Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen bezwijkt tegen NAC en degradeert na strafschoppen uit de Eredivisie

Laatste update:

FC Emmen is donderdagavond gedegradeerd uit de Eredivisie. Onder toeziend oog van 1200 toeschouwers op De Oude Meerdijk werd er na strafschoppen verloren van NAC Breda, dat zich plaatste voor de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs. In de reguliere speeltijd gaf het scorebord 1-1 aan, en na een doelpuntloze verlenging namen Noord-Brabanders de penalty’s beter: drie om vier treffers. Emmen keert na drie seizoenen op het hoogste niveau in Nederland terug naar de Keuken Kampioen Divisie, terwijl NAC zondag in de eindstrijd NEC Nijmegen treft.

Het was de thuisploeg die vanaf het eerste fluitsignaal nadrukkelijk de aanval zocht en in de vijfde speelminuut de eerste kans creëerde. Luka Adzic bereikte Michael de Leeuw met een lage voorzet vanaf de linkerkant, maar het schot van de spits smoorde in de kiem. NAC had duidelijk moeite met het spel van de Drenten, maar kwam na ruim een kwartier spelen toch verrassend op voorsprong. Thom Haye bediende met een uitstekende dieptebal de opkomende Ramon Hendriks. De linksback nam goed aan en gunde Lex Immers de kans om van dichtbij binnen te schieten: 0-1.

Twee minuten na de openingstreffer hoopte Emmen een strafschop te krijgen, toen De Leeuw binnen het zestienmetergebied een duw kreeg van Dion Malone. Arbiter Allard Lindhout wuifde het appel echter resoluut weg. Vervolgens was NAC weer aan zet. Na een klein half uur spelen verstuurde Haye opnieuw een bal met veel gevoel richting El Allouchi, die vervolgens de zestien binnendribbelde maar zijn schot in het zijnet plaatste. Emmen, dat dreigend was maar weinig uitgespeelde kansen creëerde, kwam voor rust nog via Adzic in scoringspositie, maar doelman Nick Olij voorkwam de gelijkmaker.

Na de thee draaide Emmen de duimschroeven nog wat verder aan, maar het vizier stond niet op scherp bij de mannen die het moesten doen. Onder meer Kerim Frei verzuimde in de 53ste speelminuut een opgelegde kans te benutten na een combinatie met Sergio Peña en ook bij invaller Paul Gladon ontbrak het aan scherpte in de afronding. Ruim een kwartier voor tijd kreeg Lewis Fiorini een uitgelezen mogelijkheid om de bevrijdende 0-2 te maken; zijn inzet verdween echter rakelings naast. Het zou de middenvelder duur komen te staan.

Tien minuten voor het einde van de reguliere speeltijd kwam Emmen op gelijke hoogte. Caner Cavlan bezorgde vanaf de linkerkant van het veld een gevaarlijke voorzet in de doelmond van NAC. Nikolai Laursen ging het duel aan met Hendriks, die de bal het laatst raakte en zijn eigen sluitpost passeerde: 1-1. In het restant van de wedstrijd waren het met name de noorderlingen die aanspraak maakte op de winnende treffer, die overigens in de reguliere speeltijd niet meer gevonden werd.

In de verlenging veranderde er weinig aan het wedstrijdbeeld: Emmen bleef de boventoon voeren, terwijl NAC niet veel meer kon dan tegenhouden. Onder meer De Leeuw (schot naast), Cavlan (redding Olij) en Gladon (schot geblokt) deden een serieuze duit in het zakje, maar de pogingen leverden niet het gewenste resultaat op. In het tweede bedrijf van de verlenging knikte Gladon uit een hoekschop vanaf de rechterkant nog rakelings voorlangs. Uiteindelijk bleek de strafschoppenserie onvermijdelijk. Namens Emmen misten Keziah Veendorp en Sergio Peña. Malone wist zijn respectievelijke penalty niet te benutten namens de bezoekers, maar El Allouchi schoot de vijfde en laatste overtuigend binnen: 3-4.

Is FC Emmen terecht gedegradeerd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Trieste relschoppers op het einde. Mooie pot veel spanning.

20 mei 2021 om 23:44

Veroorzaakt door Jansen toch?

20 mei 2021 om 23:45

Ja precies. Publiek een beetje provoceren....

20 mei 2021 om 23:45

Hoef je nog steeds niet het veld op te springen. Dan ben je niet goed.

20 mei 2021 om 23:46

Nacompetitie play-offs -> play-offs Europa, qua spanning. Elke wedstrijd is zo veel leuker om te kijken dan gisteren.

20 mei 2021 om 23:46

Laten we hopen dat NAC of verliest of direct degradeert, triest clubje. Zo’n wedstrijd op de mat leggen, ik ben niet eens een Emmen fan maar die verdienen het natuurlijk veel meer qua voetbal. Oja Anco, Sonja Bakker leeft nog steeds!

20 mei 2021 om 23:47

Heerlijk man, veel fouten, maar wel spannend. Nac toch een paar keer knap eruit gekomen.

20 mei 2021 om 23:47

Die dikkerd heeft een grote kans op Eredivisie voetbal volgend seizoen, in tegenstelling tot Emmen.

20 mei 2021 om 23:50

Inderdaad belachelijk dat hij zo op het publiek reageert. Helemaal omdat ze zo vol respect reageerden toen hij de penalty nam...

20 mei 2021 om 23:52

Ik weet niet wat ze allemaal roepen tegen Jansen. Natuurlijk zou Jansen verstandiger moet zijn maar dat blijft ook een mens. Voor hetzelfde geldt is z'n vader net overleden en schreeuwen je grafvader tegen hem. Dan snap ik ook wel weer dat je boos kan worden.

20 mei 2021 om 23:56

Blijft altijd speculeren. Feit blijft de spelers van NAC iets te vieren hebben en Janssen er voor kiest om zich op een paar emotionele supporters te focussen. Onnodig, vier gewoon je feestje met je teamgenoten.

21 mei 2021 om 00:00

Ik vond dat er uberhaupt veel spelers niet perse heel blij leken. Keeper was ook nog erg ingetogen na het stoppen van de penals

21 mei 2021 om 00:26

"Die dikkerd" is de eerste die het zinkende schip verlaat, dus als het slecht gaat. Mag nu weer 3 minuten meedoen. En gaat ook nog lopen provoceren als die gewonnen heeft. Ik walg van die anco, bah.

21 mei 2021 om 07:16

Ze zijn er ook nog niet. De finale moet nog gespeeld worden. Daarna is er pas echt reden tot feest (mits ze winnen)..

Wat een onzin dat die trainers altijd de verdedigers de penalty’s laten nemen, ze kiezen ervaring over traptechniek. Dat heeft Emmen gewoon genekt. Overigens wel dom van Jansen op het eind, verlaag je niet zo naar hun niveau joh

20 mei 2021 om 23:45

Die twee van Emmen schoten ze geweldig binnen, vind het meer bijzonder hoe zwak peñia hem neemt met zijn traptechniek.

20 mei 2021 om 23:48

Die laatste penalty dan. De tandjes. Ff beheerst in de kruising op t beslissende moment. Dan heb je ballen

20 mei 2021 om 23:47

Nouja, uiteindelijk mist Pena de beslissende penalty. Tuurlijk is een aanvaller kiezen logischer, maar er zal vast een reden achter zitten. Misschien zijn ze beter onder druk ofzo

20 mei 2021 om 23:48

Volgens mij zijn bijl en araujo ook verdedigers en hoe die ze erin schoten, echt chapeau.

20 mei 2021 om 23:50

Nou, die van Araujo zat strak in de kruising. Die van Bijl trouwens idem. Dat waren de beste strafschoppen van de serie icm die van El Allouchi.

21 mei 2021 om 00:05

Die Pena mist hem. Maar gaan die 3 Peruvianen Emmen ook niet financieel nekken? Die gasten verdienen samen 1.2-1.5 miljoen. Dat wordt echt snel van de hand doen, anders heeft Emmen een groot probleem in de KKD

21 mei 2021 om 00:21

Denk dat dat wel meevalt, spelers begroting van 5,5 miljoen waarvan een groot deel door externe sponsors is gedaan

21 mei 2021 om 00:47

En hoe happig zullen die sponsors zijn nu Emmen een niveau lager speelt?

21 mei 2021 om 00:53

Nou deze sponsors liggen niet heel wakker van deze bedragen wat ik begreep

21 mei 2021 om 01:28

Wat is je bron?

21 mei 2021 om 07:13

De sponsors hebben in januari al laten weten achter FC Emmen te blijven staan, toen waren ze namelijk al ten dode opgeschreven.

21 mei 2021 om 07:41

De sponsor zelf😉

Emmen emmen emmen... wat doe je jezelf aan.... helemaal aan jezelf te danken.... wat zonde zeg

20 mei 2021 om 23:47

Vind het wel mooi. Weer een plasticveld minder in de eredivisie. Ga maar lekker met zo'n veld in de kkd spelen. Dat is uiteindelijk ook de plek waar je dan thuishoort

20 mei 2021 om 23:54

Vind ook dat de die eis moeten gaan stellen. Spelen in Eredivisie vereist natuurgras.

20 mei 2021 om 23:55

Absurd dat ze wel 3/4 non eu spelers rond hebben lopen die 450k moeten verdienen, maar niet eens een fatsoenlijke mat neer kunnen leggen.

Ontzettend blij dat die competitievervalsing nu een niveautje lager plaatsvindt.

21 mei 2021 om 00:07

Achja.. niet rondkomen met je centen en vervolgens gaan schooieren en geld krijgen is ook een soort van competitievervalsing. Creatief zijn en omgaan met wat toegestaan is is de sleutel.

21 mei 2021 om 00:07

Emmen had een grasveld neergelegd als ze erin gebleven waren. Heeft met getimede investering te maken.

21 mei 2021 om 00:15

Dus eerst drie jaar iedereen die shit aandoen aandoen om een paar dure Peruanen te halen en dan pas iets aan het veld doen? Opgeruimd staat netjes, I guess.

21 mei 2021 om 00:22

Die Peruanen hebben Emmen niet zoveel gekost, externe sponsors wel

21 mei 2021 om 00:40

Dat is toch heel de discussie? Wat toegestaan is in de eredivisie is blijkbaar nog steeds kunstgras. Sparta, Heracles blijven nog over als NAC promoveert. Moet niet kunnen lijkt me!

21 mei 2021 om 00:40

Dus Sparta en Heracles kun je dan ook in 1 adem erbij noemen.

21 mei 2021 om 07:16

Praat niet zo dom. Kunstgras is bagger, dat vind ik ook, maar het enige team wat heeft laten zien in de KKD thuis te horen is NAC. Wat speelde die beschamend slecht! Totaal geen eredivisie waardig elftal, die moeten er een compleet nieuw elftal neer zetten, anders vliegen ze er gewoon weer uit. Als je tegen Emmen geen vuist kan maken heb je niks te zoeken in de eredivisie.

21 mei 2021 om 07:55

Ik las zojuist dat Ten Hag niet blij is met Cambuur en Go Ahead Eagles, aangezien ze beiden op kunstgras spelen. Er komen er dus 2 bij.

21 mei 2021 om 08:11

Go Ahead heeft nog nooit kunstgras gehad. Complete onzin dus.

21 mei 2021 om 08:12

Weer een plastic veld minder? Nee hoor Cambuur en Gae hebben er ook 1

21 mei 2021 om 12:21

Nogmaals, wij hebben Geen kunstgras!

21 mei 2021 om 00:06

Eigen schuld. Emmen begon het seizoen met een veel te slechte selectie. Op basis van de tweede seizoenshelft waren ze 7e geëindigd. Dan heb je als bestuurder gewoon diep gefaald aan het begin van het seizoen. Nac verdiende hier niets, maar dat is voetbal en zeker in één wedstrijd.

Pff dit is niet te geloven, Emmen domineerde elke minuut van de wedstrijd. Nu wordt het NAC of NEC....

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa we hadden met 8-1 moeten verliezen maar wie interesseert dat. Wij hebben echt gras en een stadion van 18.000 man, nu afmaken thuis tegen Nec!!!

20 mei 2021 om 23:45

Schitterend hè, geniet er van man. Wat een gekke huis had het vanavond geweest in de binnenstad van Breda, erg jammer dat we dat niet meemaken.

20 mei 2021 om 23:48

Gefeliciteerd man, liever jullie erbij dan dat FC Emmen. Top!

20 mei 2021 om 23:55

Go NAC nog een derby

21 mei 2021 om 00:09

Had liever Emmen gezien

20 mei 2021 om 23:49

Geweldig hoor, dat echte veld en een mooi stadion maar ga dan ook eens Eredivisie waardig voetballen. Dit Nac is 120 minuten weggespeeld, heeft niets in de Eredivisie te zoeken.

20 mei 2021 om 23:52

Vergeet je niet dat 3 spelers van Emmen meer salaris opstrijken dan de complete selectie van NAC bij elkaar? Geen wonder dat Emmen dan meer kwaliteit heeft en NAC tot de 16 weg speelt.

20 mei 2021 om 23:52

Ze zullen ook echt niet met deze selectie aantreden mochten ze het halen. Geen enkele kkd club selectie is eredivisie waardig.

20 mei 2021 om 23:56

Kan daar zo slecht tegen dat ze dat zeggen. Wacht gewoon de transfer zomer af en maak dan een oordeel

21 mei 2021 om 00:33

Ik heb het idee dat iedereen vergeet dat er nog een wedstrijd tegen NEC volgt, die itt NAC maar 90 minuten freewheelend heeft gespeeld.

21 mei 2021 om 07:19

Die van Cambuur kan er prima mee door
!!

21 mei 2021 om 09:04

Ja Goalski, maar NAC moet echt 80% van zijn selectie vernieuwen willen ze een kans maken in de Eredivisie, want als je Emmen al niet aankan. En ik vraag me af of hier geld voor is in Breda.

20 mei 2021 om 23:52

Precies dit wat mij betreft. En ik neem aan dat ze wel een flink bezem door de selectie halen. Dat ze zo spelen tegen Emmen dat gewoon veel sterker is, is toch niet gek. En uiteindelijk heeft Emmen ook niet veel echte kansen gehad. Veel klutskansen voor de goal, maar voetballend maar twee echte kansen gecreëerd in 120 minuten. Dat had NAC ook.

21 mei 2021 om 00:20

Gefeliciteerd! Hoop voor je dat jullie naar de Eredivisie gaan. Succes met de laatste horde

21 mei 2021 om 00:28

Denkt er niemand dat NEC misschien wint?

Hartstikke onverdiend, maar NAC vind ik een veel mooiere club dus heerlijk dit! 1 wedstrijd en NAC is weer terug waar ze horen!

20 mei 2021 om 23:47

Dus niet de betere club, maar de oudere club (want dat is de mooiere in jouw ogen) moet op het hoogste niveau? Rare redenering..

20 mei 2021 om 23:49

Zoals voor de wedstrijd door Stijn werd gezegd, NAC is in bijna alle facetten en meer eredivisie waardige club dan Emmen. Volledig mee eens.

20 mei 2021 om 23:50

Waar heeft hij het over de leeftijd van de club? De aanhang, het shirt, het veld, bepaalde spelers, historie kunnen voor fans ook belangrijk zijn. Beter is ook relatief. Emmen betaald krankzinnige salarissen aan spelers om er vervolgens mee te degraderen.

20 mei 2021 om 23:51

Laat die Steijn maar lekker naar ado gaan. Wat een achterlijke kwal, kan anco met hem mee.

20 mei 2021 om 23:52

Een club met een plasticveld hoort in de kkd, dus bij mij heeft NAC ook een streepje voor

20 mei 2021 om 23:52

Absoluut, weer een kunstgrasveld minder in de eredivisie. Kan ik alleen maar toejuichen.

20 mei 2021 om 23:54

Die salarissen zullen wel moeten, omdat bepaalde spelers van buiten de EU komen. Dan kost het al snel wat meer geld.

20 mei 2021 om 23:58

Tja, als de betere ploeg altijd doorgaat blijft de eredivisie ploeg er altijd in. Die hebben een standaard een veel hoger budget. De ploeg die promoveert heeft volgend jaar een compleet andere ploeg.

21 mei 2021 om 00:07

Ik kan een bepaalde club niet mooier vinden dan de andere? Ik leer elke dag wat nieuws

21 mei 2021 om 00:32

Emmen betaald helemaal geen krankzinnige bedragen hoor en dat is uit betrouwbare bron. De de salarissen waar jij op doelt worden gewoon door externe sponsoren afgetikt buiten Emmen om.

21 mei 2021 om 00:41

Maak toch niet uit wie ze betalen.

21 mei 2021 om 01:25

Dat mag, maar het valt gewoon op dat je regelmatig kiest voor clubs die jaren wanbeleid voeren en alleen op basis van het wereldkampioenschap geschiedenis ergens wel of niet mogen promoveren, nooit op basis van het voetbal

21 mei 2021 om 08:29

Waar zeg ik dat je een andere club niet mooier mag vinden? Over elke dag iets nieuws leren gesproken...
Dan nu, zonder zo verongelijkt te doen, want je weet waarom ik de vraag stelde, jouw voorliefde voor oude (slechte of slecht geleide) clubs is hier algemeen bekend, dus vandaar de vraag waarom je liever voor een oude club kiest dan voor een club die beter voetbal speelt? We kijken toch voetbal? Of gaat het om de geschiedenis?

20 mei 2021 om 23:49

Alhoewel Emmen verdiend zou hebben gewonnen vind ik een nederlaag (bijna) nooit onverdiend. Want als je zelf niet kan scoren was je schijnbaar ook niet goed genoeg

21 mei 2021 om 00:07

Onverdiend is wel lastig te zeggen, met de kwaliteitsverhouding was dit een normaal wedstrijdbeeld, Emmen heeft voor zoveel meer geld aan spelers. Ik vind dat NAC het gewoon enorm knap heeft gedaan, in dat opzicht wel terecht.

Veendorp al jaren niets goeds zien doen, maar mag wel een cruciale strafschop nemen.

Heerlijk!!! Emmen saaie club en nog kunstgras ook. Knap einde van de competitie maar helaas. NEC of NAC erin is toch heerlijk. Mooie eredivisie clubs, prachtige stadions en een mooie grasmat.

20 mei 2021 om 23:48

Hou toch op.... er heeft er vanavond maar 1 ploeg gevoetbald... wat een waardeloze ploeg dat nac...

21 mei 2021 om 00:09

NAC heeft het hele jaar best leuk gespeeld, maar tegen Emmen moeten ze dus gaan aanvallen om er vervolgens met 5-0 af te gaan? Prima gedaan van NAC, ik heb die ook liever dan Emmen, tevreden met dit resultaat.

20 mei 2021 om 23:50

Plasticveld eens maar Emmen is alles behalve een saaie club, geen grote maar wel supertrouwe achterban en vaak best leuk voetbal

21 mei 2021 om 00:09

Hahaha saaie club is het allerminst. Sexshop als sponsor, boven hun kunnen spelen, onder hun kunnen spelen en een bizar mooie en ongelofelijke inhaalrace. Een trainer laten zitten bij slechte resultaten. Proberen aanvallend te spelen en bijzondere spelers van buiten de EU aantrekken. Als je dit saai vind ben je vooral aan het zoeken naar verkeerde redenen.

21 mei 2021 om 01:25

Ik vind het mooi dat mensen blijven roepen kunstgras weg. Emmen 1 van de clubs die naar echt gras wil, alleen door Corona er financieel niet aan toe komt. Dan Emmen ook nog saai noemen... 1 van de weinige clubs die voetbalde.. Met NAC krijgen we weer afwacht voetbal dat we het al 10 seizoenen zien en ook in deze wedstrijd weer...

Ik hoop van harte dat als ze promoveren ze anders gaan spelen, maar ik verwacht het niet.. Word weer een wegzap clubje.

21 mei 2021 om 15:30

Dat hangt er maar net vanaf in welke tijd je bent opgegroeid. Voor mij zijn NEC en NAC ook echte Eredivisieclubs, maar was Heracles een logisch lelijk eendje in de Eerste Divisie, zoals Emmen dat ook altijd was. Inderdaad hebben clubs met kunstgras niet direct mijn sympathie, maar om hoe die club gerund werd en met welke spelintentie ze wekelijks het veld op komen vind ik het wel jammer dat Emmen degradeert (en als geboren Drent ook omdat het leuk was dat Drenthe ook een ED-club had).daarom spoel ik clubs als ADO en VVV door zonder omkijken.

Het is natuurlijk wel schitterend hoe zinderend die nacompetitie kan verlopen. Ik hoop dat die clubs me qua niveau evenzeer verrassen, want Go Ahead, Nac, Nec... qua niveau kijk ik er niet bepaald naar uit.

Nekt nek nak of nekt nak nek?

21 mei 2021 om 00:18

Reactie van de week👏😂

Stiekem wel blij mee. Een relatief grote Eredivisieclub met gras komt er in voor een relatief kleine club met kunstgras. Succes nac en nec, moge de beste winnen.

20 mei 2021 om 23:47

Zo had ik er nog niet eens naar gekeken, maar inderdaad Zytto. Dat kunstgras van Emmen is ook wel echt vreselijk. Je ziet heel vaak dat die bal een snelheid heeft die geen speler aan ziet komen. Een pass in de diepte is bijna onmogelijk

20 mei 2021 om 23:56

Ik had zelfs het idee dat de spelers van Emmen hun eigen veld niet kenden. Is veel veel te harde of te snelle ballen.

20 mei 2021 om 23:59

Ja dit seizoen weer goede zaken voor de kunstgras/gras verhouding in de Eredivisie. Hopelijk zijn we er over een paar jaar defenitief vanaf. Wel sneu voor emmen natuurlijk. Na een pot of 20 op 3 punten en dan nog zo terug komen. Die laatste 2 potten ook nog winnen was normaliter goed genoeg geweest, maar dan wint willem 2 ze ook allebei. Aan de andere kant moet je ook kritisch zijn en constateren dat het niet goed genoeg was als je na 20 potten op koers ligt om rbc roosendaal uit de geschiedenisboeken te krijgen.

Zo wat sneu is die Anco Jansen zeg. Die wil even uitstralen dat hij het haantje is. Zonde voor Emmen

Enorm zonde, hopelijk volgend seizoen weer terug naar de Eredivisie Emmen! En wat een sneu figuur die Anco Jansen, ruzie zoeken met de Emmen supporters, loop gewoon weg.

Erg jammer, knap hoe ze zich opgericht hebben in de Eredivisie en respect voor het leuke voetbal. Was een aanwinst voor de Eredivisie naar mijn mening. Gefeliciteerd Nac!

Echt triest voor Emmen. Gefeliciteerd Nac voor de overwinning. Ik denk dat Nec uiteindelijk promoveert.

20 mei 2021 om 23:48

Laten we hopen dat het NEC wordt. Dat NAC speelt zo laf voetbal tegen Emmen.. dan ben ik benieuwd hoe ze willen gaan spelen tegen de rest van de eredivisie. Liefst met z’n elven voor de pot denk ik.

21 mei 2021 om 00:07

Mensen doen hier ineens alsof NEC wel oogstrelend voetbal speelt ofzo.. Die hebben ook zat draken van potten gespeeld dit jaar (waaronder thuis tegen NAC bijv.) en hadden het ongetwijfeld ook zwaar gehad tegen dit Emmen - wat kwalitatief gewoon een betere ploeg heeft momenteel dan zowel NAC als NEC. Maar de ploeg die uiteindelijk promoveert zal met een heel andere selectie aantreden komend seizoen, dat geldt voor beide ploegen.

21 mei 2021 om 11:19

Kijkend naar de cijfers van de afgelopen twee wedstrijden is het net of we een wereldploeg hebben. In werkelijkheid valt alles gewoon op het juiste moment op z'n plek. En wat je zegt, oogstrelend spelen we niet en driekwart van het seizoen was slaapverwekkend. Maarja, pieken op het juiste moment. Ik heb er in ieder geval zin in zondag

Zo onverdiend als het maar kan, jezus zeg. Hoop dat NEC maar wint, niemand zit te wachten op die kwalbak van een Anco Janssen in de eredivisie

20 mei 2021 om 23:49

Van mij mag NAC promoveren, maar hopelijk zonder Anco Jansen ja. Wat een troosteloze ziel is dat

20 mei 2021 om 23:56

En Ralf Seuntjens, die zat vanavond denk ik ook wel op het puntje van zijn stoel. Zijn verdriet met De Graafschap duurde maar een paar dagen....

21 mei 2021 om 01:34

Ralf Seuntjens vind ik ook een beetje een engnek, maar toch heeft hij wel wat. Hij is wel puur. Leuk dat hij eindelijk bij NAC gaat spelen. Hopen op de Eredivisie, maar voor hem kan de KKD ook geen kwaad. Dan schiet hij er 25 in

21 mei 2021 om 09:40

Gelukkig gaat Janssen ok niet mee naar de Eredivisie. Die gaat geen contract krijgen. Maar het was natuurlijk het gokje waard. Heeft een half jaar voor NAC gespeeld en heeft enkel reiskosten en winst premies gehad. Salaris is afgekocht door Emmen.

Met zo'n budget degraderen, dat zou je toch normaal je baan kosten als coach. Benieuwd of Emmen Lukkien aan de kant zet.

20 mei 2021 om 23:55

Dat vergeten mensen inderdaad, maar FC Emmen heeft een prima spelersbudget. Een Pena bijvoorbeeld kunnen maar weinig clubs in de eredivisie betalen.

Tsjah als je van dit matige NAC niet kan winnen verdien je het misschien ook niet. Wat een slechte penalty’s zeg van Emmen

Jaaaaaaaaaa olij we love YouTube nog een pog zondag ben bang dat die ook pittig word maar wat hebben wij gebeukt

20 mei 2021 om 23:55

Ik ben ook wel blij met YouTube. Ik vind alleen hun omgang met privacy wat minder. Plus die reclamens na elke 5 seconde zijn ook schijt irritant.

Soms kan catenaccio genieten zijn. Heerlijke pot. Emmen qua drang misschien meer verdiend, maar NAC had een plan en heeft die perfect uitgevoerd en zijn m.i. daarom de terechte winnaar.

20 mei 2021 om 23:52

Dit is geen catenaccio. Dit is ongelofelijk veel geluk hebben. Catenaccio is uit een filosofie met prachtige snelle uitbraken. Niets van dit heeft nac laten zien

20 mei 2021 om 23:56

Je hebt gelijk, maar Haye zorgde soms voor een leuke uitval. Hij gaf paar lekkere lange ballen.

21 mei 2021 om 00:02

@FCT 4 ever
Dit was niet echt catennacio en zeker geen perfect plan. De verdedigers van NAC verdedigden als leeuwen maar had weinig met een plan te maken, ze konden gewoon echt niet beter, probleem is dat het middenveld van NAC het niet kon belopen. Probleem bij Emmen was dat de aanvallers wel veel in beweging waren maar niet goed waren om wat te doen met de steekpass van Pena en de voorzetten van Bijl, heel veel halve kansjes maar slechts een handjevol echte kansen waar het geluk ook een beetje ontbrak. Ik verwacht wel een leegloop bij Emmen want daar lopen wel een paar prima spelers rond.

Eerlijk, Verrips zat er bij de penalties vaak goed bij. En wat een bizar slechte strafschop van Veendorp zeg.

Als NAC supporter heb ik niks dan bewondering voor Emmen. Ook na het zien van deze wedstrijd, wat moet dit zuur zijn na zo'n reeks... Hopelijk komen jullie er snel bovenop, meen ik oprecht.

En nu aan het bier! We zijn er nog niet, maar we zijn onderweg.

20 mei 2021 om 23:58

Op naar de derby. Komt vast wel iets van een actie richting Tilburg als jullie het halen

Poeh ik noem NAC altijd als eerst als ik een club moet kiezen die van mij mag promoveren. Alleen vind ik dat Emmen veel meer verdiende. Voor NEC is dit ook beter, zet mijn geld daar denk ik op in.

Wat kan voetbal toch schitteren in verdriet. Van zover zo'n eind gekomen, vlak voor de finish houdt het op. Zondag zet ik m'n geld op NEC.

20 mei 2021 om 23:47

Ja ergens wel mooi ook die tranen. Leuk, publike bij voetbal, dat is 1 ding dat Covid duidelijk heeft gemaakt.

Zonde, zeer onverdiend, is NAC altijd zo slecht of was dit toeval?

Watmij betreft nac en nec veel meer uitstraling dan Emmen (om over het kunstgras nogmaar te zwijgen). Vandaag was Emmen beduidend beter, maar dat horen ze ook te zijn komende vanaf de eredivisie.

Play offs zijn toch altijd spectaculair. Heb 3 fenomenale penalty's gezien. Maar toch, erg klote voor fc Emmen. Dit verdiende ze niet. Bedankt voor 3 mooie jaren in de ED!

Jammer voor Emmen maar ik ga ze niet missen. Kunstgrasmat, nauwelijks fanbase en toch een beetje een grijze muis. NAC daarentegen is toch echt een Eredivisieclub. Ze moeten de selectie wel flink versterken maar heerlijke club is het! Echt weer zin in een avondje NAC. Linkerrijtje qua entourage. Gefeliciteerd NAC-fans en helaas voor de Emmen fans

20 mei 2021 om 23:51

Hoe kom je erbij dat Emmen geen fanbase heeft? Dat valt best wel mee hoor. Vergelijk het eens met Excelsior bijvoorbeeld. Ik hoop dat Emmen volgend seizoen weer terug promoveert en dan uiteraard met echt gras. Vind het wel een toevoeging voor de Eredivisie

20 mei 2021 om 23:52

In vergelijking met Excelsior heeft grofweg iedere club een grote fanbase...

20 mei 2021 om 23:53

Vergeleken met Excelsior oké. Maar vergeleken met NAC is het toch helemaal niks daar in Drenthe. Ik ga ze persoonlijk niet missen. Geen geld voor gras maar wel voor overbetaalde Peruvianen. Niet mijn club dat Emmen.

20 mei 2021 om 23:54

Haha eens, maar Emmen heeft toch wel een aardig stadion (qua grootte), zie dat liever dan VVV of Excelsior. Plus op een of andere manier heeft die club gewoon een gigantische gunfactor

20 mei 2021 om 23:56

Volgens mij was het de bedoeling om bij handhaving naar gras te switchen. Of direct het komende seizoen en anders daarna. Dus ik snap in dat opzicht wel de keuze om geld te investeren om erin te blijven. Wat nu natuurlijk niet gelukt is.

21 mei 2021 om 00:03

Dat roepen ze al jaren. Dat vind ik het vervelende van het bestuur van Emmen. Maar goed gun de supporters natuurlijk geen degradatie.

21 mei 2021 om 00:08

Agh we gaan het weer zien komend seizoen. Het valt wel op dat de eredivisie ploegen die nacompetitie spelen er steeds uitvliegen. Geeft ook wel weer de charme weer van de Eredivisie.

Al was vanavond NAC echt niet om aan te zien. Moet zeggen dat die Hendriks wel echt een leuke indruk maakte (die is volgens mij gehuurd van Feyenoord, ben benieuwd of zij het met hem aan gaan durven).

21 mei 2021 om 00:52

Dat geld voor die spelers word betaald door bepaalde sponsors. Zie eerdere reactie van Moulijn. Als je het weet oordeel dan niet. Je doet anders niets als Emmen afzeiken.

21 mei 2021 om 01:37

Hoezo geen fanbase? Die fans hebben zich aardig bewezen de laatste drie jaar. Ik vond het ook wel leuk dat Drenthe eens een keer vertegenwoordigd was. Hoop eigenlijk ook dat ze snel terugkomen

Geweldig dit zeg! Hopelijk wint NAC de finale ook en krijgen we er weer een extra Brabantse ploeg. Keurig gedaan van NAC, realistisch gespeeld en de deskundigen die zeiden dat Emmen veel te goed was voor degradatie de mond gesnoerd. Prachtig ook voor Anco Jansen, die verdiend zo'n behandeling ook niet na een aantal mooie jaren in Emmen.

20 mei 2021 om 23:52

Dan had Anco zich niet zo negatief moeten uitlaten over Emmen. Nac zal zich zich enorm moeten versterken. Weet niet of daar financieel wat mogelijk is. Anders volgd degradatie

20 mei 2021 om 23:54

Ze moeten nog tegen NEC.

21 mei 2021 om 00:11

Begrijpelijke reactie van jou, want er was maar één ploeg die iets verdiende vandaag. Toch heeft Emmen van zichzekf verloren vandaag en dat mogen ze zichzelf ook volledig kwalijk nemen.

Ik baal er ontzettend van dat NAC of NEC naar de Eredivisie gaat komend seizoen. Ik vind dat beide clubs daar vanwege het type voetbal dat ze spelen niks te zoeken hebben. Ik hoop en verwacht dat Almere City en FC Emmen volgend jaar gaan promoveren.

21 mei 2021 om 00:02

Dat verwacht ik ook elk jaar van de Graafschap. Niets blijkt minder waar.

21 mei 2021 om 00:09

Zo’n bizar persoon ben jij betreft voorkeur in clubs, echt prettig wel maar toch onbegrijpelijk. Emmen en Almere City hebben de voorkeur, boven NEC en NAC.

21 mei 2021 om 00:58

Ik zou dat niet verwachten met ploegen als ADO, VVV en de Graafschap er bij. De KKD is echt pittig volgend seizoen

Gefeliciteerd NAC. Qua status hoort NAC vind ik in de eredivisie. Hoop dat ze ook de finale gaan Winnen.

20 mei 2021 om 23:54

Qua status hoort Feyenoord ook eens in de 3a4 jaar kampioen te worden. Zegt allemaal niets.

Oei Emme jullie stalen onze harten maar hebben het niet gehaald.
De promotie van Emmen was opzich een bijzonder moment.
De eredivisie word slechter maar vind KKD wel sterker worden concurrentie is moordend.
Vraag me af waar we Luckien gaan zien volgend jaar en een Pena hoop ik in Eredivisie nig te zien

20 mei 2021 om 23:51

Dat de KKD sterker wordt door de degradanten roepen we bijna jaarlijks, maar in de praktijk blijkt ook vaak dat die degradanten hun selecties niet echt op niveau kunnen houden en dat het dus met dat hogere niveau wel meevalt (of eigenlijk tegenvalt dus). Laten we hopen dat Emmen zich snel weer opricht in de KKD, zou mooi zijn als ze zich snel terugknokken naar de Eredivisie.

20 mei 2021 om 23:56

Iedereen blijft maar hangen in de laatste potten van Emmen. Zijn die 22 wedstrijden zonder 1 keer weten te winnen dan ineens niks waard? Op basis van 10 potten hoort Emmen in de Eredivisie, echter duurt een seizoen 34 potten en sta je terecht waar je staat.

21 mei 2021 om 00:10

Een pot extra en ze waren RKC gepasseerd. Niet dat ik niet sta te glunderen van de resultaten vanavond, maar de denigrerende toon die jij richting de degradanten hebt als RKC doet mij hopen dat jullie (wat hoogstwaarschijnlijk ook wel zal gebeuren) de volgende jaar degraderen.

21 mei 2021 om 00:19

Op basis waarvan denk jij nu weer dat RKC wel gaat degraderen volgend seizoen? RKC is nu al in staat om de mindere goden van het elftal te laten gaan, en de betere te behouden in het elftal. Daarnaast wordt RKC financieel beter elk seizoen, door een goed beleid door Mosselveld. Emmen daarin tegen heeft ontzettend veel geïnvesteerd in de winter (niemand weet hoe ze dit bekostigen) en degraderen alsnog.

21 mei 2021 om 00:39

FR-RKC, ze hebben zich toch geweldig hersteld? Met echt leuk voetbal. De eindsprint werd eigenlijk net een wedstrijd te laat ingezet. En als jij het hebt over de eerste potten en op basis daarvan degradatie terecht is, kunnen we dan ook zeggen dat RKC daar op basis van vorig seizoen niet had moeten staan?! Die hebben Covid mazzel gehad. En Emmen heeft het tenminste nog zelf proberen op te lossen. Ik vind het jammer, want het is juist heel leuk als de eredivisie clubs uit meerdere provincies komen. Kan je als Brabander leuk vinden dat Brabant meer clubs heeft, ik vind het zonde. Oh, en Emmen had geen potje van Frenkie om natuurgras aan te schaffen. Maar wilden dat toch doen volgend jaar. En dat hebben ze dit jaar uitgesproken, voor de eerste keer. Kan je toch alleen maar waarderen?! Vind het zo gek dat de pot de ketel verwijt. Want hoe lang heeft RKC op kunstgras gespeeld?

21 mei 2021 om 00:57

Formus ,frrkc schreeuwt dit al tijden. Al tijden negatief over Emmen. Terwijl zijn clubje eigenlijk in de KKD had moeten spelen.

21 mei 2021 om 01:02

Die persoon heeft een hekel aan Emmen en is nu blij. Rkc had dit jaar in de kk divisie moeten spelen en bleven er dit seizoen ook maar net in. Dan zou je denken dat je je wat nederig op moet stellen, maar goed, niet iedereen heeft manieren.

Hopelijk dat nac naar de eredivisie komt tenminste een echt stadion dan die halve amateur stadions als Emmen

Noad Advendo Combinatie nam de strafschoppen beter dan de mannen van football club Emmen..

Nac, mooie club. Nec, mooie club. En geen kunstgras in de eredivisie erbij. Positief. Al was Emmen natuurlijk beter.. veel beter.

Ik ga voortaan me mond dicht houden. Dit had ik echt niet verwacht. NAC welkom terug in de eredivisie dit mag thuis niet meer fout gaan. En eindelijk ook wel terecht dat E promoveren heel goed aan het seizoen begonnen en toen gooide corona roet in het eten waardoor het mis ging

Als dit het spel van NAC is, is dit alles behalve een aanwinst voor de Eredivisie. Wat een antivoetbal zeg. Kijk er nu al naar uit...

Wat een baas die el Allouchi. Even een glimlachje geven aan de keeper en hem dan zo achteloos in de kruising leggen, stalen zenuwen. Ik hoop dat NEC uiteindelijk in de eredivisie komt, maar NAC hoort er ook wel bij vind ik. Emmen heeft een probleem nu met die dure huishouding, veel koopjes op te halen in de zomer gok ik. Een echte degradatiekraker opnieuw.

21 mei 2021 om 00:04

Ja volgens mij zei die keeper iets tegen hem waardoor die moest lachen. Heerlijk afgestraft met een fraaie penalty

Jammer voor Emmen, had het hun wel gegund gebaseerd op hun recente resultaten, maar het mocht niet baten. NAC speelde vandaag echt veel beter, Haye weer in Marcos Llorente vorm. De KKD zal in ieder geval wel leuk zijn met Emmen, Almere, Dgs, Volendam en misschien NEC of Nac. Leuke finale word dit man.

Wat een ongelooflijke spanning en wat zonde dat Emmen eruit vliegt. Het ‘campingelftal’ heeft bijna ieders hart veroverd en had zeker naar aanleiding van de 2e seizoenshelft handhaving verdiend. Ik hoop jullie in ieder geval snel terug te zien. Die gestoorde fans die het veld oprennen doen daar niets aan af. Wel jammer dat Jansen nog zo loopt te provoceren, ga lekker feest vieren joh. Dat zout in al een heel diepe wond strooien is erg triest.

20 mei 2021 om 23:51

Klopt vind het dubbel! Na zo'n geweldige come back zou je het emmen zo erg gunnen om erin te blijven.. Maar Nac vind ik persoonlijk een hele mooie voetbal club (door de fanatieke aanhang) en hebben al te lang niet meer op hoogste niveau gespeeld waar hun thuis horen (stadion)

21 mei 2021 om 00:12

Helemaal eens hoor, NAC heeft een prachtig stadion en geweldige support, die verdienen echt beter dan wat er in de laatste jaren voorgeschoteld wordt. En mocht het nog fout gaan voor NAC, dan komt er met NEC ook een mooie ploeg terug.

21 mei 2021 om 00:24

Eens!

21 mei 2021 om 00:48

Maar er is altijd zoveel gedoe bij NAC. Ook dit jaar weer. Kon Emmen juist heel erg waarderen met de rust die het uitstraalde, ook richting trainer na de slechte resultaten.

Terechte overwinning van Nac! Namen de penaltys veel beter dan Emmen.

Wat een spannende wedstrijd zeg. En de beslissende penalty van el Allouchi. Zo fantastisch genomen.

Wat een onterechte uitslag is dit zeg. Dit NAC gaat echt heel hard weer degraderen met deze trainer en speelstijl. Emmen de 2e helft en verlenging zoveel beter, maar NAC houdt dan wel erg knap stand. Vaak ook onbewust. Dit is wel een klap voor de club Emmen, ben echt benieuwd hoe ze hier financieel uit gaan komen. Hoop ze snel weer te zien in de ED. Waar ook nog weinig over gezegd is, de niet gegeven penal bij een overtreding op Gladon. De 5e keer dat hij lag werd hij weldegelijk geraakt, bizar dat daar niet ingegrepen is door de VAR.

Ff citaatje van Emmen erin gooien van 2019: janken in de bus. Maar dan volgend jaar janken in de bus na een nederlaag tegen de Koempels in de Eerste Divisie.

Als je het niet af kan maken, degradeer je meer dan verdiend. Veel sterkte aan de supporters die zich wel konden gedragen. Gaat moeilijk worden om terug te keren.

Emmen had een aantal kansen... Niet normaal! zo easy als Easytoys! Desondanks heb ik genoten van het voetbal van Emmen, ze hebben de laatste 3 maanden de beste voetbal laten van het rechterrijtje. Veel succes in de KKD volgend seizoen.

De man die altijd de penalty's neem voor Emmen mist de meest belangrijke voor ze. Bizar. De druk werd hem toch teveel, want het was een heel slecht genomen penalty. (Al zijn die altijd slecht als de keeper hem kan stoppen). Jammer voor Emmen. Nu benieuwd wie het gaat pakken. Dat wordt nog een spannende wedstrijd Nac-Nec. Maar eerlijk er was wel een moment dat Emmen een strafschop verdiende toch? Volgens mij werd er aardig tegen het been van De Leeuw of Gladon aangeschopt. Dat was ook echt de enige waarvan je zou kunnen denken dat het een pingel was.

Bizar, nou NEC zal wel in zn handjes wrijven, die gasten konden niet meer lopen, laat NEC ook maar winnen, vind dat NAC helemaal niks in dat troosteloze stadion

20 mei 2021 om 23:49

Haha huh? Dat stadion is anders aardig gevuld met sfeervol publiek?

20 mei 2021 om 23:50

NAC een troosteloos stadion, en wat is Emmen dan wel niet?

20 mei 2021 om 23:59

Als er bij NAC die bier niet opraakt dan is het altijd gezellig hoor. In potentie hebben ze een aardige achterban

21 mei 2021 om 00:14

In potentie? Stadion en achterban is gewoon top-10 van Nederland. Altijd volop sfeer in het Rat Verlegh en vaak ook gewoon vol. Het stadion van NAC troosteloos noemen is gewoon volstrekte onzin! xD

Heel jammer Emmen wat zijn jullie heel geweldig terug gekomen na de winterstop! Vandaag ook de veel betere partij maar helaas. Succes in keuken kampioen divisie hoop dat jullie snel weer terug keren... gefeliciteerd Nac hoop dat jullie naar Eredivisie gaan. Mooie volks club met zeer fanatieke supporters horen imo ook in de eredivisie

NAC veel mooiere club met een mooier stadion en normaal gras. Breda ook veel representatiever als een eredivisieclub. Vreselijke mensen in Emmen in dat pvv bolwerk, zie op het einde. Lekker slapen.

Emmen had dit af moeten maken, jammer van alle schwalbes wel en hoe kun je toch Veendorp een pingel laten nemen?? Mag hopen dat NAC flink investeert in het elftal want met dit materiaal word je scheel getikt in de Eredivisie. De echte winnaar is die vent die 120 minuten met z'n toeter heeft staan spelen..echt wtf werd knettergek.

21 mei 2021 om 00:37

Tjah selectie moet een stuk beter, maar Emmen met deze selectie speelde de ene na de andere eredivisieclub zoek. Laten we niet doen alsof dat een team van niks is laatste tijd.

21 mei 2021 om 00:51

Heb jij nooit 120 minuten met je toeter staan spelen dan?

Yesssss!!! Zwaar onderliggende partij maar wat is dit lekker! Competitievervalsing door de KNVB afgestraft, thuis tegen Volendam geen thuis supporters, uit bij Emmen geen uit supporters mee maar wel die ban Emmen. Nu zondag eindelijk een kolkend Rat Verlegh stadion. Comeonnnnn NACCCC

20 mei 2021 om 23:54

Lekker hoor, kolkend middagje. Succes amigo

Wat een sliding op het einde van Malone. Voor een verdediger net zo mooi als een goal scoren. Daarmee heeft hij de wedstrijd voor NAC gered en met wat voor een overtuiging zeg. Ik kan echt genieten van zulke tackles!

Emmen helaas door het putje. Jammer want ik gunde het ze als neutrale supporter wel afgaande op de inhaalrace van afgelopen maanden. Echter als je zo bedroevend speelt dan verdien je het eigenlijk ook niet, ook al bakt je tegenstander er ook niets van. Meer dan 120 minuten voetbal tegen een vervelend spelende maar matige Eerste Divisie club en niet verder gekomen dat wat halve kansjes dan houdt het op een gegeven moment op. Nac uiteraard van harte gefeliciteerd met de finale!

Ondanks alle investeringen die geleid hebben tot een prima tweede seizoenshelft heeft Emmen het uiteindelijk toch niet gered. Dit gaat een exodus inleiden, want die Zuid-Amerikaanse jongens hebben natuurlijk wel wat gekost. Dat zal op KKD-niveau niet meer houdbaar zijn. Direct terug promoveren wordt een hels karwei.

Persoonlijk ben ik blij met de uitslag. Al verdiende NAC het absoluut niet, de club spreekt mij veel meer aan dan Emmen. Fijn om een echte traditionele eredivisieclub terug te krijgen op het hoogste niveau.

Zonde, NAC had de hele wedstrijd niets in te brengen. Snap ook niet dat Emmen een Veendorp een penalty laat nemen..

NAC verdiende eigenlijk helemaal niets. Wat een ongelooflijk slecht niveau zeg
Hoop dat ze beter gaan spelen want dit deed bijna pijn aan je ogen.

Succes zondag. Hopelijk is het leuker om naar te kijken, want als neutrale fan kreeg je bijna een hekel aan NAC

Buiten het verdienste van club qua historie en veld en wie er beter was vanavond. Wat een leuke pot zeg! Voetbal van Emmen voetbalde meer, bij NAC was Haye weer echt goed. Op het puntje van de bank gezeten, blijft leuker dan de playoffs voor Europees voetbal.

21 mei 2021 om 00:02

Jazeker. De playoffs voor degradatie voegen ook wat toe, omdat de belangen veel hoger zijn.

Hoppakee, Emmen eruit! Ik vind het wel zielig voor de trouwe Emmen supporters die niet te hard van stapel liepen afgelopen weken, maar heb liever NAC erin voor de Brabantse derby's. Ik denk wel dat Emmen volgend seizoen weer gaat promoveren als de beste spelers weten te behouden, Pena, De Leeuwe, Bijl...

20 mei 2021 om 23:59

De Leeuw gaat naar Groningen, is ook pas 15x gezegd de afgelopen weken.. En geloof maar niet dat Pena, Araujo en Bijl in de KKD gaan voetballen.

21 mei 2021 om 00:09

Ja tja dan wordt het een lastig verhaal voor Emmen, met ook Ado, de Graafschap, Almere, VVV in de KKD divisie. Vindt het ergens wel sneu voor ze dat ze met zo'n overwicht tegen NAC nu toch degraderen.

21 mei 2021 om 00:36

Ga er maar van uit dat iedere basisspeler van vandaag vertrekt op Vlak na.

Leuk! NAC of NEC weer terug! Graag wel fatsoenlijke up-to-date stoeltjes monteren in de Goffert dan, want dit kan gewoon écht niet meer. Is geen gezicht! Baretto nog eens in de eredivisie, ik vind het prachtig. Maar dat geldt ook voor een vol huis bij NAC. Voor mij is het om het even, uit potje naar Nijmegen of Breda, allebei beter dan dat pokkestuk naar Drenthe.

21 mei 2021 om 01:36

Vanuit Drenthe is het net zo ver hoor

Had dit absoluut niet verwacht, maar wel een ideaal verloop van de avond voor Nec. Jammer dat NEC zondag uit speelt en uiteraard beginnen we weer op 0-0, maar op basis van vanavond zal NEC wel een fysiek voordeel hebben. De spelers van NAC zaten er flink doorheen allemaal. kijk er enorm naar uit, zoveel belangen op het spel en geen uitgesproken favoriet.

Helaas gaat het anti voetbal door. Had trouwens graag gezien dat de Arrogantie van Steijn e.d afgestraft werd. Met wij zijn meer eredivisie waardig kwa stadion en supporters. Hopelijk keert NEC terug. Leukere club

Ja de droom! FC Emmen met ons meegetrokken en tevens een prachtclub terug op jet hoogste niveau. Hoog tijd om
weer eredivisie clubs in de eredivisie te zien en kkd clubs in de keuken kampioen!

21 mei 2021 om 00:15

ADO heeft Emmen niet meegetrokken . Dat hebben ze zelf gedaan. Pff

Buiten het verdienste van club qua historie en veld en wie er beter was vanavond. Wat een leuke pot zeg! Voetbal van Emmen voetbalde meer, bij NAC was Haye weer echt goed. Op het puntje van de bank gezeten, blijft leuker dan de playoffs voor Europees voetbal.

Een kunstgrasveld minder in de Eredivisie, dat is positief. Verder heeft FC Emmen op mij wel een positieve indruk gemaakt de afgelopen jaren. Met name de trainer had ik het lijfsbehoud gegund. Voordat ze promoveerden was FC Emmen voor mij niet meer dan een grauwe, eeuwige KKD-club, mijn beeld daarvan is toch flink verbeterd. Niet dat ze er iets voor kopen in Drenthe, maar toch... welkom terug NAC of Nec, beide mooie clubs!

Is oprecht de eerste wedstrijd van het jaar dat ze er echt alles aan doen en dat het oversloeg op mij thuis. Emmen veel betere (en duurdere) spelers, dat bleek op het veld. Zeker na de 1-1 begonnen Emmen wel heel erg aan te dringen. Ik rekende er vooraf niet op, na de eerste helft kreeg ik wat geloof, dat verloor ik weer na de 1-1 en vanaf de pingels is het gewoon gokken. Ongelofelijk trots op de prestatie, maar Steijn mag er van mij nog steeds uit. Geen enkel Nac dna in de speelstijl. Zondag een 50-50 wat mij betreft. Zin in.

Het mag een wonder heten dat Emmen er niet minimaal vijf maakt. Maar goed, dan hadden ze dat maar moeten doen. Verwacht eenzelfde wedstrijdbeeld tegen Nec. Kijken of ze er nog een keer mee wegkomen.

Wel vervelend hoe die Janssen zich op het einde gedraagt. Nergens voor nodig, je hebt jaren bij die club gezeten. Dan kan je je toch gewoon gedragen naar die fans. Zegt genoeg over zijn persoonlijkheid. En dan nog verbaasd zijn ook wanneer ze op je 'kom dan' gedoe reageren. Man man man...

21 mei 2021 om 00:28

5 doelpunten zelfs, uit welke kansen dan? Ze hebben veel doelpogingen gehad, maar de meeste sloegen natuurlijk nergens op.

Zonde dit. Ik vond Emmen een leuke
Toevoeging in de eredivisie op het kunstgras na dan. Spelen echt heel leuk voetbal. Ook een aantal aardige voetballers zoals Peña laursen, bijl en de leeuw.
Had ze het meer gegund dan NAC. Steijn vind ik echt een arrogante zak hooi en overigens speelt NAC al jaren waardeloos voetbal, vanavond speelde ze ook echt k*t.

We don't care what the gloryhunters say,
What the hell we care...
Cause we allways know
it is gonna be a show
and the yellow army will be there!!!!!!

Tuurlijk is Emme voetballende beter, maar tot de 1-1 hebben ze bijna geen kans gehad, sterker Fiorini had zelfs de 0-2 moeten scoren. Op naar Zondag, dat wordt een heel andere wedstrijd.

Anti voetbal wint helaas .
Emmen was veel beter dan NAC .
Gefeliciteerd NAC

mooi, weer een angstgegner voor ons uit de eredivisie. nog 16 te gaan.

Jammer, Emmen was een goede toevoeging. Speelde leuk voetbal niet het afwachten dat je van NAC het hele seizoen zal zien.. Eigenlijk zien we dit als een seizoen of 10 tot 15 van Nac.

Hopelijk keren ze snel terug en hebben ze hun wensen kunnen vervullen door de gras mat met echt gras te vullen.

Zo enorm jammer. Zo zie je maar weer. Niet altijd de beste wint. Emmen dan maar voor het kampioenschap volgend seizoen!

Toch wel verassend gezien de laatste wedstrijden van Emmen.
Halverwege dit seizoen had je gedacht die zullen in Maart al gedegradeerd zijn maar opeens konden ze winnen van iedereen en nu als het er echt omgaat heb je 20 doelpogingen en speel je eigenlijk nog door een eigendoelpunt gelijk sleep je er een verlenging uit en word je na strafschoppen eruit geknikkerd.
Beetje vreemd maar zo als het vaak genoemd word de bal is rond en zodra je er in de belangrijke wedstrijden niet staat verdien je ook niks.
Gefeliciteerd Nac breda

Emmen biedt salarissen van 4 ton, in dat opzicht hebben ze een wel heel beroerde eerste seizoenshelft gedraaid. Uiteindelijk is NAC wel een club met grotere achterban, en geen kunstgras. NEC is ook groter.

Janken.......
Als je zoveel kansen en balbezit hebt en het lukt niet dan weet je wat het lot wil...

3 mooie jaren....

Wat betreft het einde...
Laten we zeggen dat Anco en Bilate dezelfde straf verdienen als de veldbetreders ...

21 mei 2021 om 08:13

Ik snap de frustratie en vindt het ook wel een beetje zonde voor Emmen, leuke club die het zeker tweede seizoenshelft heel leuk voetbal heeft laten zien.

Maar zoveel kansen? Je weet dat NAC het achterin dichtgooit en dat Emmen het spel zal maken. Dat wist iedereen van te voren! Maar het eerst uur heeft Emmen eigenlijk niks gecreëerd qua kansen. Richting eind van de wedstrijd ging Emmen op een gegeven moment de bal er maar gewoon in pompen op veel momenten en werd het soms een beetje gevaarlijk, maar dat was meer op goed geluk dan echt dat het grote kansen uitspeelde. (die paar goede aanvallen met goede schotkansen daar gelaten).

Sorry maar hooilies die proberen het veld op te komen om iemand in elkaar te slaan, dan ben je ten eerste geen supporter en ten tweede is dat compleet het tegenovergesteld van wat Janssen en Bilate doen. Een beetje stoer dingen roepen naar elkaar is nog al een verschilletje. Ik praat het niet goed, maar wat je nu zegt slaat nergens op.

21 mei 2021 om 08:39

Het verschil zit hem erin dat Anco dingen riep en daarna pas ging vieren.
Provocerende woorden, woorden waarmee ik hier mijn reactie verwijderd zal worden.

Daarna gingen de jongens te keer tegen hem en riep hij, kom hier heen dan, kom dan kom dan

De jongens die zich niet konden inhouden zullen vast en zeker gestraft worden.
Maar in deze laten we Anco en Bilate niet vergeten...

Ik kan een vuurtje stoken, maar als jij er benzine overheen gooit ben je net zo fout.

Dat wetende, is het helaas over en uit....
Het lot heeft bepaald....

Volgend seizoen maar een nieuw team bij elkaar zien te krijgen en wie weet ooit weer terug naar de eredivisie

21 mei 2021 om 09:02

Dat schaar ik een beetje het zelfde als voor de wedstrijd roepen dat dit een finale is, terwijl je nog de halve finale moet spelen. Termen gebruiken als het "verschikkelijke" NEC en NAC horen niet in de Eredivisie. Wetende dat toen FC Emmen promoveerde naar de Eredivisie, de club als 7e in de competitie eindigde. Iets meer respect is dan wel op zijn plaats. Dan vraag je er in mijn ogen wel een beetje om. Evenals dat er in de loop der maanden van alles is geroepen over Anco Janssen en tja dat hij dan zijn gram haalt als zij dan van FC Emmen winnen. Is dan ook simpelweg een koekje van eigen deeg en zijn goed recht. Dan had je maar moeten winnen, leer gewoon je verlies erkennen en get over it.

Eindelijk van Emmen af in de Eredivisie.. Herstel van de Eredivisie in de maak. Nou NEC come on pak die promotie tegen NAC en maak me blij. Nou voor de komende seizoenen ADO, NAC, Graafschap en Roda JC terug en het is weer zoals het hoort. Fortuna, PEC, RKC, Cambuur en GAE eruit. Maar eerst moet NEC terug in de Eredivisie om die geel zwarte uit Arnhem weer te laten wie de trots van Gelderland is!! Oooh wat heb ik een bloedhekel aan Vitesse..

21 mei 2021 om 11:25

Weer te laten zien wie de trots van Gelderland is? Heb ik iets gemist? Ik ben mij namelijk niet bewust van ooit enig succes van NEC

21 mei 2021 om 11:25

Haha leuk dat je voor N.E.C juicht, maar ik ben bang dat we de derby niet snel gaan winnen mochten we promoveren. Vooral uit niet, maarja we gaan het zien. Ik ben benieuwd zondag!

Lullig voor Emmen (en supporters), maar zowel NAC als N.E.C. zijn ploegen die ik graag in de Eredivisie zie! Dus wat mij betreft hartstikke mooi nieuws!

21 mei 2021 om 11:26

Deze clubs horen qua grote gewoon in de eredivisie, net als Roda en ADO

Weer een kunstgras club minder, dat kan ik alleen maar toejuichen. NAC en NEC zijn ook beide mooie clubs daarnaast.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren