez zegt dat ie gelukkig is en graag nog een seizoen blijft is mooi, maar geen echte garantie natuurlijk. Die jongen ziet ons als opstapt, niet als eindbestemming. Maar goed, hoop dat ie blijft.

21 juli 2023 om 10:48

Aan Gimenez zie je en hoor je verstandige dingen en zelf heeft hij vorig seizoen laten zien nog niet klaar te zijn voor een grotere competitie. Heeft nog een hoop te leren. Staat nog niet eens een heel seizoen in de basis, waarom dan al de stap naar een nog zwaardere competitie?

Waarom zou Feyenoord het daarnaast accepteren? Hetzelfde bedrag kan je volgend seizoen ook nog krijgen?

21 juli 2023 om 12:05

We moeten het ook wat mij betreft niet accepteren, behalve als ze echt iets bizars betalen. Maar Benfica heeft nog nooit 50 miljoen uitgegeven aam 1 speler, dus zie het ze ook niet doen.

21 juli 2023 om 13:40

Exact mijn gedachten. Gimenez blijft lekker nog een jaartje.

21 juli 2023 om 10:55

Omdat een speler bij een Nederlandse club altijd kan worden weggekocht. Je bent veel te stellig. Als er inderdaad iemand de hoofdprijs biedt, gaat Feyenoord echt wel akkoord (en terecht).

21 juli 2023 om 11:18

Volgens mij moet feyenoord nogsteeds of een nieuw stadion of een gigantische verbouwing aan de huidige kuip. Dus het geld is wel degelijk hard nodig. Ik vind het dan ook bijzonder dat ze nu na het kampioenschap ineens alleen nog naar de selectie kijken. Voor mij is het alleen maar mooi omdat ik van elke nl club geniet die het goed doet in Europa maar we moeten niet doen alsof feyenoord ineens geen geld meer nodig heeft

21 juli 2023 om 11:33

Feyenoord is geen eigenaar van het stadion maar huurt het stadion. Daarnaast is er besloten dat Feyenoord nog 10 jaar in de Kuip blijft spelen.

21 juli 2023 om 12:16

Ze doen er bij Feyenoord iig verstandig aan om nu alvast een goede tweede spits binnen te halen die de druk op Gimenez kan opvoeren om het dan volgend jaar helemaal over te nemen. Ik zeg Danilo gewoon verkopen voor 6 miljoen en dan vervolgens Dallinga binnenhalen voor een miljoen of 12/13. Moet voldoende zijn.

21 juli 2023 om 13:02

Jouw woorden doen mij denken aan de woorden van PSV supporters over Xavi Simons. Ik verheug mij al op het persbericht :-)

En terecht! Voor een appel en een ei hoef je niet te komen voor zo'n getalenteerde speler. Minstens 50 miljoen om af te schrikken.. en gewoon nog proberen om hem een jaartje in Rotterdam te houden. Hij blijft vast wel aankomend seizoen.. en daarna een mooie transfer maken! Feyenoord lekker cashen dan.

21 juli 2023 om 10:38

Om af te schrikken?
Feyenoord heeft geen andere spits beschikbaar (ja Danilo, maar die staat ook op het punt te vertrekken).

50 miljoen is niks meer dan redelijk, zeker gezien dat veel clubs op zoek zijn naar spitsen en deze niet ruim vertegenwoordigd zijn.

Maargoed, Manutd heeft al zijn vizier op Rasmus Hojlund gericht en plan B is Kolo Muani.
PSG doet denk ik nog even niks qua spits.
Bayern gaat voor Kane. Enige wat ik dan evt. zie gebeuren is dat Spurs dan voor Ramos gaat na het vertrek van Kane.

21 juli 2023 om 10:44

Atletico moet ook nog op zoek naar een spits nu João Felix bokt en Morata weggaat. Er komt nog wel wat op gang denk ik.

Het liefst zie ik hem nog een seizoen bij Feyenoord maar 50 miljoen is wel erg veel he..

21 juli 2023 om 12:19

Ja daar kan feyenoord echt nog geen nee tegen zeggen. En de clubs die tot nu toe genoemd worden zijn heel grote clubs, maar leggen allemaal nog niet heel vaak 50m neer.

Dit wordt nog spannend deze zomer. Als Gimenez zou vertrekken en bijvoorbeeld een speler als Hancko, dan is samen met Kokcu de basis van dit Feijenoord weg. Ik heb veel vertrouwen in Slot, maar een nieuw kampioenschap is dan niet heel realistisch meer. Uiteraard hoop ik dat er niemand meer wordt verkocht.

21 juli 2023 om 12:21

Dat dachten we vorig jaar ook. Maar idd het is niet makkelijk zulke sterkhouders te vervangen.

Als Feyenoord een beetje leuk mee wil doen in de Champions League, moeten ze hem houden. Een vervanger vinden gaat moeilijk worden. Al denk ik dat 50 miljoen een niet te weigeren bedrag is.

Kijk hier kan Feyenoord hoog in de boom zitten. 50 miljoen plus doorverkoop percentage. Dit is een klapper van jewelste. Gold Cup beslissend en als ie straks wat goede CL wedstrijden heeft laten zien, kan de LOL niet op. Je moet hoog zitten om clubs op afstand te houden en als ze dan toch komen daal je maar slechts naar 48 miljoen (vast) met een hoger percentage doorverkoop.

21 juli 2023 om 10:36

Gold Cup beslist, tegen Panama… Kom op zeg, zullen we dat toernooi niet groter maken dan het is? Beste teams zijn USA en Mexico, de rest bestaat uit de lamme en de blinde. Canada zit daar nog een beetje tussenin. En Gimenez was gewoon wissel daar.

21 juli 2023 om 10:43

Was idd nog minder bijna dan de voorrondes conference league.maar goed in die landen telt het wel degelijk das tja zeg het maar.

21 juli 2023 om 11:44

Alle landentoernooien buiten europa zijn dus niks waard? Internationale ervaring word zo vaak als randvoorwaarde aangehaald voor een hoge vraagprijs, laat Gimenez het op dat niveau zien, dan ineens niet? Een finale beslissen blijft gewoon een belangrijke en mooie prestatie, evenals graadmeter voor een hogere prijs.

21 juli 2023 om 13:33

Niet niks waard, vooral niet als je het wint met een team wat niet tot de regionale elite behoord. Maar met Mexico de gold cup winnen is niet zo bijzonder. Wel uitermate mooi voor het land en de spelers, en voor hun misschien net zo prestigieus als het EK of copa america. Maar het niveau van de deelnemende landen ligt toch wel aanzienlijk lager

Als er daadwerkelijk 50 miljoen op Gimenez wordt geboden kun je dat na (slechts) een half jaar in de basis toch bijna niet weigeren. Aan de andere kant, iedereen ziet nog meer potentie en stel hij schopt er 3 of 4 in de Champions League in dan kun je nog meer vragen. Lastige beslissing die hopelijk niet genomen hoeft te worden zodat alle Feyenoorders nog een vol seizoen van hem kunnen genieten.

Als Benfica wel serieus word gewoon 100 miljoen vragen , dat doen ze zelf ook voor hun beste spelers,misschien schrikt dat af.

21 juli 2023 om 13:34

Vaak wel spelers van een iets ander niveau, of uberhaupt internationale bekendheid. Maar als feyenoord niet wil verkopen en gimenez niet weg wilt is het hun goed recht natuurlijk



Met alle respect, een speler die 15 goals in de eredivisie maakt betaal je toch geen 50 miljoen voor, dat is toch echt bezopen? Brobbey maakt er 2 minder en er wordt geroepen dat je hem nooit terug had moeten halen.

21 juli 2023 om 10:45

Brobbey moet je een heel jaar in de punt zetten en zorgen dat hij lekker fit is. Weet zeker dat die er minimaal 20.maakt dan. Zou het dom vinden als ajax hen van de hand doet. Hoewel, mocht gimenez gaan mag brobbey komen van mij.

21 juli 2023 om 10:45

Mwoh… Nu zie ik bij Brobbey wel veel minder potentieel… Die heeft daarbij al eens een transfer gemaakt en is met hangende pootjes terug gekomen….
Feyenoord heeft gewoon het volle recht hier een top bedrag voor te vragen. Zeker daar ze hem helemaal niet kwijt willen.
Mooi om te zien dat onze clubs (kijk ook naar AZ) meer geld vragen en krijgen.

21 juli 2023 om 15:30

Minder potentieel? Brobbey is ook nog een jaar jonger dus langer de tijd... Giminez is niet eens 21 zoals er in dit artikel staat maar 22 jaar.

21 juli 2023 om 10:47

Met alle respect. U snapt er dan niet zoveel van. Deze gozer is een wereldtopper in wording. Brobbey niet.

21 juli 2023 om 11:02



Met alle respect, ik begrijp ook wel dat Gimenez een betere voetballer is op dit moment dan Brobbey. Het feit is echter wel dat zij in dezelfde competitie spelen en ze elkaar daar nauwelijks ontlopen, aangezien het beide spitsen zijn is het niet heel gek dat ik ze daarop beoordeel.

21 juli 2023 om 11:47

Ah mooi onderbouwd ook kerel

21 juli 2023 om 11:50



Is ook een mentalteitskwestie. Brobbey heeft niet bepaald de uitstraling dat hij gemotiveerd is. In ieder geval afgelopen seizoen niet, daar kan hij waarschijnlijk niet veel aan doen. Gimã©nez daarentegen oogt fris en jaagt en heeft maar een half seizoen een basisplaats gehad. Toch wel een verschil.

21 juli 2023 om 11:01

15 goals van de 2e helft van t seizoen pas he, misschien 2 ofzo voor het wk, deze man heeft zich en in europa en in NL al laten zien, wat heeft brobbery laten zien sinds hij niet meer in de jeugd speelt? Alleen op hangende pootjes terug komen.. santi is een topper in wording en iedereen met een klein beetje verstand van voetbal ziet dit.

21 juli 2023 om 11:11

Haha als je verschil niet ziet volg je dan wel de juiste sport?

21 juli 2023 om 11:33

Haha ik weet niet waar jij uit opmaakt dat ik het verschil niet zie? als je mijn reactie leest dan hoop ik dat je daaruit begrijpt dat ik het contrast tussen Gimenez en Brobbey heel groot vindt in de zin van de bedragen die er voor Gimenez geroepen worden en de negativiteit die Brobbey over zich heen krijgt. Ze spelen beide in dezelfde competitie en ontlopen elkaar nauwelijks, maar het zal wel raar zijn om 2 spitsen te beoordelen op basis van hun gescoorde doelpunten. Neemt niet weg dat natuurlijk Gimenez 100% op dit moment de betere voetballer is, en veel beter in vorm is.

21 juli 2023 om 13:43

Het is ook raar om een speler te vergelijken met 1 jaar en de ander een half jaar

21 juli 2023 om 11:55

Brobbey is nog steeds een supertalent, want uiteindelijk scoort hij wel goals. Of hij nou 89 minuten geen reet doet, zolang hij goals maakt heeft niemand wat te zeuren. In Nederland zeurt iedereen om alles, zelfs om iemand zijn manier van praten. Terwijl in andere landen, iemand die in de finale een goal maakt, meteen in marktwaarde stijgt. Dat heb je toch ook op kantoor. Iemand die ineens sales met 20 procent kan laten stijgen of het proces efficienter in kan richten, is ook gewoon meer waard. Ik zie ook sommige Freelancers die krijgen alles voor elkaar, maar schrijven wel enorm onleesbare codes. Ja vraag mij niet hoe, maar ik vind dat echt geen 90 euro per uur waard.

21 juli 2023 om 12:08

Appels met peren vergelijken.. santi is nu al veel beter dan Brobbey

21 juli 2023 om 12:11

Ze hebben dezelfde leeftijd, spelen in dezelfde competitie, hebben net zoveel wedstrijden gespeeld en minuten gemaakt, zijn beide spits, spelen beide bij een top 3 club. Jij noemt dit appels met peren vergelijken?

21 juli 2023 om 12:42

je hebt je punt, maar Brobbey is lui en heeft blijkbaar niet de juiste mentaliteit.. op dat gebied bedoel ik het meer.

21 juli 2023 om 12:51

Techniek, conditie, inzicht en gogme heeft brobbey niet of lang niet zo goed als gimenez.

21 juli 2023 om 13:28

Belle er is alleen 1 degelijk verschil waaraan je keihard voorbij fietst... Brobbey is Nederlander en heeft eerder in de eredivisie gespeeld... Gimenez komt vanuit een vreemd land naar een nieuwe competitie.. Kortom appels en peren vergelijken

21 juli 2023 om 13:37

1 variabele komt niet overeen en ineens zijn het appels en peren? Zelfs tussen appels en peren zitten meer verschillen

21 juli 2023 om 13:28

Potentie, Belle daar gaat het hier om. Je betaald voor een talent die nu 50 miljoen kost maar mogelijk het scorende talent is die je jaren plezier gaat geven. Gaat er niet altijd om hoe hij nu presteert maar ze weten daar ook dat er ontwikkeling in zit, hij moet nog sterker worden en zal meer snelheid ontwikkelen. Daar ga je in de huidige markt gewoon op kunnen verdienen als hij het goed doet. Daarnaast is Santi razend populair in Mexico wat commercieel gezien ook meetelt. Gimenez is nu hot, kampioen en Goldcup winnaar. Ajax heeft een matig seizoen en Brobbey is geen nr 1 spits oranje. Het telt allemaal mee in de prijs die wordt betaald.

We hebben Benfica al een vriendenprijsje gegeven met Kokcu, als ze Santi ook willen gaan ze echt heel flink betalen en hopelijk denken ze dan laat maar.

Gaan ze nooit voor betalen 50 miljoen voor een speler die alleen kampioen is geworden in Nederland( geen topscorer) hij heeft geen cl ervaring! En hij heeft geen basis plaats bij Mexico op de wk niet en goldcup niet en je zag t ook tegen hele sterke tegenstander in de europa Leaque dat hij fysiek te kort komt!

21 juli 2023 om 10:57

Krijgen we dit soort onzin weer van hij heeft geen CL ervaring

21 juli 2023 om 13:39

Je vindt het misschien naar om tr horen foute ingooi, maar presteren op CL niveau is voor heel veel clubs weldegelijk vreselijk belangrijk. Of denk je dat ajax frankie, de ligt, ziyech, vd beek, antony etc voor deze bedragen had kunnen verkopen zonder hun prestaties in de CL?

21 juli 2023 om 10:58

Nóg niet, de bondscoach kan niet langer meer om hem heen. De Mexicanen lopen met hem weg, is enorm populair daar.

21 juli 2023 om 11:41

Ik hoop dat ze dat niet gaan betalen voor hem. Dan kan hij ook die CL ervaring opdoen en een basisplaats bij Mexico veroveren om hem 50 miljoen waard te laten worden.

Jemig 50 miljoen is wel heel erg veel... Maar Feyenoord staat natuurlijk in haar recht te vragen voor de speler wat ze willen. Ik denk alleen niet dat hij voor dit bedrag verkocht wordt.

21 juli 2023 om 11:18

Ik denk dat dat ook het doel is en volgend jaar kijken we weer verder...

21 juli 2023 om 11:27

Benfica gaat ook nooit 50 miljoen neerleggen voor een speler. Dat zou bijna een verdubbeling van het clubrecord zijn (en dat was Kokcu).

21 juli 2023 om 11:54

Prima toch, dan kunnen ze fijn verder shoppen.

50 mio ex bonussen voor Gimenez lijkt me een goede deal die je als Feyenoord zijnde ook moet accepteren. Maar daarvoor zal Ramos eerst weg moeten bij Benfica

Minimaal 50 miljoen. Ze hebben al 2 cadeautjes gekregen.

Tsja, in Mexico werd er al beweerd dat er al 40 miljoen geboden zou zijn door Tottenham.

Wie zou er op de schaduwlijst staan? Danilo natuurlijk nog steeds 2e spits maar moet dan wel een topper voor terug!

Van Hooijdonk?

21 juli 2023 om 11:43

Er moet een topper voor terug en dan noem je van Hooijdonk??? Heb ik wat gemist?

21 juli 2023 om 12:03

True, lees het terug en denk idd hetzelfde haha

Hooijdonk zou echter wel een goedkoop alternatief zijn want zelf eerlijk, welke échte topper die er meteen staat is haalbaar!?

21 juli 2023 om 13:41

Ligt er natuurlijk aan hoeveel je vangt voor gimenez en je vervolgens kunt herinvesteren. Maar pavlidis bv zou best een spits kunnen zijn die er direct kan staan

21 juli 2023 om 14:08

Inderdaad, maar Az kennende alsnog kostbaar!

Als Goncalo Ramos vertrekt -wat niet verrassend zou zijn-, dan gaat Benfica all-in voor Santiago. 100. Zelfs als Feyenoord zijn poot stijf houdt voor de gevraagde transfersom. Dan zal Benfica vast ergens richting die bizarre 50 miljoen gaan.

De keerzijde van een aankoop die het goed doet en opvalt. Die goal in de finale heeft Feyenoord niet geholpen in die zin. Ben wel van mening dat ze hem alleen voor minimaal 50M moeten laten gaan en als ze tijd genoeg over hebben om een adequate vervanger te halen. Je gaat wel CL spelen. Als hij slim is blijft hij nog een seizoen.

Iemand een idee van schaduwspitsen op het lijstje van Feyenoord mocht Santiago en/of Danilo verkocht worden?

Stel dat er echt 50 miljoen wordt geboden op Giménez (dat zal dan eerder uit Engeland komen dan van Benfica vermoed ik), dan moet Feyenoord wel toehappen. Hoe jammer het ook zou zijn, de club kan grote stappen zetten als er voor dit soort bedragen verkocht gaat worden. Dan investeer je 10 tot 15 miljoen in een volgend talent en zo groei je door. De club heeft vast een plan B klaarliggen, en ik heb er alle vertrouwen in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren