Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord veegt eerste bod van tafel en verlangt 5,5 miljoen’

Laatste update:

Phillip Cocu aast op de diensten van Sven van Beek, maar vangt tot op heden bot bij Feyenoord. De nieuwe trainer van Fenerbahçe ziet in de 23-jarige verdediger van de Rotterdammers een welkome versterking. Feyenoord heeft echter een eerste bod op Van Beek van tafel geveegd, meldt Voetbal International op basis van Turkse bronnen.

Naar verluidt wil de bekerwinnaar graag 5,5 miljoen euro vangen voor de stopper, die na Ferdi Kadioglu mogelijk de tweede speler wordt die Nederland inruilt voor de Gele Kanaries. De kans is aanwezig dat Fenerbahçe nogmaals aanklopt bij Feyenoord, aangezien Van Beek, die tot volgend jaar zomer vastligt in De Kuip, hoog op het verlangstlijstje van de Turkse topclub staat.

Technisch directeur Martin van Geel eist dus een aanzienlijk bedrag voor de verdediger, mede omdat Feyenoord al meerdere belangrijke krachten heeft verloren. Zo is Karim El Ahmadi vertrokken naar Saudi-Arabië, waar hij tekende voor Al Ittihad. Ook Gustavo Hamer, Simon Gustafson, Bilal Basacikoglu, Marko Vejinovic en Kevin Diks zijn volgend jaar niet te bewonderen in het shirt van de Eredivisionist.

Van Beek speelt vanaf de D’tjes voor Feyenoord en maakte in een bekerwedstrijd tegen PSV zijn debuut in het eerste elftal. Hij speelde tot dusverre 126 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers en daarin kwam hij tot vijf doelpunten en drie assists. Of de centrale verdediger zelf openstaat voor de overstap naar Fenerbahçe, dat is nog onduidelijk.

Verwacht jij dat Sven van Beek Feyenoord deze zomer gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Als dat lukt 5,5 Mio voor een erg blessure gevoelige verdediger die de laatste twee jaar is stil blijven staan dan petje af voor Van Geel

17 juli 2018 om 09:14

Volgens mij heeft hij het vorig jaar de 2e seizoenshelft prima gedaan. 5,5 miljoen voor een jonge verdediger lijkt mij een prima bedrag.

17 juli 2018 om 10:13

Gewoon een normaal bedrag met de bedragen die tegenwoordig gevraagd en betaald worden.

17 juli 2018 om 12:34

Sorry hoor, maar Sven van Beek is in deze markt gewoon minimaal 10 tot 15 miljoen waard.

Zou zeggen Feijenoord wordt wakker, als je niet compleet de aansluiting met PSV en Ajax wil verliezen.

Bovengenoemt bedrag komt echt wel op tafel als ze hem willen hebben.

Dacht dat hij wel vaker dan 5x gescoord had. Maar ik ben zeker in de war met zijn eigen doelpunten!

17 juli 2018 om 09:22

Ja svennie heeft een neusje voor de eigen goal ontwikkelt

17 juli 2018 om 09:25

5 doelpunten en 3 assisten zijn veel spelers en cv's die het niet halen

5,5 miljoen voor Van Beek? Met nog een jaar contract volgens mij? Van Geel zal wel heel goed in zijn ogen hebben gewreven..

17 juli 2018 om 10:08

Van Beek kent de groep, heeft voorbereiding mee gedaan en is echt niet slecht. Kortom niet zo makkelijk te vervangen voor een bedrag onder de 4.5-5.5 miljoen.

Daarnaast vorig seizoen evenveel goals tegen als de kampioen dus het lek zat niet bij hem.

17 juli 2018 om 10:19

En toch zul je voor dat bedrag niet snel een opvolger binnen halen die dezelfde kwaliteiten bezit.

17 juli 2018 om 10:54

@blackpool: Opmerkelijk wat jij zegt, want volgens mij had Kluivert ook nog een contract voor maar een jaar, maar toen riepen alle Ajacieden dat 20 miljoen te weinig was. Dat is meten met 2 maten. Waarom zou Feyenoord al z’n spelers voor een appel en een ei moeten verkopen? Van Beek heeft tenminste nog prijzen gewonnen met Feyenoord.

17 juli 2018 om 12:35

Kluivert met van beek vergelijken... scheelt een jaartje of 5.. alle Ajacieden zijn juist blij met 17,5 miljoen. Vind ik ook belachelijk veel maar blijkbaar zien clubs veel in hem. Ajax ook want die wilde hem maar wat graag houden. Hoe is ‘t trouwens met de contract besprekingen van Feyenoord met Van Beek? Oh wacht, die zijn er niet. Blijkbaar twijfelt Feyenoord ook.

17 juli 2018 om 13:19

Oh, er is nog een jaar de tijd om zijn contract te verlengen maar nu er een bod is terwijl hij nog een jaar contract heeft en nog geen verlenging is, twijfelt Feyenoord opeens? Fijn dat je Feyenoord zo goed volgt, Blackpool en met losse flodders jezelf kan overtuigen.

Feyenoord heeft zijn contract zelfs meerjaars verlengd toen van Beek er meer dan anderhalf jaar uit lag door zijn slepende voetblessure omdat ze vertrouwen in hem hadden. En na zijn comeback speelde van Beek vrijwel alles, dus die twijfel is er niet hoor. Echter is er nu een bod op 'm voordat eventuele contractbesprekingen er zijn, want die intentie is er wel. Echter is niet iedere club zo rumoerig..

17 juli 2018 om 13:20

Kluivert is een aanvaller, die leveren sws meer op. Daarnaast is Kluivert 19 en van Beek 24 jaar, 5 jaar verschil dus. Kluivert heeft geen blessureverleden, van Beek wel. Van Beek is ook geen eens international. Nu is international bij Nederland ook helemaal geen enorme prestatie ofzo maar het is wel opvallend dat een 24 jarige nog 0 caps heeft.

Qua marketing is Kluivertje natuurlijk veel interessanter. daar is geen twijfel over mogelijk.

Voor Tete kreeg Ajax ook maar 3 miljoen.

17 juli 2018 om 13:26

@Blackpool: Je kan beter stoppen met je eigenwijze beargumentatie en doen alsof je er verstand van hebt, want wat je zegt raakt kant, noch wal. Dus omdat Kluivert 5 jaar jonger is en ze hem wel al contract verlenging hadden aangeboden is het terecht dat dat ze 17,5 miljoen hebben gekregen? Jij bedenkt hier je eigen transferregels om recht te praten wat krom is.

17 juli 2018 om 13:38

Inderdaad.. een baken van rust daar aan de Maas. Straks kom je nog aan met gemoedelijk.. volgens mij speelde Van Beek vaak alleen maar omdat het hele centrum geblesseerd was. Tenminste, dat was volgens vele Feyenoorders één van de grootste redenen van de grote punten achterstand op de eerste plaats..

17 juli 2018 om 11:26

Komaan, ondanks zijn langdurige blessure kwam hij weer sterk terug, heeft hij gewoon goed gespeeld en is hij nog altijd een jonge speler die zijn belofte kan waarmaken. Deze som moet je zeker kunnen krijgen.

Beetje hoogmoedswaanzin om dit zo snel te weigeren.

17 juli 2018 om 09:41

Ach waarom? Als Ajax en PSV een of ander fantasiebedrag verlangen voor Lozano en De Jong vinden we het alleen maar goed, en 5.5 miljoen voor een talentvolle verdediger is opeens hoogmoed. Laat ze maar betalen, volgens mij is dit bedrag helemaal niet zo vreemd

17 juli 2018 om 09:52

Hij is 24 en maakte zijn debuut al in 2013. Dan ben je de status talent al lang voorbij.

17 juli 2018 om 09:45

Waarom zou je in vredesnaam ooit een openingsbod accepteren? Dat is toch nooit het maximale wat ze uit willen geven.

17 juli 2018 om 10:33

Scotsman

Ja, en dat dachten ze bij Feyenoord ook ooit eens toen een club negen miljoen bood voor Jonathan de Guzman. Maar mooi dat er na een eerste weigering nooit meer een club terug kwam. Een jaar later liep de Guzman transfervrij de deur uit.

17 juli 2018 om 11:23

Ja je kunt altijd wel een uitzondering ergens op verzinnen, maar daar kan ik niet zoveel mee.

17 juli 2018 om 09:46

Hoogmoedswaanzin??? Vertel?
Nergens staat wat het bod van hun was. Dus misschien wel terecht dat ze het hebben geweigerd. 5,5 is misschien hoogmoedswaanzin maar jij kan niet oordelen of het afgewezen bod voldoende was.

17 juli 2018 om 09:47

@zlatan..

Wat weigeren ze dan?!?!

Misschien boden ze 1 miljoen...? Op basis van wat trek jij deze conclusie?????

17 juli 2018 om 11:06

@Zlatanisme: Hoezo hoogmoedswaanzin? Ajax vraagt onterecht astronomische bedragen voor hun spelers en Feyenoord moet maar tegen elk bod “ ja “ zeggen? Dit is een jonge speler met al veel ervaring, die nog meer prijzen heeft gewonnen dan elke Ajax speler bij elkaar. 5 miljoen is tegenwoordig niet markt conform en daar koop je geen gelijkwaardige speler voor terug.

17 juli 2018 om 11:06

@Zlatanisme: Hoezo hoogmoedswaanzin? Ajax vraagt onterecht astronomische bedragen voor hun spelers en Feyenoord moet maar tegen elk bod “ ja “ zeggen? Dit is een jonge speler met al veel ervaring, die nog meer prijzen heeft gewonnen dan elke Ajax speler bij elkaar. 5 miljoen is tegenwoordig niet markt conform en daar koop je geen gelijkwaardige speler voor terug.

17 juli 2018 om 11:17

Persoonlijk vind ik 5,5 miljoen in de huidige markt helemaal niet gek.

Maar waar jij vandaan haalt dat Ajax onterecht astronomische bedragen vraagt is mij een raadsel? Als je niet wil en hoeft te verkopen omdat je kerngezond bent en iets wilt opbouwen, ga je astronomisch hoog in de boom zitten, omdat je die spelers eigenlijk wil houden. Astronomisch ja, onterecht nee.

17 juli 2018 om 11:53

@Araman: Denk dat je goed weet wat ik bedoel, gezien de reacties van vele Ajacieden. De geboden bedragen op Feyenoord spelers zijn altijd goed of teveel, maar voor Ajax spelers altijd te weinig, begint gewoon op te vallen. Als jullie dan echt niks zinnigs te zeggen hebben, zeg dan niks, want het is gewoon hinderlijk. Altijd maar negatief reageren op Feyenoord topics, echt niks beters te doen? Ik zal mij inhouden, want dan krijg ik een ban, want zelf de redactie hier is selectief.

Al ben ik zelf fan van van Beek denk ik toch dat je hem moet laten gaan. Zijn inzet en zijn persoon past echt bij de club. Loopt als het moet door een brandende deur heen om te verdedigen. Echter zijn belssure gevoeligheid en daarom achterblijven in progressie zou ik hemlaten gaan.

Er zijn voldoende opties voor centraal achterin en met dit geld kan je of een vervanger halen voor el ahmasi of proberen Jan maat terug te krijgen. Er moet echt nog een impuls komen.

Met de ploeg moet je toch lang mee kunnen doen.

bijlow
Jan Maat
Botteghin
van der heij
malacia
Ayoub
tapia
Vilhena
berghuis
jorgenson
Larrson
17 juli 2018 om 09:38

Speel liever zo ..zie opstelling :

Janmaat indien die gehaald wordt , zo niet dan Malacia proberen. Als Malacia niet werkt op rechts dan heb je Amrabat nog die daar desnoods kan spelen. Maar heb liever geen Nieuwkoop daar , nooit overtuigd geweest van die jongen.
Haps op links.
St.juste centraal ipv vd Heijden.
Rvp als pure 10 die geen meters hoeft te maken.

Op het middenveld heb je genoeg opties dus kan je ,afhankelijk van de tegenstander, je tactiek omgooien (bijv. Toornstra en Tapia ipv Rvp en Ayoub).

Bijlow
Janmaat/Mala
Botthe/Tapia
St.Juste
Haps
Ayoub
Van Persie
Vilhena
Berghuis
Jorgensen
Larsson
17 juli 2018 om 10:04

Was van Persie gewoon vergeten ...........
Maar idd speelt die basis. Maar haps is tot winterstop geblesseerd vandaag Malacia daar.
St Juste zou ook op rechts kunnen.

17 juli 2018 om 10:12

St.juste is idd ook een optie op rechts.
Zou echter niet met Vdheijden spelen.
Als St.juste op rechts speelt dan graag Tapia cv.
Vdheijden als laatste optie.

17 juli 2018 om 11:34

Van der Heijden is juist ons grootste rustpunt achterin (in tegenstelling tot Tapia) en een verademing toen hij weer speelde.En Malacia rechts? He?

17 juli 2018 om 12:24

Vind ik niet.
Vind dat Botthegin de grootste rustpunt achterin is.
En Malacia...proberen zei ik , proberen kan nooit kwaad.
Werkt het niet dan heb je St.juste of Amrabat nog , maar wil Nieuwkoop niet op rb zien eigenlijk.
Tapia kan veel beter dan dat hij tot nu toe bij Feyenoord heeft laten zien , zie Peru bijvoorbeeld. Dus wil graag dat Tapias potentie tot bloei komt.

17 juli 2018 om 13:12

Waarom zou je een linksbenige speler tegen zijn been dus in op rechts willen als er met Nieuwkoop (gewoon een goede speler, nog geen argumenten gezien waarom niet?), St. Juste, Geertruida en inderdaad zelfs Amrabat nog diverse spelers voorhanden zijn? En dan ook nog eens bedenken dat Malacia Haps nu moet vervangen en linksbacks al schaars zijn.

Botteghin is onze beste verdediger, maar van der Heijden is voetballend en opbouwend echt de rust zelve.

Tapia wil ik ook graag zien, maar dan gewoon op het middenveld waar hij thuis hoort en dus het best tot z'n recht komt. Achterin heeft hij het goed gedaan, maar ook diverse capriolen uitgehaald die niet op die plek thuishoren. Dat bedoel ik ook met de referentie aan van der Heijden. Die heeft dat niet meer en dat zag je direct terug toen hij weer in de basis kwam ten faveure van Tapia.

17 juli 2018 om 09:26

probleem is zijn 1 jarig contract.
HAd Feyenoord hem nou voor nog eens 4 jaar verlengt had het anders geweest.
Max 7 is nu denk haalbaar

17 juli 2018 om 09:27

Matige speler na zijn blessure. Komt zenuwachtig over op het veld. En met een 1-jarig contract volgens mij. Verkopen die handel. Je hebt keuzes in overvloed achterin.

17 juli 2018 om 09:38

Niet eens. Tot mijn verrassing was Van Beek zeker het afgelopen half jaar onze beste verdediger. Ik had zelf niet verwacht dat hij toch zo sterk weer zou terugkomen.

17 juli 2018 om 09:44

@fetcoev:
Dat zegt dan wat over onze verdediging..

Maar zelf vond ik hem al afgelopen half jaar de zwakste juist. Zorgt voor zo vreselijk veel onrust deze jongen. Je zag in de voorbereiding tegen Basel wat een verschil Bothegin is. Zorgt voor rust en weet veel beter wanneer in te stappen en wanneer niet.

Hij begon juist sterk toen hij terug kwam, maar zakte daarna snel weg.

5,5 miljoen is goed genoeg voor deze jonge helaas. En dan St Juste en Geertruida maar hun minuten laten maken.

17 juli 2018 om 10:05

Onrust en alle ballen breed of terug.
Zo zonde want die jongen heeft een prima trap.
Tijd om verder te kijken.

17 juli 2018 om 11:32

Kon voor zijn blessure echt genieten van van Beek zijn crosspasses. Zat/zit inderdaad echt een puike trap in de benen. Helaas ontbreekt het vertrouwen nu.

17 juli 2018 om 09:48

We hebben mijns inziens niet eens een opvolger nodig. Met Botteghin, Van der Heijden, St Juste, en eventueel Geertruida of Tapia heb je de positie van centrale verdediger prima bezet.

Daarnaast heeft Van Beek een eenjarig contract en is het niet meer dan een degelijke verdediger met geen noemenswaardig plafond.

17 juli 2018 om 10:06

Tapia nooit meer centraal achterin svp; dat heeft het afgelopen seizoen wel uitgewezen.

Als dit fout gaat (en Van Beek dus volgend jaar gratis de deur uitloopt) dan denk ik dat de Feyenoordsupporters wel klaar zijn met Van Geel. Dit spelletje pakte ook verkeerd uit met Jörgensen.

Feyenoord moet die miljoenen voor Van Beek gewoon pakken nu het nog kan.

17 juli 2018 om 09:41

Dus jouw redenatie is bij ieder eerste bod accepteren anders kan het wel eens een Jorgensen scenario worden?

17 juli 2018 om 09:44

Volgens mij kon Ajax een jaar geleden ook voldoende geld vangen voor Viergever en is hij nu ook transfervrij naar Psv.....

17 juli 2018 om 12:59

Klopt helemaal, hoop voor PSV dat ze er blij mee zijn (maar verwacht er 0, niets van, zijn bijnaam Weggever komt niet uit de lucht vallen, Verbeek vond hem bij AZ al te slecht voor het centrum en de meest positieve eigenschap die de boer kon benoemen was dat hij lekker zoveel energie bracht) .

Scheelt natuurlijk wel dat Ajax in de zomer dat ze Younes en Viergever aan het contract hielden ze 80 miljoen+ hadden opgehaald en de selectie reeds van 3 basisspelers en een ideale stand in rb was beroofd. Achteraf hadden ze viergever en younes net zo goed kunnen verkopen omdat het houden van die 2 0,0 heeft opgeleverd, maar op dat moment was de gedachte we willen weer meedoen in Europa en meedoen voor de prijzen in Nl.

Indien de gedachte is met van Beek erbij zijn de kansen op prijzen groter, vooral houden. Alleen spreek je dat niet uit met het stellen van de transfersom op 5,5. Dat zegt meer wij willen de desbetreffende speler van de hand doen.

17 juli 2018 om 09:46

Van Geel had gewoon gelijk met Jorgensen.. Altijd makkelijk praten achteraf.

Je spits/ topscorer van het jaar er voor in de winter verkopen is altijd al een slecht idee. Krijgt nooit een vervanger dan. Plus deze man zou nog als eerste spits van Denemarken mee gaan naar een Wk.

Je zou gek zijn hem dan te laten gaan. Ja dat hij dan een bagger WK speelt kan van Geel weinig aan doen.....

17 juli 2018 om 09:52

Hoe op aarde had Van Geel gelijk met Jörgensen? Vrijwel alle media en supporters vonden dat een enorme blunder. Typisch gevalletje gegokt en verloren.

Feyenoord was in de winter al overal voor uitgeschakeld behalve voor de beker. Die had je zonder Jörgensen ook wel gewonnen. Dat Denemarken niet veel zou scoren kon je van tevoren ook wel bedenken.

17 juli 2018 om 10:05

Tsja....2 jaar geleden kon Ajax 50 miljoen vangen voor Dolberg.....

17 juli 2018 om 10:08

Hoe hij gelijk had? Omdat het in eerste instantie nooit gaat om zoveel mogelijk geld verdienen maar om prijzen winnen. Kijk naar Ajax wat bulkt van het geld maar al 4 jaar geen prijs heeft gewonnen.

Daarnaast is Jorgensen gewoon een topspits voor een club als Feyenoord. Die laat je toch niet zomaar gaan? Stel je voor dat hij er dit jaar weer 20 inschiet, wat helemaal niet onlogisch is.

Enorme blunder slaat echt absoluut nergens op. Het is niet eens een blunder of uberhaupt een fout laat staan een enorme blunder.

17 juli 2018 om 10:08

Jorgensen gaat knallen dit jaar, mits hij fit blijft natuurlijk.
Is gewoon een uitstekende spits voor Feyenoord.
Ben blij dat Van Geel hem niet heeft verkocht.

Van Beek inpakken en gedag zwaaien voor 5,5 mln.
Geen een noemenswaardige club zal interesse tonen in hem , dus mogen blij zijn dat Cocu aan hem denkt. Dit bedrag zal je nergens anders krijgen voor hem.

17 juli 2018 om 10:39

@ruudgeels:
Welke media? En vooral welke supporters?
Ik ken onze eigen aanhang redelijk goed.. En hoor niemand er over klagen.. Er is amper een supporter die dit een blunder vond. Sterker zien hem allemaal het liefst nog een jaar blijven gewoon.

Benieuwd wie het allemaal een blunder vonden dan volgens jou....

Lekker boeiend dat ze waren uitgeschakeld, en zonder hem de beker dat weet je niet. Wat je nu wel weet is dat je hem nu wel hebt. Je gaat 1 van je beste spelers nooit in de winter verkopen en zeker niet als er nog een WK aan gaat komen.
Denemarken deed het juist heel goed, en hij hoeft er ook niet veel te maken. Maar had wel goed kunnen spelen en belangrijk kunnen zijn.

17 juli 2018 om 11:19

@RuudGeels: Waar heb jij het over, vent? Als ze niet willen betalen wat Feyenoord vraagt, blijft hij toch lekker bij Feyenoord? Wij kunnen hem nog steeds goed gebruiken, ondanks zijn mindere seizoen. Deze man kan gewoon het verschil maken, dat heeft hij in het kampioensjaar wel laten zien, was namelijk topscorer, om je geheugen even op te frissen. Waarom zou Feyenoord al z’n spelers laten gaan bij een dergelijk bod? Ajax vraagt mega bedragen en heeft ook nog spelers die veel hadden kunnen opbrengen. Zo werkt het nou eenmaal. Opvallend dat ik jou reacties wel erg veel zie bij Feyenoord topics en je reacties altijd in het nadeel zijn voor Feyenoord, best hinderlijk.

17 juli 2018 om 09:49

Er is een essentieel verschil tussen de zaak Jorgensen en de zaak Van Beek: Jorgensen mocht sowieso niet verkocht worden. Voor Van Beek willen ze gewoon iets meer.

Totaal geen vergelijkbare gevallen.

17 juli 2018 om 09:54

Onzin, ik ben blij dat Jorgensen is gebleven. In mijn ogen de beste spits van de Eredivisie op dit moment.

17 juli 2018 om 10:12

Toch wel apart dat een Ajax - troll voor ons bepaalt dat we klaar moeten zijn met van Geel.
Jorgensen is een uitstekende spits en gaat alleen weg als de bepaalde prijs wordt betaald.

17 juli 2018 om 11:41

Het is nu al de tweede keer dat me dit opvalt. Dat Ajax supporters in Feyenoord topics komen trollen. En dan op een hele rare manier, gewoon om te stoken. Jasonrhijn doet dat ook regelmatigen deze Ruudgeels ook.

17 juli 2018 om 13:00

Er zijn er meer.

En eerlijk is eerlijk, gebeurt andersom ook.

Zou mooi zijn. Daarna zo snel mogelijk Janmaat proberen te halen zodat St. Juste in het centrum kan spelen waardoor je snelheid hebt om de fouten van Botteghin te corrigeren. Dat deden Karsdorp en Kongolo ook in het kampioensjaar.

17 juli 2018 om 11:29

Het vertrek van van Beek biedt inderdaad een hele goeie mogelijkheid om Janmaat terug te halen. Dan heb je op de backs echt hele goede opties lopen. Iets dat erg belangrijk is in Gio's spelletje.

haha...alle ajacieden zijn vroeg wakker vandaag en proberen het vuurtje een beetje aan te wakkeren door 1 aan te geven dat van Beek matig is en 2 aan te geven dat van Geel niet goed zijn werk doet.

17 juli 2018 om 10:11

We moeten gewoon met zijn allen roepen dat het een megatalent is (ik heb gelezen bij middenvelders die op hun 21ste nog geen basisplaats hebben bij Ajax dat leeftijd niet uit maakt en het toch supertalenten zijn). Daarom 50 miljoen vragen! Als we dit vaak genoeg roepen gaan ze elkaar allemaal napraten en is het net of het ergens op slaat. 50 miljoen en geen cent minder! Real Madrid is ook geinteresseerd en Chelsea ook!

17 juli 2018 om 10:10

Met St. Juste heeft Feyenoord denk ik een betere speler in het centrum dan Van Beek. Het enige wat Feyenoord moet doen is een rechtsback halen, het liefst Janmaat zodat je ook qua ervaring er op vooruit gaat.

1. Haps, St. Juste, Botteghin, Janmaat.
2. Malacia, vd Heijden, Geertruida, Nieuwkoop.

Lijkt me prima. Met St. Juste centraal heb je ook veel meer snelheid en dynamiek dan Van Beek zodat Feyenoord verder vooruit kan verdedigen. De linies blijven dan korter op elkaar, wat weer beter is voor types als Ayoub en Clasie mocht ie komen.

Qua inkoop is het trouwens erg stil bij Feyenoord, of heb ik iets gemist? Een aantal spelers staan wel op de radar om verkocht te worden, en als dat daadwerkelijk gaat gebeuren moet Feyenoord toch zo langzamerhand wel eens actie ondernemen, anders wordt het een zwaar seizoen voor ze denk ik.

17 juli 2018 om 10:09

Oh ja die Colombiaan hebben ze gekocht, herinner ik me nu.

17 juli 2018 om 10:11

Ayoub en die Colombiaan zijn inderdaad gekomen. Clasie zijn ze mee bezig. Voor de rest is het rustig maar er zijn ook nauwelijks nog spelers vertrokken.

17 juli 2018 om 10:13

Feyenoord heeft vorig jaar veel ingekocht en daar willen ze nu op gokken. Larson, st juste en Amrabat moeten het nu gaan opstaan.

17 juli 2018 om 10:30

Dat lijkt mij toch een riskante gok. Larson heeft vorig jaar ook al genoeg kansen gehad maar kon toch niet echt imponeren.

17 juli 2018 om 10:39

Ben ik met je eens, maar andere kant kun je ze ook niet na een jaar weer afschrijven. Ik denk dat Feyenoord ook een beetje hinkt op die gedachten.

17 juli 2018 om 11:30

Larsson was vooral regelmatig geblesseerd en speelde in een team dat los zand was. Tweede seizoenshelft zagen we ook vaker Bilal, Toornstra en Boetius dan Larsson. Nee, ik heb nog alle vertrouwen in 'm.

17 juli 2018 om 12:26

@gilau:
Neres zijn eerste jaar Ajax ook niet en kijk eens afgelopen jaar..
Die jongen kan echt geweldig voetballen laten we hem niet te snel afschrijven..

Waar gaat dit over? Is toch een goede speler van Feyenoord? Wat een laag bedrag zeg. 8-10 miljoen is toch logischer in de huidige markt? Geloof niks van dat bedrag.

Zo dit is een topaanbieding voor een verdediger van glas,de laatste 3 jaar alleen maar geblesseerd geweest een strik erom te snel verzenden naar Turkije

Wow dit is wel een erg laag bedrag zeg. Zeker als je het vergelijkt met de bedragen die Ajax voor zijn spelers vraagt.

Ahahaha waar zijn Cocu en Fenerbahce allemaal mee bezig? Met spelers zoals Sven en Kadioglu ga je faliekant falen in de Turkse competitie. Je hebt al zo weinig te besteden door de Ffp, en dan ga je met alle respect een blessuregevoelige Van de Beek halen? Ali Koç leeft in een derde hemel met zijn 'lange termijn' project. Fener is al vier jaar geen kampioen geweest, en als ze voor de winterstop al achterop zijn geraakt zulllen de supporters bloed ruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren