Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord werkt mee aan transfer en incasseert behoorlijke transfersom’

Laatste update:

Karim El Ahmadi keert volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer terug bij Feyenoord. De aanvoerder van de Rotterdammers liet zelf maandag al doorschemeren dat hij nog een nieuw avontuur wil aangaan en Voetbal International weet dinsdag te melden dat de club bereid is om mee te werken aan een vertrek.

El Ahmadi werd de afgelopen weken al in verband gebracht met een overstap naar het Turkse Bursaspor, maar volgens het weekblad komt de belangstelling voor de controleur voorlopig vooral uit Frankrijk en het Midden-Oosten. De geïnteresseerde clubs uit die contreien hebben al contact gezocht met El Ahmadi en het is waarschijnlijk dat hij in een van die gebieden aan de slag gaat.

Feyenoord gunt El Ahmadi naar verluidt een transfer. De Marokkaans international werd vier jaar geleden voor zesenhalve ton teruggehaald van Aston Villa en heeft zich in de afgelopen jaren altijd professioneel opgesteld. Aannemelijk is dat er snel een deal wordt gesloten als El Ahmadi terug is gekeerd van het WK. Het tot volgend seizoen doorlopende contract van de captain zou Feyenoord een ‘behoorlijke transfersom’ opleveren.

El Ahmadi vertelde maandagavond aan de NOS dat hij waarschijnlijk niet meer terugkeert in De Kuip: “Ik wil er na het WK rustig naar kijken, maar de kans is groot dat ik dit seizoen niet meer bij Feyenoord speel Ik heb aanbiedingen gekregen van drie à vier clubs”, was hij duidelijk na het duel van de Leeuwen van de Atlas met Spanje.

Denk jij dat Feyenoord het vertrek van Karim El Ahmadi met de huidige selectie op kan vangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die landen klinken inderdaad logisch, ook gezien de Frans cursus die hij recentelijk heeft opgepakt. Hij stelt zelf dat het voor het nationale elftal was, maar ik gok dat het ook voor zijn nieuwe club is.

Hoe dan ook een erg belangrijke speler die gemist zal worden. Karim verdient een mooi afscheid en nog een laatste financiële klapper! Hopelijk kunnen we het met Tapia of Clasie opvangen.

26 juni 2018 om 12:31

Het zou allereerst zeker goed kunnen dat het voor het nationale elftal was, omdat er naast veel Nederlandse Marokkanen ook veel Marokkanen bij zitten die in Frankrijk geboren zijn. Maar inderdaad, zou ook voor z'n club kunnen zijn.

De stap wordt 'm absoluut gegund. Z'n start bij ons was slecht, maar via een omweg toch erg goed bij ons gepresteerd en een van onze belangrijkste spelers geworden. Onze absolute aanjager en kilometervreter die altijd voorop ging in de strijd en nu nog een mooie (financiele) stap kan maken. Voor ons biedt dat weer ruimte om door te selecteren.

26 juni 2018 om 12:38

@mgvg; El ahmadi staat voor mij, nog meer dan bijv Koeman of Kuyt, symbool voor de terugkeer naar de top van Feyenoord... bewerkstelligd de afgelopen jaren...
Een op en top professional, voorbeeld voor iedereen in de Nederlandse voetballerij denk ik. Kijkend naar wie echte Feyenoordhelden zijn geworden door de vele decennia heen, hebben we het toch veelal over spelers met een behoorlijk aantal dienstjaren. Met de mindere Eredivisie en de snelle uittocht van spelers wordt die groep steeds kleiner. Ik denk dat ik over 25 jaar nog eens terugdenk aan dit decennium, dan denk ik ook zeker terug aan El Ahmadi!
Ik denk ook dat het goed is voor het team dat er vers bloed komt op het middenveld. Karim is in mijn ogen niet meer (fysiek) in staat het hele jaar door hoog druk te zetten.

26 juni 2018 om 12:46

Kan het hier alleen maar mee eens zijn. El Ahmadi is voor mij ook een van m'n favoriete Feyenoorders geworden - zeker in de jaren 2000 ofwel dit laatste decennium - en staat ook symbool voor onze lijfspreuk; geen woorden, maar daden.binnen en buiten het veld een op en top professional die ook eigenhandig zijn carriere heeft omgedraaid.

Heb genoten van zijn energie, zijn geniepige overtredingen, het druk zetten en kan me ook nog altijd z'n heerlijke doelpunt tegen Sevilla voor de geest halen. Genieten!

We gaan 'm absoluut missen.

26 juni 2018 om 13:06

'geniepige overtredingen' noemen we dat als Feyenoorder zijnde. Schoppartijen om een counter eruit te halen noemden ze dat in het uitvak

26 juni 2018 om 13:11

Haha ja zeer zeker. En heeft nog zelden rood gepakt ook.

Ik verwacht zeker niet meer dan 1,5 miljoen eerlijk gezegd als transfersom. 33 jaar en nog een contract voor 1 jaar, dan zal dat wel de max zijn.

26 juni 2018 om 12:32

Zal wel nit heel veel opleveren maar zo iemand gun je toch na al zijn inzet de laatste jaren nog 1 mooi avontuur in het buitenland. Hij speelde een cruciale rol in de eerste titel in 18 jaar dat is toch wel meer waard dan een miljoenste meer of minder.

26 juni 2018 om 12:51

Vond het ook al een opmerkelijke titel. Maar 1,5 miljoen is beter dan niets en dit mag hem wel gegund worden. Heeft zich altijd als een op en top prof gedragen en was mijn inziens een van de bepalende spelers en leiders van dit Feyenoord. Nog even lekker een dik contract tekenen voor zijn pensioen.

26 juni 2018 om 13:24

Haal dan gelijk Ronaldo ook op 😋

Flinke transfersom, waarschijnlijk 2,5 miljoen ofzo.

26 juni 2018 om 12:34

Serieus? Als El Ahmadi bij Ajax had gespeeld was hij minimaal voor het dubbele verkocht ook al had hij nog maar 1 jaar contract.

26 juni 2018 om 12:37

Nee hoor, El Ahmadi is 33.. Je wil nu weer gaan vergelijken met talenten met 1-jarig contract die verkocht worden. Bovendien speelt hij bij Feyenoord, niet bij Ajax.

26 juni 2018 om 12:38

Haha hij is 32 of 33 jaar geloof ik, dan zou Ajax hem ook niet voor zulke bedragen kunnen verkopen, denk dat je moet leren begrijpen dat een club voor potentie vaak net iets meer betaald

26 juni 2018 om 12:54

Overmars is een ster hoor, maar zelfs hij gaat geen miljoenen pakken voor een 33 jarige speler met een 1-jarig contract.. Alhoewel hij Dijks in de winterstop nog bijna voor een paar miljoen wist te slijten met een contract van 6 maanden

Verder verwacht ik dat ook Feyenoord en PSV aanzienlijk betere prijzen gaan krijgen bij komende transfers van hun topspelers.

26 juni 2018 om 14:01

Zit je wel aan de hoge kant voor een 33 jarige speler met nog een enkel contract jaar.

Succes bij je nieuwe club. Ik denk dat het voor Feyenoord ook beter is dat je vertrekt. Sinds hij de aanvoerdersband draagt is het toch wel wat minder geworden. Hopelijk staat vilhena nu op, al ben ik bang van niet.

Nikszeggend artikel. Noem dan een bedrag

26 juni 2018 om 12:31

Ik zat ook te scrollen tot ik nummertjes zag staan, maar helaas...

26 juni 2018 om 12:40

Dat zal een miljoen of 2-3 worden denk ik. El Ahmadi is al op leeftijd natuurlijk, dit zijn niet de spelers waar je aan moet verdienen. Zeer belangrijk geweest (o.a. in de titel waar men in Rotterdam zo lang op heeft moeten wachten). Respect voor deze man, een waardig aanvoerder voor Feyenoord geweest. Geef hen groot gelijk dat hij nog even een paar jaartjes geld gaat verdienen!

Jammer, maar begrijpelijk. Karim was afgelopen seizoen minder goed dan het kampioensjaar, maar dat geldt voor 90% van de selectie. Ik hoop heel erg dat hij bij een mooie club terecht komt en dan we nog wat aan hem over gaan houden. Was een top aanvoerder en een belangrijke schakel in het elftal met mooie prijzen in de laatste seizoenen. Tapia/ambrabat moet het nu wel echt gaan laten zien... Anders moet er nog een vervanger komen, wat zonde zou zijn.

26 juni 2018 om 12:44

In de 3 wedstrijden op het WK vond ik El Ahmadi echt sterk spelen, jammer dat zo'n grote speler de eredivisie gaat verlaten.

26 juni 2018 om 12:47

Noem mij een optimist maar als ik zo kijk naar alle ontwikkelingen in de Eredivisie dan moet Ajax in Maart al kampioen worden. De spelers die er al waren icm Tadic, Bande, Labyad, en Schuurs. Dat is een selectie met extreem veel kwaliteit voor Eredivisiebegrippen. Het geinige is alleen dat de gedoodverfde favoriet niet vaak kampioen is geworden de afgelopen jaren. Wie weet word Van Bommel een schot in de roos voor PSV en wint het gemoedelijke en rustige PSV de titel wel. Of word Feyenoord, onder leiderschap van Van Persie weer de club waar je uit niet van winnen de grote verassing? Dit is wat de Eredivisie mooi maakt!

26 juni 2018 om 13:01

Ik verwacht wel veel van Van Persie als hij fit is. Ik denk dat hij als hij een heel seizoen speelt dat hij er met gemak 20 in kan leggen. Maar ik deel verder wel je pessimisme, aangezien de scouting de afgelopen jaren nou ook niet overloopt in creativiteit. De rest van het team zal nog wel versterkt moeten worden.

26 juni 2018 om 13:05

Laten we eerst maar even afwachten. Alleen bij Karim weten we 100% zeker dat hij gaat vertrekken.

ik hoop dat er wel wat word aangekocht dan met dat geld en het liefst een creatieve speler want dit Feyenoord heeft echt erg weinig creativiteit op het middenveld

Wat een geweldige prof is deze man.verzaakt nooit en een enorme werklust.voor de camera ook nooit gekke dingen, komt zeer evenwichtig over.een mooie stap naar Frankrijk is hem zeer gegund.

Geen Clasie halen. Is 1,70m net als Ayoub.

26 juni 2018 om 13:24

wel zo een typische en weinig ambitieuze oude jongens krentenbrood aankoop waar Van Geel om bekend staat dus ik hoop het niet maar het zou zomaar kunnen

26 juni 2018 om 13:29

Clasie in goede doen is absoluut een aanwinst voor ons, hoor. 'typisch van Geel' of niet. Zie zijn splijtende passes en gif in z'n spel graag weer terug, mits fit dus natuurlijk. Zou bij ons ook weer helemaal kunnen opleven.

26 juni 2018 om 13:34

niet mee eens, we hebben het over een speler die bij Club Brugge zelfs voorbij is gestreefd door een matige voetballer als Vormer. die doet het daar goed maar dat zegt naar mijn mening meer over de Belgische competitie dan over de kwaliteit van Vormer

ik hoop echt dat hij niet komt. begin eens een keer in het buitenland te scouten want daar lopen genoeg goede voetballers rond die veel meer toevoegen aan Feyenoord als een Clasie. kent de Feyenoord scouting alleen maar Eredivisie en ex Eredivisiespelers ofzo? anders kan je net zo goed heel je scouting opdoeken want dit soort spelers had ik ook nog wel kunnen verzinnen.

ik word als supporter echt moe van dit transferbeleid. hoe wil je zo ooit de inhaalslag gaan maken met PSV en Ajax? van mij mogen ze nu die Van Geel wel een keer gaan vervangen

26 juni 2018 om 13:42

dat zou zomaar kunnen maar wat ik wel weet is dat hij daar geen verpletterende indruk maakt en alles behalve onmisbaar is. Feyenoord mag nu wel weer een keer sportieve ambitie gaan tonen en een keer een speler gaan halen die het elftal naar een hoger niveau tilt en straks net als een Lozano bv verkocht gaat worden voor de absolute hoofdprijs aan een buitenlandse club. dat is de enige manier om financieel een inhaalslag te maken

en dan zullen mensen wel weer komen met de financiele situatie dit en dat maar Sanchez kostte Ajax ook maar 5 miljoen en die ging weg voor 40 miljoen een jaar later

26 juni 2018 om 13:42

Iedereen had Berghuis kunnen verzinnen en toch is hij een van de beste spelers in de Eredivisie.

En zoals gezegd wordt; mits fit en in oude doen is hij echt een aanwinst. Of je kan Clasie niet meer voor de geest halen?

Ik heb Clasie een beetje gevolgd en sinds januari begon hij weer veel indruk te maken en groeide hij zelfs weer naar zijn Feyenoord-niveau toe volgens wat mensen. Uiteindelijk gewoon veel gespeeld in de tweede seizoenshelft waar hij weer fit was. Af en toe was het stuiver wisselen met Nakamba dat een meer defensief type is.

Vind ook wel dat je wat denigrerend bent naar Vormer toe, maar afijn.

26 juni 2018 om 13:44

dat is dan 1 voorbeeld van zo een aankoop die goed uitpakte maar voor de rest bestaat onze selectie bijna alleen maar uit spelers zonder geur noch smaak

26 juni 2018 om 14:02

Zonder kleur noch smaak? Verklaar je nader?

26 juni 2018 om 14:40

spelers zonder individuele actie, individuele klasse of creativiteit die het voornamelijk moeten hebben van hard werk leveren. Berghuis is de enige met een goede individuele actie in huis de dat koppelt aan rendement en dan Van Persie maar die kan je niet altijd inzetten gezien zijn fitheid. de rest zijn spelers met veel goodwill die hun best doen maar die voetballend gezien heel weinig toevoegen

27 juni 2018 om 12:57

Vormer is uitgeroepen tot de beste speler van de Belgische competitie en jij noemt het een matige speler.

27 juni 2018 om 16:42

het zal best maar als pakweg een Hendrix tot beste speler van de Eredivisie word vernoemd ga ik het niet op eens een geweldenaar vinden. dit zijn echt van die spelers zonder geur noch smaak. respect voor zijn prestaties daar maar de Belgische competitie is ook niet meer wat het geweest is

Een verlies van KEA lijkt me wel een slechte zaak voor Feyenoord. Dit Feyenoord heeft spelers als el Ahmadi nodig om de kar te trekken, er zijn binnen de selectie imo niet genoeg jongens die de ervaring en de kwaliteit hebben om deze rol op eenzelfde manier in te vullen als el Ahmadi dat momenteel doet.

+/-3 miljoen op transfermarkt, en in de huidige markt kan het zo maar is 5 worden, voor veel clubs uit grotere competities is dat wisselgeld. En hij kan met zijn ervaring best van waarde zijn bij een leuke subtopper in Frankrijk of zo.

In tegenstelling tot Nederlandse clubs is er niet direct de noodzaak om winst te maken op een speler als ze daar een paar jaar lang plezier van kunnen hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren