Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Hamdaoui hekelt Ajax: 'De club vertelt niet de waarheid'

Laatste update:

Mounir El Hamdaoui vindt het vervelend dat de laatste dagen onjuiste berichten over hem zijn verschenen in de media. De aanvaller is ongewenst bij Ajax en probeert een transfer naar het buitenland af te dwingen; hij is naar eigen zeggen akkoord met Fiorentina en wacht nu tot de beide clubs er ook uitkomen. Het verhaal dat hij zélf aanvullende voorwaarden zou hebben gesteld, is niet waar, zo betoogt El Hamdaoui maandag.

/

Valentijn Driessen, chef voetbal bij De Telegraaf, maakte zondag aan Eredivisie Live bekend dat El Hamdaoui zonder een akkoord teruggekeerd zou zijn uit Florence. Daar liet hij zich zaterdag al medisch keuren en voerde hij onderhandelingen over een contract bij Fiorentina. Aanvullende voorwaarden op het laatste moment vanuit het kamp-El Hamdaoui zouden voor oponthoud zorgen, zo was de lezing in het weekend.

Daar is echter niets waar van waar, stelt El Hamdaoui nu. “Ajax bracht naar buiten dat het nu aan mij en Fiorentina is. Maar ik ben eruit met die club. Ajax is zelf met aanvullende voorwaarden gekomen. Ajax vertelt dus niet de waarheid”, zegt de spits tegen NUsport. Albert van Werkhoven, de fiscaal specialist die hem met raad en daad bijstaat, zegt dat er vrijdag contact is geweest met Ajax en dat er toen afgesproken is, onder welke voorwaarden de transfer definitief doorgang kon vinden.

/

Een afkoopsom voor El Hamdaoui verlangt Ajax sowieso, maar de spits zelf wil ook een schadevergoeding. Door alle gebeurtenissen in de laatste maanden heeft de Marokkaans international imagoschade opgelopen; Van Werkhoven benadrukt dat nog steeds niet duidelijk is op basis waarvan precies Frank de Boer besloot niet langer gebruik te maken van El Hamdaoui. “Consequentie is dat de carrière van Mounir onterecht ernstig is beschadigd. Ook bij de beloften heeft hij nauwelijks wedstrijden mogen spelen. Dan sta je een half jaar stil. Daardoor heeft hij de Afrika Cup gemist.”

“Je moet je voorstellen wat er zou gebeuren als een Nederlandse international door zo’n situatie het komende EK zou missen”, vervolgt Van Werkhoven. “Dan had dit land op zijn kop gestaan. Daarom is een schadevergoeding op zijn plaats, meenden wij.” Ajax, El Hamdaoui, Van Werkhoven en zaakwaarnemer Sigi Lens kwamen vrijdag tot een akkoord over alle voorwaarden, zegt het kamp-El Hamdaoui, en daarop reisde de spits zelf naar Italië om een gesprek aan te gaan met Fiorentina.

Hij kwam zelf tot overeenstemming, maar Ajax en Fiorentina zijn er nog niet uit. “Het vervelende is dat er nu gezegd wordt in de media dat wij met aanvullende voorwaarden zijn gekomen. Dat klopt dus niet. Wij hebben ons aan de afspraken gehouden. Mounir wil graag, maar Ajax stelt de zaken nu anders voor. Daar balen wij van. Vandaar dat we nu eens zelf de pers zoeken om onze kant van het verhaal te doen.” Ajax stelt in een reactie aan het magazine dat het juist niet meegaat in een schadevergoeding voor El Hamdaoui. “We gaan niet reageren op de aantijgingen die ons verder worden gedaan, behalve dat er een hoop onzin wordt verteld. De mensen die Ajax en dan met name Jong Ajax volgen, weten hoe het wel zit”, luidt de reactie van een woordvoerder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 januari 2012 om 14:16

Niet te geloven!
Hij zit gewoon al een jaar salaris op te strijken, wijst de ene na de andere club af en nu wil meneer schadevergoeding, omdat zijn imago besmeurd is?
Wat een grap is dit, die gast heeft ze niet helemaal op een rij.

30 januari 2012 om 14:24

Ja ik zat ook even met mijn oren te klapperen. Weigert om zich aan te passen aan het team , waardoor er geen plaats meer is binnen het team. Daarna is meneer als het hem even niet aanstaat zogenaamd ziek. De clubs die komen worden afgewimpeld omdat meneer denkt dat ie tot de top van de werled benoodr en dito salaris eist. En nu nog een schadevergoeding. Hij zou zelf een schadevergoeding moeten betalen, in ieder geval het salaris van afgelopen jaar, dat zou terecht zijn.

30 januari 2012 om 14:29

Iedereen weet dat M. el Hamdaoui een lastige jongen is, maar een (ervaren) trainer zou goed met hem kunnen omgaan. Helaas was F. de Boer niet ervaren genoeg.
Het was een grote fout van F. de Boer, omdat hij wilde laten zien wie de baas was op een moment dat Ajax niet dik in de spitsen zat.

Verder snap ik ook wel dat de Boer hem dit seizoen niet in genade heeft genomen, want anders was hij ongeloofwaardig overgekomen en daardoor niet meer serieus genomen.

Hij kon het wel in een eerder stadium oplossen door in de media al te zeggen dat M. el hamdoui terug kan komen bij goed gedrag etc. , maar hij koos ervoor om te zeggen: ''wij gaan het zonder Mounir doen''.

30 januari 2012 om 14:29

Sorry maar ben jij toevallig een analfabreet. Heb jij uberhaupt het vermogen om begrijpend te lezen. Er staat duidelijk dat hij akkoord was gegaan en weer blij is om te voetballen behalve die rat van een Boer die met extra voorwaarden kwam en het ook nog zo laat blijken alsof MEH dat deed....

Ik Haat domme mensen

30 januari 2012 om 14:34

dan heb je zelf ook niet goed gelezen, want er staat nergens dat de boer kwam met extra voorwaarden.

en dan noem je een ander dom

30 januari 2012 om 14:36

Jij bakt ook geen kaas v voetbal. Hij is gewoon goed maar zit nu gewoon te chillen en looon krijgen. Ultiem leven toch. Boeie hoe ajax presteert. Hij heeft t naar zijn zin

30 januari 2012 om 14:39

@vegeta04. Grappig dat je aan iemand probeert te vragen of hij een analfabeet is en dan vervolgens het woord zelf verkeerd schrijft

Er staat in het verhaal duidelijk de mening van zowel MEH als zijn zaakwaarnemer dus dat hoef je absoluut niet voor lief aan te nemen. MEH is gewoon geestesziek. Rijp voor het gesticht. Heeft zichzelf compleet onmogelijk gemaakt en wil daar vervolgens ook nog een schadevergoeding voor. Waanzinning gewoon. Hij had daarnaast ook al eerder de mogelijkheid om over te stappen als hij zijn plek in de Marokkaanse selectie zo belangrijk had gevonden had hij dit al lang gedaan. Daarnaast spreken ze zichzelf een beetje tegen volgens hun hebben ze gaan aanvullende voorwaarden en daarna vertellen ze dat ze wel een aanvullende voorwaarde hebben namelijk die van de imago schade.

30 januari 2012 om 14:43

Slaat inderdaad nergens op.

Een schadevergoeding vragen, omdat je niet bij het eerste zit.

Straks gaat onze Jeroen Verhoeven dit ook nog flikken.

Te gek voor woorden toch om een schadevergoeding te vragen, omdat je niet speelt...

30 januari 2012 om 14:44

Als de boer een rat is wat moet MEH dan wel niet zijn?? Vind het nog al wat als je iemand een rat noemt.

on: Ik vind dat Ajax hier volledig in zijn recht staat. Er moet zoveel mogelijk uitgehaald worden omdat deze zakkennvuller al genoeg geld heeft gekost.

Fiorentina wil hem graag gevolg is dat Ajax graag een goede vergoeding voor hem wil.

En dat zijn imago is beschadigd dat komt door meneertje zelf. Ik zou persoonlijk heel blij zijn als hier vertrekt uit Nederland.

30 januari 2012 om 14:51

@ Breedje

Haha inderdaad echt he. En meneer heeft inderdaad bijna net gespeeld bij Jong Ajax Omdat meneer bij de helft van de trainingen niet op kwam dagen en in het veld als hij speelde maar een beetje zijn eigen wedstrijd aan het spelen was. Misschien had hij net zoals Aissati aan moeten tonen dat hij niet teruggezet had moeten worden ipv achterover te leunen. Wat een vent is dit zeg.

En daarbij verteld hij de halve waarheid. Ajax heeft idd voorwaarden gesteld ja dat klopt. En die voorwaarden zijn dat er een transfersom aan Ajax word betaald. Meneer El Ham wil zelf 40procent van de transfersom als tekengeld krijgen en daar gaat Ajax niet mee akkoord. Geheel in hun recht natuurlijk.

Wat denkt deze vent wel niet. En dan imagoschade opgelopen hahahahaha. Je hebt idd imagoschade opgelopen door je eigen onprofessionele houding luie gast.

30 januari 2012 om 14:52

@vegeta04: Ha ha. Domme mensen haten en dan zelf analfabreet schrijven.

30 januari 2012 om 14:59

Ik zit op me galaxy S2 te kloten maar kan me ogen nog steeds niet geloven. Mensen zijn blijkbaar zo dom dat ze MEH niet geloven terwijl hij een rechtzaak tegen ajax gaat aanspannen. Denk niet dat dat zo slim zou zijn als hij zou liegen.

30 januari 2012 om 15:21

wat zul jij dan een hekel aan je zelf hebben. één woord voor jouw commentaar: Kansloos!!

30 januari 2012 om 15:28

@ Breedje
Jij was er bij of niet?
Hoe het gegaan is ?
Jij zat naast De Boer en Mounir aan tafel of niet ?

30 januari 2012 om 15:32

Noem iemand maar gek die 1.8 miljoen verdiend met niks doen. Hoe durf je je dat te zeggen.. Toppunt van jaloezie.. Goedzo mounir. blijf nog een halfjaar lekker cashen.

30 januari 2012 om 15:39

Vegeta04,

Mounir is juist niet de slimme, want gisteren stond n.l. vermeld dat Ajax ook nog niet eruit was met Fiorentina. Mounir beweerd nu dat er heeft gestaan dat Ajax wel een overeenkomst had en Mounir niet.

"ajax en Fiorentina zijn ook nog niet akkoord over een transfersom" staat dus letterlijk gisteren in de media.

30 januari 2012 om 15:48

Hij is echt een top spits, zo'n speler moet je laten spelen en daar ging ajax de fout in.
Hij strijkt misschien een jaar salaris op zonder te voetballen maar dat doet ajax zelf en hij wijst de clubs niet af maar zijn salaris was gewoon te hoog voor iedereen.
Als hij gewoon meteen had mogen vertrekken van ajax was hij nu een grote voetballer geweest en dit is hij nu helemala niet, niemand kent hem überhaupt in het buitenland. Dit is zeker imagoschade dus die schade vergoeding moet er zeker komen en hoog ook.
Ajax moet hem laten gaan en gewoon 4 of 5 miljoen voor hem vangen.

30 januari 2012 om 15:48

mounir met een goed gedrag????????

30 januari 2012 om 15:49

@ Vegeta04 van mij krijg jij een duim omhoog
Alleen mensen willen of kunnen het niet lezen of zien iets 'negatiefs' over MeH en gelijk moord en brand schreeuwen dat het zo is

30 januari 2012 om 15:52

Nee jij bent helder wou je zeggen.
El ham is al maanden bezig zichzelf onmogelijk te maken en nu ligt het allemaal niet aan hem?

30 januari 2012 om 16:09

Tommie,

Hij vraagt een schadevergoeding omdat hij imagoschade heeft opgelopen én de afrika cup heeft gemist omdat hij geen wedstrijdritme heeft kunnen opdoen omdat Frank de Boer elhamdaoui ook in het 2e bijna geen wedstrijden liet meespelen omdat hij daar dan de jeugd in de weg zou staan. Hij is daarnaast ook door iedereen helemaal zwart gemaakt. Hij als trotse marokkaanse nederlander raakt dan in een dieper dal, en dáarom vraagt hij schadevergoeding.

Ik praat zijn koppigheid en acties niet goed, maar Frank de Boer heeft hier ook zijn aandeel in.

Daarnaast is de opmerking over Jeroen Verhoeven natuurlijk belachelijk. Jeroen Verhoeven heeft een contract getekend als 3e keeper, hier heeft hij bewust voor gekozen. Mounir El hamdaoui is gehaald als versterking, om samen met louis suarez ajax naar het kampioenschap te gidsen. Vervolgens wordt hij op andere gronden dan kwaliteit teruggezet naar het 2e.

OT: Ben blij dat el hamdaoui weer aan het voetballen komt en de soap eindelijk bijna afgelopen is, fiorentina is dan een mooie ploeg om weer terug vorm te vinden en jezelf in de kijker te spelen! Beter regelt ajax een doorverkoop percentage, want el hamdaoui zie ik echt nog wel hoge ogen gooien.

30 januari 2012 om 16:14

Weet je dat hij daar volgens het gewone arbeidsrecht gewoon kans op maakt? Alhoewel dat dan wel heel lastig zou worden maar is het theoretisch gezien mogelijk...

30 januari 2012 om 16:17

Dat jij mensen dom vind wil niet zeggen dat je slim bent. MeH doet er goed aan te vertrekken, imagoschade heeft hij aan zichzelf te danken.

30 januari 2012 om 16:18

ik vind het woord analfabreet ook vrij dom ? Haat je nu jezelf ook ?

ontopic .

leuk staaltje feiten verdraaien weer van het kamp El Hamdaoui dit ! Ajax heeft dit namelijk niet naar buiten gebracht maar officials van Fiorentina hebben dat gedaan ! Leuk geprobeerd van El Ham en Lens maar helaas zeer duidelijk wordt er hier dus onwaarheden naar buiten gebracht ! Zo lachwekkend !

30 januari 2012 om 16:18

Is allemaal de schuld van Ajax
Die geeft hem dat salaris,en nu is zijn imago geschaad is ook de schuld van Ajax en vooral van die Boer.
Ajax had hem gister goed kunnen gebruiken,ajax is gewoon de grote verliezer in dit verhaal en terecht

30 januari 2012 om 16:30

je zegt daqt de boer een rat is of wat ????
de boer gaat daar niet over het bestuur komt met voorwaarden

30 januari 2012 om 17:23

nee hou maar gewoon weer op door ajax heeft hij de Afrika Cup gemist, ajax zijn racisten onbetrouwbare joden wat verwacht jee anders van zo'n club

30 januari 2012 om 17:30

Vegeta04 heeft ergens gewoon gelijk, maar jammer dat mensen niet logisch kunnen nadenken en de media blind geloven. Dan ben je idd ''dom''!

Ajax kwam met die extra voorwaarden, niet Frankie. Maar dan nog Ajax speelt dit slim en gebruikt de media om MEH zwart te maken. Zie je nu dus weer, hij was er al uit met Fiorentina, wat zegt Ajax: ja hij is terug gekomen zonder akkoord, omdat hij meer eisen vroeg or what ever!

Best triest. Zo zie je maar dat de club zelf geen lieverdje is, ja MEH heeft fouten gemaakt, maar dat gebeurd en had gemakkelijk opgelost kunnen worden. Maar nee Ajax maakte et allemaal erger en met de media laten ze zien dat de fout bij MEH ligt en nog erger: ze beschadigen zijn imago en dus kan ik het ook begrijpen dat hij schadevergoeding wil!

Ander voorbeeld die zwart is gemaakt door z'n club is Tevez, ook al heeft hij geweigerd om niet te spelen. Gevolgen waren triest en de schuld van City!

Maar goed, het is niet anders, maar ey mensen ga niet alles geloven wat de media vertelt. Echt dan ben je gewoon Dom!

30 januari 2012 om 17:35

@vegeta04

Kan jij wel lezen? MeH wilt zelf ook een vergoeding voor imagoschade. Dat is toch een aanvullende eis? Daarnaast nog een onzinnige eis ook, want als iemand die imagoschade heeft veroorzaakt is hij het zelf. Buiten wat er in de kleedkamer is gebeurd, heeft hij in ieder interview laten zien wat een onuitstaanbaar ventje het is.

30 januari 2012 om 17:49

@siepie:
Dat was geen extra eis, maar een afspraak die er al lag (volgens de tekst) Voordat Mounir naar Italie afreisde. In Italie komt hij tot een akkoord, maar dan heeft Ajax opeens aanvullende eisen. Kortom het ligt nu niet aan Mounir dat er nog niet getekend kan worden, maar aan Ajax. Nogmaals volgens de tekst he.

Is het zo duidelijk?

30 januari 2012 om 17:56

rechtzaak? welke rechtzaak? volgens mij krijgt MEH nog steeds gewoon zijn salaris uitbetaald, dus zo lang Ajax dat netjes doet kunnen ze hem ook broodjes laten rondbrengen aangezien hij in dienst is van de club.

Misschien moet je zelf eens nadenken voordat je iets schrijft. Zonda van Meh, goede speler maar dit alles is toch echt zijn eigen schuld hoor.

30 januari 2012 om 18:09

Je kunt hier wel een partij populair lopen doen en iemand aanvallen. JIj bent hier een ramdebiel die niet nadenkt wat doe je op een forum als jij je irriteert aan meningen van anderen. En die kut El hamdoui is gewoon een luie flikker die niet wil werken voor zijn geld. Als een club als Fiotentina zich meldt dan mag je hopen dat sportief succes het wint van gulzigheid. Dus wie ben jij om zo populair te doen en wie ben jij om te oordelen over de situatie ?
Wij allen weten niet hoe het gegaan is tussen Frank en Mounier.

30 januari 2012 om 18:19

sdan zal je wel een flinke hekel aan jezelf hebben...

30 januari 2012 om 20:04

Vegeta 04,

Lekker haten op domme mensen jongen,
Als je denkt dat de Boer bepaald voor hoeveel Mounir verkocht wordt ben je zelf ook niet bepaald slim dacht ik zo

30 januari 2012 om 21:24

Ja en daarom hebben we anita van der wiel aissatti ozbilliz vermeer enoh lukoky
Etc.... Ja omdat we echt racistisch zijn

30 januari 2012 om 21:33

pfff Mounir iedereen kotst je uit!!!
ga lekker in het buitenland voetballen.

alleen je marrokaanse medemens loopt je hier nog te verdedigen.
iedere normaal mens met waarden en normen walgt van dit soort streken.

30 januari 2012 om 22:23

Volkomen terecht stanpunt van Meh. Hij is internationaal wreed geschaad door Ajax en vind het niet meer dan normaal dat Ajax daarvoor moet boeten.

30 januari 2012 om 23:31

het is ondenkbaar wat er bij Ajax allemaal gebeurd de laatste jaren , ik volg nu al meer dan 1 jaar zowat alle kranten die over Ajax berichten , het moet mij toch van het hart dat
Afc. Ajax steeds ongeloofwaardiger word , was het voorheen de arrogantie die de club uitstraalde zijn het de verhalen en de leugens die naar buiten komen . dit is al jaren aan de gang maar kwam nooit naar buiten en nu lekt alles uit hoe het in werkelijkheid is !!!!!

31 januari 2012 om 00:17

ik geef hem gelijk ieder mens is anders ik vindt dat je iedereen in zijn waarde moet laten op een voorwaarde als die maar fit en goed speeldt el hamdaoui is nu de beste spitser van ajax dat vindt ik waarom waneer is ajax ook alweer kampioen geworden en zijn drie steren gehaaldt jaja el hamdaoui was er bij en nu zijn ze nix meer kijk maar in champions leaugue nix gebakken en strax ook geen uefa league heb de club tedanken aan hun zelf je moet speelers motiveren en niet afkraken het is geen boks wetstrijd maar een team sport waneer de ene schaap gaat volgt de rest ik persoonlijk vindt het beleid van ajax niet goed ze hadden hem kunnen verhuuren maar dat is niet gebeurt als ik in el hamdaoui ze plek stond ben toch al miljoener zou lekker me geldt op strijken en transfer vrij de deur uitloopenkijk maar is wat voor verlies het voor ajax is en dan transfer vrij naar feynoordt dan heb ik respecht voor hem

31 januari 2012 om 00:18

@fraxz
helder genoeg om te weten hoe die zaakwaarnemer in elkaar zit, moet je daar maar eens even in verdiepen als jij ook helder wilt zijn

31 januari 2012 om 00:52

Wat een nonprof is die mounir toch ook. Deze kerel strijkt een absurd salaris op, heeft vanaf de contractbesprekingen constant de conflicten opgezocht. El Hamdaoui heeft amper gepresteerd en zit nu nog met het vingertje te wijzen ook nog.

Ik ben blij als deze vent voorgoed van de Nederlandse velden verdwijnt. Want naast een leuke voetballer is hij ook nog een arrogante kwal.

30 januari 2012 om 14:21

Die gaat nog niet weg hoor. Overigens ben ik het helemaal met m eens.

30 januari 2012 om 14:25

Hoezo ben je het met hem eens dan? Die imagoschade was veel kleiner geweest als die van de zomer al naar Espanyol of Fiorentina was verhuisd en niet zulke rare eisen had gesteld. Die informatie kwam namelijk ook uit buitenlandse media.
El Hamdaoui is een geweldige voetballer maar een verschrikkelijke speler om mee te werken. Koeman had ook vaak problemen met hem en dacht dat Verbeek ook geen fan van hem is.

30 januari 2012 om 14:36

Ik niet. Ajax handelt gewoon goed en heeft genoeg geld om hem uit te betalen

30 januari 2012 om 14:43

Verschrikkelijke speler om mee te werken zeg je? Ooit met hem samengewerkt dan dat je daar zo overtuigd van bent? Of praat je nu gewoon de media na?

Samenwerking komt van twee kanten, als dat niet werkt is dat de schuld van beide partijen. En ik geloof niet dat El Hamdaoui zo'n lastige jongen is als iemand als Van Gaal prima met hem samen kon werken. Het gaat ook om de bereidheid die je als trainer hebt om in een speler tijd te steken. De Boer heeft dit blijkbaar niet, en dan houdt het op.

30 januari 2012 om 14:52

@ Keyser

En waarom ben je het met hem eens. Als je iets niet beargumenteert reageer dan gewoon niet.

30 januari 2012 om 15:22

De argumentatie staat volgens mij al aardig duidelijk in het nieuwsbericht zelf. Als iemand nu iets uit te leggen heeft is het Ajax zelf, want:

El Hamdaoui heeft geen verplichting om weg te gaan. Hij heeft een contract bij Ajax en moet zich aan de voorwaarden houden die in dat contract staan. Vage dingen als 'je aanpassen aan het team' staan niet in het contract, omdat dat puur subjectief is.

Ajax van haar kant, heeft echter ook verplichtingen, en is die niet nagekomen. Ze hebben bijvoorbeeld de verplichting om geen moedwillige leugens over transfers naar buiten te brengen, aangezien ze beursgenoteerd zijn. Als Ajax zegt dat ze er zelf uit zijn met Fiorentina, maar dat El Hamdaoui te hoge eisen stelt, terwijl het andersom is, is dat laakbaar.

30 januari 2012 om 15:23

@ Ajacied777 Dat jij 24/7 op VZ per minuut een reactie achterlaat, moet jij weten.

Wat moet ik overigens beargumenteren? MeH komt met een argument en daar ben ik het mee eens. MeH heeft t wat mij betreft zelf al goed onderbouwd.

30 januari 2012 om 15:50

@ Ryjuu, nou die mening maak ik op uit het feit dat hij door Koeman verschillende keren weggestuurd is. Bij Az al vechtpartijtjes had, Verbeek totaal geen fan van hem is, hij meteen een maand ziek was na een reserveplaats en daarna ook ruzie kreeg met de Boer. Dan kan het niet alleen aan Az en Ajax' trainers liggen maar misschien ook wel aan Mounir zelf.
El Ham is prima om mee te werken als hij maar als belangrijkste speler wordt gezien en zo behandeld denk ik. Dit kon goed bij Az met van Gaal maar bij Ajax kwam die na tijdje gewoon op de bank omdat hij niet in 4-3-3 paste zoals de Jong dat wel deed.

@ Healer: Volgens mij is Ajax er wel uit met Fiorentina maar nog niet met El Ham. Die wilt nu zoals ook in het bericht staat een soort schadevergoeding die Ajax waarschijnlijk niet betalen wilt.

30 januari 2012 om 16:48

geld genoeg ja en nu de punten nog!

30 januari 2012 om 17:56

ja want dit is de allereerste keer dat er kritiek was op Meh...bij AZ was het toch ook gezeik alleen tjah, een kampioenschap helpt wel veel hoor..

30 januari 2012 om 14:29

Kan Mounir Ajax nog even pijn doen voor zijn vertrek.

Eerst die supersalaris, daarna nog deze schadevergoeding.

30 januari 2012 om 14:45

Lijkt me sterk dat hij dat krijgt. Maar als je zo alles bekijkt heeft AZ toch zeer tactisch gehandeld door hem te verkopen ; Best een ludieke manier om je concurrentie uit te schakelen. Spelers verkopen die de boel gaan verzaken.

30 januari 2012 om 15:52

En hij maakt nog eens Goed gebruik van de situatie bij Ajax door te melden dat ze allemaal liegen dat doen ze allemaal dus.

30 januari 2012 om 18:21

vegeet ze auto en vergoeding voor ze sportwinkel niet he

31 januari 2012 om 00:57

Dat mounir lekker in dubai gaat voetballen als hij zo veel geld wilt hebben. Was het echt een superspeler dan had hij het bij Ajax wel gered en daarvoor al in de Epl. In plaats daarvan zit deze knoest van een nonprof zich bij een van de meest historische onderlegde voetbalclubs ter wereld constant te verwikkelen in vetes en oorlogjes. Daarbij komt nog dat hij zelf een schadevergoeding vraagt voor zijn eigen acties die bij een grote club niet door de beugel kunnen.

30 januari 2012 om 16:01

Tja... de een zal het doen en de ander zal het laten. Ik zou inderdaad ook nog even lekker op die valreep wat centen mee pakken. Waar er twee vechten, hebben er twee schuld. Snel verkopen aan buitenlandse club. Ajax heeft hier niks aan, maar de speler ook niet.

30 januari 2012 om 17:18

hahaha een schadevergoeding!! wat een grap zeg, dit mannetje is zeker niet helemaal 100procent?? hij strijkt even een paar miljoen op zonder te voetballen en meneer verlangt ook nog een schadevergoeding?? voor iets wat hij zelf heeft veroorzaakt??! wat een grap zeg, vies mannetje bahbah blij dattie is opgerot uit amsterdam, tot nooit meer ziens mounir!

Als dit dan wel de waarheid is, ben ik niet blij met het optreden van Blind en dus Ajax. Ajax moet Mounir gewoon laten gaan, voor een lage transfersom. Hij is niet meer nodig bij Ajax, dus laat hem gaan. Hij verdiend elders een nieuwe kans.

Edit: Maar die financiële schadevergoeding natuurlijk de grootste onzin ooit. Hij moet blij zijn met een transfer.

30 januari 2012 om 14:23

Het gaat nu dus om de vergoeding van imagoschade die Ajax zou moeten betalen aan El Ham. Hij is er dus uit met Fiorentina, maar vraagt daarna aan Ajax nog een vergoeding als ik het goed begrijp. En dan moet Ajax dus nog met een akkoord komen met Fiorentia.

Ajax moet die imagoschade natuurlijk niet betalen. El Ham heeft zich misdragen en de trainer maakt keuzes, ook in het 2de elftal. Dus El ham kan die eis beter laten vallen, of zorgen dat Fiorentina die betaald. Anders gaat ie maar weer fijn om t bankje zitten op maandagavond op de Toekomst.

30 januari 2012 om 14:25

Liever dan niet op het bankje, maar achter de hekken bij de toekomst.

30 januari 2012 om 14:28

Uiteraard die imageschade niet betalen, wat een onzin. Hij kan of de transfer maken of hij kan lekker weer bij Jong Ajax gaan zitten. Ook prima.

30 januari 2012 om 14:33

Als ik het goed begrijp is het betalen van die imagoschade een derde. Dat behoort niet tot het proces van onderhandelingen over de transfer.
In de tekst staat namelijk : ''ajax is zelf met aanvullende voorwaarden gekomen''.
Ik denk dat het praten over de imagoschade dus extern zal gaan gebeuren in het bijzijn van een rechter.

Jaja, en wanneer krijgen we het artikel: Ajax hekelt El Hamdaoui: "de speler verteld niet de waarheid"
Sorry, maar het moge duidelijk zijn dat El Hamdaoui zijn krediet inmiddels verspeeld heeft en dat hij hiermee ook niet op al te veel sympathie hoeft te rekenen.

Wat een puinhoop daar bij Ajax! El Hamdaoui had een ontzettende nuttige speler kunnen zijn voor Ajax! Snap echt niet waarom ze het niet even als grote mensen hebben uitgesproken

30 januari 2012 om 14:17

Had hij kunnen zijn.. Ben ik het mee eens, maar dan moet je het niet voor je eigen verpesten.
Ook zegt iedereen dat hij zo geweldig was onder Jol, maar ook dat viel mee.
Zijn laatste 5 a 6 wedstrijden speelde hij ornduit dramatisch, voor zijn eigen en totaal niet voor het team.
Het is gewoon geen goed huwelijk gebleken en dat is gewoon heel erg zonde aangezien hij een hele goede voetballer is

30 januari 2012 om 14:52

Helemaal met je eens. Onder Jol was het in het begin erg goed, alles wat hij aanraakte vloog het netje in. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar de laatste wedstrijden onder Jol is hij heel hard onder de ondergrens gezakt.

Iedere bal die hij kreeg gaf hij niet meer af, hij begon zijn acties soms al rond de middellijn met het hele team van de tegenstander nog voor hem. En vaak resulteerde dit in onnodig balverlies en vaak genoeg in grote kansen voor de tegenstander.

De manier waarop verdient niet de schoonheidsprijs, maar dat De Boer hem uit het elftal heeft gezet vind ik één van zijn beste beslissingen tot nog toe. Op het moment dat hij niet meespeelde stond er een team dat niet overliep van kwaliteit, maar wel voor elkaar wilde werken en elkaar de bal gunde. Toen hij wel meespeelde was het, geef de bal maar aan Mounir, die doet er wel wat mee en geeft hem toch niet meer af.

Het is ontzettend duidelijk gebleken dat deze man niet bij Ajax past.

30 januari 2012 om 16:50

jol pakte toch veeeel meer punten dan frank de boer! misschien heeft ie er meer verstand van.!

30 januari 2012 om 19:58

och och een keertje gewonnen en weer volop praatjes ja ? Volgend seizoen weer Koeman uitjouwen on die tokkie kuip als het weer eens fout loopt zeker ?

30 januari 2012 om 14:18

Iedereen zit daar voor zichzelf ja zelfs frank de boer, want hij had dit makkelijk kunnen oplossen door zijn ego aan de kant te zetten.

Ik heb het helemaal gehad met dit ajax waar ik altijd met plezier en bewondering heb gekeken naar de club stelt het helemaal niks meer voor.

30 januari 2012 om 14:22

Precies! Frank de Boer had zijn (amsterdamse) arrogantie even aan de kant moeten zetten en voor de club moeten kiezen.

30 januari 2012 om 14:26

Als je een coach bent moet je bepaalde spelers zo goed mogelijk behandelen omdat ze daar behoefte aan hebben. Vooral de supporters hebben heel snel een afkeer gekregen dat terwijl hij er ze zo inschoot. Onder Van Gaal was hij goed, onder Jol was hij goed en toen Boer kwam werd hij opeens slecht en hoorde hij niet bij Ajax? lol

30 januari 2012 om 15:36

@bizzybone1

Iedereen zit daar voor zichzelf ja zelfs Meh, want hij had dit makkelijk kunnen oplossen door zijn ego aan de kant te zetten.

Ik heb het helemaal gehad met MEH waar ik altijd met plezier en bewondering naar heb gekeken. Stelt helemaal niks meer voor.

30 januari 2012 om 16:52

jij bent tenminste eerlijk!
de schuld ligt bij mounier en frank de boer laat dit duidelijk zijn ...verliezende trainer heeft altijd ongelijk!

Nee MeH jij spreekt altijd de waarheid. Je bent een voorbeeld voor alle voetballers in Nederland. Je bent altijd op tijd voor de wedstrijden bij het 2e. Verder doe je helemaal niet moeilijk tegen je trainer, mede spelers en de media. En laten we helemaal niet beginnen over geld.

30 januari 2012 om 14:18

Als Mounir niet op tijd zou zijn bij de wedstrijden en zich zodanig zou misdragen dan had hij hier allang een boete of berisping voor gekregen en dan zou Ajax dit ook via de officiele kanalen bekendmaken. Volgens mij ben jij een Mounir hater die niet neutraal naar de situatie kan kijken

30 januari 2012 om 14:47

Iedereen weet toch dat MeH zich altijd ziek meld als het 2e speelt.
Ik haat helemaal niemand. Ik ben gewoon blij dat een club zijn eigen waarden en normen eens boven een speler plaatst. Met andere woorden pas je niet in de Ajax cultuur dan speel je niet. Maakt nietuit wie je bent.

30 januari 2012 om 14:55

''iedereen weet toch'' is een synoniem voor ''van horen zeggen''. Hou je gewoon aan de feiten. En doe niet aan meeloop gedrag van figuren die zich een fan durven te noemen(ref. naar kampioenswedstrijd uitfluiten van Meh''. Die jongen heeft onder Jol keihard gewerkt en m beloond met doelpunten 13 goals. Haal die van het totaal eraf en dan durf ik te wedden dat die 3e ster op mn shirtje vervaagd.

30 januari 2012 om 15:54

@ Mastertjeu

maar blijkbaar weet niet iedereen hoe zijn zaakwaarnemer is... ga je daar maar eens in verdiepen

Zo is er ineens een flinke draai in het verhaal, dit lijkt echt letterlijk en figuurlijk op een soap...

Benieuwd of het gaat lukken tussen nu en morgen 00.00..

30 januari 2012 om 14:45

Volgens mij was het al een soap

Hopelijk voor Ajax en Mounir gaat de deal door want beide partijen hebben niets meer aan een langere overeenkomst.

30 januari 2012 om 14:21

Ik ben toch een redelijk fanatieke voetbalvolger maar buiten het feit dat alom bekend is dat Hamdaoui een opmerkelijk karakter heeft is mij niet duidelijk wat de exacte oorzaak is dat hij onder FdB afgeserveerd is. Ja ik weet dat die twee onderling een conflict hebben gehad maar verder..
En ik snap Hamdaoui wel als hij zegt dat hij imagoschade heeft opgelopen want voorheen was het een jongen met bijsluiter er nu staat hij bekend als een halve zool die onbetrouwbaar is etc.

Het was natuurlijk wachten op het modder gooien.. Zou het overigens belachelijk vinden als Ajax een schadevergoeding moet betalen. Het is toch duidelijk waarom het mis is gegaan: Frank de Boer zette El Ham in zijn eerste wedstrijd op de bank en meneertje was vervolgens te trots om in de weken daarna te voetballen: hij was niet in een mentaal gezonde staat om te presteren.

Naja, hopen dat ze er zsm uitkomen en dat het hoofdstuk El Ham kan worden afgesloten.

Hij heeft zeker recht op een schadevergoeding. De leugens die Ajax naar buiten brengt zijn buiten proporties en hierdoor denk een club wel 10x voor ze hem aantrekken.

30 januari 2012 om 14:34

Wat eigenlijk ook al stom is van Ajax omdat ze met deze leugens zichzelf in de vingers snijden. Maar ach, het zou het beste zijn wanneer deze soap voorbij is. Laat hem maar lekker voor een appel en een ei weggaan.

30 januari 2012 om 20:06

Als ik het voor het zeggen had bij Ajax had ik nu de hele waarheid naar buiten gebracht over de situatie El Hamdaoui ! Zul je zien hoe ie dan beschadigd wordt ! Ajax doet dit enkel en alleen niet omdat men de marktwaarde niet helemaal naar de klote wil helpen ? Ik hoop dan ook oprecht dat Ajax na verkoop van deze ongelofelijk kwal alsnog de juiste weergave brengt van wat er allemaal heeft afgespeeld rond deze idioot !

Door Ajax aan te klagen lijdt zijn imago alleen nog maar meer schade.

Scheur maar in die auto die je wel als eis stelde destijds lekker door naar Italie

30 januari 2012 om 14:20

@veeveevee

bespeur ik hier jaloezie?

30 januari 2012 om 14:24

hij rijd in een normale Mercedes B-klasse hoor. Geen SLS die door de media is verzonnen.

Als dit waar is zou het best ernstig zijn.
Ajax moet zorgen dat het zo snel mogelijk van Mounir afkomt. Voor zichzelf maar ook voor Mounir.
Maar ik heb er eigenlijk wel vertrouwen in dat het goed gaat komen, want Ajax zal uiteindelijk wel wat water bij de wijn gaan doen als de deadline nadert.

Beide kanten liegen erop los.
Maar als het goed is gaat hij spelen bij Fiorentina, kunnen we hem tenminste weer in actie zien.

Wat een soap is MEH aan het worden , om gewoon moe van te worden... Ik weet niet wat er allemaal achter de schermen gebeurd, maar verkoop deze man gewoon, beste voor beide partijen!!

Wat een idioot is die el Hamdaoui toch ook. Hoe haal je het in je hoofd om een schadevergoeding te eisen. Hij is toch in de afgelopen toch gewoon betaald en niet zo beetje ook. De enige die steeds schade aanbrengt aan het imago van MeH is MeH zelf.

In Amsterdam moeten ze ook op de centen letten dus willen zo min mogelijk verlies maken op El Hamdaoui, zou wel heel pijnlijk zijn als Fiorentina en Ajax er niet uit komen.

Niet echt netjes van Ajax.

Maar blijf het zijn eigen schuld vinden. hij had neit naar ajax moeten gaan want hij weet dondersgoed hoe ajax als club met bepaalde soort mensen omgaat.

Hij had informatie kunnen inwinnen bij Trabelsi, Tarik Oulida, Boukhari en Aisatti

Schadevergoeding, hahahaha, wat een lachwekkend Marrokaans stuk vreten ben jij zeg Elham... (nee, niet de rest van de Marokkanen, alleen hij, voordat mensen weer opgefokt overdreven reageren). Je hebt het er zelf naar gemaakt! Gewoon oprotten en niet zulke belachelijk eisen stellen.

Onzin met je, je krijgt een jaar lang 2 miljoen euro zonder er ook maar een reet voor te hoeven doen. Ajax zou geld van jou moeten verlangen aangezien je werkweigering hebt gepleegd. Jezelf ziek gemeld terwijl je dat niet was! Daar zou Ajax zelf geld voor moeten krijgen.

Wel mooi voor hem dat Ajax hem lekker die afrika cup heeft laten missen. Eigen schuld dikke bult, sukkel!

Schadevergoeding, laat me niet lachen.

30 januari 2012 om 14:25

Schrijf dat dan ook niet als je zelf al weet dat daar reactie op komt. Overigens zeg je toch ook niet wat een Nederlands stuk vreten, mocht het een Nederlander zijn geweest.

Verder niet met je eens dat hij schadevergoeding zou moeten betalen aangezien hij door zijn zogenaamde werkweigering om bij Jong Ajax te spelen nou niet bepaald schade heeft aangericht, terwijl dat andersom wel degelijk zo is.

30 januari 2012 om 14:27

Ik ben het helemaal met je eens. Miljoenen verdienen met tegen een bal aan trappen, El Hamdaoui heeft blijktbaar zijn realistische blik op het leven verloren in zijn grootheidswaanzin. Een schadevergoeding voor het mislopen van de Africa Cup, wat een giller! Ik zal eens even kijken of ik bij mijn club nog wat geld kan aftroggelen, ik heb immers nooit de kans gehad om mijzelf te bewijzen, ik had verdorie profvoetballer kunnen zijn.. meneer van Werkhoven, helpt u mij ook even?

30 januari 2012 om 14:32

MEH is aangenomen door Martin Jol en niet door FdB . Als FdB Mounir buiten het elftal laat, dan mag Mounir daar terecht wat van zeggen, want we hebben t hier niet over een speler als Siem de Jong of Bulykin nee dit is de speler die AZ en Ajax met (13 doelpunten) het kampioenschap heeft bezorgd. Als Zlatan, Messi , van Persie op dit moment door een nieuwe trainer op de bank worden gezet omdat deze gecharmeerd is van een jeugdspeler en deze dan opsteld tijdens een belangrijke CL wedstrijd dan mogen ze daar terecht wat van vinden want ze hebben zich al bewezen en ze staan boven hun club omdat ze zeker zijn van hun kwaliteiten. Dit is ook het geval geweest bij Mounir.

On: Mounir heeft een voorlopige voorwaarden contract per fax binnengekregen en getekend teruggestuurd per Fax naar Italie. Vervolgens vertrok hij een dag later naar Florence om te worden gekeurd. Hij is daar goedgekeurd en heeft een wedstrijd gevolgd bij Fiorentina. Inmiddels is hij weer terug omdat hij moet afwachten op de overeenstemming tussen beide clubs. Aan wie zal dit dus liggen??? Blind misschien of aan de ''instelling van Meh'' .

30 januari 2012 om 14:41

Nou voor de meeste Ajacieden is Elham nog minder waard dan Daley Blind.. Hij heeft ons niet het kampioenschap bezorgd. Het enige wat hij ons heeft bezorgd is een soap waar niemand op zit te wachten. Niemand zit op het gezeik van die vent te wachten.
Prima als je er wat van wilt zeggen, maar dan moet dat wel met respect gebeuren. En F. de Boer heeft aangegeven dat dit onrespectvol gebeurde (schreeuwend en scheldend). Ja en dan is het gewoon klaar. Maar als je je dan vervolgens ook nog een aantal malen onterecht ziek meld en gaat lopen janken, dan is het toch wel een keer klaar toch?

Hij geeft aan dat hij geen aanvullende voorwaarden wenst, maar wat is die schadevergoeding dan??? Dat is toch aanvullende voorwaarden..?
Dat geven ze zelfs zelf al aan.

Ajax is allang blij als ze van hem af zijn, dus ik weet zeker dat ze niet moeilijk doen over een transfersom.. Ze zijn m bij Ajax ook echt helemaal zat. Uitkotsen die vent..

30 januari 2012 om 14:43

I couldn't agree with you more!!

30 januari 2012 om 14:49

De neutrale supporter is toch een ander mening toegedaan dan jullie Ajax supporters. Misschien is het moeilijk om helder te denken met een bepaalde bril op.

30 januari 2012 om 14:58

alleen grappig dat de meeste neutrale supporters de ins en outs niet weten en dus moeilijk mee kunnen praten!

30 januari 2012 om 15:09

De schadevergoeding is een case die hij daar buitenom gaat aanvechten en daarvoor gaat hij naar de Uefa. Lees aub het stukje opnieuw en dan vooral of de aanvullende voorwaarden.

''hij kwam zelf tot overeenstemming, maar Ajax en Fiorentina zijn er nog niet uit. “het vervelende is dat er nu gezegd wordt in de media dat wij met aanvullende voorwaarden zijn gekomen. Dat klopt dus niet. Wij hebben ons aan de afspraken gehouden. Mounir wil graag, maar Ajax stelt de zaken nu anders voor. Daar balen wij van. Vandaar dat we nu eens zelf de pers zoeken om onze kant van het verhaal te doen.”

30 januari 2012 om 16:09

Met zijn 13 goals had hij wel zeker een aandeel erin.
Zonder zijn 2 goals in de uitwedstrijd tegen Groningen hadden jullie het kampioenschap misgelopen.
Dat is een feit wat je niet kan ontkennen.
Bovendien is FDB ook een hypocriet mannetje gezien zijn gedrag toen hij naar Barcelona wou met zijn broer.

30 januari 2012 om 20:13

in de media wordt vermeld dat Fiorentina naar buiten heeft gebracht dat Lens en El Ham met aanvullende eisen zijn gekomen ! Daar heeft Ajax geen reet mee te maken ? Dat Ajax dan meld in een reactie op de schadevergoeding dat men daar niet in mee gaat is dat niet meer dan hun volste recht lijkt mij ?
Lens doet hier aan een fraai stukje feiten verdraaiing denk ik zo !

30 januari 2012 om 15:09

@ignition
volgens mij heeft hijzelf niet gevraagd om 2 miljoen te ontvangen zonder er iets voor te doen? Ik zat gisteren toevallig de beelden van Feyenoord - Ajax te kijken...toen MEH beslissend was. Wat een verschil zeg met bv een Ebecilio!

Maargoed Ebecilio het toptalentje uit de eigen jeugd zal over 2/3 jaar wel een transfer maken naar een topclub ........

30 januari 2012 om 15:36

nogmaals hij heeft er gewoon recht op lachwekend mafe hollander ( niet alle nederlanders voor dat al die opgefokte nederlanders weer overdreven gaan reageren
Ajax is nooit naar buiten geweest met een reden waarom dat hij is terug gezet naar jong Ajax
en daarom vraagt hij om een schadevergoeding volkomen duidelijk of niet ?

Goed voor Ajax dit krijg je als je wanbeleid uitvoert. Van mij mag hij nog jaren blijven.

Een schadevergoeding??
Zijn die niet helemaal lekker daar of zo?

Hij krijgt weet ik veel hoeveel salaris voor een jaar niets doen.
En ik heb niet het gevoel dat hij heel erg gemotiveerd is geweest om voor Ajax2 te gaan spelen, dus om dat er nu bij te slepen is wel heel erg zielig

Dacht toch dat hij genoeg salaris heeft gekregen dus oprotten met je schadevergoeding!!

Niet gek laten maken Mounir. Als je geen gelijkwaardig contract bij een andere club kunt tekenen gewoon lekker bij Ajax blijven. Ze hebben jou met hun volle verstand een contract laten tekenen. De Boer verkloot jou carrière om niets, dus waarom zou je Ajax nou tegemoet komen door ergens een slechter contract te tekenen. Als je de sterren van de hemel gespeeld had en een andere club was gekomen hadden ze je net zo makkelijk aan je contract gehouden. Ajax en vooral de Boer moeten niet zeuren.

Lijkt me sterk dat Ajax de feiten verdraaid. Mounir wil zo nodig een winkel in Florence en een auto met kogelvrijglas.

Hij zou blij moeten zijn dat er überhaupt nog clubs geïnteresseerd in hem zijn.

30 januari 2012 om 14:28

Nou met dat bestuur dat er nu zit zou mij dat niks verbazen hoor. Zo onbetrouwbaar als de pest, dat is wel gebleken de laatste tijd toch.
En het is ook wel makkelijk natuurlijk om zelf eisen te stellen maar dit af te schuiven op de al als onbetrouwbaar bekend staande Hamdaoui.

30 januari 2012 om 15:17

Hater!!! Je kan het ook omdraaien...ajax heeft weer eens flink gefaald met een transfer!! Misaankoop nummertje zoveel

Toen El Hamdaoui naar Ajax toe kwam duurde alles ook een aantal dagen / week langer omdat mijnheer ineens een aantal aanvullende eisen had, dus zal het nu ook weer zo zijn en niet zoals hijzelf beweerd. Gewoon lekker je eisen laten vallen, tekenen bij Fiorentina en wegwezen !!!

Ik stel voor dat alle Marokanen beter niet meer naar Ajax moeten gaan. Boukhari, Aisatti en Mounir zijn allen een voorbeeld. Ik weet niet waarom maar de cultuur binnen het club zorgt ervoor dat sommige culturen botsen met die van Ajax. De reden waarom Davids in de RVC zit, maar dan voor donker gekleurden.

Nee grapje beter kan Ajax mee werken aan zijn transfer. Wat heb je aan een spits die 1,8 miljoen opstrijkt en niets laat zien.

En wederom een flinke wellus vs nietus discussie bij Ajax, heb er flink tabak van. Verder heb ik er voldoende vertrouwen in dat het vandaag nog rond gaat komen. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen bij Fiorentina want hij is toch wel een betere voetballer dan Gilardino.

Alleen al de benadering.

'ajax beweert dat wij met aanvullende eisen zijn gekomen, dat is niet zo'.

Dan denk je dus 'nou Ajax, kom tot een accoord met Fiorentina en klaar is Kees'.

Maar dan komt ie; 'wij willen schadevergoeding'.

Het kan aan mij liggen maar dat is toch inderdaad een aanvullende eis ?

Over die eis zelf kan ik kort zijn. Zie het geval Perez. Perez werd naar het tweede gezet, spande een procedure aan en verloor. Mounir, je kreeg toch keurig op tijd je centjes, dus wat nu schadevergoeding ? En je had die schade toch kunnen voorkomen door vorige zomer niet zulke hoge salaris eisen te stellen aan andere geinteresseerde clubs ?

30 januari 2012 om 14:29

Is die eis tot schadevergoeding niet een losstaande zaak van deze transfer, of wil hij gewoon een deel van de transfersom, wat dan dus de schadevergoeding is..

30 januari 2012 om 14:58

"rasechte Rotterdammer " ??? Weet je nou eigenlijk zelf wat je zegt...

30 januari 2012 om 19:01

Hij is toch een rotterdammer of leef je op een andere planeet ofzo. Sterker nog hij komt uit de jeugd van Feyenoord waar hij samen met v. Persie speelde en geweldige dingen heeft laten zien.

Sterker nog, als een groter talent dan v. Persie bekend stond vandaar ook dat hij heel jong al naar Tottenham ging.

Ken je feiten

De echte waarheid is ook in deze situatie gewoon volledig verdampt. Het lijkt net de soap rond Cruijff en Ten Have. Wel is het een feit dat El Hamdaoui terecht naar de beloften is gezet. Als je je tot 2x toe niet gedraagt binnen het team dan mag je voor mijn part terug gezet worden naar het tweede. Discipline is een eis bij Ajax. El Hamdaoui is een goede speler met een matige mentaliteit. Zonde.
We weten ook allemaal dat Mounir met allemaal eisen kwam voordat hij een contract tekende bij Ajax.
Grotere mercedes, hoog salaris etc. Ik geloof ook best wat de zaakwaarnemers van El Hamdaoui zeggen, maar die zijn subjectiever. Die willen gewoon veel geld aan El Hamdaoui verdienen. Elk puntje van negativiteit op desbetreffende speler leidt tot vermindering van zijn waarde. En natuurlijk wil Ajax geld vangen voor El Hamdaoui. Ze willen het verlies zo laag mogelijk proberen te houden. Begrijpelijk. Ik hoop voor alle partijen dat El Hamdaoui in deze transferwindow vertrekt naar Fiorentina en dat hij een mooie toekomst tegemoet kan zien. Ajax accepteert een verlies, dus doe dan niet moeilijk en kom er gewoon uit met Fiorentina.

30 januari 2012 om 14:31

Hamdaoui is gewoon een jongen die je anders moet behandelen en dan is hij een topspits voor elke Nederlandse club. En ik kan me dan ook niet aan de indruk onttrekken dat hij en FdB gwn niet met elkaar konden, zoals Van Gaal dat wel kon met hem en daardoor kampioen werd.

30 januari 2012 om 15:01

Ooooh dus de club moet zich aanpassen aan Hamdaoui! Logisch! Hamdaoui zich aanpassen aan de club dat kan natuurlijk niet!

Beter dat El Hamdaoui daar weggaat. Wat een puinhoop bij Ajax.
Ik snap Ajax ook niet. Ze hebben een speler die ze niet gebruiken en heel veel salaris krijgt, en alsnog willen ze daar de hoofdprijs voor hebben??

El Hamdaoui zou ajax kampioen kunnen maken. Maar meneer de Boer heeft liever Bulyikin die niet de kwaliteiten beschikt om voor Ajax te spelen. Of hij heeft lieven siem of lodeiro in de spits omdat hij barca voetbal wilt spelen.

Als je barca voetbal wilt spelen heb je een spits als el hamdaoui nodig. Maarjah...

1 jaartje bij Fiorentina en daarna naar een grotere club

Er is een veel duidelijkere reactie van Ajax te lezen op de website van nu.nl

Reactie Ajax
De clubleiding van Ajax komt met een andere versie: “wij waren afgelopen zomer praktisch rond met Espanyol over El Hamdaoui”, vertelt een woordvoerder aan Nusport. “dat heeft door de eisen van de speler en zijn agent uiteindelijk niet tot een transfer geleid."
"ook deze periode meldden zij zich weer en ging het om vergelijkbare redenen niet door. Het zou jammer zijn als dat nu met Fiorentina wederom gebeurt. Want de clubs gaan er onderling wel uitkomen, het gaat nog om details. Er moet wel fors door ons worden afgeboekt op El Hamdaoui, maar als deze transfer doorgaat is dat voor alle betrokkenen het beste.”

Dat er een afspraak ligt om tot een soort schadevergoeding te komen, wijst Ajax van de hand. “schadevergoeding? Ze zijn vrijdag inderdaad bij ons geweest met forse financiële wensen voor de speler en de manager. Daar gaat Ajax niet in mee.”

“We zijn met de speler en de zaakwaarnemer nog helemaal niks overeengekomen. We gaan niet reageren op de aantijgingen die ons verder worden gedaan, behalve dat er een hoop onzin wordt verteld. De mensen die Ajax en dan met name Jong Ajax volgen, weten hoe het wel zit.”

Een goede trainer was er wel met hem uitgekomen en dan was Ajax nog niet kansloos geweest voor de titel! Voetballen kan hij volgens mij namelijk wel.

Serieus Mounir, niemand neemt jou nog serieus hoor!

Ajax zit dus keihard te liegen dus. Die club is gewoon niet te vertrouwen en is moeilijk mee te onderhandelen. El Hamdoui is groter dan de club dus het is slim als ie vertrekt en dan veel aan spelen toe komt. Lekker veel goals maken en een lange neus trekken richting de Boer. Die kerel heeft veel kapot gemaakt bij Ajax door zijn trots.

Sta volledig aan de kant van Mounir en het is allang duidelijk dat er op ieder niveau een enorme hetze gevoerd wordt tegen deze man. Dezelfde mensen verwijten Ten Have, Coronel en weet ik veel wie dat ze Cruijff kapot willen maken... maar zelf doen ze het met de minder belangrijke El Hamdaoui.

Zoals hierboven ook te lezen is, hebben veel leden een dubbele standaard en nemen ze niet even de moeite zonder invloeden van buitenaf de feiten op een rij te zetten. Als ze eens zouden nadenken dan zouden ze enkel kunnen concluderen dat De Boer minstens even fout zit in deze kwestie. Maar de geboren onruststoker kan niks verkeerds doen... nu al vergeten hoe hij Ajax naaide toen hij naar Barcelona wilde?

30 januari 2012 om 14:35

zoals jij aan de kant staat van el hamdaoui zo sta ik en andere mensen aan de kant van ajax.
daar is niks mis mee, meningen verschillen maar verwijt die mensen a.u.b. niet van een zogenaamde hetze, dubbele standaard etc. etc.

jij gelooft el hamdaoui, ik geloof ajax, niks mis mee maar ik vind het zeer arrogant en misplaatst om die andere mensen die niet achter mounir staan zo af te serveren!

(overigens heeft frank ook een fout gemaakt ja, tenminste, voor zover ik het in kan schatten hè, wat er precies is gebeurd is namelijk niet bekend...)

30 januari 2012 om 14:40

Ik heb helemaal geen reden om de kant van El Hamdaoui te kiezen, behalve wanneer ik de voor het publiek bekende feiten op een rij zet. De kwestie interesseerde me in eerste instantie nauwelijks, maar door de constante informatiestroom rondom deze kwestie ben ik mij er toch maar even gaan ''verdiepen''.

Er is een jaar lang door alles en iedereen verteld hoe lastig Mounir wel niet is, zijn persoon is bijzonder geschoffeerd. Ajax, Telegraaf, Vi etc. Zijn klacht dat hij imagoschade heeft opgelopen is helemaal nog niet zo gek. Natuurlijk moet onafhankelijk onderzoek uitwijzen in hoeverre hij hier zelf schuld in heeft.

30 januari 2012 om 14:43

ja en ik heb ook geen reden om de kant van ajax te kiezen maar als ik bepaalde feiten zie dan kies ik op basis van die feiten de kant van ajax.
tja, het ligt er natuurlijk maar net aan welke feiten je zwaarder vindt wegen hè en zo kom je misschien wel bij een principekwestie...

30 januari 2012 om 14:48

@gooner: Je begint al net zo arrogant als Dercksen en Borst te worden. De zelfbenoemde voetbalprofessoren van NL. Omdat jij je erin 'verdiept'' hebt, heb je de kant van Hamlap gekozen en heeft dus iedereen die de kant van Ajax kiest ongelijk. Zou mooi zijn als het zo zou werken in NL.

30 januari 2012 om 14:48

Je moet niet vergeten dat El Hamdaoui eigenlijk nooit geaccepteerd is, en ook symbool stond voor de verkeerde weg die Ajax is ingeslagen. Hij kreeg immers de schuld van de niet-renderende Suarez en hij was de ''niet bij ajax passende topaankoop'' van een passant.

Het zou mij niets verbazen als De Boer vanaf dag één op zijn manier duidelijk maakte dat hij het eigenlijk niet zo zag zitten in El Hamdaoui.

30 januari 2012 om 14:49

@ Zlatan65

Het gaat er niet eens om welke partij je kiest, het gaat om de eenzijdige veroordeling van Mounir terwijl overduidelijk is dat De Boer even fout zit.

30 januari 2012 om 14:59

Het is volgens mij het goed recht van een trainer om het niet te zien zitten in een speler. Maar als die speler dan vanaf dag 1 de kont tegen de krib gooit en in plaats van te proberen zich terug te vechten in het elftal, zich onmogelijk opstelt en keihard werk weigert, is er toch eufemistisch gezegd sprake van enige verwijtbaarheid aan de kant van de heer EH.

30 januari 2012 om 15:15

De Boer heeft evenveel recht om dat te doen, als Mounir heeft om zijn contract uit te dienen of hoge eisen te stellen.

Wel lijkt het erop dat de houding van Ajax met De Boer voorop ertoe heeft geleid dat Ajax bijna 10 miljoen kwijt is geweest voor een speler waar zij slechts een halfjaar van heeft kunnen genieten. Dat noemen ze in het bedrijfsleven kapitaalvernietiging. Zeker als je nagaat dat hij de beste aanvaller uit de selectie is (misschien zelfs de competitie) en Ajax zeker een kwaliteitsimpuls kan gebruiken. De club loopt nog eens miljoenen mis door geen CL te halen. De kans op een Cl-ticket zou aanzienlijk groter zijn met een goede El Hamdaoui, of zeg ik iets geks? Door het gebrek aan inlevingsvermogen aan de kant van De Boer heeft jouw club maanden lang met middenvelders in de punt gespeeld.

Vervolgens zijn er allerlei leugens naar buiten gebracht. De spelers van Ajax hebben aangegeven geen enkel probleem te hebben met Mounir, in tegenstelling tot wat de media beweerde. Ook de jeugdspelers lopen met hem weg. Nu wordt Mounir onterecht verweten dat hij ''belachelijke (waardeoordeel)'' eisen stelt, terwijl het Ajax is die de overgang blokkeert. Ook de verhalen dat Mounir een grote auto eiste bij de onderhandelingen, zijn bedoeld om hem als een slecht persoon af te schilderen. Omdat deze verhalen gebracht worden in een bepaalde context, terwijl het gros van de mensen geen idee heeft hoe een normale onderhandeling tussen speler en club gaat. Een eis als deze is heel gewoon in die wereld. Bovendien is het uiteindelijk Ajax dat toegeeft aan deze eis, dus ook zij zullen het niet al te erg hebben gevonden. Toen Mounir oprecht ziek was (bevestigd door clubarts), is gedaan alsof hij dit simuleerde. Wederom om hem als persoon te beschadigen.

De Boer vond het nodig om Mounir via de media duidelijk te maken dat hij er naast zou staan tegen Milaan. Een goede coach zou dit nooit doen en geen enkele speler zou dit pikken. Het is je taak als trainer om van een zeer diverse groep, een geheel te maken. Daar hoort bij dat je iedereen de behandeling geeft die hij nodig heeft. In plaats daarvan heeft De Boer Mounir gebruikt om een voorbeeld te stellen, zowel naar de selectie als naar de buitenwereld. Het ene ego tegen het andere, niet meer niet minder.

Verschil is dat het ego van de Boer jouw club miljoenen kost, terwijl het ego van El Hamdaoui er toe heeft geleid dat de hele Italiaanse en Spaanse subtop achter hem aan zit terwijl hij een dikke auto en 4 miljoen rijker is.

Kamp Mounir (zover dat een kamp was, want volgens mij was het 1 persoon vs een club fans trainer media) heeft zich nimmer zo negatief uitgelaten naar buiten toe. Hij heeft zich keurig gedragen. Als hij dit spelletje vuil had willen spelen, dan had hij het gedrag van De Boer in het verleden wel kunnen aanhalen. En dat is niet gebaseerd op vage aannames, maar keiharde waarheid. Vraag het Bogarde maar.

30 januari 2012 om 15:24

Ik ben het met PG, voor eens , eens! Dit heeft niets te maken met een kant kiezen. De enige die hier iets te verwijten valt is Ajax.
Of is er iemand die mij kan uitleggen wat Mounir dan precies verkeerd heeft gedaan? Volgens mij speelde hij de pannen van het dak en scoorde prachtige goals en houdt zich aan alle gemaakte afspraken ..

30 januari 2012 om 15:28

Kijk Dante, wij trappen niet in het verhaaltje van ''moeilijke jongen''. Als PL volger relativeer je dat vrij simpel. Ferguson en Wenger hebben alcoholisten, ex-gedetineerden, vechtersbazen en weet ik veel wat onder hun hoede gehad. Dat noem ik ''moeilijke jongens''. Iemand die wat trots is, is geen moeilijke jongen... kom nou zeg.

30 januari 2012 om 15:28

@persian

allemaal leuk en aardig, je hebt over een aantal dingen gelijk maar over een aantal dingen ook niet.

frank heeft verkeerd gehandeld door mounir van te voren niet in te lichten, klopt helemaal.
onervarenheid etc. etc. en volgens mij heeft hij achteraf ook toegegeven dat hij dat niet goed had gedaan.

ok, dat is achter de rug, vervolgens krijgt el hamdaoui weer kansen, kansen die hij niet benutte simpelweg omdat hij slecht speelde...
de boer wisselde de beste man daarom een aantal keer en iedere keer was duidelijk te zien dat de speler in kwestie het er niet mee eens was, ok kan een keer gebeuren, kan daarna nog een keer gebeuren, daarna nog een keer maar na 5 x wordt het toch echt stront vervelend. (iets waarvoor janssen ook zeker op moet passen vind ik op dit moment!)
dat een speler niet blij is met een wissel is goed, zou vreemd zijn als iemand dat wel is maar enige zelfreflectie is soms niet verkeerd hoor. (incident in de rust tegen rkc laat ik even achterwege, altijd lastig om zoiets te beoordelen)

el hamdaoui bleef maar zeiken en zeiken, hij speelde gewoon niet goed en dat leidde tot een 2e conflict.
toen het allemaal uitgesproken leek zei onze grote vriend alleen even doodleuk dat hij niet met een schone lei kon beginnen met frank en ja hoor, bij de 1e de beste wissel was het weer zover...
niemand is groter dan het team en zeker omdat hij gewoon slecht speelde was het logisch dat frank hem er op een gegeven moment definitief naast zette dat uiteindelijk het kampioenschap opleverde (ja ik denk echt dat ajax met mounir geen kampioen was geworden!)

dat gezeik over zogenaamde miljoenen doe ik dus maar even als onzin af, zoiets is en blijft speculeren net zoals ik speculeer dat ajax vorig seizoen juist miljoenen zou mislopen met mounir...

laat ik je er ook even op wijzen dat mounir ineens wel trek had in een interview met de nos toen het allemaal juist opgelost leek maar nee, de beste man kon het niet laten om toch nog maar even wat te zeggen in de media als het hem uitkwam, zoals hij nu ook doet, maar als iemand een week geleden iets aan hem vroeg wilde hij er niks over zeggen hoor, nee dan is de media niet goed voor meneer...

ik snap dat je wil reageren op aantijgingen van de telegraaf, dat is je goed recht en daar is niks mis mee maar ik vind het belachelijk dat je een week geleden er niks over wilde zeggen en de media alleen maar te woord staat als het je een beetje uitkomt, nee dat is gewoon onprofessioneel...

30 januari 2012 om 15:38

''het zou mij niets verbazen als De Boer vanaf dag één op zijn manier duidelijk maakte dat hij het eigenlijk niet zo zag zitten in El Hamdaoui.''

Dit klopt gewoon want de Boer had El Hamdaoui op de bank gezet zonder het tegen hem te zeggen Mounir moest het nota bene via de media horen dat hij niet zou spelen tegen AC Milan.

30 januari 2012 om 15:45

De boer had moeten begrijpen dat MEH je kampioen kan maken, zie AZ. Hij heeft gewoon het niet goed aangepakt met MEH en dat kan. Maar als Ajax zijnde moet je MEH dan zo snel mogelijk de deur uit doen en niet ergens verstoppen bij de beloftes of weet ik veel wat. Waarom een rotte appel in je organisatie behouden als het beter is dat ie zo snel mogelijk weg is? Kan iemand mij dat uitleggen?

30 januari 2012 om 15:46

Is het vreemd om de media niet te woord willen staan, totdat deze leugens over je verspreidt? Wat heeft de media voor hem betekent dat hij hen een gunst moet verlenen?

Je gaat er echter aan voorbij dat Mounir vanaf dag 1 al niet geaccepteerd werd. Hij werd neergezet als het symbool van falend Ajax-beleid. Hij was namelijk de ''niet-bij-ajax-passende-spits'' gehaald door een passant (jol). Ondanks dat hij er op los scoorde, op de meest mooie manieren, was het allemaal zijn schuld dat Suarez niet presteerde.

Vervolgens wordt zijn grootste en misschien wel enige vertrouwenspersoon ontslagen, ten faveure van iemand die symbool moet staan voor het nieuwe beleid van Ajax. Het beleid waar een Mounir niet inpast. De Boer heeft al dan niet bewust voor elkaar gekregen dat El Hamdaoui vanaf dag 1 geen vertrouwen voelde van deze trainer. Vervolgens deden zich allerlei geruchten de ronde die Mounir zijn persoon beschadigden en maakte De Boer een grove fout door via de media met El Hamdaoui te communiceren. Geloof mij, geen enkele speler had dit gepikt, daar hoef je geen ''moeilijke jongen'' voor te zijn. Er kwamen steeds meer verhalen om hem in een slecht daglicht te stellen en iedereen bemoeide zich ermee, niet geremd door feitenkennis. Daarna werd gedaan alsof De boer hem een nieuwe kans gaf, hem in genade nam. Volkomen misplaatste terminologie natuurlijk, omdat tot dusver vooral De Boer fout heeft gehandeld. Maar Mounir was al zover beschadigd dat hij niks goeds meer kon doen. Noch de trainer noch het publiek straalde enige vertrouwen naar hem uit. Hij werd uitgefloten en constant neergezet als de kern van het probleem van een slecht draaiend ajax.

Hoe hij handelde bij zijn wissels keur ik af, maar vergeet niet onder welke druk hij stond en hoe weinig bijval hij kreeg. Het was letterlijk 1 persoon tegen de rest van de wereld. Verschil is wel dat Mounir nooit openlijk kwaad heeft gesproken over de club of trainer. Hij heeft geen poging gedaan tot karaktermoord, terwijl hij bijvoorbeeld makkelijk het verleden van De Boer kon aanhalen.

En nu wil hij naar een mooie club als Fiorentina, houdt Ajax het tegen en doen ze alsof het allemaal Mounir zijn schuld is dat de deal nog niet rond is. Sorry hoor, maar als je zo vaak wil en moet liegen om een persoon zwart te maken, dan geef je al toe hoe fout jezelf staat in deze zaak.

Edit: We weten niet waar Ajax zou hebben gestaan met een goed functionerende El Hamdaoui, maar het is aannemelijk dat je er op vooruit gaat als je beste aanvaller speelt. Zeker als je maandenlang met middenvelders als alternatief hebt gespeeld. Sowieso wel grappig dat Mounir vanaf dag 1 werd neergezet als een ''niet-ajax-spits'' om vervolgens het nieuwe seizoen te beginnen met een ''ajax-systeem'' dat schreeuwt om een spits als Mounir. Maar ja... zal wel aan mij liggen dat ik dit vreemd vind, de ironie.

30 januari 2012 om 15:59

De Boer krijgt alle krediet van sommige domme ajax supporters,en kijk waar ze nu zijn
hahaahaa
geen stapje vooruit
verliezen van feyenoord en tog nog een grote mond hebben
Mounir moet blij zijn dat ie van deze arrogante kinder clupie af is
alle schuld wordt op hem gelegd en de boer is zogenaamd het goudhaantje
Onervaren trainer die ajax niet eens naar de top kan brengen,maar omdat ze kampioen waren geworden denkt de boer dat hij een toptrainer is.

De Boer heeft vanaf dag 1 laten merken dat hij niks in Elham zag,en nu daar die jongen een boekje open doet willen sommige van die ajax supp over hem heen valleen zoals ze dat altijd hebben gedaan
Vindt je t gek dat ajx niet goed draaid.
ze moeten eens in de spiegel kijken plaats anderen met de grond gelijk willen maken

30 januari 2012 om 16:22

persian, voor mij is het duidelijk dat we er niet uit gaan komen

bovendien blijkt keer op keer uit je verhaal dat je puur en alleen el hamdaoui gelooft en alles wat ajax zegt en wat in de media komt dat niet van el hamdaoui komt afdoet als onzin.
deze conclusie is simpel te trekken uit maar 1 zin ''en nu wil hij naar een mooie club als Fiorentina, houdt Ajax het tegen en doen ze alsof het allemaal Mounir zijn schuld is dat de deal nog niet rond is. ''

jij gelooft alles wat mounir zegt en je gelooft niks wat ajax zegt, je doet echt elke uitspraak af als een leugen en dat terwijl je juist tegen die eenzijdige kijk bent. (tenminste dat zeg je maar je doet gewoon hetzelfde)

ach ja, onze kijk op zaken is nou eenmaal verschillend, de kijk op zaken van ajax en el hamdaoui is verschillend.
dat is nou zo mooi in het land hè, je mag iets verkondigen en als je het met iemand niet eens bent hoef je niet meteen te zeggen dat het onzin of een leugen is...
helaas lijkt het erop dat je dat wel doet (en nee, jouw woorden zijn niet allemaal op feiten gebaseerd, dat weet je zelf misschien niet maar dat is wel zo (zal ook zeker voor mij gelden hoor...))

ik trek gewoon deze conclusie en daarmee sluit ik het gewoon, mijn inbox wordt ook wat vol hier op een gegeven moment alleen maar om deze man...
conclusie: frank heeft een fouten gemaakt, el hamdaoui heeft fouten gemaakt en het is gewoon het beste dat hij vertrekt.
dat weet ajax ook en ajax doet er alles aan om hem kwijt te raken, denk je nou echt dat ajax moeilijk gaat doen als ze weten dat ze hem kwijt kunnen raken en miljoenen besparen???
denk je dat nou echt? misschien willen ze een bankgarantie of zo maar meer zal het niet zijn hoor...

30 januari 2012 om 16:32

@ crazydj07

Ho ho, de Italiaanse media berichtten massaal hetzelfde als Mounir he, al voordat dit statement naar buiten kwam. Daar komt bij dat het hoogst ongebruikelijk is om medisch gekeurd te worden voordat je persoonlijk rond bent. Het verhaal van Mounir is aannemelijk en hij heeft geen enkel belang om hier te gaan liegen.

Er zijn maar weinig zaken in het leven waar je 100 procent zeker over bent, het is flauwekul om mij af te rekenen op een zeer degelijke en onderbouwde afweging met als motivatie dat ik het niet zeker kan weten. Dit geldt voor 99,99999 procent van de gespreksstof op de wereld. Zelfs bewijsvoering in een rechtszaak is niet 100 procent waterdicht. Het ene woord is veel aannemelijker dan het andere in deze, dit heeft weinig te maken met mijn persoonlijke voorkeur (die er niet is).

30 januari 2012 om 20:24

Persian je vergeet 1 ding ? Officials van Fiorentina (!!!!!) hebben naar buiten gebracht dat Lens met aanvullende eisen kwam ? Niet Ajax ? De woordvoerder van Ajax doet niets anders dan reageren op vragen hierover ? En op de vraag over de schadevergoeding ! Nogmaals dat is dan weer hun volste recht ?
Natuurlijk zijn er altijd meer schuldigen bij een conflict maar dit loopt nu wel de spuigaten uit ? Ik hoop dan ook oprecht dat Ajax de volledige feiten eens naar buiten brengt ! Pas dan kunnen we ook jij dus pas oordelen ?

30 januari 2012 om 19:04

@ Persiangooner

In feite ben ik het eens met jouw stelling. Echter, jouw analogieredenering tussen El Hamdaoui en Ten Have is toch echt invalide. Het conflict tussen Cruijff en Ten Have is toch echt veroorzaakt door Ten Have zelf. Echter, het conflict tussen De Boer en El Hamdaoui is veroorzaakt door beide heren. Zowel De Boer als El Hamdaoui dragen schuld aan dit conflict.

30 januari 2012 om 19:23

Uiteraard, dat ontken ik ook nergens. Het gaat erom dat men bij elke negatieve berichtgeving over de persoon Cruijff zich geroepen voelt de nuance toe te passen, terwijl we alle negativiteit rondom El Hamdaoui maar voor waar aannemen. En daarmee doel ik op de fans, maar ook heren als Derksen e.d.

El Hamdaoui is misschien geen makkelijke jongen maar in mijn ogen geen leugenaar. Terwijl de mensen die het voor het zeggen hebben bij ajax nou niet bepaald betrouwbaar en rechtlijnig overkomen in de media. Derhalve wil ik best geloven dat ajax in deze met aanvullende eisen is gekomen. En dat El Hamdaoui een schadevergoeding vraagt schijnt snap ik wel maar het lijkt me sterk dat hij daar aan vast wil houden als de transfer hierdoor af zal ketsen.

haha imago-schade. als je gewoon niet gezeurt had en gewoon normaal doet als iedere andere voetballer was je er helemaal niet buitegezet, wat kan die kerel liegen zeg ( ik weet niet waarom ik buite de selectie ben gezet )

Wat een loser die gast! Blij als hij opgerot is! Als je als spits je weigert aan te passen en 2 doelpunten maakt in een half jaar kom je op de bank. Als je je dan als een lul opstelt word je terug gezet naar het 2e. Lijkt me niet zo lastig allemaal. Trouwens de onderhandelingen tussen Ajax en Elham liepen ook al erg stug. Schadevergoeding van een miljoen over de balk gekieperd salaris is meer dan genoeg trouwens.

Ajax hekelt El Hamdaoui: 'el Hamdaoui vertelt niet de waarheid'

De boer is echt stom en dom. Hij heeft al mensen tekort in het centrum en alsnog geen beroep op die marokkaanse. Hij zal zkr binnenkort ontslagen worden

30 januari 2012 om 14:36

Frank heet een ongekend krediet. Dat zal niet gebeuren.

30 januari 2012 om 19:12

Dat had van Basten ook maar die werd ook voor pannenkoek uitgescholden. Denk je nou echt dat hij blijft zitten als hij nog 6 wedstrijden (tegen twente, psv, vitesse, ajax, graafschap, excelsior) verliest?

30 januari 2012 om 21:13

Daar ben ik heilig van overtuigd. Maar dat zal ook niet gebeuren.

Als die mafketel zijn hand blijft overspelen dan zie ik het nog gebeuren dat Ajax besluit om hem nog een paar weg te laten kwijnen.

Die schadevergoeding kan El Hamdaoui natuurlijk op zijn buik schrijven. Geen enkele speler heeft dergelijke problemen met Ajax, maar El Hamdaoui wel. Dat zegt dus meer over El Hamdaoui dan over Ajax.

Bovendien staat er (zover bekend) nergens in zijn contract dat hij een minimum aantal wedstrijden moet spelen. Ajax heeft ook gewoon het salaris betaald van El Hamdaoui. Ajax heeft dus aan zijn verplichtingen voldaan.

Dat El Hamdaoui niet meedoet aan de Afrika Cup omdat hij weinig wedstrijdritme heeft is ongeftwijfeld waar. Maar desondanks hebben clubs als Fiorentina en Espanyol (niet bepaald kleine clubs en minimaal gelijkwaardig aan Ajax) interesse in hem getoond. Dus die "imagoschade" valt dan ook wel mee, lijkt me.

Ik interpreteer dit als een wraakzuchtige actie van El Hamdaoui. Maar hij schiet er zelf niets mee op. Nog sterker, hij helpt zijn eigen voetbalcarrière zo om zeep. Hij gaat zijn gelijk toch niet halen in zijn conflict met Ajax dus ik zou als ik hem was dat niet eens proberen. Mijn boodschap aan El Hamdaoui: "kom op Mounir, kijk eens vooruit in plaats van achteruit! Dan krijg je ook meer plezier in het voetballen en voor het weet ben je Ajax alweer vergeten."

El Hamdaoui is een prachtige voetballer om op het veld te zien. Ik hoop dat alle voetbalfans binnenkort weer van hem kunnen genieten zonder al deze vervelende afleidingen.

Ik lees hier de afgelopen dagen dingen van vz gebruikers en dan denk ik bij mezelf waaaaatthhh??!!
deze jongen is vanaf dag 1 gebruikt door de boer als prooi om te laten zien wie de baas is. Hij heeft zonder aan te geven aan de speler (die note bene basis speler en topscorer was) hem voor een grote wedstrijd aan de kant gegooid!! zeg nou zelf hoe zou jij het vinden als jou trainer, jou nieuwe werkgever jouw aan de kant zet om vervolgens later in een interview in het winkeltje van zijn vrouw aan te geven dat hij het wel moest doen om te laten zien wie de baas was. Als dat nog niet zo erg is komen er ineens verhalen dat hij ruzie zou hebben gemaakt met suarez in het begin. (onze televaag heeft hier hoogst persoonlijk voor gezorgd en deed het daarna nog maar eens) ZO werd ook gesteld dat hij niet ziek zou zijn en geen blessures zou hebben maar alles voor de gein deed, omdat hij zich gekrengd voelt? hier is weer eens te meer gebleken door de Club Arts note bene dat hij daad werkelijk ziek en geblesseerd was. Je moet eens weten hoe ziek je kan worden hoe ... je kan voelen als je door je nieuwe trainer aan de kant wordt gezet voor zo een mooie wedstrijd. Alles wat je die maanden daarvoor had bewezen (topschutter, mooie goal na de ander) zijn zo de sloop in gegooid door iemand die the new sheriff wou spelen.

Als dit al niet genoeg is dan komt johan alias de snorrenmans derksen ook nog eens een grammetje mee prikken door aan te kondigen dat hij in het begin (waar waren deze verhalen in het begin!!) een dikke auto wou en een mooie vergoeding voor zijn winkel (die trouwens van zijn broer is en gewoon verzekerd is tegen vandalisme en schade) wou?

Alles werd aangegrepen om deze jongen zwarter te maken dan de gemiddelde Marokkaan. Je zou denken dat het dan over is voor el hamdaoui en dat hij eindelijk weg kan. maar het zat hem niet mee
clubs wouden hem niet meer omdat hij volgens hen een lastpost zou zijn. je krijgt dan de raarste verhalen te horen (hij wou een ferrari prosche of maybach) deze jongen wou niet naar een flut club gaan maar wou weer iets bereiken, dat is toch mooi iemand met ambitie??

Maar vandaag was het toppunt net als wat ik hier allemaal lees. Deze jongen wil weg ajax wil van hem af, maar nu wil ajax toch wat aanvullende eisen gaan vast stellen? wil je van iemand af dan neem je elk aannemelijk bedrag en sluit je de deal af en wil je niks meer met iemand te maken hebben neem ik aan? nu willen ze toch nog op hem profiteren, en dan nog beweren dat hij een geld wolf is?? wie verwijt de ketel..?

EL hamdaoui vertrek lekker naar la viola en maak er wat van de enige manier om de arrogante jongens uit damsco te mond te snoeren is doelpunten net als de eerste helft van vorig seizoen toen jij mede verantwoordelijk was voor het kampioenschap van een club die jaren non-actief was in europa en om de landstitel.!!

30 januari 2012 om 14:41

Eindelijk iemand die het snapt !

30 januari 2012 om 19:13

@ burakius: wat lieg je. je snap zelf niet wat hij zegt.

30 januari 2012 om 14:47

@reallover: Ik vind jouw interpretatie te negatief en om eerlijk te zijn ook een klein beetje paranoide. Er ontbreekt ook een heel belangrijk onderdeel in jouw uitleg: Wat voor belang heeft Ajax erbij om zijn eigen speler zo te benadelen? Daar ga je helemaal niet op in.

30 januari 2012 om 14:50

wat jij vind is bijzaak en paranoïde?? ken je het woord überhaupt wel? zeg ik Ajax? ik heb volgens mij frank, johan en televaag ( gwn nederlands: telegraaf) genoemd en heb ook aangeven dat hij in het begin gewoon deed waar hij voor gehaald werd en goed op weg was om weer topscorer van Nederland te worden. En dat ze bij Ajax daar ook blij mee waren getuigen de studio voetbal verhalen over wat voor fenomeen het was.

30 januari 2012 om 15:00

@reallover: (ja, ik ken het woord überhaupt. Wat heeft dat er überhaupt mee te maken? ;)

Je hebt het over De Boer en verder ook over zijn "werkgever" (dat is Ajax). Daarom schreef ik dat.

Maar als ik je nu goed begrijp is jouw woede meer gericht op de pers dan op Ajax zelf. Waarom schrijf je dit dan allemaal in dit artikel? Jouw verhaal lijkt me dan niet terzake doen. Dit artikel gaat immers over het conflict tussen El Hamdaoui en Ajax, en niet over het conflict tussen El Hamdaoui en de pers.

30 januari 2012 om 15:06

ik weet niet hoor maar frank de boer bied hem aan als veld speler of als bankzitter dan kan ik dat toch ook als werkgever verstaan?

maar aan gezien jij alleen bezig bent met piet-lullig zijn (@reallover: (ja, ik ken het woord überhaupt. Wat heeft dat er überhaupt mee te maken? ; ??????) is het beter dat ik niet meer op jouw in ga.

Al helemaal als jij het stuk dat aangeeft dat Ajax eisen stelt over het hoofd ziet. En alleen negatief over iemands stuk kunt praten. Jammer!

30 januari 2012 om 15:25

@reallover: Je vraagt mij of ik het woord überhaupt ken. Mag ik daar niet op reageren? Jeetje man, ik maak er maar een grapje over. Doe niet zo zwaar op de hand.

Het stuk dat aangeeft dat Ajax eisen stelt heb ik wel degelijk gelezen. Maar wat heeft dat met jouw aanval richting de pers te maken? Leg het me dan nog eens uit, want ik snap nog steeds niet wat voor punt je nou eigenlijk wil maken.

Nog even over je laatste stuk. Je schrijft: "maar vandaag was het toppunt net als wat ik hier allemaal lees. Deze jongen wil weg ajax wil van hem af, maar nu wil ajax toch wat aanvullende eisen gaan vast stellen? wil je van iemand af dan neem je elk aannemelijk bedrag en sluit je de deal af en wil je niks meer met iemand te maken hebben neem ik aan? nu willen ze toch nog op hem profiteren, en dan nog beweren dat hij een geld wolf is?? wie verwijt de ketel..?"

Ten eerste staat het niet vast dat Ajax ook daadwerkelijk aanvullende eisen heeft gesteld. Dat zegt het kamp van El Hamdaoui, maar dat hoeft nog niet per se de waarheid te zijn. Ten tweede: dat Ajax toch nog geld wil ontvangen aan zijn speler snap ik wel. Ajax is niet alleen een club maar ook een bedrijf, dus dan moet je het ook als een bedrijf runnen. Dat wil zeggen: zoveel mogelijk aan een speler verdienen. Dat maakt Ajax nog niet "geldwolven" want het is niet dat het Ajax-bestuur dat in eigen zak steekt. Dat geld gaat in de kas van de club. Dus dat het Ajax-bestuur geld aan El Hamdaoui wil verdienen maakt ze alleen maar goede functionarissen en niet hypocriete figuren, zoals jij beweert.

Het lijkt mij logisch dat als je zoveel mogelijk geld aan een speler wilt verdienen dat je negatieve verhalen over El Hamdaoui juist uit de pers wil houden, want dat zou zijn waarde verlagen. (daarom staat er ook aan het einde van het artikel dat de woordvoerder verder niet wil reageren.) Daarom denk ik dat het absoluut mogelijk is dat er er nog meer negatieve verhalen over El Hamdaoui te vertellen vallen dan dat we tot nu toe weten, maar die verhalen zijn dan binnen de club gebleven.

30 januari 2012 om 14:58

Denk ik eindelijk eens een redelijke reactie hier te lezen, kom ik na een alinea dit tegen: "dat hij in het begin (waar waren deze verhalen in het begin!!) een dikke auto wou en een mooie vergoeding voor zijn winkel (die trouwens van zijn broer is en gewoon verzekerd is tegen vandalisme en schade) wou". Kan je weer stoppen met lezen, want deze aanvullende eisen hebben ook destijds in de zomer van zijn transfer uitgebreid in de krant gestaan. Kan me namelijk als de dag van gisteren herinneren dat ik dat aan de Spaanse boulevard in de Nederlandse krant las en hem toen al liever niet zag komen. Eruit zijn met Ajax en een dag later de duurste auto van de selectie willen hebben en anders komt mijnheer alsnog niet. Uit jouw reactie maak ik op, dat jij het toendertijd niet hebt gelezen en is dit gemakshalve een grammetje meepikken van Derksen?

30 januari 2012 om 15:03

het enige wat verteld des tijds is dat hij een auto kreeg, er werd niet verteld dat dit een eis was? later heeft derksen dit verhaal uit gebreid in het nieuws verteld en geprobeerd te verkondigen als pure stemming makerij. En dat van die schade vergoeding was toch ook gewoon een raar verhaal of heb ik het verkeerd.

30 januari 2012 om 15:22

Het in deze context naar buiten brengen van het verhaal dient enkel om Mounir als persoon in diskrediet te brengen. Het grote publiek heeft namelijk geen idee wat er allemaal geëist wordt bij een gemiddelde onderhandeling, en het is al helemaal niet de bedoeling dat de buitenwereld alle ins en outs kent.

Maar hier is de nuance die er wel altijd is als het Cruijff (ben overigens pro-cruijff) betreft, volledig verdwenen. Want het is Mounir maar...

30 januari 2012 om 16:24

Jij denkt het allemaal zo goed te weten? Waarom is El Hamdoei niet vertrokken naar Espanyol in de tijd dat het nog kon? inderdaad eisen!

Nu wil die ook nog een schadevergoeding omdat die geen kansen heeft gehad? Is mounir vergeten in het half jaar dat die nog in amsterdam zit dat die zich zelf ziek heeft gemeld bij Ajax? ( ja ook bij jong - Ajax! ) en een tijd een blessure heeft gehad! Nee idd!

Oprotten met hem en heel snel!

Het grappig is dat Ajax met El Hamdaoui in de basis gewoon bovenaan had gestaan. Klagen over blessures van andere spitsen is ook niet op zijn plaats. Mounir zal nog wel eens terug verlangen naar AZ waar hij wel gewaardeerd werd door supporters, staf en medespelers. Daar stond toen een trainer die wel met zijn karakter om kon gaan, hem vertrouwen gaf, en dat werd beloond met doelpunten. Bij Ajax is alles anders.

30 januari 2012 om 14:49

Helemaal mee eens! En na hem zo te behandelen willen de club en supporters nog dat hij salaris inlevert en weg gaat ook

30 januari 2012 om 14:51

Diezelfde mensen hebben het ook er ook altijd over dat een contract gerespecteerd hoort te worden... is er eindelijk een speler die dat doet, is het weer niet goed .

30 januari 2012 om 15:01

Precies wat ik op het andere topic zei! Hij was er toch bij toen hij tekende en dat soort dingen hoor je altijd .. Waren zij (ajax) er niet bij dan?

30 januari 2012 om 15:05

@cristobal: Waar baseer je dat op? Jong Ajax staat toch ook niet bovenaan?

30 januari 2012 om 16:05

Omdat ze een type El Hamdaoui nu juist ontzettend missen en omdat hij natuurlijk een paar klassen beter is dan Ebicilio en De Jong. Maar omdat een stugge trainer die net komt kijken zijn ego niet opzij zet'wordt hij genegeerd. Trouwens, bij de beloften speelt hij ook zelden tot nooit.

Prachtig zoals veel ajacieden hier reageren.
Als het om El Hamdaoui gaat spreekt ajax volgens die supporters de waarheid en als Cruijff iets zegt over de RvC loopt iedereen achter Cruijff aan en roepen ze allemaal om het hardst dat ajax een wespennest is waar intriges en bedrog hoogtij vieren.
Ik word wat duizelig van al die draaikonten.

30 januari 2012 om 14:52

@numberone: Ik ben het niet eens met je redenering. Het is natuurlijk mogelijk om bij het ene onderwerp wel aan de kant van Ajax te staan en bij het andere onderwerp niet. Dit zijn hele verschillende onderwerpen die los van elkaar gezien moeten worden. Dus om Ajax-fans als hypocriet af te schilderen vind ik onterecht.

Wat ik niet snap is dat Ajax El Hamdaoui niet gewoon een miljoen geeft en zijn contract ontbind.
Dan is Ajax van hem af geen duur salaris meer en kan El Hamdaoui zelf op zoek naar een andere club.
Zoniet dan moet F de Boer zijn trots op zei zetten en deze jongen in de selectie op nemen want met hem hadden jullie Ajax denk ik we hoger gestaan.
Er is nu zeker niemand die fatsoenlijk een bal kan afronden.

Frank de Boer is een smeerlap.

Als je een speler niet meer moet dan ontbind je zijn contract en laat je hem gaan. Dit is een smerige en achterbakse streek van de club en van de trainer in kwestie.

Ze hebben er alles aangedaan om keer op keer negatieve berichten de wereld in te sturen en verhalen zo te verdraaien dat Mounir weer de kwaadaardige marokkaan lijkt.

Een schadevergoeding is op ze minst op ze plaatst en ik zou Frank voor de rechter slepen zodra deze deal is afgerond.

Als je als Speler met van Gaal kan werken en je wordt topscorer van de eredivisie dan kan je met alle trainers werken lijkt mij. Frank de Boer heeft al vaker laten zien dat hij in en in slecht is als mens.

Zoals hij ook vertrok bij Ajax maar iedereen is dat ondertussen vergeten. Smerige streken van een smerige club en trainer.

PS: Snap niet dat Ajacieden niet boos zijn. De beste spits van de Eredivisie gaat weg voor een dubbeltje terwijl jullie tachtig spelers in de lappenmand hebben zitten.

Logica is hier ver te zoeken

Ik dacht dat een schadevergoedingszaak een civiele zaak is die los staat van de transfer
Mounir kan dat buiten rechte vragen en in rechte proberen af te dwingen, maar daar laat je de transfer toch niet vanaf hangen?

wil ie nog een schadevergoeding ook. die gast is echt niet goed wijs in de bovenkamer. Een gouden voetafdruk onder zijn hol kan ie krijgen.

laten we hopen dat alles snel rond komt

Ajax moet gewoon betalen, ze hebben El Hamdaoui onterecht zijn carrière naar de knoppen willen helpen. Net als een Aissati zijn er geen goede argumenten gebruikt om de werknemer zo te behandelen. En dan ook nog eens een groot gedeelte willen vangen van hetgeen je voor hem betaald hebt anderhalf jaar geleden. Het is gewoon te triest voor woorden. Ook snappen de meeste hier nog steeds niet dat de Televaag continue bezig is geweest om Mounir zijn reputatie compleet naar de filistijnen te helpen. Dit bericht van de aanvullende eisen is daar ook weer zo'n voorbeeld van. Mounir heeft de media elke keer gemeden maar de maat is een keer vol en dat is nu dus. Ajax zet zichzelf al jaren te kakken en is in deze dus ook compleet onbetrouwbaar gebleken. Dat achterbakse lekken en onwaarheden vertellen over de rug van spelers omdat ze zich niet laten behandelen als eenheidsworsten is gewoon schandalig. Dokken Dus!

Hij mocht zelden meedoen bij Jong Ajax? Volgens mij was het meneer El Hamdaoui die zich heel voorspelbaar iedere maandagochtend ziek meldde.

"een afkoopsom voor El Hamdaoui verlangt Ajax sowieso, maar de spits zelf wil ook een schadevergoeding."

Ik denk dat je die schadevergoeding wel op elkaar kan wegstrepen, Ajax heeft 5 miljoen geinvesteerd + salaris en toebehoren wat niet misselijk is en meneer heeft zich misdragen en wil niet zijn excuses en trots opzij zetten. En dan nog zelf vinden dat je een schadevergoeding verdient omdat je niet heb kunnen spelen?

Ik denk dat wanneer hij tijdens het begin van deze soap gewoon naar de Boer was gestapt zijn excuses had aangeboden er niets aan de hand was geweest en hij nu nog gevoetbald had maar meneer was zelf te trots om dat te doen.

Ik vind het gewoon terecht dat Ajax nog wat van hun investering terug wilt zien maar aan de andere kant moet Ajax ook niet te moeilijk doen want je kan nu ook gewoon eieren voor je geld kiezen en hem voor 2miljoen laten vertrekken zodat je ook zijn salarispost kwijt bent wat ook niet misselijk is.

Eigenlijk klopt het hele verhaal van geen kanten
Er wordt geroepen dat Ajax met aanvullende eisen kwam.
Welke zijn dat dan?
Ik lees iets over een schadevergoeding, maar die eis komt niet van Ajax...

Verder kan je het als club ook nooit goed doen in zo een situatie volgens mij.
Nu wordt er hard geroepen dat Ajax geen duidelijke redenen heeft gegeven voor zijn verbanning, maar als alles naar buiten komt wat er dan is gebeurd, dan is er geen respect voor de privacy van de kleedkamer. Dan krijg je op je lazer omdat je interne zaken op straat gooit.

Het lijkt me toch dat je als speler gewoon graag wil spelen.
Als Ajax en Fiorentina er dan uit zijn en jij met Fiorentina ook, waarom dan een schadevergoeding?
Als je overtuigd bent van je kwaliteiten laat je het in Florence gewoon zien en verdien je over een jaar een transfer naar een heel grote club met bijbehorend salaris.

Het maakt mij vrij weinig uit wat er allemaal gezegd word over elkaar. Als ze maar zsm uit elkaar gaan. Beter voor beide partijen...

Het heeft totaal geen zin, deze gang naar de pers. Of het nu van Ajax zijde is of van de zijde van El Hamdaoui. Aanvullende eisen?. Of ze nu van El Hamdaoui komen of van Ajax, beide zijn er niet bij gebaat.

Het enige waar beide partijen bij gebaat zijn is dat Mounir zo snel mogelijk aan het spelen komt bij een andere club. Fiorentina dus als het ff meezit.

Ajax en Mounir zijn gewoon een miss-match geweest. Eigenlijk fdoet het er allang niet meer toe waar het fout is gegaan. De oplossing is er nu.... pak hem aan en ga vervolgens verder.

En Mounir... pak je revanche als je voelt dat die moet pakken en begin je come-back bij Fiorentina met daar de sterren van de hemel te spelen. Dan zal al gauw blijken dat inmiddels Ajax slechts een enge boze droom is geweest. Uiteindelijk zal iedereen blij zijn als deze soap tot het verleden behoort en iedereen zijn pad weer vervolgd.

Hamdaoui, ga weg bij ajax. laat zij niet met je spelen man.

Eerst zeggen dat je te hoge eisen hebt. nu duidelijk dat je met Fiorentina eens bent, willen zij bonussen voor het geval dat je je kwaliteiten laat zien en ergens anders duur wordt verkocht.
Wat een club en wat een clubcultuur zeg.

Ga weg bij hun en laat zij stikken!!! De ware De boer zal over een paar weken nog meer duidelijkheid laten zien over zijn trainerscapaciteiten. en dan hoop ik dat je al weg bent. Dan kan je ajax niet meer helpen.

Jammer dat El Hamdaoui niet geslaagd is bij Ajax want ik vind het een goede voetballer. Helaas niet bruikbaar in het systeem dat FdB hanteert maar vorig seizoen onder Jol wel degelijk van waarde geweest voor Ajax.

Maar een schadevergoeding????!! Dan zou iedere op een zijspoor geraakte speler een vergoeding kunnen claimen wegens imagoschade. Er zijn zoveel spelers die bij ploegen helemaal uit beeld verdwijnen, om uiteenlopende redenen. Dat is het risico van het vak en daar worden ze vorstelijk voor betaald.

ajax zit gewoon op een paar bank garanties te wachten van de italiaanse club. Daar zijn die clubs niet altijd heel sterk in dus goed dat ajax daar nog wat eisen aansteld. Verder komen ze er wel uit. Hopenlijk zien we die luie donder hier niet meer. Luie werknemer is het, niet meer, niet minder.

ik weet niet wat de waarheid is maar als ik op mijn eigen interpretatie af moet gaan
e het hele vele berichten die vanuit het ajax kamp komt die aleen maar negatief is naar elH toe
en het feit dat de rede niet echt duidelijk en ondersteunbaar is waarom hij naar het tweede is gezet
en ook nog geen andere toekomst speler in de weg mocht staan(of waren jullie dat vergeten).....
ik kan zo doorgaan voordat ik mijn punt kan maken.......
ik had het al eerder gelezen in een ander bericht dat ajax naast die 3 à 4 mil. ook nog een premie wil hebben dat kan oplopen tot 4 à 6 mil................................als dat waar is vertel me dan eens waar ajax die brutaliteit vandaan haalt om zoiets te willen eisen ?????ik zou denken dan liever geef ik dat geld aan de Pvdd, maar ajax moet niet denken dat ze iemandkunnen weg laten rotten en daarna gaat verkopen en nog premie op willen eisen ook nog

ik zou zeggen blijf lekker zitten waar je zit
dezelfde auto als de direkteur rijden en er tien x zo veel minder voor doen
maar ajax een cent meer gunnen dan dat ze verdienen ???neee echt niet!!!!!!!!!!!!!
en dan mag je het misschien niet eens zijn met hoe ik denk ''''ï don't give a tihs''''''''
nu hebben jullie helemaal geen aanvallers en nu ?????
die schaal hebben jullie ook maar gewonnen door de mooiste eigen doelpunt van vorig seizoen
zelfs de tramkabelbanen gunde jullie niet eens die winst.
hadden jullie hem niet gepakt was het alang over en uit met jullie
de boer alang ontslagen.

Wat kan ik hier lachen om belachelijke reacties van sommigen. Frank de Boer moet om leren gaan met lastige jongens hahaha wat een onzin.

Moet je als club je oren zeker laten hangen naar 1 speler. Wanneer je dat doet dan is het eind zoek. Spelers hebben nu al veel te veel macht binnen clubs. Ik zou jou manager wel eens willen horen als jij een opdracht krijgt en jij zegt: mwuah dat vind ik niet zo'n goed plan ik werk liever aan die opdracht en doe het zo en zo. Moet je maar eens kijken hoe snel jij dan een werkloosheidsuitkering aan kunt vragen. En in de voetbalwereld moeten we dit zeker maar allemaal pikken???

Hij heeft zich week in week uit mogen bewijzen op het veld maar hij weigerde om te veranderen. Daarna werd meneer boos als hij zich niet aanpaste aan het team en daardoor op de bank zat. Meneer meldde zich ziek, er kwam een gesprek en hij kreeg een tweede kans. Een week later was het weer hetzelfde liedje en meneer meldde zich weer ziek. Hij kreeg nog een kans maar verpestte het snel daarna opnieuw. Hij heeft 4 a 5 kansen van Frank en de staf gekregen maar verpestte het keer op keer. Dan raakt je krediet wel op hoor dus hou alsjeblieft op over je ego aan de kant zetten.

30 januari 2012 om 15:24

Andere trainers konden het wel en toen werd Mounir topscorer. Mounir heeft Ajax in totaal bijna 10 miljoen gekost, natuurlijk moet een trainer dan om kunnen gaan met het kapitaal van de club.

Sowieso hoort het tot je takenpakket als trainer. Je krijgt nou eenmaal te maken met 25 individuen, iedereen moet op zijn manier behandeld worden. De één heeft meer aandacht nodig dan de ander. As simple as that.

30 januari 2012 om 16:50

Bij die clubs was Mounier ook het grote mannetje waardoor alles om hem kon draaien en hij kon spelen zoals hij graag wilde. Bij Tottenham is hij ook niet geslaagd precies om dezelfde reden als bij Ajax. Dat Van Gaal zijn oren liet hangen naar 1 speler dat is prima. Maar het bestuur een een staf van voetbalcub is de baas over wat er gebeurd binnen hun club en niet 1 speler. Dat andere clubs zich aanpassen dat is prima en moeten ze vooral doen als ze dat willen. Ajax doet dat gelukkig niet.

Zoals ik al zei als speler dien je je aan te passen aan de visie van club en technische staf. Kun je dat niet dan moet je ergens anders heengaan. Neem het voorbeeld van hoe het gaat in een normaal bedrijf. Ga jij maar eens opdrachten van jou manager negeren en niet uitvoeren....kijken hoe lang het dan duurt totdat jij een WW uitkering aan moet vragen.

30 januari 2012 om 22:32

Hahaha wat ben jij een vreemde eend zeg.

Mounir was zeker een van de betere bij AZ maar dat was hij ook bij Ajax. Jullie stonden met ze alle op de banken toen hij binnenkwam en prachtige doelpunten scoorde.

Je vergeet even voor de gemak dat je Van Gaal in je betoog dus een slapjanus noemt. Vreemd want als er iemand niet ze oren laat wapperen naar 1 speler is dat van Gaal.

Die is zo overtuigd van zichzelf dat er zat oplossingen zijn. Toen had AZ ook Ari, Lens, Dembele..zat oplossingen dus.

Met iemand kunnen omgaan is iets anders dan de confrontatie zoeken en iemand volledig in jouw straatje willen proppen. Dat is de fout van Frank en een grote rookie fout.

Advocaat en Van Gaal hielden hem ook aan afspraken zoals de rest. Als hij te laat kwam werd dat bestraft zoals iedereen. Er zijn weinig verhalen bij AZ of Willem 2.

Spurs bespreek jij alsof het de normaalste zaak van de wereld is en hij daar "gefaald" heeft..

Weet je hoe oud hij was toen? 17!!!! Nou nou..mag het?

Mounir in vorm is met twee vingers in de neus de beste spits in de Eredivisie. Hoe Ajax met hem omgegaan is is een schande!

Frankie was gewoon ontzettend dom. Mounir is een gevoeld mens en vergeet echt niet hoe de coach in publiek over hem sprak dus vind je het gek dat hij niks meer van de vent moet hebben.

Dat noem je ballen hebben...kan die Nonnengroep van Ajax iets van opsteken.

31 januari 2012 om 00:26

grappig, maar wanneer Sneijder aan de kant word geschoven dan moet opeens het team om Sneijder draaien terwijl het team zonder Sneijder ook goed presteert (inter).... (wereldspeler of geen wereldspeler)

ik geloof Mounir wel, ajax en de boer heb ik nooit geloofd over de verhalen over El Hamdaoui. Als je naar het ajax bestuur kijkt en volgt wordt er dusdanig gelogen dat je ajax niet serieus kan nemen en dat bijna alle ajaxieden zo hekel hebben aan El Hamdaoui is dankzij de onervaren coach de boer, met een ervaren trainer was dit nooit gebeurt. Dus ajaxieden wordt eens kritisch op de mensen die het echt verdienen zoals de boer, die de zoontje van zijn vriend blind elke keer opsteld, die niet eens in het tweede van ajax potten kan breken. Nu is het elke keer Mounir dit, El Hamdaoui dat, hou toch op. Hoop dat Mounir El Hamdaoui naar een echte club gaat, waar ze geen leugens verspreiden. Mounir het gaat je goed kameraad.

30 januari 2012 om 15:09

Alleen al het feit dat je Mounir er nooit over hoort, totaal geen vuile was heeft buiten gehangen,
Daaruit kun je haast opmaken dat hij niets te verbergen heeft en dat ook zijn trots mee speelt..
Er zitten veel ratten binnen Ajax, die zichzelf allemaal schromelijk overschatten.., dat blijkt nu ook wel, Ajax is sportief verrot en ook de naam Ajax is besmeurd..
Puur door een compleet verkeerd beleid van de afgelopen 10 jaar..
En wie staat er nu voor de groep een totaal oncapabele trainer, juist nu heb je iemand nodig met ervaring. Deboer teert puur op dat ene in de schoot geworpen gekregen kampioensschap, nu blijkt maar al te goed dat ze helemaal niet goed zijn, en dat Jol het ook helemaal niet zo lsecht heeftgedaan.
Ze hebben nog niet 1 wedstrijd tegen een 'top' ploeg gewonnen..

30 januari 2012 om 15:11

ik denk niet dat die hem opstelt om vriendjes politiek daar zie ik ajax ook echt niet voor aan
blind is gewoon de beste linksback die ze hebben en gelukkig maar
optieffe met dat scheinheilig cluppie vroeguh als ik internationale club wedstrijden keek gunde ik ajax nog wel een leuke wedstrijd maa eerlijk na de wedstrijd tegen a.c. milan en hoe er met dat hoofdstuk is om gegaan...............gun i het ajaxklikkie net zoveel als wat een naaktslak in zij poten kan dragen

Geweldig hoe hij Ajax aanpakt.

Ondertussen is het puin ruimen in Amsterdam. De loopgravenoorlog gaat door en links en rechts worden mensen aan het kruis genageld. De ene dag is het Ten Have, de volgende dag Van Gaal, dan weer El Hamdaoui en dit allemaal door het Cruijff kliekje (jonk, de Boer en jakhals Blind). Ik zeg oprotten met deze mensen. De enige die Ajax echt kan helpen is Van Gaal. Die heeft het in de afgelopen jaren wel bewezen. Wat heeft Cruijff nou in de laatste 20 jaar ergens toegevoegd! Kom niet met Barcelona aanzetten want daar is hij niets meer dan een standbeeld (terecht overigens) en ambassadeur. Ik vind echt dat Cruijff net als Pele gewoon in het museum thuishoren voor alles wat ze voor het voetbal gedaan hebben. Helaas is hun tijd voorbij!

30 januari 2012 om 15:41

Misschien moet je eens onderzoeken wie in 1985 de jeugdopleiding van Ajax zoals hij nu is heeft opgezet, en wie er verantwoordelijk is voor het al jong scouten van de hele gouden generatie van '95, voordat je zegt dat Cruyff in de laatste 20 jaar niets heeft toegevoegd.

Er zijn tot nu toe heel wat spelers zonder problemen weggegaan bij Ajax, verbaast me toch wel dat M.elhamdoui daar uit steek. Als ik naar zijn interviews kijk zie je vaak zijn prikkeligheid. Hij mag blij wezen dat hij bij een club als ajax Uberhaupt mee mag trainen en doen. Hier kijken heel veel mensen tegen op, en hij vind het niet mooi;

Die de Boer maakt deze club kapot, sportief gezien, hij bakt er niks van..., dat roep ik hier al maanden overigens..
Ook zijn geschil met Mounir, had nooit zover moeten komen, die Mounit lacht zich nu rot..
De Boer heeft te hoog ingezet, nadat die (onterecht, mijn mening) kampioen was geworden..
De Boer heeft zich echt overschat, nu blijkt dat Ajax helemaal niet zo goed is als dat de Boer dacht, en de Boer is ook helemaal niet die succes trainer..
Wat hadden ze nu een speler als Mounir kunnen gebruiken..

30 januari 2012 om 15:16

De Boer werd kampioen juist mede doordat hij El Hamdaoui eindelijk uit de ploeg haalde. Het was sowieso een slechte combo, Suarez-el Hamda, beide goede spelers, maar geen Ajax-spelers en zeker niet samen omdat je dan gewoon amper combinaties krijgt maar enkel 2 solisten voorin.

Toen Suarez weg ging was El Hamdaoui de beste spits die Ajax had; maar de Boer zag goed dat hij niet de beste spits was voor het team. Zelfs met niet-spits Siem de Jong speelde Ajax 10x beter adn met Hamda. Natuurlijk Hamda heeft zijn bevliegingen en kan goed voetballen, maar buiten zijn individuele acties voegt hij niets toe, en zorgt hij er juist voor dat het team slechter speelt. Hij combineert niet en hierdoor rendeert de nummer 10 niet, ook de buitenspelers hebben veel minder mogelijkheden. De Boer zag mijns inziens terecht dat El Hamdaoui geen type voor Ajax was; zeker ook omdat hij zich niet aan kon of wilde passen aan het systeem.

Nu zitten ze slecht in de spitsen, en was Hamda misschien een goede nood oplossing. Maar ik als Ajacied hoef hem echt niet meer terug te zien in een Ajax shirt. Hij heeft zich sindsdien gewoon een slechte prof getoond. -

Ook dit artikel toont mijns inziens weer aan dat El Hamda een lastpost is. Hij gaat nu heel zielig doen alsof Ajax zo moeilijk doet, maar vervolgens wordt er gesteld dat het nu zit in het feit dat Hamda gewoon een deel van de transfersom wil voor imago schade. Ik denk dat Ajax haast een claim kan neerleggen bij Hamda omdat hij Ajax beschadigt.

Je kunt kritiek hebben op het spel en prestaties van dit moment; maar ik vind dat de Boer inzake Hamda goed gehandeld heeft. Op dat moment was het de beste oplossing Hamda op de bank. Sindsdien heeft Hamda zich gewoon zo slecht opgesteld dat er voor hem geen plaats meer moet zijn. Ik ben juist blij dat Ajax optreed tegen spelers die misschien op basis van kwaliteit best iets toe kunnen voegen, maar die zich beschamend gedragen.

Ik denk dat met mij een groot deel van het Ajax publiek Hamda niet terug wil zien in het Ajax shirt, zelfs niet op dit moment.

30 januari 2012 om 15:28

Als zou dat dan zo zijn, dat Elham niet in het Ajax systeem past, dan is het toch belachelijk dat je dan zon speler uberhaupt koopt.
Hoeveel slechter zou het nu gegaan zijn als die wel mee zou doen, volgens mij was het dan wel beter gegaan, 1 speler kan niet de reden zijn dat een heel team al jaren niet meer functioneerd, als de rest top was geweest, had Mounir zich daar moeiteloos in ingepast.., dat kunnen goede spelers nl, en dan vooral in de NL competitie..
Alsof Bulykin iets toevoegd in het spel, ja maar dat is zo'n speler zonder trots, die gewoon doet wat hem wordt opgedragen, want die is al lang blij dat die uberhaupt bij Ajax mag spelen.. Wees blij met een speler als Mounir..

30 januari 2012 om 15:31

maar dan ook echt van het schoonmaakmiddelpubliek,de rest zingt eind van het seizoen in alle stadions maar eens het bekende liedje
"helemaal niets in asmterdam"
geen beker geen schaal hopelijk houden jullie je bestek nog
raporteer maar als men er niet tegen kan

ik heb wel schandaliger dingen gelezen hierdie gewoon mochten blijven staan

ont. vind jij dat ajax premie mag vragen voor zijn kwaliteiten als die er bij fior. eruit komen ???

30 januari 2012 om 15:49

Dat kwam omdat andere ploegen punten lieten liggen.door de goals van Mounir zijn ze wel kampioen geworden .frank heeft hem gewoon vies gebruikt als voorbeeld kijk mij nou baas zijn .het lijkt wel of Frank heilig is verklaard ,door de Ajacieden

31 januari 2012 om 00:33

@bugohorst.

Ja de aankoop was vreemd. Martin Jol ging er waarschijnlijk al van uit dat Suarez weg zou gaan; want een type als Pantelic was het totaal niet.

Ajax presteerde eind 2009/2010 fantastich, met Pantelic in de spits speelde ze erg goed. Toen Pantelic weg ging en El Hamda kwam stortte het spel in. El Hamdaoui is een goede individu, maar hij haalde al het voetbal uit het team, met name omdat hij en Suarez beide egoïstisch spelen.

En op dit moment zou El Hamda ongetwijfeld beter presteren dan wie er nu speelt; maar zoals ik al zeg, hij heeft het gewoon verpest met zijn gedrag. Hij ging moeilijk doen vanaf dat hij tegen Milan op de bank zat.

@rasgilly
van mij mag je zeggen wat je wil.. maar feit blijft dat Ajax toen ze Hamda passeerden een geweldige inhaal slag maakten en voor het eerst in jaren de titel pakten.

En ja natuurlijk mag Ajax premie vragen. Ze hebben 5 miljoen voor hem betaald en hij krijgt een godsvermogen aan salaris. Natuurlijk dat is Ajax' eigen schuld; maar moet Ajax hem dan gratis laten vertrekken zodat Hamda nog verder zijn zakken kan vullen, puur en alleen omdat Hamda zichzelf onmogelijk gemaakt heeft in Amsterdam. Ik vind persoonlijk dat Hamda gewoon ontslagen had moeten worden en geschorst door de Fifa tot einde contract omdat hij zich ziek melde en weigerde te trainen en weigerde naar de clubarts te gaan.

@boskamp-koek
Dat kwam inderdaad deels doordat adere clubs punten lieten liggen, maar vooral omdat Ajax er ook weinig liet liggen. Niet voor niets heeft Ajax met deze matige seizoenshelft nog steeds de meeste punten gehaald in 2011. Je kunt verder toch moeilijk ontkennen dat Ajax beter ging spelen onder de Boer (en dus zonder Hamda). Ook werd er vaker gescoord. Hamda had welliswaar redelijk wat goals in de eerste seizoenshelft; maar zorgde er ook voor dat verder niemand in stelling kwam. Iedereen ging beter spelen vanaf het moment dat Hamda eruit ging.

En de Boer is zeker niet heilig. Ik snap best een hoop dingen niet. Blind, de aankoop van Janssen, Enoh, het matige veldspel. Ik vind alleen dat hij met Hamda het goed heeft geregeld. Hij maakte een logische keuze door Hamda te passeren tegen Milan, Suarez is beter dan Hamda en samen renderen ze niet. Als vervolgens Hamda zich 2 maanden ziek meldt zonder dat er een clubarts bij mag, omdat hij zich gekrenkt voelt ben je gewoon een mispunt. Zulke rotte appels moet je niet in je team willen. Zeker omdat een echt sportman juist wel wilde spelen om het ongelijk van de trainer te bewijzen. Suarez was immers geschorst toen, dus Hamda zou hoe dan ook spelen.

Frank de Boer is zeker niet heilig, maar El Hamdaoui is gewoon geen team speler maar iemand die alleen aan zichzelf denkt en zichzelf groter vind dan iedereen.

Ajax zal zeker niet de makkelijkste club zijn als het om onderhandelen gaat echter deze twee (elh en Lens) psychopaatjes zijn ziek. Jammer genoeg is er ook niets aan te doen. Menig toestandsbeeld is namelijk wel te behandelijk echter een ernstigere vorm van externaliseren bestaat niet. Zij denken ook echt dat ze gelijk hebben hoor. Dit hoort allemaal bij deze ernstige ziekte. Dus, niet te veel aandacht geven aan de heren want ze kunnen er niets aan doen....

30 januari 2012 om 15:36

El Hamdaoui is geen psychopaat, beetje overdreven. Als je toch iemand in deze situatie een psychopaat wil noemen, moet je ergens anders zoeken. Een psychopaat zorgt er namelijk altijd voor dat in een groep iedereen ruzie met elkaar heeft, behalve met hem. Wat dat betreft lijkt Frank de Boer in deze situatie meer op een psychopaat.

hoop dat ajax hem gewoon laat gaan voor de prijs die fiorentina wilt betalen. zo is ajax van hem af en hebben ze er toch nog wat voor terug gekregen(natuurlijk niet het bedrag dat ze betaald hebben) en hoeven ze zijn salaris niet meer te betalen. als ajax moeilijk gaat doen over de prijs die fiorentina wil betalen en hem in amsterdam houden zou dat niet eerlijk zijn aangezien hij totaal geen toekomstperspectief heeft bij ajax.

meh, ajax achter je laten en verder gaan.. Heerlijk zeg om 2miljoen op te strijken zonder er iets voor te doen.. En dat is zeker niet zijn fout zoals heel veel mensen hier zeggen.. Je kan moeilijk iets doen voor je geld als je werkgever het niet toe laat he.. Ajax heeft in de vorm van meh een goeie spits.. De beste die ajax heeft, maar benut hem niet.. Eige schuld dikke bult dat ajax dan onnodig salaris moet betalen.. Alsof de jong goed is.. Dat is pas een belachelijke voetballer. Aangezien fiorentina hem wil hebben word het toch wel duidelijk dat hij wel beter is als die andere spitsen..

30 januari 2012 om 15:20

Als jij je na 1 keer op de bank gezet te zijn 2 maanden ziek meld zonder dat een Ajax -dokter er naar mag kijken ben je volgens mij fout bezig.

Sindsdien heeft hij bij de Boer en velen anderen alle krediet verspeeld.

Ik ben blij dat de Boer hem niet opstelt, zelfs in deze voor Ajax lastige periode waarin we erg dun in de spitsen zitten.

Verder vond ik het terecht dat hij op de bank kwam; want Suarez en Hamdaoui samen zorgde er voor dat Ajax niet meer aan voetballen toe kwamen. Dan moet je kiezen, en Suarez is wel een stuk beter nog. Als Hamdaoui zich toen gedragen had was hij even later gewoon basisspeler aangezien Suarez toch op het punt van vertrekken stond.

30 januari 2012 om 15:34

Als Ajax hem aan had kunnen klagen voor werkweigering hadden ze dat echt wel gedaan, hoor. Aan al die verhaaltjes over El Hamdaoui heb ik echt geen boodschap. Zolang hij niet door een rechter te veroordelen is voor werkweigering is er niets bewezen.

Dat Ajax heeft gelogen over de vermeende aanvullende voorwaarden van El Hamdaoui bij Fiorentina, blijkt nu echter gewoon echt niet waar te zijn. Dat is volgens mij makkelijk te bewijzen, en als dat niet zo zou zijn zou El Hamdaoui daar echt niet mee naar buiten komen.

30 januari 2012 om 15:51

Hij was echt ziek dus wat lul allemaal man .Je kruipt wel erg diep in de kont van Frank .hij had het uit kunnen praten. Frank gaf hem voor alles de schuld .

Oprotten! Ga maar snel naar fiorentina met je hoofd!

30 januari 2012 om 15:58

Frank is heilig zie ik lachwekkend domme naieve mensen .frank is net zo goed fout

Het zit Ajax niet mee, nu gaat het over Mounir El Hamdaoui, dan weer Steven ten Have, Johan Cruijff, Louis van Gaal, (landskampioenschap ver weg), (veel blessures) ect ect.

Zoals Willem van Hangem ook zegt 'het is een verloren seizoen bij Ajax' ik voeg er bij toe, er is 1 en al een tering bende bij Ajax.

.

Imagoschade? hou toch op man! wat een viezerik zeg.

Mounir je bent een geniale voetballer maar je hebt alles aan je verwende gedrag te danken. Ajax is zo schappelijk geweest om je een -voor nederlandse begrippen- megasalaris te geven, een dikkere auto dan de rest van de selectie EN een vergoeding voor je sportzaak in Rotterdam. Ondanks alles is zijn ego te groot gebleken. Voor die 1,8 miljoen had je gewoon je grote smoel moeten houden en moeten accepteren wat de trainer en club van je verlangt. Ooit gehoord van het tegendeel bewijzen op de training? Nee jonge blijf vooral zoals je bent en je gaat het nog heel zwaar krijgen in Italie. Dan wordt het via verhuur aan Siena lekker naar de serie B, serie C en dan naar Agovv, MVV of Kozakkenboys

Hopelijk is het snel afgehandeld tussen Ajax en Fiorentina dan zijn we eindelijk van die rotte appel af!

30 januari 2012 om 15:18

ajax mag dan wel een premie vragenvoor zijn kwaliteiten ??

30 januari 2012 om 15:27

@rasgilly: Ja, dat mag Ajax. Waarom zou dat niet mogen?

30 januari 2012 om 15:40

omdat je hem niet gebruik voor het feit wat zijn voeten kunnen
maar als hij fior naar europa schopt dan wil je nog een paar extra centjes???/

30 januari 2012 om 15:48

Ik snap je opmerking maar MEH staat gewoon onder contract bij Ajax en is simpelweg werknemer ongeacht of hij speelt of niet. Een transfersom is gewoon op zn plaats.

30 januari 2012 om 15:55

ik heb het niet over de transfersom
ik heb het over het extraatje dat ze eruit willen slaan
hem ergens anders een contract laten tekenen nadat vele ajaxieden hem hier niet willen waarderen van ajax fan tot bestuur......en inplaats van een punt erachter te zetten moeten zij voeten alsnog hun best doen voor ajax ??vind ik gewoon brutaal en onbeschoft!!!!!
jij niet ???

"je mag hier niet je best doen,maar als je dat ergens anders doet moet de club wel wat bij betalen" ???????
echt een sneu cluppie begint het te worden
echt zo een bedrij waar je geen zin in heb om je bed er voor uit te komen
zo een bedrijf waarvan je aleen de negatieve vibe mee naar huis neemt

Wat een mafkees, hij maakte de Boer destijds juist zwart met zijn mediavriendjes destijds.
Hij mag superblij zijn dat hij zijn salaris überhaupt nog kreeg, in Rusland hadden ze hem heel anders behandeld dan hier.

30 januari 2012 om 15:16

we zijn niet in rusland we zitten in nederland
als je geen recht heb om het contract te ontbinden dan "betaöluh Zulleh Gij"

30 januari 2012 om 15:23

Dat hadden ze in principe geloof ik wel, maar om hem nou helemaal transfervrij te laten lopen is ook weer zoiets, dat kan natuurlijk niet zomaar binnen een bedrijf dat winst dient te draaien.

Ajax draait al een miljoenenverlies rondom hem dankzij zijn idiote acties, daar kunnen niet zomaar nog handenvol miljoenen bijkomen.
Hij heeft Ajax kapot geprobeerd te maken, zelfs ten koste van zijn eigen carrière en is daarin slechts voor een klein deel geslaagd.
Een verzonnen hoofdprijs die hij nu bedacht heeft is natuurlijk van de gekke, waar haal je het gore lef vandaan.

30 januari 2012 om 15:36

hoezo dank zij hem???? topscoorder zonder het hele jaar te voetballen

ik zie sneijder niet zo behandeld worden om dat hij niet in de visie van de trainer past

entuurlijk hadden ze het recht maar dan betalen met volle pond

De kans dat Mounir de waarheid spreekt kan nogal gauw rond de 50% liggen denk ik. Op bestuurlijk & technisch niveau vechten & liegen verschillende kampen elkaar de tent uit, dus waarom nu ook niet?

Mounir lijkt mij ook niet helemaal vers op de graat, die praat ook naar zichzelf toe, dus een 50/50 lijkt mij een mooi gelijkspel.

30 januari 2012 om 22:49

Vers op de graat? Hahah

Zuiver op de graat is het mijn jongen.

De beste en duurste spits die ajax onder contract heeft staan speelt niet omdat Frankie de Boer zichzelf belangrijker vindt dan de club. Meneer el Hamdaoui verdiend een gods gruwelijk salaris maar is een beetje vervelend, vervolgens wordt hij teruggestuurd naar de beloftes omdat de trainer hem niet kan handelen, marktwaarde verdampt maar salaris loopt gewoon door. De kansen voor ajax op een landskampioenschap zijn verkeken, de beker is voorbij en ook Europees is het gedaan binnen 2 weken. Resultaten zijn belabberd, de beste spits verlaat de club en de man die deze janboel moet coachen blijft gewoon op zijn plek zitten en de fantastische talenten o.m. Blind, Ebicilio, Anita, de Jong en Vermeer worden bijna wekelijks nog opgesteld. Romario en Ronaldo worden bij PSV ook niet herinnerd als de 2 meest sympathieke, vaan Hooijdonk bij Feyenoord al helemaal niet maar ze waren wel belangrijk voor het team en worden door de coaches ook zo behandeld. De dagen van Frank de Boer zijn geteld al ziet bijna niemand dat.....martin Jol is om minder ontslagen!

30 januari 2012 om 15:28

Je slaat allemaal onzin uit. El Hamdaoui heeft bijna overal waar hij heeft gevoetbald problemen veroorzaakt. Het lag allemaal aan andere en nooit aan hemzelf. Ik twijfel dan ook ten zeerste aan alle verhalen die het kamp EH verspreidt. Met EH erbij betwijfel ik of Ajax wel op alle fronten zou meedoen. De namen die jij noemt, daar komt alleen de Jong in aanmerking voor de positie van EH. Het slaat dus nergens op om de rest van die namen ook te noemen. Door blessures mist Ajax gewoon veel basisspelers dat is de reden dat het op dit moment minder gaat. Europees hebben ze gewoon pech gehad.
Ontopic: in het verhaal spreekt de fiscaal deskundige zichzelf tegen door te zeggen dat ze geen aanvullende eisen stellen terwijl ze nu een schadevergoeding eisen vanwege "imagoschade". Daarnaast geef ik Ajax volkomen gelijk door niet mee te gaan met zijn aanvullende eisen. Als hij echt zo graag voor het Marokkaanse elftal had willen spelen had hij afgelopen zomer niet zo makkelijk clubs moeten afwijzen. Daarnaast krijgt EH al een vorstelijk salaris wat meneer gewoon doorbetaald heeft gekregen tijdens zijn zogenaamde ziek zijn. Ajax stelt zich keurig op en laat zich tenminste niet de oren hangen naar die man, prima!

30 januari 2012 om 16:12

Volgens mij ben jij degene die hier onzin uitslaat. Jij bent blijkbaar aanhanger van Ajax, ik kijk er neutraal tegenaan en overal waar El Hamdaoui heeft gevoetbald (spurs na) heeft hij uitstekend gepresteerd (willem II en AZ, maar ook de wedstrijden van Ajax waarin hij heeft meegespeeld). Over "de mens" El Hamdaoui hebben we waarschijnlijk dezelfde mening maar kwaliteit moet toch altijd de boventoon voeren? Ik hou niet van verhalen als dit of als dat maar je kan moeilijk ontkennen dat Ajax dichter bij een continuering van een kampioenschap was geweest als hij had meegedaan. En over die blessures....daar hebben alle clubs last van op een bepaald moment. De namen die ik noemde spelen ook voldoende op het moment er een fitte groep is. Maar goed, blijkbaar zie jij wel het talent van Blind, Ebicilio en Vermeer...

30 januari 2012 om 16:10

als iemand de waarheid wil horen moet hij de reactie van @pipa lezen

Hey pipa je hebt wat mij betreft volkomen gelijk

Heerlijk. Wat een koude club is Ajax toch. Walgelijk. Als ik Mounir was, zou ik met opzet niet overeenkomen met Fiorentina , zodat een transfer niet doorgaat en Ajax nog lekker salaris moet uitbetalen. Verscheurde club is het toch, ook al is Mounir weg. Iedereen die zogenaamd in het belang van Ajax handelt, het is toch niet te geloven!

30 januari 2012 om 15:30

@rs1991: Dat lijkt me geen goed advies aan El Hamdaoui. Als hij om zijn eigen carrière geeft, dan zou hij ervoor moeten zorgen dat hij weer aan spelen toekomt. Door Ajax te laten betalen voor zijn salaris wordt hij geen betere voetballer.

En altijd maar weer de schuld bij een ander neerleggen, steek eens hand in eigen boezem zowel Mounir als Ajax. Kom er eens vooruit dat je het misschien ook wel eens zelf anders had aan kunnen pakken, dat zou het al een stuk makkelijker maken en is niks mis mee.

30 januari 2012 om 15:30

Hoezo is het El Hamdaoui's schuld dat Ajax heeft gezegd dat hij aanvullende voorwaarden aan Fiorentina stelde, terwijl dat niet zo was? Dat is toch gewoon een fout van Ajax?

30 januari 2012 om 15:36

Euh, hij wil van Ajax schadevergoeding zien voordat hij vertrekt. Dat zijn toch aanvullende voorwaarden?

30 januari 2012 om 16:00

Hij wil van Ajax een schadevergoeding en dat is een aanvullende voorwaarde die hij aan Fiorentina stelt? Waar heb je het over, man.

30 januari 2012 om 16:45

Lees eens beter. Ik heb het hier over beide partijen en niet alleen Mounir.

Met zijn gedrag probeert hij natuurlijk ook nog even een lange neus te halen richting de selectie van Marokko die het momenteel al zwaar te verduren heeft en helpt meteen Geert Wilders weer aan een paar zeteltjes en hij heeft er geen last van want hij weet toch dat hij op het laatste moment alsnog wel in gaat stemmen met Florentina.

Wat een triest figuur zeg...

30 januari 2012 om 15:33

www.telegraaf.nl

Daar kan je politieke frustaties kwijt

Aan de ene kant geloof ik zijn verhaal. Hij wordt alleen maar zwart gemaakt en ik ben bang dat dit niet alleen maar van zijn kant komt..

Jammer dat El Hamdaoui niet boven de 30 is en in de nadagen van z'n carriere zit, damn dat zou wat zijn hoor als die even tot z'n 34e oid bij het tweede elftal zou voetballen á la Bogarde bij Chelsea.

Ik vind dat beide partijen schuldig zijn, beide zijn koppig en willen het doen op hun eigen manier. De Boer wil niet toegeven dat hij foutzat, El Ham voelt zich genaaid en denkt van stik erin, ik cash nog even lekker door en probeer er het beste uit te halen voordat ik hier wegga.

Ik weet niet hoe het zit met jullie maar ik zou precies hetzelfde doen als El Hamdaoui, om vervolgens na een tijdje te verkassen naar een subtopper met een redelijk salaris. Ik denk wel dat die tijd nu is aangebroken en hij er zelf ook wel vandoor wil gaan.

30 januari 2012 om 15:35

Is dat zo? Zit je als trainer fout als je een speler niet opstelt of wisselt? Als dat zo zou zijn dan zit elke trainer fout. En dan had de Boer ruzie met de gehele selectie. De reactie van El Hamdaoui daarop, dat is wat fout was.

30 januari 2012 om 15:55

De Boer kon ipv zo koppig doen, proberen zich in te leven in de situatie van El Ham en er het beste van proberen te maken. Nu heb je aan een kant het kamp El Hamdaoui, aan de andere kant het kamp De Boer die zomaar dingen roepen terwijl niemand weet waarom dit conflict is ontstaan.

Heel veel mensen roepen nu dat El Ham maar even moet oprotten, hoe zou jij je voelen als je El Ham was en je dit soort dingen naar je hoofd geslingerd kreeg? Ik zou dan express iets langer blijven en iets moeilijker doen dan nodig is, alleen om irritant te doen.

Toen Ajax kampioen werd -mede door El Ham- hoorde ik niemand zeuren hoor. Een goede trainer moet zijn fouten in kunnen zien, en dat doet Frank niet.

30 januari 2012 om 16:01

Inleven in welke situatie? In de situatie dat hij gelijkwaardig is aan elke andere speler bij Ajax, en dus ook gewoon een keer gewisseld kan worden, of een keer op de bank begint? Is dat een situatie?

Je hebt het weer over dat een trainer fouten moet kunnen toegeven, maar het is toch helemaal geen fout als je hem een keer niet opstelt? Wat is daar fout aan? Lodeiro wordt toch ook niet elke week kwaad als hij weer eens op de bank zit?

De Boer heeft er daarna het beste van willen maken, er is een gesprek geweest, de Boer gaf aan met een schone lei te willen starten en opnieuw te beginnen met Mounir. Maar 10 minuten na dat gesprek is het Mounir weer die voor de camera''s van de NOS verklaart dat hij het toch niet kan vergeten, liep meteen weer moeilijk te doen. En dan nog doet de Boer het fout?

30 januari 2012 om 17:28

@alizor heeft gelijk jongens De Boer heeft het voor El Hamdaoui verpest en zelfs toen alle spitsen geblesseerd waren bij ajax nam hij Lodeiro dan had je beter een speler van de D selectie kunnen nemen OF El Hamdaoui

30 januari 2012 om 18:12

Nee, dan begrijp je het echt verkeerd! Een speler die je niet respecteert, je geen hand geeft, zich ziek meldt uit pesterij, en zich totaal onmogelijk maakt, hoef je niet te accepteren.

Hij mag idd blij wezen dat Ajax nog zulke idiote salarissen betaald, voor de rest kon hij net zo goed bij AZ blijven, het voetbalniveau is bij ajax niet (veel) beter.

Overigens is het best triest dat ieder in t kontje van de boer kruipt die als trainer pas komt kijken, ja mounir is geen makkelijke jongen maar de afgelopen jaren wisten zijn trainers hem wel te laten functioneren.

30 januari 2012 om 15:34

Daar heb je een goed punt. Ik hoop dat na het vertrek van El Hamdaoui we ooit nog eens een uitleg van De Boer te horen krijgen waarom het nou eigenlijk niet goed ging tussen hem en El Hamdaoui.

30 januari 2012 om 18:14

Heb je dat nou nog altijd niet meegekregen?

@spiderkhalid

Niet waar, Koeman openbaarde dat hij het erg lastig vond met hem bij AZ en dat hij daar ook niet omonstreden was. hiervoor speelde hij bij mindere ploegen met trainers die al lang blij waren dat ze zo'n goede speler in hun selectie hadden. Die wisselden hem niet, zetten hem er niet naast, en dan hoor je hem ook niet. Maar knulletje El Hamdaoui gaat huilie huilie doen als hij gewisseld wordt. En dan opeens kan de Boer niet met hem omgaan haha. Mounir moet volwassen worden man.

Mounir een goede voetballer, geniaal etc, dat lees ik hier. Wanneer was dat dan? We hebben het gdvd over iets wat voor het laatst 2 jaren geleden is gebeurd. Deze kutgast, moet gewoon zo snel mogelijk oprotten en ergens in een woestijn gaan ballen. Het salaris van deze etterbak, kan beter besteedt worden aan een goede rechtzaak, of afkoopsom, of schadevergoeding voor bedreiging van directeuren, of ...of....of. Wat maakt het eigenlijk uit wie het krijgt, als je al jaren je geld blind over de balk smijt en na 15 jaren nog op hetzelfde punt staat als toen. Dus mounir, je hebt gelijk jongen, jouw ziekelijke arrogantie en gebrek aan zelfkennis, eigenlijk hoor je bij ons in Amsterdam. Hier is niets wat het lijkt, hier kun je ongegeneerd een mes in een ander z'n rug prikken en ongestoord je zakken blijven vullen. Er is maar 1 schuldige en die is bij Ajax altijd iemand anders, iemand die er in fictie werkt, onzichtbaar maar altijd aanwezig. De schuld ligt bij ajax nooit bij ajax.

30 januari 2012 om 15:30

Wat voel ik een haat jegens El Hamdaoui. Ajax kan gewoon niet omgaan met zulke spelers. Mounir is een hele goede voetballer. Is vorig jaar toch clubtopscorer geworden met 13 doelpunten! en heeft maar een half jaartje gespeelt. Hij heeft Ajax naar de chapions league geschoten dus zo slecht deed hij het niet. Hij is zonder twijfel de meest technische speler van Ajax.

El Hamdaouwie ???

On: klaar met die vent. Laat ''m aub heel snel naar het buitenland vertrekken en niet meer terugkomen.

Als je besluit dat Ajax maar eens een schadevergoeding moet betalen, is dat volgens mij een behoorlijke aanvullende voorwaarde van het kamp El Hamdaoui? Die gasten.... totaal geen zelfkritiek en maar roepen dat ze geen respect krijgen? Je krijgt het respect dat je toekomt!

30 januari 2012 om 15:29

Inderdaad met recht de domste voetballer die we op de Nederlandse velden hebben gehad in de afgelopen decennia...

Wees blij dat je naar zo'n mooie club als Fiorentina mag joh. Sommige voetballers dwingen zo'n transfer af door een aantal goede jaren bij een Nederlandse topclub te laten zien, jij mag erheen na al je wangedrag en een half jaar niet gespeeld te hebben. En dan nog babbels? Wat een ellendeling zeg.

30 januari 2012 om 15:34

en de domste club is er mee in zee gegaan
soort zoekt soort zegt men wel eens

Helemaal juist. Ajax heeft hier iets uit te leggen, ook aan mij als Ajacied.

Ajax is een beursgenoteerde club. De staf kan dus niet zomaar leugens naar buiten gaan brengen over transfers, zoals dat zij er al uit zouden zijn met Fiorentina of Espanyol, maar dat het aan El Hamdaoui zelf ligt dat het niet doorgaat. Die leugen heeft Ajax steeds in stand gehouden en nieuw leven ingeblazen. De reden is blijkbaar om zelf nog even op z'n Amsterdams een paar ton op te strijken omdat iedereen toch al een hekel heeft aan Mounir. Dat is gewoon onprofessioneel. Ik begin me zo langzamerhand meer en meer te schamen om het bestuurlijke gepruts bij mijn club.

30 januari 2012 om 15:35

Ik heb dit gisteren al op VZ geroepen maar ze vonden het blijkbaar niet betrouwbaar genoeg wat La Gazette Sportivia meldde. Ironisch genoeg nemen ze wel alles klakkeloos van de Telegraaf over. Check maar eens mn geschiedenis

30 januari 2012 om 15:38

@healer: We hebben anders nooit van andere clubs gehoord dat het Ajax is die op het laatste moment aanvullende eisen stelt. Waarom neem jij klakkeloos aan dat wat El Hamdaoui zegt ook de waarheid is? Ik zie daar geen reden toe.

Verder begrijp ik jouw volgende zin niet: "de reden is blijkbaar om zelf nog even op z'n Amsterdams een paar ton op te strijken omdat iedereen toch al een hekel heeft aan Mounir." Als iedereen toch al een hekel heeft aan Mounir, dan gaat zijn waarde toch alleen maar omlaag?

30 januari 2012 om 15:52

Ajax staat er bekend om dat ze hun spelers alleen voor de hoofdprijs willen verkopen en daarna voor een dubbeltje een nieuwe speler willen halen.

In Florence heeft niet iedereen een hekel aan Mounir. In Amsterdam lijkt het daar wel op. Blind werd dus een beetje overmoedig en dacht dat hij nog wel even flink kon gaan onderhandelen met Fiorentina om er zo veel mogelijk uit te krijgen. Als het dan mis zou gaan omdat Ajax te veel geld wilde vangen, dan zouden mensen toch nooit de schuld bij Ajax leggen.

30 januari 2012 om 16:11

@healer: Dat wat betreft het verkopen voor de hoofdprijs ben ik met je eens. Maar niet wat betreft het inkopen voor een lage prijs!

En bedankt voor je uitleg over die ene zin. Ik snap nu wat je bedoelt. Die truc is inderdaad mogelijk, al zou ik niet weten wat Ajax daar precies mee op zou schieten. OK, Ajax zou niet negatief in het daglicht komen te staan als de transfer nogmaals afketst, maar ik denk niet dat er nogmaals zo'n goed bod gaat komen voor El Hamdaoui. Ze hebben vijf miljoen voor hem betaald en kunnen potentieel 4 miljoen terugkrijgen terwijl hij al lang niet meer heeft gespeeld (dat maakt zijn waarde lager). Dit lijkt mij een gevalletje: nu of nooit!

Edit: spelfout gecorrigeerd.

Jammer dat het zo gelopen is. Veder is het verhaal imagoschade bullshit. De Boer is ten slotte trainer en hij bepaalt wie er waar speelt.

30 januari 2012 om 15:52

Maar dat verklaart nog niet waarom Ajax net moet doen alsof zij er al uit zijn met Fiorentina, terwijl dat niet zo is, terwijl ze net doen alsof El Hamdaoui er nog niet uit is met Fiorentina, terwijl dat wel zo is.

30 januari 2012 om 16:51

Dat is een welles nietes verhaal en achter de waarheid zullen we waarschijnlijk nooit komen. Maar daar gaat het bij die imagoschade claim van EL Hamdaoui niet om. Dat betreft het terugzetten naar het beloftenteam etc.

Er is altijd wat bij ajax.. altijd soap ! Laat die jongen lekker gaan

30 januari 2012 om 15:42

ja dit is dus precies mijn gedachte; er is altijd wel wat bij die club..tjonge jonge zeg. Normaal heb ik echt geen hekel aan Ajax, maar nou raak ik wel bijzonder geirriteerd als ik weer een krant open sla en het woord ajax staat erin.

Wanneer El Hamdaoui een schadevergoeding wil van Ajax wegens imagoschade, dan zijn dat toch aanvullende eisen? Weliswaar niet naar Fiorentina toe maar naar Ajax toe. Ajax weigert hier in mee te gaan en zorgt dit dan niet voor het oponthoud?

Ik snap hem echter wel dat hij teleurgesteld is dat hij niet naar de Afrika Cup mocht etc, maar dat heeft hij voornamelijk aan zichzelf te wijten. Hij heeft gewoon betaald gekregen en geen enkele speler krijgt de belofte dat ze genoeg wedstrijden gaan spelen om aan een landentoernooi mee te doen.

Volgens mij had Ajax de optie om zijn contract te ontbinden, waarom dat door de technische staf en de Boer niet als optie werd gezien zet ik wel mijn vraagtekens bij?? Mounir El Hamdoui lacht gewoon hier het hardst, en de Boer heeft ten op zichte van Ajax gefaald. Laat staan zijn eigen ego, dan is het belachelijk om Mounir zijn naam naar beneden te halen door zulke actie's uit te halen. Iedere voetbalkenner weet dat je met El Hamdoui succes kunt behalen, waarom je in godsnaam de Blind wel in de selectie zet en vervolgens zelfs middenvelders voorin opstelt. Sorry maar dit hoor je intern op een zakelijke niveau op te lossen, contract ontbinden en laten gaan. Of uitpraten en opstellen, want laten we eerlijk zijn hier komt Ajax niet echt ver mee.

En dit is trouwens al de zoveelste probleem die Ajax heeft, krijg bijna medelijden met ze.

30 januari 2012 om 15:41

Haha daar zet jij je vraagtekens bij? Sta jij een voldoende voor wiskunde en economie op je rapport? Dat is het verschil van een afkoopsom betalen door Ajax aan Mounir, of het ontvangen van 2 miljoen euro dat via bonus kan oplopen tot 4 miljoen euro nu.

Vreemd joh, dat ze niet simpelweg zijn contract hebben op gezegd. Half jaar later doen ze hem voor 2 a 4 miljoen euro van de hand ipv geld bij te leggen!

Ach ja beide partijen hebben aan deze situatie schuld dus het is te hopen dat naar Florence gaat dan heeft hij een leuke nieuwe club en is Ajax van een ontevreden en dure speler af het is gewoon jammer hoe het gelopen is en het is van beide kanten zeker niet netjes gegaan dat is duidelijk.. Maar het is nu gewoon te hopen dat die vertrekt

Waarom moet dit leiden tot een gehele commotie godsakerju zeg. Dit kan ook echt alleen bij Ajax gebeuren zoiets, met alle respect. Als een speler niet meer gewenst is verkoop je hem voor elk goed bod; dan heb je maar schijt aan die 2 miljoen verlies of weet ik veel wat. Denkt er dan niemand bij Ajax na over de imagoschending van Ajax? Door dit geneuzel en het eerdere geneuzel tussen Cruyf en de RvC zullen de aandelen nog sneller dalen dan de amerikaanse dollar in 2009. Kom op zeg, gedraag je als volwassenen en zorg dat je van Mounir afkomt; hoe maakt niet uit, maar je moet zelf ook niet onmogelijk gaan doen.

El Hamdaoui heeft zijn eigen loopbaan beschadigd door een aantal keer werk te weigeren, zichzelf boven het elftal te stellen, blessures te veinzen en jarenlang succesvol aan de reputatie van een moeilijke jongen te werken.

Ajax heeft hem gewoon de gelegenheid geboden om te trainen, dus werk kon hij krijgen. Niks geen schadevergoeding. Kies gewoon eieren voor je geld en verkas naar Fiorentina

MEH verdient deze aandacht niet en al helemaal niet mijn reactie eigenlijk, maar goed. Het is een feit dat niemand groter is dan de club. Verder weet niemand hier hoe de vork precies in de steel zit, we kunnen het alleen vermoeden. Wat ik wel weet is dat Frank de Boer, naast dat hij trainer is van Ajax 1 en dus altijd boven de speler staat, een carrière heeft van bijna 25 jaar op het allerhoogste niveau. Hij heeft Nederland met 112 caps altijd gediend. Hij komt terug naar Ajax puur uit liefde voor de club. Het hoofdcoachschap wordt hem op één van de slechste momenten uit de geschiedenis van Ajax in zijn schoot geworpen. Zelf vond hij dat ook nogal vroeg, maar hij loopt daar niet voor weg. Uit liefde voor de club. Ik heb hem een groot deel van die carrière tot op heden gevolgd en ik kan niet anders zeggen dan dat hij zeer menselijk en oprecht overkomt.

Dan Meh, de man die het niet verdient om over gepraat te worden en ik doe het ook niet voor hem maar uit liefde voor De Boer. De man komt bij Ajax binnen om het even te maken. Zijn fantastische techniek, inzicht en oog voor voetbal staat buiten kijf. De Boer zal wel gek zijn om hem uit voetbaltechnisch oogpunt de passeren en uit de selectie te halen. Het is dus zijn gedrag die niet past bij Ajax. Ook heeft hij zich nooit willen aanpassen na de kansen die hij heeft gehad van De Boer. Dan is het logisch dat je niet meer in beeld bent bij je hoofdcoach. Daarnaast schaadt MEH de club met zijn gedrag, maar ook nog de persoon Frank de Boer. De man met 112 caps, de man die altijd Ajax heeft gediend uit liefde. Hoe haalt MEH in zijn hoofd om óók nog eens een schadevergoeding te durven eisen? Er is maar één iemand die MEH schade heeft toegebracht, én dat is hij zelf. Ik gun die vent he-le-maal niks meer en ben blij dat hij ons land gaat verlaten want zulke personen ben je liever kwijt dan rijk. Ik ben echt tot diep in mijn hart teleurgesteld in iemand die mijn club zoveel schade toebrengt, ik eis een schadevergoeding.

30 januari 2012 om 16:05

Je begin van je verhaal en het einde spreken elkaar enorm tegen, eerst schrijf je dat niemand precies weet hoe de vork in de steel zit en op het eind durf je dan te beweren dat hij Ajax enorm veel schade toebrengt.
Het is 1 groot wespen nest bij Ajax en al zou hij Ajax benadeeld hebben dan is het nog maar een een heel klein gedeelte aan ellende wat het Ajax heeft gekost.

30 januari 2012 om 16:15

Dan moet je het nog een keer lezen. Ik weet ook niet hoe het zit. Maar ook jij weet nu dat hij Ajax schade toebrengt door zo Ajax continu aan te vallen. Hij zegt dat de club liegt. Dat is schade toebrengen. Daarbij komt mijn gedragsanalyse van zowel De Boer als Mounir waardoor ik, zonder alle ins en outs te weten, vertrouw op iemand die met zoveel liefde een land én een club heeft geholpen en niet iemand vertrouw die sinds zijn samenwerking met De Boer alleen maar onrust schopt. Toch best een logische conclusie?

30 januari 2012 om 16:19

"ik kan niet anders zeggen dan dat hij zeer menselijk en oprecht overkomt."

De Boer passeert El Hamdaoui voor duel met AC Milan(oprecht?)
en hij keeg het later pas te horen he !!1
ik hoorde niets over kleedkamer verhalen,maar toen die boerin kwam
kwam er veels te veel verhalen naar buiten
en de zeeuw ook zo een maatuhnaaiur

30 januari 2012 om 16:57

Weet je wat oprecht betekend? Ben je niet oprecht als je iemand passeert? Hier is het filmpje voorafgaand aan de wedstrijd tegen Milan: "http://nos.nl/l/tcm:5-858501/"

Niemand van de ploeg wist voor die wedstrijd wat de opstelling was en Mounir was een niet geschikte spits voor die wedstrijd op dat moment volgens De Boer. Eerlijk als maar kan. Sindsdien voelt Mounir zich echter te goed waardoor ze niet meer door een deur kunnen. Nog niet erg, maar dan hoef je een club niet zo na te trappen.

30 januari 2012 om 17:20

je kan wel een filmpie laten zien maar zelfs fdb gaf toe dat hij fout heeft gehandeld

Klassiek staaltje blufpoker. MEH weet dat hier een belang van ongeveer 8 mio is gemoeid voor Ajax, te weten 2,5 jaar 1,8 mio salaris en transfersom van ongeveer 4 mio. Hij probeert voor het sluiten van de markt hier nog even een slaatje uit te slaan.

Hij vergeet daarbij dat, als deze transfer niet doorgaat, hij nog een half jaar in het 2e speelt waardoor hij de zgn 'schade' alleen maar groter maakt voor zichzelf.

Het is denk ik uniek in de geschiedenis van het voetbal dat een speler een dergelijke schadevergoeding eist, maar van MEH kunnen we werkelijk alles verwachten.

Laat MEH eens de biografie van Winston Bogarde lezen, die ging tenminste als een vent om met een soortgelijke situatie.

30 januari 2012 om 16:14

Nou ja, als een vent. De carriere van Bogarde was toen al bijna voorbij, hij reed fluitend naar de training elke dag in zijn sportwagen en werd niet onheus bejegend. El Hamdaoui heeft nog jaren te gaan, is als topaankoop binnen gehaald en heeft nooit een eerlijke kans gehad. En hij zal niet echt ontspannen door Amsterdam lopen.

Ajax wil ook speltjes spelen met EL Ham.
Eerder werd beweerd dat EL Ham lastig is etc.. Maar nu hij graag weg wil en alles op erde heeft gezet. Wil Ajax het niet. Komt Ajax met ander voorwaarden.
Hoe kan je in godsnaam wordt getest als je geen akkoord hebt bereikt.
Men wil Al Ham zwart maken, terwijl Ajax hier de schuldige is.

Als ik EL Ham was, dan zou ik gewoon alles afblazen en lekker terug gaan naar Ajax2 en lekker salaris krijgen. Laat Ajax zweten en laat ze die dikke salaris betalen. Wat kan je verliezen niks. Je verliest misschien wel imago omdat je de komende tijd niet aan voetballen komt. Boeiend het geld krijg je toch.
Laat Ajax voor alles opdraaien. Nu zij zelf niet mee willen werken aan een overgang.

Hmm wie verdraait hier nou de boel.
In het andere topic staat dit :

Ajax en Fiorentina zijn ook nog niet akkoord over een transfersom, maar dit lijkt wel in orde te komen.

Hier staat dit:

“ajax bracht naar buiten dat het nu aan mij en Fiorentina is. Maar ik ben eruit met die club. Ajax is zelf met aanvullende voorwaarden gekomen. Ajax vertelt dus niet de waarheid

Hij verdraait zelf de boel zodat hij de zielige man is.
Wat een triest figuur.


edit:

Hier een andere versie waaruit blijkt dat die olijvenvreter dus Weer liegt.

''El Hamdaoui hekelt tegen over Nusport de Ajax beschuldigt voor het vertellen van slechts de halve waarheid (zie eerdere bericht). Ajax komt met een andere versie: “wij waren afgelopen zomer praktisch rond met Espanyol over El Hamdaoui”, vertelt een woordvoerder aan Nusport. “dat heeft door de eisen van de speler en zijn agent uiteindelijk niet tot een transfer geleid.''
Ajaxf-side.nl
''ook deze periode meldden zij zich weer en ging het om vergelijkbare redenen niet door. Het zou jammer zijn als dat nu met Fiorentina wederom gebeurt. Want de clubs gaan er onderling wel uitkomen, het gaat nog om details. Er moet wel fors door ons worden afgeboekt op El Hamdaoui, maar als deze transfer doorgaat is dat voor alle betrokkenen het beste.”

Dat er een afspraak ligt om tot een soort schadevergoeding te komen, wijst Ajax van de hand. “schadevergoeding? Ze zijn vrijdag inderdaad bij ons geweest met forse financiële wensen voor de speler en de manager. Daar gaat Ajax niet in mee.”

“We zijn met de speler en de zaakwaarnemer nog helemaal niks overeengekomen. We gaan niet reageren op de aantijgingen die ons verder worden gedaan, behalve dat er een hoop onzin wordt verteld. De mensen die Ajax en dan met name Jong Ajax volgen, weten hoe het wel zit.”

Frank heeft de carriere van Mounir kapot gemaakt .hij heeft de jongen beschadigd . Ego van Frank was te groot om het uit te kunnen praten .door zijn goals zijn ze vorig jaar wel kampioen geweest .dat blinder nog bij Ajax speelt zet ik mijn vraag tekens bij .hij zou niet eens mee kunnen in de 6e klasse amateurs .dit ik een belediging naar iedere 6 de klasser Dat zo een matige speler bij Ajax speelt komt mede door zijn vader .frank zit ook helemaal fout .frank heeft echt een verkeerd zelf beeld .als ik zijn hoofd al zie dat staat mij al niet aan

Net bericht van Kamp El Hamdaoui.
Geeft netjes aan hoe de vork in de steel zit zonder echt verwijten te maken.
Wel vremd dat hij dan zulke vervelende reacties krijgt toegewenst.
Ok hij heeft in de clinch gelegen met Fdb. FdB heeft zelf aangegeven destijds niet helmaal niet juist gehandeld te hebben Echter blijven de Ajax supporters hem als schuldige aanwijzen.
Word eens tijd dat die mensen naar hun euigen cluppie kijken, Degene die Ajax momenteel zo kapot maakt is toch kamp Cruif. Zeggen het allemaal voor de club te doen maat het wel op een rechtszaak aan laten komen tegen de club zelf. Zonder Cruif was Ajax al veel verder uit deze shit ipv dat ze er nu nog steeds midden in zitten.

Hij wil vast die exclusieve Mercedes die hij met veel bombarie heeft verkregen houden en meenemen naar Florence.

En dan denk je dat je alles wel meegemaakt hebt met Meh,komt hij ook nog om een schadevergoeding...

Heeeerlijk dittt, wat ik geniet ik zo van elke negatieve bericht die over Ajax en zijn spelers naar buiten komt. Mijn dag kan gewoon na gister helemaaal niet meer stuk!!!!

Wij moeten als ajax-fans niet boos worden op Mounir, we weten allemaal dat hij geen Ajax hart heeft. Zijn relatie met Ajax is puur zakelijk. Ik kijk er dan ook niet van op dat hij Ajax een loer gaat draaien nu.

We moeten boos worden om de wanorde die de laatste jaren al heerst bij Ajax, op de mensen die niet capabel genoeg zijn om situaties als deze op te lossen. Natuurlijk heb ik het dan over de mensen die aan het roer staan.

Het transfer beleid is bij Ajax al jaren een zooitje, dat komt niet door Jol of door v. Basten. Het ligt nog steeds aan het beleid dat al jaren niet voldoet.

Kijk alleen al naar Nikos Machlas, heeft 8 Miljoen gekost, heeft het nooit waar gemaakt, en word vervolgens op huurbasis naar ik dacht Sevilla gestuurd ?? .... WTF ?!?! ..... vind je het gek dat clubs tegenwoordig 16 miljoen vragen als Ajax aanklopt. Want dries mertens zou bij utrecht 12 miljoen kosten als Ajax had aangeklopt in plaats van Psv.
Kinkladza zelfde geval, heeft ook 7 miljoen gekost. Cvitanich heeft ook 7 miljoen gekost, Ajax smijt met geld alsof het niks is, en die spelers worden gewoon niet tot amper gebruikt. Cvitanich deed het uitstekend een tijdje, waarom zo erg aan kapitaal vernietiging doen. Dit gebeurd al jaren bij Ajax en dat heeft niks met de spelers te maken.

Als je 5 miljoen voor Mounir uitgeeft, zorg dan gewoon dat er een 3e persoon bijkomt om dit geval uit te praten, maar die 3e persoon is er niet, want Ajax zet liever hun miljoenen op de reservebank dan op het veld. Er is niemand die FDB tot orde roept, want hij presteert helemaaal Niks!

Leer ook kritisch zijn tegenover je eigen club.

De enigste goede aankopen van de afgelopen 6 jaar zijn Klaas-jan en Luis geweest.
Het word eens tijd dat de fans nu ook doordrukken dat ten have en co opstappen, en daarmee het hele bestuur. Dit wanhopig bestuur maakt al jaren fouten, en door middel van 1 ster erbij zijn veel mensen verblind.

Mounir is een goede speler, dit is puur kapitaalvernietiging. Het kapitaal moet op de velden staan, niet in de zakken van bestuursleden die niks toevoegen.

30 januari 2012 om 16:16

Goed punt, het gaat zelfs verder dan dat. Door een bepaald gebrek aan warmte binnen de club, kiezen veel jongens die extra aandacht nodig hebben voor andere clubs. Spelers als Maher, Elia, Assaidi etc. Ook Mounir is zo'n speler die.

Natuurlijk vertelt ajax de waarheid niet

dat is de afgelopen maanden wel gebleken... zelfs over icoon johan cruijf wordt er gelogen laat staan over Mounir

Mounir moet op dit moment blij zijn als hij bij een leuke club als Fiorentina terecht kan. Je wilt als voetballer toch voetballen niet dan?

Ik denk dat deze publicatie nog meer zijn imago schaadt dan het al deed. Wat een onzin.
Bovendien heeft hij niet zo veel gemist van de Afrika Cup aangezien Marokko er toch al uit ligt. Ik denk ook niet dat hij in de basis had gestaan, er zijn beteren daaro.

grappig dat bijna iedereen hier MEH zo erg haat terwijl Fdb net zo erg is. Een goede trainer zou met meh om kunnen gaan en zou zijn trots aan de kant zetten en denken aan het belang van de club.

Wat ben ik trots op mijn Ajax en Fdb zeg!!

zolang ajax veel transfer geld vraagt kan elhm niet weg.
dus niet schuld van elhm,

dan moet elhm ook gewoon scheit aan hebben, ga maar lekker bij de 2de op de bank zitten, je verdiend lekker jou geld. goed bezig.

Ik volg de soap al ruim twee jaar. Ik zal alle feiten eens op een rijtje zetten.

- Onderhandelingen tussen Ajax en ELH worden in de media gelekt. Gerucht is dat ELH compensatie zou willen voor zijn winkel en hij zou de duurste Mercedes van de selectie willen rijden.
- Mounir tekent een contract voor 4 jaar.
- Mounir scoort in de eerste 6 maanden de ene beauty na de andere (stiftjes, buitenkantjes, lobjes etc) en komt tot 12 doelpunten en is topscoorder in de eredivisie en bij Ajax.
- Martin Jol gaat weg bij Ajax
- Frank de Boer is net trainer geworden en zet ELH in zijn eerste wedstrijd als coach (Ac Milan - Ajax) ernaast zonder ELH te informeren.
- ELH is teleurgesteld en laat dat merken (chagrijnig, geen handje geven etc).
- Frank de Boer spreekt in de media uit dat ELH niet een Ajax spits is.
- Gerucht via telegraaf en VZ gaat rond dat ELH en Suarez niet met elkaar overweg konden. ELH zou Suarez bij de keel gegrepen hebben nadat Suarez een grapje had gemaakt over zijn plekje in de kleedkamer (in het toilet).
- Suarez reageert op het gerucht en ontkracht het waarbij hij nadrukkelijk zegt dat hier niets van waar is, hij kon juist goed opschieten met Elh.
- Telegraaf en VZ melden dat ELH ziek, zwak en misselijk is als gevolg van de aanvaring met Frank de Boer (werkweigering).
- Ajax onderzoekt ELH en de arts geeft in zijn persverklaring aan dat ELH inderdaad ziek en geblesseerd is.
- ELH keert terug in de selectie en mag weer meedoen in een paar wedstrijden.
- ELH speelt niet goed.
- ELH wordt door supporters uitgefloten. Er wordt gejuichd en geklapt bij een grove overtreding op Elh.
- Frank de Boer stelt ELH op in een bekerwedstrijd die verloren gaat, na afloop publiceert de Telegraaf en VZ dat ELH tijdens de rust de schuld kreeg van het tegendoelpunt (ipv een wegduikende Daley Blind). ELH zou dit niet gepikt hebben en tegen Frank de Boer gezegd hebben dat hij het dan maar zelf moet doen.
- Mounir wordt om niet onduidelijke redenen verbannen naar Jong Ajax. Frank de Boer licht aan AT5 toe dat hij met andere spitsen beter de positie kan bezetten.
- Frank de Boer legt aan AT5 uit dat ELH de jeugd bij jong Ajax niet in de weg mag zitten en alleen speelt als hij de jeugd niet in de weg staat.
- Telegraaf en VZ melden dat ELH zich niet meer mag omkleden in de kleedkamer van het eerste elftal (terwijl het 2e op andere tijdstippen traint dan de selectie). ELH heeft hier lak aan en kleedt zich toch om in de kleedkamer.
- Ajax wordt kampioen
- Tijdens het kampioensfeest wordt ELH uitgefloten.

Als je alle feiten op een rijtje zet dan kan ik moeilijk geloven dat het echt allemaal de schuld is van Elh. Ik denk dat de media (vooral Telegraaf) een cruciale rol heeft gespeeld in deze zaak. Zij hebben ELH helemaal zwart gemaakt waardoor hij door supporters van Ajax wordt uitgekotst. Tuurlijk heeft ELH ook fouten gemaakt maar dit geldt ook voor Frank de Boer. Waar twee vechten hebben twee schuld. Hupaskee uit elkaar en verder gaan met je carriere Elh. Bij Ajax zal de ellende voorlopig nog niet over zijn. De Telegraaf bericht onverbiddelijk door over Ajax en zal als het aan hen ligt de club helemaal ten gronde richten.

30 januari 2012 om 16:25

Je vergeet de rol van VI. Ook Derksen heeft hieraan mee gedaan. Jammer genoeg was Van Hanegem er toen niet om Derksen in toom te houden.

30 januari 2012 om 16:42

wie dit nog wilt tegenspreke doe het nu of wees voor altijd stil
word mozi.......................
waar is jou groen randje????
of krijg je die niet zomaar

dus daarom vind ik dat hij daar moet blijven tot de sinasappel helemaal uitgeperst is
of anders met een goed gevoel moet gaan en dat betekent zonder dat hij nog later een cent moet afstaan
en als ajax premie vraagt vind ik het niet erg dat elH schade vergoeding vraagt
ooh daar is die dan

30 januari 2012 om 16:57

Als dit geen groen randje verdient, dan weet ik het ook niet meer. Duidelijker kun je het niet krijgen.

30 januari 2012 om 17:08

@mozi: Mooie samenvatting! Ik had je graag een groen randje gegeven maar dat lukt voor de een of andere reden niet (zijn de regels misschien veranderd?).

Ik denk dat Frank de Boer inderdaad mogelijk een fout heeft gemaakt in zijn beoordeling over El Hamdaoui, maar hoe de ruzies in de kleedkamer precies gegaan zijn zal vrees ik voor altijd onduidelijk zijn. Daar moet je bij zijn geweest om daar echt over te kunnen oordelen.

Verder ben ik het met je eens dat het publiek te hatelijk is geweest naar El Hamdaoui. Als Ajacied vind ik dat je elke Ajax-speler moet steunen tijdens de wedstrijd. Je wilt toch dat je club wint? En om zelfs te juichen als er een overtreding begaan wordt tegen El Hamdaoui vind ik al helemaal ongehoord. Je zou onder geen enkele omstandigheid een speler een blessure toe moeten wensen, ongeacht de club waar hij bij hoort.

En ja, De Telegraaf en Johan Derksen hebben inderdaad een belangrijke rol gespeeld in de beeldvorming over El Hamdaoui. Maar goed, het publiek smult van dat soort verhalen dus een journalist is dan al snel geneigd om de boel te overdrijven. Desondanks is het niet juist.

Maar los van dit hele conflict, heeft El Hamdaoui zelf verder wel juist en verstandig gehandeld? Ik denk van niet. Ik zou persoonlijk meer moeite hebben gedaan om na de aanvaringen toch een goede band te krijgen met zowel de coach als de supporters, ik zou ervoor hebben gezorgd dat ik eerder bij een andere club zou gaan spelen, en ik zou minder rancuneus zijn tegenover de club als geheel. Hij helpt zichzelf er helemaal niet mee. Ik denk dat hij blij mag zijn dat er clubs als Espanyol en Fiorentina nog geïnteresseerd in hem zijn want zo makkelijk is het niet om terug in vorm te raken en op hoog niveau weer mee te spelen.

30 januari 2012 om 17:30

ik heb altijd geleerd dat als je niet fout bent geweest naar een ander toe komt ie vanzelf wel terug op zijn daden.zo niet dan pech gehad dan was het niet de "ware"
en ik denk als de werkgever zegt je hebt kwaliteiten en iemand anders neemt het bedrijf over met al een plan zonder te weten van jou kwaliteiten en zegt dat die jou niet nodig heeft ga je ook niet weg en lever je je contract in

30 januari 2012 om 20:08

Respect voor jou Mozi. Ik begon die reacties hier op VZ die laten uitschijnen dat Ajax en De Boer slachtoffers in het verhaal zijn grondig beu te worden. Dat je supporter bent van een club, ok. Maar dat wil niet zeggen dat je je kop in de grond moet begraven en hier als een papegaai je mede-supporters en de sensatiebladen moet napraten.

@mozi

Beter heb je het niet kunnen verwoorden.

Tuurlijk, niemand zegt dat elhamdaoui een lieverdje is. Maar om nou alle schuld in zijn schoenen te stoppen, ongelofelijk. Weet je het verbaast me helemaal niks van ajacieden die dat doen. Wat me wel verbaast dat ik soms zelfs feyenoorders zo over elhamdaoui hoor praten. Ongelofelijk.... Ik hoop namelijk nog steeds dat Elhamdaoui ooit in een feyenoord shirt de hele ajax verdediging zoek speelt...

El ham naar fiorentina wie gelooft dat nou ?
En dan nog voor miljoenen die zijn gek als ze dat zouden doen.
Zou het nou een speler van Barca real city of zijn die 1,5 jaar niet gespeeld heeft ok .
Maar niet van een nederlandse club.
Fiorentina is wel een hele grote club in italie ajax natuurlijk veel groter maar door de jaren ver weggezakt.

Ik snap nog steeds niet waarom de mensen tegen el ham zijn!!! Nieman d weet wat er voorgevallen is! iedereen gaat uit van de verhalen in de telegraaf en van vi! maar we weten hoe betrouwbaar die zijn inmiddels! Niemand is er bij geweest dus is het verhaal van de ene tegenover de andere! en 80 procent gaat ervan uit dat el ham een lullerd! is!!! pfff kansloos! en wat als blijkt dat el ham gelijk had! gaat iedereen hier zijn exvuus aanbieden? dacht het niet! en hij is al door het slijk gehaald!

Hypocriet! maar ja we zijn het een en ander gewend!

als straks blijkt dat het wel zo is! dan heb je het recht om hem zwart te maken! of wat je wilt.. Maar het was toch onschuldig tot het tegendeel is bewezen?? of is ons landje nu al een bananen republiek?

Kijk mijn vorige berichten er maar op na m.b.t Elhamdoeiii. Ik had gesteld toen Ajax hem kocht dat deze jongen problemen zou geven omdat het een " mannetje" is. Ik vind het echt een topprestatie dat je ondanks dat je niet speelt of ook maar op het spelersformulier staat nog zoveel gezeik kan laten opborrelen.
Wat vind ik dit toch een over het paard, irritant, eigenwijs mannetje. Ik zal echt blij zijn als hij opgedonderd is. Dit is echt geen teamspeler maar alleen iemand die puur voor zichzelf in het veld staat.

Ajax lijkt wel een sitcom

Deel 1: Cruijff en zijn vriendjes
Deel 2: De grote boze Mounir

Volgens mij mag Frank de Boer zelf bepalen wie hij opstelt. Als hij El Hamdaoui niet bij zijn selectie wil is dat toch het recht van een trainer. De Boer heeft zich amper negatief uitgelaten over El Hamdaoui en hem gewoon niet bij de selectie gehouden. Voor Ajax is het ook logisch dat ze nog geld willen vangen voor een speler die ze 5 miljoen gekost heeft. Waardoor hij pas later is verkocht, verder weigerde hij zelf in te leveren toen Udinese aanklopte.

Kortom als El Hamdaoui dit geld echt wil claimen terwijl hij een half jaar voor 9 ton alleen getraind heeft, moet hij zich schamen. Wat een walgelijk mannetje.

Waarom kijken Lens en El Hamdaoui geen seconde naar zichzelf? Zelfs Frank de Boer heeft gezegd sommige dingen in de toekomst wellicht anders aan te pakken. Alleen meneer Mounir zal geen procentje berouw tonen. Hij heeft zich misdragen (dat is wel duidelijk), dus hij zou zichzelf om een vergoeding moeten vragen. Hij is namelijk de enige reden waarom hij niet speelt, bij welke club dan ook. En omdat hij een onmogelijke en irritante gozer is, mag ajax niets meer aan hem verdienen? Dat zal even lekker worden.
En dan roept die Van Werkhoven nog dat de 'carriere van Mounir ernstig is beschadigd'. Flikker toch op, die man heeft een fantastisch leven, meer dan een miljoen per jaar opstrijken voor een beetje voetballen (beetje trainen, in zijn geval). Hij moet zijn ogen uit zijn kop schamen, al heb ik nog weleens de indruk dat de hoofdaanrichter van dit soort verhalen meneer Sigi Lens is.

slechtste resultaten van de afgelopen 12 jaar!
hij maakt ajax kapot elke keer heeft hij een goed ajax gezien waar hij weer aanknopingen punten zag! en nooit zegt hij eens hoe slecht het weer was!!!!
ik hoop dat ze hem langer binden....

mooi uithangbord voor je club...bloedchagerijn voor de camera wat een donkerkijker is dat zeg....

wens hem veel succes ik ben nog steeds dankbaar wat hij voor AZ heeft gedaan en hij verdiende het niet hoe ajax hem behandeld heeft.

Waar 2 vechten hebben 2 schuld. Ik denk dat beide partijen fout zitten en liegen over de feiten.

als f de boer of meh zich volwassen had opgesteld en zijn excuses aan had geboden, dan had hij de sterren van de hemel gespeeld, want voetballen kan hij, en was hij uiteindelijk zonder veel problemen vertrokken na een superclub uit italie/spanje. was voor beiden een win/win situatie dan geworden ajax uit de problemen qua spitspositie en meh kon zich in de kijker spelen. belachelijk dat ze beiden zich te groot voelen.

"hoezo moet ik in de spiegel kijken"zij hebben mij onterecht zo behandeld, ik heb nooit iets verkeerd gedaan, julliue moeten mij altijd hebben, ik wil een schadevergoeding want het afgelopen half jaar heb ik zonder iets te doen gewoon mijn salaris gehad""weet je wat jullie probleem is, jullie begrijpen mij niet:" aldus el hamdaoui....

Ach we zijn zo langzamerhand wel gewend dat ze in amsterdam een andere waarheid hebben. Gelukkig geloven mensen ook niet meer alles wat op tv word gezegd dus de rol van de ajaxmedia wordt ook steeds doorzichtiger. Alleen de verstokte ajax supporter geloofd de praatjes nog alleen zou bij die mensen zo langzamerhand ook de ogen worden geopend. Mooi voor beeld is het cruijff verhaal en een nog mooier voorbeeld is het gebeuren van gisteren. Een nederlaag is nooit eigen schuld en er wordt van alles verzonnen om de schuld bij een ander te leggen. Ik hoop voor el hamdaoui dat hij snel weer aan het voetballen toekomt en zich kan ontrekken uit deze wespennest.

Haha, koekenbakker van een van Werkhoven.

Gozer zegt dat het nog steeds niet duidelijk is waarom de Boer geen gebruikt meer maakt van El Hamdaoui, maar weet daaruit wel te concluderen dat het onterecht is wat er is gebeurd.
Ik vind dat bijzonder.
Daarbij roepen dat je geen aanvullende eisen hebt, maar wel aangeven dat je een schadevergoeding verwacht naast de transfersom die Ajax gaat krijgen, klopt natuurlijk ook van geen kant. Alsof dat ineens geen aanvullende eisen zijn en het de normaalste zaak van de wereld zou zijn om dat te krijgen.

Deze man moet echt vooral naar zichzelf kijken, ik denk echt niet dat de Boer hem zomaar uit de selectie zet het is gewoon een op het oog arrogant mannetje

Duhh dat Ajax een stelletje leugenaars bij elkaar zijn! Kijk alleen door wie het gerund wordt. Door leugenaars die elkaar allemaal voor leugenaar uitmaken! br Mounir! Fight for you right! Eindelijk een echte vent op de Nederlandse velden, niet zoals de rest van die slaafse ja-knikkers en kontelikkers. En al die Ajax- bril dragende getatoeérde frikandellen vreters willen de waarheid gewoon niet weten. De waarheid is dat Ajax de boel blokkeert omdat ze weten wat voor een geweldige speler is , en het liefste willen ze 10 miljoen voor hem hebben, maar meneer Frank De Farmer heeft zijn waarde naar beneden ge-egoot . Ik geloof ook dat bij al die andere transfer pogingen Ajax de boel heeft lopen blokkeren. Ajax luister naar de baas Mounir: " Meewerken of betalen" .

Imagoschade!!!?? This would be sad if it wasn't so pathetic. Jongen toch, waar is toch je voetbalhart? Je hebt zogenaamd zo geleden bij Jong Ajax (opvallend btw dat Aisatti zich wel terug heeft geknokt naar het eerste, zegt dat niet veel? )en vond het zo jammer dat je daardoor de Africa Cup? M'n hart bloedt voor je, Zeg dan liever: "ik ga lekker weer voetballen in Florence" zonder zo mierenneukerig te doen over geld! Het beeld dat nu heerst is dat van een egocentrische geldwolf, dat heeft hij echt mooi ondermijnd door compensatie te vragen ^^'.

GO El Hamdaoui, k heb nog steeds vertrouwen in je!

Pffffff, waar 2 vechten hebben er 2 schuld.
Ik denk dat het voor alle partijnen het beste is dat beide wegen zich scheiden, tegen alles wat een beetje redelijk is. Klaar ermee, moddergegooi beide kanten op!

iedereen zegt dit en dat over El Hamdaoui maar het is Ajax die de waarheid niet vertelt el hamdaoui is akkoord gegaan met fiorentina maar die joden vragen veel te veel voor een speler van '' jong ajax ''

Heeft FdB hier niet gefaald met het zogenaamde 'werken met de individu' ? Dat is toch wat ze verkondigen dat beter moet bij Ajax ?

30 januari 2012 om 17:36

Het is allemaal lariekoek en geluk,......

Alle werknemers bij ajax zien alleen eurotekens in hun ogen, de warme club ajax is al gestorven sinds de verhuizing naar de Arena en de beursgang.

Cruijff ziet dit in en doet ook zijn best voor Ajax.... echt voor Ajax... want zelf heeft hij weinig te verdienen bij Ajax.... hij krijgt in ieder geval geen bonus als Ajax kampioen word,.....
Mijn vertrouwen in FDB heb ik al tijden geleden opgezegd,........niet sinds gister ... maar gister was voor mij de druppel, alleen al zien hoe Ajax voetbalt...... wat een schande......

De mensen die nog steeds achter FDB staan moeten zich diep en diep schamen,... want het voetval sinds JOL is er niet vooruit op gegaan.... nee zeer zeker niet.... het is zelfs slechter.....

30 januari 2012 om 17:44

Wat een lachwekkend verhaal, zeker je laatste alinea. Frank is de juiste man voor Ajax. Jol had de beschikking over Suarez, zonder hem was het niets.

30 januari 2012 om 18:17

Wat een lachwekkende nicknaam en je reactie.

Het is nu nog steeds niks,.... het word juist steeds slechter... doe je ogen een keer open man .....

De Boer heeft ongeveer hetzelfde profiel als Marco van Basten: een imposante carrière als voetballer, maar nauwelijks relevante ervaring voor zijn nieuwe baan.

Van Basten kreeg na vier jaar als matige bondscoach het volste vertrouwen om Ajax aan gort te helpen. Van Basten had ook geen enkele ervaring op de transfermarkt (hij was immers altijd bondscoach geweest) en dat bleek een dodelijke combinatie met de vrijheid die hij kreeg van de club. Ajax likt nog steeds de wonden van zijn erfenis. FDB heeft totaal geen ervaring los als assistent van de Bondscoach, en jeugdtrainer.

Het leukste gedeelte komt nu,..... Danny Blind.... Ajax heeft momenteel geen technisch directeur, tijdelijk moet Danny Blind die rol vervullen.
Blind heeft dan een dubbelrol. Enerzijds is hij de “baas” van FDB als technisch directeur, maar tegelijkertijd is hij z’n ondergeschikte en grote vriend als assistent. Hoe kan van Blind de nodige professionele afstand worden verwacht als de resultaten daar om vragen? Er is niemand om FDB aan te spreken over de tegenvallende resultaten, hij geniet teveel krediet, terwijl FDB niet alleen verantwoordelijk is voor de 3e ster,.... graag of niet ... Jol en ook Elham hebben daar aan bijgedragen.

Dit is Fdb's eerste volle seizoen en het valt zwaar tegen, geen enkele topwedstrijd is gewonnen, het voetbal is Echt niet van hoog niveau.

Je moet je echt schamen dat je niet kan inzien dat FDB gewoon zwaar aan het falen is, en dat bijna geen enkele ajax fan kritisch kan zijn. Als jij tevreden bent met het spel van nu en een onervaren coach dan begrijp ik dat wel aan het gebrek aan beter van de voorgaande jaren.... je bent dit niveau al immers gewend geraakt,......

Ik heb in ieder geval betere tijden gezien van Ajax...... en geloof mij maar... als het zo doorgaat komen deze tijden nooit meer terug.......

Probeer kritisch te zijn op je eigen club.....

Moet niet gekker worden.. schadevergoeding?? Je kan gewoon uit de selectie gezet worden, daar is niks onrechtsmatigs aan..

Jullie zijn allemaal ondankbare honden!!!

En moeten niet vergeten dat Mounir ajax de champions leauge in schoot..dat Mounir ajax kapioen heeft gemaakt en zoveel goals voor ajax heeft gemaakt...toen zaten ze allemaal te juichen maar dat zijn jullie allemaal vegeten...kijk eens goed naar zijn kwaliteiten hij is beste van de eredivisie!!! Daar kan niemand omheen...(ohja behalve de spits van de boer lodero!! ha ha ha ha)

De boer heeft ajax verpest en heeft spjt van El Hamdaoui...

ajax krijgt nu letterlijk voetbal les van VVV FC Utrecht en dan heb ik Feyenoord niet eens genoemd want van die krijgen een PAK Rammel !!!!!

deze soap kent alleen maar verliezers.

Ajax accepteer je verlies en laat die jongen vertrekken.
je hebt niets aan als ie nog 3 jaar, 1.8 mln per jaar blijft verdienen

M et die mentaliteit schoppen zij hem op den duur overal weg.

Als hij zo graag weg wil moet hij niet om een schade vergoeding vragen.. dat bemoeilijkt de transfer alleen maar.. hij heeft een jaar niet gespeeld en dus voor dat jaar wel 1,8 miljoen gevangen... is dat niet genoeg??

Het zo mij verbazen als fiorentina 5 miljoen betaald voor hem en dus verliest Ajax al vors.. daarbij 2.7 mijloen salaris...

hij heeft Ajax dus 7.7 miljoen gekost.. als ze em nu voor 3.5 miljoen kunnen verkopen is dat dus een verlies van 4.2 miljoen.. 11 doelpunten.. is dus maar liefst 381818 euro!!! per doelpunt...

om dan nu ook nog om een schadevergoeding te vragen... kom op nou man.. wie zit die transfer nou in de weg?

Meneertje denkt echt dat het allemaal aan Ajax/fdb ligt.. Wees es een vent.. geef toe dat je je slecht gedragen hebt... ziek melden, Ajax/fdb voor racisten uitmaken, je teamgenoten in de steek laten, je fans in de steek laten.. en ga zo maar door...

En dat alles alleen maar omdat je er een keer naast hebt gestaan en de trainer je niet als een klein meisje bij de hand heeft genomen om het allemaal uit te leggen.. zo gaat dat in de top meneertje!!

Nogmaals, wees es een vent!! kruip es uit die eeuwige slachtoffer rol, beroep je niet te pas en te onpas op je trots en je afkomst, pak gewoon je koffer en ga voetballen.. kom niet met schadevergoeding.. je maakt je zelf volkomen belachelijk!!

Dan nog even 1 ding... ik proef hier en al een hele tijd de hand van Lens.. das ook zo een eeuwig slachtoffer...

Frank de Boer heeft heel veel krediet opgebouwd, als Ajax speler en als (schijnbaar) zijn tijd als jeugdtrainer binnen Ajax.
Hierna werd zijn status nog meer opgehemeld nadat Ajax kampioen werd, een kampioensschap die verder niets met Frank van doen had, want ze kregen het gewoon in de schoot geworpen.

Hetzelde gebeurd nu met Psv, die staat nu ook ineens weer eerste met verschrikkelijk voetbal na de winterslaap, maar toch staan ze bovenaan.. AZ laat de punten liggen..

Ik vind Frank ontzettend onrealistisch en koppig. Zeker zijn rol in het conflict met Mounir is ontzettend stom, Helaas weten we niet de in en outs, waarom die zo halstarrig volhield om hem er naast te houden.
Mounir scoorde in zijn begin tijd de ene mooie goal na de andere en het leek erop dat Ajax een nieuw konings koppel had gecreeerd. Ineens was dat weg, mogelijk een conflict in de kleedkamer?

Maar dat er nu word gezegd/ geschreven dat hij niet in het systeem past, vind ik pure kolder, waarom scoorde hij dan wel in die eerste wedstrijden?
Een voetballer als Mounir moet je in zijn waarde laten, dan is die goud waard voor je.., als je daar niet mee om kan gaan ben je geen top coach.

Dacht je dat Mourinho met alle spelers door 1 deur kan in Madrid daar zijn de ego's nog 100x zo hoog.. als je die gave niet hebt dan ben je geen coach voor de top..

Het interesseert met niet eens meer wie er nou de waarheid verteld. Het is gewoon zaak dat El Hamdaoui zo snel mogelijk een andere club vindt. Hopen dus dat het rond komt met Fiorentina. Heeft Fiorentina een goede spits erbij en Ajax een probleem minder en daar kan ik héél goed mee leven

Wedden dat hij binnen 3 weken bij zijn nieuwe club ruzie heeft!! Deze gast is te irritant, dom,respectloos en overschat zichzelf. Hij gaat daar in Italie geen pepernoot binnenschieten.met de italiaanse manier van verdedigen kan hij het wel schudden,en dat is alleen als hij speelt want hij is een breedte aankoop en zal daar regelmatig tussen tribune en bankie zweven en ja dan gaat meneer zeiken en zich ziek melden natuurlijk,nee als je hem binnenhaalt,haal je de ellende in huis.. Fiorentina doe het niet want je zit met een raddraaier in je maag!!! Eentje die overal heeft bewezen de sfeer te verzieken!

30 januari 2012 om 19:27

Wat een haatzaaier ben je zeg, objectiviteit is ver gezocht bij jou. Een (voormalige) topscorer in de Eredivisie zou het prima kunnen doen bij een subtopper in de Serie A.
Op wat baseer je dat hij irritant, dom, respectloos is en zich zelf overschat? Zou jij dat kunnen toelichten? En hoe bedoel je meneer gaat zeiken dat die ziek is? De clubarts zou dit bevestigd hebben toch?

30 januari 2012 om 19:37

Ik spreek je over 3/4 weken wel.....

30 januari 2012 om 19:40

Reageer maar nu objectief in plaats van weg te rennen. Anders hoef ik je nooit meer te spreken. En dan nog een duimpje omlaag geven. Triest

De grootste vijand van Ajax komt noch uit Eindhoven, noch uit Rotterdam, noch uit Alkmaar en noch uit Enschede. De grootste vijand en bedreiging komt van binnenuit. Wesley, Steven,marian Edgar, Paul, Johan, Tjeu en Mounir allemaal uit de eigen gelederen. Wat een zootje daar.........

@penose72

je lult maar wat en excuseer voor dat woord maar, een aantal feiten voor je en hoop dat je ervan leert:

1. Hamdaoui heeft in zijn eerste jaar bij tottenham niet gespeeld en niemand hoorde hem.
2. hamdaoui heeft zijn eerste jaar bij AZ bijna niet gespeeld en wij hoorden niets van een ruzie tussen hem en van Gaal. pas het tweede jaar begon hij in de basis en werd topscorer.
3. hamdaoui heeft zowel onder koeman als advocaat geen problemen gekend.
4. hamdaoui heeft al in oktober 13 doelpunten gemaakt, (kijk nu even hoeveel de topscorer van dit seizoen gemaakt heeft) en wordt door een beginnende trainer naar de bank verwezen en moest dat van de pers horen. logisch dat ie dat niet accepteert. de boer had zich vergist in Mounir en helaas voor hem is er geen weg terug. je gaat ook niet voor iemand werken als die jou niet mag of zoiets geflikt heeft.je wach op een nieuwe baan of op een moment om hem terug te pakken. zo is life en accepteer het.

Ajax moet het verlies accepteren en nu moeten zij dus hem verkopen.

laat de rechter maar bepalen of hij recht heeft op een schadevergoeding.

30 januari 2012 om 19:59

Wat een heerlijke reactie! .....

Mounir is een geweldenaar aan de bal, onze mede fans moeten echt beter gaan nadenken.

Ik heb liever Mounir in de spits dan de Jong, en los van dit raken de aankopen van FDB ook geen pepernoot. Sightorson heeft niks laten zien in de wedstrijden dat hij wel speelde, en ik ben echt NOG niet overtuigt van zijn kwaliteiten. Die paar maanden die Mounir heeft gespeeld heeft hij laten zien over ongelofelijke kwaliteiten te beslissen. Het is duidelijk dat FDB niet met gevestigde spelers om kan gaan, en alleen met jeugdspelers kan werken.

Een relletje met Janssen hangt ook al tijden in de lucht, zal me niks verbazen als het uitkomt.

FDB is een coach een wording, hij is nog geen complete coach en dat neem ik hem ook niet kwalijk, het is eens te meer het bestuur en de directie van Ajax die ik het kwalijk neem. Ze hebben niks geleerd van de periode V.basten.

Lees mijn stuk een paar reacties hierboven maar,... anders val ik in herhaling :P

Die Mounir toch......
Miljoenen van Ajax krijgen en er niks voor terug doen.
Dan mag je niet gaan klagen lijkt mij.

Een schadevergoeding eisen haha wat een grappenmaker.
Mounir maakt zich volstrekt belachelijk.
Mounir pest Ajax met zijn gedrag. Het sneue is dat hij niet door heeft dat hij ajax wel nodig heeft om nog iets van zijn carriere te kunnen maken. Nee mounir ziet alleen maar geld.

Mounir heeft helemaal niets te willen,hij krijgt keurig zijn salaris betaald van Ajax.
En als hij ook nog babbels gaat krijgen en dreigen met een schadevergoeding,dan zou ik als Ajax zijnde hem keihard straffen en hem 2 jaar weg laten teren op de toekomst.wie niet horen wil die moet maar voelen,dus ook meneertje El Hamdaoui.

Misschien kunnen ze hem de toiletten op de toekomst en in de Arena schoon laten maken.

Mounir moet zo snel mogelijk naar een andere club gaan, dan maar inleveren, het boek Ajax moet worden afgesloten!

Ik ben van mening dat Mounir en ook Ajax allebei schuld hebben hieraan, maar het is tijd om dit nu gewoon af te sluiten, zo snel mogelijk!

Ik snap de discussie over zijn imago helemaal niet.
Zijn imago van vervelende, onhandelbare en vooral overgewaardeerde voetballer blijkt exact te kloppen en is simpelweg versterkt, goed bezig Meh.
Zelfs nu werkt hij er nog aan om zeker te weten dat iedereen het ziet of hoort.

Een schadevergoeding voor El Ham, vooruit maar .... nog andere eisen ???

Je verzint het niet, het gaat de fantasie te boven, er zijn geen woorden voor.

Hartelijk erom lachen is het enige dat rest....... ga alsjeblieft, ga, ga, ga...... !!!!!!!!

Ik hoop dat we snel van EH af zijn en dat het ons iets oplevert, niet iets kost!

off: Geniale tweet van Nick de Bondt jeugdspeler van Ajax A1: Zoals Fabio Capello ooit zei: 'the only thing that I know about Feyenoord is that they are from the country of Ajax'

Ach Mounir baalt van Ajax. Wij balen al een jaar van jou..ongemotiveerd, egoïstisch mannetje!

Als hij nou eens begint met de '' waarheid '' te vertellen, dan zullen we zien wie er liegt....
Want waarom zou je zeggen dat Ajax liegt, Terwijl je zelf nog helemaal niets uitgelegd heb.
Naja het natrappen komt altijd na vertrek...zie jol!

Dus MEH is nou een idioot, omdat hij vind dat zijn imago is beschadigd? Geef hem eens ongelijk?

In eerste instantie is er een ruzie geweest. Toen heeft de Boer en Ajax dus besloten dat Mounir niet meer zou spelen, dus niet Mounir zelf. Als hij dan in zijn contract heeft staan 1,8 miljoen, zoveel jaar, dan naai jij je baas, omdat hij jou zo naait. Dat neemt niet weg, dat die zo dom is, dat die zijn eigen carriëre ermee verziekt, maarja, dat is zijn keuze en zijn groot recht, want hij heeft zelf niet besloten om naar het 2e te gaan voor een half jaar of een jaar. Hij zat ook niet te wachten op andere clubs uit het buitenland, voor minder geld. Anders had die wel vanaf AZ naar het buitenland gegaan wss.

Ik zeg niet dat ik dit weet, maar ik weet wel dat de Boer gewoon goed is met de mensen uit de jeugd en de mensen van het 2e elftal. Dus wie zegt niet dat de Boer zo in zijn eer aangetast was, dat die had gezegd dat MEH zelfs daar geen kans meer mocht krijgen. In mijn ogen zijn dit gewoon 2 hele kinderachtige mannen en de 1 is nog dommer als de ander, namelijk de Boer. Want hij had geen rekening gehouden dat die Ajax zo zou terugnaaien en daarnaast zou die in dit seizoen MEH goed kunnen gebruiken, vanaf begin af aan tot en met nu.

Over de schadevergoeding valt veel te zeggen, want hij heeft idd de kans gehad om te vertrekken, maar zoals ik al eerder zei, waarom zou die dat doen als die moet inleveren qua salaris en in Nederland wilt blijven wonen (voor familie miss?). Misschien had die wel gehoopt dat er een trainerswissel zou komen, aangezien Ajax destijds er niet goed voor stond..

Vind het gewoon jammer dat veel ajax-aanhang blijft zeiken op deze man. Eerst omdat die zogenaamd met aanvullende voorwaarden kwam bij fiorentina, nu omdat die een schadevergoeding wilt indienen. Toen die bij Ajax kwam, wist iedereen en alles al hoe hij in mekaar zat, toch, zoals zoveel beweren? Als iedereen wist hoe kinderachtig hij was, dan had je dat gewoon kunnen verwachten en had je het miss anders moeten oplossen als Ajax en de Boer zijnde. Ook mensen die zeggen, ja, de Boer speelde in een ander systeem, dus hij moest op de bank en ging zich kinderachtig een maand ziek melden, eigen schuld jongens. Hij was basis en 1 van de beste, of de beste bij AZ, bij Ajax deed die het ook niet verkeerd, dus om hem op zo een moment na veel goals zo aan de kant te zetten, dan vraag je er ook zelf om. Want nu zijn beide partijen gedupeerd en haten ze mekaar, maar omdat MEH marokkaan is mag iedereen hem maar noemen zoals ze willen.

Ik vind het eerlijk gezegd wel heerlijk dat zoiets gebeurd. Gebeurde zoiets maar altijd bij de clubs die denken, dat ze zo onrespectvol om kunnen gaan met spelers. Als je van systeem wilt veranderen, prima, maar leg het goed uit aan iedereen en laat degene die je niet in je systeem wilt, toch spelen in het begin en langzaam af laten bouwen als je hem zelf laat merken dat die niet in het systeem past. Als die dan ook beetje van te voren zelf contact legt en Ajax laat ook van te voren weten dat ze uit elkaar willen, dan was dit allemaal niet gebeurd, was Ajax proffesioneel geweest, was hij allang weg, had die geen schadevergoeding geëist, was die al ergens anders aan het spelen en had Ajax toch een paar miljoenen meer.

Dus als je wilt zeiken, ga dan zeiken tegen de Boer en tegen je club die niet met de Boer heeft gepraat om dit probleem op te lossen, of zelfs te proberen. Nee, een club is de baas, dus hun bepalen alles, ook als je zonder dat je wilt helemaal niet meer speelt, moet je maar gaan kijken bij een andere club, want geld van ze aannemen, nee dat mag niet, want hun hebben je buiten de boot gezet. Krom allemaal jongens.

Lees anders maar wat Mozi heeft getypt, dat is een volger van dit probleem zo te zien en als je dat hebt gelezen, kan je Mounir niet de schuld geven, maar gewoon Fdb, klaar.

30 januari 2012 om 23:47

Bullshit. Je kan het met Mounir eens zijn om bepaalde redenen, maar ook met Ajax om bepaalde redenen. Er is in deze geen definitieve schuldige aan te wijzen. Ik ben het persoonlijk eens met Ajax (en dus Fdb). Deze jongen had allang weg moeten wezen ongeacht of hij eerlijk is behandeld of niet. Dat hij vreselijk moeilijk gaat lopen doen bij contractonderhandelingen is misschien zijn goed recht, maar ga dan niet lopen zaniken in de media. Wie zegt trouwens dat de club niet met FdB heeft gepraat? Weet jij dit uit persoonlijke bronnen? Waarschijnlijk niet. Dus een beetje raar om dit te suggereren om je eigen argumenten kracht bij te zetten. Hou het bij de feiten.

Waarom zou je in godsnaam een speler laten spelen in een systeem dat niet voor hem geschikt is. Wat is het nut ervan? Je verneukt je team er alleen maar mee. Dat had hij misschien kunnen doen in nietszeggende wedstrijdjes. Aangezien we die de afgelopen 2e seizoenshelft niet hebben gehad is dat dus totale onzin.

Dat je zegt dat hij zomaar aan de kant is geschoven is ook totale onzin. Deze zat gewoon beide de selectie, maakte nog gewoon minuten, maar ging zelf vreselijk moeilijk doen omdat hij niet in de basis stond voor een paar wedstrijden. Dat heet jezelf boven het teambelang plaatsen. Het is dus helemaal niet zo gek dat FdB hem toen uit de selectie zette. Wat er daarna is gebeurd kan helemaal niemand weten. Suggereren dat je het wel weet is dus totaal irrelevant.

Mounir heeft gelijk. Ik geniet van de wedstrijden die Ajax speelt, heerlijk om te zien..

Nog even geduld en we kunnen weer genieten van deze prachtige voetballer , weg uit die slangenkuil.
Deze soap heeft al lang genoeg geduurd.

Tsja... wat valt hier over te zeggen? Waar er 2 keiven hebben er 2 schuld?

KIP OF HET EI - Ajax stelt dat Mounir El Hamdaoui er zelf ook voor heeft gezorgd dat hij niet eerder aan een transfer toe kwam. Door zijn eisen ging tot 2x toe een overgang naar Espanyol niet door.

'we waren afgelopen zomer praktisch rond met Espanyol over El Hamdaoui/ Dat heeft door de eisen van de speler en zijn agent uiteindelijk niet tot een transfer geleid', zegt een woordvoerder van Ajax tegenover NU Sport.

'ook deze periode meldden zij zich weer en ging het om vergelijkbare redenen niet door. Het zou jammer zijn als dat nu met Fiorentina wederom gebeurt. Want de clubs gaan er onderling wel uitkomen, het gaat nog om details. Er moet wel fors door ons worden afgeboekt op El Hamdaoui, maar als deze transfer doorgaat is dat voor alle betrokkenen het beste'.

Ajax gaat niet mee met de 'schadevergoeding' voor El Hamdaoui. 'schadevergoeding? Ze zijn vrijdag inderdaad bij ons geweest met forse financiële wensen voor de speler en de manager. Daar gaat Ajax niet in mee. We zijn met de speler en de zaakwaarnemer nog helemaal niks overeengekomen. We gaan niet reageren op de aantijgingen die ons verder worden gedaan, behalve dat er een hoop onzin wordt verteld. De mensen die Ajax en dan met name Jong Ajax volgen, weten hoe het wel zit'.

Bron: Ajaxshowtime.com

31 januari 2012 om 12:48

Jaa maar ik zou het ook wel weten horen als ik 3000,- netto verdien bij mn baan maar ik word door mn baas zelf buiten gelaten,.... ik zou m'n 1 of 2 jarig contract lekker uitdienen..... als er een ander bedrijf komt die dan opeens 1800 of 2000 per maand komt bieden zou ik zeggen ...

Doeiiiii !!!!!!! dat zullen de meesten mensen op deze aardbol doen..... ... op zich niet zo raar dat Mounir niet voor "minder" wilt gaan "werken1" ........... hij weet immers toch ook dat na zn contract bij ajax... na zn salaris gevangen te hebben Sowieso weer bij een andere club aan de slag kan....... dus waarom nu inleveren......

hoe slecht is de strategie bij ajax dat 1 speler de gehele club door de gehaktmolen haalt. Wanneer gaan ze dit nou eens oplossen. linksom of rechtsom, het is genoeg geweest. of nee wach eff. laat de doelpunten machine maar op de bank en stel de jong op, das wel zo lekker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren