Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSV meldt zich met concrete interesse bij Sevilla in Januzaj

Zaterdag, 28 januari 2023 om 18:54Jordi Tomasowa • Laatste update: 20:35

Adnan Januzaj staat in de nadrukkelijke belangstelling van PSV, zo meldt Voetbal International. De Eindhovenaren hebben zich bij Sevilla gemeld voor de 27-jarige aanvaller en maken serieus werk van zijn komst. Het Eindhovens Dagblad meldde vrijdag al dat PSV geïnteresseerd is in Januzaj. De Belg is gewild door meerdere clubs, maar heeft zijn voorkeur uitgesproken voor een transfer naar de Eredivisie vanwege de korte afstand tot zijn familie. Januzaj staat bij zijn huidige werkgever Sevilla onder contract tot medio 2026, maar komt daar amper aan spelen toe.

De Eindhovenaren zijn na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke naarstig op zoek naar versterking voor de vleugels. Bronnen rond PSV weten te melden dat er ook contact is gelegd met Januzaj. Waar het Eindhovens Dagblad vrijdag nog meldde dat de aanvaller momenteel geen topprioriteit voor de de technische leiding in het Philips Stadion is, schrijft Voetbal International dat PSV zich alsnog bij Sevilla heeft gemeld. Januzaj is vijftienvoudig Belgisch international en na vijf jaar bij Real Sociedad maakte de technicus afgelopen zomer de overstap naar Sevilla. Een gelukkig huwelijk is dat echter nog niet gebleken.

Het Eindhovens Dagblad maakte ook melding van de interesse van PSV in Anthony Elanga. Het huren van twintigjarige Zweed van Manchester United lijkt een moeilijk verhaal te worden, al is het geen onmogelijke opgave. Naast Elanga staat ook Kamaldeeen Sulemana nog altijd in de belangstelling van de Noord-Brabanders, al heeft ook Southampton serieuze interesse in de Ghanees. De Premier League-club zou vrijdag zelfs een bod van twintig miljoen euro hebben uitgebracht op de Afrikaan.Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door stb040)

Wordt een goeie dit.. nog een aanvaller erbij en verdediger (rechtsback)

28 januari 2023 om 19:49

Dat zeiden we 10 jaar geleden ook al! Maar wel een toevoeging voor PSV, een echte buitenspeler die ook de achterlijn op zoekt en met een voorzet komt. Zal de Jong ook wel blij van worden 😉

28 januari 2023 om 20:17

Daar hoef je de achterlijn niet voor te halen als ik Gakpo zag. Haha maar snap wat je bedoeld uiteraard

28 januari 2023 om 22:26

Moet je niet aan beginnen, slechte mentaliteit. Heeft alleen onder Moyes bij United 1 seizoen laten zien wat hij kan. Daarna is t niet veel meer geweest.

Voor een leuk bedrag gewoon doen. Prima aanwinst, geen geweldenaar. Maar voor de breedte zeker nodig.

28 januari 2023 om 20:32

Nee, nee, nee. Dit is toch geen aanwinst? Al 10 jaar talent. Laat niets zien en doet al 10 jaar geleidelijk stapjes terug. Afdankertje van de nummer 15 van La Liga. Dan heb ik liever dat we het doen met Bakayoko.

28 januari 2023 om 20:39

Deze jongen is wel wat verder dan Baka op dit moment en we hebben nu vertessen ook weg is gewoon te weing aanvallers. Dus voor een leuk prijsje is dit gewoon een aanwinst voor PSV op dit moment. We willen kampioen worden (al zie ik top drie al als winst dit seizoen). Daar hebben we meer spelers voor nodig.

28 januari 2023 om 20:55

We willen kampioen worden? Ik wil de Europa League ook wel winnen. Dat is toch allebei volkomen kansloos of ben ik gek? Met Mwene, Teze, Ramalho, Max moet je blij zijn als we derde worden. Feyenoord is een veel beter team. Twente steekt verdedigend beter in elkaar. AZ is veel beter in balans. En Ajax gaat waarschijnlijk ook wel wat beter draaien met een nieuwe trainer. Daar gaan een of twee afgedankte, middelmatige vleugelspelers weinig aan veranderen vrees ik.

28 januari 2023 om 21:00

Volgens mij heb ik tussenhaakjes mijn doelstelling er ook bij gezet. Echter is de doelstelling van het bestuur toch echt kampioen worden.

Echter voor een top drie notering hebben we ook gewoon spelers nodig. Ik zie deze speler graag komen, mocht hij voor een vriendschappelijk prijsje komen en minder salaris accepteren. En dan ga ik er maar van uit dat we hem kopen?..

29 januari 2023 om 06:24

Haha, grappenmaker. Later tussen haakjes wat toevoegen en er dan naar verwijzen. Erg makkelijk. Anyway, we gaan zien wat er met Januzaj gaat gebeuren.

Als je naar zijn statistieken kijkt wordt je niet heel gelukkig... beetje 'eeuwig' talent, maar misschien kan die het hier wel laten zien. Leuke dribbel.

Verwacht dat een huur met optie tot koop voor Januzaj de enige transfer wordt van PSV op de vleugels. Zeker met hoe weinig tijd er nog is voor de transfermarkt weer sluit, en Simons die het uitstekend doet op de vleugels, zal er wel gedacht worden dat dit voldoende is (met Simons en El Ghazi links, Januzaj en Bakayoko rechts). Wel veelzeggend dat het weer een geflopte speler uit een topcompetitie is, in plaats van een smaakmaker uit een kleinere competitie. Scouting doet PSV niet meer aan onder Vennegoor, er wordt alleen gekeken naar bekende namen.

28 januari 2023 om 19:12

Idd. Iemand die daadwerkelijk spelers kan scouten zou op dit moment de beste transfer voor PSV zijn.

28 januari 2023 om 19:12

Helemaal eens. Al geef ik ze de komende zomer nog de kans om eens met een jong groot talent te komen. Als ze het dan weer verkloten met gare Transfers, ben ik er wel klaar mee.

28 januari 2023 om 19:23

Verwacht dat Stewart het wel goed gaat doen bij PSV, heeft bij AZ ook uitstekend werk verricht na de Scheringa jaren om de club weer op te bouwen. Tevens een voordeel dat hij met zijn ervaring in Amerika talenten uit de MLS in kaart zal hebben, wat voor een club als PSV nog een betaalbare markt is.

28 januari 2023 om 19:48

Dat is dus een nadeel aangezien buiten Beasley die ook niet geweldig was maar in n geweldig team zat niet veel vandaan komt.

29 januari 2023 om 03:10

Aaronsen, Clarke, Bello, Cannon, die keeper van Chicago en zo zijn er nog wel een paar zijn anders prima spelers die nog in de MLS spelen of er net zijn vertrokken. Dan heb je ook nog buitenlandse namen als Martinez, Elis en Ruidiaz die best wat kunnen. Die competitie wordt steeds aantrekkelijker qua spelers.

28 januari 2023 om 19:22

Buiten dat de scouting zeker beter kan wordt ook steeds meer zichtbaar hoe wij het afleggen tegen de grote competities. In engeland kan de degradatiekandidaat gewoon 20 miljoen opzij leggen, iets wat PSV nooit gaat doen, zeker niet in deze tijden. de eeuwige 'buitenkansjes' waar PSV het over heeft wordt ik wel moe van. Kijk naar feyenoord, iets breder kijken in je scouting kan gewoon pareltjes opleveren!

28 januari 2023 om 19:38Feyenoord laat inderdaad zien dat er veel te bereiken is met goede scouting. Aursnes, Trauner en Hancko allemaal uit kleinere competities voor schappelijke bedragen opgehaald en stuk voor stuk voltreffers. Japan is bijvoorbeeld ook een markt waarin dat mogelijk is, zie o.a. Celtic momenteel, maar dan moet je daar wel scouten tuurlijk.

PSV heeft het wel geprobeerd met Ramalho, al kwam die denk ik voornamelijk doordat Schmidt twee keer eerder met hem had gewerkt. Hebben notabene nog tegen Trauner gespeeld in de EL met Lask, maar uiteindelijk is de verkeerde "topper" uit Oostenrijk binnengehaald

28 januari 2023 om 20:13

Ik heb dat onze nieuwe technisch directeur ook alles beter gaat uitzetten. Brands moet op dit moment de hele club leiden in crisistijd, ga er maar aan staan. Ik neem genoegen met Junazaj en Brantwaitthe definitief binnen halen. Dan zal een top drie mogelijk moeten zijn dit jaar. Hebben we europees voetbal en hoeven we niet gelijk de gehele transfersom van Madueke ook opzij te leggen.

28 januari 2023 om 20:10

Ik denk dat januzaj een uitstekende speler is voor psv. Buiten dit zie ik zo ook niet echt direct echte haalbare versterkingen. Halve aankopen doen brengt je ook niks, dan kunnen ze beter de jeugd wat kansen geven. Zo zijn Gakpo, bergwijn en Depay ook begonnen. Wie weet wat er weer tussen loopt!

28 januari 2023 om 20:17

Vennegoor is geen hoofd scouting meer.

28 januari 2023 om 20:19

Scouting en td werken normaal gesproken nauw samen en dan is de td uiteraard eindverantwoordelijk. Er is nu echter geen td, die is er pas in maart met Stewart.

Ben met je eens verder dat dit allemaal te mager is voorin tot nu toe en dat er twee wingers bij moeten, niet een.

29 januari 2023 om 09:00

Een huur met koopoptie kan geen kwaad, zeker niet omdat Januzaj niet vrij is van twijfels over zijn functioneren en rendement. Ik mag toch hopen dat PSV snel geleerd heeft van El Ghazi en nu weet hoe risicovol het vastleggen van afdankertjes uit de buitenlandse subtop is. Laat deze Belg het eerst maar bewijzen voor je er geld achteraan steekt.

Overigens inderdaad weer armoe troef wat scouting betreft. Sommigen zeggen terecht dat de beslissing bij het technisch kader ligt en de scouting slechts adviseert. Maar het wil er bij mij niet in dat een AD, die van een TD onthand is en noodgedwongen zelf deze 24/7 baan erbij moet doen, op eigen houtje open deuren intrapt en bij de usual suspects uitkomt. En stuk voor stuk onhaalbaar, want Tsygankov, Sulemana, Danjuma, Gil, Elanga en nu weer deze Januzaj. Zoek ‘lastig verhaal’ en ‘PSV’ op en je hebt een boekvullend overzicht van PSV’s scouting.

Hoe kan het dat daar geen enkele naam uit Latijns-Amerika tussen staat bovendien? Exequiel Zeballos, Facundo Farias, Pablo Solari… waarom staan dat soort talenten niet op de shortlist? Bord van schoot en aan het werk Vennegoor, neem eens een voorbeeld aan Feyenoord!

Ze zullen de grote zak geld bij PSV nu wel ruiken. Dit is niet goed voor de onderhandelingspositie, maar de Eindhovenaren moeten zich wel versterken willen zij een rol spelen in de titelstrijd dit seizoen. Ze moeten een voorbeeld nemen aan Feyenoord. Voor weinig geld bruikbare spelers gekocht. Dat noem ik nou goed beleid!

28 januari 2023 om 20:13

Welke versterkingen van Feyenoord voor weinig geld zijn tot nu toe nou echte versterkingen gebleken? Ik vind paixao, gimenez, Danilo, timbre en Rasmussen noem ze maar op eigenlijk allemaal nog niet heel erg bijzonder. Feyenoord heeft een goede verdediging, een geweldig publiek en kokcu die ze vooral de overwinningen bezorgen. Hancko is wel een uitstekende aankoop gebleken. Maar puur de spelers die ze gehaald hebben woord Feyenoord echt geen kampioen mee. De spelers die het echt doen zijn vooral de spelers die er al waren

Ben benieuwd, nooit ergens uit de verf gekomen en nu altijd bankzitter bij Sevilla wat niet draait. Vroeger een groot talent, mag hopen dat het niet op basis van dat tot interesse is gekomen..

Lijkt me een betere aanwinst dan Ocampos

28 januari 2023 om 19:25

Volgens mij is de terugkomst van Ocampos nou net de reden dat Junazaj weg mag haha ..

Ik had hem toevallig vorig seizoen zien spelen in het Philips Stadion tegen PSV (2-2 met Sociedad) en ik vond hem echt bizar goed. Echter, hij is natuurlijk niet voor niks bij meerdere clubs nooit vast de eerste keus. Mocht hij een lager salaris accepteren dan vind ik het geen slechte keuze. Als hij een groot verdiener gaat worden zou ik het niet wagen.

28 januari 2023 om 19:41

Speelde die wedstrijd inderdaad geweldig, maar was überhaupt een van de leukste wedstrijden die ik ooit heb gezien

Vennegoor en zijn scouting zijn prutsers van de hoogste orde. Armoede

28 januari 2023 om 20:16

Vennegoor is al een tijdje geen hoofdscout meer.

Nou meld ik me doorgaans niet graag in mannen, zeker niet Januzaj, maar op ieder potje past een deksel. Lekker jezelf zijn PSV.

Nog maar 27, en al een heel voetballeven achter zich. PSV is deze transferperiode toch al slecht begonnen, je kan nu een paar paniekaankopen maar het seizoen is nu toch al verloren. Proberen 2e te worden achter Feyenoord

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4244
2.Feyenoord3228
3.AZ3022
4.FC Twente3013
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. ZimuanganaAanvaller
W. BenítezKeeper140
Y. VertessenAanvaller123
J. van DuivenAanvaller00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
J. DrommelKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

87 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren