Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geertruida maakt debuut tegen Frankrijk; ook Taylor verrassend in de basis

Laatste update:

Ronald Koeman begint met Feyenoorder Lutsharel Geertruida en Ajacied Kenneth Taylor in de basis aan het EK-kwalificatieduel met Frankrijk. De bondscoach van Oranje kan in Parijs niet beschikken over de aanvankelijk opgeroepen Frenkie de Jong, Steven Bergwijn, Bart Verbruggen, Sven Botman, Joey Veerman, Matthijs de Ligt en Cody Gakpo en moest dus behoorlijk improviseren. Onder de lat keert Jasper Cillessen terug in het Nederlands elftal. De wedstrijd begint om 20.45 uur en is te zien op NPO 3.

Met Kylian Mbappé als nieuwe aanvoerder gaat Frankrijk voor zijn eerste EK-goud sinds 2000. Les Bleus verloren slechts één van hun laatste negentien EK-kwalificatiewedstrijden en gelden in eigen huis voor velen als favoriet. Toch verloor Frankrijk vorig jaar tweemaal in eigen huis. In het kader van de Nations League bleken Denemarken (1-2) en Kroatië (0-1) te sterk. Bondscoach Didier Deschamps zag na de verloren WK-finale enkele geroutineerde namen afzwaaien en heeft daarom ruimte voor drie debutanten in de selectie: Khéphren Thuram (OGC Nice), Wesley Fofana (Chelsea) en Brice Samba (RC Lens). Van de laatste zes onderlinge ontmoetingen met Oranje wonnen de Fransen er liefst vijf.

Koeman zal juist naar die ene gewonnen wedstrijd wijzen. Een prima spelend Nederland won onder de teruggekeerde bondscoach in 2018 met 2-0 van Frankrijk. In het duel voor de Nations League waren Georginio Wijnaldum en Memphis Depay toen de doelpuntenmakers. Koeman kan bepaald niet over zijn sterkste selectie beschikken. Meerdere spelers werden geveld door een virusinfectie, waardoor Kjell Scherpen, Ryan Gravenberch en Stefan de Vrij zich alsnog mochten melden. Oranje is de laatste negentien wedstrijden over negentig minuten ongeslagen. De laatste keer dat Nederland in reguliere speeltijd onderuitging was op het EK in 2021 tegen Tsjechië.

Geertruida werd aan de rechterkant van de defensie verwacht, maar volgens de officiële opstelling van de KNVB speelt de Feyenoorder centraal naast Virgil van Dijk. Jurriën Timber bezet de rechtsbackpositie, terwijl Nathan Aké de linkerkant bestrijkt. Op het middenveld kiest Koeman voor controle met Marten de Roon en Taylor, terwijl Wijnaldum de voorste middenvelder is. Mats Wieffer, door sommigen in de basis verwacht, start op de bank. De voorhoede bestaat uit Steven Berghuis, Memphis Depay en Xavi Simons. Laatstgenoemde mag het nu dus vanaf een voor hem redelijk onbekende vleugel laten zien. Het duel in het Stade de France wordt gefloten door de Italiaanse arbiter Maurizio Mariani.

Opstelling Frankrijk: Maignan; Koundé, Konate, Upamecano, Theo Hernández; Tchouameni, Rabiot; Coman, Griezmann, Mbappé; Kolo Muani.

Opstelling Nederland: Cillessen; Timber, Geertruida, Van Dijk, Aké; De Roon, Wijnaldum, Taylor; Berghuis, Memphis, Simons.

Wat verwacht je van Frankrijk - Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het middenveld blijft gewoon een zwakke plek zonder overduidelijke pionnen op Frenkie na. Daarom gaat hier nu een waarom Taylor en de Roon en geen Gravenberch Wieffer discussie komen.Denk dat Simons overigens op middenveld had gespeeld als Gakpo niet geblesseerd was.

24 maart 2023 om 19:28

Is dat zo raar dan? Ik begrijp echt niet waarom Wieffer niet speelt ipv van taylor.

24 maart 2023 om 19:30

Enige wat die Taylor kan is fortnite dansjes. Wieffer 2 klasse beter minimaal. Desnoods Wijnaldum 8, Simons 10 en Memphis linksbuiten met Weghorst in de punt.

24 maart 2023 om 19:32

Taylor heeft champions league ervaring natuurlijk :P

24 maart 2023 om 19:32

Dat kun je je afvragen en dat deed ik ook toen ik de opstelling zag, maar laten we ons wel realiseren dat debutant Wieffer niet het middenveld naar zijn hand zou hebben gezet vanavond.

24 maart 2023 om 19:37

Jo die jongen heeft 2 maanden een basisplaats in de Eredivisie in een goed draaiend team. Die dip gaat gewoon komen net zoals bij Timber die volgens dit forum ook niks meer waard is

24 maart 2023 om 19:37

Volgens mij heeft Koeman aangegeven dat hij Wieffer ziet als een potentieel betere De Roon toch? Waarom zou hij dan twee dezelfde spelers opstellen (hem en De Roon)?

24 maart 2023 om 19:48

Wieffer gaf aan in een interview al heel veel zenuwen te hebben bij het idee

24 maart 2023 om 20:03

Wieffer heeft geen zenuwen joh.

24 maart 2023 om 20:13

Het is niet Wieffer of Taylor, het is Wieffer of De Roon.

24 maart 2023 om 20:17

@ajacied035

Waarom denk je dat het middenveld (van Feyenoord) zo goed draait ... Voor de blessure van Timber was het middenveld nogal uit evenwicht

24 maart 2023 om 19:47

Ik als Ajacied ben zelfs verbaasd dat Taylor is geselecteerd!!! Ik zou nooooooit als bondscoach een middenveld met de Roon en Taylor durven voor te schotelen aan het publiek. Er zijn echt 1001 betere opties. Taylor heeft lang lang geleden een reeks goede wedstrijden gespeeld, goed maar niet waanzinnig ofzo. Wat kan een Koeman nou in hem zien zeker in de dramatische fase waarin hij al ontiegelijk lang verkeerd? Eerlijk is eerlijk meneer Wiefer is op dit moment beter en volgens mij niet alleen nu. De Roon is ook zo'n lieverdje van alle bondscoaches, onbegrijpelijk! De selectie van Euro 2000 schoot me ineens te binnen, wat een wereld van verschil in klasse zeg maar dan ook echt in elke linie!

24 maart 2023 om 19:53

Kan toch bijna niet anders dan dat Taylor net zo verbaasd is als jij. Achja laten we hopen dat de jonkies (timber, Geertruida, Simons) wat opsteken van dit potje.

24 maart 2023 om 20:03

Hij zal op de training waarschijnlijk iets magisch hebben laten zien of hij heeft Koeman gedrogeerd. Ik baal al als ik zijn naam op het wedstrijdformulier in de Arena zie voorbij komen. Dit is NL elftal hè, de 23 beste voetballers van ons land! Zelfs met die zieke kan ik nog tig andere samenstellingen maken. Maar ja, zelfs met deze bende moet 2e worden wel te doen zijn toch?

24 maart 2023 om 19:42

Martijn heeft een vrijmibo gehad, kan niet anders

Taylor ipv Wieffer, dan heb je er echt de ballen verstand van. Edit: Bingo, na 30 minuten gewisseld. Je zou het toch niet verwachten.

24 maart 2023 om 19:29

Lood om oud ijzer.. beiden zijn niet het niveau om met Frankrijk te concurreren

24 maart 2023 om 19:30

Zijn allebei om het even Ruud. Bij Taylor was er evenals bij Veerman aanvankelijk ook een enorme lobby om ze in Oranje de kans te geven en nu moeten ze weer plaatsmaken voor de volgende. Durf te wedden dat Wieffer straks ook weer plaats moet maken voor een nieuw iemand die volgens de waan van de dag als onze talisman wordt gezien.Zoals Stan aangeeft, ze zijn allebei (nog) niet van het niveau om Frankrijk achterover te drukken.

24 maart 2023 om 19:46

Laten we dat moment dan afwachten. Taylor is zelfs onder de Ajacieden nogal omstreden. Geef Wiefer dan zijn mogelijkheid om te falen. Taylor heeft kans deze al gegrepen.

24 maart 2023 om 20:20

Hij deed dat heel gretig en pakte de kans met beide handen heel gulzig aan. Ik loop zeker nog niet in de 'wieffer' polonaise, maar laat hem dan maar spelen om te zien wat voor vlees je in de kuip hebt. Bij taylor weet je al dat het geen vrije uitloopvlees is van de hoogste kwaliteit

24 maart 2023 om 19:35

Wieffer is meer een cvm. Het was hij of De Roon, je gaat niet beide opstellen.

24 maart 2023 om 19:36

Jij hebt er de ballen verstand van. Wieffer zou alleen op de plek van De Roon kunnen spelen, niet op die van Taylor. Daarvoor zou Gravenberch het juiste alternatief zijn.

24 maart 2023 om 19:57

Ik denk dat vrijwel iedereen die bij de voorselectie heeft gezeten op welke positie dan ook het beter zou doen dan Taylor. Ik hoop nu dan wel stiekem dat hij 3 assists geeft en de winnende maakt en het 3-4 wordt.

24 maart 2023 om 20:05

Ik ben het op zich wel met je eens, maar als Ten Hag, Van Gaal, Schreuder, Heitinga en Koeman het in hem zien zitten, wie zijn wij dan?

24 maart 2023 om 19:39

Laten we niet doen alsof 1 van die 2 in de basis moet staan vandaag...

24 maart 2023 om 20:24

Zeker, speelt al het hele seizoen de pannen van het dak

Taylor? Serieus? Flikker toch op... Als je het niet gelijk aandurft met Wieffer, haal dan Simons naar het middenveld ofzo...

24 maart 2023 om 19:37

Houd toch eens op met die Wieffer. Gewoon een hele matige speler die omhoog gepraat wordt omdat ze in Rotterdam héél graag ook eens een talent willen hebben zoals ze die bij Ajax en PSV hebben. Hetzelfde gebeurt met dat eeuwig talent van 25 onder de lat die nog nooit een fatsoenlijk half jaar op rij heeft gekeept.

Taylor is een prima speler en wel drie stappen verder dan Wieffer. Je mag Wieffer er eigenlijk niet eens mee vergelijken.

Daarbij heeft Simons een hele andere rol. Die moet je verder voorin de ruimte geven wat risico te nemen. Simons kan niet in een meer controlerende rol verder naar achteren.

24 maart 2023 om 19:40

Maar ff zonder trollen een oprechte vraag. Waar is Taylor goed in? Ik kan geen enkele eigenschap noemen waar hij in uitblinkt. Niets. Niet snel, niet sterk, niet bijzonder technisch, geen harde werker, geen uitmuntende passer, geen goede dribbelaar, geen goeie baard. Echt niets, nul, nakkes. Wieffer is ook te vroeg hoor, maar het niveau dat Wieffer nu haalt is echt aanzienlijk veel hoger dan dat van Taylor. Blinkt uit in een op het moment significant beter team. Beter in Nederland, beter in Europa, beter in alles.

24 maart 2023 om 19:40

Oké Martijn Wieffer een matige speler noemen en Taylor 3 stappen verder noemen. Je bent inmiddels net zo'n karikatuur als Sjaak Swart, man man wat zet jij jezelf voor lul.
En die onnodige steek naar Bijlow gaat ook weer nergens over

24 maart 2023 om 19:48

Was zondag trouwens ook goed te zien. Deed Taylor toen eigenlijk mee?

24 maart 2023 om 19:52

Naja opzich zijn Taylor en Wieffer geen concurrent denk ik, Wieffer is een 6 en Taylor een 8. Neem aan dat het De Roon of Wieffer is.

24 maart 2023 om 19:57

Taylor scoort gewoon 10+ goals in een seizoen. Is voetballend beter dan een type Klaassen die dat ook kan. Is voetballend best sterk, denkt veel naar voren.

Probleem is met name dat hij verder naar achteren staat dit seizoen dan vorig jaar onder Ten Hag. Dat komt zijn spel niet ten goede, speelt momenteel met de handrem erop zonder vertrouwen.

Taylor in zijn kracht puur naar kwaliteiten kijkend vind ik gewoon een hele goede voetballer. Waar ik Wieffer een wildebras vrind die te veel filmpjes van Casemiro en Raul Garcia heeft gezien en die een beetje na probeert te doen.

24 maart 2023 om 20:00

Eens, maar Martijn vindt Wieffer matig, Taylor prima en drie stappen verder.....owja en Bijlow niet goed. Maar hij vindt het wel vervelend als Willem kritisch is op Ajax en positief over Feyenoord. Iets met de pot en de ketel.....

24 maart 2023 om 20:02

Misschien lees ik verkeerd hoor, maar Taylor heeft als je het hele vorige seizoen er ook bijtrekt nog niet eens 10x gescoord in de Eredivisie. Zijn record in 1 seizoen is 7, in de KKD dan. Zelfde als Immers, al was dat in de Eredivisie. Je zou dus kunnen zeggen dat ie net zo goed is als Immers. Toch, dat deel van je betoog zou je nog enigszins serieus kunnen nemen zonder je analyse over Wieffer. Ik zou die gewoon bewaren tot dat jullie weer wat beter zijn. Duurt heus niet lang.

Als je geschoren wordt, kan je beter ff stil zitten.

24 maart 2023 om 20:03

Die baard, goeie. Helemaal eens met jou, ik zou nog eerder Blind opstellen op die plek!

24 maart 2023 om 20:12

Tweebenig

24 maart 2023 om 20:17

@Migi
Taylor staat dit seizoen op 8 goals in alle competities. Als hij dat tempo doortrekt komt hij wel zo rond de 10 uit hoor aan het eind van het seizoen.

24 maart 2023 om 20:25

Net als dat je stil moet zitten als je geschoren wordt, moet je de huid van de beer ook niet verkopen voor die geschoten is. Wat is iedereen trouwens vijandig naar elkaar vanavond. Je kan elkaar toch ook gewoon uitlachen zonder echt boos te zijn

24 maart 2023 om 20:27

Dat Feyenoord 1x kampioen wordt maakt het niet dat ze opeens weer heel dichtbij Ajax komen hoor. Als je dat zelf denkt ben je ook een troll.

24 maart 2023 om 20:30

Over wat ik ben ik niet objectief dan? Ajax is de enige topclub in mijn ogen, dusja, al ben ik voor Feyenoord, alsnog zie ik dat gewoon in. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je geen ene reet van het spelletje snapt.

24 maart 2023 om 20:33

Hahahahaha domste Ajacied die ik in tijden ben tegengekomen. Staat helemaal mooi dat Koeman nu letterlijk zegt dat de enige reden dat Wieffer niet start is omdat die niet 100% fit is en dat Taylot anders lekker op de bank had gezeten

24 maart 2023 om 20:34

Taylor die 3x beter is, en alleen maar speelt omdat Wieffer niet helemaal fit is.
Daar gaat je hele betoog.

24 maart 2023 om 20:52

En dat is 1-0 voor Frankrijk door Taylor hahahah, zelden zo'n slechte speler gezien

24 maart 2023 om 21:19

Martijn, ben je mans genoeg om je ongelijk toe te geven?

24 maart 2023 om 21:39

Didn't age well 😂

24 maart 2023 om 19:40

Ik als ajacied ben het eens met je. Met Taylor win je geen wedstrijd, daarom staat hij basis omdat deze wedstrijd al verloren is, zonder dat hij al begonnen is. Denk een 3-0

Oh wat hoop ik dat KOEMAN op zijn muil gaat.

Grap als een coach dit.
Wauww

24 maart 2023 om 19:29

Ik heb een hekel aan misgunnen normaliter, maar voor mijn eigen plezier hoop ik ook dat we snel weer een capabele coach voor de groep krijgen. Dit is gewoon frustrerend.

24 maart 2023 om 19:30

Wie dan?? Koeman is het beste wat je nu kan hebben vanuit Nederland.
Ten Hag maar die doet dat niet nu natuurlijk

24 maart 2023 om 19:34

Slot zou ook lachend beter zijn. Maar ik denk sowieso dat een jongere coach met een frisse kijk eens leuk kan zijn. Rogier Meijer, Maurice Steijn, Pascal Jansen. Ik denk dat zelfs deze namen het echt niet minder doen dan Ronald Koeman

24 maart 2023 om 20:14

Was toch al de grap dat hij bondscoach weer werd

Wijnaldum op basis van?

24 maart 2023 om 19:29

Op basis van in het verleden behaalde resultaten (die geen garantie voor de toekomst bieden)

24 maart 2023 om 19:31

Dat weet niemand. Dat is iets tussen Koeman en Wijnaldum blijkbaar. Eerste wedstrijd, maar wat een armoede nu al.

Taylor in de basis is natuurlijk echt lachwekkend, gooi dan maar Wieffer voor de leeuwen. Die verdiend het echt een stuk meer nadat hij Ajax domineerde afgelopen week in de 2e helft. Verder een vrij logische opstelling.

24 maart 2023 om 19:36

Vind 't wel ontzettend verdedigend hoor. Geen enkele middenvelder of back die iets leuks kan met een bal.

24 maart 2023 om 20:46

Tja, met al die blessures heb je die verdedigende extra's wel nodig. Je mist 3 basisspelers waaronder De Ligt, De Jong en Gakpo. Overigens vind ik de keuze voor Timber op rechtsback wel risicovol. Hij heeft dit seizoen al aangetoond dat grote ruimtes verdedigen niet z'n sterke punt is.

24 maart 2023 om 19:51

Wieffer ipv Taylor kan gewoon niet. Dan speel je met twee dezelfde spelers (De Roon en Wieffer).

24 maart 2023 om 19:58

Onzin. Wieffer kan makkelijk pendelen en als 8 spelen. Dit is de bondscoach napraten omdat hij in hem de nieuwe De Roon ziet

24 maart 2023 om 20:00

@topheavy: maar Taylor is nergens goed in dus alsnog is Wieffer op die plek beter

24 maart 2023 om 20:08

Ja goed idee man! Laten we iemand zijn debuut tegen Frankrijk laten maken in een rol die hij kan spelen maar niet natuurlijk in is! Wat kan er fout gaan?

24 maart 2023 om 20:17

Het gaat er niet om dat hij het "kan". Het alleen "kunnen" is niet genoeg tegen Frankrijk. Dan heb je liever spelers die in een natuurlijke rol staan en al helemaal geen debutanten die verkeerd staan.

24 maart 2023 om 20:47

@wk020 - Rustig maar... Wieffer was niet geheel fit en speelt daarom niet. Wel grappig hoe iedereen over die keuze valt, alsof Wieffer ineens een grote meneer in Oranje is. Die moet ook alles nog laten zien op een relevant niveau.

Nou, ik ga iets anders doen. Hier weiger ik naar te kijken. Jammer. Ik was altijd zo'n fan van Oranje juist...

24 maart 2023 om 19:40

Weet je al wat je gaat doen?

24 maart 2023 om 19:44

Ik slinger de Playstation aan of ga een nieuwe serie kijken, nu ik klaar ben met Ted Lasso

24 maart 2023 om 20:36

Poeh, Mats Wieffer is niet fit genoeg om te starten dus kiest de bondscoach (bij afwezigheid van Frenkie en Koopmeiners) voor een andere onervaren jonge jongen. Nou nou, wat een ramp zeg. Dat is echt de enige reden waarom je plotsklaps weigert te kijken? Dan zou ik jezelf niet echt een fan van Oranje noemen. Een fan kijkt altijd en gaat niet de Playstation aanslingers omdat hij 1 of 2 andere poppetjes zou willen zien dan die de coach opstelt. Of ben ik nou gek?

Meest deprimerende Oranje-middenveld ooit? Verwacht er niet veel van en verder hoop ik stiekem ook dat Simons vanavond een mindere wedstrijd speelt. Anders kan het laatste sprankje hoop dat hij nog een jaartje in Eindhoven blijft echt wel de kliko in

ach wie je ook opstelt we winnen vandaag toch niet van Frankrijk.

24 maart 2023 om 19:34

Helemaal mee eens mocht het misgaan met Wieffer bij zijn debuut dan blijft het hem wellicht net zo lang achtervolgen als bij de Ligt. Taylor wordt toch al afgebrand

Best mogelijke opstelling op het moment. Behalve Kenneth Taylor natuurlijk, die kenner helemaal niks van

Wat een flut opstelling. Wijnaldum, over de datum heen.. Jasper C. Serieus? Bleh

De Roon, Taylor en Wijnaldum pff kan niet triester denk ik. Waarom niet gewoon met Simons op 10. Gewoon durven. Met Taylor erbij ga je sowieso geen voetbal krijgen. Gravenberch in zijn kleine teen heeft al meer talent dan Taylor. Of had Wieffer erin gezet voor een verdedigend blok met De Roon.

Taylor met alle respect bakt er helemaal niks van. Kan niet aanvallen maar ook niet verdedigen. Echt een 13 in een dozijn speler…

Wat een matig elftal heeft Nederland zeg! Kijk dat middenveld en aanval

Niemand op het middenveld die kan voetballen. Wat een drama.

Wat een waardeloze opstelling man. Twee backs die eigenlijk cv zijn en 3 middenvelders die het alleen maar van hard werken moeten hebben.

Met deze samenstelling en keuzes op het middenveld ga je het sowieso verliezen op het middenveld en dus ga je continue onder druk staan. Als Ajax supporter snap ik zelfs niet waarom Taylor een oproep verdiende, laat staan een basisplaats. Had daar Wieffer neergezet joh.

En iedereen mij maar bashen hier omdat ik Taylor ook in de basis zou zetten met alle blessures... gelukkig is Koeman wel objectief en ziet hij de kwaliteiten van Kenneth.

24 maart 2023 om 19:36

Als iemand niet iets objectief kan benoemen, dan ben jij dat wel. En Taylor erin is ook lachwekkend natuurlijk. Ik durf zelfs wel een schande te zeggen.

24 maart 2023 om 19:40

Een schande zelfs... inderdaad jongen, ik vind zelfs dat Koeman per direct ontslagen moet worden.

24 maart 2023 om 19:42

Wat zijn z'n kwaliteiten dan?

24 maart 2023 om 19:46

Tweebenig, goed in de combinatie en scorend vermogen.

24 maart 2023 om 19:51

Tweebenig is idd fijn, maar goed in de combinatie verbergt hij erg goed moet ik zeggen. Ik vind hem vooralsnog Davy Klaassen, maar dan zonder de belangrijke goals.

24 maart 2023 om 19:53

Goed in de combinatie.. zeg dan niks Arie. Kan je uitleggen wat goed in de combinatie precies inhoudt? Volgend mij ieder jochie die een beetje kan voetballen is goed in de combinatie.

24 maart 2023 om 21:22

Sorry, je had inderdaad helemaal gelijk. Boordevol kwaliteiten. Clowntje.

niet heel lang geleden hadden we spelers als Robben, Van Persie, Sneijder, Bronckhorst en Vd Vaart...

24 maart 2023 om 19:51

En Van Bommel, Nigel de Jong, een goede Steek, een altijd meer dan voldoende Kuyt…

24 maart 2023 om 20:49

he?

Taylor? Op basis van wat speelt hij? Wieffer zou logischer zijn.

Ik heb bij Taylor altijd het idee dat hij het zoontje van de trainer is.. Wat zien die mensen toch in hem.

Taylor Dan kun je net zo goed maar met 10 man spelen.

Taylor in de basis het is ongelofelijk wat zien die trainers in hem wat heel Nederland niet ziet ?Had die beter Gravenberch er in kunnen zetten .

Dit is echt het meest verlepte middenveld dat ik ooit heb gezien bij Oranje. Wijnaldum is een loper die waarschijnlijk niet meer kan lopen, De Roon is een stofzuiger dat tegenwoordig enkel zuigt en Taylor is Fanta light.

24 maart 2023 om 19:41

Inderdaad. Die plant die hier in de kamer al een maand geen water heeft gehad, dat is dit middenveld.

24 maart 2023 om 19:43

Of de allang opgedroogde kauwgum onder een tafel op een middelbare school.

Ten eerste: de voorhoede ziet er nogal verdedigend uit, met Berghius en Simons op de flanken (vind ik). En als je dan tot overmaat van ramp het middenveld bekijkt. De Roon is een houthakker, maar is wel handig met uitschakelen van directe tegenstander.

Ik denk dat als ik Taylor zeg, iedereen wel genoeg weet... Wijnaldum betwijfel ik ook, aangezien hij net pas speeltijd krijgt (bij AS Roma wat niet een hele grote ploeg is)....
Verdediging heel steady, maar hopen dat we niet snel achter komen te staan.

Best logische opstelling, al had ik Simons gewoon op 10 gezet. En waarom Berghuis keer op keer weer een kans krijgt om te laten zien dat hij dit niveau niet aankan is mij ook een raadsel.

Taylor onbegrijpelijk wat zien ze in die jongen. Dikke nederlaag. Koeman snapt er ook helemaal niets van wat een opstelling. Twee spelers die zich verschuilen Taylor en Wijndalum hoe verzin je het als trainer. Ik ga flikken Maastricht kijken.

Taylor....echt ik ga vanavond dus iets anders doen. Succes er mee.

Wel grappig dit. Men viel over Van Gaal omdat die vanwege zijn assistent duidelijk een voorkeur had voor Ajacieden en Koeman zou wel correct bondscoach zijn.
Voor mij hoeft er helemaal geen één Ajacied in het Nederlands elftal, laat de jongens zich maar beter bezighouden met de club.

Taylor? Hahaha, Koeman hoef ik dus ook niet meer serieus te nemen. Of hij kijkt nooit wedstrijden van Ajax of slaapt dan.
Taylor sloft alleen maar wat over het veld, is lui en brengt medespelers in de problemen met zijn laffe passes.

Wijnaldum en Cillessen hebben niks te zoeken in Oranje. Zal me niets verbazen als deze de twee zwakke schakels zijn.

24 maart 2023 om 20:10

Cillessen is in Oranje nog nooit afgegaan. Dus logisch dat hij op doel staat.

24 maart 2023 om 21:18

Lekker aan het keepen Cillessen bij die vrije trap. Waardeloze keeper.

24 maart 2023 om 21:44

Achteraf is dat een koe in haar gat kijken. Heeft in Oranje altijd meer dan een voldoende gescoord. Ondanks zin blunder bij de tweede tegengoal. Nu ga ik ook achteraf commentaar geven;-)))

Waarom niet Geertruida op rechtsback? Die is dat veel meer gewend dan Timber. Dan heb je de defensie in de meest logische volgorde. Middenveld worden we overlopen. Tatlor is niet eens goed genoeg voor Ajax 1 en Wijnaldum was al een gepasseerd station. Blijft alleen stoorzender de Roon over. Dus dat is onze zwakste linie. Voorin heb je geen andere smaken, dus vind ik die samenstelling wel logisch. Dus Wieffer en Klaassen voor Taylor en Wijnaldum had ik voor gekozen.

Middenveld is pijnlijk om te zien. Taylor en de Roon heb ik nooit wat gevonden. Gini heb ik lang niet gezien maar ik verwacht daar eigenlijks ook niks van

Koeman blijkt toch een waardeloze bondscoach te zijn! Taylor oproepen en laten spelen, belachelijk. Benieuwd wat al die koeman-aanhangers hiervan vinden.

Niet alleen verbaast over een de Rhoon en Taylor. Allebei spelers waar je niks mee verder komt. Waarom staat timber er in en geen de vrij? En waar is malacia? Wat moet die jongen nog doen om ooit te mogen spelen?

24 maart 2023 om 20:25

Ik ben van beiden (de roon en taylor) geen fan, maar dat 1 van de 2 moet spelen is wel duidelijk met al de afmeldingen. Maar taylor mag nooit in oranje staan natuurlijk.
De Vrij speelt nauwelijks en kan op rb niet uit de voeten, dus dat is geen logische omzetting. Daarbij speelt timber gewoon prima.
Malacia ...wat moet hij doen ...beter zijn dan ake (dat is hij niet), meer wedstrijden spelen (hij staat te vaak wissel)

Wieffer een nieuwe De Roon is al schandalig op zich, maar om nu echt Taylor opstellen slaat werkelijk alles, zeker in de vorm waarin hij nu zit. Slap Koeman, echt heel slap. Wieffer aan de bal is goed, zeer goed dit seizoen en de Roon is juist zonder bal goed, tot zeer goed. Twee verschillende spelers. Je moet Wieffer juist vergelijken met een Frenkie, alleen dan op rechts, en iets meer verdedigende kwaliteiten

We worden vanavond compleet overlopen!

Serieus? Gaat nu zelfs Koeman Taylor opstellen? Wat een armoe

Taylor??? Bizar dat zo’n speler überhaupt geselecteerd wordt en nu ook nog eens in de basis tegen Frankrijk. We. Gaan zo’n pak slaag krijgen vanavond

24 maart 2023 om 21:20

Nou wie had dat gedacht, toch 32 minuten volgehouden. Nooit meer oproepen die man.

Ronald Koeman geeft net aan dat Wieffer niet fit is dus daarom helaas Taylor.

Wieffer speelt dus niet, omdat hij niet helemaal fit is. Zou dan wel iemand anders nemen dan Taylor.

Ik vraag me af waarom al die tweets in het Engels moeten. Voor wie?!

Verder snap ik niet wat men in Taylor ziet. Niet dat ie slecht is, maar toch geen Oranje-materiaal?

Die Sjoer van R. vond ik altijd een dude bij de NOS zonder enig charisma. Sinds ik hem ook in hunted heb gezien ben ik helemaal afgehaakt. Stesskip, fake, probeert stoer te zijn en is eigenlijk nog een klein jongetje. Maar dat wisten we stiekem al.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren