Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Directie United schakelt door na afketsen De Jong-deal en reist af naar Madrid

Laatste update:

Manchester United heeft zijn oog laten vallen op Casemiro. Dat meldt Marca dinsdagmiddag. Volgens de Spaanse krant hebben the Mancunians nog geen bod uitgebracht op de dertigjarige middenvelder van Real Madrid, die nog over een contract tot medio 2025 beschikt. Man United kende onder manager Erik ten Hag een rampzalige start van het nieuwe Premier League-seizoen en is hierdoor naarstig op zoek naar versterkingen.

Ten Hag had zich hoogstwaarschijnlijk een andere start bij Manchester United voorgesteld. De 52-jarige oefenmeester ging tijdens de eerste twee Premier League-duels van het seizoen onderuit tegen respectievelijk Brighton & Hove Albion (0-2) en Brentford (4-0), waardoor United momenteel op de twintigste plaats in de Premier League bivakkeert. Ten Hag aasde lange tijd op de komst van Frenkie de Jong, maar de complexiteit rond deze transfer heeft ertoe geleid dat United op zoek is gegaan naar alternatieven, en één daarvan is Casemiro.

Ten Hag hoopt zijn selectie in de komende twee weken nog te versterken met twee middenvelders en een spits. United heeft volgens Engelse media al een akkoord bereikt met Juventus over een transfersom voor Adrien Rabiot. Casemiro moet volgens Marca de volgende speler zijn die de middenlinie van the Red Devils komt versterken. Verschillende directieleden van United zijn naar verluidt naar Madrid afgereisd om over een deal te onderhandelen. De Braziliaans international is bij Real echter nog altijd een bepalende speler voor trainer Carlo Ancelotti en bovendien beschikt Casemiro over een contract tot medio 2025, waardoor Real een stevige onderhandelingspositie heeft.

De Koninklijke nam deze zomer Aurélien Tchouameni voor tachtig miljoen euro over van AS Monaco. Het Franse toptalent vormde zondagavond samen met zijn landgenoot Eduardo Camavinga en Toni Kroos het middenveld van Real tegen Almería (1-2 winst). Casemiro moest net als Luka Modric genoegen nemen met een plek op de bank, terwijl Ancelotti ook nog de beschikking heeft over de middenvelders Federico Valverde en Dani Ceballos.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Haha sorry hoor.. kan dit niet beter in de ongeloofwaardige wandelgangen?

16 augustus 2022 om 16:32

De interesse schijnt wel serieus te zijn en een transfer wordt niet voor onmogelijk gehouden door real madrid. Ikzelf weet ook niet wat ik ervan moet vinden. Zijn waarde is moeilijk te taxeren; aan de ene kant wint hij enorm veel ballen voor ons en is hij verdedigend belangrijk, aan de andere kant levert hij zoveel ballen in, schiet hij hopeloos 10x per wedstrijd en vertraagt hij de opbouw enorm als hij eraan meedoet. Maar ook hebben wij momenteel geen adequate vervanger en zijn tchoua en cama echt nog niet rijp/goed genoeg voor een basisplaats. Ikzelf zou weleens valverde met kroos en modric willen zien op het middenveld en ik denk dat het echt goed kan lukken, maar ik zou toch liever casemiro als optie erbij hebben. Ik zou casemiro echt alleen bij een niet te weigeren bod van rond de 80 miljoen verkopen.

16 augustus 2022 om 16:41

80 mio voor Casemiro ????? Je beschrijft net alles wat er aan hem ontbreekt maar wel 80 mio. Wauw

16 augustus 2022 om 16:55

Ik geloof er werkelijk waar niets van. Wat heeft Real aan nog meer geld op de bank en het verliezen van een van de belangrijkste spelers van de selectie?

Tuurlijk is Case op den duur vervangbaar. Maar op dit moment is er nog niemand ter wereld die zijn plek over zou kunnen nemen. Dankzij hem kunnen zowel Kroos, Modric als Alaba hun spel spelen zoals ze dat gewend zijn. Tevens kan Vini onbezorgd de actie aan gaan, wetende dat Case en Militao achter hem staan.

Van je leven lang niet laten vertrekken deze man. Tuurlijk levert hij wel eens een bal in, tuurlijk schiet hij soms tegen beter weten in op goal. Maar wat je ervoor terug krijgt is meer dan wereldklasse.

16 augustus 2022 om 17:09

Op United fora is men al snel ervan overtuigd dat Perez Casemiro precies op het goede moment verkoopt om nog veel op te leveren, net zoals gedaan bij Varane. Maar jij bent het daar dus niet mee eens? Ik kijk te weinig Real om echt een mening te hebben dus vandaar de vraag.

16 augustus 2022 om 17:20

Ik ben het daar absoluut mee oneens. Varane koos er doelbewust zelf voor om te vertrekken bij Real. Die had voor het einde van het seizoen ervoor al aangegeven graag een stap te willen maken. Zover ik weet heeft Casemiro dat niet gedaan.

Perez weet natuurlijk als geen ander dat Real niet om geld verlegen zit. Waarom zou je dan de man die de balans bewaard verkopen? De man die onderdeel is van misschien wel het beste trio op het middenveld ooit?

Zelfs volgend jaar, of het jaar erop, kan je nog geld verdienen aan hem. Onbegrijpelijk in mijn ogen als hij verkocht wordt.

16 augustus 2022 om 17:29

Tchouaméni Niet rijp/goed genoeg voor een basisplaats? Lijkt me niet dat Real meer dan 80 miljoen voor een speler betaald die nog niet goed genoeg is voor de eerste 11

16 augustus 2022 om 17:30

Giggsie// dat hebben ze goed gezien. Dat is een handelsmerk van perez om spelers die nog goed op de markt liggen maar waarvan hun houdbaarheidsdatum bijna afloopt te verkopen. (Zie: ronaldo, varane).

Als case trek heeft in een avontuur of uit financiële belangen deze transfer wilt maken dan gaat het gebeuren ook. Man utd zal niet voor casemiro aankloppen om vervolgens kwa transfersom heel moeilijk te doen.

Perez zal daarnaast nog in zijn achterhoofd hebben dat we momenteel 7 middenvelders hebben en dat 1 minder eigenlijk wel beter is om zo de verjongingsfase te beginnen.

16 augustus 2022 om 17:34

Haha 80 miljoen zou inderdaad wel heel sterk zijn.

16 augustus 2022 om 17:46

Tuurlijk is Tchouameni wel rijp voor een basisplaats. Echter is het, zeker bij de grote wedstrijden in de CL en tegen bijvoorbeeld Atleti of Barca toch wel echt een must om Case op het veld te hebben staan.

In mijn ogen heeft Case ook zeker geen houdbaarheidsdatum die bijna verloopt. Evenals Varane, waarbij dat ook zeker niet het geval was. Echter heb je spelers die wel eens weg willen voor een nieuwe ervaring. Bij Varane was dit het geval, maar ik verwacht dit niet bij Casemiro.

Ik ga er dus ook, zoals jullie merken, van uit dat Casemiro lekker op z’n stek blijft.

16 augustus 2022 om 18:49

Casemiro top 3 Cvm’s in de wereld, maar oke leuk geprobeerd.

16 augustus 2022 om 19:22

Plus zit deze conditioneel supersterke jongen met 30 jaar nog lang niet aan zijn houdbaarheidsdatum. Ten Hag mag over 3 of 4 jaar weer een poging wagen. Misschien laten we hem dan transfervrij gaan waar Cas zelf heen wil gaan.

16 augustus 2022 om 19:23

Casemiro is de eerste die ik zou opstellen bij een real. Hij is o zo belangrijk, gast heeft sinds zijn doorbraak 4 ucl achter ze naam staan en in alle finales gespeeld. Hij staat daar altijd ok her vuile werk op te knappen en 9/10 counters beginnen bij hem doordat hij een bal inlevert bij kroos/modric of benz.

Valverde daarintegen is een echte box to box top speler maar geen echte verdedigende middenvelder.

Ik vind dat je hem tekort doet maatje.

16 augustus 2022 om 20:14

Eltigre// ja maar ik zie valverde ook niet dan als 1 op 1 vervanger voor case dat hij als verdedigende middenvelder moet spelen, maar meer dat we overstappen naar een dynamische systeem met drie centrale middenvelders waarvan ze steeds om en om de positie overnemen. In de wedstrijden dat het middenveld bestond uit kroos modric en valverde zag dat er echt goed uit.

En ik doe case niet te kort, ik erken zijn waarde, maar ik zie ook zijn tekortkomingen en benoem die ook.

16 augustus 2022 om 23:37

Dat betaal je tegenwoordig voor een wissel op de toekomst

16 augustus 2022 om 16:35

Waarom? Als Casemiro gegarandeerd speeltijd wilt kan hij naar ManU. Wellicht wil hij zelf een nieuwe uitdaging of droomde hij er altijd van om in de Premier League te spelen.
Uiteraard kan hij dan ook naar ManCity, Chelsea of liverpool maargoed logt er maar net aan of hij er zelf voor open staat.

16 augustus 2022 om 17:00

Gegarandeerd speeltijd heeft hij gelukkig al 8/9 jaar bij Real Madrid. Zeker nu Don Carlo terug op zijn plek is zal niemand twijfelen aan zijn speelminuten en inbreng.

Enige inderdaad zou kunnen dat hij zelf weg zou willen. Maar ook dat lijkt me lastig te bedenken. Woont al jaren in een romaanstalig land, heeft veel goede vrienden bij de club en deze club is ook nog eens met gepaste afstand de beste club aller tijden.

16 augustus 2022 om 18:05

Helemaal eens hoor BR-7. Denk ook dat hij bij Real gewoon basis blijft. Maar als hij naar de Premier league zou willen bij bij de Top3 terecht komt is het de vraag of hij daar ook dat niveau kan aantikken en op waarde geschat wordt door die coaches. Bij ManU weet je zeker dat je speelt omdat de rest belabberd is. En ik seet niet of hij nog 5 jaar bij Real wilt spelen of nog eens in de Pemier League of Serie A zou willen spelen. Sportieve verbetering tov Real Madrid zit er in ieder geval niet in hahahah

van jong talent met rek en restwaarde naar een ouwe rot. Daar ga je toch ook niks meer mee opbouwen? Neem dan Veratti ofzo. Van Frankrijk naar Engeland is nog wel een sportieve stap.

16 augustus 2022 om 16:16

Verratti is 29, Casemiro 30.

Ben er overigens ook van overtuigd dat United veel meer heeft aan Casemiro dan aan Verratti.

16 augustus 2022 om 16:18

O wauw. In mijn hoofd is die gozer de 25 nog niet eens gepasseerd hahaha

16 augustus 2022 om 16:18

Ik denk dat geen enkele ploeg meer heeft aan Casemiro dan aan Verratti

16 augustus 2022 om 16:19

@robjones,

Casemiro is inderdaad een kandidaat die heel veel aan United toe zou voegen. Komt uit een team dat gewend is om de bal te hebben, hoog druk te kunnen zetten en met een 4 mans verdediging kan spelen. Is beter dan Fred, Tominay en zorgt voor de balans. Zou een top aankoop zijn in mijn ogen.

16 augustus 2022 om 16:24

@djulz,

Dan onderschat je Casemiro dus ontzettend.

16 augustus 2022 om 16:24

Ik denk dat elke ploeg meer heeft aan casemiro dan aan verrati. Casemiro is 1 van de belangrijkste onderdelen van de abnormale hoeveelheid CL's die er zijn gewonnen in zijn tijd bij Real. Hij is de beste cvm van de wereld en er is niemand, maar dan ook niemand, die hij nog niet onschadelijk heeft gemaakt in topwedstrijden. Spelers als Messi kennen zelfs zijn broekzak van buiten en van binnen.

16 augustus 2022 om 16:30

Maar Casemiro moet ook een voetballende speler naast zich hebben, hij had altijd Modric en Kroos. Casemiro met Mctominay of met Fred gaat ook weer niet werken, veel te weinig voetballend vermogen.

16 augustus 2022 om 16:30

En jij Veratti, heerlijk speler👌

16 augustus 2022 om 16:35

Ik heb nergens gezegd dat ik Verratti geen topspelers vind, denk alleen dat Casemiro met zijn ervaring, drive, fysiek vermogen en het verdedigen van ruimtes erg veel kan toevoegen.

16 augustus 2022 om 16:36

@El Fenomeno,

Ook met een voetballende speler naast zich gaat Fred of Mctominay niet ineens renderen, gewoon te weinig kwaliteit voor het systeem van Ten Hag.

16 augustus 2022 om 16:40

Hahaha veratti met case vergelijken. Leuk spelertje hoor maar die mag de veters van case niet strikken. Hij heeft moeite met de rust bewaren wanneer er wat druk op komt te staan en heeft het eigenlijk nooit waargemaakt en blijft maar aansukkelen bij psg

16 augustus 2022 om 16:44

Apart, aangezien Verratti al minstens 20 jaar actief is op de Europese velden ...

16 augustus 2022 om 16:47

@ElPhenomeno
Nee idd. Niet met Fred McT. Maar Rabiot, Casemiro en Eriksen is wel interessant. Ik zou serieus ook werk maken van Paredes.

Weet niet of PSG en Leandro hiervoor open staan, maar je middenveld wordt dan zoveel beter met deze 3. Paredes is een beetje een vieze speler, met een van de beste traptechnieken van Europa. Verlegt het spel zo makkelijk. Casemiro Paredes is een soort Kroos Casemiro. En Erikson een soort Modric. Natuurlijk niet met dezelfde kwaliteiten, maar je hebt dan best een sterk middenveld. En dan heb je nog Bruno en Rabiot achter de hand.

16 augustus 2022 om 16:53

Wat?!!! Heeft moeite met de rust te bewaren wanneer er wat druk op komt te staan? Dit is de meest zinloze statement die ik ooit heb gelezen op vz. Jij hebt duidelijk veratti nooit zien spelen. Die man speelt zich uit 3 man als het moet en kan de rust bewaren als niemand anders. Heeft zelden balverlies & is enorm balvast. Beetje makkelijk likes komen scoren op VZ hè?

16 augustus 2022 om 18:53

Beetje gekke reactie. Verratti is juist ontiegelijk goed in balbezit.

16 augustus 2022 om 19:25

Nee @robjones, djulz heeft Casemiro gewoon nog nooit een wedstrijd zien spelen. Hij moet even de Europese Supercup terugkijken, dan leert hij misschien wat over Cas.

16 augustus 2022 om 22:55

@disco22, je ziet de onderschatting (of liever de totale onwetendheid) betreffende Casemiro er toch van afspatten in de comments hier? Houe zo, dan zullen we wel weer te horen krijgen dat we te oud zijn, geluk hebben, etc. wanneer we de prijzen binnenhalen. Over Cas wordt veel gezegd dat hij er niks van bakt. Een duidelijker statement van gebrek aan kennis is er niet.

16 augustus 2022 om 16:28

Hopen dat Casemiro past in het indrukwekkende pressievoetbal wat United momenteel speelt

16 augustus 2022 om 16:33

Haha dat inderdaad

16 augustus 2022 om 16:37

Schijnt dat Ten Hag Alvarez en Daley Blind op de schaduwlijst heeft staan. Die kennen de eredivisie

16 augustus 2022 om 16:43

Hahaha geniaal grap. Die kende ik nog niet. Dijenkletser 😂

Ja, want Casemiro wil ook naar United joh. Soms lees je dingen en dan denk je, in welke staat was degene die het schreef.

16 augustus 2022 om 16:22

Ik heb het idee dat er een soort rad van fortuin op de redacties bij sommige voetbalwebsites/media staat. Daar schuiven ze dan de namen van (in dit geval) een aantal bekende en/of talentvolle middenvelders in en de speler waarop het pijltje stopt wordt gelinkt aan de club waar men over wil schrijven.

16 augustus 2022 om 16:29

Alles gewonnen bij real wellicht toe aan een nieuwe uitdaging net als lewandowski

16 augustus 2022 om 17:11

Alleen ga je van Madrid naar United wat 10 stappen terug is.

16 augustus 2022 om 17:28

Alsof Bayern naar Barca dat ook niet was.

16 augustus 2022 om 17:32

Barca betere competitie en spelen ook Champions league , bij united speel je conference league

16 augustus 2022 om 17:42

Vond Varane ook geen probleem. Alleen te hopen voor Casemiro dat hij net zo vaak weg komt zonder kaart dan in la liga.

16 augustus 2022 om 22:58

Het huidige Barcelona en het Barcelona onder Xavi vorig jaar zouden United compleet van de mat spelen.

Ja, koop anders Casemiro voor 130 miljoen. Alsof die uit de verf gaat komen naast Mctominay en Fred.

16 augustus 2022 om 16:19

Als Casemiro naar united gaat (wat nooit zal gebeuren) zal hij als solo CVM spelen met Eriken en Bruno voor hem. Zou een enorme stap vooruit zijn maar geen reden voor Casemiro om zijn basisplaats bij de beste club ter wereld in te ruilen voor united

16 augustus 2022 om 16:21

? Casemiro speelt voor Real Madrid, niet de beste club ter wereld.

16 augustus 2022 om 16:26

Wel de beste club van Europa. In ieder geval objectief gezien. Subjectief mag je het zijne er van denken.

16 augustus 2022 om 16:26

Je zou denken dat de beste club van de wereld, de club is die de meest recent CL heeft gewonnen. Zo niet, dan de club die de meeste CL heeft gewonnen? Zo niet, de club die het vaakst de CL in de afgelopen tijd heeft gewonnen? Of zullen we als graadmeter jouw gekleurde bril perceptie gebruiken om te bepalen wat de beste club van de wereld is?

16 augustus 2022 om 16:27

Grappig. Want ze hebben net de CL weer gewonnen en gaan straks het wk voor clubs weer winnen. Wat moet je dan doen om de beste club van de wereld te zijn?

16 augustus 2022 om 16:31

Twee van de vijf laatste Champions Leagues gewonnen en zelfs vijf van de laatste tien. Real Madrid is overduidelijk de beste club ter wereld.

16 augustus 2022 om 16:31

Welke club is dan wel de beste van de wereld?

16 augustus 2022 om 16:51

Je bent een dwaas als je niet vind dat Real Madrid de beste club van de wereld is. Van de laatste 8 edities 5x de CL gewonnen. Winnen dalijk weer het wk voor clubs ook, er is geen enkele manier om te ontkennen dat Real Madrid de beste club is.

16 augustus 2022 om 21:16

Je slaat de spijker op zijn kop Kaka2007, al zal dat wk voor clubs lastig worden. De fifa kan het niet inplannen door hun feestje in Qatar deze winter.

United en Chelsea zijn de enige clubs dit transferperiode die lukraak op spelers bieden. Geen contact via tussenpersoon om te kijken of een speler daar wel voor openstaat. Misschien is het bij Casemiro anders. Maar denk niet dat hij wilt vertrekken. Real gaat ook niet meewerken tenzij een te goed bod komt.

Casemiro zou oprecht wel een echte kwaliteitsimpuls zijn voor United. Het lijkt mij echter sterk dat hij Real Madrid wilt inruilen voor dit wespennest (kijk maar wat er met Varane is gebeurd).

Kijk dit zijn namen die je wilt horen, iig beter dan namen als Arnautovic. Zelf denk ik niet dat Casemiro het heilige wit in gaat ruilen voor de rommel bende in Manchester, maar dromen mag!

Tsja, wat moet je hier nou weer over zeggen, als het waar is vrij kansloos zou je denken. Van een stabiele weteldploeg naar dit United, contrast kan nauwelijks groter. Daarnaast is Casemiro steunpilaar en zo ruim zot Real ook weer niet op zijn positie. Wellicht tegen € 120 mln en € 50 mln salaris, zie die figuren er nog voor aan ook.

Is dit een Lucky shot of is het grootste probleem bij united dat ze hun zelfbeeld kwijt zijn?

Casemiro is niet zo gek als ten hag (die natuurlijk keihard voorgelogen is).

Casemiro wil om de titel spelen, is dit gewend en gaat natuurlijk niet naar een wespennest. Die blijft of gaat naar Juventus, psg, atleti of Chelsea ofzo.

16 augustus 2022 om 16:19

Alsof elke speler te laf is om een uitdaging aan te gaan en alleen voor een zo goed als zekere titelkandidaat wil spelen. Dat geldt voor Ronaldo ja, maar niet per definitie voor iedereen.

16 augustus 2022 om 16:33

Haha, wat zeg jij nou weer. Kan je beter over Messi zeggen, United is al jaren geen titelkandidaat meer. Zielig steekje wat je geeft hier zeg.

16 augustus 2022 om 17:35

Zielige steek idd. Net zo zielig het van jou is om Messi erbij te betrekken.😂

16 augustus 2022 om 17:50

@Kaka2007
Toch gek dat het seizoen voordat Ronaldo bij utd kwam voetballen, die club 2e werd in de pl. Ronaldo komt.... en het is weg... het voetbal, Bruno rendeert niet meer. Maar het ligt allemaal aan utd...

16 augustus 2022 om 19:12

Ja dat is idd de grootste onzin die er is. United werd 2e in een pl waar liverpool met kabak achterin speelde ja. Je ziet toch zelf ook wel dat de helft van dat team voetballend incapabel is, of is het zo belangrijk om de schuld op ronaldo te schuiven?

16 augustus 2022 om 16:24

Ten Hag voorgelogen? Jij hebt schijnbaar inside information dus vertel maar? Hij krijgt gewoon de spelers die hij graag wou op Frenkie na. Dat hij de verkeerde spelers kiest doet die helemaal zelf. Ook is er voldoende budget gezien het geld voor Martinez en Frenkie.

Casemiro zou natuurlijk een echte versterking zijn maar echt compleet onhaalbaar lijkt mij.

16 augustus 2022 om 16:38

Beroerde is er wil geen speler met voldoende kwaliteit naar Man U en dat kan ik heel goed begrijpen

16 augustus 2022 om 17:13

Dat is niet waar hoor. Ik kan mij echt totaal niet voorstellen dat geen enkele speler met kwaliteit wilt komen. Spelers als Neves, Ruiz, Pau Torres, SMS etc zijn een grote versterking en echt wel haalbaar hoor.

16 augustus 2022 om 18:07

Milenkovic Savic van Lazio? Die speelt toch al geen CL

Top target! Een strijder dat is in ieder geval wat ze nodig hebben. Eriksen ernaast als een soort Modric.

Denk dat Casemiro dit zelf niet wilt, maar al zou hij willen wat schiet je hier mee op. Die gaat er echt geen voetbal inbrengen hoor. Hij zal pit brengen en dat kunnen ze wel gebruiken maar verder schieten ze er ook weinig mee op.

16 augustus 2022 om 16:22

@melvin7,

Casemiro gaat er wel voor zorgen dat een Eriksen/bruno vrijelijk kunnen voetballen zoals een Kroos/modric bij Real Madrid dat ook kunnen door zijn toedoen. Die jongen is een schakel in een team waardoor de spelers om hem heen allemaal 10-20% beter en vrijelijker kunnen spelen.

Ten Hag denkt aan het spelletje bij Ajax met 2 wing backs en een rest verdedigend trio. Daar speelde hij met Alvarez/timber/martinez. Bij United kan dit met Casemiro/maquire/martinez.

16 augustus 2022 om 16:52

@D-Bergkamp persoonlijk zou ik dan voor Varane/martinez/casemiro gaan of Varane/bailley/casemiro. In het spel dat Ten hag wilt spelen speel je heel hoog op het veld en kan Maguire het niet meer goed maken op snelheid, daar is hij simpelweg te traag voor.
Maguire heeft zeker wel kwaliteiten, maar die passen niet in het spel van Ten hag.

16 augustus 2022 om 21:25

Cas haalt de druk van de verdediging weg, voedt zijn spelverdelers en ondersteunt zijn aanval. Hij verovert ballen, haalt de pass eruit en zo af en toe prikt hij er een goaltje in. United mist al deze kwaliteiten op dit moment. Had ik al gezegd dat hij een leider is?En deze transfer kan Ten Hag vergeten.

Je zag dat ancelotti gevraagd had aan tchouameni en camavinga of zij op zijn huis konden passen afgelopen zondag.. ze waren er nog niet klaar voor en hij moest weer een beroep doen op de gelouterde KCM.. real en Casemiro zouden wel gek zijn om naar Manchester Utd te gaan.. alsof Hans Nijland aan een fotomodel vraagt of ze met hem uit wilt gaan terwijl hij het antwoord al weet

16 augustus 2022 om 16:30

Hans Nijland heeft wel het geld om een golddigger aan de haak te slaan

16 augustus 2022 om 17:21

Dus jij denkt dat een gemiddelde fotomodel Hans Nijland kent?

16 augustus 2022 om 17:31

Op Ameland zeker wel

16 augustus 2022 om 17:44

Gewoon even zijn ING app openen en zijn rekening laten zien



Waarom zou deze man die een god is in Madrid en standaard meedoet om de hoofdprijzen naar een club gaan waar het zo onrustig is en er sportief enorme stappen te zetten zijn?

Hahaha. Is dit een grap? Waarom zou iemand dat net de CL heeft gewonnen verkassen naar Man Utd?

16 augustus 2022 om 17:08

Geen idee of hij die ambitie heeft, maar mogelijks eens de Premier League meemaken en een laatste dik contract? Bij Real is het eenmaal boven de 30, verlengingen van 1 jaar. Daarbij zit hij nu rond de 6M netto geloof ik, dat zou hij makkelijk naar 10 kunnen brengen bij United als het niet meer is. Sportief is het uiteraard een gigantische stap terug, en vrij onstabiel.

Wie heeft dit verzonnen? In welke omstandigheid of tijd zou Casemiro van dit Real naar dat Manchester gaan?

120 miljoen vragen en Silva halen. Case is geweldig maar met Tchoua erbij kan je hem vervangen. Case wil 9/10 niet naar United maar je kan altijd even kijken.

16 augustus 2022 om 16:26

In alle opzichten een stap achteruit voor Casemiro. En als hij Varane of Cristiano belt dan zegt hij waarschijnlijk direct nee, want die zijn alles behalve happy daar. United is echt zijn zelfbeeld verloren als ze denken dat ze de aantrekkingskracht hebben om dit soort spelers binnen te kunnen halen.

16 augustus 2022 om 17:05

In eerste instantie verlies je er sportief op, want niemand komt tactisch ook maar in de buurt van Case. Maar als je nu tussen 80-100 miljoen kan vangen voor hem, kan je dat eigenlijk niet laten liggen. Zoals je aangeeft, beschik je met Tchoua over een fantastische vervanger en heb je Casemiro financieel en sportief volledig benut. Dit zou een gelijkaardige deal zijn als die van Cristiano. Je verkoopt ze op het moment dat ze nog interessant zijn (net voor de dip) en vangt er dik geld voor. Bij Cristiano hadden we dan nog geen vervanger klaarstaan, wat hier dus minder het geval is. Al heeft Tchoua nog wel grote stappen te maken om Case zijn niveau te halen.

16 augustus 2022 om 17:31

Je laat Case gaan pas als Tch bewezen heeft hem te kunnen vervangen. Casemiro nu wegdoen is ontzettend dom. Perez zal dit nooit doen.

16 augustus 2022 om 17:55

Cristiano vertrok ook, zonder enige vervanger. Vinicius was er toen, wat een gigantische gok was en gelukkig dat Benz zich ook heeft ontpopt zoals hij heeft gedaan. Uiteraard wou Cristiano zelf weg. Het zal dus vooral daarmee te maken hebben. Maar zoals ik hierboven al zei, wie weet is hij wel te porren voor een Premier League ervaring, en de mogelijkheid van nog een dik contract te tekenen voor 4 jaar. Real zit uiteraard in de luxepositie en hoeft hem niet weg te doen, tenzij hij dat zelf wilt.

Lijkt me ook niet nee dat veel spelers op het moment naar united willen. Ze moeten moet een heel goed salaris komen want voor je plezier ga je er niet heen.

Aha, dus daar zit een groot hiaat. Zo'n grote club heeft geen geld gestopt in de staf. Als dat wel gebeurd was, dan hadden ze al lang heel veel betere spelers op hun long list staan en een kleiner aantal veel betere spelers op hun shortlist. Ten Hag is verloren. Hij dacht dat hij trainer wwerd. Nu blijkt dat hij nog veel meer moet doen.
Ik kan nu enigszins de verbolgenheid van Az begrijpen toen Slot richting Feyenoord ging. Niet dat feit was erg, maar hij had inzicht gehad in de hele keuken. Ik vraag me nu af of de gerichtere aankopen van Feyenoord misschien hieruit te verklaren is. LET WEL, ik beschuldig niemand

Stel. Je bent basisspeler bij real Madrid. Speelt in de champions league. Wordt enorm gewaardeerd door spelers en fans. Dan komt er een club uit een regenachtige stad manchester die Europa league voetbal naar je toe of je bij hun wil spelen.

16 augustus 2022 om 19:19

Varane✅

Beste cdm ter wereld, die gaat echt niet naar Man Utd.

16 augustus 2022 om 18:15

Ze hebben het idd al eens geprobeerd bij Kante, dat gaat hem idd niet worden

16 augustus 2022 om 19:21

Kante? misschien 2 jaar geleden ja

17 augustus 2022 om 08:34

Jij leeft nog in 2018?

Casemiro is onbetwist basisspeler bij Madrid... dit is echt een onzin verhaal. Straks lezen we nog dat Man Utd ook achter Messi / Neymar/ Mbappe etc aanzit??

Snap Ten Hag niet. Zet Martinez op het middenveld met Fred als block voor de verdediging. Bruno ervoor en je hebt een sterke middenveld. Wat heb je aan Rabiot deze was niet goed genoeg voor PSG. Als hij zo doorgaat is het snel voorbij. Vind ik wel jammer want door hem had ik weer zin in de PL.

Dit is een totaal onrealistische aankoop, wie gaat er nou van Real naar United op dit moment?
Er zijn ook gewoon andere opties voor CVMs die ook genoeg toevoegen voor united.

United moet gewoon snel werk maken van een realistische transfer als Ndidi, SMS of Neves.
Zij hebben daadwerkelijk een reden om het als stap voorwaarts te zien en United zou er ook op vooruit gaan.

Verder dient united nog een rechtsback te halen, die zowel aanvallend als verdedigend iets toevoegd.
Dalot is verdedigend 3 keer niks en Wan bissaka heeft geen fatsoenlijke voorzet.

Als deze posities worden opgevuld kunnen ze verder bouwen en hopelijk ziet het voetbal er dan over een aantal weken een stuk beter uit.

Gaat united nog realistische transfers doen? Of gaan ze nu weer 2 weken wachten op iemand die totaal niet wilt komen?

United kennende geven ze Casemiro nu tot 30 augustus de tijd om een antwoord te geven over deze transfer waarna ze op 31 augustus Rabiot binnenhalen

Ik ben toch benieuwd wie dit soort 'nieuws' verzint. Van zo'n beetje de beste club op aarde op dit moment naar een club waar nog net niet het stadion in de brand staat... Dit zou de ultieme downgrade zijn voor Casemiro.

Dit is wel heel onverwachts, zelfs als centrale verdediger is Casemiro bij ManU de beste. Hoop dat hij bij Real Madrid blijft.

Kijk dit zijn de versterkingen waar een united naar op zoek moet. Zeker op de cvm moet er een absolute topper aangetrokken worden

Nooit dat die weggaat. Hij houdt van Madrid en speelt heerlijk met Modric en Kroos.

Deze transfer zou twee verliezers kennen en éã©n winnaar: zijn huidige club.

17 augustus 2022 om 09:34

Onderbouw je provocatie dan op zijn minst..

Grapjassen haha. Neem er nog eentje. Proost.

Het lijkt mij sterk dat hij gaat komen. Gewoon hengelen naar Neves en Tielemans.

En waarom zou Casemiro dit moeten doen?

Stop maar. Wordt helemaal niks meer dit seizoen met Ten Hag.

Huh wil / moet Casemiro weg dan?

16 augustus 2022 om 17:22

Ja hij zat op de bank de 1e laliga wedstrijd dus hij is zijn basisplek kwijt he.

Waarom niet Kudus halen. Daar heb je veel meer aan.

16 augustus 2022 om 17:17

Je bedoeld de dokters & ziekenhuizen in manchester hebben hier veel meer aan, ja.

16 augustus 2022 om 17:48

De naam “lolbroek” had voor jou beter geweest 😁 terecht opmerking over de ziekenhuizen ook!

16 augustus 2022 om 17:56

Wil jij beweren dat Kudus niets toevoegt aan het middenveld van Manu?

16 augustus 2022 om 19:54

Als hij het niet doet, doe ik het wel: Kudus voegt niets toe aan het middenveld van Man United.

Denk niet dat Casemiro real gaat verlaten voor dat slechte united hij heeft daar niks te zoeken😂

16 augustus 2022 om 17:23

Als hij er meer kan verdienen waarom niet?

16 augustus 2022 om 19:53

Juist hij heeft we wat te zoeken. Is namelijk precies wat we het meeste missen.

Hahahah komop man, gaan we dit nou serieus nemen? Casemiro? Grapjassen.
Die is te goed voor dit Utd, met alle respect naar de Utd supporters natuurlijk.

16 augustus 2022 om 17:54

Geen speler is te goed voor Manu het blijft de grootste club op aarde.

Dit is toch om te gieren 😂 welke speler gaat er nou van een top team naar een bak ellende…?

16 augustus 2022 om 17:55

Spelers die nog veel geld willen verdienen in de nadagen van hun carrière.

Ik hoop dat de afvaardiging van United wat leuke activiteiten heeft gepland in Madrid, want met het proberen Casemiro te kopen zullen ze weinig tijd kwijt zijn. Perez zal wel gek zijn mocht hij zijn tweede Makalele weer laten gaan. Die heeft wel geleerd van z'n fouten.

Sorry lach me echt helemaal dood. Waarom zou Casemiro naar United willen..

Goeie aankoop voor Erik. Echte sloper die ook kan voetballen. Heb je neer aan dat rabiot. Vraag is wil hij naar Engeland? Wil hij EL spelen? Geld heeft hij zat maar uit principe en het verschil in salaris zou ik een extreem salaris vragen dat ze of afhaken of dat vze wanhopig dst gaat betalen. Frenkie zou ook een dure operatie zijn

Jaa dat is zeker zie Casemiro al helemaal bij United hahaha wat een grap

Voor 180 miljoen op te halen meneer Ten Hag, graag gelijk oversteken. Als een Antony volgens sommigen in Amsterdam 120m mag kosten dan is 180m natuurlijk een koopje voor een van de belangrijkste sterkhouders van Real Madrid.

16 augustus 2022 om 19:57

Dat wist ik niet denk dat ze dan afhaken. Hoorde 160 was zijn budget min Malacia rn Martinez haha

Tja, is wel een speler waar je wat aan hebt. Wie weet, wil hij ooit nog in PL spelen. Dan heb je een kans. Maar of hij bij Madrid weg wil…

Alsof een basisspeler van Real zit te wachten om in een totale zooi bij united terecht te komen en blij te mogen zijn als je überhaupt Europees voetbal haalt. United kan alleen heel hard dromen van dit kaliber spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren