Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag wil bezem door de selectie halen; 3 mega-aankopen mogen vertrekken’

Laatste update:

Raphaël Varane, Casemiro en Jadon Sancho mogen komende maand tegen 'een aannemelijk bod' vertrekken bij Manchester United, zo schrijft The Independent donderdagmiddag. Het drietal kwam in totaal voor zo'n slordige 200 miljoen euro over naar Manchester, maar heeft geen onuitwisbare indruk kunnen achterlaten.

Casemiro is van de drie misschien de meest verrassende naam. Hij gold vorig seizoen als een steunpilaar in het Manchester United-team dat als derde eindigde in de Premier League.

Dit seizoen heeft de Braziliaanse routinier het lastiger en worstelt hij tevens al lange tijd met blessures. Al sinds begin november (zeven wedstrijden op rij) zit Casemiro niet bij de selectie. De middenvelder wordt dit kalenderjaar niet meer terugverwacht.

Volgens The Independent is een vertrek van Casemiro bespreekbaar omdat Ten Hag op zoek is naar een ander type middenvelder. Casemiro zelf zou in deze fase van zijn carrière ook andere uitdagingen aan willen gaan, zo klinkt het.

Een vertrek van Sancho lijkt logisch, daar de peperdure vleugelspeler al een tijdlang niet meer tot de selectie van Erik ten Hag behoort. De Nederlandse manager voelde zich genoodzaakt Sancho uit het team te verbannen na een publieke ruzie, waarbij Sancho weigerde zijn excuses te maken.

Het obstakel bij een vertrek van Sancho is zijn huidige salaris. De technische aanvaller wordt vorstelijk betaald in Manchester en er zijn weinig clubs die dat geld kunnen of willen ophoesten.

Ook het verblijf van Varane is geen onverdeeld succes gebleken. Vorig seizoen vormde de blessuregevoelige Franse centrumverdediger een uitstekend centraal duo met Lisandro Martínez, maar dit seizoen is hij in de pikorde voorbijgestreefd door Harry Maguire, terwijl Victor Lindelöf het andere plekje in het centrum opeist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Casemiro hou je toch wel gewoon. Die heeft het toch helemaal niet zo slecht gedaan?

7 december 2023 om 16:22

Het lijkt erop alsof 9 van de 10 mensen nog aan de Casemiro van Real denken. Vorig seizoen was het nog okee , maR dit seizoen valt hij zwaar door de mand.

7 december 2023 om 17:40

Klopt. Helemaal mee eens. Vind ook dat je eerst nieuwe schoenen moet kopen voor je je oude weg doet.
Maar denk zelf dat het meer zakelijk is. Varnae Sancho en Casemiro zijn grootverdieners en United/SJR wil het salaris plafond naar benden brengen zodat er meer geld vrij komt voor aankopen. De Gea was ook een grootverdienen. Nu Rashford nog

Casemiro en Varane? Oke, ze hebben niet aan de verwachtingen voldaan maar het zijn nog steeds spelers die met kop en schouders boven de rest uitsteken bij United! Wat heeft Varane misdaan dat hij nu in de uitverkoop geknald is?

7 december 2023 om 16:02

Niemand weet precies wat er met Varane aan de hand is. Volgens ETH is het tactisch, dat ie momenteel de voorkeur geeft aan Maguire op rechts centraal. Maar er is duidelijk meer aan de hand. Casemiro was vorig seizoen 1 van de betere spelers. Dit seizoen was ie niet goed begonnen maar dat was ook de speelwijze te wijten. Nu is ie al een tijdje geblesseerd. Kan persoonlijk niet geloven dat ie nu al op de transfertijd is geplaatst.

7 december 2023 om 16:37

Hij valt door de mand door de matige spelers om hem heen! Niemand in de selectie mag zijn veters strikken. Met geluk gewonnen van Chelsea hou toch op ze mogen Ten Hag niet alles laten beslissen na zijn matige aankoopbeleid! Mount 60 miljoen hou toch op!

7 december 2023 om 16:48

Dus eigenlijk zeg je dat Casemiro de rol van 6 met twee aanvallend ingestelde 8en niet kan zonder hulp? Nou kan geen 1 speler alles alleen natuurlijk, maar ik begreep dat een meervoudig CL winnaar veel zou gaan toevoegen. Blijkt dat de persoon die hem als lone 6 wilde gaan gebruiken het niet zo goed doordacht had door er geen partner voor te kopen, maar Mount erbij te halen...

7 december 2023 om 17:06

Dat zeg ik niet. Maar als je twee 8-en hebt die tot aan de rand van de 16 druk gaan zetten, en je verdediging niet met ruimte in de rug durft te spelen dan kom je alleen op een eiland te spelen. We spelen nu met een lone 6 Amrabat dus het kan wel als de verdediging aansluit.

Mogen we het woord CL trouwens gebruiken in onze discussies? Ik dacht dat niet mocht. Lag nogal gevoelig merkte ik.

7 december 2023 om 17:43

@giorg, nee hoor. Varane is echt overhyped bij Real. Ja hij heeft veel successen beleefd maar dat komt omdat Varane een leider naast zich nodig heeft die gewoon instructies geeft en het overzicht behoud. Dat was dus Ramos. In de wedstrijden dat Ramos zag je gewoon dat het niet goed loopt.

7 december 2023 om 18:45

Casemiro gaan ze echt niet verkopen. Gruwelijk was hij vorig jaar! Varane is meer aan de hand, niemand weet wat.
Sancho heel snel weg, lui kereltje.

7 december 2023 om 19:35

Ik reageerde op giorg, maar ben het verder wel eens met wat je zegt alleen denk ik dat Case over the hill is.

7 december 2023 om 16:04

Ze zijn niet slecht maar met vrijgekomen salaris en transfersom kun je de markt op en je team daadwerkelijk sterker maken.

7 december 2023 om 16:10

@little Lebowski:

Dan moet je ze wel nog kunnen verkopen. Casimero en Varane zie ik alleen naar S-A gaan gezien het astronomische loon dat ze verdienen.

Bij Sancho, zijn zijn 350K per week, ben je volledig afhankelijk van het feit of Sancho wel wil vertrekken bij United want die gaat nergens nog zo een contract krijgen.

7 december 2023 om 20:01

En dan met het geld dat vrijkomt weer middelmatige spelers halen van Ajax en hun rekening weer aanvullen. Dit keer 200 miljoen voor een type Anthony?

7 december 2023 om 16:05

Varane is echt te blessure gevoelig om voor een trainer betrouwbaar te zijn. Casemiro is denk ik ook deels door zijn leeftijd. Bijna 32, nu kan je er nog wat voor vragen.

7 december 2023 om 16:08

Op zich heb je een punt wat Case betreft maar als je daar mee in zit was het in de eerste plaats wel volstrekt idioot om 70M voor een 30-jarige te betalen.

7 december 2023 om 16:28

Het beleid bij Manchester United is vrijwel bijna ook idioot. Weinig tot geen aankopen die renderen, en kopen klakkeloos spelers lijkt me. Misschien zagen Casemiro als het laatste puzzelstukje

7 december 2023 om 16:44

Dat was het ook, helemaal als je hem wilt gaan gebruiken zoals Ten Hag voor ogen had. Maar volstrekt idioot is Utd niet vreemd blijkt wel uit de laatste windows.

7 december 2023 om 17:42

@Real dat is het natuurlijk ook. Je kan nu nog een deel van die 70 mil goedmaken of alles laten verdampen. Ook als je kijkt naar zijn huidig impact op het team.

Tja, zo'n Casemiro doet het natuurlijk aanzienlijk minder dan een Antony...

Prima coach, geen absolute top maar gewoon uitstekend in zijn werk. Wanneer op het op de transfermarkt aankomt doet de gemiddelde fan het volgens mij zelfs beter, daar is het hopeloos.

7 december 2023 om 16:11

Je moet hier natuurlijk ook in meenemen dat als united komt, clubs gewoon 2x zoveel gaan vragen.

7 december 2023 om 16:27

Zolang United het kan betalen maakt dat voor niemand wat uit behalve de voetbal fans. Probleem is eerder dat ten Hag spelers haalt die hij vervolgens niet kan laten presteren.

7 december 2023 om 16:59

@klapstoel:

Dat is een algemeen probleem voor PL clubs en heus niet alleen voor United.

7 december 2023 om 16:54

Ja van Dijk doet het minder dan Salah natuurlijk..

Wat voor vergelijking is dit nou weer.

Ik snap alleen niet wat er mis is gegaan met Varane, hij was wel wat minder geworden. Alleen de duo Martinez en Varane was toch wel aardig?

Mochten deze spelers vertrekken, hoop ik toch wel dat United Goede spelers binnenhaal. Kwalitatief is de selectie ook niet echt geweldig.

7 december 2023 om 17:25

Het is een vergelijking tussen 2 aankopen onder zijn beleid waarvan er 1 naar de uitgang wordt gedirigeerd en de ander eindeloos kansen blijft krijgen.

7 december 2023 om 18:35

Naar de uitgang gedirigeerd klinkt wel heel dramatisch. Er staat dat hij van Ten Hag mag vertrekken, en dat hij zelf ook open staat voor een vertrek. Heeft zijn meerwaarde vorig jaar gehad maar is dit seizoen al langer geblesseerd. Kan natuurlijk ook met fitheid te maken hebben, wordt ook een jaartje ouder. Ten Hag vraagt natuurlijk heel veel van zijn spelers.
En de vergelijking gaat natuurlijk mank. Je vergelijkt een nog altijd jonge buitenspeler die altijd fit is met een vrij oude defensieve middenvelder die dit seizoen de helft van de wedstrijden gemist heeft door een blessure.

Als je Varane/Casemiro kan slijten aan de Saudische competitie zou je er eventueel nog iets van terug zien. Sancho zou ik gewoon verhuren en bij goed seizoen te verkopen. Word een behoorlijk financieel verlies

7 december 2023 om 17:11

Denk dat er geen enkele Saudische clubs interesse hebben in de spelers van Man United....

Nou leuk, daar verdampt dan waarschijnlijk weer zo'n 100 miljoen

Sancho is natuurlijk hartstikke logisch want die kerel kon ook niet overtuigen bij Rangnick en Solskjaer. Daarnaast een hele slappe mentaliteit. Varane vind ik wel prima voor United maar die is wel erg blessuregevoelig, dus als je die kan slijten dan zou ik dat doen. Casemiro aan de andere kant kan echt wel van waarde zijn als die weer terug is. Vorig jaar een goed seizoen gehad en dit seizoen wat minder. Maar toen speelde United over het algemeen slecht voetbal.

Man U kan wel veel meer weg doen dan. Zoveel spelers daar die voor grote bedragen kwamen en het dan niet waarmaken. Pogba, Sancho, Maguire, Bissaka, Lukaku, Martial etc. Voorheen had je Di Maria. Antony nu is het ook niet voor dat bedrag. Het is gewoon een vreemde club! Kun je nu wel zogenaamd naar een zondebok willen zoeken maar dat zijn Casemiro en een Varane zeker niet. Maar het is wel opvallend dat ook zei niet kunnen shinen bij Man U. Opvallend!

Mag wel hopen dat ze Ten Hag dan in het vervolg niet bellen om te vragen wie hij wil halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren