Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelsen lachen zich suf om vermeende fastfood-date Januzaj

Laatste update:

In de Engelse tabloids staan zo nu en dan de meest merkwaardige berichten. Aan de overkant van de Noordzee lacht men zich op het moment suf om een verhaal over Adnan Januzaj, die bij Manchester United wekelijks 36.000 euro verdient. In The Sun staat een interview met een studente die zegt dat zij het op een date met Januzaj moest doen met een diner bij een fastfoodrestaurant.

/

Melissa McKenzie vertelt dat de United-ster de gierigste man is die zij ooit heeft ontmoet: "Ik dacht dat hij me zou komen oppikken in een mooie wagen, maar uiteindelijk moest ik hem in mijn oude blauwe Fiesta vervoeren", vertelt de studente. "Hij liet me zelfs mijn eigen parkeerticket betalen! Maar de grootste teleurstelling was dat hij me niet meenam naar een chique restaurant, maar naar Nando's. Normaal ga ik daar alleen naartoe voor een snelle hap met vriendinnen. Nooit gedacht dat ik daar ooit in jurk en op hoge hakken zou belanden met een voetballer van United."

Op verschillende social media wordt er hartelijk gelachen om het verhaal en Nando's, bekend om zijn kipgerechten, heeft via Twitter laten weten dat er een cheque van vijftig pond voor Januzaj klaar ligt: "De tweede date is van ons!" Ploeggenoot Rio Ferdinand plaatste een bewerkte foto op Instagram, waarop te zien is hoe hij Januzaj zogenaamd liet zien waar Nando's zat. De date met McKenzie zou Januzaj, die volgens de studente ook nog eens in zijn United-trainingspak was komen opdagen, in totaal 22 euro hebben gekost.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, wat een eindbaas. Wat is die jongen toch gewoon gebleven.

27 januari 2014 om 20:15

Hij pakt gewoon die gold digger aan, wat denkt zij wel niet.

27 januari 2014 om 20:20

Adnan is slim en houdt niet van golddiggers maar van true love

27 januari 2014 om 20:21

Idd aanpakken die handel

27 januari 2014 om 20:24

Idd zo zie je maar. Zei is een digger

27 januari 2014 om 20:25

Wil ik nog niet direkt zeggen, maar die trut heeft wel even een lesje geleerd. Als je met zo'n verhaal naar de krant gaat ben je helemaal een bitch..

27 januari 2014 om 20:28

ArsenalAddict,

Jij snapt het dus!

27 januari 2014 om 20:41

Je moet de tweets van Andros Towsend eens opzoeken, dan is het een groot feest.

27 januari 2014 om 20:43

Je haalt de woorden uit mijn mond addict, so wat een verrotte diva zeg. Ik ben geen utd fan ofso maar applaudiseer januzaj hiervoor, je weet gelijk waar je mee te maken hebt zeg low class money grabbing ****.

27 januari 2014 om 20:50

Hahahah juist goeije adnan pak die golddiggers maar goed aan

27 januari 2014 om 21:09

mensheid tegenwoordig..

27 januari 2014 om 22:38

Zo wat een baas fock die golddiggers lekker Adnan

28 januari 2014 om 07:43

Januzaj heeft denk ik het filmpje van Jack Whitehall gezien....

http://m.youtube.com/watch?v=sf9j6kpllqc

28 januari 2014 om 17:39

Eh? Ja man, want jullie gaan allemaal in een trainingspakje op date naar een fastfoodrestaurant?? Het is gewoon en gierige lul. Je kunt een golddigger ook prima ontmaskeren door je gewoon netjes te gedragen en je date naar een normale plek te nemen. Volgens mij is Januzai een beetje wereldvreemd. Of het was een grap.

27 januari 2014 om 20:17

Tegenwoordig is down to earth blijven ook al erg, het is nooit goed he..

27 januari 2014 om 20:53

Trouwens arshavins favo plek is mcdonalds en gebruikt nog zelfs de mcdonalds korting coupons voor zijn mc fish. Noem het gierig maar er zijn zat spelers en sporters die helemaal naar de klote gaan door schulden en moeten alsnog een schijtbaan gaan zoeken.

28 januari 2014 om 00:02

down to earth?
dus op een date naar een fastfood restaurant in je Manu gabber aussie?
Kom aan zeg, dit is wel een beetje aan de overdreven kant. Goedkoop zijn mag uiteraard, ookal verdien je miljoenen, maar ga dan lekker zelf koken voor mevrouw.

27 januari 2014 om 20:19

Precies dit is buiten een hele goede voetballer ook nog iemand waar het publiek voor naar het stadion komt.

27 januari 2014 om 21:19

Zeker altijd grappig, het eerste wat de gea deed in Engeland was volgens mij een donut bij de Tesco stelen, dit soort verhalen zijn altijd leuk.

27 januari 2014 om 21:52

Haha, ook een bazenreactie van de Nando's, tweede date is op onze kosten

27 januari 2014 om 22:10

Ja sommige voetballers weten nog hoe ze vroeger arm waren enz. En deze golddigger heeft echt een mooie figuurlijke pakslaag gehad!

27 januari 2014 om 22:11

Ja precies! Als dit verhaal waar is, is het gewoon een test van hem.

Niet ik speel voor United, ga rijk worden, kijk mij eens, dat is een goed iets. Maar de vrouw alles laten betalen, parkeerticket, benzine etc. moah, kan beter :P

27 januari 2014 om 20:23

Tja, eerst om gelijkheid roepen en dan krijg je het, is het weer niet goed omdat t dan wel heel duur wordt.. Ik snap dat je bepaalde verwachtingen hebt, maar deze jongen wilde dus duidelijk niet met zn geld pronken en gewoon een normale date hebben. Blijkbaar komt zij erook vaker met vriendinnen, maar als voetballer mag je er niet meer komen? Oke, parkeerticket laten betalen is wel erg, maar dat zou ik ook doen als ik t niet zag zitten met mn date.

27 januari 2014 om 20:32

Het is gewoon een manier om die wijven te filteren, wanneer zij echt voor hem had willen gaan, had ze wel volgehouden. Door eerst naar een vethut te gaan scheidt hij alvast het kaf van het koren.

27 januari 2014 om 21:40

Is toch gewoon een schraal iets. Je hoeft geen fortuin te spenderen maar je kan je wel als een gentleman gedragen. De vrouw oppikken, nette kleding aan en gewoon naar een leuk plekje ipv een fastfood tent.

27 januari 2014 om 22:40

Inderdaad, je hebt golddiggers en je hebt gierigaards en Januzaj is precies dat laatste. Je gaat toch niet in je trainingspak naar een fastfood restaurant voor een date. Ookal maak je 1000 euro in de maand. Voor een date doe je altijd je best.
Als zij zich netjes heeft gekleed en er naar uitkeek kan ik me teleurstelling en schaamte wel voorstellen.
Step your game up bro!

28 januari 2014 om 00:44

Ik zou net hebben gedaan wat jij nu zegt, maar ben blij dat hij dit niet gedaan heeft.
Is nu duidelijk dat ze voor het geld ging en niet voor de "man".
Januzaj wordt volgende week pas 19 jaar, dus kan er ook wat mee te maken hebben waarom hij kwam aandraven in een trainingspak.

28 januari 2014 om 01:27

Hoezo ging ze voor het geld dus en niet de man? Als student heb ik het natuurlijk ook niet het allerbreedst, maar als ik een vrouw mee op date neem zoek ik in ieder geval een leuk restaurant uit. Wie zegt dat het allemaal duur moet zijn etc. Als je haar naar een leuk, redelijk betaalbaar, restaurant meeneemt, je gewoon netjes gedraagt en kleed, moet het helemaal goed komen. Maar als je je date meeneemt naar een fastfood keten, dan snap ik best dat dat een afknapper is..

Dus ik zou hier niet willen spreken van:"ze koos dus duidelijk voor het geld"

28 januari 2014 om 17:06

Als jij of ik iemand op date nemen zal dat niet voor onze bankrekening zijn in zijn geval zal dat wel zo zijn.
Als ze wou doorzetten had ze dit door de vingers kunnen zien en hup een tweede
date aan kleven.
Als hij de tweede keer nog eens zo komt opdraven mag ze best dan van haar oren maken.
En met alle respect voor die jongen, maar is nog een snotneus en zij is 25 jaar.
Zou ze in haar dagelijkse leven ook met jongens van 18 jaar omgaan die geen cent hebben??
Denk het niet.
Je moet het verschil zien tussen "ons" en "zij" als je weet wat ik bedoel.

Ik vind het prachtig van Januzaj! Waarom zou je zo iemand uitlachen? Nuchtere jongen die zich niet laat gek maken door geld.

Mevrouw dacht even om goed te profiteren...

27 januari 2014 om 20:49

Veel jongeren dragen trainingspakken op straat, dus waarom zou Januzaj het niet doen. Laat staan als hij die ook nog gratis krijgt. Pfff beeld je maar in tientallen trainingspakken van je lievelingsclub. Waarom zou je iets anders willen dragen

27 januari 2014 om 20:36

Hij wordt ook niet echt uitgelachen voor zover ik merk. Het is vooral die vrouw die nu de wind van voren krijgt na dit verhaal. En terecht.

27 januari 2014 om 20:51

Zeer zeker terecht. Ze wilt eerst profiteren en als Januzaj het slim aanpakt, dan klagen bij de media. Lekker van Januzaj!

27 januari 2014 om 21:02

Precies, Adnan hoeft enkel aan geven dat het een gold digger betrof.

27 januari 2014 om 21:09

Ja inderdaad helemaal met Townsend eens trouwens. Dit poste hij op twitter

:these girls make me sick!! How this stuff gets in the paper I'll never know

En

Nandos was too classy for her! I would of bought her a freddo and sent her packing!! p

27 januari 2014 om 20:45

Ik zie het probleem ook niet.
Ja hij heeft nu een leuk contract maar betekend dat soms dat hij het meteen breed moet laten hangen? Dat hij meteen een dikke auto moet kopen en alleen in de duurste restaurants moet eten?
Het enige waar ik een probleem mee heb is dat hij haar het parkeer kaartje laat betalen.
Ik zou zelf niet naar een fastfood keten gegaan zijn maar naar een leuk restaurant (geen duur top restaurant).

Dat zei verwacht dat hij in een mooie auto komt en ze naar een duur restaurant gaan verteld meer over haar dan over hem om eerlijk te zijn (misschien heeft hij helemaal geen auto). En misschien is dat de reden waarom hij het zo goedkoop deed. Aangezien zei direct het verhaal aan de krant verkoopt laat me denken dat er geen vervolg date komt en dat er ook geen gevoelens waren van haar voor hem.

27 januari 2014 om 20:56

Veel zouden het inderdaad anders aangepakt hebben. Maar hij is nog maar 18 jaar. Het kan zijn dat hij nog niet op veel dates is geweest. Ik vind het mooi dat hij zich niet laat gek maken.

En zoals jij zegt, lekker dat die vrouw zoveel verwacht.

27 januari 2014 om 20:51

De mensen die hem uitlachen zijn zelf jaloerse no lifers die kaal dik en lelijk zijn. Hij heeft op zijn 18e al de wereld voor zijn voeten liggen en heeft een mooie toekomst voor zich.

27 januari 2014 om 20:59

Er zijn inderdaad weinig voetballers die zo goed zijn op hun 18. Er wacht hem een grote toekomst en met zo een mentaliteit ook een lange carrière.

27 januari 2014 om 21:18

Wat is er mis met kaal zijn? (ben zelf niet kaal maar ben geïnteresseerd naar je mening)

27 januari 2014 om 21:40

haha gast, vraag maar eens aan iedereen of je liever kaal bent of niet kijk maar wat de meeste zullen zeggen.

Hahaha hij is tenminste zichzelf!

Haha wat een baas.

Natuurlijk is het een beetje apart voor een United (ster), maarja als die vrouw echt interesse had in hem, had ze hem daar niet op afgerekent.

27 januari 2014 om 20:14

Het gaat erom dat hij geen moeite heeft genomen om haar dag te maken. Die vrouw had zich helemaal voorbereid, mooie jurk aangetrokken. En aan de andere kant komt Januzaj in een trainingspak opdagen... Hij had het niet voor zichzelf moeten doen, maar voor haar.

27 januari 2014 om 20:17

hij ist 18 op die leeftijd zijn date's echt niet zo serieus over het algemeen. Ik zou het niet raar vinden als er een misverstand was en hij haar gewoon uitnodigde om te eten terwijl zij aan een formele date dacht

27 januari 2014 om 20:24

Waarschijnlijk was het voor Adnan niet direct bingo, maar leek het hem wel leuk om wat te gaan eten. Zij mag blij zijn dat ze met een United-voetballer op date mag.

Waarom zou Januzaj zich uitsloven, hij heeft ze voor het uitzoeken.

27 januari 2014 om 20:24

En dat was zo erg dat ze haar verhaal in de krant moest doen ?

Die vrouw is dan nog eens 25. Wat moet je dan met een pas volwassen geworden jongen ? De verwachtingen hadden ook best wat lager gemogen.

27 januari 2014 om 20:26

Dan alsnog.. Like he gives a f*ck.. Genoeg golddiggers die in de rij staan voor hem, dus hij kan doen en laten wat hij wilt op dat gebied.

27 januari 2014 om 20:39

Zo denk ik over het algemeen altijd over dit soort kansloze berichten. Op NU nieuwssite zie je soms ook van die domme berichten langskomen van sterren. Het boeit niemand wat, maar toch wordt het gepubliceerd.

27 januari 2014 om 21:00

Ik ga ook niet in een pak gaan eten met mijn vriendin.. Ook niet in training, maar ik ben dan ook geen sporter : P

Hahaha geweldig verhaal. Maar hier moet men zich niet te druk om maken. Die jongen is ook nog maar 18 en ondanks dat hij geweldig kan voetballen,is het ook maar gewoon een mens.

Held! Kan bij mij niet meer stuk die januzai , zo selecteer je wel alle golddiggers eruit behalve de diehards die geld aan het eind van de tunnel zien.

Lijkt me eerlijk gezegd wel een beetje raar hoor. Als dit waar is is Januzaj idd de meest gierige man ooit. Maar je kunt een vrouw toch niet zo behandelen als je zoveel verdiend

27 januari 2014 om 20:16

Als de vrouw dus duidelijk loert op zijn geld omdat ze dit niet vind kunnen dan vind ik wel dat je dit mag doen, ze vind hem waarschijnlijk niks maar is verliefd op zijn geld.

27 januari 2014 om 20:26

Hij is 18 hij is nog niet eens een man. Hij voelt zich waarschijnlijk gewoon nog kind en gedraagt die zich privé ook zo. So what dat die op zijn centen let.

27 januari 2014 om 20:38

Zou me echt ook niet verbazen als zijn vader gewoon het geld beheert. Als ik zie dat hij zowat alle beslissingen in zijn leven lijkt te nemen, ook nu nog...

27 januari 2014 om 21:35

Met trainingspak RESPECT

28 januari 2014 om 00:53

Is ook zo dat zijn vader het geld gaat beheren, want veel is er nog niet binnen hé.

27 januari 2014 om 20:35

Die vrouw gaat ook met hem omdat ze hem zo leuk vind natuurlijk...

Golddiggers, golddiggers everywhere!

"ik dacht dat hij me zou komen oppikken in een mooie wagen, maar uiteindelijk moest ik hem in mijn oude blauwe Fiesta vervoeren", vertelt de studente. "hij liet me zelfs mijn eigen parkeerticket betalen!

Oh de ramp zeg! Weer een meisje wat zich een glamour leven voorsteld.. its all about the money?

27 januari 2014 om 20:42

Voetbalvrouwen, apart soort vrouw..

Die jongen is gewoon zichzelf gebleven, dat wijf is gewoon een trut. Date zeker met hem omdat hij een voetballer is, ander boeide het haar ook niks. Mooi van die jongen dat hij gewoon zichzelf blijft

haha niks mis met nando's
maar wat ik hier niet uit kan halen of zij het als een grap vertelde, of hem echt niet meer mag door deze date

dit noem je nou de ultieme golddigger test.. hahaha

Ondankbare Golddigger!!!

Zij is dus een golddigger. Ik zie het probleem niet, dus omdat hij zoveel geld verdient is hij verplicht om haar in een dikke benz op te halen en naar een 4 sterren restaurant te nemen?

27 januari 2014 om 20:24

Ga jij met je vrouw/dates uit naar mcdonalds?

Have some class xd

27 januari 2014 om 20:47

Aangezien hij in een trainingspak kwam denk ik dat het geen echte date was maar gewoon een hapje eten midden op de dag.

27 januari 2014 om 21:02

Nee, naar de KFC (insert racial joke here...)

Maar nee, dat is inderdaad niet echt een plek waar je op date gaat, sterker nog: ik heb echt een hekel aan het eten in fastfoodketens, ga liever naar een gewone snackbar.

28 januari 2014 om 07:39

Nando's is geen luxe restaurant, maar ook zeker geen Mcdonalds.
Ik zou Nando's in ieder geval niet onder deze categorie scharen

27 januari 2014 om 20:26

Uiteraard, het is ook een ramp om zelf te betalen terwijl je weet dat hij veel meer geld heeft. Maar blijkbaar heeft hij wel haar eten betaald, of hij eet belachelijk veel, anders kom je nooit in je eentje op 18 pond bij een fastfoodrestaurant. Dat word even voor t genak vergeten.

Bullshit lijkt mij, als je 36.000 wekelijks verdient dan ga je echt niet naar een fastfoodketen maar naar een chique restaurant lijkt mij. Ik verdien zijn weeksalaris nog niet eens per jaar en zelfs dan is het gierig om je date mee te nemen naar zo'n restaurant vind ik.

27 januari 2014 om 20:23

Waarschijnlijk was die vrouw één van de velen, die met een voetballer willen om het geld. Zo te zien ging het haar ook om het geld etc., ik denk dat Januzaj dit als een soort test uitprobeerde, om te bepalen of het zo'n type was of dat ze echt van hem hield.

27 januari 2014 om 20:45

Die jongen is 18 en komt in een nieuw land, hoeveel 18jarigen zie jij naar een duur restaurant gaan? Dit is gewoon een meisje dat zich 100% opdrong (want wees eerlijk, toen ik 18 was kon ik een stuk beter krijgen dan haar hoor en hij al helemaal), uiteindelijk ging hij overstag, krijgt hij dit.

Nando's is helemaal geen fastfood lol..

27 januari 2014 om 20:18

het is beter dan een mcdonalds, maar wordt over het algemeen meegrekend tot fastfood

27 januari 2014 om 20:24

Het zit er tussen in vind ik haha. Het is geen Sams, Kfc of McDonalds maar ook geen Princegardens ofz..

Alsof ze met hem ging daten omdat het gewoon een leuke jongen was...

Lekker aangepakt jongen haha! Laat die golddiggers maar goed blijven diggen

Ach als je al geld wilt verdienen door iemand anders zwak te maken in de krant dan heeft januzaj het alleen maar goed gedaan want ik als ik het zo hoor wou zijn alleen maar op date omdat deze jongen bij man utd speelt.

Haha de drempel was zeker te hoog bij het lokale vijfsterrenrestaurant.

Ofwel.. zij doet het voor het geld en niet voor hem. Golddigger respect voor Januzaj!! Flikker maar op met die wannabe wags!!

Slechte date dus voor de Gold-digger , en dan ook nog uithuilen bij de tabloids, wat een dom wijf!!haha nu weet ie ook meteen waarom ze wel wat in hem zag, en dat was niet zijn persoonlijkheid...

27 januari 2014 om 20:30

Verdient zij nog wat aan dr verhaal of zet ze zichzelf gewoon voor schut? Geen idee hoe dat zit bij roddelpers.

Ze heeft wel duidelijk dr intenties getoond ja hahaha wat een baas.

Ik zou op mn 18de ook zoiets als date doen, lijkt me veel leuker dan een 4sterrenrestaurant haha. Dat zij hogere eisen stelt is niet Januzaj's probleem.

Even eerlijk, die vent is 18 en heeft waarschijnlijk een lekkerder wijf dan al die journalisten bij elkaar. Bovendien, rijk word je niet door geld weg te gooien

27 januari 2014 om 20:22

nou ja als hij zijn potentie waarmaakt dan kan hij rijk worden en heel simpel geld weggooien

27 januari 2014 om 20:28

Blijkt een fake story te zijn, een of andere publiciteitsstunt. Niet geheel verwonderlijk aangezien het uit The Sun komt.

27 januari 2014 om 21:03

Makkelijke reclame voor Nando's inderdaad.

Whahaha goed gedaan van Januzaj!!!
Ze is duidelijk alleen geinteresseerd in 'the money & the fame' en ook nog zo dom zijn om dit dan aan een tabloid te vertellen.

Nu komt ze helemaal als een golddigger over.
Schitterend!!!

Ik kom zelf uit albanie, voetbalers zijn ook mensen, maak niet uit waar en wat je eet, die gaat ook naar wc, zij dacht dat de jack pot had verdient met iemaand die een week salaries zo big heeft....

this time, she has the pussy, but the man is the bos

27 januari 2014 om 22:38

Dus... Voortaan biertje minder doen?

Kom op man, je kan toch wel iets degelijks aantrekken. Deze man komt gewoon opdagen in een trainingspak. Als het natuurlijk waar is wat deze gold-digger zegt, want dat moet ook gezegd worden. Ik vraag me alleen af wat er na die date gebeurd is, waarschijnlijk niks.

Melissa McKenzie is dus een geldwolf... Net zoals vele andere voetbalvrouwen.
Wel een heerlijke actie van Januzaj!

27 januari 2014 om 20:26

Ja man daten met een knappe vrouw, geen moeite doen, en lekker alsof je zondag uit je bed komt met een vrouw afspreken..

Ik ben een arme student maar heb nog nooit date gehad bij fastfood of whatever :P

Niet iets uitmaakt , vibd leuk verhaal hahaha

27 januari 2014 om 20:29

Waarschijnlijk is dit ook geen echte date maar meer even iets gaan eten, en ga je liever 100 euro betalen voor een beetje aardappelen met gras dan 20 euro voor een lekkere portie kip waarvan je geniet en wat je vult?

27 januari 2014 om 20:54

Ik ben king off the bios Succes formule ik zeg het je

27 januari 2014 om 22:04

Hahahah ik heb hem genoteerd

Vind het geniaal. Mevrouw dacht natuurlijk alleen maar aan de $ ,dat heet van een koude kermis thuiskomen

28 januari 2014 om 00:13

?
ze heeft nu juist een verhaal dat goed verkocht kan worden aan de media. Die heeft echt prima geld gemaakt voor een nare middag met een lakse jongen.

Volgens mij ging was het een test en zij is zwaar op haar bek gegaan.

28 januari 2014 om 00:13

hoezo?
ze heeft haar verhaal aan de media verkocht. Dat was een duffe date met die lakse jongen wel waard denk ik ?

Hahahahahaha wat een baas!!
Maar de vrouw is 25 kon ze niemand van haar leeftijd vinden ofzo

Go Adnan Januzai!

Een fastfood restaurant is misschien niet de beste datingsplek maar het feit dat dit wijf het nodig vindt om Januzai zo belachelijk te maken vind ik zeer triest. Hij kent je niet eens, dit is toch een eerste date? Wat verwacht je dan? Dat je in een limo wordt opgehaald en naar een 5 sterren restaurant wordt gebracht ofso? Wees blij dat je een keer aan tafel mocht met een United speler. Wat hadden die hard United hooligans wel niet willen doen daarvoor.

Pure golddigger. Ondankbaar tuig.

27 januari 2014 om 20:55

Ainieste8,
Je hebt helemaal gelijk! Ik bijvoorbeeld zou een morrd doen om uberhaupt een utd speler te ontmoeten, al was het op de wc!!! Voor mij zou het een onvergetelijke ervaring zijn, ik zou echt ontzettend blij worden, niet sarcastisch, ik doe egt alles om zo iemand te ontmoeten.

On: wat een k- u- t wijf joh, wees blij dat je met adnan uit mag, ik zou het eens uperdate vinden, en na nandos misschien ff bij mij of hem filmpje kijken, ik zie het al helemaal voor me, lijkt me egt super! En dan loopt zij te zeiken, baas janu!!!

27 januari 2014 om 21:38

Gast, niks beledigends ofso hoor en ook niks mis mee, maar je gaat wel veel te ver klinkt heeeel erg homo misschien ben je dat ook wat niks ergs is hoor

27 januari 2014 om 22:33

Persoonsverheerlijking is zielig. Je moet eens even heel goed luisteren. Ga hulp zoeken bij een psycho. Dit is echt niet goed.. Hoop dat je dit bericht goed in je geheugen prent. Dat je later met het schaamrood op je kaken er nog aan terug mag denken. Schaam je diep..

28 januari 2014 om 18:37

beste tortoriina,
ik ben een meisje, dus homo zou ik niet kunnen zijn.
en dat ik zo ver ga is omdat ik de grootste utd fan ben op de aardbol.
en waarom zou ik homo zijn? het is tog vrij normaal dat je er alles aandoet om je zoiemand te ontmoeten? en kom nou niet aan dat ik lesbisch ben, ik heb namelijk op het moment een vriendje. dus de volgende keer dat je een reactie plaatst, denk er even bij na want dit is de domste reactie ooit op vz.
ga hulp zoeken tortoiina, als je geen leven hebt ga dan niet dom lopen doen tegen anderen aub.
@moderators, verwijder mijn bericht aub niet, het heeft niks met dit onderwerp te maken maar ik vond dat ik dit wel even tegen deze domme totoriina mocht zeggen

Als ik haar betoog zo lees heeft hij er zelfs nog 22 euro teveel aan besteed, mits het waar is natuurlijk (betwijfel het)...

Mensen lachen hem misschien uit weetje
Maar hijs gewoon slim. Zo kom je der achter oft een gold digger is. Die vuile bitch hahahaha
Hijs gewoon een eindbaas en gaat een leuke vrouw tegen komen die echt van hem gaat houden en niet om z'n rekening
En ik gun hem dat ook!

Wat dacht die snol dan dat hij haar meteen een rolex zou geven. Hij weet in ieder geval nu dat ze alleen uit is op zijn geld..

Haha, de ultieme test voor een vrouw.

Lijkt me erg lastig trouwens om als profvoetballer een vriendin te vinden die geen golddigger is, vooral op die leeftijd. En het geeft wel aan dat ze een golddigger is, als je zo naar haar verhaal luistert.

Ik vind het een held, verder wens ik de meid veel plezier met de aandacht die ze gekregen heeft.

Waarschijnlijk zag hij haar gewoon als een fan wat extra aandacht wilde, geeft hij het, gaat ze nog triest doen ook.

Klasse Die gold diggers heb je niks aan.

J*zus, en hoeveel 'gratis' reclame heeft dit 'opmerkelijke' verhaal Nando opgeleverd? Denk even 3 seconden na mensen, alsjeblieft zeg... Probeer het in ieder geval even, gewoon effe nadenken, die hersentjes even laten werken...

27 januari 2014 om 21:07

Sowieso hebben ze dit verzonnen. Ze gaven hem ook een tegoedbon van slechts 50 pond, terwijl de echte beroemdheden de nando's blackcard krijgen.

27 januari 2014 om 21:32

Exactly, geeft meteen aan hoe makkelijk er 'nieuws' gemaakt kan worden. De meeste leden van vz volgen als makke lammetjes....

Gewoon een berg kip vreten en je dure geld bewaren voor belangrijker zaken. Deze jongen hoef je niks meer te leren.

Ik snap niet waarom hij een

Geweldig haha, kan dit wel waarderen! Niets mis mee. Die vrouw deed het blijkbaar toch alleen maar voor zijn geld. Net goed.

Januzaj heeft wel beetje overdreve.. Pak teminste uw meisje op me uw eigen wagen fzo nie door haar das wel.schande.. Voor de rest buh fastfood voor me zou ook hetzelfde geweest zijn ieder zijn eigen smaak maaky nie uit hoeveel je verdiend fastfood blijft meestal toch het beste.. Maar trainingstenue ?? Misschien heeft hij dit echt wel allemaal.expres gedaan om te zien of hoe zij zou reagere op het gebied van geld of zij alleen maar uit is op geld ik zou zegge gefaaldddd maar januzaj mag beetje iets minder doen haha nie zo hardddd

Lekker Adnan! Dat is nog 18 pond teveel voor een golddiger.

Goh heb je weer zo een. Het is ook nooit goed he.. moet weer in de spotlights staan en aandacht hebben.

Gerechtigheid heet dat. Moet die meid maar op normale jongens vallen en niet op poen.

Mooie reacties ook van spelers als Sterling, Townsend en Ferdinand!
Wat n held!

Goedzo Adnan, pak die golddiggers maar eens goed aan!

Denk overigens niet dat Januzaj dit zelf als een date zag, aangezien hij in een trainingspak kwam aanwandelen. En aangezien die vrouw het toch blijkbaar alleen deed voor het geld, had hij geen betere actie kunnen bedenken.

Lekker voor je golddigger! Adnan goed gedaan jongen, gewoon om lachen.

Heb m nooit gevolgd maar ben in 1 klap fan. Ga m vanaf nu op de voet volgen!

Grappig verhaal waarvan we maar moeten aannemen dat het waar is.

Ik moet wel eerlijk zeggen.
Die date van januzaj is lekker!

28 januari 2014 om 00:11

.. voor een bekend persoon die veel geld verdient.
hallo het is echt een sloerie bovenste plank.

Wat nou gierig? Volgende keer zelf je eten betalen in dat geval en bedankt voor de gratis reclame. Laterrr

In iedereen trapt hier ook in he, niet te geloven. Nando's lacht zich rot! Al eens een foto van die 'studente' gezien? Die ziet eruit alsof ze rechtstreeks van de Wallen komt. Uiteraard komt dit verhaal gelijk bij een 'kwaliteitsmedium' als The Sun terecht. En Nando's was er natuurlijk als de kippen bij (get it) om dit op Twitter, Facebook etc. te zetten. 'kwaliteitsmedia' (waaronder Voetbalzone) pikken dit vervolgens lekker op en voila, een PR-meesterwerkje is geboren.

http://prexamples.com/2014/01/nandos-reacts-to-adn...

28 januari 2014 om 00:10

21e eeuw. social media. reclame. alles.
Die vrouw ziet er zo uit maar zo zien er wel meer voetbalvrouwen uit. Ik kan me weinig intellectuele voetbalvrouwen voor de geest halen, en die vrouwen zitten dan ook echt bij de groot-groot verdieners met een wat hogere leeftijd dan Januzaj. Daarbij heb ik het idee dat al die vrouwen beginnen als snolletjes, en door money etc. hoeven ze geen kleren meer te kopen bij de markt, dus tadaa ze zien er lief en chic uit. Zo gaat dat.

Prachtig van Januzaj, nooit jezelf veranderen voor een goedkoop meisje. Wat denken ze toch van zichzelf, dat ze prinsessen zijn uit een sprookjesverhaal?

Om nooit te vergeten: toen Litmanen bij Barcelona speelde, stond een vriend van mij na de training bij de uitgang van de parkeergarage alle sterren op te wachten. De ene Ferrari na de andere Cadillac kwam naar buiten. Totdat daar ineens de koplampen opdoken van... een aftandse Fiat Panda, met achter het stuur een zekere J. Litmanen. Waarschijnlijk ging hij daarna gewoon nog even naar El Corte Ingles om voor 6 euro 30 zijn avondmaaltijd en een televisiegids te kopen.

Litmanen en Januzai, de antihelden van het voetbal, maar voor mij juist daarom de echte helden.

25-jarige studente die met een 18-jarige jongen op een date gaat. Die Januzaj had al door wat voor vrouw dit was.

She take my money when I'm in need.
Yeah she's a trifling friend indeed.
Oh she's a gold digger way over town.
That digs on me.

Golddigger dit, Golddigger dat...
Leuke reacties allemaal hier maar als puntje bij paaltje komt zouden de meesten van jullie zo'n mooie vrouw gewoon meenemen in een dikke Benz naar een duur restaurant.
Ik zou dat in ieder geval wel doen, achja laat jullie maar denken wat een geweldige actie dit was van Januzaj...
Lijkt me vrij normaal dat je je als man een beetje uitslooft voor een date.

27 januari 2014 om 22:40

Als ik die foto zo zie, dan ziet zij er ook niet super uit hoor.

Wat is de nieuwswaarde van dit artikel? Dit gaat niet over voetbal maar over iemands priveleven. Eigenlijk nu al teveel tijd aan dit goedkope artikel besteedt

28 januari 2014 om 01:08

Wees eens objectief.. Eigenlijk is dit best een leuk verhaal!

Nando's is ook gewoon een goede fastfood toko, zeer terecht dat hij daar ging eten.

Gaat het bij een date niet om de gezelligheid ipv met welke auto er naar toe gereden wordt en wie betaald?
Ze moet blij zijn, bij een dure tent had ze ook de helft mee moeten betalen wat haar misschien te veel was geweest. Daarom een goedkope tent. Toch galant.

Haha zal die mislukte golddiggers leren. Als je hem echt graag ziet is dit de normaalste zaak van de wereld. Denk dat de vader van Januzaj daar ook voor iets tussen zit, dat die hem gezegd heeft om z'n liefjes te testen.

Goedzo adnan zo hoort het boy!

Verbaast me enigszins dat iedereen het top vindt van die Januzaj hoe hij zich gedraagt. Het is echt lager dan laag om überhaupt bij de mac te eten, maar dat terzijde. Een date is wel even wat anders, het is gewoon een ongeschreven regel dat je zoiets ordinairs niet doet man.
Los van de kosten of juist minder kosten, je neemt een lief mevrouwtje niet naar een fastfood tent. Ga lekker zelf / samen koken of ga naar de Vapiano. Daar heb je voor tien euro ook lekker pasta en een drankje.
En dan een trainingspak, het is al erg zat dat je die aanmoet bij sporten, laat staan bij een date met een schattig meisje. Je hoeft je ook niet op te dossen extreem, maar dit komt wel echt heel erg laks over. Zonde hoor, ik had al geen hoge pet van 'm op maar dit verhoogd die pet niet echt nee.

28 januari 2014 om 00:31

Who cares eigenlijk? Als rijk persoon moet je juist kijken hoe echt de meisjes zijn waar je mee bezig bent. Deze was dat duidelijk niet. En denk je dat het een schattig meisje is? Een 25 jarige op date met 18 jarigd sloerie eerste plank. Jij zoekt gewoon excuses om die jongen te haten.

28 januari 2014 om 00:49

Ajaxcunian.
Het zegt genoeg over Januzaj zelf dat hij niet eens kijkt naar meisjes van zijn eigen leeftijd / één jaartje jonger. Jongens schijnen mentaal wat jonger te zijn dan meisjes dus oudere meisjes in een relatie zijn best zeldzaam.
Mevrouw wou misschien alleen geld, meneer wou net zo goed waarschijnlijk alleen seks met één of andere simpele ziel omringd door make-up. Maar ik vind het dan gewoon ordinair om je meisje, sloerie of niet, dan mee te nemen naar een ordinaire tent met je asociale kleding aan. Punt, dat is mijn mening. En Januzaj mocht ik sowieso al niet, ongeacht deze date ofniet, dit is gewoon niet goed.

28 januari 2014 om 03:12

Sinds wanneer bepaal jij wat asociaal is of niet? Hoezo is een trainingspak asociaal? Ik bedoel je gaat niet naar een bussinesmeeting of een sollicitatiegesprek waarom zou je dan niet lekker in een pakje mogen lopen? Ik bedoel ik weet niet hoe oud jij bent maar op die leeftijd is het heel normaal om er in rond te lopen. Of kom jij uit wassenaar uit een kakkerbuurt met hilfiger kraagjes omhoog? En jij koken voor een chick? Gast dat is het meest verwijfde wat ik heb gelezen man.

Jammer golddiggertje! Die dacht nooit meer haar studieboeken aan te hoeven raken. Al haar vriendinnen natuurlijk verteld dat ze met januzaj op een date ging. Haha. Zie het al voor me! Kom claire, laten we melissa bellen hoe het met januzaj is geweest! Haha

Mwoah de geur van gold digger is aanwezig maar goed dat doet er verder ook niet toe. Vind het wel knap dat die jongen lekker louche is en zich gewoon gedraagt naar zijn leeftijd.

Maar, als je op een date gaat - maakt niet hoeveel geld je bezit - is het wel de bedoeling dat jij jezelf EN je date vermaakt. Anders is de hele date ook een grote grap. Zeker als de meid zich een beetje moeite doet - ondanks dat ze het geld kan ruiken.

Vermakelijk nieuws!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren