Babinho
Algemeen
Vrienden (34)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 30 juni 2009
  • Babinho
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.504
  • Onbekend
  • Geschiedenis/Internationale Betrekkingen
  • Student
  • 34
Persoonlijke berichten
14 november 2010 om 20:28
#2

Je hebt helemaal gelijk over Ajax. Ik heb het al in een column geschreven een week terug.

7 december 2010 om 18:38
#4

jij hebt helemaal gelijk man

5 mei 2011 om 01:00
#5

Mooie avatar van Cruijff :)

26 maart 2012 om 13:11
#14

Ik reageer even zo op je bericht in het topic van Aisatti aangezien het een beetje off topic gaat.

Je zegt dat je Gentenaar wilt halen voor achter Cillissen? Ik snap dat niet waarom weer zo'n oude keeper halen? Bizot tweede keeper maken en Van der Hart derde in de rij die keept bij de A of in Jong gewoon iedere week.

Over de mensen die moeten vertrekken ben ik het helemaal eens behalve Bulykin. Aisatti, Sulejmani, Vermeer, El Hamdaoui, Lodeiro, Cvitanich, Silva, Enoh, Blind, Jozefsoon, Bonevacia, Ebecilio, Ozbiliz, Castillion, Kip, Sneijder en Janssen. Dit zal je ongeveer 6 miljoen aan salaris schelen. Steek dat in om contracten van Van Rhijn, Eriksen, Boilesen, Alderweireld, Klaassen, Denswill en nog wat spelers te verlengen.

Opvolger voor Vertonghen moet naar mijn mening Viergever of Gouweleeuw worden. Gouweleeuw vind ik misschien de betere maar Viergever is een linkspoot wat ik wel handig vind als je links centraal staat.
De eerste 11 worden dan. Cillissen;) Van Rhijn, Alderweireld, Viergever, Boilesen;) Anita, De Jong, Eriksen;) Boerrigter, Sigthorsson, Narsingh.

Alderweireld captain.

27 maart 2012 om 12:27
#15

Bizot zie ik regelmatig keepen en met samenvattingen van de Jupiler altijd en in de jeugd ook vaak genoeg en ik denk dat hij wel tweede keeper kan worden. Bekerwedstrijden + eventuele blessures of schorsingen van Cillissen. Maar wat jij zegt zou ook goed kunnen hem aan een Eredivisie club uithuren en dan Gentenaar zolang erachter hebben.

Probleem van Tadic is dat hij puur links is. Dan krijg je weer het zelfde als met Sulejmani dat hij alleen binnendoor gaat. Daarom zou ik graag Narsingh zien die gaat mooi buitenom en wat is er nou mooier voor een spits dan Boerrigter en Narsingh naast je? Fischer moet sowieso tweede linksbuiten worden ben helemaal gek van hem

Haal dan Gouweleeuw voor deze 2 jaar dan gaat Alderweireld weg kan Denswill naar links en Gouweleeuw rechts en je bent ook door gerouleerd. Alderweireld zal namelijk niet meer dan 2 seizoenen nog blijven verwacht ik. Dus heb je het zelfde als jij met Chivu zou doen maar dan met jongere spelers (dus verkoopbare).

Waarom Vrsjalko? Zagreb toch? Van Rhijn kan prima rechtsback (mis Van der Wiel helemaal niet) en achter hem ligeon lijkt me voldoende of eventueel Alderweireld die back kan spelen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 23 juli
Denis Cheryshev kan een droomtransfer maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren