Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Thorgan Hazard maakt voorkeurstransfer kenbaar aan Everton en PSV

Maandag, 30 januari 2023 om 16:52Guy Habets

Thorgan Hazard heeft te kennen gegeven dat hij het liefst een transfer maakt naar PSV. Dat weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. De Brabantse club kreeg concurrentie van Everton in de strijd om de handtekening van Hazard, maar door deze opsteker uit het kamp van de speler zelf ligt PSV nu op pole-position.

De interesse van PSV in het broertje van Real Madrid-ster Eden Hazard is al een tijdje bekend. Het Eindhovens Dagblad weet nu te melden dat de kans aanwezig is dat het op Deadline Day van een transfer gaat komen, aangezien de aanvaller zelf te kennen heeft gegeven dat hij het liefst naar PSV zou willen verkassen. Ook Everton hoopt op de handtekening van de Belgisch international, die bij Dortmund niet kan rekenen op een basisplaats. Een vertrek ligt daarom voor de hand.

Hazard is momenteel in gesprek met algemeen directeur Marcel Brands, die ook in de slag is met BVB. Er wordt nog gesproken over de 'voorwaarden' van de transfer, schrijft Elfrink. Het zal naar alle waarschijnlijkheid gaan om een huurdeal. Hazard kwam dit seizoen in liefst 15 van zijn 21 duels dit seizoen als invaller binnen de lijnen. In Eindhoven lijkt zijn perspectief op minuten een stuk gunstiger, aangezien hij als directe vervanger van de vertrokken Cody Gakpo en Noni Madueke kan worden gezien.

Ook Adnan Januzaj (Sevilla) en Anthony Elanga (Manchester United) staan nog altijd hoog op het lijstje van PSV. Eerstgenoemde zou ook wel oren hebben naar een transfer, maar het Eindhovens Dagblad schreef zaterdag 'dat het geen haalbare of gewenste kaart lijkt'. De lokale krant van Eindhoven rapporteerde eerder al dat een huurtransfer van Elanga waarschijnlijk te hoog gegrepen is voor PSV. Ook de naam van Donyell Malen – ploeggenoot van Hazard – is gevallen, maar hij wordt eveneens niet haalbaar geacht.Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door rochus)

Mooi, van Aanholt voor Max ga je ook op vooruit. Als dit een match is kan PSV bij winst op Feyenoord favoriet worden voor de Eredivisie

30 januari 2023 om 17:00

Ha, PSV gaat natuurlijk nooit van Feyenoord winnen in de Kuip.

30 januari 2023 om 17:02

En als het al gebeurt zijn ze absoluut geen favoriet voor de titel. Geen idee hoe je dat als psv supporter in je hoofd haalt met zo n selectie en trainer

30 januari 2023 om 17:03

Net als dat PSV niet in de Arena zou winnen van Ajax. Ik moet eerlijk toegeven ik vind PSV dit jaar niet geweldig, maar in toppers gaven ze tot nu toe altijd thuis. Dat is ook wel eens anders geweest ten opzichte van de voorgaande jaren.

30 januari 2023 om 17:04

Dat was nog met Gakpo, een De Jong in vorm, Madueke vanaf de bank... Andere tijden.

30 januari 2023 om 17:13

Lincoln

Ook met het vertrek en de slechte vorm van Luuk had Psv ook nog gewonnen hoor.

Voor Zondag acht ik ze kansloos.

30 januari 2023 om 17:14

En wie is dan wel favoriet voor de titel? De ene (top)ploeg is nog kwetsbaarder dan de andere. Wij hebben in ieder geval wel met Xavi Simons de smaakmaker van de Eredivisie en in principe het beste middenveld. De verdediging kan beter, maar met v Aanholt ipv Max ga je er zeer waarschijnlijk op vooruit en met de beste Hazard van dit moment en een talentvolle spits ga je er gewoon op vooruit ten opzichte van de eerste seizoenshelft. Laat maar komen dat restant!

30 januari 2023 om 17:19

Beste middenveld? Alleen Sangare is top. Simons speelt nu veel meer op de zijkanten. Dus die reken ik niet mee. Verder is je verdediging echt veel te matig. Feyenoord is natuurlijk de grote favoriet voor de titel.

Van Aanholt is Galatasaray en de fans super blij mee dat ze van hem af zijn, hoezo dan op vooruit? Beide gewoon matig. Van Aanholt intussen ook al 32. Hazard zou wel een aanwinst zijn.

Maar je gaat er absoluut niet op vooruit tov eerste seizoenshelft.

30 januari 2023 om 17:28

Ajax reken ik niet mee, want wij moeten maar eens drie of vier duels op een rij winnen. Maar ik vind het middenveld van Feyenoord persoonlijk duidelijk beter dan het middenveld van PSV. Kokcu is enorm onderschat, Szyamanski is geweldig en de potentie spat er vanaf bij Timber.

30 januari 2023 om 17:29

Gaat niet om wat jij vindt maar om de feiten, Xavi staat op papier misschien op de flank maar is gewoon een middenvelder. Met wat aanvallende kwaliteiten erbij is de nationale top 3 gewoon gelijk aan elkaar met aanvallende kwaliteiten en een achterhoede om je de ogen uit de kop te schamen.

30 januari 2023 om 17:31

Ik denk dat je Hazard heel erg overschat.

30 januari 2023 om 17:37

Bijna iedereen had PSV als favoriet tegen een zwalkend Ajax in de Arena. Dat is wat anders dan Feyenoord die dit seizoen pas 1x verloren in de Eredivisie. Daarnaast zijn de statistieken van PSV in de Kuip uiterst belabberd. Dus ja, Feyenoord is wel degelijk de grote favoriet voor die pot. Maar verrassingen bestaan nog in het voetbal, de bal is rond.

30 januari 2023 om 17:43

@pieterpost: jullie hebben niet het beste middenveld,niet de beste verdediging,niet de beste keeper en ook niet de beste aanval. Daarnaast sta je 3e dankzij 2 spelers die inmiddels zijn vertrokken en heb je een trainer die er nog niet klaar voor is. Het is overduidelijk dat Feyenoord en daarna AZ de favorieten zijn op dit moment. Maar laat dat restant maar komen inderdaad: Feyenoord krijgt nog psv en Ajax en als laatste 8 wedstrijden vooral clubs onderaan het rechterrijtje

30 januari 2023 om 17:44

Maar als hij linksbuiten staat is hij die wedstrijd dus geen middenvelder. En ook zou hij op het middenveld spelen is het middenveld van Feyenoord nog steeds sterker dan die van PSV. Meer dynamiek en meer scorend vermogen.

30 januari 2023 om 20:09

Ik kan er niets aan doen, maar ik moet altijd lachen om jouw verhaaltjes Pietertje. Je kan beter het korfballen gaan volgen, want verstand van voetbal heb je niet.

30 januari 2023 om 17:01

Haha wat? Gaat wel heel snel bij jou.

30 januari 2023 om 17:02

Haha.. Met Obispo en Teze achterin zal je nooit uitgesproken favoriet worden.

30 januari 2023 om 17:10

Ik lees overal Galatasaray fans die zich een breuk lachen dat PSV van Aanholt wil overnemen omdat hij bij hen werkelijk niets presteert

30 januari 2023 om 17:16

Slechter dan Max kan hij niet zijn. Van Aanholt is jarenlang een prima back geweest. En hij wil blijkbaar graag terug naar NL en dat kan ook van invloed zijn op prestaties.

30 januari 2023 om 17:41

Grappig hoe je bij een psv speler alles meer dan positief weet uit te leggen en bij een speler van een andere club alles brandhout is. Er zit werkelijk waar geen greintje objectiviteit in je. Max was verre van een wereldspeler, maar je gaat schrikken van het niveau van van Aanholt. Voordat die misschien weer enig niveau heeft is het seizoen al lang voorbij.

30 januari 2023 om 17:28

Thorgan Hazard is een middelmatige speler waar PSV zeker niet sterker door gaat worden. PSV kan deze man beter niet kopen of huren. Er is geld in de kas bij. PSV dus ga nu ipv voor zo'n middelmaat eens voor een klasse speler.

30 januari 2023 om 18:43

Alles kan natuurlijk, maar ik denk dat het spel eerst goed moet zijn voordat je daar over mag praten. Geldt ook voor ons.

Huurdeal. Dat betekent dus een korte termijn oplossing. Hmmm

30 januari 2023 om 16:58

Tja die is ook wel behoorlijk nodig toch? Beter dan niks en ja ik weet dat kopen beter is.

30 januari 2023 om 17:26

Misschien wil broer Eden wel permanent komen. Die is wel klaar in Madrid, heeft misschien het Eredvisie niveau nog wel, is ervaren, lekker dichter bij huis ballen..

30 januari 2023 om 17:34

Broer Eden zijn salaris is veel te hoog. Blijft gewoon een van de grootverdieners bij Real Madrid.

30 januari 2023 om 16:59

Natuurlijk, is ook logisch. PSV heeft een nieuwe TD aangesteld die vanaf maart begint, dan moet je ook niet nu al voor de lange termijn aankopen doen. Dat is de taak van Stewart vanaf maart.

30 januari 2023 om 17:04

Wie zegt dat? Huurdeal kan ook betekenen met optie tot koop. Eerst ff afwachten voordat we met zn allen gaan roepen.

30 januari 2023 om 17:21

Dat gepiep om huren moet nu eens stoppen. Huurdeals hebben meer voor dan nadelen. Niet iedereen kan gekocht of eigen jeugd zijn. Kom op!

30 januari 2023 om 17:43

Sowieso houdt zijn niveau niet over. Je kunt maar beter even de kat uit de boom kijken. De miljoenen zijn anders snel zat weg. Ik hoop wel dat er al een optie tot koop inzit. Dan heb je tenminste een paar potten om te kijken of het wat is.

30 januari 2023 om 17:37

Ik denk dat ze Earnest Stewart een bepaald transferbudget hebben beloofd voor komend seizoen en daarom niet teveel kunnen uitgeven. En je hebt het geld ook nodig straks, want volgend seizoen moet je dat extra CL ticket pakken

Nou doorpakken en je hebt er iig een serieuze aanvallende optie bij!

30 januari 2023 om 17:44

Van El Ghazi zou hij toch moeten winnen lijkt me.

30 januari 2023 om 18:27

Dat denk ik niet. Hij heeft een zeer matig niveau die Hazard.

Hoop dat ik me woorden kan inslikken en hij een mooie aanwinst wordt

Zozo alle zogenaamde voetbal kenners wisten al dat hij naar everton zou gaan

30 januari 2023 om 17:00

Rik Elfrink zegt iets en dat is dan wel waar? Laten we gewoon afwachten wat het echt is.

30 januari 2023 om 17:02

Rik Elfrink zegt over het algemeen alleen waarheden en is niet zo van de roddels en wandelgangen. Dus je kan er wel van uit gaat dan dit op waarheid gebaseerd is. Er kan nog veel gebeuren tot de sluiting, dus zeker blijft het nooit.

30 januari 2023 om 17:03

Dat zegt iig meer dan al dat geroeptoeter hier!

30 januari 2023 om 17:46

Makkelijk scoren zo. 9 van de 10 spelers verkiezen de BPL boven de ED. Al is het maar voor het geld. Dat je nu net die tiende hebt die geld schijnbaar minder belangrijk vindt maakt het geroeptoeter toch niet minder belachelijk?

Een huurdeal....wat heb je daar aan

30 januari 2023 om 17:02

Dat je eerst weet wat voor vlees je in de kuip hebt voordat je een flinke afkoopsom en vooral een torenhoog salaris voor meerdere seizoenen vastlegt.

30 januari 2023 om 17:04

Er wordt gezegd met koopoptie en dat dit ook de reden is dat het wat langer duurt, omdat PSV en Dortmund daar nog over aan het praten zijn. Mocht dat waar zijn is het prima. Half jaar kijken of het wat is, zo ja kopen, zo nee terug.

30 januari 2023 om 17:05

Nou momenteel al speelt hij geblinddoekt . is hij al beter dan wat we nu op de vleugels hebben staan .ook al is het een huurdeal ,misschien is er wel een optie tot koop .... en zo maak je meer kans op Europees voetbal

30 januari 2023 om 17:12

Soccerfan. Denk dat mening Ajacied nu niet zou rouwen mochten Bassey, Bergwijn en Wijndal gehuurd zijn. Dus dat heb je eraan

30 januari 2023 om 17:38

Heel veel, kijk maar naar Ocampos..

30 januari 2023 om 18:30

Goede onderbouwing ook. Daar worden anderen hier altijd op gepakt.. Selectief shoppen is hier echt aan de orde van de dag vz…

Ben waarschijnlijk de enige Psv'er die ook graag Junazaj ziet komen. We hebben echt te weinig speling voorin. Éen blessure en we zitten alweer krap in spelers voorin. En laten blessures nou regelmatig gebeuren bij PSV afgelopen jaren.

Titel: Everton en PSV.
Inleiding: PSV

VZ?

30 januari 2023 om 17:13

Hij geeft ten opzichte van Everton en PSV aan dat PSV de voorkeur heeft.

30 januari 2023 om 18:29

Omdat de competitie in Engeland een te hoog niveau voor hem heeft kiest hij voor PSV. PSV moet dit gewoon niet doen.Kijk maar naar de statistieken van deze Hazard.

Zou mooi zijn voor de eredivisie als we dit soort spelers kunnen aantrekken. Word de competitie alleen maar sterker vanm

Ik vind het leuk hoor, voor PSV, al die huurlingen, maar zou het niet beter zijn om ook te investeren in vaste spelers? Het probleem is dat je, mits je een optie tot koop hebt, je elftal volgend jaar weer mot opbouwen zonder dat je echt spelers kunt verkopen.

30 januari 2023 om 17:18

Komt in de zomer wel. Nu moet er snel gehandeld worden en dan is paniekaankopen doen geen goed idee.

30 januari 2023 om 17:40

Je gaat natuurlijk niet je budget spenderen vlak voordat de nieuwe TD start, in die zin snap ik het wel.

Jullie mogen zijn broer ook komen ophalen in Madrid!

30 januari 2023 om 17:23

Top! Als ASML even zijn loon betaald.

30 januari 2023 om 17:34

Thorgan als opvolger voor Madueke en Edin als opvolger voor Gakpo. Prima deal.

Goeie aankopen van psv... die gaan je veel plezier opleveren denk ik. Beide goeie spelers.. ajax zit te slapen? Kan me niet voorstellen dat ze dit voldoende vinden om mee te doen om prijzen? Nog een paar dagen dan ist voorbij!!

30 januari 2023 om 17:40

Van Aanholt een goeie aankoop? Je moet voor de gein maar eens reacties lezen van de Gala fans. Die man staat nu 3e of 4e in de pikorde om de linksbackpositie daar, en speelt al maandenlang belabberd.
Daarnaast is Hazard een gokje, maar lijkt op voorhand inderdaad sowieso dat ze er op vooruit gang met wat er nu loopt.

Als je die statistieken van Hazard bekijkt kun je net zo goed Babel kopen.

Toptransfer voor PSV. Hazard heeft al in een vergelijkbare competitie laten zien een echte ster te kunnen zijn.

30 januari 2023 om 18:28

Bij gladbach bedoel je? Maar in diezelfde competitie laat is het nu toch wel afweten.

30 januari 2023 om 18:37

Heeft ook deel als vleugelverdediger gespeeld.

30 januari 2023 om 22:32

Nee. Bij Zulte Waregem. Ik mag hopen dat je de eredivisie niet gaat vergelijken met de Bundesliga.

31 januari 2023 om 09:02

Het enige middel om competities te vergelijken is de landen coëfficiënt. België stond 2012/2013 11e Nederland staat nu 6e en dan stel jij dat vergelijkbaar is? Slaat toch werkelijk waar nergens op. Dan ligt NL dichter bij de Bulii (6 v.s. 3) Dus zo vreemd was mijn aanname niet. Daarmee niet zeggend dat ik het vergelijk maak voordat je daar weer een onnozele discussie over begint.

Is niet voor niets dat hij constant op de bank zit nu. Hopelijk is dat geen voorteken als hij daadwerkelijk naar PSV zou komen. Dadelijk heeft hij zijn beste tijd al gehad. Al is dat niveau voor de ED genoeg.

Jeetje mineetje. Zou toch wat zijn. Hazard is echt een lekkere voetballer. Een speler met aanzien en populariteit. Zou het erg mooi vinden.

30 januari 2023 om 18:31

@binny: Jij hebt het over zijn broer zeker.Maar die komt niet naar PSV hoor.

30 januari 2023 om 18:42

@chesky. Nee lieverd, ik volg voetbal op de voet en weet niet alles, maar kijk vaak naar de Bundesliga en Thorgan Hazard is een hele grote speler voor de Eredivisie hoor. Die gaat het hier geweldig doen, dat kan ik je verzekeren.

30 januari 2023 om 20:05

@binny: Ik hoop het voor PSV.
We gaan het zien als de deal doorgaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4244
2.Feyenoord3228
3.AZ3023
4.FC Twente3013
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. ZimuanganaAanvaller
W. BenítezKeeper140
Y. VertessenAanvaller123
J. van DuivenAanvaller00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
J. DrommelKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

37 fans
Middenvelder, 30 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren