Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax maakt Doelpunt van het Jaar bekend: aankoop Mislintat maakt de mooiste goal

Laatste update:

Volgens Ajax heeft Jakov Medic het doelpunt van het jaar 2023 gemaakt. De club heeft een top tien samengesteld met de fraaiste doelpunten uit het kalenderjaar en de centrumverdediger blijft met zijn treffer van grote afstand in het duel met Heracles Almelo onder meer Kristian Hlynsson en Jorge Sánchez voor.

Op 12 augustus maakte Medic zijn officiële debuut in Ajax 1 in het duel met Heracles. De Kroaat stond in het met 4-1 gewonnen duel rechts in het centrum van de verdediging naast Jorrel Hato geposteerd.

Ajax keek aan tegen een 0-1 achterstand toen Medic in de 53ste speelminuut de bal net voorbij de middencirkel voor zijn voeten kreeg. Hij legde de bal vervolgens klaar en schoot van circa dertig meter hard raak: 1-1.

Het bleek direct een van de laatste optredens van Medic in het shirt van Ajax. Na zijn succesvolle optreden tegen Heracles kreeg de stopper alleen tegen Excelsior (2-2) en AZ (1-2 verlies) de kans om zich als basisspeler te laten zien.

Na de nederlaag tegen de Alkmaarders kwam de aankoop van voormalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat niet meer in de plannen van Maurice Steijn en John van ‘t Schip voor. Eind november mocht Medic nog wel een kwartier meespelen als invaller tegen Vitesse.

De runner-up op het lijstje met mooiste doelpunten is Hlynsson. In de wedstrijd tegen FC Utrecht gaf Berna Sosa van dichtbij een harde voorzet op de aanvallende middenvelder, die met zijn borst de aansluitingstreffer verzorgde: 2-1.

De prijs voor de derde plek gaat naar Sánchez, die afgelopen voetbaljaargang trefzeker was tegen De Graafschap. De rechtsback schoot op 3 maart met een fraaie volley de 0-1 tegen de touwen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja dat wisten we al wel; dat kon niet anders. Zit ook een leuke kop op deze jongen ook. Lekker aanhouden, maar dan wel minuten geven als Sutalo niet speelt. Het zou geen fantastische speler zijn, maar vond hem toch op zijn minst wel degelijk.

31 december 2023 om 15:38

Medic en mikautadze. Die moeten toch echt de pest erin hebben. Stelselmatig genegeerd en krijgen geen fatsoenlijke kans. Sutalo mag fout op fout maken maar medic krijgt geen enkele kans. Idd een prima degelijke verdediger die je in bepaalde wedstrijden goed kan gebruiken.

31 december 2023 om 15:42

Meen je dat nou Soccerfan? Degelijk ja, maar beide toch geen Ajax spelers? Typisch spelers waar je over 3 jaar niet meer op de naam van komt..

31 december 2023 om 15:42

Zou waarschijnlijk geen enkele verbetering zijn ten opzichte van Sutalo zijn, anders had die echt wel eens de kans gekregen. Maar de ene is een degelijke verdediger en de andere kan er niks van…

31 december 2023 om 15:44

Mwah. Heb bij Mikautadze toch een ander gevoel. Die was niet fit toen hij kwam, werd dat ook niet heel snel en elke minuut die hij kreeg was hij echt compleet waardeloos. Ik vind dat Medic tenminste nog wat heeft laten zien.

31 december 2023 om 15:44

Mikautadze is gewoon waanzinnig slecht. Hoe die laatst speelde toen hij een hele wedstrijd de kans kreeg tegen amateurs. Sodemieter dan maar op. Ik snap dat hij niet in vorm kan komen met eerst de nontrainer en luie hond Steijn als coach en daarna een eeuwige plek op de bank, maar kom op, wat was dat. Mikautadze mag het lekker laten zien in een andere omgeving, waar hij zich beter voelt en beter tot zijn recht komt. Bij ons heeft hij niks te zoeken. Klaar met de fluwelen handschoen waarmee we de Mislintat aankopen aanpakken. Papa John vertroetelt ze al maanden. Dan mag je ook wat terug verwachten in termen van prestaties en werklust.

31 december 2023 om 15:57

Nouja, Ajax heeft er wel een handje van om lievelingetjes op te blijven stellen die niet presteren of renderen.

Bovendien hebben ze ook niet bepaald laten zien en goed inschattingsvermogen te hebben als het gaat om het geven van vertrouwen van de juiste centrale verdedigers. Denk aan Doekhi, Botman en Schuurs.

31 december 2023 om 17:26

Typische spelers die je tegenkomt in een "straten vergeten deze niet"-compilatie van een Ajax fan-account op Tiktok.

31 december 2023 om 17:34

Medic heeft in begin wel gewoon een tijd gespeeld maar iedereen zag dat het een houthakker was met goede inzet. Goed voor op de bank maar meer niet. Beetje type Magallan.

De winnende goal van Hercules. Met afstand

Prachtig doelpunt, één van de weinige hoogtepunten bij Ajax het afgelopen jaar. Die Medic moet verder wel ontzettend slecht zijn als hij nauwelijks mag spelen in de gatenkaas verdediging van het huidige Ajax.

31 december 2023 om 20:52

Prachtig doelpunt. Punt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren