Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-aanwinst nú al afgeschreven: ‘Mislintat zit te veel in dat Balkancirkeltje’

Laatste update:

Valentijn Driessen heeft geen hoge verwachtingen van Jakov Medic. De 24-jarige verdediger van FC St. Pauli – een club uit de 2. Bundesliga – staat op het punt zijn handtekening te zetten onder een contract bij Ajax. Volgens Driessen zijn 73 wedstrijden op het tweede niveau van Duitsland niet voldoende om aan te kunnen haken bij de Amsterdammers. Hij vindt dat Sven Mislintat het te veel in de Balkan zoekt.

Donderdag meldde De Telegraaf dat Ajax Medic op een haar na binnen heeft. De mandekker geldt als alternatief voor Hiroki Ito (VfB Stuttgart) en Jan Paul van Hecke (Brighton & Hove Albion), die om uiteenlopende redenen niet haalbaar bleken. Driessen bespreekt de transfer vrijdag in Kick-off met collega Mike Verweij. Laatstgenoemde moet het nog maar zien met Medic.

"Ik word nog niet heel erg warm van de namen die Mislintat haalt", zegt Verweij in de podcast. "Dat kan ook iets over hem zeggen – dat hij oog heeft voor spelers die nog niet door anderen ontdekt zijn – maar Maurice Steijn zei dat ze nog steeds met alle nummers één op hun lijstje bezig zijn. Dat is gewoon grote onzin. Als een speler van de nummer vijf van de 2. Bundesliga nummer één op jouw lijstje is, ben ik wel benieuwd wie er als zevende op dat lijstje staat. Dat is dan waarschijnlijk een speler van de nummer achttien van de Regionalliga."

"Maar ik ken die jongen niet hè", plaatst Verweij wel een kanttekening. "Misschien zeggen we over een halfjaar wel: 'Poeh, gigantisch knap gezien.' Dat kan ook." Driessen is minder hoopvol gestemd. "Mike, hij heeft 60 (73, red.) wedstrijden in St. Pauli 1 gespeeld. Dus Dortmund zit te slapen, Köln zit te slapen, Wolfsburg zit te slapen? Heel Duitsland zit dan blijkbaar te slapen. En Diamantenauge (bijnaam van Mislintat, red.) pakt hem. Ik heb daar gewoon niet zoveel vertrouwen in. Ik vind dat hij heel erg bezig is in zijn eigen cirkeltje en in het Balkancirkeltje. Het zijn allemaal Bosniërs en Kroaten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Och. Heeft Driessen weer zijn podcast gehad? Komen er weer 5 zure artikelen hier op VZ. Leuk....

4 augustus 2023 om 18:36

Ik denk dat juist alle negatieve reacties een soort kick geeft aan de redacteurs. Slechte aandacht bestaat op dat vlak dan niet

4 augustus 2023 om 18:48

Gewoon niet reageren dan stopt het vanzelf.

4 augustus 2023 om 19:03

Ach dat houdt het leuk toch, je moet er de humor maar van in zien. Iedereen weet dat Verweij en Valantijn gewoon een end weg lullen.
Eerst zoekt hij het teveel in zijn eigen kring (Duitsland), en nu is het weer teveel focus op de Balkan. Als je veel roept komt er vanzelf wel iets uit.

4 augustus 2023 om 22:03

Het is een slapaftreksel van Derksen. Niet te geloven wat is hij een matig copycat.

Allemaal Bosniërs, maar uiteindelijk gewoon 1.

Mike ook met zijn wie is dan nr 7.
De speler is gewoon gehaald als back-up en niets te maken met target 1 op lijst.

Yes Valentijn is een sufferd , maar in deze wel gelijk. Deze jongen is het seizoen ervoor voor onder zijn marktwaarde verkocht door Wehen Wiesbaden €400.000 en dan zal hij nu goed genoeg zijn voor Ajax ? Vreemde lijstje houd die Mislintat er op na ….

4 augustus 2023 om 18:22

Volgens mij is juist de bedoeling dat je dergelijke spelers ontdekt voordat ze door een Dortmund of Bayern op het oog komen. Er wordt al een oordeel over Mislintat geveild maar laten we gerust even een jaartje wachten. Ik heb ook me bedenkingen maar ik geef hem een kans.

4 augustus 2023 om 18:33

Deze jongen word volgende maand 25, je hebt het hier niet over een jong talent.

4 augustus 2023 om 18:38

Je hebt ook laatbloeiers he, die kunnen op hun 25e nog altijd groeien naar een topniveau.

4 augustus 2023 om 18:40

Aursnes en Trauner waren de 25 al gepasseerd toen Feyenoord ze haalde dacht ik. Leeftijd zegt niet altijd alles. En buiten dat is dit gewoon een back up dus snap de heisa er om niet. Maar jij wil zoals zo vaak lekker klagen om het klagen dus het heeft ook helemaal geen zin om argumenten aan te dragen

4 augustus 2023 om 18:45

Inderdaad, is een laatbloeier. Vorig jaar ook op geboden door BL-clubs, maar afgewezen. Nu nog 1 jaar contract was Ajax wel de grootste club. We gaan het zien, wat ik heb gezien vind ik interessant.

4 augustus 2023 om 20:06

Ik laat me graag verrassen, maar we hebben toch allemaal een oordeel klaar over de spelers die naar Ajax of de overige Nederlandse top clubs komen.

De leeftijd, club en de competitie waar een speler speelt zeggennatuurlijk niet altijd alles, maar vaak wel iets waardoor je 9 vd 10 keer ook zonder de speler ooit te hebben gezien wel een aardige inschatting kan maken van zijn niveau, zeker bij spelers die zoals deze jongen inmiddels midden 20 zijn. Wat dat betreft deel ik het gevoel van Valentijn Driessen rond deze speler wel, Soms zit je er wel eens naast. Dat kan bij hem natuurlijk ook heel goed het geval zijn.

4 augustus 2023 om 23:08

En schone zat op die leeftijd bij NEC. Theo Janssen was ook nog geen topper. Zo heb je genoeg spelers die later opbloeien

5 augustus 2023 om 10:30

Weet je hoe oud Danny Blind was toen hij naar Ajax kwam? Werd destijds ook lacherig over gedaan. Sneue types in de podcast. Gaat niet meer over Ajax maar wie kan ik zoveel mogelijk afwijken. En hier doen ze er vrolijk aan mee. Las overigens net dat je hier punten aftrek kan krijgen als je kritisch ben op VZ....haha wat is dat voor dictatoriale manier van doen...is dat echt waar?

4 augustus 2023 om 18:26

Bassey gaat voor 20miljoen+ de deur uit, maar voldoet niet. Het bedrag zegt dus vrij weinig. Ik ken deze man ook niet en 2e niveau van Duitsland is voor mij ook niet gelijk garantie op succes, maar eerst zien en dan oordelen.

4 augustus 2023 om 18:43

Jij roept elke keer dat Valentijn een sufferd is, maar dat hij deze keer wel gelijk heeft.

Maar ik denk dat jij Jakov Medic net zo vaak hebt zien spelen als Valentijn Driessen....

En in een jaar van 400K naar 2M, dat is een factor 5. Ajax kocht ooit een Colombiaanse verdediger voor 5,5M terwijl zijn marktwaarde werd ingeschat op 550k. Maar 13 maanden later verkocht Ajax hem voor 42M, dat is bijna een factor 8.

4 augustus 2023 om 19:00

Baradona, je verwacht het niet, een speler die meer waard wordt als hij goed speelt. Zo bijzonder is dat toch niet.
Zo heeft Ajax vaak goed gescout, ingekocht en vervolgens verkocht. Geef het gewoon een kans.

4 augustus 2023 om 19:18

Ik denk ook dat je gelijk hebt. Dit word eentje in de categorie Magallan. Ik vrees overigens dat die Sutalo helemaal niet komt. Gvardiol is naar City, en er komt nu een carrousel op gang. Zagreb wil pas verkopen als ze zich geplaatst hebben, dan komen er denk ik betere opties voorbij. Maar we zullen zien

Ik ken de speler in kwestie niet en het niveau waarop iemand acteert moet niet per se iets zeggen natuurlijk.

Als hij echter als alternatief gezien wordt voor Van Hecke (die dan dus hoger ingeschat wordt) dan vind ik het wel niet echt een positief signaal. Die vind ik namelijk echt niet indrukwekkend en ook voetballend gewoon matig.

4 augustus 2023 om 18:21

Mee eens, dan is me vd Ven toch een stuk beter meegevallen afgelopen jeugd EK.

4 augustus 2023 om 18:44

Alleen gaat VdVen voor 50 mio naar Spurs, en dat is niet het budget voor de backup cv dat Ajax in gedachten had lijkt me zo.

4 augustus 2023 om 18:21

Zegt natuurlijk wel iets denk dat het overgrote gedeelte van 24 jarige uit de 2e bundesliga nooit goed genoeg zal zijn voor Ajax. Maar goed ik denk ook niet echt dat deze speler voor de basis is gehaald.

4 augustus 2023 om 18:24

Algemeen gezien zegt het wel iets inderdaad.

4 augustus 2023 om 18:30

Wellicht word deze jongen misschien wel gehaald om de deal met die kroaat van zagreb te bespoedigen aangezien dit het oom zegeltjes vd eigenaar is. Geen idee hoor. Tegelijkertijd is het natuurlijk wel veel scoutwerk op eigen terrein wat die Duitser doet nu dus daar hebben ze ergens wel een punt.

4 augustus 2023 om 18:32

Dat is toch wel heel vreemd nee? Spelers voor miljoenen (aankoopsom, tekenbonussen, salaris) kopen om zo proberen een speler te halen die ook 25 miljoen moet kosten?

Dan zit je echt op een glijdend vlak.

4 augustus 2023 om 18:40

Gebeurd wel vaker. Lodeiro om Suarez tevreden te houden. Sanchez zodat Alvarez een maatje heeft. Als door die paar miljoen de dure aankoop of ster speler het meer naar zijn zin heeft en beter presteert is dat een goede zet. Wat me meer zorgen baart is dat se nummer één verdedigers behoorlijk lastig liggen. Een keer kan, maar vooralsnog ze allemaal....

4 augustus 2023 om 19:01

Dat zijn toch compleet andere situaties?

Nu zou je de neef van de TD van de verkopende club kopen om zo Sutalo te kunnen binnenhalen?



Een nieuwe masterclass drogredeneren van Valentijn Driessen

Koopt hij geen spelers is hij niks koopt hij spelers is hij niks. Waar kan ik solliciteren? Ziet er niet zo moeilijk uit gewoon altijd Ajax afzeiken hoe dan ook .

4 augustus 2023 om 20:03

Ze hebben gewoon gelijk hoor, Sven heeft het niet. Het gemis van Overmars is groot.

Ik vind die ajacieden die deze man in elk artikel 72x afbranden vrij vermoeiend worden, maar deze man is toch ook wel echt heel irritant 😅
Laat die gozer eerst even tekenen en een paar wedstrijden spelen.

Het paradoxale bij dit soort uitspraken is dat ik als PSV'er bijna ga hopen dat al die spelers de pannen van het dan gaan spelen, puur omdat die 2 dan het deksel op de neus krijgen 😂

4 augustus 2023 om 18:31

Niet overdrijven, he ...

4 augustus 2023 om 18:38

Zolang Ajax als team niet te goed presteert. Mogen die spelers zelf wel individueel goed presteren van mij hoor.

4 augustus 2023 om 20:58

Als het team ruk is maar die spelers wekelijks de winnende goals scoren?

Los van of ze wel of niet talentvol zijn vind ik het wel merkwaardige prioriteiten. Ajax heeft heeeel erg behoefte aan degelijkheid en stabiliteit. Talenten gaan je dat niet geven. Er wordt heel erg gegokt en de eerste serieuze versterking moet nog steeds komen. Want nee een bankzitter van Roma en een speler van 28 die in zijn hele carriere een bovengemiddeld seizoen heeft gespeeld zijn wellicht het gokje waard, maar geen directe versterkingen.

4 augustus 2023 om 18:30

Branco heeft nu al laten zien een ontzettende versterking te zijn. Die gaat gewoon basis spelen.

4 augustus 2023 om 18:37

Basis zegt mij niet zoveel, want het middenveld was/is niet zo sterk bezet. Ik verwacht nog wel wat meer. Die iets extras brengen. Maar misschien doet Branco dat wel. Maar dat moet nog blijken.

4 augustus 2023 om 18:39

Door hem wordt er sowieso vooruit gevoetbald en wat hebben we dat gemist. Hij stuurt spelers aan en laat zich nu al als een leider zien. Dat gaat echt goed komen met die gast

4 augustus 2023 om 18:50

Ik hoop het, maar moet het nog zien als ik eerlijk ben.
Hij speelt prima in de voorbereiding, maar dat deden spelers als Labyad en Schuurs een paar jaar geleden ook.

De voornaamste reden dat hij vanuit de jeugd nooit het eerste heeft gehaald was zijn snelheid. Die mooie traptechniek had hij destijds ook al.
Die snelheid is tot nu toe nog niet echt getest. Ik ben bang dat het in top wedstrijden straks heel snel over de balans op het middenveld gaat en hoe die mee terug verdedigen e.d.

Medic is ook niet nummer 1 op die positie knuppel Valentijn. Dat is Sutalo en daar zijn ze al een maand of meer mee bezig. Deze aankoop van 2 miljoen is om de selectie op te vullen met nog een rcv aangezien Aertssen wel heel licht is voor deze positie.

Als je nog steeds bezig bent met alle nummers 1, kun je nog steeds daarnaast ook met andere spelers bezig zijn. Het een sluit het ander niet uit toch.. en waarom zou een Dortmund deze speler halen? Misschien zoeken ze helemaal geen cv, of een ander type.



Driessen verwacht .....wederom nergens op gebaseerd.

En het "het zijn allemaal Bosniã«rs en Kroaten" laten dat nou ook net types zijn die alles geven. Dat hebben we nu nodig.

Ik heb hem ook niet horen miepen over dat Overmars zo in het zuid amerika cirkeltje zat. Het zijn allemaal brazilianen en argentijnen. Wat een onzin.
Wekenlang zitten ze te zeuren dat Mislintat "niets doet" en nou komen er spelers en is het weer niet goed.

4 augustus 2023 om 18:33

Die man is gewoon mega gefrustreerd, al sinds Mislintat er zit, en eigenlijk al sinds Schreuder weg is. Heeft geen bron binnen de club meer, dus gooit het maar over een nieuwe boeg: het afzeiken van de opvolgers. Van Hecke komt niet, Ito komt niet, dan zul je dus lager in de boom moeten gaan zitten. Ga ik er voor het gemak van uit dat pakweg Ruben Dias, Virgil van Dijk of Eder Militao onhaalbaar blijken.

4 augustus 2023 om 18:35

Dat is altijd zo een ongelofelijk gezeik die nationaliteiten die “alles geven” en “strijden”.

Heeft echt geen flikker met nationaliteit te maken maar met karakter. Of is een halilovic ook een “strijder”?

Ja joh, 2 miljoen uitgeven aan een verdediger is een groot risico. Overigens mag er best met wat meer respect gesproken worden. Wat de Kroaten leveren qua kwaliteits spelers met een bevolking van 4,5 miljoen is het bere knap

tja balkan.... tahirovic is geboren en getogen in zweden zo ver ik weet.
wie nog meer naast medic?
sutalo waar ze interesse in hebben? dat is gewoon een meer dan prima speler, wat maakt het uit dat het een kroaat is.

het is ook nooit goed bij deze absolute kneuzen.

maar goed, ze weten wel hoe je aandacht moet krijgen.. door onzin te roepen, zo hard mogelijk.
helaas dat dit dan weer door andere media wordt meegenomen.
zonder VZ had ik wss nooit van deze kansloze + podcast gehoord

Medic lijkt mij geen absolute topspeler, maar goed misschien heb ik het mis. Lijkt mij ook geen slechte speler voor de breedte, volgens mij zeker niet minder dan Bassey. Voor die paar miljoen kan je wel de gok wagen. Neem aan dat Medic ook goed gescout is, dus wellicht gaat hij positief verrassen.

Tja de Balkan, volgens mij hebben zij de laatste jaren gedomineerd op de ek en wk. Niet zo heel raar dat je die kant op gaat. Maar dat snapt driessen weer niet

Kende Medic eerst ook niet, maar heb sinds gisteren het een en ander van hem bekeken en opgezocht. Natuurlijk is het niet het meest voor de hand liggend dat je een speler uit Bundesliga 2 haalt, maar lopen ook gewoon prima spelers rond. Medic is gewoon een prima verdediger en heeft nog wel wat rek in zich om beter te worden. Hij is geen Martinez of de Ligt, maar kan uiteindelijk wel gewoon een hele goede en bruikbare verdediger voor Ajax worden en voor de lange termijn.

Medic is 1,93m en sterk in de lucht, zowel verdedigend als aanvallend. Heeft ook een prima fysiek en kan met ruimte in zijn rug spelen. Lijkt op de eerste meters niet heel snel, maar heeft toch best wel wat snelheid in zich en is ook een beetje een no-nonsens verdediger. Voetballend ook gewoon oké. Geen de Ligt, Timber of Martinez die het middenveld in dribbelt en dan ook een messcherpe pass geeft, maar wel gewoon iemand die ook goede passes kan geven en hij heeft vooral als kwaliteit dat hij over hele goede en strakke crosspasses beschikt zoals Alderweireld en Vertonghen ook hadden bij Ajax.

Als je dan Hato ernaast hebt die gewoon prima kan opbouwen, dan heb je gewoon een prima duo staan. Ik verwacht eigenlijk dat Sutalo niet zal komen, want die zal echt mega duur zijn. Zagreb heeft dus al een bod van Ajax van 20 miljoen plus 20% doorverkoop afgewezen en ze willen 30 miljoen voor hem ontvangen. Nu houden Arsenal en Leverkusen hem ook in de gaten, dus dan zal je denk ik 35 tot 40 miljoen voor Sutalo moeten betalen als die twee clubs beginnen te bieden en dat is gewoon teveel. Het zal mij dan niets verbazen als Medic uiteindelijk de eerste keus wordt rechts centraal en hij is maar 'n jaartje ouder dan Sutalo, maar heeft ook gewoon ruimte om beter te worden en zal veel en veel goedkoper zijn met z'n 2 miljoen.

Dan heeft Ajax nog een centrale verdediger nodig, want Aertssen is er nog niet klaar voor en Kaplan wordt pas in oktober terugverwacht als hij geen tegenslagen zal hebben. En dat hij niet de meest sierlijke, niet de meest voor de hand liggende naam is, niet bij een grotere club speelt, niet op het hoogste niveau in Duitsland speelt, maakt mij ook niks uit. Denk dat hij gewoon een goede aanwinst zal zijn en juist van dit soort spelers heeft Ajax het vaker gehad in het verleden.

Milik viel tegen bij Leverkusen en zelfs bij FC Augsburg kon hij geen deuk in een pakje boter schieten. Voor Ajax was hij gewoon een hele goede spits en scoorde hij in 2 seizoenen (alle competities bij elkaar) 47 goals voor Ajax in 76 wedstrijden. En dat ook nog eens zonder dat de Boer hem echt het volledige vertrouwen gaf, maar Milik heeft Ajax toen wel tientallen miljoenen opgeleverd terwijl hij voor een schijntje binnenkwam. Younes was ook zo'n type speler. Presteerde niks bij Mönchengladbach en ook niet op het tweede niveau bij FC Kaiserlautern.

Voor Ajax was Younes in zijn eerste twee seizoenen gewoon ontzettend waardevol. Moet wel gezegd worden dat Younes alleen in zijn eerste seizoen goed was bij Ajax in de Eredivisie. In zijn tweede seizoen kende iedereen in de Eredivisie zijn handelsmerk, maar toen had hij een groot aandeel Europees gezien doordat ze daar zijn handelsmerk niet kende en Younes gewoon een serieus en goed aandeel had in de EL-finale die Ajax toen haalde onder Bosz.

En ik schrijf niet dat Medic gegarandeerd een succes zal worden, maar wordt veel te sceptisch over gedaan. Ik heb wel een goed gevoel bij hem en zie hem graag komen.

4 augustus 2023 om 23:02

Eindelijk iemand die goed onderzoek doet voordat hij een uitspraak doet ipv alleen maar op aannames en onderbuikgevoelens af te gaan.

We zullen zien wat die brengt.

Wat ik mooi zou vinden van een Ajax watcher als die gewoon eens een ochtend de tijd neemt om beelden van deze speler te bekijken. Wellicht is het in de geruchtenfase nog wat vroeg maar als het zodadelijk heel concreet wordt dat zo iemand dan zijn mening kan geven. Ik heb 3/4 wedstrijden teruggekeken en het valt me op dat ………

Je kunt je mening baseren op het feit dat iemand bij de nummer 12 in Frankrijk, in de 2de Bundesliga of op de bank bij Roma zat maar je kan ook gewoon wedstrijden opvragen en daadwerkelijk iets toevoegen.

Dat is een podcast die ik zou luisteren.

Grote onzin? Ajax zoekt een backup voor rechts in het centrum. Medic is voor die positie waarschijnlijk de nummer één.

Met alle onzin die uit de mond van Verweij komt, zou je denken dat hij ondertussen wel deskundige op het gebied van gebakken lucht zou zijn.

Die twee heren hebben al jaren aangetoond dat ze geen verstand hebben van het spelletje. Vissen al jaren achter het net qua nieuwtjes en terugkijkend zitten ze er bijna altijd naast. Kijk maar eens op Twitter. Onder alles wat ze schrijven worden ze uitgelachen. Ik snap werkelijk niet dat de Telegraaf geen andere voetbalwatchers aanneemt want ze verliezen hard terrein aan VI met Reon Boeringa, AD met Johan Inan en Arco Gnocchi van de pakschaal podcast.

Het zou hem sieren als hij eens naar de beelden kijkt voordat hij dit soort uitspraken de wereld in slingert. Ik was eerst ook sceptisch over Medic, wat ook niet vreemd is als je er nog nooit van hebt gehoord en alleen maar uitgaat van wat er geschreven wordt. Maar na het kijken van wat highlights, die natuurlijk niet een 100% accuraat beeld geven maar toch wel wat goede inzichten in zijn stijl, ben ik toch wel wat positiever over hem als CV.
Het is een echt werkpaard, accuraat in zijn slidings en volgens mij ook beresterk. Ziet in zijn verdedigende spel duidelijk dat hij continu zoekt naar een moment om de bal af te nemen, zijn focus blijft daarbij puur op de bal. Dit is daarmee ook meteen een van zijn zwaktes op het moment, hij vergeet hierbij de omgeving continu in zich op te nemen, hierdoor is het vaak een één op één duel over meerdere meters in de breedte (en de diepte).
Maar dit kan je natuurlijk ook omzetten in iets positiefs, aangezien hiermee de aanvaller ook meteen minder focus op zijn omgeving heeft en er zo ruimte is voor een medeverdediger om de looplijn af te snijden.
Kan natuurlijk niks garanderen over hoe Medic functioneert in de opstelling van Ajax, aangezien het niet een type Timber is in het meevoetballende deel, maar zeker een goede speler om in je elftal te hebben en brengt hopelijk ook de (europese) Grinta die Ajax vorig jaar heeft gemist (buiten Tadic om).

4 augustus 2023 om 21:00

Hij leek mij juist vaak heel goed te anticiperen op aanvallers in (bijna) schietpositie. Echter, we zien in een positieve video alleen maar een opeenvolging van goede acties.

Het houdt maar niet op. De Telegraaf loopt non-stop te bashen. Maar nu is het gewoon racistisch. Bah.

Ajax heeft net een duitser en een portugees aangetrokken. Mislintat zit teveel in de balkankringen 🤨

Natuurlijk zeggen beelden niet alles, maar wat ik zag was een verdediger die vaak goed gepositioneerd stond en sober maar doeltreffend verdedigde. Sterke kopper ook nog eens. Maar nogmaals, in een compilatie worden de bloopers wel eens "vergeten";-)))

Beste voetballers komen vaak van de Balkan, vroeger al en nu ook individueel gezien.

Pffff wat een figuur is toch deze man. Er is welgeteld 1 Bosniër in de selectie. En de Kroaten zijn nog niet eens binnen. Wat kan deze onnozele nietsnut toch zeiken op werkelijk niks af. Wat is er mis met 2 Kroaten na al die Zuid Amerikanen dan? Ze hebben talent en vooral een goede mentaliteit, iets wat we toch wel kunnen gebruiken in de selectie? Echt totaal niet serieus te nemen.

Mooi zo! Want als Driessen waar dan ook over met een oordeel komt, is de uitkomst veelal omgekeerd. Ik heb beelden van deze jongen gezien en moet zeggen, dat is nou net een soort speler waar Ajax gebrek aan heeft. Lang, kop- en fysiek sterk! Natuurlijk, een compilatie zegt niet alles, maar ik zag sterke onderdelen in zijn spel: snel anticiperen op spelers die op doel willen schieten, koppend ijzersterk en ook in de duels direct de confrontatie met de tegenstander zoeken. In plaats van het schijnverdedigen van b.v. Rensch en Wijndal. Mocht de top Kroaat ook nog komen, heeft Mislintat tot nu toe positief werk verricht. Vooral in het verkoop segment. Waarschijnlijk is er straks voor meer dan 150 miljoen verkocht, en daar tegenover tot nu toe voor zo’n 30 miljoen+ gekocht. Natuurlijk, er is Timber, Tadic, Alvarez en Kudus, ook kwaliteit verkocht, maar ik zie met nog een viertal gerichte aankopen Ajax wel weer in de steigers staan. En de uiteindelijke opbrengst van de transfers is vooral het gevolg van jeugdbeleid i.c.m. eerder goed aankoopbeleid. Laten we daarvoor dus niet Mislintat op het schild hijsen. Wel dat hij er, net als Overmars, prima bedragen uitsleept. Maar voor wat binnenkomt is hij de man die daarvoor mag worden afgerekend. Wordt vervolgd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren