Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Deel Camp Nou dicht na spreekkoren over Ronaldo’

Laatste update:

De tuchtcommissie van de Spaanse competitie (LFP) stelt mogelijk een onderzoek in naar spreekkoren richting Cristiano Ronaldo, zondag tijdens Barcelona-Levante. Volgens AS werd er ‘Cristiano is een dronkenlap’ gezongen of geroepen gedurende de 5-0 zege die Barcelona boekte.

/

Een vertegenwoordiger van de LFP zou in zijn rapport hebben genoteerd dat er gedurende de wedstrijd anti-Ronaldo kreten waren te horen. Het competitiebestuur wil dergelijke praktijken niet en overweegt Barcelona een straf op te leggen voor het gedrag van zijn supporters. Daarbij kan gedacht worden aan sluiting van een deel van Camp Nou in één van de eerstvolgende thuiswedstrijden in de competitie.

De LFP is van plan om beelden van het gezang op te vragen en te bekijken, voordat men de zaak doorverwijst naar het anti-geweldspunt van de Primera División. Als die ook van mening is dat het gedrag van de Barcelona-fans niet door de beugel kan, volgt er mogelijk een sanctie. Het gezang werd naar verluidt ingezet als reactie op foto’s van het feest dat Ronaldo gaf ter ere van zijn dertigste verjaardag, eerder deze maand.

Moet Barcelona gestraft worden voor anti-Ronaldo spreekkoren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben zelf een Barcelona fan, maar mocht dit waar zijn hoop ik dat ze inderdaad deel afsluiten. Ik vind het helemaal niks als dit gebeurd wanneer er geen Clasico speelt. Tijdens een Clasico kan ik het wel begrijpen, maar beetje kinderachtig en triest om dit te doen wanneer Ronaldo niks met de wedstrijd te maken heeft.

16 februari 2015 om 17:48

Ach, ik snap eigenlijk de ophef niet. De uitspraken zijn vrij onschuldig imo. Zn familie wordt niet beledigd, er worden geen ziektes toegewenst etc. Als dit al niet mag draven ze echt te ver door!

16 februari 2015 om 17:51

Zijn vader was toch alcohol verslaafd? Dan snap ik wel dat het hard aankomt

16 februari 2015 om 18:04

Zijn broer toch? Of beiden?

16 februari 2015 om 18:06

Als hij dat dan echt zo erg zou vinden, dan zou die zelf niet drinken. Kom op hey, wat is hier nou weer erg aan. Ronaldo is een dronkenlap.. so what.. sorry, ik vind het initiatief goed om spreekkoren aan te pakken, maar je kan ook overdrijven.

16 februari 2015 om 18:09

In zijn familiekring was dit een groot probleem, mede daarom begrijp ik zeker dat er een onderzoek wordt ingesteld.

16 februari 2015 om 18:15

Zijn vader is gestorven door een alcohol verslaving trieste fans hoor

16 februari 2015 om 18:17

Ronaldo's vader is overleden door een alcohol probleem. Ook zijn broer is alcohol verslaafd. Cristiano heeft zijn broer een management functie gegeven in zijn museum, om hem zo bezig te houden, waardoor zijn broer wegblijft van de alcohol.

CR7 heeft alcohol in zijn leven afgezworen door deze ervaringen en om die reden drinkt hij naar mijn weten ook geen alcohol. Onbewust of bewust, zijn dit dus erg pijnlijke uitspraken.

16 februari 2015 om 18:36

hij drinkt zeker weten geen alcohol nee

16 februari 2015 om 18:40

Hypocritie, selectieve verontwaardiging, censuur. Belachelijk als ze hier gestraft voor worden

16 februari 2015 om 18:57

Toch is het een onnodige uitlating en gevoelige onderwerp aangezien hij er slechte ervaring mee heeft. En zoals ik eerder aangaf is dit niet gebeurd tijdens een Clasico, maar een wedstrijd waar Ronaldo niks mee te maken heeft.

16 februari 2015 om 19:03

Elke wedstrijd? Wist niet dat Real elke wedstrijd tegen Barcelona speelt?

16 februari 2015 om 19:10

Sorry maar als profvoetballer sta je eenmaal in de picture..dit soort dingen gebeuren overal en de hele dag. Wat als dit in Bilbao was gezongen? Sorry hoor, vind dit heel ver gezocht en niet zo aanstoot gevend. Het zijn geen oerwoudgeluiden of wat dan ook. Het is niet massaal gezongen door het publiek en wat mag je dan wel zingen? Anders gezegd, denk dat niemand het ook gehoord heeft behalve die LFP waarnemer, anders had dit gisteren al op Voetbalzone gestaan. Het gaat nergens meer om en mogen ze straks alleen nog maar Hup Messi, pas op dat je schoenen niet vies worden Xavi roepen. Als de LFP hier ook een straf op zet, zijn ze flink bezig het te laten escaleren, niet helemaal de bedoeling. Word niet met ziektes gezongen niks en ik vind ook dat zo'n Ronaldo meer prive moet beschermen.

16 februari 2015 om 20:00

Heb een tijdje in Spanje gewoond. Maar heb zelden zulk kinderachtig volk gezien als de Spanjaarden. Of het nu is omtrent opmerkingen op de tribune bij voetbal, tennis of formule 1 . Op het gebied van sport is het best misselijk en onsportief volk. Het alsmaar vallen, schwalbes, kaarten vragen, kaarten aannaaien is ook nergens zo erg als in de primera division. Het is allemaal een beetje achter de ellebogen.

Ik heb in Barcelona gewoond, weet niet of het overal zo is, maar daar was het in ieder geval heel erg.

16 februari 2015 om 20:56

@barca38 enkele maanden geleden zijn er madrid supporters gebanned omdat ze messi beledigde en dit kwam rechtstreeks van madrid zelf.

16 februari 2015 om 22:04

@jdg84
Ronaldo drinkt geen druppel alcohol. Ken je feiten voor je iets roept. Hij drinkt niet omdat zijn vader door alcohol gestorven is zoals door velen vermeld. Jij vindt het ovetdreven. Ik deel je mening niet. Waarom die haat jegens Ronaldo terwijl hij zelfs niet op het veld staat. Heb de supporters van Real dit nooit zien doen. Als er ophef is is het precies de laatste altijd uit het kamp van Barca. Echt kinderachtig dit.

16 februari 2015 om 22:09

@princenaz
Stond Messi op het veld of niet toen de beledigingen plaats vonden? Als dat zo was is het niet te vergelijken. Als de supports van Barca dit hadden gedaan wanneer Ronaldo op het veld stond vind ik dat het moet kunnen zolang het binnen de perken blijft.

16 februari 2015 om 22:22

Hij drinkt zelf ook niet, het ooit zo mooie Barca word meer en meer verpest door dit soort randzaken

17 februari 2015 om 10:20

@quickboyz
Ik heb zelf 3 jaar bij Valencia in de buurt gewoont, en ben het helemaal met je eens. Zelfs in de ''zondag'' league (waar ik in speelde) gebeurde dat

17 februari 2015 om 10:40

@toumi
neen messi stond niet op het veld, was een wedstrijd dat real ruim aan het winnen was als ik mij nog goed herinner.

16 februari 2015 om 18:15

heb je de real aanhang dan nooit gehoord? die zeggen elke wedstrijd p*** barca p*** barca.
maakt niet uit tegen wie ze spelen. als barca hiervoor gestraft word is het dikke onzin.tenslotte doen andere clubs dit ook waaronder real zelf .

16 februari 2015 om 18:21

je snapt er vrij weinig van. dit is een persoonlijke aanval op Cristiano, daar heeft het feit dat madridista's puta Barca schreeuwen niks mee te maken aangezien dat om een club gaat, terwijl dit een persoonlijke aanval is op een slecht punt in iemands verleden.

16 februari 2015 om 18:21

Ronaldo pakt Barcelona wel in Camp Nou voor deze kinderachtige kreten van de fans.
Calma calma Ronaldo mister koelbloedig.

16 februari 2015 om 18:34

Dus? Alsof ze bij Madrid nooit wat zingen over Messi. Dan moet je hen ook aanpakken. Ik vind dit nog vrij onschuldig. Dat er iemand in zijn familie alcohol problemen had betekent niet meteen dat ze het daarvoor doen. Er is een link maar een straf opleggen op basis van een vaag vermoeden kan ook niet.
Er zijn bij voetbalwedstrijden ergere dingen gezongen (racistische dingen) daar worden zelfs niet altijd straffen voor uitgedeeld. Dan vind ik het niet terecht dat je dit wel bestraft en ergere zaken onbestraft laat.
Ik blijf bij het punt gelijke monnikken gelijke kappen. Alles gelijk behandelen en niet met 2 maten meten. Als er dan een straf komt is het ten minste beter te begrijpen.

16 februari 2015 om 18:36

Komdan, mister koudbloedig? Dat zien we de laatste wedstrijden inderdaad. Koudbloedig slaan en schoppen en niets presteren. In toekomstige wedstrijden komt het misschien wel maar de laatste tijd is het toch alles behalve mister koudbloedig.

16 februari 2015 om 18:36

Ik ben het met je eens voor een deel. Dit is niet gebeurd tijdens El Clasico waar Real fans dat wel eens roepen en ook gebeurd dit andersom, maar dit is niet Barca naar Real, maar Barca fans naar Ronaldo wat onnodig is.

Mocht Real het zelfde doen over Messi of andere Barcelona spelers dan moeten zij ook bestraft worden op de zelfde wijze.

16 februari 2015 om 18:38

Noem een voorbeeld wat zingen ze in bernabue over messi.

Je argument is niet zo sterk.

16 februari 2015 om 19:17

Hoezo is mijn argument niet zo sterk? Jij weet net zo goed als een ieder dat tijdens wedstrijden van alles word gezongen, over spelers én de scheids. Of dat nu Barca, Real, Atletico of Eibar. Het komt overal voor, de mate verschilt maar het gebeurd. En als er bestraft wordt dan moet dat gebaseerd zijn op gelijkheid. Persoonlijk vind ik echter dat er niet op elke slak zout gelegd moet worden. Ronaldo is een volwassen vent die door zijn houding gehaat en geliefd is bij velen. Dan weet je dat je dit kan verwachten. Datzelfde geld voor Messi en elke andere speler. Als er nou echt racistische leuzen geuit worden dan moet men daar wat aan doen en straffen uitdelen, dat is niet meer dan logisch.
Dit zijn zaken die vind ik echter niet zo erg dat er straffen voor uitgedeeld moeten worden. Je moet ook iets kunnen verdragen, al is het soms niet even leuk. Moet er voor iedere belediging die iemand uit naar een ander de politie bijgehaald worden? Er moet ook wat acceptatie zijn dat je niet alles kan aanpakken en dan kun je beter de echt erge dingen aanpakken dan dit soort zaken. Dat is echter mijn mening.

16 februari 2015 om 19:29

Precies hij kiest zelf deze weg van leven, waar robben totaal andere kant uit is gegaan. Robben werd ook nadrukkelijk gevolgd in Madrid, maar we weten nagenoeg niks over hem. Het is juist wat jezelf kwijt wilt. En ja, dan krijg je haat en nijd reacties. Hij wil in de spotlights staan, dan krijg je dit.

16 februari 2015 om 20:20

@jerrdista
Het is vaak voorgekomen dat er in het Bernabeau over Messi is gezongen. Hij werd dan uitgemaakt voor autist of verstandelijk beperkte. Daar is al wat enig ophef over geweest. Ik weet niet of RM daarvoor gestraft is, maar volgens mij niet. Zou nu een beetje hypocriet zijn het wel bij Barca te doen. Niet verrassend uiteraard.

17 februari 2015 om 01:20

@tmmo

Real heeft deze supporters zelf gestraft. Dat wordt natuurlijk alleen niet in de mainstream media verteld.

Niet verrassend uiteraard. Altijd heeft Madrid het gedaan toch. Vingers wijzen is makkelijk vooral als het over iets gaat wat je zelf net hebt gedaan.

Het is ook hypocriet als een moordenaar een moordenaar, een moordenaar noemt. Veranderd daarentegen niks aan het feit dat het een moordenaar is.

17 februari 2015 om 11:05

is dat moeilijk? Rondlopen met oogkleppen?

Eerder deelde Real straffennuit aan Real aanhang bij spreekkoren over Messi en Barcelona. Zou wel zo netjes zijn als Barcelona zelf ook op zou treden tegen soortgelijke praktijken.

16 februari 2015 om 18:11

Als het gelijkwaardige spreekkoren zijn, volledig gelijk. Maar moet wel een beetje gekeken worden naar wat er is gezegd. "Messi is een dwerg" zal vast niet bestraft worden lijkt me..

Waarom moet Barcelona gestraft worden? Overal waar Ronaldo komt word hij beledigend vooral spreekkoren over zijn moeder en zoontje. Dat is al jaren bekend. Soms vraagt hij er ook om en nee tuurlijk is het niet goed te praten als je zulke teksten gebruikt, maar ik vind hem echt een provocerende voetballer. Kijk naar die rode kaart en dan wrijven over je embleem.

Aan de andere kant laat hij ook vaak genoeg zijn voeten spreken des te meer respect voor hoe hij presteert. Als Barcelona hiervoor gestraft word zou je Bilbao en Atletico als voorbeeld ook moeten straffen.

16 februari 2015 om 17:53

Omdat deze wet sinds kort is ingevoerd.

16 februari 2015 om 17:57

Meen je? Apart ja. Alsnog vind ik dit niet echt zware teksten. Beledigende spreekkoren over je familie of racisme vind ik veel erger.

16 februari 2015 om 18:23

dit is over zijn familie. zijn vader is gestorven aan een drankprobleem en zijn broer heeft het probleem ook al van voordat Ronaldo prof was.

16 februari 2015 om 19:49

Ga niet zo zitten janken man. Ze doelen op alle ophef rondom zijn feest waar hij als een dronkenlap karaoke zat de doen. Ik vind dit alleen maar grappig.

16 februari 2015 om 18:47

Je bent ook echt zelden op een zinnige post te betrappen is het niet? Overal waar hij komt? Buiten het feit of het klopt of niet is dat juist het droevige natuurlijk.. Hij was er helemaal niet. Provocerende speler? Kerel toch als je echt meent wat je zegt is er toch iets heel ernstig mis gegaan bij je opvoeding. Je bent natuurlijk een randdebiel als je dit soort dingen zingt en je bent een heel klein debieltje met een minderwaardigheidscomplex als je dit zingt als hij er helemaal niet Bij is. Begrip hiervoor tonen maak je jezelf ook niet echt geloofwaardig van natuurlijk.

Verder ben in het wel eens dat het dwijlen met de kraan open is om dit te bestraffen en is dit niet iets wat exclusief is van Barcelona. Er zijn mensen die dit goed willen praten en zolang dat het geval is is het gewoon een maatschappelijk probleem.

17 februari 2015 om 01:32

@raffaello

Ligt het niet eerder aan jou dat je hem als provocerend ervaart? Het kan naar mijn weten niet aan hem liggen. Hij is zichzelf. Het zal toch niet zijn dat iedereen die buiten jou idee van de status quo valt, als provocerend wordt gezien? Bij veel mensen is dit veelal de waarheid. Je kan me veel zeggen wat je irritant vindt aan hem maar dat ligt puur aan jou niet aan hem.

Ik vind het ook enigzins schrijnend dat je het enigzins oke vindt dat mensen hem voor alles uitmaken. Ik kan het je niet kwalijk nemen. Als het over tieners op school gaat die systematisch een mede-klasgenoot elke dag voor sukkel uitmaken is het oke maar als Ronaldo door een heel stadion, waar hij niet eens, speelt voor de ergsre dingen wordt uitgemaakt waarbij al zijn familieleden, dood of levend, bij betrokken worden is het oke?

Oh ja ik was bijna vergeten dat dit om beroemdheden gaat. Als het om beroemdheden gaat, die jou toch nooit op je ongelijk kunnen wijzen in je gezicht(aangezien mensen dan altijd opvallend stil zijn, vooral bij beroemdheden(more like omg it's..) is het gedoogd die mensen de grond in te boren.

Want dat is het leven van een publieke slaaf. Entertain ons en gedraag je, anders o wee.

Pfoe,.."een dronkenlap". Erg hoor.

Als er bij Ajax over een keeper in Den Haag wordt gezongen, is er niets aan de hand

16 februari 2015 om 17:54

Of Immers met zijn 'we gaan op jodenjacht'

16 februari 2015 om 18:03

Compleet kromme vergelijking, maar dat zul je zelf toch ook wel snappen.

16 februari 2015 om 19:44

Was dat niet juist wél onder de tuchtcommissie geweest destijds?

16 februari 2015 om 19:57

Sorry het was gewoon het eerste waar ik aan dacht

Zou echt bullshit zijn om de club hier voor te straffen, tenzij het om racisme zou gaan natuurlijk maar dat lijkt me onwaarschijnlijk

16 februari 2015 om 17:52

Jammer genoeg willen de voetbalbonden alleen maar theater publiek in de stadions.

16 februari 2015 om 21:36

Volgens mij kan je perfect sfeer creëren zonder mensen te beledigen of uit te schelden. Ik zou graag weten waartoe zo'n spreekkoor over Ronaldo in een match van Barcelona leidt?
Gaat Barcelona daardoor beter spelen of zo?

17 februari 2015 om 01:53

Geen idee, ik vind het belachelijk.. Ze speelden geen eens tegen Real! Waarom zo'n Ronaldo dan extra aandacht geven!? Sanctie lijkt me op zn plaats..

Als men in Nederland dergelijke criteria zou hanteren dan kon je het hele seizoen zonder publiek spelen. Een dergelijk spreekkoor is nou niet diep beledigend.

En terecht, in plaats van te steunen ga je Ronaldo uitfluiten. Ik vond hem best goed spelen, alleen scoorde hij niet. Gaf veel ballen af, dacht meer in teambelang.. Als er iemand ego is, is dat Bale wel.

16 februari 2015 om 17:59

Het is Barcelonapubliek he

16 februari 2015 om 18:00

Misschien volgende keer eerst de tekst lezen? Het gaat over Barcelona fans...

16 februari 2015 om 18:40

Lachwekkende reactie ook van jou, tekst niet gelezen en onzin uitkramen hoe erg kan je zinken zeg.

17 februari 2015 om 01:54

Waarschijnlijk wilt hij zijn reacties omhoog halen o.i.d. haha

OT: geef Ronaldo geen extra aandacht, is toch helemaal niet nodig!?

Als er zo over Messi gezongen zou worden, dan zou de hele voetbalwereld gek worden. Maar nu het richting ronaldo's adres is, is het geen probleem?

16 februari 2015 om 17:59

In het artikel staat dat het wel een probleem is, waar misschien sancties op volgen

Allemaal wel een beetje overdreven dit natuurlijk.... en tijdens de clasico mag het wel gewoon, word er niets aan gedaan?

16 februari 2015 om 22:19

Er zijn verscherpte regels na het overlijden van de Depor supporter, en de vorige clasico was nog daarvoor.

Persoonlijk vind ik de allergrootste onzin ooit. Het is natuurlijk achterlijk om dit te zingen in een wedstrijd waar Ronaldo (letterlijk) in geen velden of wegen te bekennen is, hoe hoog moet het dan wel niet zitten, maar om daar nou een deel van de tribune voor af te sluiten? Ik zie het punt niet zo goed.

zijn vader is gestorven aan alcohol. dat is de reden waarom hij nooit drinkt. dus ja. om hem dan daarom uit te jouwen in een match waar hij niet aanwezig is. pff catalanen

16 februari 2015 om 17:56

Is dat zo ja? Dat wist ik niet, dat verklaart al een hoop.

Edit: ik bedenk me net dat de Zeeuw (in ieder geval in z'n Ajax-periode) altijd geconfronteerd werd met de ziekte van z'n moeder door de supporters van de tegenpartij, vooral bij AZ. Je kan wel invullen hoe dat ging. Iemand enig idee of daar ooit een sanctie voor aangetekend is?

16 februari 2015 om 19:51

Ah wacht. Dus hij was dronken van ranja op zijn feestje? Stap is uit jullie Cristianofantasy world. Het is gewoon een normaal mens en hij drinkt ook. En over die supporters. Ze lachen hem gewoon uit. Zuipt zich een ongeluk op z'n feest na een afstraffing van jewelste tegen Atleti. Ik vind dit super grappig.

16 februari 2015 om 20:45

Juan als je niet op de hoogte punt, hou dan je mond. Ronaldo heeft een hekel aan drank. Meerdere mensen in zijn omgeving zijn eraan verslaafd geweest of eraan overleden. Dit is gewoon bewust op zijn ziel trappen. Dat is gewoon schandalig en doe je niet.

Dit word toch niet gemeend of wel ? Het is niet netjes maar het valt volgens mij nog steeds onder vrijheid van meningsuiting laat ze lekker het is dat het Ronaldo is als het een speler van Levante was geweest dan zouden er geen enkele maatregelen worden getroffen.

Zo erg klinkt dit nou niet, maar wel goed dat ze het gelijk aanpakken. Dan kan het ook niet te ver gaan als ze het hier al in de kiem smoren.

Ik wist niet dat ze bij Barcelona ook zongen.

Ot: moet kunnen, ik heb wel eens ergere dingen gehoord vanaf de tribune waar helemaal niks aan werd gedaan.

16 februari 2015 om 22:17

Na de dood van de Depor supporter is er besloten keihard op te treden tegen o.a. dit soort spreekkoren, vandaar dat veel ergere dingen vroeger niet bestraft werden, maar nu wel.

Wat een totale onzin. Zingen ze hetzelfde tegen een speler van de nummer laatst is er geen donder aan de hand.

Kom er nu pas achter dat zijn pa aan alcoholisme is overleden, dan vind ik wel dat er opgetreden dient te worden.dit kan en mag gewoon niet.

16 februari 2015 om 18:01

Dat is in feite wel het geval, hij is geheelonthouder omdat z'n pa overleed aan alcoholisme. Hoe zie je dat dan?

16 februari 2015 om 18:16

Ooh nu je het zegt, wist ik niet man. Nee dan kan dit inderdaad niet.
Ga gelijk mijn reactie aanpassen.

16 februari 2015 om 18:26

Op de beelden lijkt Ronaldo op z'n zachts gezegd een tikkeltje aangeschoten, dansend en zingend met z'n hoedje op en een drankje in z'n hand. Ik weet natuurlijk niet wat er in dat drankje zat, maar ik denk dat het niet alleen limonade was.

De spreekkoren is een directe verwijzing hiernaar lijkt mij.

16 februari 2015 om 18:43

Ronaldo drinkt geen alcohol de reden waarom is meer dan duidelijk. Zo niet lees dan een paar reacties hier.

16 februari 2015 om 18:16

Zijn vader is gestorven aan een alcohol verslaving vandaar

Ik vind het vooral vreemd dat ze tijdens Barca - Levante over CR gaan zingen... heeft totaal niets met de huidige wedstrijd te maken. De haat zal wel heel diep zitten dan...

Al zou het enkel en alleen zijn om het beschadigde imago van de club enigszins op te poetsen, vanuit de club zelf maatregelen nemen tegen spreekkoren zou niet verkeerd zijn. Al moet er natuurlijk wel enigszins aanleiding zijn om de fans te bestraffen, 'spreekkoren' over dronkenschap kunnen we natuurlijk niet serieus nemen. In Brabant noemen ze dat gewoon carnaval.

Maar laten we wel eerlijk zijn, met z'n gedrag de laatste tijd heeft Ronaldo natuurlijk wel het één en ander over zichzelf afgeroepen. Daarnaast zijn dit soort teksten natuurlijk maar een schim van wat hij naar z'n hoofd krijgt geslingerd in bijvoorbeeld San Mamés. Om nog maar niet te spreken over het wekelijkse 'puta Barça' wat in Bernabéu de ronde doet...

16 februari 2015 om 18:15

Er wordt hier toch ook actief beleid op gevoerd in La Liga er zijn verschillende recente voorbeelden zo ook bij Real Madrid, die een aantal fans had gestraft voor kwetsende spreekkoren richting Messi en Barca.

Het komt op mij in ieder heel kleinzerig over als hier een straf voor zou komen of van Barca zou worden verlangd dat de direct betrokkenen een straf zouden krijgen. Het zou ook zijn doel gewoon voorbij schieten.

16 februari 2015 om 20:50

Dit is juist nog slechter voor de club. Een speler die niet eens op jouw veld speelt pakken op zijn ziel. Ze weten dondersgoed dat zijn vader eraan is overleden en zijn broer eraan verslaafd is (geweest). Dat je het zingt is erg, maar dat je het doet als die speler niet eens aanwezig is, is nog treuriger.

De club zal ongetwijfeld toepen dat altijd zij de lul zijn.

16 februari 2015 om 21:02

Kijk, die informatie was dan weer niet bij mij bekend. Als de spreekkoren daadwerkelijk zo bedoeld zijn mogen ze wat mij betreft die fans een stadionverbod opleggen. Maar je moet wel toegeven; Ronaldo lokt met z'n gedrag wel negatieve reacties uit. Dit gedrag is beschamend, maar kan me wel voorstellen dat Ronaldo met z'n arrogante gedrag een makkelijk mikpunt is.

16 februari 2015 om 22:27

Zelfs als hij dingen uitlokt kan dit niet. Die mens was daar nergens te bespeuren, dus echt zielig dit. Je zegt dat ze wekelijks puta Barca roepen in de Bernabeu. Ja klopt, maar ze viezeren niemand persoonlijk wat hier wel gebeurd. Dus vind ik het vergelijk ver te zoeken.

17 februari 2015 om 01:48

@guaporta

Mooi dat je aangeeft dat, als iemand het 'uitlokt', wat dat ook mag betekenen, dat het oke is om iemand en zijn familieleden te beledigen. Ik vind persoonlijk dat je mij nu 'uitlokt' om hetzelfde bij jou te doen en jou en je familie leden te beledigen, want je irriteert me met de manier waarop jij je uit. Dit gedrag vind ik beschamend.

Morgen zal ik langs een Voorgezet onderwijs gaan om samen met een groepje pestkoppen een jochie voor alles uit te maken, omdat ik me irriteer aan hoe die persoon is. In plaats van me af te vragen waarom ik me eigenlijk aan hem irriteer, leg ik de schuld bij hem en misschien als hij pech heeft slaan we hem ook in elkaar.

Neejoh grapje. Dit zijn natuurlijk beroemdheden en daar mag je alles over zeggen wat je wilt. Daarvoor zijn ze los van hun talenten waar ze ons ook nog mee entertainen.

Ik hoop dat morgen er iets over van Fred Rutten wordt gezegd. Ik irriteer me aan sympathieke mensen.

17 februari 2015 om 10:10

Zoals te verwachten; weer een kortzichtige reactie van Larsoboy. Om het ook voor jou begrijpbaar te maken zal ik het nog eens uitleggen; Ronaldo lokt met z'n arrogante gedrag reacties uit. Niets tegen in te brengen lijkt me, of mag je als Ronaldo de tegenstander in elkaar trapt en vervolgens z'n embleem afstoft hem niet uitfluiten?

Natuurlijk zijn dit soort teksten niet goed te keuren en zijn gezien de geschiedenis van z'n vader erg laag bij de grond; die fans moeten bestraft worden. Lees je dat nou goed? Inderdaad, ik beweer dat de fans bestraft moeten worden en keur dus het gedrag van de fans af. Vreemd hé? Als je iets verder kijkt dan je neus lang is lees je iets heel anders.

En als ik dan eens precies hetzelfde doe als jij; krijgen beroemdheden als Ronaldo een vrijbode om zich op zo'n manier te gedragen zonder dat daar enige gevolgen aan kleven? Nee. Je wordt net zo goed als ieder ander mens met de neus op de feiten gedrukt. Maar natuurlijk werkt dat niet zo volgens Larsoboy, de fans moeten zich gaan afvragen waarom ze zich aan hem irriteren.

Nogmaals; natuurlijk keur ik pesten en dit soort teksten van de fans niet goed, maar we moeten ook kijken naar de andere kant van het verhaal.

17 februari 2015 om 01:41

guaporta!

als ik iemand hier al lang niet meer heb zien reageren ben jij het wel!
genoot altijd van je stukjes bij barca topics

Los van de sancties, terecht of onterecht.. wat simpel weer van het publiek.
Het is geen ruk aan als de speler in kwestie er zelf niet bij is. Dit is gewoon stom roddelen achter zijn rug. Ongeacht club, aanhang, speler in kwestie.. dit is gewoon alles behalve mans.

Meestal worden spelers die afgekraakt worden gevreesd en bewonderd

Ik heb wat beelden gezien van de spreekkoren en inderdaad het lijkt er sterk op dat er "cristiano es un borracho" wordt gezongen door misschien 10 of 20 man (denk ik).

Maar kom op zeg, moet er hiervoor een straf komen? Het is toch gewoon een plagerige verwijzing naar z'n eigen verjaardagsfeest waar hij behoorlijk aangeschoten leek, zoals uit de beelden is op te maken. Er wordt niemand uitgescholden, er is geen sprake van racisme. Lijkt toch wel minder erg dan de Messi is a retard en F*ck Catalunya spreekkoren waarvoor een aantal Real fans een levenslange ban kregen.

16 februari 2015 om 18:15

Ben het overal met je eens behalve dat Ronaldo leek alsof hij behoorlijk aangeschoten was, want Ronaldo drinkt geen alcohol aangezien zijn vader alcohol verslaafd was en overleed.
Erg overdreven hoe er gereageerd word door de media over het feest. Zoiets organiseer je niet op het laatste moment. Je word ook maar 1 keer 30!

16 februari 2015 om 18:40

Ik kan het mis hebben, maar hij lijkt toch echt aangeschoten op de beelden die ik ervan heb gezien. Zijn mimiek is precies dat van iemand die wel een paar drankjes op heeft, maar misschien is hij zo joviaal van zichzelf.

Ook al zou hij altijd en overal geheelonthouder zijn, want ik denk dat hij hier gewoon een uitzondering heeft gemaakt, dan nog steeds lijkt het mij dat de fans hier een verwijzing maken naar deze beelden.

16 februari 2015 om 19:59

Volgens mij had Cristiano toch echt een malibu-cola in z'n handen op een van de foto's. Tijdens de karaoke-sessie leek hij ook niet echt 100%, maar ja. Limonade is natuurlijk ook gevaarlijk spul.....

Iedereen zei ook dat Cristiano geen tattoo's neemt, omdat hij bloeddonor is lol. Uiteindelijk blijkt hij ook gewoon een tattoo te hebben.

16 februari 2015 om 20:52

Een Malibu cola? Hahahaha heb je het de ober in zien doen? Hoe zie jij het verschil tussen een Bacardi cola, cola, rum cola en Malibu cola?

16 februari 2015 om 18:18

Dit is niet de 1ste keer het begint gewoon een obsessie te worden.

Hier worden elke week weer joden aan het gas gewenst en niemand doet iets, in Barcelona zingt men iets onschuldigs over Ronaldo en er moeten tribunes worden afgesloten, ik snap er niks van...

niet eens een wedstrijd tegen real, haha zo goed is Ronaldo...en zo matig de Spaanse competentie zelfs in Schotland kunnen 2 spelers niet 50x per seizoen soren

Kinderachtige publiek daar in het begrafenis genaamd Camp Nou.
Ook altijd met Ronaldo poppen in het stadion.
Het lijkt wel een obsessie aan het worden.

Een straf voor zingen Ronaldo is een dronkelap? Gelukkig zitten de mensen van die bond nooit op middennoord bij Den Haag..
Lekker boeiend dit spreekkoor.

Nou wat erg allemaal weer zeg. Pfff...

Moeilijk gedoe.... Gewoon geen aandacht geven en klaar is het.
Of gaan ze vanaf nu elke (deel) tribune sluiten als er spreekkoren tegen speler zijn?
Want dan moeten ze ook rechtlijnig zijn en alles aan pakken, dus niet alleen in het geval van Ronaldo.

Als dit echt waar is, dan hoort Barcelona een straf te krijgen. Echt kinderachtig dit.

Dan mogen ze elk stadion in Engeland onderhand ook wel dichtgooien voor supporters na z'n uitglijder vorig seizoen

Tja wouden ze het hier echt op Ronaldo mikken of op zijn vader die gestorven is aan de alcohol? Ik denk eerder optie 2 aangezien dat vrijwel heel de wereld weet dat Ronaldo geen druppel alcohol aanraakt. Zeer triestig dit! Real Madrid heeft in de tijd ook een deel van stadium moeten sluiten wegens onaangepast gedrag van de supporters. Veel club trouwens.

16 februari 2015 om 19:46

Als het optie 2 was konden ze dat veel vroeger gedaan hebben, vind je niet? Aangezien z'n vader overleden is in 2005. Hoe dan ook, je moet niet goed in je hoofd zijn om iemand zo te beledigen.

Het gaat hier om het feit dat Cristiano na de wedstrijd tegen Atlético z'n verjaardag toch besloot te vieren, en dan met de beelden die wereldwijd verspreid werden hebben ze bedacht om hem zo aan te pakken. Z'n eigen fans hebben ook wat gezegd, maar dat mag dan weer wel.

Kortom, ik kan er moeilijk in komen dat ze hem echt wilden beledigen op die manier. Het is gewoon pure leedvermaak omwille van wat er vorige week is gebeurd. Doen de Real fans ook met de Barca hymne, geven dan een eigen draai aan de tekst. Moet gewoon kunnen, zolang de ethische waarden niet worden aangeraakt.

Wat hebben de beelden van het feestje van Cristiano überhaupt te maken maken met de wedstrijd van barca tegen Levante hoe triest zyn de Barca supporters wel niet en de reacties hierop op VZ dit allemaal goed lopen te praten ik denk dat Barca supporters tog wel stiekem fan zin van Cristiano soort van obsessie is gaan worden hahahah eindconclusie straf opleggen kan niet w8 Cr7 zyn vorm terug heeft en tijdens de el clasico zyn voeten en hoofd laten spreken zielig volk barca supporters!

16 februari 2015 om 19:42

Gelijk weer veralgemenen, niet nodig.

Ik denk dat je bij elke club wel een minderheid vindt die niet spoort, daar treft de club zelf geen schuld natuurlijk. Die zal je altijd wel hebben, kan je vrij weinig aan doen.

Sorry, vind dit echt heel erg ver gaan. Ten eerste is Ronaldo al dom genoeg om zijn familie situatie er neer te gooien, want dan roep je op je zelf af. Ten 2e is geen reden voor straf, want dan kun je werkelijk voor alles een straf geven. En ga niet zeggen, hij ligt onder een vergroot glas, want dat lag Robben ook en wat weten we nu over hem? Nagenoeg niks. Het is de kant die jezelf kiest uit te gaan in je loopbaan.

oooh wat erg zeg
want een schandaal haha dit slaat echt nergens op publiek blijft publiek joh daar kan je nooit iets aan veranderen
deze weekend werd er ook over gus poyet spreekkoren gezongen door zijn eigen publiek en hij zei tja dat hoort erbij
dit word echt overdreven hoor

Helemaal onder het motto, "més que un club"... dus we hoeven er ook niet gek van op te kijken..

Maar goed, in Madrid zingen ze over Messi in Barcelona over Ronaldo. Lekker boeiend allemaal. Ze zullen waarschijnlijk bestraft worden en dan zingen ze weer en worden ze weer bestraft en dan zingen ze weer en ga zo maar door.

Als ze een deel van Camp Nou afsluiten, hoe gaat dat dan met de supporters die al een ticket gekocht hebben?

Schandalige spreekkoren natuurlijk, maar werd dit bij een speler van Celta etc. gedaan werd er niks aan gedaan. Drama beleid

Titel is weer eens misleidend, alsof het al vast staat dat er een deel dicht gaat terwijl dit nog niet eens definitief is.

Ik vind het wel grappig hoe iedereen hier heilig gelooft dat Ronaldo geen alcohol zou drinken. Oke, zijn vader is eraan overleden en zijn broer heeft er ook problemen mee, maar dat betekent toch niet dat die nooit alcohol zou drinken? Hij heeft reden genoeg om het niet te doen, en zal ook vast wel eens gezegd hebben dat die nooit alcohol zal gaan drinken, maar je weet nooit wat hij op z'n vrije avond doet. Wie weet heeft die een keer een feestje en probeert die een keer een biertje. Waarschijnlijk weet niemand dat hier van ons? Wat ik bedoel is dat degene die beweren dat Ronaldo op dat filmpje niet aangeschoten kan zijn geweest, dat nooit kunnen weten. Buiten dat om, vind ik wel dat wat de fans roepen te persoonlijk wordt gemaakt, dus gestraft moet worden. Al vind ik van die rascistische geluiden, zoals apenkreten enzo wel erger. Goed dat er tenminste wel aandacht aan besteed wordt.

Wat triest zeg...
Zijn vader is overleden door onder andere het verslaafd zijn aan alcohol. De mensheid in het voetbal is ook al verdwenen.

Echt triest

Onder het mom van ' We gaan harder optreden tegen geweld' komt Cristiano weg met twee wedstrijden na zijn gevecht op het veld, maar iemand een dronkenlap noemen kost je je plaats op de tribune de komende wedstrijden. Je kan dit bijna zelf niet verzinnen.

Ik dacht toch dat er iets bestond dat heet vreiheidsvanmenings uiting Niet Dus.het Is Maar Goed Ook Er Is Ook Nog Iets Van Respect Naar Je Medemens Zo Maar Alles Roepen Om Een Ander Te Kwetsen Kan Niet Wat Ga Je straks rijgen Als Messi Naar bernabeau gaat dan wordt ook alles naar hem geroepen geloof mij dat gaat hij niet fijn vinden wat de supporters van barca hebben gedaan daar hebben ze alleen maar zich zelf mee ik kijk graag naar barca en als barca speelt willen we toch dat het stadion goed gevuld is nog even dit die geene die zomaar van alles roepen om een ander te kwetsen is een teken van zwakte.

Ik moet er niet aan denken als straks ronaldo op 22 maart twee keer scoort tegen barca dus mensen ben voorzichtig met wat je zegt

Dit is geen aanval op een Madrid speler maar een aanval op de persoon Ronaldo. De supporters van Real zullen vast ook verschrikkelijke dingen zeggen maar in dit geval zou ik het inderdaad voor een wedstrijd sluiten. Dit is niet waar voetbal voor staat.

Privé moet ronaldo zelf weten wat die doet ik kijk naar wat die binnen de lijnen doet ik moet eerlijk zeggen dat ik heb soms irritant vindt als die niet zijn zin krijgt begint die raare fratsen uit te halen fysiek is die sterk en hij is snel vroeger was die sneller hij is ook 30 nu dus maar voetballend is die veel en veel minder dan messi is mijn mening

Tuurlijk moeten ze bestraft worden die barca fans daar moeten zich niet moeien met zo'n dingen en daar moet hun clubje maar de gevolgen van dragen.

Mensen er komt binnenkort een classico aan, en het slecht spelend real moet het tegen een Barca in topvorm opnemen. Dus er wordt nu al met modder gegooid.
Ronaldo was niet eens in de buurt, dus dit gaat helemaal nergens over. Moeten we Ronaldo nu zielig vinden omdat zijn pa alcoholist was??? boe-frikkedie-ho, er zijn mensen met veruit grotere problemen en die hebben niet het geluk dat Ronaldo heeft.
Dikke bullshit dit onderwerp.

Ik wil nog even wat zeggen over de nieuwe tacktiek van barca ik heb een paar wedstrijden van hun gezien en ik zag een paar veranderingen messi speelt nu meer aan de zijkant er wordt nu veel meer druk gezet als de tegen stander de bal heeft ze speelen direkter dus veel meer lange ballen je kan eigenlijk zeggen dat tiki taka hier mee is begraven ze tiken nog wel maar het is veel minder barca moest wel van tacktiek veranderen want de tegenstanders wisten ondertussen wel hoe ze barca moesten bestrijd de bus parkeren en counteren nu Is barca de ploeg die countert dat hebben we al een paar keer gezien nu is natuurlijk de vraag hoe ga je messi bestrijden van uit die plek waar de nu speelt toen die nog op zijn oude plek speeld konden zo wel de verdedegers en de middenvelders hem aanpaken nu staat die vaak een op een en kan dan een voor zet of een assist geven wat je ook ziet hij geeft ook nu heel veel assists dat was vroeger niet het geval kon ook niet want hij werd aangepakt ik ben aan het denken hoe je deze tacktiek kunt aanpaken ik Denk 532 opstelling nog meer verdedegen met constant 2 man op messi als de tegenstanders hier geen antwoord op vinden dan gaat barca de komende tijd weer heersen op de voetbal velden te beginnen met malaga uitslag 4 tegen 0 als barca vroeg scoort dan moet malaga vrezen

Er komt inderdaad binnen kort een clasico ik wil nog even terug komen op de laatste clasico tacktich heeft Enrique geblunderd die dag ik weet niet wat zijn op zet is geweest om met mathui te starten ipv alba hij had gewoon met alba moet starten alba is snel sterk aan de bal en komt mee op real speelde in die wedstrijd 442 met een extra man op het midden veld op het moment dat barca bal verlies leed ging madrid er over heen en dat komt allemaal Door die ene poppetje want mathui leed heel veel bal verlies in die wedstrijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren