Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man United lanceert plan van 100 miljoen pond om Antony én Sancho te lozen’

Laatste update:

Manchester United heeft een concreet plan gelanceerd om Antony en Jadon Sancho van de hand te doen, zo meldt The Evening Standard. The Mancunians gaven ruim 180 miljoen euro uit voor het tweetal en willen proberen een deel van dat bedrag terug te verdienen.

Waar Sancho in de zomer van 2021 voor 85 miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund, maakte Antony ruim een jaar later voor zo'n 95 miljoen euro de overstap van Ajax naar United. Beiden hebben de hoge transfersom tot dusver niet weten terug te betalen.

Sancho beproeft zijn geluk inmiddels op huurbasis bij oude liefde Borussia Dortmund. Antony lijkt het seizoen wel af te maken op Old Trafford, maar kwam in 22 officiële wedstrijden nog niet tot scoren dit seizoen. Ook gaf hij nog geen assist.

Het tweetal wordt al tijden als overbodig beschouwd door Manchester United, alleen wil de club een groot gedeelte van het aankoopbedrag, 180 miljoen euro, zien terug te verdienen. Dat moet gaan gebeuren in Saudi-Arabië, zo meldt The Evening Standard.

United wil voor beide spelers vijftig miljoen pond hebben, omgerekend zo'n 115 miljoen euro. Sancho verscheen afgelopen zomer al op de radar bij het Al-Ettifaq van Steven Gerrard. De Saudi's gingen alleen niet akkoord met een verplichte koopoptie van vijftig miljoen pond.

Door de Engelse buitenspeler nu een half jaar bij Borussia Dortmund te stallen hoopt United een deel van zijn waarde terug te verdienen. Indien Sancho zich goed ontwikkelt staan clubs komende zomer wellicht in de rij voor de flankspeler.

Ook voor Antony wacht een onzekere toekomst. De Braziliaan werd op voorspraak van Ten Hag naar United gehaald, maar kan nog niet voldoen aan de torenhoge verwachtingen. In 66 officiële wedstrijden namens United was hij acht keer trefzeker en drie keer aangever.

Casemiro en Varane
Het probleem van United lijkt echter dat niet Antony of Sancho maar Casemiro de meest gewilde speler is in Saudi-Arabië. De middenvelder, die lang aan de kant stond met een enkelblessure, heeft nog een contract tot medio 2026 op Old Trafford.

Ook Raphaël Varane staat op de nominatie om naar Saudi-Arabië te vertrekken. De kans lijkt echter klein dat United een hoge transfersom aan hem overhoudt. De Fransman heeft ervoor gekozen om geen optie in zijn contract op te nemen om met een jaar te verlengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zat te denken laatst als je ziet wat voor spelers United heeft gehaald de afgelopen jaren dan is het bizar hoe het allemaal gelopen is. Stel dat je nu middenveld had met Casemiro, Pogba en Bruno. Daarvoor dan Sancho en Rashford en Lukaku. Allemaal top spelers die bij hun vorige team geweldig waren en bij United er opeens niks van konden. Bizar hoe zo iets gaat.

23 januari 2024 om 09:51

Bij Feyenoord noemen ze dat gewoon Kuipvrees, kunnen we daar bij Man Utd ook van spreken?

23 januari 2024 om 09:58

Die spelen niet in de Kuip...

23 januari 2024 om 11:28

Zo, dat was er altijd eentje he. Met name Gabor Babos had Feyenoord op z'n lijf geschreven, maar ging finaal de mist in door die "kuipvrees".

23 januari 2024 om 11:37

die van Heerenveen over kwam ook? Larsson kan dat? Was een geweldige speler bij Heerenveen met prachtige techniek en mooie goals, maar eenmaal bij Fey faalde hij opzichtig elke week (op enkele potjes na)..

23 januari 2024 om 11:48

Als het elke week is dan is het toch geen kuipvrees, feyenoord speelt niet elke pot thuis? Dan lijkt het mij meer het niveau niet aankunnen. Volgens mij heeft hij het daarna ook nooit meer ergens echt laten zien.

23 januari 2024 om 15:44

@zlatan: ik denk dat je Larsson verwart met Lurling. Ook een linksbuiten met een prachtige techniek. Maar door een voorhistorie kwam hij met een achterstand binnen bij het legioen. Het is nooit meer goed gekomen met hem in de Kuip.

23 januari 2024 om 10:02

Het is de mentaliteit van Manchester United wat ze omlaag heeft gebracht. Neem als voorbeeld de 2-3 van man utd in Etihad een tijdje terug met Pogba. Ze waren zo boos dat city de champagne koud had gezet dat ze de boel helemaal omdraaide om vervolgens kort daarna 1-0 te verliezen van WBA op Old Trafford. Fergie sleepte die mentaliteit erin en hield dat vol tot op de laatste dag, vandaar dat ze ook die successen hebben geboekt.

Daarnaast noem je zo'n Rashford, maar wat een amateur is dat zeg. Speelt 2/3 wedstrijden goed, laat vervolgens niks meer zien en als hij kritiek krijgt trekt hij de racisme-kaart.

23 januari 2024 om 10:06

Ja de mentaliteit van die hele club is gewoon verziekt maar aan de spelers die zijn gehaald ligt het niet. Ook Rashford heeft echt wel laten zien een hoog niveau aan te tikken. Je hebt opgegeven Varane, Pogba, Casemiro, Bruno, Sancho, Lukaku gekocht. Dat zijn toch spelers die je normaal gesproken kampioen maken.

23 januari 2024 om 10:08

Ik ben er ook bang voor. Hoewel ik het gek vind, want bij Ajax eiste Ten Hag echt een enorme professionaliteit.
Ik vrees toch allemaal egootjes bij United. Misschien goed om al die aankopen te laten gaan en rustig aan op te bouwen. Alleen krijg je daar bij United niet de tijd voor.

23 januari 2024 om 10:55

Grappig hoeveel onzin mensen over een speler kunnen roepen. Een amateur die voor een top 6 club speelt en international is. "Speelt 2/3 wedstrijden goed". Wel knap als je in 3 goede wedstrijden 31 doelpunten en 11 assists in kan maken. "Laat vervolgens niks meer zien " klopt helemaal. "Als hij kritiek krijgt trekt hij de racisme kaart" nee vriend. Hij mist een penalty waarna hij door tienduizenden Britten wordt afgemaakt waaronder bedreigd en racistisch bejegend (waar mensen door een rechter uiteindelijk veroordeeld worden). Maar jij draait het natuurlijk om, het slachtoffer wordt de dader. Hij trekt de racisme kaart.

23 januari 2024 om 11:15

Nee dit zijn helemaal geen spelers die je kampioen maken. Rashford heeft heel zijn leven niet constant kunnen zijn. Sancho is echt niet zo een topper. Presteren bij Dortmund is wel wat anders dan bij United. Casemiro heeft al zijn beste tijd gehad en het tempo is te hoog voor hem in de premie league. Pogba is ook een mooi weer voetballer. Het is geen fifa.

23 januari 2024 om 11:40

Ferguson Had altijd 3 spelers met winnaarsmentaliteit en dan pas voetbalkwaliteit. Liefst gecombineerd. In een team van Feguson liepen er altijd 3 klootzakken rond. Spelers als Stam, Keane, Giggs, Vidic, Tevez. En spelers als Anderson en Nani redden het toen ook niet.

23 januari 2024 om 13:26

Nou ja, je ziet dat Bellingham (die vergelijkbaar presteerde bij Dortmund in de Bundesliga) geen moeite heeft om op topniveau te presteren, het blijft een rare zaak.

23 januari 2024 om 13:31

Sancho heeft bij Dortmund op een hoger niveau gespeeld dan het niveau waarop United heeft gespeeld sinds hij er is dus dat ik altijd zo’n dooddoener.. Haaland en Bellingham hebben anders weinig moeite om buiten Dortmund ook te presteren.

23 januari 2024 om 10:19

Het probleem is dat de kern bij United niet de juiste mentaliteit en houding heeft. En voor wat voor reden dan ook verlengen ze daar zelfs contracten van spelers die niet goed genoeg zijn. Ik vraag me oprecht af waarom bijv. Martial zo lang heeft kunnen blijven. En laten we niet beginnen over Phil Jones.

23 januari 2024 om 10:41

.......... Tja dat komt door het mismanagen Zonder structuur is zelfs de beste speler ter wereld waardeloos. Zie je nu heel veel.

23 januari 2024 om 11:04

Bij united klotst geld geld gewoon tegen de muren, terwijl het niet goed wordt gebruikt. Dit vertaald zich naar de spelers. Jongens als Jones, Lingard, Martial etc. verdien(d)en een ongekend bedrag. Anthony wordt gehaald voor 95 miljoen. Wat denk je dat dit doet met zulke spelers? Deze jongens hebben de kwaliteiten om derde keus te zijn op hun positie maar krijgen betaald als topspeler.

Dit gaat nergens over. Je moet gretige jongens hebben in je selectie die de eerste keuze scherp houdt, zoals spelers als garnacho, dalot en mainoo dit doen of voorheen deden.

United moet echt een grondige schoonmaak houden en een paar gerichte aankopen doen. dat scheelt enorm. Maar ik weet niet wie er verantwoordelijk is voor het transferbeleid, maar als je telkens spelers blijft aankopen als Mount, Anthony of AWB dan is het kansloos.

23 januari 2024 om 13:03

Volgens mij is het probleem bij Manunited het gebrek aan goed technisch beleid. Ze kopen namen, maar denken verder niet na of ze wel in het elftal passen. Het heeft ook een hoog 'kijk ons eens' gehalte....

23 januari 2024 om 13:32

Mount en Wan Bissaka zijn toch prima aankopen in principe? De vraag is waarom het er niet uit komt bij spelers die bij hun vorige club uitblinkers waren. We hebben het bij Mount bv over de beste speler van Chelsea van 2020 en 2021, die nog jong is bovendien. Bij Sancho over een speler die op jonge leeftijd vier seizoenen lang de Bundesliga aan gort schoot. Wan-Bissaka was ook een enorm talent (en is op zich een prima rechtsback). Dit zijn allemaal spelers waarvan je zou verwachten dat ze bij elke andere club direct op topniveau aanhaken.

23 januari 2024 om 16:13

Niet voor deze bedragen. Als je je in de situatie van Man u begeeft en je krijgt een transferbudget met limiet dan moet je hele goede en vooral gerichtte aankopen doen om jezelf te versterken. Als je vervolgens 70 miljoen uitgeeft aan Mount ben je niet goed wijs. Je hebt je beste speler en aanvoerder op die positie staan terwijl er voorin een fidgetspinner staat.

23 januari 2024 om 11:32

Lukaku is nooit een absolute topspits geweest, Rashford, Sancho en Pogba hebben allebei motivatieproblemen waar je niks aan doet. In potentie goede spelers maar komt er toch niet uit. En ja Sancho zal het best goed doen bij Dortmund maar dat is grotendeels niveautje minder.

23 januari 2024 om 11:53

Lukaku bij Inter is top. Lukaku voor België is top. Hij is met 83 doelpunten topscorer van nationale elftal aller tijden. Daar komt geen Nederlandse speler bij in de buurt.

23 januari 2024 om 13:40

Ik vind die tendens om de passage van Lukaku bij United een mislukking te noemen altijd zo dubbel.
Het was niet zijn allerbeste periode, maar hij scoorde 42 keer in een goeie 90 wedstrijden. Dat is toch niet verkeerd. En dat in een team dat niet draaide én met oa Zlatan als concurrent.

23 januari 2024 om 15:25

Dat krijg je dus als je zonder enig plan in het wilde weg spelers koopt. Overigens denk ik ook niet dat het allemaal met United te maken heeft. Wel veel, maar niet alles.

Lukaku kreeg het bij Chelsea ook niet voor elkaar en Sancho is er inmiddels wel achter dat de Premier League toch even andere koek is dan de Bundesliga. Rashford is eigenlijk altijd wisselvallig geweest. Die is hooguit een halfjaar een keer goed en valt vervolgens weer ver terug.

Een speler kan nog zo goed zijn, maar hij moet ook passen bij de ploeg waarin hij speelt en bovenal; hij moet geschikt zijn voor de competitie. Zeker in de Premier League is dat laatste een belangrijke factor. Tenzij je iets speciaals hebt of gewoon consistent een erg hoog niveau haalt, kan dat je maken of breken in de PL.

Is Antony niet een optie voor Ajax om te huren? Zelfde idee als wat ze bij Sancho doen.

23 januari 2024 om 09:57

Zou ik top vinden, maar dat zal denk ik heel duur zijn.

23 januari 2024 om 09:59

Antony zou zelfs in deze vorm van meerwaarde kunnen zijn.

23 januari 2024 om 10:27

Ik zou het zeker toejuichen, alleen dat gaat hij niet doen denk ik.

23 januari 2024 om 11:25

22 wedstrijden en 0 goals en 0 assists, dat is wel echt een bizar slechte statistiek. Het is dat de huidige vleugelaanvallers bij Ajax ook niet thuisgeven, anders had ik als Ajacied zeker niet Antony terug gewild.

23 januari 2024 om 13:46

En dan te bedenken dat hij in zijn eerste 3 premier league wedstrijden scoorde, waaronder tegen Arsenal en City. Daarna alleen maar ellende

23 januari 2024 om 13:19

Als voetballer leuk, alleen krijg je dat gezeik met die ex-vriendin van hem er ook bij. Denk dat je je als Ajax zijnde na Promes en Overmars niet nog een probleemgeval op de hals wilt halen

23 januari 2024 om 15:27

Hoeveel salaris wil je wel niet betalen? Die jongen verdient meer dan 10 miljoen pond per jaar. Zelfs als je hem voor een kwart daarvan kunt huren, betaal je je gek aan salaris. Dat moet je niet willen voor een speler die ook bij Ajax een vrij matig rendement had. Je kunt het seizoen ook prima overbruggen met Berghuis en Bergwijn op de flanken.

Als je daar 100 miljoen voor kunt krijgen moet je dat als United zijnde natuurlijk meteen doen. Voegen niets toe aan het elftal behalve een flinke last op het salarishuis.

23 januari 2024 om 15:31

De kans is alleen onwijs klein dat je ze voor dat bedrag slijt. Dat was al een opgave geweest als ze een laag salaris hadden. Die jongens verdienen samen zo'n 24 miljoen pond per jaar(!). Sancho zou je nog een aardig bedrag voor kunnen vangen mits hij genoegen neemt met een veel lager salaris bij een nieuwe club (mits hij zich in de kijker speelt bij Dortmund), maar Antony raak je aan de straatstenen niet meer kwijt. Die verdient bijna 10,5 miljoen pond per jaar, heeft nog een contract tot 2027 en maakt werkelijk 0 indruk. Als je van die jongen af wilt, is de kans groot dat je dat contract af zal moeten kopen.

Zou fantastisch zijn als ze "zoveel" terug kunnen pakken. United staat uberhaupt niet bekend om hun onderhandelingen bij aan- en verkopen. Iets waarvan ik zo hoop dat het onder nieuw bewind beter kan worden.
Als je niet 2x teveel betaald voor spelers kun je 2x meer spelers of 2x zo goede spelers halen

23 januari 2024 om 11:00

Free prem... heeft hij weer een ban

23 januari 2024 om 14:49

Volgens mij heeft hij een permanente ban

23 januari 2024 om 11:39

Helemaal eens. Ik kom hier voornamelijk voor de reacties van Prem. Ik mis hem ook.

23 januari 2024 om 15:35

Niet alleen dat, maar je kunt je zowaar ontdoen van miskopen waardoor je nog een deel van de investering terug kunt krijgen en ruimte kunt maken in het salarishuis zonder dat het geld kost. Zo'n Antony raak je bijvoorbeeld echt niet meer kwijt, tenzij je het contract afkoopt. Tja, dat schiet ook niet op. Van Martial had je ook allang af kunnen zijn als hij een marktconform salaris had gehad. Datzelfde geldt voor jongens als Van De Beek die ook al richting de 6,5 miljoen pond per jaar gaan.

Sancho die kan je nog wel makkelijk slijten voor 50 miljoen als die bij Dortmund weer op gaat leven. Het probleem is Antony. Ik zie werkelijkwaar geen enkele reden waarom een club uberhaupt hem wil hebben. Kwaliteit heeft hij niet. Marketing technisch is hij ook nauwelijks iets waard, dus zou niet eens weten waarom Saudi-Arabie uberhaupt geld in hem wil steken.

23 januari 2024 om 10:42

.......... Die vent is geen eens 20mil waard. Die raken ze aan de straatstenen niet kwijt. Niet zonder 80%+ verlies te pakken

23 januari 2024 om 15:41

Sancho kan ook nog wel een probleem worden hoor. Die verdient bij United 13,5 miljoen pond per jaar of zo. De duurste speler van Dortmund verdient misschien hooguit 10 miljoen euro (= zo'n 8,5 miljoen pond). Je gaat van een Sancho ook geen grootverdiener maken als hij net geflopt is in de PL en naar verluidt mentaliteitsproblemen heeft.

Verder is dat echt een heel groot verschil. Van Martial komen ze ook niet af. Het is allemaal zo makkelijk niet; de situatie waar United in zit. Zelfs als zo'n jongen zich in de kijker speelt en een club legt nog een leuke transfersom neer, kijk je nog altijd tegen een gigantisch salarisverschil aan.

De Saudis smijten met geld maar zo gek zullen ze toch ook niet zijn? Mocht United het geld voor deze 2 terugverdienen dan zou het de deal van de eeuw zijn en mag er een standbeeld komen van degene die het voor elkaar weet te boksen.

Wie gaat er nu nog 50 miljoen voor Anthony betalen? Volledig door het ijs gezakt. 0 goals of assists in 22 wedstrijden is wel heel erg dramatisch.

Ik kijk uit naar de reactie van Gary Neville. Neville was de eerste die begon te schreeuwen dat er illegale dingen gebeurde toen Chelsea afgelopen zomer een aantal spelers (onder de marktprijs) aan Saudi-Arabië verkocht, er moest een onderzoek komen want "de Arabieren hielpen Chelsea! Dat moet komen omdat ze aandelen hebben in Clearlake, het moet!"
Billenmaatje Carragher volgde snel met roeptoeterij maar was eigenlijk bijna net zo snel weer stil toen Liverpool de grote belachelijke bedragen kreeg toegestopt voor een lading matige spelers.. Het zou mij enorm verbazen als Neville nu ook vooraan staat te dringen om zijn meninkje rond te spuien.

Je mag blij zijn dat je nog 40 miljoen kan krijgen voor Antony. Die kerel is volledig door het ijs gezakt. In een jaar tijd heeft die maar 1 goal gemaakt en geen assist in de Premier League. Dat is gewoon belachelijk slecht. Ook kan die natuurlijk geen mannetje passeren als buitenspeler. Dan is het wel heel beperkt. Ze mogen inderdaad hopen dat Sancho een prima seizoenshelft draait bij Dortmund. Maar 115 miljoen euro krijgen voor die twee lijkt me sterk. Ook Saudi clubs gaan dat niet betalen. Die betalen alleen maar belachelijke salarissen en niet echt transfersommen.

23 januari 2024 om 15:43

Het lijkt me sterk dat een club 40 miljoen euro neer gaat tellen voor 0 goals en 0 assists. Dan maakt het niet eens meer uit dat z'n rendement vorig jaar nog enigszins om aan te gluren was. Tel daar het salaris bij op en dan raak je die jongen echt niet kwijt tenzij je het contract afkoopt. Die verdient gewoon 10,5 miljoen pond per jaar. Zelfs als je genoegen zou nemen met 15 miljoen euro, kom je niet van Antony af. Die gaat echt geen 70 procent inleveren.

is 50 miljoen voor een speler die in Engeland volledig mislukt is en die zelfs in de ED geen buitengewone statistieken had niet veel te veel ?

23 januari 2024 om 15:46

Die raak je voor de helft daarvan niet kwijt. Dat salaris is gewoon veel te hoog. Dat snappen ze zelfs bij United inmiddels vast wel, maar je kunt ook moeilijk zeggen dat je hem het liefst gratis de deur uit laat lopen. Tenzij United het verlies pakt en dat contract voor relatief gunstige voorwaarden af kan kopen, is de kans groot dat ze pas van Antony af zijn als zijn contract afloopt in 2027.

23 januari 2024 om 22:31

Als hij tot 2027 blijft zitten en niet blijft presteren kun je hem nu beter gratis weggeven.

United heeft gewoon winnaars, vechters en leiders nodig. Spelers als Martinez, Casemiro en Bruno zijn cruciaal. Maar we hebben er te weinig van. Veel spelers zijn te lief en vaak te bang in duels. Ik mis daar vaak de overtuiging en het zelfvertrouwen.
Ook is er echt een creatieve impuls nodig, want zonder Bruno zal er zelden een splijtende steekbal te zien zijn.
ON: Sancho het liefst zsm lozen, die heeft geen vuur in zich en lijkt mentaal ook niet heel sterk te zijn.
Antony heeft wel vuur in zich, maar die is ook te licht en trekt zijn voet terug als het erom spant. Verdedigt ook mee en werkt hard, maar is ook kwalitatief gewoon niet best.
Hopelijk kunnen we er nog een leuke cent voor terugkrijgen en daarvoor eens iemand halen die wel slaagt.

23 januari 2024 om 15:52

Je mist ook gewoon veel kwaliteit. Sowieso heb je een groot probleem als Rashford je beste aanvaller is. Dat mes snijdt zelfs aan twee kanten. Je moet hem belangrijk maken om hem uberhaupt te laten renderen, maar heb je een aanvaller die de ballen opeist, verzuipt Rashford waarschijnlijk. Die heeft specifieke omstandigheden nodig om te renderen en zelfs dan is hij wisselvallig.

Ook die verdediging mist allereerst kwaliteit, maar met name de backs sluiten niet aan op de andere twee linies. Het complementeert elkaar gewoon niet. Het is ook heel moeilijk om dat snel veel beter te krijgen, want dat salarishuis puilt uit en zie maar eens van die spelers af te komen met salarissen boven de 10 miljoen pond. Zelfs een aantal tribuneklanten verdient nog meer dan 6 miljoen pond. Da's echt te gek voor woorden.

23 januari 2024 om 16:39

Zeker weten missen we kwaliteit. Soms denk ik: Hoe ga je van een tijdperk met Rooney, Ronaldo, Tevez, Berbatov in de aanval naar 0 echte toppers?
Bij de verdediging heb ik het idee dat alleen Shaw en Martinez snappen hoe ze moeten spelen en Shaw is helaas blessuregevoelig. Dalot en Wan Bissaka klooien altijd maar wat aan lijkt het. Ik vind Dalot aanvallende beter dan verdedigend en Wan Bissaka kan eigenlijk alleen maar tacklen 1 op 1. Op rechtsback moet echt een nieuwe speler komen.
Het hoeft allemaal niet razendsnel beter te worden, maar het zou wel fijn zijn als er structureel kleine beetjes beter gaan.
Gelukkig hebben we wel nog jongens als Garnacho en Mainoo die doorbreken. Hojlund is ook nog erg jong en kan nog veel beter worden.
Qua salaris is het inderdaad ellende, hopelijk kunnen ze dat speler voor speler aanpakken. Ben benieuwd naar de veranderingen van Ineos en wat voor impact het gaat hebben.

Ik kan me niet voorstellen dat een club geld over heeft voor Anthony

Ik heb een plan gelanceerd om een relatie te starten met Dua Lipa.

Beide plannen hebben ongeveer dezelfde slagingskans.

Sancho oké maar Antony voor 50m pond, neem aan dat zelfs die Saudis niet zo dom zijn. 0 goals en 0 assists dit seizoen. Vorig seizoen ook drama en zelfs bij Ajax niet bovengemiddeld goed..

50 miljoen Pond maakt 115 miljoen Euro?

23 januari 2024 om 13:02

Twee keer 50 miljoen pond

Sancho zou je nog wel kunnen slijten, maar geen club gaat ook maar in de buurt van 50 miljoen euro voor Antony betalen. Daar ga je hoe dan ook een gigantisch verlies op maken. Daarbij is het een leuk plan, maar dat salaris zorgt er ook voor dat clubs afhaken, zelfs als de transfersom meevalt.

Sancho verdient naar verluidt 13 miljoen pond per jaar, terwijl Antony iets meer dan 10 miljoen pond per jaar verdient. Geen club ter wereld gaat dat ook maar enigszins betalen. Dat gaat geheid voor problemen zorgen.

Dat Antony voor 100mljn is gehaald zal in de boeken gaan als grootste oplichterij aan de kant van Ajax in de geschiedenis van het voetbal. Petje af. Die genieten van het geld terwijl Ten Hag zich flink bekommert

23 januari 2024 om 17:32

Ik kan je verzekeren dat Ajax niet echt aan het genieten is van die 100 miljoen als je ziet hoe dat is geïnvesteerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren