Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aad de Mos krijgt Goedemorgen Eredivisie stil: ‘Zijn plafond is Hoffenheim’

Laatste update:

Aad de Mos geeft niet bijster hoog op van Santiago Gimenez. De Mos acht de Feyenoord-spits hooguit van het niveau middenmoot Bundesliga, zo zegt hij zondag bij Goedemorgen Eredivisie. De uitspraken van de analyticus worden aan tafel met veel verbazing ontvangen.

Als De Mos gevraagd wordt waar het plafond van Gimenez ligt, windt hij er geen doekjes om. "Dat is Hoffenheim", aldus de voormalig trainer. '"Het is geen speler die bij United of City mee zou kunnen. Dat denkt iedereen, maar dat is natuurlijk niet zo."

De Mos trekt hij een parallel met Wout Weghorst, die momenteel de spitspositie bij Hoffenheim bekleedt. "Weghorst bij Feyenoord, zet hem neer", zegt De Mos. "Die maakt net zoveel goals als Gimenez." Gimenez heeft er tot nog toe 21 in liggen in 27 competitieduels; Weghorst maakte er namens Hoffenheim vijf in 22 wedstrijden.

De Mos' tafelgenoot Hans Kraay junior is een andere mening toegedaan. "De Gimenez die in vorm is kan echt wel hoger dan Hoffenheim", aldus Kraay jr. Met die uitspraak lijkt laatstgenoemde in elk geval de handen met Real Madrid te kunnen schudden.

Volgens Christian Gimenez, Santiago's vader, informeerde de Koninklijke namelijk onlangs naar de spits. Real zou aan hebben gegeven de Feyenoorder te volgen, maar hem eerst een tussenstap willen laten maken voordat hij eventueel in Madrid neerstrijkt. Daar ontbreekt het Real nog altijd aan een pure, basiswaardige centrumspits. Alleen reserve Joselu kan aangemerkt worden als pure spits.

In elk geval lijkt het waarschijnlijk dat Gimenez komende zomer vertrekt bij Feyenoord. De Rotterdammers stomen in de luwte Ayase Ueda klaar om in de voetsporen van de Mexicaan te treden.

Journalist Süleyman Öztûrk opperde laatst ook de naam van Thijs Dallinga als opvolger van Gimenez. Öztürk ziet in de Toulouse-spits 'een type Klaas-Jan Huntelaar.'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hoffenheim is lager niveau dan Feyenoord dus dat slaat nergens op

Maar is idd ook geen wereldtop niveau

7 april 2024 om 13:08

“Dat denkt iedereen maar dat is natuurlijk niet zo.” Ik heb niet het idee dat de realistische Feyenoorders Gimenez een Madrid of City naar een hoger niveau zien tillen. In de vorm van de laatste maanden is niveau middenmoot Bundesliga al een uitdaging. Waar zijn plafond ligt vind ik lastig in te schatten, maar ik neig toch eerder naar net onder de Europese top, dan middenmoot.

7 april 2024 om 13:14

Ik denk dat hij op den duur een prima spits in de subtop van Italië of Spanje kan worden. Ook een club als Dortmund zou eventueel kunnen. Wat wel belangrijk is is dat hij een weloverwogen keuze maakt en zich niet blind gaat staren op bepaalde competities. Dat is iets wat veel jonge spelers tegenwoordig jammer genoeg doen. Kies een club met een plan, waar je kan spelen binnen een systeem waarvan je weet dat je er in past, en bij voorkeur binnen een cultuur waar je je kan aarden. Ik zie hem bv helemaal niet in de premier league passen, misschien bij arsenal, maar daar is hij op dit moment echt nog niet goed genoeg voor, en het is maar de vraag of hij dat gaat halen

Mario Been krijgt altijd kritiek op zijn uitspraken, maar Aad de Mos mag wel doodleuk zijn clubvoorkeur verkondigen op televisie. Taylor niveau Barcelona en Gimenez niveau Hoffenheim: man man man....

7 april 2024 om 13:03



Aadje is echt geen Ajax fan hoor. Zelfs de grootste Ajax, bord voor de kop, fan zal niet verkondigen dat Taylor met Real Madrid mee kan. Die zit er gewoon standaard heel hard naast zoals jaren geleden de uitspraak de Obispo beter was dan de Ligt. Hij krijgt trouwens toch heel veel kritiek? Aad

7 april 2024 om 13:23

Obispo kon ik ooit ook wel begrijpen. Krijg altijd een beetje een Schuurs vibe bij hem. Op papier heeft hij alles. Sterk, snel, goede kopper, goede voetballer. Maar hij maakt vaak een foute keuze waardoor dat niet gezien wordt. Zou me niet verbazen als Obispo het nog in de Serie A of onderin de PL ooit laat zien.

Dit is zoals hierboven al genoemd gewoon een heel vreemde uitspraak. Hij zit nu al hoger als Hoffenheim.

7 april 2024 om 13:20

Aad krijgt altijd kritiek op zijn uitspraken, kruip eens uit dat slachtoffer rolletje alsof enkel er kritiek op Feyenoord gerelateerd is haha.

7 april 2024 om 13:25

Het feit dat jij niet weet dat Aad vooral voor PSV is laat zien dat hij nog objectiever is dan Been.

7 april 2024 om 13:31

Clubvoorkeur als in anti-Feyenoord

7 april 2024 om 13:29

Waar ben jij als elke week Meneer Been doodleuk ze uitspraken mag doen ...

7 april 2024 om 16:47

Sterker nog: Taylor niveau Real Madrid zei hij. De voetbalkenners van Nederland proberen elkaar wekelijks te overtreffen in incompetentie, gebrek aan kennis en waanzin.

Als je het voor elkaar krijgt om in 1 uitzending te beweren dat Taylor bij Real Madrid mee zou kunnen maar dat het plafond van Gimenez niveau Hoffenheim is dan moet je gewoon nooit meer uitgenodigd worden.

Het is even grappig geweest om deze clown uit te nodigen zodat hij weer eens wat debiele uitspraken kon doen. Maar dat tijdperk zijn we nu echt al lang voorbij.

7 april 2024 om 13:27

Helemaal met je eens. Daar verbaas ik me ook zo over. Aad moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden met dergelijke uitspraken

7 april 2024 om 13:27

Taylor kan met gemak mee bij Real Madrid. Daar heeft Aad gewoon gelijk in. Het zal alleen niet als speler van het 1e elftal zijn 🤪

7 april 2024 om 16:49

Bij Castilla komt hij ook niet aan de bak hoor.

7 april 2024 om 13:28

Dat moet hij al heel lang niet. Maar kennelijk denken ze bij ESPN dat we nog graag naar hem luisteren.

Ik zie hem ook geen wereldtop halen, maar subtop zeker wel. Snap zijn aversie tegen Feyenoord sws niet. Waar komt dit vandaan? Trauner, Hancko, Gimenez allemaal kunnen ze er niks van. En spelers als Taylor en Ramalho is die vol van. Wat is de geschiedenis tussen Feyenoord en De Mos?

7 april 2024 om 13:17

Feyenoord is de enige nlse club die zijn geliefde psv consistent punten afsnoept. Dus misschien komt het daar vandaan

7 april 2024 om 13:31

Het is een flinke aanname hoor, maar zou het kunnen dat Aad wat verbolgen is over het feit dat Feyenoord nooit echt concreet is geworden om hem als trainer aan te stellen? Hij heeft in Nederland en België bij grote clubs gecoached en rond 1995 kon Feyenoord wel een goede coach gebruiken. De Mos is volgens mij nooit echt serieus in beeld geweest, ondanks de successen die hij heeft gehad. Laat ik het zo zeggen: rond 1995 had het niet gek geweest als Feyenoord bij De Mos uit was gekomen als coach, maar het is nooit gebeurd.

Aad moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Het meest erge is dat hij zichzelf ook nog eens bloedserieus neemt.

Ik zie Aad de Mos als cabaret.

Als ieder ander dat nu ook doet, hoef je je nooit aan hem te ergeren. Goed voor je bloeddruk

7 april 2024 om 14:43

Eens NJ, en Mario Been zie ik als ambassadeur van Feyenoord, ook Mario moeten we niet al te serieus nemen. Aad heb ik al jaren niet meer op een zinnige uitspraak kunnen betrappen, zelfs niet als PSV supporter, en wat dat betreft spant de man wel de kroon. Overigens zie ik Gimenez als een prima spits voor de Europese subtop maar hij is geen Real Madrid of Manchester City materiaal.

Aad is te oud voor het analistenvak. Ik ben het zeer oneens met hem... van de tv af en geniet van uw pensioen..

Wat een flapdrol is die man joh.
Een hoop onzin in een korte tijd.

Gimenez moet het gewoon laten zien. Vooralsnog lijkt het op een ‘one season fly”

Er zit zo’n gigantisch verschil tussen hem nu en de eerste seizoenshelft. Ondanks dat blijven wij hem steunen en hopen we dat hij er snel weer opkrabbelt.

7 april 2024 om 13:14

Vorig seizoen toch ook prima? Daarnaast nog steeds maar 22.

We kunnen vinden wat wij willen maar de Mos weet wel hoe hij relevant moet blijven. Hij doet deze gekke uitspraken om relevant te zijn en weet volgens mij dondersgoed dat hij onzin uitkraamt. Hij is passe en zo blijf je toch de lokale dorpsgek en elk programma wilt Eén dorpsgek om spraakmakend te blijven. Als je de Mos uitnodig dan weet je dat hij gekke dingen gaat roepen.

Eigenlijk moet de camera op de tafelgenoten van Aad gericht staan, als hij aan het woord is. Je merkt nu al dat de rest niet weet wat te doen. Tevergeefs er tegenin gaan, of toch gewoon laten raaskallen.
Dit zou veel beter in beeld gebracht kunnen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren