Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ghazi heeft geen spijt van keuze voor Oranje: ‘De reacties waren verdeeld’

Laatste update:

In oktober 2015 speelde Anwar El Ghazi twee officiële interlands voor het Nederlands elftal. De 22-jarige aanvaller van Lille OSC had ook voor de Marokkaanse ploeg kunnen kiezen en was dan mogelijk komende zomer actief geweest op het WK in Rusland. Toch heeft El Ghazi geen spijt van zijn keuze voor het Nederlands elftal.

“Ik heb toen met mijn hart en verstand gekozen. Het was een lastige keuze. Marokkanen zeggen: Jouw ouders komen uit Marokko en je hebt Marokkaans bloed, je moet voor Marokko kiezen. En Nederlanders zeggen: Je bent hier geboren en opgegroeid en moet voor Oranje kiezen. Ik zag in Oranje meer toekomst”, legt El Ghazi uit in gesprek met ELFVoetbal. Verder dan twee interlands voor Oranje kwam hij vooralsnog niet.

“In de familie waren de reacties verdeeld. Mijn vader had het ook liever anders gezien, maar hij staat wel achter mij”, vervolgt de aanvaller, die dit seizoen in 27 wedstrijden voor Lille tot 4 doelpunten en 4 assists kwam. “Ik hoop in de toekomst weer bij Oranje te komen. Ik ben komende zomer wel echt een supporter van Marokko. Ik ken veel jongens in die ploeg, zoals Hakim Ziyech en Karim El Ahmadi. Ik hoop dat ze ver komen.”

Snap jij dat Anwar El Ghazi voor Oranje heeft gekozen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In potentie nog altijd een speler voor het Nederlands elftal. De huidige lijn die hij heeft ingezet bij Lille doortrekken en hij zal in de toekomst weer geselecteerd worden.

8 maart 2018 om 11:48

@folkert10 Lille staat op plek 19 in Frankrijk, doe mij dan maar Van la Parra

8 maart 2018 om 15:22

Wat maakt dat uit? je gaat toch niet alleen een speler kiezen omdat de club goed presteert maar toch juist op individuele klasse?

8 maart 2018 om 16:05

Precies en als deze knaap zoveel individuele klasse had gehad had hij niet bij Lille gespeeld. Begrijp met niet verkeerd hij kan een aardig balletje raken maar ik reageerde op folkert die stelde dat als hij ''de huidige lijn'' zou doortrekken weer geselecteerd werd. Daar was ik het niet mee eens en vind ik niet eerlijk naar bijv. Rajiv van la Parra die zijn team (huddersfield) echt beter maakt en ervoor zorgt dat het op een hogere plaats staat dan dat (ik) aan het begin van het seizoen verwacht.

8 maart 2018 om 11:51

Helemaal mee eens. Is nog maar 22 jaar, kan goed voetballen en komt in de interviews over als een verstandige jongen, dus mentaal lijkt het ook goed te zitten. Hoop dat hij zijn potentie kan waarmaken de komende jaren.

Ik vond hem destijds het echt goed doen en zou in het 2-spitsen systeem goed tot zijn recht komen.
Alleen volg ik de Franse competitie niet dus kan ik niet zeggen hoe die het daar doet.

8 maart 2018 om 13:17

Als je zijn statistieken bekijkt doet hij het verdienstelijk met 4 goals en 4 assists in 19 wedstrijden, bij een team dat tegen degradatie moet strijden en doorgaans niet goed draait. Er is maar 1 speler die meer goals heeft gemaakt voor Lille dit seizoen. Ik weet niet hoeveel het zegt, want ik volg Lille verder ook niet. El Ghazi is overigens pas 22, ik dacht dat hij inmiddels al ouder was.

8 maart 2018 om 13:30

2-spitsen systeem? Wie wat waar? We spelen gewoon 4-3-3 hoor zoals het hoort in voetbal!

Oh ja, die hebben we ook nog! Gossie, was hot property destijds, is nu compleet uit beeld. Misschien ook oproepen voor oranje dan?

8 maart 2018 om 11:59

Want er worden nog meer mensen opgeroepen die compleet uit beeld zijn? Praat niet zo raar joh..

8 maart 2018 om 12:12

Sanderkoevoets

Hohoho, rustig aan zeg.. Het is de bedoeling dat je kritiek of reacties geeft op mijn conclusie en niet eerst je eigen conclusie trekken om daar dan op los te gaan.

Ik zeg helemaal nergens dat ik vind dat er meer mensen worden opgeroepen die compleet uit beeld zijn. Hoe kóm jij precies bij die vaststelling goede vriend, leg eens uit?

8 maart 2018 om 12:36

Misschien door het woordje "ook" te gebruiken, goede vriend?

8 maart 2018 om 12:58

Misschien. Maar misschien ook niet.

Overigens beschouw ik Sanderkoevoets als 'vriend' van hier op de site. Normaal discussieren we hier altijd op goede voet namelijk.

Wat niet betekent dat jij je de vrijheid kunt nemen om mij 'goede vriend' te noemen, alleen maar omdat jij denkt dat ik dat cynisch bedoelde.

Maar nu je toch reageert, prima verder, misschien kun jij ook uitleggen waaruit jij concludeert dat ik vind dat er mensen opgeroepen zouden moeten die 'compleet uit beeld' (de woorden van Sander) zijn?

8 maart 2018 om 15:16

@constant Kante:
Man man man, heb je weer eens betwetertjes gegeten?

"ik zeg helemaal nergens dat ik vind dat er meer mensen worden opgeroepen die compleet uit beeld zijn. Hoe kã£â³m jij precies bij die vaststelling goede vriend, leg eens uit?"

Wellicht omdat je het woord "ook" gebruikt. In deze context lijkt het dan net of je vindt dat er meerdere spelers zijn opgeroepen die compleet uit beeld waren? Mocht dat niet kloppen dan heeft dat meer te maken met je gebrekkige manier van uit leggen dan dat het aan Sanderkoevoets ligt.

"overigens beschouw ik Sanderkoevoets als 'vriend' van hier op de site. Normaal discussieren we hier altijd op goede voet namelijk."

Wat gek dat je een hele 'vriendenlijst' hebt waar Sanderkoevoets dan net even niet tusssen staat...

"wat niet betekent dat jij je de vrijheid kunt nemen om mij 'goede vriend' te noemen, alleen maar omdat jij denkt dat ik dat cynisch bedoelde."

Gek genoeg heeft hij, net als dat jij dat hebt, wel de vrijheid om jou zo te noemen. Bovendien is het opnieuw gebrekkig neergepend... Want wederom zijn er mensen die jou teksten verkeerd interpreteren...

Dan nog even reagerend op het topic:
Ik vond en vind El Ghazi altijd overkomen als een gedisciplineerde jongen die hard werkt. Ik hoop dat hij zich weer in de picture kan spelen, want liet op jonge leeftijd toch mooie dingen zijn bij Ajax.


9 maart 2018 om 11:19

Dat ik kennelijk een keer op jouw lange teentjes heb gestaan dat wist ik niet. Maar het feit dat je begint met 'weer eens betwetertjes gegeten' maakt duidelijk wat je het nodige dwars zit. Daar is echter wel een remedie voor. Gewoon die betweter die ik ben vanaf nu negeren en lekker met rust laten. Want om heel eerlijk te zijn, ik ben hier vooral om met mensen inhoudelijk op onderwerpen te discussieren en niet zozeer om me door jou van zonder enige twijfel goed bedoelde adviezen (over wie ik als vriend mag beschouwen, of ze dan moeten voorkomen op mijn 'viendenlijst' te laten voorzien of het op het persoonlijke vlak te gaan gooien.

En in je bijdrage heb ik geen letter gelezen over mijn inhoudelijke reactie op dit topic, dat we naast spelers als Kuwas, Lens, Pieters, Afellay, Narsingh, en er zijn er nog een heleboel meer die niet geselecteerd zijn, "ook nog El Ghazi" hebben, dat lijkt me evident een rake en verder niet zo opzienbarende opmerking, in een tijdperk dat Wout Weghorst, Ruud Vormer en Hans Hateboer wél in de voorselectie zitten.

Dat jij dat kennelijk als aanleiding ziet om eens eventjes wat tikken uit te delen 'weer eens betwetertjes gegeten ..' zegt alles over jou. En niets over mij.

En on topic:
Van El Ghazit herinner ik me veel maar discipline en hard werken zijn daar zeker niet de kwaliteiten van die bij mij als eerste naar boven komen.

Tja als Ruud Vormer een uitnodiging krijgt kun je El Ghazi ook wel uitnodigen.. Ik geloof dat hij al een paar goals heeft gemaakt.

8 maart 2018 om 11:53

Ik snap de negativiteit over de oproep van Vormer niet, is de dragende speler van de ploeg die dit jaar mogelijk/waarschijnlijk kampioen van België wordt

8 maart 2018 om 11:59

Omdat de VZ bezoekers hem nog beoordelen op de speler die hij was toen hij in nederand speelde. Eenmaal in België (of bv Frankrijk zoals bij El Ghazi) ben je uit het zicht en wordt je verdere ontwikkeling niet meer gezien en dus beoordeeld.

8 maart 2018 om 12:23

Unity1612

Denk dat de negativiteit vooral te maken heeft met het feit dat mensen Ruud Vormer ook echt hebben zien spelen in Nederland. Was geen spectaculaire speler, maar vooral eentje die heel veel breed en heel veel terug speelde. Dat hij het nu goed doet in Belgié, dat staat niet ter discussie. Maar of hij de man is die oranje op dit moment nodig heeft, aangezien hij niet een creatieve speler/spielmacher is, dat betwijfelen veel mensen. Ik ook.

8 maart 2018 om 12:51

En daarom staat hij al op meer dan 10 goals en meer dan 10 assists.

8 maart 2018 om 12:03

Je volgt werkelijk geen voetbal he.. Ter vergelijking: zou jij het raar vinden als een speler van Ajax (of PSV of Feyenoord, whatever) wordt opgeroepen die uitgeroepen is tot beste speler van de competitie voorgaand seizoen en nu ook weer een van de uitblinkers is van de ploeg die op comfortabele titelkoers ligt. De Belgische competitie is niet minder dan de Nederlandse momenteel, Vormer is gewoon een goede speler. Jij hangt nog in het verleden CruijffStadion..

8 maart 2018 om 14:55

Ik vind het niveau van de Belgische competitie nog steeds minder dan de Nederlandse. Dat zie je vaak ook als een Belgische topclub tegen een Nederlandse topclub speelt, tenminste als je voetbal volgt. Een Club Brugge verliest denk ik 3 van de 4 duels tegen een Psv. Daarnaast vind ik dat we met Strootman,wijnaldum,van Ginkel,klaassen genoeg spelers hebben voor die positie en zou ik deze middelmaat dus inderdaad niet selecteren ook al doet hij het goed in België.

8 maart 2018 om 16:59

Van de 4 spelers die je opnoemt voldoet Strootman (en imo Wijnaldum in mindere mate ook) vrijwel nooit in Oranje, zitten Van Ginkel (niet fit) en Klaassen (kwijnt weg bij Everton) niet bij de selectie.. dan vind ik de keuze voor speler van het jaar in Belgie een prima idee.. geef die jongen een kans.. een middenveld met De Roon, Vormer en Wijnaldum mist misschien creativiteit, maar lijkt me degelijk (als Wijnaldum thuisgeeft..) het is mij vooral een raadsel wat een Kluivert bij de selectie doet.. dan is El Ghaxi zo gek misschien nog niet.. (hoewel ik zelf de Ligue 1 niet echt volg..)

Ik had el Ghazi er liever bij geha dan Kluivert, El Ghazi speelt verdienstelijk momenteel in Frankrijk en doet niet onder voor Kluivert. Kluivert is nog erg jong en dit kan nog wel eens naar zijn hoofd stijgen. Die moet eerst gewoon wat constanter worden bij Ajax voordat hij word opgeroepen.

8 maart 2018 om 11:58

Hetzelfde geld natuurlijk voor Bergwijn, El Ghazi had in plaats van beide gewoon kunnen worden opgeroepen. Als Lille iets hoger had gestaan had het misschien relevanter geweest. Het is niet heel raar dat Koeman twee van de grotere talenten van de nummer 1 en 2 van de Eredivisie kiest in plaats van een speler die tussen bank en basis hangt van de nummer 19 in Frankrijk.

8 maart 2018 om 13:34

Hetzelfde geldt helemaal niet voor Bergwijn. Bergwijn speelt goed en is in vorm Kluivert helemaal niet. Bergwijn heeft ook veel meer potentie dan Kluivert!

8 maart 2018 om 15:32

Bergwijn is twee jaar ouder en heeft maar 1 doelpunt meer gescoord, hoezo zou hij meer potentie hebben? Wat een subjectieve onzin zeg!

8 maart 2018 om 12:09

Ik baalde ook echt van de voorselectie van Kluivert, omdat ik ook vrees dat het een negatief effect heeft op zijn zelfbeeld. De veel te vroege selectie van Bazoer, El Ghazi en Riedewald zorgde er uiteindelijk voor dat ze een plaats op de bank (die gezien hun prestaties terecht was) niet meer accepteerden en vertrokken.

Dit is dus zo'n typisch gevalletje van "twee aardige eredivisie wedstrijden spelen en.....".
Zo'n jongen word dan ook opeens voor de keuze gesteld terwijl hij helemaal nog niet op dat niveau zit om daar serieus over na te denken.
Deze jongen kunnen we noteren in het hokje "yildrim"...je weet wel.....die jongen van Heerenveen met een magistrale traptechniek die overigens maar 1 keer voor Oranje uit kwam onder V.basten.
Wel direct een mooie eerste en enigste namelijk tegen Engeland op Wembley.

Mooie quiz-vraag, wat doet deze jongen nu?

8 maart 2018 om 12:33

Yildirim mocht ook na die oefeninterland tegen Engeland nog switchen. Kortom, die had gewoon nog keuze, maar ook voor Turkije werd ie niet geselecteerd, sterker toen hij in Turkije ging spelen ging het bergafwaards. Ik vind het maar een gek vergelijk met El Ghazi om eerlijk te zijn. El Ghazi heeft in 1 jaar bij Lille al bijna meer gespeeld (29x) als Yilderim in 3 jaar bij 3 onbekendere clubs uit Turkije (34x). Zijn carriere ging uit als een nachtkaars.

Bovendien speelde oranje toen ook nog eens in het zwart/wit, dus of dat nu echt zo'n mooie wedstrijd was op Wembley....

Overigens is Yildirim weer teruggekeerd naar Nederland, heeft er geloof ik in Apeldoorn of Deventer een restaurant op nagehouden en is bezig trainer te worden.

8 maart 2018 om 12:45

Thanks for the info
Toch vind ik het een vergelijking waard al kan je spelers toch nooit exact 1 op 1 vergelijken, want ik denk dat we van El Thai toch ook niets serieus meer horen over een jaar of twee.
Ik verneem overigens nu al erg weinig meer van hem tot op dit bericht.

Ik vind het ontzettend jammer dat El Ghazi niet word opgeroepen, qua kwaliteit geen hele vreemde keuze maar het is zonde dat hij deze keuze zo vroeg heeft moeten maken net zoals al die andere Marokkaanse Nederlanders. Voor jongens die in de toekomst de keuze moeten maken kan hij als voorbeeld gelden om niet voor Nederland te kiezen. Dat is ook eerder bij een Turks talent gebeurd, een wedstrijdje voor Nederland en daarna niets meer. Gelukkig heeft hij geen spijt maar hij had zomaar op een WK kunnen staan en door zijn keuze is dat niet gebeurd. Misschien kan iemand die het Marokkaans elftal volgt meer zeggen, had hij de selectie gehaald?

Die jongen had er gewoon bij gekund en misschien wel gemoeten, als je Berghuis wel selecteert (van een matig draaiend Feyenoord), mag een El Ghazi zeker genoemd worden. Hij speelt regelmatig in een zwaardere competitie.

8 maart 2018 om 15:01

Juist Berghuis ontrekt zich deels aan de malaise door toch 10 competitiedoelpunten & 8 assists te leveren.

8 maart 2018 om 18:04

Ik vind Berghuis een behoorlijke kwal, laat ik daar duidelijk over zijn. Het is een einzelgã£â¤nger die voor zichzelf voetbalt en voor niemand meer. Die uitspraken over oranje afgelopen jaar, dat hij liever bij Feyenoord zat, blijven staan en vielen slecht. Echter zou een Memphis zulke uitspraken doen, wordt hij gefileerd, Berghuis niet. Dubbele moraal heet dat, laat hem dan lekker bij zijn Feyenoord blijven denk ik dan. Tis geen jongen die gemist zou worden iig, zo bijzonder is ie helemaal niet.

8 maart 2018 om 19:23

Ik deel jou mening hoor, ben zelf verre van een fan van Berghuis. Alleen is het puur gebaseerd op cijfers natuurlijk logisch waarom hij wel geselecteerd wordt en El Ghazi niet.

Tja, daar zit je dan...

Geen interlands met het Nederlands elftal en geen mondiale eindtoernooi met Marokko. Persoonlijk denk ik dat El Ghazi erg veel spijt heeft van zijn keuze, gezien het feit dat het Marokkaanse elftal erbij is op het WK. Mensen die nu gaan roepen dat hij met het Nederlandse elftal ook actief kan zijn op het WK van 2022, dat moeten wij nog maar gezien. Ik kijk naar het heden. Het is gewoon geen slimme zet van El Ghazi geweest, mede gelet op de (hoopvolle) Marokkaanse lichting dat er aan zit te komen.

8 maart 2018 om 12:31

Wat een onzin zeg. Deze jongen is nog jong en kan nog beter worden en naar een andere club gaan. Bij het Nederlands elftal hebben we niet veel goede rechtsbuitens meer dus het kan dan zo maar zijn dat hij de kans een keer grijpt.
En het Nederlands elftal speelt ook Ek´s dus daar kan hij ook voor in aanmerking komen. En wat je zegt geld ook voor Marokko wie zegt dat zij er wel altijd weer bij zijn op het WK? Een goede lichting zegt niet alles, en met een hele goede lichting komt El Ghazi ook niet aan de bak daar.
Hij heeft met het hart en verstand gekozen, wie zijn wij om hem te vertellen dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt.

8 maart 2018 om 12:57

Dit is dus precies waar ik op doel. Je geeft aan dat we niet weten of Marokko er altijd weer is op het WK. Zoals ik zei, ik kijk naar het heden. Een harde feit is dat Marokko gewoon deel gaat nemen aan het WK en Nederland niet. Daarnaast geef je aan dat het Nederlands elftal Ek's speelt. Naar mijn weten ontbrak het Nederlands elftal op het laatste EK.

8 maart 2018 om 14:26

Bij Marokko zou die op de flanken ook niet spelen want Marokko heeft betere spelers en ggrotere talenten op zijn positie.

8 maart 2018 om 16:43

@badrmaghrani

Dat is niet relevant aangezien El Ghazi de keuze voor Nederland al maakte in 2015. Bovendien zijn de buitenspelers van Marokko helemaal niet zo indrukwekkend. Eigenlijk vind ik alleen Harit een goede speler.

Sowieso heeft iedereen het over de intelligentie van zijn keuze, maar wie zegt dat El Ghazi zich niet gewoon (iets meer) Nederlander voelt? Ik vind het persoonlijk nogal vreemd om uit te komen voor een land waar je niet geboren en getogen bent.

8 maart 2018 om 20:36

Ik weet niet wie iedereen is, maar ik heb niks gezegd over de intelligentie van zijn keuze. Hij moet doen en laten wat ie wil. Net als El Ghazi een dip had heeft Boufsal nu een dip, maar als hij uit die dip komt dan is hij gewoon vele malen beter dan El Ghazi. Boufal was de ster bij de club waar el Ghazi het nu leuk doet.

Persoonlijk vind jij het vreemd, ik ga er van uit dat jij niet van allochtone roots bent? Zo ja; dan zal je het inderdaad niet snappen waarom iemand voor Marokko zou willen spelen dus ik zal het je ook niet uit proberen te leggen.

8 maart 2018 om 16:39

Maar wie zegt dat Marokko deze prestatie nog een keer evenaart? Destijds was Nederland nog erg aantrekkelijk voor spelers met een dubbele nationaliteit. Marokko is pas interessant geworden toen Oranje in een dal kwam en nu Marokko wel op een eindronde is, is de aantrekkingskracht natuurlijk groter aan het worden.

Persoonlijk interesseert het me allemaal niet. Ik zie liever spelers die ook echt voor Oranje willen spelen en zich Nederlander voelen. Mensen die meer voor een ander land voelen, horen (met alle respect) in mijn optiek niet het Oranje-shirt te dragen en dit land te vertegenwoordigen. Wie zegt dat El Ghazi zich niet gewoon (iets meer) Nederlander voelt?

Deze jongen komt er vroeg of laat wel bij hoor. Als je je in Frankrijk bij een grote ploeg als Lille (ja dat is het) staande weet te houden als je pas 22 bent, heb je gewoon veel kwaliteiten. Ook goed voor de mentaliteit om in een niet draaiende ploeg te spelen on hoog druk want Lille is echt een voetbalstad.

El Ghazi wordt vroeg of laat gewoon geselecteerd, die is snel volwassen aan het worden. Krishna kwam ook naar Lille maar speelt nu bij Ado, El Ghazi heeft een basisplaats dat is nu het verschil tussen een (voormalig) toptalent en een in een ontwikkeling zijnd talent.

Logisch ook, bij Oranje meer kans om te spelen......op de flanken zou die het nooit winnen van jongens als Harit en Boufal.....dus goed dat je voor Oranje hebt gekozen Anwar, meer kans om te spelen!

8 maart 2018 om 16:31

Zo indrukwekkend is Boufal anders niet. Ik vind hem niet zo goed spelen bij Southampton en zijn rendement hapert ook enorm (2 goals en 2 assists in 1189 minuten). Vorig jaar had hij zelfs maar een enkele goal. Voor een aanvallende middenvelder is dat erg slecht. Bovendien is El Ghazi twee jaar jonger.

8 maart 2018 om 19:08

Mee eens van een speler met de kwaliteiten van Boufal brengt hij te weinig bij soutampton. Bij Lille was hij wel geweldig desondanks is Boufal nog jong hij kan er zeker nog komen. Maar momenteel vind ik Boufal gewoon te wisselvallig bij Marokko laat hij het ook niet zien. Wat betreft El Ghazi die hadden we goed kunnen gebruiken eerlijk is eerlijk. Vind het jammer dat hij niet voor Marokko heeft gekozen maar respecteer zijn keuze. In die tij dat hij voor Oranje koos was Oranje nog een grote land. Marokko heeft pas sinds vorig jaar de weg naar boven ingeslagen. Dus zo heel gek dat hij toen voor Oranje koos vind ik het niet.

8 maart 2018 om 20:34

Boufal was de grote man bij de club waar El Ghazi het nu leuk doet; wezenlijk groot verschil. En ja het komt er nog niet echt uit bij die jongen en al is hij twee jaar jonger; Boufal heeft veeeeeeeeeel meer talent dan El Ghazi. Die jongen moet in vorm komen en zijn draai vinden bij Southampton, als dat gebeurt dan mag El Ghazi zijn veters amper strikken. En zijn andere concurent op de flanken; Harit; ook vele malen beter dan El Ghazi. Du sik mis em niet in het Marokkaans elftal, Oranje mist em kennelijk ook niet want hij wordt niet opgeroepen

9 maart 2018 om 02:48

@badrmaghrani

Maar nu zit je alles betreft Boufal te relativeren naar jouw persoonlijke voorkeur. Boufal is niet zo'n geweldige speler. Boufal mag de veters nog niet strikken van de grote jongens gezien z'n cijfers. Dat zijn namelijk de feiten. Wie zegt dat Boufal uberhaupt nog beter kan? Datzelfde geldt natuurlijk ook voor El Ghazi, maar je doet wel erg jouw best om El Ghazi naar beneden te discussieren met telkens een zinloos argument dat Marokko hem niet nodig heeft.

Nederland inderdaad momenteel wellicht ook niet, maar als je ontkent dat er aardig wat potentie in El Ghazi zit, heb je hem niet genoeg zien spelen. Dat kan namelijk niemand ontkennen. Betreft Oranje praat men tegenwoordig over Kuwas. Die jongen heeft niet half het talent van El Ghazi, maar het mentale aspect is nou eenmaal belangrijk. Als El Ghazi z'n mentale weerbaarheid ontwikkelt, is het voor zowel Marokko als Nederland een prima aanwinst.

9 maart 2018 om 10:42

El Ghazi in deze vorm zou echt wel in aanmerking komen voor een oproep bij Marokko. Ik persoonlijk vind El Ghazi momenteel ook goed genoeg voor Oranje. Ik vind dat spelers uit de Eredivisie te snel mogen ruiken aan het Nederlands Elftal. Terwijl ze naar mijn mening nog niks hebben bewezen vind El Ghazi talentvoller dan spelers als Bergwijn bijvoorbeeld. Berghuis is mislukt in het buitenland doet het bij Feyenoord wel goed. Je ziet gewoon dat de Eredivisie niet meer is wat het geweest. Daarom zou ik altijd kiezen voor spelers uit het buitenland. Ik persoonlijk kan de Eredivisie niet serieus nemen maar dat is mijn mening. Dat er al aan word gedacht aan spelers als Kuwas geeft toch aan hoever Oranje is gezakt. Met alle respect voor Kuwas maar die mag toch nooit in aanmerking komen voor Oranje. Ik vind El Ghazi echt 10 keer meer hebben dan Kuwas.

9 maart 2018 om 12:13

Jij bent degene die Boufals talent ontkent, ik maak alleen een vergelijking

9 maart 2018 om 13:31

Ik ontken niets. Ik vorm een mening op basis van de cijfers en zijn spel. We hebben het niet over een jong talent van 20 jaar, maar over een speler van 24 jaar. Je kunt toch moeilijk zeggen dat Boufal een goede speler in de Premier League is gezien z'n spel en z'n cijfers.

9 maart 2018 om 17:37

hij is niet in vorm, net zoals el Ghazi niet on vorm was en weg moest bij Ajax en het nu leuk doet bij een club waar Boufal de grote ster was.

Talent heeft El Ghazi zeker wel en ik vond hem destijds erg sterk spelen in Oranje. Helaas heeft hij z'n topvorm nog steeds niet terug, al is hij zich wel aan het terugvechten bij Lille (ook niet de kleinste club). Ik hoop dat hij zich ontwikkelt, want in vorm is het meer dan een nuttige speler voor Oranje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren