Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donkere wolken pakken zich samen voor Lopetegui na nieuw echec

Laatste update:

De situatie is er voor Julen Lopetegui zaterdagmiddag niet bepaald rooskleuriger op geworden. Real Madrid slaagde er voor de vijfde keer op rij niet in om een wedstrijd te winnen en zag Levante met een 1-2 overwinning vertrekken uit het Santiago Bernabéu, waar de eerste witte zakdoekjes al te zien waren. De Koninklijke zette tevens een negatief clubrecord neer, door langer dan 465 minuten achter elkaar niet tot scoren te komen.

De Koninklijke kent een zeer moeizame start van het seizoen. De laatste overwinning dateert van 22 september, toen Espanyol in eigen stadion met 1-0 werd verslagen. Vervolgens leverden wedstrijden tegen Sevilla, Atlético Madrid, CSKA Moskou en Alavés geen zege op. Lopetegui, die Gareth Bale, Toni Kroos en Karim Benzema op de bank hield, zag zijn ploeg op een matige manier van start gaan. Na zeven minuten spelen stonden de bezoekers uit Valencia al op voorsprong in het Santiago Bernabéu.

Raphaël Varane verkeek zich op een steekpass van Sergio Postigo, waarna José Luis Morales vrij opdook voor Thibaut Courtois. De spits van Levante omspeelde de Belgische sluitpost en schoof vervolgens de openingstreffer binnen. Zes minuten later verdubbelden de bezoekers de score. Na een handsbal van Varane ging de bal op de stip en vanaf elf meter maakte Roger Martí geen fout: 0-2. Kort daarna leek Real Madrid terug te komen in de wedstrijd, nadat Marco Asensio de bal over de lijn werkte. Na inmenging van de VAR werd de aansluitingstreffer echter geannuleerd wegens buitenspel.

Naarmate de eerste helft vorderde, ging Real Madrid nadrukkelijker op zoek naar de aansluitingstreffer. Zo werd een poging van Marcelo van de lijn gehaald, terwijl Marcelo Díaz met een kopbal de lat raakte. Ook Casemiro en Lucas Vázquez waren dicht bij een doelpunt, maar Levante-doelman Oier Olazábal bleek in de eerste helft onpasseerbaar. Voor rust leek Levante zelfs nog op 0-3 te komen. Toño bediende Rubén Rochina, maar andermaal kwam de videoscheidsrechter in actie. Omdat er eerder in de aanval sprake was geweest van buitenspel, ging de derde Levante-treffer niet door.

Ook in het eerste kwartier van de tweede helft kwam Real Madrid niet tot scoren, wat een negatief clubrecord betekende. Voor het eerst in de clubgeschiedenis wist de Koninklijke 465 minuten op rij niet tot scoren te komen. Via Luka Modric en de ingevallen Bale kreeg de ploeg van Lopetegui wel degelijk kansen, maar sluitpost Oier hield Levante ook na rust op de been. Halverwege de tweede helft kwam Real Madrid voor het eerst in 481 minuten weer eens tot scoren. Invaller Benzema legde de bal terug op Marcelo, die het leer kiezelhard achter Oier wist te plaatsen: 1-2.

De Franse spits was zelf vervolgens dicht bij de gelijkmaker, maar zijn inzet belandde op de paal. Niet lang daarna was Marcelo opnieuw gevaarlijk, al ging zijn schot hoog over het doel van Levante. Drie minuten voor tijd leek Díaz Real Madrid alsnog een punt te bezorgen, maar voor de derde keer in de wedstrijd werd een treffer afgekeurd wegens buitenspel. In de laatste minuten wist de thuisploeg niet meer tot de gelijkmaker te komen, waardoor er voor de vijfde keer op rij niet gewonnen werd. Na negen wedstrijden bezet Real Madrid met veertien punten de vijfde plaats in LaLiga, al kan de ploeg van Lopetegui dit weekend nog verder naar beneden zakken.

Denk jij dat Julen Lopetegui binnenkort ontslagen zal worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgende week staat Barcelona op het programma. Als je niet eens van Levante (met alle respect) kunt winnen als Real zijnde mag je je toch echt diep schamen. Barca draait uiteraard ook niet 100% maar die hebben hun kleine Magician niet can de hand gedaan en met een Messi heb je dus nog altijd de troefkaart. Voordat we ons zorgen moeten maken over Barca, moeten we dinsdag maar eerst zien te winnen Viktoria Plzen, want op dit moment maakt elk team kans op winst tegen Real.

Ik hoop oprecht dat die madelofhonor de enige blinde ‘madridista’ is die nog volhoud dat Ronaldo’s vertrek het team ten goede zou komen, althans Real Madrid zou er ‘niet op achteruit gaan’. Nou m’n jonge als je nu nog niet inziet dat het vertrek van Ronaldo, Real de das omdoet, dan ben je echt zo blind als een mol. En dan krijg je van die loze argumenten van dat Real in de voorbereid mooi voetbal liet zien. Daar koop je uiteindelijk niets voor, het feit dat sommige sowieso waarde hechten aan voorbereidingswedstrijden is ridicuul, maar dat is mijn persoonlijke mening. Bovendien vind ik dat Real haar identiteit moet behouden; snel voetbal met dodelijke counters. Elke trainer die er een Barcelona 2.0 van wil maken, mag de deur worden gewezen. Dat eindeloos en vaak ook doelloos rondtikken laten we wel over aan de andere teams.

Real moet in de winter gaan inkopen. Ik vermoed dat Hazard gehaald gaat worden, maar vrees dat hij nooit het gat gaat opvullen dat Ronaldo heeft achtergelaten. Persoonlijk hoop ik op de komst van Mbappe maar, voor de winter, lijkt mij dat sowieso een onmogelijke missie. Tot slot mag Lopu zijn biezen inpakken en z.s.m. vertrekken. Een ding staat wel vast dit seizoen wordt een regelrechte ramp.

20 oktober 2018 om 15:02

Tegen barcelona gaan ze toch echt met een ander instelling daar naar toe. Dan denken van jah het is toch maar levante. alle fouten van varane en mensen nog zeggen dat hij de balon do,r verdient. gewoon om te huilen die gast.

20 oktober 2018 om 15:09

Ik hoop dat je gelijk hebt, maar denk niet dat dat wat gaat uitmaken. Je moet niet vergeten dat Real al vijf wedstrijden niet(!) gewonnen heeft hè. Als er een tegenstander is tegen we we dan eigenlijk zouden moeten knallen is het wel een Levante, als ze dat niet eens kunnen opbrengen voorspel ik geen verassingen tegen Barcelona.

20 oktober 2018 om 15:06

In de voorbije seizoenen heeft Zidane vaak geroteerd en Ronaldo rust gegeven in de competitie. Werd er toen 480 minuten lang niet gescoord? Neen. Stop dus maar gewoon want Medal heeft gewoon een punt. Ronaldo's vertrek is absoluut niet de oorzaak van de malaise waarin Real Madrid momenteel verkeerd.

20 oktober 2018 om 15:14

Zelfs een Ronaldo op de bank maakt het verschil, zijn winnaarsmentaliteit drukt door op de groep. Zag je zowel bij Real als bij Portugal. Dus je zwakke argument kun je weer in de prullenbak smijten. Bovendien speelde Ronaldo wel, maar werd hij vaak gewisseld en tegen kleine tegenstanders gunde Zidane hem rust. Dat is totaal iets anders dan Ronaldo die helemaal geen deel uitmaakt van de wedstrijd of überhaupt van de selectie.

20 oktober 2018 om 15:24

'tegen kleine tegenstanders gunde Zidane hem rust'

Dude, dat is letterlijk wat ik zeg. Hij zat in veel van die wedstrijden niet eens in de selectie. 0,0 invloed heeft hij op die wedstrijden gehad. Het grote verschil is dat het Real van Zidane in een flow zat en nu niet. Dat kan je Lopetegui aanrekenen.

20 oktober 2018 om 15:32

Unbeliebeble@
Wat je zegt slaat helemaal nergens op. Dus omdat ronaldo op de bank zit kan real wel winnen? Waar slaat dat op

20 oktober 2018 om 15:36

Vorig seizoen speelde Ronaldo bijna iedere wedstrijd na zijn schorsing en stonden ze 18 punten achter op Barcelona aan het einde van de rit. Ik denk dat ik hiermee jouw argument Unbeliebeble compleet onschadelijk heb gemaakt. Nog een argument: Ronaldo's goals waren voor de competitie van weinig waarde op 2012 en 2017 na wat de enige seizoen waren dat zijn goals Real de Liga bezorgd hebben. In de laatste 2/3 seizoen scoorde hij in het begin van het seizoen erg weinig en kwam ie pas na de jaarwisseling op stoom. Dus om te zeggen nu dat het allemaal aan Ronaldo's vertrek ligt en met hem Real 100% niet in deze crisis had gezeten is erg voorbarig.

20 oktober 2018 om 15:39

Je begrijpt dan totaal niet wat ik bedoel @Juveitalia. Ronaldo is een winnaar, als hij niet speelt zie je hem in de catacombe de spelers oppeppen, in de kleedkamer doet hij niet anders. En er zijn genoeg beelden, zowel bij Real als bij Portugal, dat hij vanaf de zijlijn zijn teamgenoten pusht (dan zit hij dus op de bank). Dus ook een Ronaldo op de bank heeft zeer zeker invloed op het team.

20 oktober 2018 om 15:41

Ronaldo kreeg alleen maar rust,tegen het einde van de competitie....toen het kampioenschap uitzicht was(op te rusten voor de cl) en hij werd nooit gewisseld

20 oktober 2018 om 16:39

Het gaat ook om vertrouwen als ze de vertrouwen weer hebben zullen ze heus wel gaan scoren en natuurlijk de punten pakken. Het belangrijkste is veryrouwen als je die als ploeg hebt. Dan lijkt het of alles van zelf gaat. Nu hoprn natuurlijk dat barca niet wint van sevilla want dan gaat barca veel veryrouwen krijgen. Wil hier mee aangeven dat het bij barca ook helrmaal niet draait dus jah.

20 oktober 2018 om 15:30

Ik hoor niemand over het feit dat het team verzadigd kan zijn geraakt door geen nieuwe spoeling. Modric, Ramos, Kroos en Bale hebben bijvoorbeeld 4 CL's op hun naam in de laatste 5/6 (Kroos) jaar. Op zo'n moment heb je vaak weer hongerige spelers nodig die nog meer willen, maar Real heeft letterlijk het team gehouden en Ronaldo weggedaan. Je ziet dit bij bijna alle succesvolle teams. Ajax jaren '70, Spanje '08-12 op WK 2014, Barcelona laatste jaar Guardiola, etc. Ik denk dat het een fout is geweest van het bestuur om niet 2 nieuwe sterren te halen zoals Hazard bijvoorbeeld.

20 oktober 2018 om 16:12

Waarom denken mensen dat spelers als Hazard en Mbappe zo op te halen waren afgelopen zomer? Het is duidelijk dat die tegen geen enkele prijs (ok Hazard misschien als ze 300 miljoen hadden geboden) te halen waren.
Real moet het doen met Vinicius. Ook een leuk spelertje.

20 oktober 2018 om 15:31

Medalofhonor heeft gewoon gelijk. Ronaldo's vertrek is inderdaad niet de oorzaak van deze malaise. Dat is iets wat jullie makkelijk gaan roepen omdat het zo erg voor de hand ligt. Open je oogkleppen, kijk hoe Real speelt, kijk hoe makkelijk ze tegengoals slikken, kijk hoe inspiratieloos ze spelen. Ga mij niet wijsmaken dat dit allemaal ten grondslag ligt aan het vertrek van Ronaldo. Ja, er zouden inderdaad meer goals vallen met hem erbij, maar dat is ook het enige. De hoofdoorzaak ligt bij de coach. Hij wordt keer op keer overklast en weet zijn team niet met een sterk idee te laten spelen. Het is steeds dat ellenlange balbezit waar niet veel uit komt. Hoe vaak zie jij een speler van Real 1 op 1 voor de keeper gezet worden? Ik niet vaak hoor.

20 oktober 2018 om 16:05

Mbappe is de eerstkomende 3 jaar een onmogelijke missie. Die laat de sjeik van PSG niet gaan.
Hazard is komende winter een onmogelijke missie.

ze missen cr7 niet ...

20 oktober 2018 om 15:12

Typische fanboy uitspraak die even zn gram wil pakken. Tuurlijk missen ze CR7, maar zo'n vormdip kan je niet op 1 missende speler aanrekenen.

20 oktober 2018 om 15:32

Exact @AFCA-024. Ben dit opportunistische gebla zat.

20 oktober 2018 om 15:37

Opportunistisch zou ik het na zo'n reeks niet meer noemen. Na 1 a 2 wedstrijden oké, maar nu wordt het wel erg zwak

20 oktober 2018 om 15:41

Kan ook op een andere manier te maken hebben met het vertrek van Ronaldo, gecombineerd met dat van Zidane. Misschien raakt het vertrek van de absolute ster en de succescoach de spelers van Real op mentaal gebied. Misschien is dat een oorzaak van de vormdip, maar ja dat kan je natuurlijk niet zeker weten.

Uiteindelijk komt Real hier wel uit. Ze hebben een ongelooflijk goede selectie die al jaren met elkaar gespeeld heeft en successen heeft geboekt. Er moet natuurlijk wel nog iemand gaan komen.

20 oktober 2018 om 16:12

Ze moeten nog 29 wedstrijden spelen en daarnaast hebben ze gewoon superveel pech gehad vandaag. Een topspits is in ieder geval een MUST want zo red je het niet. Ik zie ze nog wel in de top 3 van la liga eindigen maar in de CL wordt de 2e ronde of kwartfinale het eindstation vrees ik. Maar goed, een ploeg als Real en Perez kennende, zullen ze wel hevig gaan investeren komende zomer. Bale, Modric, Benzema en misschien zelfs Asensio mogen vertrekken.

20 oktober 2018 om 15:39

Omar,

Ik zal het uitleggen:
Voor mensen die lang Real Madrid volgen is de uitleg niet nodig.
Mensen die denken dat Ronaldo niet wordt gemist zijn echt niet goed bij hin hoofd.
Je kan zeggen wat je wilt. Maar met hem zag je een andere Madrid.
Het draaide vaak om hem...maar hij gaf zijn medespelers vertrouwen.
Met Ronaldo in de groep ga je anders voetballen...
Kijk naar Barcelona wanneer Messi niet speelt dan speelt hele Barcelona onzeker.
Wanneer Messi er in komt dan krijgt iedereen vertrouwen.

Ronaldo maakte de verdedigers onzeker. Verdedigers waren meer gegocust op Ronaldo waardoor de anderen van Madrid scoorden. Nu hoef je maar alleen op jouw mannetje te focussen en loopt het al niet meer bij Real Madrid.

Maar gezien wat deze trainer en Perez hele Spanje hebben aangedaan...mogen zij momenteel branden.
Ze hebben hele nationale team laten vallen en voor hun belangen gekozen. Dan mag je wat mij betreft alleen maar op je bek af gaan. Echt heerlijk dit.

Hoopelijk wint Real Madrid en Perez geen een prijs dit jaar...puur om wat zij Spanje hebben aangedaan.

20 oktober 2018 om 15:42

Wat zuur zou het zijn voor Lopetegui als hij straks ontslagen wordt. Dan heeft hij al zijn goede werk voor Spanje voor een mislukt avontuur bij Real laten varen.

20 oktober 2018 om 15:59

Hij word ontslagen, die trekt dit niet meer recht. En voor degene die beweren dat dit nizt aan het vertrek van Ronaldo ligt, tuurlijk wel, deels, het is ook het vertrek van Zidane, het niet deels opvangen van een man die meer heeft gescoord voor Real dan wedstrijden heeft gespeeld, en het ouder worden van spelers zoals Modric, Kroos die bewijst waarom hij vaak inkakt wanneer het team niet super draait, en op Bale na een matige voorhoede qua scorend vermogen.

20 oktober 2018 om 16:01

Mensen hebben het over Asensio en Isco, maar die twee gaan nooit de wereldtop halen man. Die hebben amper kwaliteit. Zonder Ronaldo en straks zonder Modric zul je merken dat dit Real Madrid de komende 10 jaar geen kampioen gaan worden. Als Barcelona straks De Ligt en Frenkie binnen halen, dan zijn zij meteen de favoriet voor de komende 10 jaar. Real Madrid kan geen enkele speler halen momenteel die hen zal helpen, tenzij zij alle oudere spelers verkopen van boven de 30 jaar en helemaal weer opnieuw gaan bouwen aan een elftal. Isco en Asensio zouden niet eens in mijn plannen voorkomen. Een speler als Mbappe hadden ze allang moeten binnenhalen, maar ze hadden Cr7. Eigenlijk een heel domme zet om eerst af te wachten om vervolgens hem te verkopen. Gooi nooit je oude schoenen weg voordat je nieuwe heb gekocht.

20 oktober 2018 om 16:41

Lekker makkelijk praten dat ze Mbappe allang hadden moetem halen. Alsof die jongen zelf niets te willen heeft, PSG niets te zeggen heeft, Real gewoon ff 300M kan neerleggen en of de sjeik er zomaar mee akkoord gaat....

Ze zijn helemaal niets meer zonder Ronaldo. Ik zie ze er ook niet snel meer bovenop komen, aangezien enkele veteranen ook niet lang meer zullen spelen voor Real.

20 oktober 2018 om 15:03

Ach Real Madrid moet deze ploeg ook met hun B-elftal moeten verslaan. Ronaldo mis je op dit moment wel bij Real Madrid en is ook niet zomaar te vervangen. Het is namelijk nog steeds 1 van de grootste sterren in het hedendaagse voetbal.
Volg Real Madrid niet, maar al die sterren in dat elftal dat moet toch een ploeg als Levante verslaan naar mijn mening ook zonder Ronaldo.

20 oktober 2018 om 15:05

ik weet niet wat iedereen hier zegt maar na 8 wedstrijden met ronaldo vorige jaar had hij er pas 1 in. oke we missen goals maar de goals van ronaldo kwamen natuurlijk ook later. mischien dat het team later weer gaat draaien. bedoel van ze hebben een nieuwe coach even aankijken hoe en wat welke opstelling het beste past.

20 oktober 2018 om 15:13

Ronaldo brengt meer dan alleen goals. Ik denk dat hij ook een bepaalde winnaarsmentaliteit mee geeft aan een ploeg, waarmee hij andere spelers ook misschien wel beter laat renderen. Je gaat me namelijk niet vertellen dat Real deze reeks naar had gezet met CR7 elke wedstrijd in de basis.

20 oktober 2018 om 15:47

8 wedstrijden waar ronaldo er een aantal van had gemist door schorsing.. Ronaldo begon juist met die wereldgoal in de supercopa tegen barca. Daarna was die aantal wedstrijden geschorst..

20 oktober 2018 om 16:41

Nee helrmaal niet ik heb het over na die schorsing van 5 wedstrijden. Want hij wist in de 8 wedstrijden die hij speelde aan het begin 1 keer te scoren.

20 oktober 2018 om 17:11

Ooh zo oke, mijn fout haha

20 oktober 2018 om 15:26

Er is inderdaad nog flink wat werk aan de winkel. Ze moeten een nieuwe coach aanstellen en door selecteren. Dat proberen ze met o.a. Vazquez en Ceballos, maar die zijn niet goed genoeg.

Modric gaat niet lang meer mee. Dat kun je enigszins compenseren door met Kroos, Casemiro, Isco te spelen, maar verder is er geen andere waardige middenvelder. Kovacic komt nog terug en voor James is er een clausule (wilt op dit moment niet terug, maar een nieuwe trainer = een nieuwe situatie).

Voor Sergio Ramos moet er een vervanger komen, begint ook aardig op leeftijd te komen. Nacho is niet goed genoeg. Ik zou Sule of De Ligt proberen te halen voor veel geld.

Verder ook twee nieuwe aanvallende Galacticos nodig. Een spits (icardi/kane) en een vleugelspeler (hazard/neymar).

20 oktober 2018 om 15:39

Dus als ronaldo er was zouden ze wel de laatste wedstrijden wel winnen. Tuurlijk niet. Real madrid hoort normaal gesproken met een b-team van kleine clubs te winnen.want wat jij zegt betekent dat spelers als modric isco, kroos en bale niks waard zijn, terwijl modric een tijdje geleden de beste speler van europa won

Maar we missen Ronaldo niet hoor...

Benzema heeft meer laten zien, als asensio en isco bij elkaar. Wat is real waardeloos geworden.

Het ligt niet aan de spelers, het ligt niet aan Ronaldo’s verkoop het ligt aan niemand behalve aan Julen Lopetegui. Waar we in begin nog mooi aanvallend voetbal speelde met een idee met een plan doen wij dit helemaal niet, het is 1 bende en iedereen doet maar wat, en nog verlies je wedstrijden.. tja tijd om afscheid te nemen van Lopetegui nu het seizoen nog te redden valt.

20 oktober 2018 om 15:00

Klopt helemaal. Met deze spelers moet je makkelijk van Levante kunnen winnen. Ligt puur aan de trainer die week in week uit faalt.

20 oktober 2018 om 15:01

Ligt zeker wel aan voorin is het middelmatig Ronaldo brengt goals en mentaliteit en vechtlust....

20 oktober 2018 om 15:07

Aqua1, als je in wedstrijden als deze zelf Ronaldo nodig heb om te winnen dan faal je nog steeds.. Je moet hier met je ogen dicht kunnen winnen met dit team.

20 oktober 2018 om 15:01

Ach man ga toch fietsen! Mooi voetbal... in voorbereidingswedstrijdjes!? Statistieken liegen er niet om, Real is doelpuntenarm en we weten allemaal wie onze operdoelpuntenmachine was. Hij is vertrokken en dat voelen we nu, zo moeilijk is het niet om dat toe te geven.

20 oktober 2018 om 15:08

Inderdaad. Ronaldo's vertrek heeft er voor gezorgd dat er minder kwaliteit op het veld staat dan bij teams als Alaves en Levante. Natuurlijk wordt er dan verloren. Groot gelijk heb je.

20 oktober 2018 om 15:08

Voorbereiding wedstrijden, wedstrijd tegen Roma bv was ook werelds. Het zag er allemaal goed uit maar nu is het rampzalig, niks lukt meer. Wat moet ik toegeven? Dat je Ronaldo nodig heb om van Levante te winnen? Doe niet zo kinderachtig.

20 oktober 2018 om 15:19

@medalofhonor

Als je ziet met welke aanval men is begonnen vandaag. Ja, dan heb je Ronaldo nodig om van Levante te winnen. Mariano is namelijk helemaal niks, evenals Vazquez. Als dat je alternatieven zijn, heb je gewoon een probleem. Vanaf het middenveld komen namelijk ook geen doelpunten.

20 oktober 2018 om 15:34

Dus dat, niks meer niks minder. Die man bracht iets speciaals, het team rekende vaak op hem en dat valt nu weg. Navas zei het al en ook Allegri riep dat hij een speciaal niveau van professionalisme met zicht mee bracht. Wel kon het opgevangen worden door toppers te halen, maar doorgaan met dit team is een soep geworden. Er is vers bloed nodig en idd een nieuw doelpuntenmachine.

20 oktober 2018 om 15:34

Master D, nou doe je alsof Mariano een koekenbakker is terwijl hij 18 goals scoorde in Ligue 1. En ja Vazquez is niet geweldig maar die speelde maar 45 minute in de aanval, toen kwam Bale erin. Als je echt Ronaldo hier nodig heb om te winnen dan faal je enorm.

20 oktober 2018 om 15:46

@medal doe je niet dommer voor dan je bent. Niemand zegt dat je Ronaldo nodig hebt om van een Levante te winnen. Wij stellen enkel dat een Ronaldo het verschil kan maken, en ja ook in zulke wedstrijden tegen ‘maar’ een Levante. Een Ronaldo voegt zo veel meer toe aan het team dan enkel zijn doelpunten, als je dat ontkent heb je er totaal geen kaas van gegeten en vermoed ik dat je real niet zo lang volgt anders had je wel beter geweten.

20 oktober 2018 om 15:01

Haha dat je Ronaldo verkoopt is 1), maar er dan helemaal NIETS voor terughalen is een regelrechte grap.

20 oktober 2018 om 15:03

Perez zijn ego was groot kost wat kost te bewijzen dst Real Madrid zonder Ronaldo daar zijn wij real Madrid fans de dupe van.

20 oktober 2018 om 15:06

Cyberize7 - Perez heeft de hele zomer geprobeerd om Neymar en Mbappe proberen halen, beide mislukten. Ze hebben dan Diaz terug gehaald. Perez heeft genoeg moeite gedaan.

20 oktober 2018 om 15:08

Precies dit dus. Als je Ronaldo verkoopt haal dan wel 2 of 3 spelers om hem op te vangen. Maar niemand voor halen is echt schandalig. Benzema en Bale kunnen het nooit opvangen. Helaas het is zo op dit moment.

20 oktober 2018 om 15:16

Weet niet of dit serieus is eerlijk gezegd. Zelfs ik kan nog bedenken dat je Neymar en Mbappe voorlopig niet uit Parijs weg krijgt, dus betwijfel echt dat Perez daar een hele zomer mee bezig is geweest.

20 oktober 2018 om 15:19

Had Perez eerder kunnen bedenken voor dat hij Ronaldo wegdeed.

20 oktober 2018 om 15:43

Ja zeker veel moeiten gedaan.
Even bellen naar Parijs.
Nee Neymar en Mbappe niet te koop... toen dacht hij ach wr kunnen jet wel we zijn real madrid

20 oktober 2018 om 15:07

Beetje overdreven weer. Ze waren vandaag toch ook veel beter, ze scoren alleen niet. Kijk naar de kansen. Als er 1 schuldige is dan is het Perez. Iemand die al jaren 1 op 1 loopt weg laten gaan en dan denken dat spelers die af en toe twee wedstrijden achter elkaar goed spelen dan direct net zo goed zijn😂😂

20 oktober 2018 om 15:31

Oke we weten het nu wel. Ik hoop dat je blij bent als hij vertrokken is. Let wel op, als je een vingertje wijst dan wijzen er drie terug naar jezelf.

Maar natuurlijk Ronaldo s vertrek heeft er niks mee te maken uhu en het feit dat er niks anders is gehaald om hem waardig op te volgen.

En natuurlijk moet men dit gewoon winnen qlsnog, maar het is mentaal op dit moment een soep. Het gevoel van onoverwinnelijkheid is totaal weg.

20 oktober 2018 om 15:40

Mens welke speler zou Ronaldo waardig kunnen vervangen? Doe toch niet zo lomp! Lopen die jongens vrij op de markt? De enige 2 jongens die in de buurt van Ronaldo zouden kunnen komen waren Mbappe of Neymar maar beide is niet gelukt om te halen.. echt Sociofan1 ik had in het verleden diep respect voor jou omdat je objectief was maar nou kom je echt over als een Ronaldo-fan boy. Weet je natuurlijk mis ik Ronaldo ook maar wat moet ik doen? Ik mis mijn idool Zidane ook maar wat moet ik doen? Elke week beide namen opnoemen? Krijg ik ze dan terug? Laat die 2 gaan hun hebben nu iets anders aan hun hoofd.

20 oktober 2018 om 15:55

Nou daar ga ik slecht van slapen hoor. Ik ben niet degene die opeens flink te keer ging en mij het bijna verplichtte om te stoppen om mijn mening te uiten, ook al is het keer op keer hetzelfde. Iedereen maakt duidelijk dat de gevolgen van Ronaldo s vertrek steeds zichtbaarder wordt. Moeten we dan steeds roepen, hou daar mee op? ...het is gewoon een feit. En nee was totaal geen Ronaldo fan boy, juist niet. Maar ik erken gewoon de gevolgen. En dat heeft een grote rol gespeeld, nu nog steeds. Het is gewoon erg vreemd als je anderen op wijst te stoppen met iets, terwijl jezelf continue loopt te roepen dat Lope weg moet. Daarnaast zou ik zeggen geef hem wat tijd, maar goed na vandaag gaat dat lastig worden. En de gevolgen van Ronaldos vertrek en het feit dat niemand is gehaald heeft grotere gevolgen dan Lopes aanstelling. Dus wijs eerder naar dhr Perez dan naar Lope. Dat is gewoon te makkelijk en onrechtvaardig in mijn ogen.

20 oktober 2018 om 16:15

Volledig met Socio eens. Wel herhaaldelijk stellen dat Ronaldo’s vertrek geen invloed heeft op het team en @medalofhonor, je ging zelfs zo ver dat je zei dat het team nu beter af is zonder Ronaldo. Maar als men de feiten benoemd, namelijk dat Real zonder Ronaldo is gedegradeerd naar een paar niveaus lager, mag dat niet? De statistieken spreken alles behalve in het voordeel van jouw stelling. Wees dan niet koppig en geef toe dat Ronaldo’s vertrek een verlies voor Real Madrid is.

20 oktober 2018 om 16:02

Jij begrijpt toch ook dat dit wel deels aan het vertrek van Ronaldo ligt, ze zijn hun leider en talisman kwijt vooraan, hun enige wapen in en tegen de jarenlange dominantie van Barcelona, en natuurlijk Zidane die dit team leide als een vader en vriend voor zijn spelers. Ik denk ook dat het deels ligt aan enkele ouder wordende sterren, dit lek is nog lang niet boven, er is te laat te zwak verjongd en niet gereageerd op het vertrek van Real haar beste schutter ooit. Dat ga je voelen. Bv die Mariano, de nieuwe 7... die jongen is prima voor Lyon, om naast Depay te schitteren, maar veel te matig voor Real.

20 oktober 2018 om 16:17

Dit kan La liga wel gebruiken vind ik, het is inmiddels als 4 jaar geleden dat een andere Spaanse ploeg de competitie heeft gewonnen. Maar ach Real kennende, zij kopen weer een stuk of 3-4 wereldtoppers deze zomer en zijn terug op topniveau. Modric, Bale, Benzema en zelfs Asensio zouden eigenlijk weg moeten. Daarnaast wou Ronaldo zelf weg, dus je kan Real moeilijk de schuld geven. Het niet halen van een vervanger is dan wel weer hun schuld.

Real is gewoon geen wereld ploeg zonder cr7. In FIFA 20 Max 4.5 sterren. 5 is teveel. Er ontbreek scorendvermogen

20 oktober 2018 om 15:09

we zullen nog zien jongen. real madrid draait nooit in het begin van het seizoen. het ontbreekt nog aan vertrouwen wanneer ze de vertrouwen hebben dan spelen ze iedereen weg dat is gewoon een feit.

geen wereldploeg maar hebben we 13 bekers op hun shirt staan in de CL

20 oktober 2018 om 15:44

Ben zelf real fan hoor. We zijn nep op dit moment klaar. Met cr7 waren we wel een wereldploeg

20 oktober 2018 om 15:12

Geestig, probeer je nou echt grappig te doen of wat? Als Real Madrid zichzelf uitschrijft voor alle competities dan zijn ze nog groter dan elke club op aarde. Het is een mindere periode maar hey, het is pas oktober voor je het weet winnen ze weer de CL.

20 oktober 2018 om 15:21

Zo dan, hoe arrogant wil je zijn? Hahaha. Het is niet zo raar dat veel forum-leden een bloedhekel aan je hebben. Jullie denken echt dat jullie alles zijn. "Zelfs bij uitschrijving nog groter dan elke club", hoe hoog wil je het in je bol hebben? Iedereen vraagt zich maar af, hoe komt het nou dat iedereen het lekker vindt als real verliest?

20 oktober 2018 om 15:23

Ik noem enkel feiten op, niet zo boos zijn poepie

20 oktober 2018 om 15:32

Meningen zijn geen feiten 'poepie' laat staan meningen die je niet eens kan onderbouwen en die per dag veranderen

20 oktober 2018 om 15:45

Gaat niet gebeuren man. We mogen blij zijn als real de laatste 8 haalt. Dit team moet overduidelijk wennen aan het feit dat er geen grootheid als cr7 meer meedoet

20 oktober 2018 om 15:53

Zullen we feiten praten? Dan is manchester united de grootste club van de wereld. Meeste fans en grootste omzet.
RM is de meest succesvolle club ter wereld, maar dat is niet hetzelfde als de grootste.
Dus eigenlijk noem je helemaal geen feiten op, poepie

20 oktober 2018 om 16:16

Alex Utd

Utd is gigantisch, maar sportief, en daar gaat het om, kleiner dan Real. Er is geen grotere voetbalclub dan Real Madrid. Real Madrid zijn net als de Boston Celtics, de New York Yankees, de Green Bay Packers, de Montreal Canadiens etc etc, de grootste in hun sport.

Perez en de coach mogen weg van mij. Perez door Ronaldo weg te doen en coach die Real inspiratieloos laat voetballen due varane is elke wedstrijd zwak.

20 oktober 2018 om 15:05

Boeind Ronaldo zou toch ooit stoppen of niet? Dus als je nu niet zonder hem kan....Ronaldo en Messi zullen niet voor eeuwig voetballen ofzo. Dat Ronaldo dramatisering van iedereen wordt k moe van. Enige fout is simpelweg dat perez een topspits had moeten aantrekken. Verder verliezen we deze pot door varane die echt bizar slecht speelde de eerste helft. Geen idee hoe var daar btw een penalty in ziet, ma stond echt op de lijn, belachelijke beslissing in mijn ogen. Ik zal ondanks onze slechte vorm vertrouwen hebben en zal elke wedstrijd hopen dat het een x omslaat. Dan wil ik iedereen hier wel zien met zen Ronaldo dit dat

20 oktober 2018 om 16:28

Notabene Perez moet eruit? Die man heeft eigenhandig Real weer een absoluut grootmacht gemaakt met zijn galactico-beleid. Of jij wil terug naar de periode onder Calderon tussen 2006-2009 toen Real er telkens afging in de 2e ronde van de CL en een lachertje was. Ronaldo wou zelf weg en begon op een gegeven moment zelf te klagen met zijn uitspraken na de CL-winst en daarnaast krijg je 120 miljoen voor hem, geld dat werd gebruikt om nieuwe jonge hongerige talenten te halen. Dat het op dit moment niet loopt kan natuurlijk gebeuren maar we zijn nog maar 10 wedstrijden ver, dus heb wat geduld en vertrouwen ipv telkens melodramatisch lopen te doen. Jullie Real fans zijn echt verwend geweest deze afgelopen jaren, dat het eventjes wat minder loopt, kon je wel verwachten.

20 oktober 2018 om 17:45

Precies Bert, wann alles goed gaat dan zijn ze supporters en alles is hosanna, ma wanneer het effe fout loopt dan moet alles en iedereen eruit en kan niemand meer voetballen. Verwend nesten zijn het, meer niet

wanneer je een machine verkoopt als CR7, moet je een waardige vervanger(hazard) halen of een topspits (icardi, kane) om weer mee te doen, wanneer je dat niet doet, tsja dan krab je je achter de oren.

#comebackronaldo

Verliezen kan altijd een keer gebeuren. Ook als Madrid zijnde, maar ik heb eens zitten kijken en er was nooit echt een idee in het spel, maar nu -zonder Ronaldo- is er helemaal geen idee meer? Alle ballen op Asensio of Benzema moet je niet eens willen en de rest bakt er ook weinig van. Enige die een voldoende scoort is wederom Marcelo. Wat een heerlijke voetballer is dat. Varane heeft de verwachtingen ook nog niet echt kunnen inlossen. Zonde! Ik leef met jullie mee Madridista’s. Ik hoop dat Barca wel punten pakt, maar ik gun jullie ook meer dan dit. Sterkte.

20 oktober 2018 om 15:02

Marcelo heeft echt alles gegeven was na de wedstrijd kapot.

20 oktober 2018 om 15:05

Marcelo kan je beter linksbuiten zetten. Meeste dreiging kwam van hem af. Want Asensio valt me vies tegen. Maar goed vorig jaar was hij ook al zo inconsistent dus verrassend is het niet maar had zo veel meer verwacht van hem.

20 oktober 2018 om 15:14

Welke verwachtingen heeft Varane niet kunnen inlossen? Die jongen is al jaren één van de beste ter wereld? Dat hij dit seizoen net als heel Real Madrid matig is verandere daar niks van.

20 oktober 2018 om 15:24

Dat mag jij vinden, persoonlijk vind ik hem al 2 seizoen stil staan in zijn ontwikkeling en vind hem zeker nog niet bij de top van de wereld horen. Zeker niet toen hij debuteerde bij Real, dacht ik dat hij binnen de kortste keren de beste verdediger van de wereld zou zijn.

20 oktober 2018 om 15:28

Weet je misschien waren de verwachtingen toen enorm maar op dit moment is het een stabiele verdediger die op 24 jarige leeftijd al zoveel heeft bereikt, en gewonnen. Ik vind dat hij ook nog beter kan maar misschien zullen we dat over 2 jaar zien wanneer Ramos op pensioen is en hij een ander partner naast zich heeft.

Alaves het nieuwe Leicester

Het lijkt er toch op dat real het vertrek van Ronaldo heeft onderschat. Neemt niet weg dat er dan nog gewonnen moet worden van een levante. Dat mag lopetegui zich zeker aanrekenen

Lopetegui en Perez out!!!

Real Madrid maakte zich de vorige zomer vooral zorgen om een nieuwe keeper te halen, terwijl Navas nooit echt een probleem was. Daar vanvoor kunnen ze nog niet eens kansen creëren, een vervanger voor Ronaldo is echt dringend nodig! In januari voor Hazard gaan! En laat me zeker niet beginnen over de coach..

20 oktober 2018 om 15:09

Hazard komt niet in de winter en zou Hazard momenteel wel naar dit kwakkelend Real willen?

Echt drama weer. Verliezen van Levante thuis is schandalig ook al missen we Ronaldo. Dit had je moeten winnen maar goed scoren kan Real niet meer wat echt heel raar klinkt. Lopetegui zijn spel is sloom en voorspelbaar maar goed de aankopen heeft Real ook niet goed gedaan. Ronaldo en Kovacic wegdoen en niemand er voor terughalen. Hoe wil je het dan beter doen als het vorig jaar ook slecht ging. We hebben geluk dat Barcelona ook zo slecht presteert dit seizoen.

De Clasico wordt echt een hele moeilijke opgave. Ja ook al is Barcelona ook niet best ze hebben toch ene Lionel Messi die het doet. Real kan amper scoren. Helaas lijken de andere spelers ook weer niet zichzelf of Real heeft al die tijd alleen maar Ronaldo gehad voor het scoren.

Helaas weer een pijnlijke middag.

Real verloren, maar wel genoeg kansen gehad om te winnen.
Nu hopen dat Barca vanavond wint, maar dat wordt ook heel moeilijk tegen sevilla.
Zowel Real als Barca zijn niet goed bezig, dus is er niet echt een favoriet volgende week

Real moet wel bijna 400m uitgeven in de winter willen ze dit recht trekken nog

20 oktober 2018 om 15:07

Neymar, een centrale verdediger en een spits indd.

Dat wordt geen Real voor welke Ajacied dan ook. Ze moeten heel snel op zoek naar aanvallers en extra middenvelder. Hazard zal topprioriteit krijgen evenals vervanging Benzema want das ook wel klaar. Daarnaast zit Modric niet lekker.. gaat veel veranderen daar.

Hoe kan je je prille loopbaan als trainer binnen een paar maanden een flinke knauw geven..? Juist, zo... Hoe kan je met zo'n goede selectie nou zo slecht presteren?

En de vijfde wedstrijd op rij wordt niet gewonnen. Verliezen thuis van Levante, om je kapot te schamen. Leuk dat je weer eens scoort, en dan lopen juichen alsof de CL werd gewonnen in blessuretijd. Leuk.

Verliezen van Alaves en Levante op rij, en daarvoor won je ook 3 wedstrijden niet. Dat is gewoon onacceptabel voor een club als Real en iedere trainer zou daarvoor ontslagen worden. Aan de ene kant ook heerlijk dit voor Perez. Met ze arrogante kop, dacht dat die we wel weer voor de prijzen mee gaan doen zonder Cris. Alsjeblieft Perez, dit krijg je ervoor terug.

Ik had al een klein beetje voorspelt dit in de zomer. Dit wordt gewoon een tussenjaar, hoe raar het klinkt ook voor Real met nog altijd veel kwaliteiten. Maar het is geen team meer onder Lopetegui. Iedereen doet maar wat, er is 0 tactiek, niemand begrijpt elkaar meer, spelers voelen ook geen vertrouwen, aanvallend is het ook zo machteloos. Matige spelers als Vazquez die telkens mag spelen. En wat ik net zei. Spelers voelen geen vertrouwen Dan zit die weer op de bank, en dan die weer, en die. Zal me niks verbazen als Modric nu van binnen denkt dat die spijt heeft dat die is gebleven. En Courtois stelt mij ook gigantisch teleur. Wat een bron van onrust is dat achterin.

Het is helemaal niks nada nopes dit Real. Volgende week naar Barca, succes Lopetegui. Hoog spelen toch? Dan ga je kansloos verliezen daar met dikke cijfers.

Gadver.

20 oktober 2018 om 15:08

Als Real hoog speelt maken ze juist kans, wie gaat er counteren bij Barca, Valverde stelt alleen middenvelders op.
Enige snelle is Dembele, en die zit op de bank

En ik las van veel Real supporters dat ze Ronaldo niet gingen missen. Nou dat is te zien. Ik snap niet wat er bij Bale is gebeurd maar die jonge kan mij helemaal niet meer bekoren. Benzema mocht van mij al 3 jaar terug weg want ik vind hem totaal Real onwaardig. En dan Modric die hadden ze aan Inter moeten verkopen die is klaar. Denk dat dit Real minimaal 3 a 400 miljoen euro nodig heeft kwa versterking. En die trainer mag ook weg. Weet niet wie er nu beschikbaar is maar deze man bakt er niks van.

Pfff wat een flater. Er is een hoop mis. Perez koppigheid, moet blijkbaar Neymar hebben. Ronaldos vertrek heeft een aardige gat achtergelaten. Zelfs Allegri erkend dat hij een bepaald niveau van professionalisme brengt. En niks anders halen, wat betreft toppers. En Lope die jammer genoeg het niet op de rails kan brengen. Spelers moeten ververst worden, frisse spelers. De spelers zijn na alle prestaties op en daarom wilde modric blijkbaar ook een andere uitdaging aangaan bij Inter. Dit kan iig niet zo verder man man man.

Voorin is er nieuw vers bloed nodig. Had graag Hazard en Icardi gezien. Benzema is het helemaal kwijt hoe je als spits moet spelen. Aghhh zoveel ziet er niet uit. Jammer, had Lope graag gezien met toppers onder zich die hem aan goals kon helpen. Het spel was echt zeker niet slecht, maar na de mindere resultaten gaat alles er onder lijden. Ben bang dat hij weg zal moeten. Tsja, en dan...

Iedereen op Courtois/navas na presteert ondermaats. Modric is geen schim meer van de speler die hij op het wk was. Kroos is hopeloos uit vorm. Vã¡zquez was onze supersub waarvan iedereen hield, onder Lope speelt hij als een houten krant. Mariano is een goede bankzitter, geen waardige drager van rugnummer 7. Marcelo, Ramos en Varane hebben ‘t ook niet naar hun zin. Enige lichtpuntje verder is Odriozola, eindelijk een waardige back-up voor Carvajal. Asensio moet verkocht worden bij het eerste beste bod van 80 miljoen of meer. Hij is goed, maar geen exceptionele speler en op zijn posities (rechtsbuiten of als aanvallende middenvelder) heb je een exceptionele speler nodig. We hebben Isco voor op am, rechtsbuiten is Mbappã© de optie. Als Hazard niet komt, geef Vinicus dan de kans. En haal aub een topspits, die weet wat afmaken is. Icardi bijvoorbeeld. Verder het middenveld: haal Kovacic terug, alsjeblieft. Casemiro is altijd stabiel, hoeft niet vervangen te worden. Mogelijk een extra middenvelder halen van wereldformaat, want Kroos kan wel wat concurrentie gebruiken naast Ceballos. Eriksen bijvoorbeeld. Modric zal volgend seizoen vertekken denk ik. En dan Lopetegui…. Hij moet vervangen wroden, dat is duidelijk, maar door wie? Pochettino is mijn favoriet.

20 oktober 2018 om 15:25

Met andere woorden als zoveel spelers falen dan faal je collectief en collectief falen is gelijk aan de coach ontslagen.

20 oktober 2018 om 16:52

klopt, maar real is ook toe aan vernieuwing. deze spelers hebben jaar in jaar uit de belangrijkste prijs gewonnen die er te winnen valt, mix die ervaring met nieuwe hongerige spelers die die prijs nog niet hebben gewonnen. eriksen, mbappé, hazard, icardi… verkoop om dat te bekostigen kunnen spelers als modric, bale en benzema verkocht worden.

Na weekend kan het maar zomaar zijn dat rma op 9e plek of zo staat ( en hopelijk barca niet ook op 7e of 8ste plek)

Niet het eerste foutje van Varane dit seizoen, vind hem ook geen top verdediger. Compenseert heel veel met zijn snelheid, maar tactisch en positioneel heeft die een flinke achterstand.

Kan niet anders zeggen dan dat ik verbaasd ben dat het echt zo slecht gaat met Real Madrid. Als je je topscorer moet afstaan, heb je sowieso een probleem. Maar dan nog, die andere spelers voorin zijn toch geen koekenbakkers? Hoe kan het zijn dat je zo 480 minuten niet kan scoren als Real zijnde? Toch bizar...

20 oktober 2018 om 15:26

Spelers die geen zelfvertrouwen hebben, veel spelers die uitvorm zijn. Er zit ook geen idee/plan achter wat Lopetegui wilt.

Wat wilt Lopetegui niet begrijpen? Ceballos solliciteert keer op keer op een basisplaats en toch kiest hij voor andere spelers. Hij maakt dit team beter en dat zie je elke keer opnieuw als hij binnen de lijnen staat. Verder snap ik niet dat je zowel Benzema en Bale op de bank laat. Ik bedoel je kan ze toch ook rust geven tegen Pilzen? Deze coach doet maar wat. Hij kan maar beter alvast zijn koffers inpakken, dat scheelt tijd als hij volgende week op staande voet ontslagen wordt als hij afgedroogd wordt door Barcelona. Hij kan een club van deze statuur niet managen, dat is duidelijk. Als dit zo doorgaat is CL-voetbal realiseren nog verrekte lastig.

"ze missen Cr7".

Laat mij dit opportunistische geblaat ff uit de wereld helpen, want jullie (cr7 fanboys en consorten) schreeuwen dit te vaak in koor wanneer de kans zich ertoe doet.

Het probleem bij Real zit dieper dan alleen niet scoren. Het team als collectief faalt want in elk aspect van het voetbal zijn wij tot nu toe niet succesvol geweest dit seizoen op het behouden van balbezit na. Het voetbal is veel te voorspelbaar, ze spelen veel te hoog waardoor er gigantische ruimtes ontstaan om eruit gecounterd te worden en verdedigend laten ze enorme steken vallen.

CR7 zou wellicht een deel van het probleem hebben opgelost (scoren) maar daar blijft het dan ook bij. De crisis die zich nu voordoet bij Real is direct terug te koppelen aan de coach, Lopetegui. Niet aan het gemis van Ronaldo.

20 oktober 2018 om 15:29

@stevestiffler

Lopetegui kan moeilijk de ballen het doel in coachen. Real Madrid heeft een voorhoede waarvan bekend is dat ze geen hoog doelpuntenmoyenne hebben. dan weet je dat je niet makkelijk goals gaat maken

dit Real Madrid heeft veel te weinig scorend vermogen. het rendement van Ronaldo is misschien niet helemaal op te vangen maar ongelofelijk dat als je topscorer vertrekt dat je niemand haalt die erom bekend staat veel doelpunten te maken. van Benzema, Bale en Asensio weet je op voorhand dat die er niet 30 in een seizoen gaan inleggen.

Nu real 5keer achterelkaar niet heeft kunnen winnen zeggen velen dat real ronaldo mist. Dat is zeker waar en daar ben ik wel mee eens eigenlijk. Maar ff serieus, als ronaldo er was hadden ze nogsteeds die 5 wedstrijden niet gewonnen ( misschien zouden ze met ronaldo eentje wel winnen). Het probleem ligt niet aan kwaliteiten. Real Madrid heeft genoeg kwaliteit ( modric, isco, bale, assensio......), ik denk dat als zidane hier stond, dat ze wel een paar van de afgelopen 5 wedstrijden zouden winnen.

20 oktober 2018 om 17:11

Ja dat bedoel ik ook, er moet een coach zijn die dit team gaat laten draaien. Ze hebben genoeg kwaliteit, natuurlijk missen ze ronaldo, maar dat wil niet zeggen dat ze zonder hem niet kunnen winnen of geen cl finale kunnen bereiken, ze hebben kwaliteit zat, alleen moet er een coach zijn die ze gewoon als geheel gaat maken.

Lupi eruit. Team speelt bagger en doet maar wat. Trainer kan blijkbaar spelers niet meer motiveren. Ook zonder Ronaldo moet je deze wedstrijd winnen. Perez is hier ook schuldig door geen waardige opvolger te kopen. Lucas, Assensio, Mariono zijn Real niet waardig

Mensen komen met CR word niet gemist toch?
t zijn vaak dezelfde mensen die Real en of CR sws niks gunnen, daarnaast open deur.

Commercieel gezien word cr sws gemist en ook sportief (qua goals).
Daar kan volgensmij niemand echt omheen, t is tevens een overgangsseizoen.
Geef ze wat tijd en speling en vooral krediet , ze hebben net geschiedenis geschreven met drie x cl. In geen 10jaar zal dat een andere club waarschijnlijk lukken.
Nieuwe coach en echt niet de minste.
Real begint overigens genoeg seizoenen matig en ook dan schortte het aan goals.
Ik maak me iniedergeval echt niet druk om een Real Madrid zonder Cr.
Uiteraard zullen er nog 2 mega aankopen volgen tussen nu en 2019 ergens.
Dalijk is een messi ook niet meer bij barca.
En, zo ver is t seizoen nog niet ook van CL niet.

Waarom is het zo moeilijk voor mensen om toe te geven dat Real Madrid inderdaad Ronaldo mist... Die man maakte minimaal 40 doelpunten elk seizoen. NATUURLIJK wordt ronaldo gemist.

Papa perez trek die portemonnee nou. Dit kan toch echt niet meer, Lopetegui is het probleem niet. Het probleem is een waardige vervanger halen voorin zodat er gescoord wordt. En Varane mag van mij ook weg. Wat valt hij tegen de laatste tijd

Zware karma voor Lopetegui.
Heeft in een half jaar tijd zijn hele trainerscarriere & geloofwaardigheid om zeep geholpen.
Eerst de Rfef voor de gek houden om voor Real te tekenen en nu betaald hij de prijs ervoor.

Mooi hoe mensen vergeten hoe diep Real zo vaak heeft gezeten bij de seizoensstart. CR7 die geen pepernoot raakte soms voor de winterstop, crisis na crisis en dan toch die CL pakken. Het probleem is dat er voor Ronaldo geen ene ruk is gehaald, dus die doelpunten kan je afschrijven. Hazard, Kane of voor mij part Neymar halen, dit team heeft een boost nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren