jaspurtja
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 11 februari 2010
 • jaspurtja
 • 178 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 1.587
 • Onbekend
 • Journalistiek
 • 6
Persoonlijke berichten
29 december 2010 om 17:15
#1

Nope, ik vind castaignos niet het talent van het jaar.
Maar Eriksen ook zeker niet. Die jongen heeft net Twee goede wedstrijdjes gespeeld en door jou wordt hij in de hemel geprezen als talent van het jaar. Kijk eerder naar Nacer Chadli. Hij heeft tot nu toe een heel goed seizoen gedraait.

1 januari 2011 om 21:23
#2

Graag gedaan :) Helemaal met je eens! Beste wensen...

13 januari 2011 om 18:20
#4

Bedankt voor het compliment

14 januari 2011 om 18:58
#5

idd, hij is niet eens een echte ajax-spits. al die schijnheilige mensen opeens. zo zie je maar hoe makkelijk ze zijn te beïnvloeden.

gr

17 januari 2011 om 12:51
#6

Je moet je uiteraard ook niet zomaar laten beledigen en na jou reactie snap ik je beter dus dank daarvoor. Ik heb echter een paar reacties van je gezien waar ik mijn oordeel van toen over heb gevormd. Dus je moet het mij niet kwalijk nemen, ik zal vast precies de verkeerde reacties gezien hebben. Maar toen ik je tegenkwam bij de vitesse topics en enkele van ons uitmaakte voor het niet objectief zijn dacht ik aan jou reacties bij ajax topics en dacht ik, laat ik eens een persoonlijk bericht schrijven.

Maar mocht het zo zijn zoals jij schetst dan bij deze mijn excuses.

Verder ben ik het er niet mee eens dat wat bij Vitesse nu gebeurd slecht is voor de club. Er komen veel betere trianingsfaciliteiten, er wordt eindelijk weer eens naar de toekomst gekeken, de supporter wordt weer als klant gezien en zijn het bestaansrecht van de club. Dat zijn zaken die de club vergeten was. De laatste 10 jaar is er slecht beleid gevoerd, nu komt er wellicht eindelijk een beter beleid tevoorschijn met een visie. Inderdaad Vtiesse verandert, maar in mijn ogen niet in negatieve zin. Er wordt zuinig met geld omgegaan, zie huurcontracten en goede weloverwogen investeringen.

We waren een mooie club, zijn daarna een club geweest waar alles fout ging wat er fout kon gaan, en nu is er weer een kans om op te bouwen. In mijn ogen is de redding van Vitesse juist in opkomst. In tegenstelling tot wat jij beweerd dat juist de club naar de klote wordt gehaald.

31 januari 2011 om 22:38
#8

Hey !

Sorry voor mijn late reactie, ben de laatste dagen niet echt actief op VZ geweest !
Het is inderdaad een mokerslag dat Luis weg is, maar zo''n bod is gewoon niet te weigeren, ik ben erg benieuwd hoe het gaat lopen.
Het kan ook dat het team nu beter gaat presteren als een echte ''vedette'' vertrekt of ontbreekt, dat kan ook erg goed uitpakken kijk maar naar Duitsland op het WK zonder Ballack, en Arsenal toen Henry vertrok, dat ging prima.
Maar toch denk ik dat we de strijdlust van Luis enorm gaan missen.

4 februari 2011 om 17:22
#9

Ik vind het wel jammer dat we niemand hebben aangetrokken, maar het is verstandig dat Ajax niet de hoofdprijs heeft betaald voor Dost, vroeger werd Ajax er bij Sulejmani bijvoorbeeld al ingeluisd door een absurd hoog bedrag te betalen, nu hebben ze gelukkig even beter nagedacht, dat valt me in positieve zin op.

Ik denk eerlijk gezegd niet dat we kampioen worden, ik denk dat het FC Twente gaat worden, maar alles kan, als Ajax nu weer een enorme inhaalrace gaat inzetten als vorig jaar worden we kampioen, want PSV en FC Twente lijden veel meer puntverlies dan vorig jaar.
Maar eerst maar winnen van De Graafschap vanavond, moet natuurlijk kunnen maar ik hoop niet dat ze er te makkelijk over zullen denken.

Greetz

2 maart 2011 om 06:48
#10

Hallo Jaspurtja

Sorry voor mijn late reactie, ik heb de laatste tijd mijn persoonlijke berichten niet na gekeken.

Je hebt ook wel gelijk dat een goede TD bij ajax gewoon een must is, maar het probleem is denk ik dat zulke mensen gewoon moeilijk te vinden zijn. Je hebt ook wel gelijk dat Arnesen een goede is maar dat zijn mensen wie voor het Nlvoetbal gewoon onbetaalbaar zijn, dan moeten ze al de persoonlijke wens hebben om ooit is voor ajax te werken, en zo lang geld regeerd zijn zulke mensen denk ik onhaalbaar.

Dan moet je het een niveau lager zoeken. Overmars zou misschien wel een goede zijn, snapt het spelletje van Ajax, en heeft ook zakelijk inzicht. dat heeft hij ten minste bij de Eagles al laten zien.

vdboog doet niet alles goed, maar zakelijk heeft hij toch wel een goede visie. Hij laat zien dat Ajax nu ook op het geld let, en dat ze geen te hoge transfersommen meer gaan betalen. zie de situatie Dost. Daar kun je alleen maar respect voor hebben. En ook de absolute hoofdprijs voor Suarez mag je toch op zijn Conto zetten. Het probleem van hem was denk ik het Voetbal knowhow binnen ajax. hij was te veel afhankelijk van de kennis vbasten, en Jol, wie toch het liefst met kundigheid van zich zelf werkten. Ik kan me dan ook wel indenken dat hij zich ergerd aan vdzee(hoofdscout), wie maar weinig met goede talenten op de proppen kwam. Spelers als Chadli en Mertens laat hij lopen, de enige 2 wie ik kan bedenken wie hij zou hebben binnen gehaald zijn Eriksen, waar ik wel veel vertrouwen in heb, Lodeiro, wie het na ruim een jaar nog allemaal moet laten zien. dat vind ik wel erg magertjes. In dat opzicht denk ik toch de vdzee een overbodige positie vervult bij ajax.

Als je het mij vraagt kan ajax beter op het technische beleid 1 man hebben zitten wie:
1 weet wat er bij ajax in de jeugd loopt,
2 het scouting regelt, dus scouts de wereld in stuurt en bij hem direct verslag uitbrengen.
3 goed kan communiceren met de hoofdtrainer, en overlegd wat er nodig is. maar ook zeker tegenstand kan bieden als de wensen van de trainer buiten proportie zijn,
4 iemand wie zich niet met de financiele kant bemoeid, zo dat je geen Jol akkefietjes krijgt wie om geld (lees 10 miljoen) loopt te zeuren om zich te versterken. daar is dan weer een andere directeur voor, in dit geval vdboog, want die kan wel handelen, dat heeft hij bewezen.

De taken bij ajax moeten gewoon beter verdeeld worden, zodat een beslissing ook breder word gedragen. nu is vdboog gewoon de kop van Jut. wat ik eigenlijk ook niet terecht vind. want hij heeft zeker ook goede dingen gedaan. hij heeft zich alleen te veel laten lijden door de wensen van de trainersstaf, maar ik ga er van uit dat hij daar van geleerd heeft, en zich dan nu ook goed laat adviseren door dat technisch platvorm, en dat hij in mijn optiek zeker nog niet is afgeschreven.

2 maart 2011 om 19:42
#11

Beste Jaspurtja
Een hoofdscout vind ik eigenlijk een overbodige functie, bij welke club dan ook, Ik zou die functie dus ook bij ajax gewoon afschaffen, scouts kunnen rechtrsteeks verslag doen bij hun technische baas, daar hoeft geen hoofdscout tussen te zitten.
Die scout wie op non actief was(ben zijn naam even kwijt) kun je toch gewoon zijn werk laten doen. Ik verwacht echt niet dat hij kapitalen verdiend, dus 1 scout meer of minder hoeft het probleem echt niet te zijn.
Het kampioenschap is na mijn mening nog lang niet vergeven. Ik zou niet durven zeggen wie het word. Bij ajax heeft het al gerommeld, en rammelt het nog steeds achter de schermen, maar de punten worden daar wel gepakt de laatste tijd. ook word er vaak de 0 gehouden dus defensief zijn ze sterk. aanvallend vind ik het tegenvallen, of eigenlijk niet wat we gewend zijn van ajax. een veel scorend ajax, wat zo af en toe achterin een steekje laat vallen. Maar zo lang ze in het spoor kunnen blijven hebben ze nog alle kans, want twente en Psv verspelen ook nog wel punten.

PSV ligt denk ik te veel druk op. ze moeten daar kampioen worden gezien de financiele situatie. dat geeft denk ik zo veel druk met zich mee dat ze daar onder gaan bezwijken. Ik hoop eigenlijk dat ze gouw ergens weer gaan verliezen, Heracles of zo, zodat daar de druk steeds groter word. maar houden ze de 3 punten voorsprong op twente lang vol, dan geef ik ze daar ook een goede kans.

Twente word momenteel ook een probleem aangepraat. Ik zie het eigenlijk anders. Twente is nog geen topclub, eigenlijk meer een uit de kluiten gewassen subtopper. wie momenteel een selectie heeft wie mee kan doen om het kampioenschap. Voor een stabiele topploeg heb je alleen meer nodig dan een goede selectie. een groter stadion, een grotere achterban, elk jaar een toptransfer van 10 miljoen+, en noem maar op. dat is bij ons nog niet aan de orde, dus vind ik ook niet dat we twente als topclub kunnen zien, wel als een mogelijke topclub in wording. Wel worden we door velen gezien als een serieuze titelkandidaat. en natuurlijk is alles mogelijk. De komende 5 wedstrijden zijn gewoon heel belangrijk 15 punten moeten er gehaald worden, verspelen we punten dan is voor ons het kampioenschap denk ik vervlogen. En dat is denk ik al moeilijk genoeg zonder het zekerheidje Douglas. Maar net wat ik al zei, alles is gewoon mogelijk, in deze jaargang van de competitie, want de gehele top verspeelt punten.
Als ik nu geld moet zetten op de kampioen zou ik zeggen Psv, omdat zij de meeste punten hebben en het beste doelsaldo. Maar het kan volgende week zo weer anders zijn. elke week verspeelt wel 1 van de 3 punten, dus zeg het maar. Ik ben alleen bang als het op de laatste speelronde beslist word, twente het niet word. In de Arena kampioen worden met twente is denk ik een droom die te ver gaat, Maar in deze competitie kan alles. dus dromen mag.

9 maart 2011 om 18:12
#12

Reeds 1000 reacties, gefeliciteerd man!

18 maart 2011 om 15:16
#13

Daarmee doelde ik op check in de box

25 maart 2011 om 21:07
#14

Geen probleem. Dat randje had je echt dik verdiend. Vaak zijn die lange stukken onsamenhangende verhalen maar dit was echt top. Zag je ook wel aan de reacties die je hebt gekregen. Ben blij dat ik je randje heb gegeven!
Ga zo door!

27 maart 2011 om 13:13
#15

Haha nergens voor nodig man! Was echt een steengoede reactie!

17 mei 2011 om 17:20
#20

Het voelt zeker niet verkeerd aan nee haha. Hoewel ik gelijk al weer zie dat sommige losers er nog steeds niks van geleerd hebben en vrolijk doorgaan. Ma ja, dit was te verwachten. Enige knelpunt was Heerenveen uit, maar zoals al voorspeld was dat zonder die Assaidi ook een stuk minder.

De thuiswedstrijd was een formaliteit vooraf en achteraf is dat gebleken, heerlijk, op naar de 4de ster :D

18 mei 2011 om 18:06
#21

Ook zonder goede aankopen worden we kampioen. De Boer moet gewoon verder gaan op de ingeslagen weg. Uiteraard gaan er aankopen bij komen, dat zeer zeker, maar daardoor is er alleen maar extra kwaliteit.

janssen, daar heb ik me twijfels bij. In de Nederlandse competitie draait hij leuk mee enzo, maar ik vind hem toch vrij beperkt. Ik ga er echter vanuit dat de Boer het allemaal prima ziet en dus wel een plaatsje voor hem heeft. Sigthorsson gaat er komen, dat komt volgende week wel rond hoor, daar maak ik me niet zon zorgen om. Stekelenburg zie ik zo maar nog een jaar blijven hoor. Vermeer zal dan wel een jaar op de bank zitten of een jaartje verhuurd worden.

Uiteraard was ik op het museumplein erbij, was 1 groot feest daar, gekkehuis, heerlijk.

Aangepast op 18 mei 2011 om 18:07 door .

12 januari 2012 om 09:33
#22

Mijn punten aantal is verminderd omdat ik mensen complimenten gaf waarvan men er sommigen in of van de moderators het niet eens waren.
Toen is er schijnbaar een meerderheid ontstaan die tegen mij was en daarna is mijn punten totaal terug naar 75 gegaan.

gr. Keizer

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 28 juli
Aston Villa heeft de definitieve vraagprijs voor Anwar El Ghazi bepaald. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren