Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cristiano Ronaldo weigert vanaf nu aanwezigheid bij ieder FIFA-gala’

Laatste update:
/

Cristiano Ronaldo is gepikeerd na de uitlatingen van FIFA-voorzitter Joseph Blatter. De Zwitser zei deze week dat Lionel Messi voor iedere moeder de ideale schoonzoon is, en dat het geen wonder is dat hij op zoveel waardering kan rekenen van zijn collega’s. Ronaldo noemde hij een ‘commandant’, hij maakte een grap over hoeveel geld de Portugees uitgeeft aan zijn kapsel en tenslotte noemde hij hem ‘ook een goede voetballer’.

Via zijn Facebook-pagina reageerde Ronaldo geïrriteerd op Blatter. “Dit laat duidelijk zien hoeveel respect de FIFA heeft voor mijn persoon, mijn club en mijn vaderland. Heel veel is nu uitgelegd. Ik wens meneer Blatter een lang en gezond leven, met de zekerheid dat hij getuige zal zijn, zoals hij verdient, van de successen van zijn favoriete spelers en favoriete teams”, sprak Ronaldo. De sterspeler van Real Madrid laat het daar volgens El Mundo Deportivo niet bij.

De Spaanse krant weet dat Ronaldo vanaf nu verstek zal laten gaan bij ieder gala dat de FIFA organiseert. De aanvaller is verbolgen over Blatters uitspraken en dat is geen wonder. De laatste vier jaar werd hij genomineerd voor de Gouden Bal, maar eindigde hij als tweede (2009, 2011 en 2012) en zelfs buiten het podium (2010). Om voortaan gezichtsverlies te voorkomen én om de FIFA een signaal af te geven, zou hij vanaf nu niet meer op komen dagen als er een prijs wordt uitgereikt, waarvoor ook hij genomineerd is.

Als Cristiano Ronaldo nooit meer op komt dagen bij een FIFA-gala, vind ik dat...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terrecht! De Bobo's van de Fifa denken maar dat ze alles kunnen maken en zeggen. Tijd voor een statement!

30 oktober 2013 om 14:06

Die blatter is echt niet honderd procent. Hebben jullie dat filmpje gezien??!! Ik zou echt een bepaald onderontwikkeld iemand beledigen als ik hem met blatter zou vergelijken. Hij kon niet eens Ibrahimovic uitspreken. Hij zei Abramovic. Wtf! En dat zo iemand de baas kan zijn van Fifa?? Wat hij daar probeerde te zeggen liet duidelijk zien dat hij geen enkel verstand van voetbal heeft. Schandalig.

30 oktober 2013 om 14:17

Hij had het ook over ene Leonard Messi.

30 oktober 2013 om 14:32

En ook over ene Abramovic(Ibrahimovic).

30 oktober 2013 om 14:35

Toch moet het ook wel een slimme man zijn. Anders houd je het toch nooit vol als leider van de grootste corrupte club ter wereld.

30 oktober 2013 om 14:36

Zijn uitspraken zijn wat ongelukkig, maar dat Real en Ronaldo hier zo over vallen, is in mijn ogen erg overdreven. Je laat je wel heel erg kennen om nu bijvoorbeeld niet meer naar een dergelijk gala te gaan.

30 oktober 2013 om 14:57

@siemenf

Fifa is nou niet echt een democratie. Met een vuist vol geld en toezeggingen voor toernooien hoef je niet eens je eigen veters te kunnen strikken om voorzitter te blijven.

On: Stuitend dat deze man nog een functie mag hebben in het voetbal. Een WK organiseren Qatar in de zomer, het slaat werkelijk alles.

30 oktober 2013 om 15:00

Hij kan gewoon niet zo goed engels praten. Hij bedoelt het goed.

30 oktober 2013 om 15:09

Precies hij moet gewoon altijd gaan en er boven staan. Als die dan nog een prijs wint dan een statement maken, maar je moet wel gewoon je eigen eer en trots behouden en gewoon op komen dagen!

30 oktober 2013 om 15:14

Dat Ronaldo nu niet meer naar zo´n gala gaat is heel normaal hoor! Dat de baas van Fifa dit over hem mag niet kunnen, Hij steunt allerlei landen en doneert veel geld aan armere landen als je zoiets doet ben je volgens mij niet arrogant. Blatter zet hem nu neer als een arrogante klootzak terwijl die dat niet is.

30 oktober 2013 om 15:27

zij reageren normaal, het is de media die er weer overdreven met dit omgaan zo dat niet Fifa en Blatter gezien worden als de slechteriken maar CR, en mannetjes zo als jij die alleen dus dit lezen van VZ wat sowieso all een CR haters zijn conclusies trekt.

als CR in zijn positie uitspraken had gedaan zo als deze dan was de wereld te klein geweest om hem af te branden.

Fuck de Fifa

30 oktober 2013 om 15:29

een man die voorzitter is van de Fifa die niet goed Engels kan begrijp ik niet...

30 oktober 2013 om 15:29

die zei ook een keer bij een Fifa bijeenkomst dat Johan Cruijff jarig was terwijl dat niet zo was

30 oktober 2013 om 15:38

Wat doet de FIFA hier fout? FIFA corrupt, dit, dat... Blatter zegt dit namens zichzelf en niet namens de FIFA. Daarbij zegt hij het met een glimlach, get over it... Lange teentjes.

De ballon d'or wordt niet door de FIFA beslist, heeft Blatter dus geen invloed op.

Meneer ronaldo haalt er zijn club en land nog eens bij om het groter te maken dan het is.

Overdreven gedoe is het allemaal! ronaldo kreeg zelfs complimenten in het verhaal van Blatter! Daar kijkt men dan weer niet naar.

30 oktober 2013 om 16:11

@lionelmessias, hij zei ibramovic, niet abramovic. Abramovic is geloof ik de geldbron van chelsea

30 oktober 2013 om 16:22

Waarom gaat hij dan daar zitten en in het engels een interview geven over zo een gevoelig onderwerp?? volkomen ondoordacht en impulsief gereageerd door een amateuristische leider van een zo belangrijke voetbalorganisatie.... onbegrijpelijk dat een oude dementerende man nog op die positie zit (en ooit heeft mogen plaatsnemen).

30 oktober 2013 om 16:50

Om mensen de mond snoeren en om te kopen hoef je geen genie te zijn. Die geheime vennootschappen teren op je wil om je eigen moeder te verkopen en niets anders.

30 oktober 2013 om 17:55

Je kan het ook zien als een slimme zet om zo corrupte Blatter onder druk te zetten en die ballon dit jaar wel aan CR te geven.ook al wil je hem op zo,n manier niet willen hebben..ik dan teminste

30 oktober 2013 om 18:05

Complimenten?

30 oktober 2013 om 14:07

Inderdaad, als hij maar een foto stuurt van zichzelf in het zonnetje op het strand in weet ik veel. Maar dan moet hij ook niet op komen draven als ze hem wel verkiezen. Wedden dat hij dat wel doet?

Klein kind, die Ronaldo.. wat een genante vertoning is dit geworden. En dan dacht je dat die Blatter zichzelf voor lul zette.. Dit is toch je eer te na zeg.

30 oktober 2013 om 14:11

@afcfokke

Ronaldo had zich niet tot Blatters niveau moeten verlagen inderdaad. Hij had er gewoon puur lacherig over moeten doen. Want clowns als die oude Blatter horen alleen uitgelachen te worden. Volgens mij impliceert Ronaldo dingen met zijn uitspraken. Compleet belachelijk. Zo niet, my bad.

30 oktober 2013 om 14:13

Je zegt het goed. Een Blatter hoort alleen uitgelachen te worden. Verder wil ik er geen woord aan vuil maken. Wat een onvoorstelbare nonsens.

30 oktober 2013 om 14:16

@lionelbarca

Gister keurde jij de grapjes van Blatter nog goed en moest Ronaldo zich niet aanstellen?

30 oktober 2013 om 14:16

Klein kind? Heeft gewoon met respect te maken en waar jij de lijn voor jezelf legt van hoever mensen ermee door kunnen gaan. Voor Ronalda is hij over de lijn gestapt. Persoonlijk zou ik de directe confrontatie aangaan, maar dan zou Ronaldo waarschijnlijk nog slechter en 'arroganter' worden genoemd in de media en schijnheiligerd zoals jij. Hele proffesionele keuze dus van Ronalda

30 oktober 2013 om 14:22

@worldclass

Ik heb enkel een discussie gevoerd omtrent die 4 Gouden Ballen. Waarom liegen? Nergens keurde ik zijn grapjes goed. Zo vermoeiend..

Edit: en prachtig dat je ook nog 2 duimpjes krijgt voor je reactie. Hoe meer je liegt, hoe meer duimpjes je ontvangt. Voetbalzone is doomed.

30 oktober 2013 om 14:22

@ jaxielfc

dus volgens jou moet Ronaldo Blatter nu op zijn bek gaan timmeren ofzo? Nee daar dwing je respect mee af haha.


Gisteren zei iemand: "blatter mag wel grapjes maken over Ronaldo, maar dan moet hij dat ook doen over Messi". Daar sluit ik me bij aan; volgend jaar in de fifa-reglementen:

"wij streven naar gelijkheid in grapjes"

Dat toont perfect het niveau van deze waanzin aan.

30 oktober 2013 om 14:30

En dat is volkomen terecht want dat is hij ook....

30 oktober 2013 om 14:32

@afcfokke

Een directe confrontatie aangaan betekend niet gelijk vechten. Wat ik bedoel is dat ik het anders zou doen voor Ronaldo. Ik gaf al aan dat ik het een hele professionele keuze vind.

Alleen zou ik zelf wel gewoon komen naar de Ballon D'or gaan. Met "directe" confrontatie bedoel ik tevens dat hij dit bespreekbaar maakt met Blatter en niet in de media, wat indirect is.

30 oktober 2013 om 14:39

Die man is de baas van doe voetbalbond, niet gek dat hij zich daar zo over opwindt want hij hoort gewoon onpartijdig te zijn, zeker bij zo iets als de beste voetballer van de wereld of de beste club ter wereld.

30 oktober 2013 om 14:42

Goed van cristiano want hij zal toch nooit kans maken op een gouden bal zolang de beste speler aller tijden er is.

Wat een wanhopige wijfen actie is dit van ronaldo. Hij wilt hier een bepaald doel mee bereiken. Of hij wilt meer kans maken op de gouden bal of hij is op zoek naar excuses Waarom hij het steeds niet wint. Want dit is echt een zielige actie van hem. Ongelofelijk wat een wijf.

30 oktober 2013 om 15:30

allemaal bullshit als dit Messi was geweest hadden jij en je soort genoten andere reacties gehad.

30 oktober 2013 om 15:31

Geen onbenul van wat je zegt? Hahahah. Stelletje hersenloze schapen zijn jullie ook. Wat een schande.

30 oktober 2013 om 15:31

jij bent zo dom... wat een loser, je weet niet eens waar je het over hebt randdebiel ...

30 oktober 2013 om 14:11

Ik hoop dat Messi niet achterblijft en deze uitreikingen ook gaat boycotten. Dit gedoe is toch geen respect tegenover zijn collega's!

30 oktober 2013 om 14:37

Ja precies, als het aan Blatter lag zou hij elk jaar de prijs aan Messi geven zelfs als hij is gestopt. Zijn opstelling ziet er ook het liefst zo uit.

Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
30 oktober 2013 om 14:43

Ik probeerde te lachen, maar zelfs kietelen hielp niet. Triest ventje. Lekker boeien dat Blatter een voorkeur voor Messi heeft (wat ook niet raar is, want Messi is de allerbeste ooit). Maar ga er met z'n allen niet zo om janken man.

30 oktober 2013 om 14:52

@neymarvellous

Ach ze moeten toch wat? Al die opgekropte woede en frustraties als gevolg van die verkiezingen moeten getemperd worden. Zure verliezers.

30 oktober 2013 om 14:56

Ik meen dit echt he ik verbaas me zo erg hoe dit wordt opgevat en die aanstellerij van ronaldo niet te geloven. Duidelijk dat ze op zoek zijn naar smoesjes.

30 oktober 2013 om 16:11

@worldclass : ik ga akkoord met de volledige voorhoede en de nr. 10 maar achterin en in de goal zou ik anderen neerzetten.

Die doelman van Fifa is niet echt sterk op hoge ballen.

Maar goed, ik kan me dus wel vinden in 4 van de 11 posities, ik had eigenlijk gedacht dat mijn mening en die van Blatter meer van elkaar zouden afwijken.

30 oktober 2013 om 14:55

t***honden zijn t bij de fifa...
Zo zie je maar aan deze domme uitspraken vam Blatter, dat alles doorgestokenkaart is bij de fifa.. homos

30 oktober 2013 om 15:00

Waarom is alles doorgestoken kaart omdat blatter een grap maakt en zijn mening heeft gegeven. Leg eens uit wat dat te maken heeft met doorgestoken kaart?

30 oktober 2013 om 15:28

Zal ik je uitleggen waarom het allemaal doorgestoken kaart is? Omdat Blatter ook heeft gezegd “dat maakt Messi zo populair”, stelde Blatter. “En daarom zal hij altijd heel veel stemmen krijgen: omdat het zo’n vriendelijke man is.”

Hieruit blijkt gewoon dat het een gunprijs is en niets meer. Dit bewijst ook dat Messi 'wint' omdat hij zogenaamd een ideale schoonzoon is en dat Ronaldo buiten de boot valt vanwege zijn zogenaamd arrogante gedrag. Dit zijn uitspraken van de FIFA-baas dus je kunt er gewoon niet meer omheen draaien dat het geen doorgestoken kaart is en dat Messi verdiend wint. Geen enkele discussie meer over mogelijk.

30 oktober 2013 om 15:50

Zeg laat de homo's erbuiten.

30 oktober 2013 om 15:52

@applegreen

Natuurlijk is er voor jou geen discussie meer mogelijk, gezien het feit dat je fanboyism het je niet toelaat om een andere verklaring te zoeken voor de reden waarom Messi telkens wint. Daarom zie jij dit lullige clipje natuurlijk als het ultieme "bewijs" voor waarom het arme Crissy niet gegund word.

Discussies over waarom Ronaldo een betere voetballer is of zelfs een betere jaar heeft gehad als Messi, zal je nooit winnen. Dus waarom niet, net als je idool, het slachtoffertje spelen en doen alsof het allemaal een groot complot is.

30 oktober 2013 om 16:10

Casilias, Rooney, figo, ronaldo9 zouden allemaal meer met cristiano moeten hebben denk je niet? Waarom zeggen ze dan toch dat messi de beste speler van de wereld is? Vinden ze messi gwn aardiger? Whahahafhah zou je dit ook zeggen als cristiano het 4x achter elkaar had gewonnen?

30 oktober 2013 om 16:15

Niemand doet alsof er een complot aan de gang is. Het is meer dan duidelijk dat ons aller Barça en de bijbehorende spelers door alles en iedereen opgehemeld worden.
De Messi liefde wordt ieders strot in gedouwt, ten koste van een betere en completere speler. Cristiano Ronaldo word neergezet als een arrogante kerel die alleen om zichzelf geeft (Nee ik zeg niet dat Blatter dat zegt, voordat iemand dat beweert).

Als je imagoschade oploopt door dit soort bullshit is het je goed recht om je er tegen te verzetten.

30 oktober 2013 om 17:05

Fanboyism? Hahaha kneus dat je bent, ik heb altijd herhaaldelijk gezegd dat Ronaldo niet m'n favoriete speler is, maar als je dat niet begrijpt omdat je kampt met analfabetisme moet je even terug naar school. Kijk voor de grap eens naar m'n avatar, ik denk dat visuele taal meer aanspreekt voor iemand die moeite heeft met lezen.

Draai er nou maar niet omheen, je maakt jezelf volkomen belachelijk. Blatter heeft gezegd dat Messi stemmen krijgt omdat ie vriendelijk is, dus dat betekent dat de Gouden Bal een gunprijs is. Begrepen? Heb je ook hulp nodig met je wiskunde huiswerk?

30 oktober 2013 om 19:35

Haha heb ik een gevoelige snaar geraakt kneus?

Op ben elke anti-messi en pro-ronaldo topics ben jij een van de actiefste leden en trekt te pas en te onpas allerlei vergezochte conclusies.
Net als je vond dat Messi Ibrahimovic sneaky weggewerkt had en een hele verhaal eromheen had verzonnen.

Jij leest alleen maar wat je wilt lezen en dan heb ik last van analfabetisme? In jou wereldje met je Ronaldo pop, beschouw jij je redeneringen natuurlijk als absoluut logisch:

Blatter hoofd fifa Blatter uitspraak Messi fraude, Ronaldo held! Geen discussie mogelijk! Wat een simpele ziel ben jij toch met je neanderthaler (is dat niet je avatar trouwens?) oorzaak en gevolgtrekking.

Zo te zien heb jij zelfs te maken met visuele handicap aangezien je Real en Ronaldo bij je favorieten hebt. Dus rot maar op met je avatar.

30 oktober 2013 om 15:14

Ik vind het ook een goede keuze van Ronaldo.

Zeer terecht, de FIFA is toch alleen maar voor Messi onze ideale schoonzoon. Ik ben blij als blatter er lekker mee stopt. Die man wordt steeds gekker.

30 oktober 2013 om 14:09

Ach, dan word hij opgevolgd door Platini, en verandert er niets.
Het is naïef om te denken dat het probleem alleen bij blatter zit, maar het zit over de hele FIFA, UEFA, en wie weet wat voor maffia organisaties

En zo moet dat, gewoon telkens een reden vinden. Zij mogen alles, zij mogen Ronaldo behandelen hoe ze willen maar Ronaldo moet altijd stil wezen? Nou dacht het niet.

Ronaldo heeft heel veel hater(s) maar zoals hij al is kwam met een geweldige quote " Your love make strong, your hates make me unstoppable ".

30 oktober 2013 om 14:14

Heeft hij die quote geschreven? Dan is het toch echt een dom figuur, want die zin klopt langs geen kanten. Als hij dit geschreven heeft, dan maakt hij zichzelf belachelijk uiteraard.
Als jij het bent die de quote verkeerd overneemt, dan is het pas helemaal lachwekkend natuurlijk.

Laat Ronaldo maar wegblijven van de gala's, hij heeft er toch niets te zoeken. De gouden bal is voor de beste spelers, niet voor de bijna-beste spelers. In 2008 was hij de allerbeste, maar sindsdien is hij dat nooit meer geweest. En dat hij dit dan als reden aanhaalt om niet aanwezig te moeten zijn, dan moet hij het zelf maar weten. Niemand zal hem er missen.

30 oktober 2013 om 14:24

Denk dat hij het is die de quote overneemt, zegt wel wat over het niveau hier.

30 oktober 2013 om 14:29

Hij boycott het niet omdat hij het niet wint, maar omdat Blatter geen respect toont tegenover Ronaldo en Messi overduidelijk ophemelt. Dus wat dat betreft kan ik Ronaldo heel goed begrijpen.

30 oktober 2013 om 14:29

" Niemand zal hem missen "

Wie mist jou thuis als jij er niet bent? Nobody.
Dus jank niet zo, en ik heb je al gezegd je gebruikersnaam is heel mooi maar deze naam is veel mooier :

13/6/1943

30 oktober 2013 om 14:32

Amen.

30 oktober 2013 om 14:35

Ik heb het je al eens gezegd, die datum zegt mij niets. Ik ben blij dat je het een mooie datum vindt, al snap je natuurlijk niet wat er die dag gebeurd is.

Maar goed, het is al een wonder dat je het over de juiste datum hebt, want een quote overnemen is blijkbaar al te moeilijk.

En neen, niemand zal hem missen volgens mij, want zo een aangenaam persoon is Ronaldo nu ook weer niet. Hij is nog te arrogant om zijn tegenstander te feliciteren.

30 oktober 2013 om 14:37

@shadows
En tegelijkertijd komt het hem niet heel slecht uit om dit als reden te hebben om niet meer op te komen dagen, als hij geen zicht heeft op prijzen en alleen maar genomineerd blijft.

30 oktober 2013 om 14:43

@ Mkhitaryan

Kom je nou met een datum uit Wo2?

Hahaha mooi man. Alles ging ook heel eerlijk in Europa toentertijd.

30 oktober 2013 om 14:27

Ik hoop dat je hem fout citeerd, want die zin slaat nergens op..
De hoeveelheid fouten is groter dan het aantal woorden..

30 oktober 2013 om 15:17

Gelukkig kun jij wel schrijven en gebruik spel je "citeerd" ook nie fout

Anyway dit is maar een gerucht maar het zou wel terecht zijn als hij het zou doen.

30 oktober 2013 om 16:13

Als je me wilt verbeteren schrijf je het wel zelf beter juist in plaats van mijn fout over te nemen of niet?
Maar zoals Mkhitaryan zou zeggen: "your hates make me unstoppable"

Groot gelijk. Als de FIFA-voorzitter zich zo laatdunkend over je uitspreekt, kun je nauwelijks respect voor diegene opbrengen.

30 oktober 2013 om 15:16

Nou, ik snap de commotie niet zo. Ja, Blatter is een idioot maar hier deed hij in zoveel verkeerd hoor. Kijk het gehele filmpje maar eens terug en niet twee zinsneden. Hij vindt beide spelers fantastisch, een is 'de ideale rustige schoonzoon' en de ander een sterke getrainde leider. Ik snap niet wat er beledigend aan is. Voor mij een prima omschrijving van beide heren. Ja, en de een vindt zijn uiterlijk erg belangrijk. Moeilijk te ontkennenlijkt me. Storm ineen glas water weer.

Off: Ligt dat nu aan mij of ben ik de enige die een soort van Hitler imitatie meent te zien wanneer Blatter Ronaldo als commandant uitbeeld?

ON: Wat Ronaldo ook doet, voor beide is wat te zeggen... ik zou ook niet meer gaan, stik erin ouwe dinosaurus!

30 oktober 2013 om 14:07

Ik dacht precies hetzelfde toen die opstond...

ON: Groot gelijk ik zou er ook geen zin meer in hebben op deze manier

Die gaat dus nooit meer een inviduele prijs winnen, zal zeker ook niet meer genoemd worden in de jaarlijkse fifa XL team (team van het jaar). Ongelofelijk ook dat Blatter met zulke uitspraken wegkomt, fijn dat hij een mening heeft, maar die kan hij beter voor zich houden, wil hij af komen van dat vriendjespolitiek en corruptie imago van de fifa.

Terecht dat hij niet met zich laat spotten door die ouwe FIFA maffia mannetjes.

Blatter is duidelijk niet de aangewezen persoon voor Pr..

En terecht. Je verdiend een dergelijke behandeling niet en zeker niet door een corrupt smerig oud mannetje die het voetbal meer kwaad dan goed doet. Lekker wegblijven van die poppenkast.

Geen gemis hij wint ze toch nooit. Ook al is hij een completere voetballer dan Messi.

30 oktober 2013 om 14:34

Wat is completer aan hem?
of ben je ook een van de zoveel na-aper?

30 oktober 2013 om 16:23

Beetje een domme opmerking, het enige wat ik zeg is dat hij completer is dan Messi niet dat hij beter of slechter is. Eerst lezen dan een opmerking maken.

Gemiste kans.

Als Ronaldo een volwassen en beschaafde man was, had hij zich er juist niets van aangetrokken en was gewoon gegaan, al was het maar omdat hij boven de uitspraken van één man zo moeten staan. Nu verlaagt hij zich tot dat niveau.

Zoveelste bewijs dat de campagne van de machtige Spaanse media die beweerde dat hij eindelijk volwassen geworden is mislukt is, zoals dat ook afgelopen zaterdag bleek. Schijnt dat hij nog steeds op straat mensen aanspreekt en om een penalty vraagt.

30 oktober 2013 om 14:07

Ik denk dat het allemaal door Franco komt.

30 oktober 2013 om 14:10

Dus als ik jou uitmaak voor (.... vul zelf maar wat negatiefs in....) dan kom je toch gewoon naar mijn feestje als ik je uitnodig?

30 oktober 2013 om 14:14

Ja en vreet en zuip ik je kasten leeg.

30 oktober 2013 om 14:15

Gelukkig neem je niet m'n complete inboedel mee naar huis als het feessie is afgelopen

30 oktober 2013 om 14:18

Waar heeft Blatter iets verkeerd gezegd over Ronaldo? Hij noemt hem een exceptionele speler, een commander on the field ( positief bedoeld ! ). Ik snap de hele heisa niet. Ja dat dansje ( of wat het ook moge zijn ) is belachelijk, maar de hele figuur Blatter is gewoon triest.

Het enige wat hij slecht zegt is iets over de kapperskosten en hij zegt dan nog letterlijk dat dat niets uitmaakt.

Ronaldo-fanboys en mensen die het interview niet hebben gezien zijn echt belachelijk aan het doen over heel deze affaire. Er is geen enkele reden voor Ronaldo om niet meer naar de gala's te gaan, behalve het feit dat hij er toch altijd als toeschouwer zal zitten. Echt waar, er is helemaal niets aan het handje.

30 oktober 2013 om 14:23

@29110,

Blatter was gewoon ongelooflijk dom.
Over de rug van Ronaldo probeerde hij te scoren, dat is gewoon triest als hoofd van de wereldvoetbalbond.

Dat het bestuur van Real Madrid een officiële klacht naar de Fifa heeft gestuurd, zegt dan ook alles.
Of zullen zij het interview ook niet hebben gezien?!

30 oktober 2013 om 14:29

Heb jij het gezien, want ik denk het eerlijk gezegd niet aan je reactie te lezen. Perez is gewoon iemand die zichzelf de laatste jaren maar al te graag in de rol van slachtoffer wentelt en zal alles doen om Ronaldo gelukkig te houden.

Als hij nu eens gewoon inhoudelijk naar de video zou kijken en een beetje deftig Engels zou kunnen verstaan ( wat door die uitspraak van Blatter wel al moeilijk is ) dan zou hij begrijpen dat Blatter niets verkeerd zegt over Ronaldo.

Het is inderdaad goedkoop scoren voor een hoop studenten, maar meer dan een grapje is het niet. Hij zegt dat over die kapperkosten als een grap en geeft zelf aan dat dat niets te zien heeft met kwaliteit.

Madrid laat zich teveel in met van deze ridicule randzaken, het begint zielig te worden. Misschien moeten ze nog maar eens een grote prijs winnen, dan zijn ze een jaartje blij.

30 oktober 2013 om 14:41

Hij heeft niks negatiefs over ronaldo gezegd

30 oktober 2013 om 14:52

Ik heb het interview ook gezien en vind het eigenlijk ook een ophef om niks. Ja Blatter als hoogste Fifa baas maakt een dom (zeg misplaatst) grapje over Ronaldo z'n ijdeltuiterij en doet daar een schepje bovenop door hem als een soort commandant (?) na te doen.

Ja hij spreekt openlijk z'n voorkeur voor Messi uit, terwijl hij, naar mijn mening, beter onafhankelijk kan blijven om niet de schijn tegen te krijgen van corruptie of gesjoemel of in ieder geval het helpen van Messi winnaar te worden.

Maar uiteindelijk blijft het maar een dwaas grapje en daarbij heeft Blatter ook een aantal positieve dingen geroepen over Ronaldo.

Het zou Ronaldo juist hebben gesierd als hij hier helemaal niet op in was gegaan en gewoon z'n voeten liet spreken zoals hij altijd doet.

30 oktober 2013 om 15:22

Gelukkig is er iemand die het wel heeft gezien. Er is helemaal niets aan de hand. Blatter vindt beide geweldig en geeft wat kleine verschillen aan, de rustige jongen en de sterke leider. Geen enkele voorkeur. En het klopt, de een vindt zijn uiterlijk erg belangrijk en de ander niet. Maar dat is toch geen nieuws?

30 oktober 2013 om 14:16

@periodista,

Dit zegt niets over het feit dat hij wel of niet volwassen zou zijn.
Dit is een statement naar de Fifa en Blater (pun intended).

Het was een respectloos relaas van die trieste oude zak en dit vind ik een passende 'sanctie'.

Jij bent natuurlijk ook weer zo'n kale, dikke Ronaldo-hater.
Dat blijkt wel uit die frustratie in je reactie...

30 oktober 2013 om 14:53

Ik kan je verzekeren dat hij niet kaal en dik is. Wat ik je ook kam verzekeren, is dat jouw positie in Cristiano z'n darmen wel zorgwekkend begint te worden. Je gaat te diep, redt jezelf nu het nog kan.

30 oktober 2013 om 15:27

@neymarvellous,

Dan neem ik dat maar van jou aan.
Ik bedoel: jij kan het weten, jij kent immers Periodista's "gereedschap" ook goed!

30 oktober 2013 om 14:20

Hij reageert er anders toch erg volwassen op. Daarbij denk ik dat er toch veel mensen zijn die hetzelfde zouden zeggen. Die man is al jaren Ronaldo aan het afkraken of omlaag halen, anders wel zijn eeuwige rivaal de hemel in prijzen.

Afgelopen zaterdag? Dus hij is de enige speler die vraagt om een strafschop? Jezus jongen, wat kijk jij toch lekker objectief.
Het was ook gewoon een Pingel.

30 oktober 2013 om 14:25

@gooner4,

Absoluut met je eens.
Verder moet je eigenlijk niet teveel aandacht schenken aan Periodista, hij is de ultieme Calimero-Catalaan!

30 oktober 2013 om 15:22

Tom heeft het lastig gehad in z'n jeugd, laat hem maar.

CR heeft gewoon gelijk. Wordt tijd dat Blatter een andere baan gaat zoeken.

30 oktober 2013 om 14:24

Is Mundo Deportivo geen Catalaanse krant? Ik geloof er niet veel van. Ik verwacht dat Ronaldo gewoon komt, tenzij Real een wedstrijd moet spelen.

30 oktober 2013 om 16:57

Ja het is een Catalaanse krant, dus neem het niet serieus

30 oktober 2013 om 14:25

ALS Ronaldo een volwassen en beschaafde man was? Haal je vingers uit de neus en bekijk de feiten, als iemand wordt uitgemaakt ga je daar dan gewoon ''volwassen en beschaafd'' staan? Neen, dan ga je je eer verdedigen en zie hoe Ronaldo dat doet, hij komt op voor zichzelf en op een vredevolle manier, hij wil zichzelf niet tonen op een plaats dat al 99 corrupt is en hij toch als de ''commando'' wordt gezien. Mensen als jij moeten gewoon zwijgen, volgens jullie doet hij ook nooit iets juist. Hij verlaagt zijn niveau zelf niet, hij toont aan dat hij hoger staat en meer respect verdient dan een oude en versleten kous als Blatter.

Over die penalty heb jij ook geen idee, als je nou is eerlijk was en stopte tegen jezelf te liegen dan zag elke voetballer dat hij een penalty verdiende, maar die kreeg hij natuurlijk niet. Dus omdat iemand een terechte penalty niet krijgt en daardoor emotioneel wordt is dat ''onvolwassen''? Jij moet dringend het woord volwassen is opzoeken en leren dat volwassen zijn en professioneel zijn twee verschillende zaken zijn.

30 oktober 2013 om 14:49

@ Isco Akka

Hee Calma jij ook hier

30 oktober 2013 om 15:04

Nog genoten van de wedstrijd van zaterdag?

30 oktober 2013 om 15:24

Oh maar Tom, het was El Mundo Deportivo!
Uit jouw streek!!?

Gewoon belachelijk wat Blatter zei, zegt mij genoeg waarom Messi 4x die gouden bal heeft gewonnen. Walgelijke vent als hoofd van zo'n organisatie.

30 oktober 2013 om 14:10

Ja want Messi won de prijzen enkel omdat Blatter hem een ideale schoonzoon vindt? Een mening wat de meeste eigenlijk hebben..

30 oktober 2013 om 14:16

Wel heel typisch, vooral als hij dit jaar ook wint. Dit jaar was Ronaldo zeker beter en in 2010 Sneijder enz.

30 oktober 2013 om 14:19

Bedoeling van de prijs is dat de beste voetballer hem krijgt he...
Maar als je 2 spelers hebt die zo ver boven iedereen uit steken dan komt het wel op neer wie de iedeale schoonzoon is. In dat geval wint Messi.

Ik geef hem groot gelijk. Fifa bestuurders horen objectief te blijven in dit soort kwesties.

30 oktober 2013 om 14:31

Fifa bestuurders horen ook niet corrupt te zijn

On: Terecht, belachelijke vent, die Blatter. Als meer voetballers dit zouden doen, dan krijgen ze een goed signaal.

Fantastisch statement ten opzichte van de Fifa hoop dat in de toekomst meer spelers dit gaan doen. Dat de spelers de baas worden van het voetbal en niet de Fifa

Ook al deel ik de mening van Blatter, in die positie kan je het niet permitteren om dit soort uitspraken te doen. Dan hou je het voor je..

En daarom geef ik Ronaldo nu ook gelijk, bedoel, dit is respectloos en daar moet je meteen afstand van doen, bobo's die denken alles te kunnen zeggen.

30 oktober 2013 om 14:13

Dit versterkt alleen maar meer het gevoel (bij Ronaldo) dat de verkiezing niet "eerlijk" is, zeker na eerdere berichten van spelers/trainers die op Ronaldo gestemd hadden maar achter hun naam Messi zagen staan...

Wat Blatter zei verklaart voor mij zeker 2 van de 4 gouden ballen die messi won.

30 oktober 2013 om 14:13

Kom uit je hol en zie wat Messi allemaal heeft gepresteerd.

30 oktober 2013 om 14:14

Hij heeft het over twee van de vier. Ik ben het met hem eens. C. Ronaldo heeft zieke statistieken, wat Messi ook heeft. Maar in twee seizoen vond ik hem individueel beter dan Messi, maar toch won Messi hem. Daar heeft hij het over.

30 oktober 2013 om 14:28

Maar de meesten vonden Messi toch in die twee seizoenen ook wel aardig.
Zo aardig dat hij de ballen heeft gewonnen. Kom op man, accepteer het.

Je gaat toch ook niet als je de loterij niet wint je nummertje beargumenteren.
Wat een volledig uitgekauwde nondiscussie voor mensen zonder enig eerbesef.

30 oktober 2013 om 14:42

Mensen begrijpen nog steeds niet dat de meeste stemmen gelden. Blijkbaar vinden veel meer mensen Messi beter dan Ronaldo op de verkiezingen.

En als mensen serieus denken dat Fifa gefraudeerd heeft op openbare/transparante verkiezingen om Messi per se winnaar te maken houdt het voor mij op. Dan is werkelijk alle hoop voor je verloren.

30 oktober 2013 om 16:24

Fifa staat toch wel bekend om corruptie dus waarom dit ook niet? Kan er ook nog wel bij hoor bij de Fifa. Dat jij je engeltje beschermt valt ook wel te begrijpen met zo'n gebruikersnaam.

Een paar gouden ballen heeft ie niet echt verdiend maar toch stond ie er weer mee te glunderen. Zeker 2010 had die ie hem niet verdiend toen Inter de treble pakte en Argentinië niet verder kwam dan de kwartfinales volgens mij of lagen ze er nog eerder uit?

30 oktober 2013 om 17:08

Lionel, je hebt toch wel door hoe de fifa in elkaar steekt? De fifa is zo machtig, en zeker blatter, die kan alles bepalen hoor. Als hij vindt dat 10 stemmen naar Messi moeten gaan, dan gebeurt dat. Zo gaat het ook bij verkiezingen voor waar het WK enzo gehouden moet worden. Blatter heeft echt angstaanjagend veel macht....

"de aanvaller is verbolgen over Blatters uitspraken en dat is geen wonder. De laatste vier jaar werd hij genomineerd voor de Gouden Bal, maar eindigde hij als tweede (2009, 2011 en 2012) en zelfs buiten het podium (2010). Om voortaan gezichtsverlies te voorkomen én om de Fifa een signaal af te geven, zou hij vanaf nu niet meer op komen dagen als er een prijs wordt uitgereikt"

uhm....dit slaat nergens op...hij is verbolgen over de uitspraken omdat hij 3x als 2e is geeindigd???
dat staat toch los van elkaar.
HIj is verbolgen over de uitspraken....logisch.
hij is 3x als 2e geeindig: super knap, toevallig was er 1 iemand nog net beter. Maar dat is sport.

Als je tweede wordt bij de goudenbal is dat geen gezichtsverlies. Dat betekent dat je een fantastische voetballer bent, die geweldig gepresteert heeft. De media doen soms net of het gezichtsverlies is.

30 oktober 2013 om 14:11

Dat is puur extra informatie.
Als ze dat er niet bijzetten heb je een artikel van 10 zinnen, niet echt artikel waardig.
Dat soort dingen zetten ze er wel vaker neer.

on:
Mocht dit waar zijn, dan zijn de rapen gaar bij Fifa. Ondanks dat vele binnen Fifa de voorkeur geven aan Messi is Ronaldo wel een attractie waar ze geld mee verdienen. Blatter is dan ook absoluut niet slim geweest met de opmerking die hij plaatste, hij is gediend zich zo onafhankelijk mogelijk op te stellen, dat heeft hij niet gedaan en daarom zou hij eigenlijk al uit zn ambt gezet dienen te worden, niet meenemend van zn andere eigenaardigheden.

Nooit verwacht dat Ronaldo erkent dat Blatter groter is dan hem.
Wat een zwakke verliezer is het toch, echt sneu om te zien.

Aan de andere kant weet iedereen natuurlijk ook wel dat Ronaldo al jaren niet meer écht tot de allerbeste ter wereld behoord, Zlatan had het in zijn schoenen waarschijnlijk beter gedaan.

30 oktober 2013 om 14:22

Ronaldo reageert gewoon volwassen en met klasse op de uitspraken van Blatter en nog zoek jij manieren om hem de grond in te boren? Wat een zwak persoon ben jij toch, echt sneu om te zien.

Aan de andere kant weet iedereen natuurlijk ook wel dat Ronaldo al jaren één van de beste voetballer van de wereld is.
Geef maar gewoon geen reactie meer, want met zoveel haat tegen een persoon is het toch allemaal onzin.

30 oktober 2013 om 14:40

Houd toch op man, Zlatan kwam één jaar naar Spanje, faalde, maar won in dat éne jaar meer teamprijzen dan Ronaldo in al zijn jaren bij Madrid bij elkaar en nu kom jij verkondigen dat Ronaldo één van de beste ter wereld is?

Vrijwel het enige wat hij heel goed kan is toneel spelen.

Ik heb overigens geen haat tegen hem, net zomin als tegen Bale, Torres, Kaka, of noem ze allemaal maar op, maar ze behoren naar mijn mening gewoon niet bij de wereldtop, enkel de media bombarderen sommigen tot de top, de Franse media waren ook niet te houden als het over Benzema, nou, ik wenste Madrid veel plezier met hem, maar zoals verwacht kregen ze dat niet.

Sneijder was, zeker destijds, dan weer wel wereldtop, maar die zag Real dan weer niet staan, Suarez idem dito, Robben, noem maar op.

Hoe dan ook, simpelweg niet meer op durven komen dagen is natuurlijk niet volwassen, dat is je kop in het zand steken, laf wegblijven, noem maar op.
Dat is iets dat je doet wanneer je weet dat de ander gelijk heeft, Ronaldo is geen wereldtop, hij heeft enkel veel media achter hem, ook het team van Toby Alderweireld bijvoorbeeld is gewoon beter, ik kan er niets anders van maken.

30 oktober 2013 om 14:47

Ronaldo reageerDE eerst heel volwassen.
Hij wenste hem nog gezondheid en alles...blablabla.
maar weet je wat, zijn eerst reactie was puur sarcastisch. Dat hij nu woedend reageert zegt alles.
Hij moest gewoon (in de media) rustig reageren of Blatter negeren.
Het is niet haten maar gewn de waarheid.
Eerst doen alsof hem niets uitmaakt en nu geïrriteerd reageren. Nah, nee er is niets volwassen en met klasse.

30 oktober 2013 om 16:42

Geen wereldtop? Hoe kom je dan aan zo'n geweldige statistieken? Hoe komt het dan dat hij door de hele wereld als nr. 2 wordt gezien?

Zlatan faalde? Hij faalde helemaal niet. Hij scoorde meer dan Messi en dat vonden ze niet leuk dus werd hij daar weggejaagd. Verder ook een erg wazige uitleg. Zlatan faalde, maar won meer teamprijzen dan Ronaldo in al zijn jaren. Wat heeft dat ermee te maken hoe goed je bent? Zlatan kan er dus niets van omdat hij faalde, dus de andere haalde de prijzen binnen, niet hij. Leer beargumenteren want het slaat nergens op.

Wat heeft het team van Alderweireld ermee te maken? Het gaat om de speler, niet om het hele team. Jezus man. Zoals ik net al zei. Zlatan faalt in Spanje, maar omdat hij meer prijzen heeft gewonnen door het team, is hij beter dan Ronaldo, die ongelooflijke statistieken heeft in Spanje, maar minder heeft gewonnen met het team?
Logisch

'el Mundo Deportivo'

Ja, dit kan dus de prullenbak in.

Terecht

Oprotten met die journalisten-prijzen
of trainers en captains die spelers stemmen met wie ze ooit gespeeld hebben of die ze persoonlijk kennne

Ja Cristiano Ronaldo heeft gelijk ik denk dat de Fifa Messi al die jaren voortrekt en als Messi dit jaar ook wint dan zal bijna niemand de FIFA-gala serieus nemen Cristiano Ronaldo verdiend die prijs dat weet iedereen

Aansteller, iemand mag toch zijn of haar mening geven en als meneer Ronaldo niet tegen een grap kan (over dat hij veel geld uit geeft aan zijn haar) dan is het zijn probleem en niet die van Blatter. Blatterheeft zelf ook aangegeven dat hij ook een type commandant moet hebben in een team maar dat zijn voorkeur gaat naar Lionel Messi en terecht. Blatter geeft alleen aan wie in zijn ogen de beste speler op de deze aardbol is en daar heeft hij ook als President van de Fifa de vrijheid voor.

30 oktober 2013 om 14:13

Je hebt een mening geven en iemand kleineren. En dat laatste is het geval. Als je over Ronaldo zijn kwaliteiten spreekt en je zegt: 'het is een goede voetballer' snap je er vrij weinig van. Want vrijwel iedereen zegt dat hij een 'speler is met exceptionele kwaliteiten' of 'hij is samen met Messi de beste van de wereld'. Man man, Blatter mag best zijn mening geven maar de denigrerende ondertoon in zijn stem is walgelijk.

Hij mag best een voorkeur hebben, maar het valt allemaal een beetje op. Het is allemaal niet zo eerlijk meer dan je mag verwachten. Ronaldo beseft zelf ook wel zolang Blatter daar de baas is dat hij net zo goed niet op dat gala hoeft te komen, want hij hoeft toch niet naar voren te komen om die Gouden Bal op te halen.

30 oktober 2013 om 14:20

Hij heeft echt niks verkeerds gezegd. Dit zegt meer over Ronaldo, dan over Blatter. Als Blatter echt wat verkeerds had gezegd, dan hadden meerdere mensen wel een uitspraak gedaan over de uitspraken van Blatter. Dit heeft tot nu toe alleen Real voorzitter Perez (ook al niet serieus te nemen) en ene Cristiano Ronaldo.

Dat hier zo'n ophef over word gemaakt, snap ik dan ook niet. Hij zegt gewoon een keer waar het opstaat, niks mis mee.

30 oktober 2013 om 14:29

Ja, omdat de rest van de wereld Ronaldo zo ongeveer haat en iedereen bij Real Ronaldo aanbid. Luister, Blatter hoort dit soort dingen niet te zeggen. Hij moet een onafhankelijk persoon zijn en geen voorkeuren uitspreken. Ideale schoonzoon en dergelijke moet je als president van de Fifa gewoon je kop over houden. Dit maakt je hele imago kapot, voor zover dat nog niet zo was.

Tevens waren er al twijfels over de uitkomst van de Gouden Bal laatst, maar die speculaties zullen weer aanwakkeren.

30 oktober 2013 om 14:31

Dan mag Platini ook niet zeggen, dat bale 100 miljoen te duur is, kom is democratie en mag je gerust wat zeggen. En het was absoluut niet verkeerd wat hij zei, waren gewoon feiten.

30 oktober 2013 om 14:33

Klopt, dat hoort Platini ook niet te zeggen. Maar daar hebben we het nu toch niet over? Niet afwijken van het onderwerp om je gelijk proberen te halen.

30 oktober 2013 om 14:56

Ik denk dat 100% van de voetballers de kleinzielige Ronaldo, nu volkomen uitlacht. Hoe goed hij ook kan voetballen. Messi kon net zo goed over Blatter vallen, hoor je ook niks over. Die Ronaldo zit zich gewoon zelf echt belachelijk te maken. Moet hij zelf weten, maar respect verliest hij per minuut, door zijn domme uitspraken.

30 oktober 2013 om 14:14

Laat hem dan maar grappen over zich zelf maken, hij is de voorzitter van Fifa en hoort zich te gedragen en nauwelijks zijn mening uiten, vooral over zulke dingen.

30 oktober 2013 om 14:15

Ik vind dat iniesta of xavi hem moet winnen.

Dit zal elke voetballer moeten doen. Die Blatter bewees weer hoeveel hij ervan wist door gewoon een paar keer de voornaam van Messi verkeerd te hebben. Die man geeft geen ene fuck om het voetbal, maar alleen om zijn eigen portemonnee. Van nu af aan gewoon negeren die man.

Ongelooflijk. Die seniele Blatter moet nu echt eens stoppen hoor. C. Ronaldo verdient respect voor zijn voetballende kwaliteiten en voor alle goede doelen waarvoor hij zich inzet. Want vergeet niet dat het als persoon ook een betrokken persoon is. Hij ziet er arrogant uit en gedraagt zich in het veld misschien wel eens te arrogant, maar het is een zachtaardig persoon naar de buitenwereld.

Ik geef hem groot gelijk dat hij nooit meer naar zo'n gala gaat. Hij zal zolang Blatter daar is toch nooit winnen. Het is allemaal zo corrupt als de pest.

Ik zou zeggen tegen Blatters bekijk maar eens een docu van Cristiano Ronaldo. Paar jaar terug gezien op EL, wat voor inzet hij had niet normaal. Heeft moeten knokken en heel veel uren getraind. Verder doet hij ook nog veel voor kinderen zoals bloed doneren enzo. Ongelooflijk dat hij zo weinig Respect krijgt.

30 oktober 2013 om 15:48

Ben ik met je eens, was mooi om te zien! Ik weet niet of Messi net zoveel van dit goede werk verricht als Ronaldo, maar om Ronaldo af te schilderen als ijdele commandant en Messi als ideale schoonzoon vind ik niet kunnen van Blatter. Zeker als je deze beelden hebt gezien. Daarnaast leeft Ronaldo geweldig goed voor zijn sport, verschijnt nooit in de media met alcohol, een sigaret of wat dan ook, in tegenstelling tot Messi. Niet dat ik dit veroordeel, maar gezien deze informatie vind ik Ronaldo toch net zo'n goede schoonzoon als Messi.

Iedereen zal wel weer gelijk roepen "kinderachtig", "aansteller" en dat soort termen. Maar als dit waar is, wat ik betwijfel. Is dit Blatter zijn eigen schuld. Die spreekt (als hoogste bestuurder van het overkoepelend orgaan, wat elke vorm van partijdigheid volledig moet ontwijken) zijn voorkeur uit voor de ander. Dan zou ik als Ronaldo zijnde ook zeggen "even goede vrienden, maar als dat toch je lievelingetje is bedank ik er voor om constant een tweede plek op te komen halen als je zo respectloos doet tegenover mij, dan ga ik wel trainen bij m'n club". En groot gelijk. Ik vind het ook verbazingwekkend dat Blatter dit gezegd heeft. Prima dat hij een voorkeur heeft, maar die mag hij nooit uiten. Dit doet gewoon ontzettend de discussie oplaaien over alle keren dat Barcelona in de CL bevoordeeld is. Hoewel dat waarschijnlijk puur toeval is overigens, ik geloof niet zo in complotten.

30 oktober 2013 om 14:19

Blatter heeft geen enkele invloed op de gouden bal. Houd nou alsjeblieft eens op met die kinderachtige excuses. Ronaldo is gewoon terecht de afgelopen vier jaar niet gekozen tot beste speler.

Neemt niet weg dat het een belachelijke actie is van Blatter. Al zegt hij niet eens hele schokkende dingen, maar je moet als Fifa-preses je mening gewoon voor je houden.

30 oktober 2013 om 14:25

Oke, dan mocht Platini ook niet zeggen, dat 100 miljoen voor Bale belachelijk is? Komt namelijk op hetzelfde neer.

30 oktober 2013 om 14:29

Nee, zoals ik al zeg geloof ik niet in die complotten. Ik zeg ook niet dat Ronaldo meer dan een van die 4 gouden ballen had moeten krijgen. 1 op z'n minst, zijn eerste seizoen met 40+ goals in de primera. Iniesta had er sowieso eentje moeten hebben ergens, misschien wel twee. Ik blijf dit een populariteitsprijs winnen. Het is ook onder de stemmers een soort must om Messi de beste te vinden. Als je een andere mening hebt word je daar om uitgelachen ha pfff vind je messi niet de beste, dan snap je er niks van. Ik vind Zlatan dit jaar de beste speler. Messi is er, door blessures welliswaar, lang niet zo belangrijk geweest als anders.

30 oktober 2013 om 14:34

@ Stretfotfend

Ik ben met je eens dat dit niet Messi zijn beste jaar is en dat die bal nu dus wel eens naar een ander zou mogen gaan.

Maar dat gedrag van Ronaldo dat iedereen zogenaamd tegen hem is, is echt om te kotsen

30 oktober 2013 om 14:57

Haha, triest figuur ben je ook. Hoe je de Fifa aan de CL linkt, is mij ook een compleet raadsel. De CL is van de Uefa en die werken toch echt zelfstandig. Maar om dan toch op je achterlijke theorieën voort te borduren. Ik vraag mij af waar United al die gratis penalty's, gelukkige beslissingen en Fergie time toch altijd vandaan haalden.. Hmmm.. Ohja! De Fifa natuurlijk!!!

30 oktober 2013 om 15:59

Het is bekend dat zowel de Fifa als de Uefa tegen Ronaldo zijn, Platini en Ronaldo zijn ook niet zo'n goede vriendjes.

30 oktober 2013 om 16:10

"het is bekend" is natuurlijk een zeer sterk sterk argument en verrassend vaak gebruikt door de hersenloze horde hier op VZ.

Uefa en Fifa zijn (klote) organisaties die ernaar streven om zoveel mogelijk geld te maken. Waarom zouden ze een van de populairste spelers ter wereld, met een enorme marketingswaarde, willen uitsluiten, beledigen of tegen zich in het harnas willen jagen. Klinkt totaal onlogisch.

Zowel Fifa als Uefa zijn erbij gebaat als Ronaldo zo goed mogelijk presteert op hun toernooien en zoveel mogelijk waardering krijgt.

31 oktober 2013 om 18:42

De Fifa heeft een clown als voorzitter en de Uefa heeft een geldwolf als voorzitter dus kan je het onlogische verwachten van hun.

30 oktober 2013 om 15:21

Ja de reactie van Ronaldo is dan ook die van een kinderachtige aansteller... Als hij een beetje een man zou zijn, zou hij zich hierboven stellen en zich er allemaal niets van aantrekken.

31 oktober 2013 om 18:45

Hij leeft in een democratische land en mag dus mening zeggen. Ronaldo heeft zelf niets verkeerd gezegd, hij heeft met een hattrick geantwoord op Mr. Blatter. Blatter mag wel zijn mening geven en als Ronaldo daarop iets zegt is hij een janker, Barcelona fans logic.

Grap is, dat Ronaldo buiten voetbal meer doet voor de mens dan Messi. Is veel meer bezig met goede doelen, doneren etc. Maar omdat hij 'arrogant' overkomt veel met zijn uiterlijk bezig is, beoordelen mensen hem daarop, wat natuurlijk heel zonde is. Mijn punt, Ronaldo is niet heilig, maar zeker geen 'slechte zoon'. Net zoals je niet kan zeggen dat Messi een slecht persoon, omdat hij zich niet evenveel in zet als CR, maar hij is ook zeker niet 'the perfect son'

30 oktober 2013 om 15:24

Doet hij werkelijk zoveel meer, of wil je dat geloven? Want als ik me niet vergis doet Messi ook veel aan liefdadigheid.

Ik hoop dat die Platini eens grap over messi maakt eens kijken wat messi zou doen zou die Blatter Platini ontslaan????

30 oktober 2013 om 14:17

Blatter kan Platini niet ontslaan, heeft niks met elkaar te maken.

Een beetje een vreemde zaak als je het mij vraagt. Deels kan ik het wel begrijpen hoor. De woede en de frustratie dat notabene de voorzitter van de wereld voetbalbond zulksoort rare uitspraken doet. Als er iemand neutaal moet zijn is hij het wel.

Maar neem nou de gouden bal. Een prijs die word gegeven op basis van prestaties van n seizoen, en stemmen van mede voetballers en trainers (vele honderden, misschien wel duizenden mensen). Mocht je de gouden bal winnen, of 2e of 3e worden dan is dat omdat alle stemmen jou daar toe geleid hebben. Niet omdat sep blatter de nummers 1 2 en 3 bepaalt, maar omdat alle trainers op je hebben gestemd. Dat is een eer op zich.
De grootste frustratie bij deze beslissing zal grotendeels ook zijn dat hij er een pest hekel in heeft dat Messi zoveel prijzen gewonnen heeft en niet Ronaldo. En dan vind ik het een beetje kinderachtig.
want deze rigoreuze beslissing komt écht niet van de "haar opmerking" van Blatter

Ronaldo laat nu dus werkelijk zien, dat het een kind blijft. Als iemand op zijn zieltje trapt, komt hij al niet meer. Blatter, mag gerust zeggen hoe hij over iemand denkt. Het is een mening en als het echt zo erg was, maar Ronaldo heeft in feitelijk het zelf gecreëerd, dat mensen zo over hem denken.

Als meneer nu gewoon gaat, kan hij van mij respect krijgen. Maar nu is het langzamerhand een bijdehand ventje aan het worden, die gaat huilen als andere mensen wat over hem zeggen en bekritiseren.

Dom heel erg dom, want nu gaat hij de geschiedenis in als verwend nest en niet als een groot voetballer.

30 oktober 2013 om 14:32

Rik22, wat heeft dit met kind zijnte maken ?moet hij dan maar altijd alles pikken lijkt me niet
Blijkbaar was jij vroeger het kneusje van de klas en liet jij iedereen blijkbaar over je heen lopen Ronaldo doet dat gelukkig niet en zegt gewoon wat hij denkt en dat is beter dan dat schijt in de broek gelul van jou rik

30 oktober 2013 om 15:01

Moet de rest altijd alles pikken wat meneer zelf doet?

30 oktober 2013 om 14:33

Hahaha..

Er zijn zoveel mensen die wat over Ronaldo te zeggen hebben en hem als hij slecht speelt ok bekritiseren.. En nooit zei hij iets... Hij liet zijn voeten spreken in de daarop volgende wedstrijd en snoerde zo iedereen de mond..

Maar dit is wat anders dan dat bijvoorbeeld een journalist een of andere opmerking over Ronaldo maakt.. Dit komt wel van de baas van de Fifa.. Die openlijk zegt zijn voorkeur uit gaat naar Messi maar dat Ronaldo ook een goede voetballer is..

Geloof mij maar als het andersom was geweest zou Barca dat ook niet bepaald leuk en gepast vinden.. En ik denk niet dat Messi daar ook stil over zou zijn..

Daarnaast komt hier een of andere journalist van El Mundo Deportivo met het verhaald dat hij/zij zogenaamd weet dat Ronaldo nu geen Fifa gala meer gaat bezoeken.. En hoe komt hij aan die informatie? Is dat een citaat uit de mond van Ronaldo? Nee, hij neemt het aan.. En vanaf nu wordt daar altijd een link mee gelegd als Ronaldo bijvoorbeeld niet aanwezig kan zijn omdat hij een dag daarop ofzo een wedstrijd heeft.. of wat dan ook..

30 oktober 2013 om 14:41

Dus jij keurt een speler, die zit te janken op de middenlijn, die iemand een rode kaart aan naait (juve) en nu als een klein kind zit je janken goed? Heeft toch ook een groot voorbeeld functie????

Als je gewoon goed luistert zegt Blatter echt werkelijk niks verkeerd. Als je het goed beluisterd zegt hij meer positieve dingen over hem, dan negatieve. Messi word ook in de zeik genomen, heb je die gehoord?

30 oktober 2013 om 14:48

@acolinho

Haha ben ik het echt totaal niet mee eens man. Ronaldo staat er juist bekend om dat ie heel makkelijk uit de tent te lokken is. Zowel op het veld als erbuiten. Heeft afgelopen jaren relatief vaak zijn aandeel gehad in opstootjes en dergelijke.

Verder ook uitspraken buiten het veld:
- Waar was Messi in de Copa America? Als reactie op fans die Messi Messi Messi riepen
- Reactie op fluitconcerten. Ik ben een geweldige voetballer, rijk en knap. Daarom zijn mensen jaloers.

En nu deze reactie op Blatter.

Persoonlijk denk ik dat hij beter Blatter had kunnen uitlachen en hier totaal geen aandacht aan had kunnen besteden. Nu impliceert hij ook weer dingen.

30 oktober 2013 om 15:28

De "diefstal" gebaren na el clasico.

Roepen dat je verliest omdat Barca telkens bevooroordeeld wordt.

Na solo-goal van Messi tegen Real, roepen dan Messi meer ruimte krijgt en hij niet.

Hij plaatst zich juist altijd in een slachtofferrol.

30 oktober 2013 om 18:15

@rik22

Tja.. er zijn ook een heleboel mensen die een speler goed keuren die een bal het publiek in ramt omdat het hem even tegen zit (zonder zich later te verontschuldigen).. Of een goal met zijn hand maakte en dat dan overdreven gaat vieren..

En noem maar op.. Elke speler is een rotzak.. En als je zo gaat beredeneren dan moeten we ze eigenlijk allemaal afstoten.. Het is alleen de kwestie of het de desbetreffende speler op een bepaald moment mee of tegen zit..

Wat Blatter btreft.. Het gaat er niet om wat hij zegt over Ronaldo..

Maar het probleem zit er in dat die man (in zijn functie) gewoon niet openlijk had moeten vertellen dat een voorkeur voor één bepaalde speler heeft.. Hij had moeten zeggen dat hij beide goed vindt en klaar..

Natuurlijk is het niet erg dat hij Ronaldo een "commandant" op het veld noemt.. En Messi neemt hij niet echt in de zeik.. Hij heeft meer lof van dat het een "voorbeeldprof" is.. Maar mensen maken er nu ook zo iets van dat Messi ook in de zeik werd genomen..

Dat werden ze beide niet..

@ Lionelbarca..

Natuurlijk laat Ronaldo zich als het allemaal tegen zit uit te tent lokken.. Elke speler doet dat dan makkelijker..

En goed ok.. Hij laat zich af en toe ook horen over bepaalde dingen die naar hem worden geslingerd maar dat is niet gek. Als men alleen al bekijkt wat er allemaal te horen krijgt.. Ze betrekken zelfs zijn familie erbij.. Het kan dan best dat er dan een keer een reactie terug komt..

Zoals jij al noemt.. die Messi Messi Messi onzin als hij speelt.. En dat fluitconcert.. Maar vaker houdt hij zich stil..

Maar goed laten we die paar keer dat hij dan iets zei nu natuurlijk uitvergroten.

vriendjespolitiek
net als nederlands elftal met van gaal hij heefd ook iets tegen ajax ( 3 x op rij kampioen) en hoeveel zijn er nu opgeroepen ?
of oudajaxieden

30 oktober 2013 om 14:22

Blind, Cillissen, van der Wiel, Sneijder, van der vaart, Nigel de Jong.... Wie had je nog meer gewenst?

De rest speelt immers voor het Deense nationale elftal.

30 oktober 2013 om 14:24

Ja inderdaad man, waarom roept Van Gaal niet een keer Fischer, Sigthorsson, Moisander, Schone en Serero op? Echt belachelijk!

Blind, Cillesen, van der Wiel, Sneijder, van der Vaart, Nigel de Jong... zijn laatste keer toch echt allemaal opgeroepen hoor.

Edit: shit arenacum, je was me voor. Bizar trouwens dat we zelfs de NL-elftal namen in dezelfde volgorde hadden.

30 oktober 2013 om 14:35

Zo, dit is een partij onzin. Van Gaal heeft niks tegen Ajax of Ajacieden. Hij is bondscoach en kiest de spelers die het beste team maken. Als die gasten daar niet bijhoren, moeten ze beter hun best doen. Wat een onzinbericht gast..

Hahaha the story continues...

Ongelooflijk hoe een volwassen vent zich zo zielig kan opstellen om een bejaarde man (die door niemand in de voetbalwereld serieus wordt genomen) die hem op een belachelijke wijze na doet.

Echt treurig dit.

Het is onvoorstelbaar dat de baas van de Mafifa zich publiekelijk zo laatdunkend uitlaat over een van de topspelers van het spel/sport die hij vertegenwoordigd. En het is minstens net zo onvoorstelbaar dat er tot op heden nog niet een van zijn mede bestuurders hem hier publiekelijk over heeft aangesproken.

Ik kan alleen maar hopen dat meer voetballers en trainers solidair met Ronaldo zijn en zich ook niet meer laten zien tijdens deze circusact.

Kijk dit filmpje echt absurd!!!!

Terechte corrupt fifa!!!

Mooizo, dan kunnen we daar ook weer naar kijken.

Messi messi messi dat denkt Blatter dit is hem ideale team

Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
30 oktober 2013 om 17:16

Messi is wel te klein om in het doel te staan, ik zou hem vervangen met Messi, die heeft goede reflexen en is ook een stukje langer dan z'n kloon.

30 oktober 2013 om 15:58

Als Real Madrid-fan zijnde (dat neem ik aan), moet je wel weten dat de krant die dit artikel heeft geplaatst, El Mundo Deportivo, een Catalaanse krant is.. In andere woorden: 0.0% waar is.

Ik zou als voetballer überhaupt niet naar zo'n gala gaan ook niet als ik Zlatan of Messi heette

Als jij de bas van FIFA bent en ik iemand die in aanmerking komt voor de goudenbal, ja zou ik komen.
Nu zet ronaldo zichzelf voor de lul. Eerst komt hij met een reactie waar iedereen dacht van

Ik snap Ronaldo wel. Het gaat niet om het feit dat Blatter een voorkeur heeft voor Messi. Maar het gaat erom dat Ronaldo word gekleineerd door Blatter.

Ronaldo doet zoveel voor de buitenwereld. Voor kinderen, voor zieke mensen, voor arme mensen. Maar het enige wat Blatter kan zeggen is: hij is een commandant, hij geeft veel geld uit aan de kapper. En daarnaast noemde hij hem niet eens bij naam, maar hij zei: die ander (wat respectloos kan overkomen)

Daarnaast, kan dit van invloed zijn op de Gouden Bal uitreiking. De Fifa heeft nou eenmaal billenlikkers en meelopers die makkelijk beinvloedbaar zijn.

Slappe actie van Ronaldo. Wat boeit jou het nou weer wat iemand van je zegt...

Natuurlijk slaan die uitspraken van Blatter nergens op, dat is ook gewoon een vervelend mannetje, maar als je zo erg op je pik getrapt bent, verdien je naar mijn mening ook geen uitverkiezing voor beste voetballer van de wereld.

30 oktober 2013 om 16:02

Zoals Isco-Akka hier al zegt: de FIFA is een corrupte bende oude seniele mannen. Hoe kan het anders zo zijn dat stemmen van meerdere personen zijn veranderd. Hoe kan het anders zo zijn dat de beoordeling elk jaar anders is? Indien dit waar is, wat ik overigens zeer betwijfel, dan hoop ik dat Ronaldo de eerste van vele is die de maffia AKA FIFA gaat boycotten.

Goh, dit wordt nu wel heel belachelijk. Blatter zegt werkelijk niets verkeerd, alleen zijn imitatie is ongelukkig. Hij heeft het niet over commandant in de slechte zin, maar over een leider op het veld. Zegt hij hier iets verkeerd mee? Neen, tuurlijk niet.

Het probleem is dat Ronaldo, Perez, Ancelotti, Ramos en alle fans van Madrid al zo lang onder een grote witte schelp leven en de werkelijkheid niet meer kunnen onderscheiden van hun eigen mening. Altijd zijn zij het slachtoffer van wat er gebeurt in de voetbalwereld. Nu weer grijpen ze dit aan om te beweren dat Ronaldo de gouden bal niet mag winnen van de Fifa. Want de reactie van Ronaldo laat niets aan duidelijkheid over, hij beschuldigt de Fifa en Blatter ervan om partijdig te zijn.

Ronaldo zou beter eens wat meer aan voetbal denken en zich niet laten afleiden door allerlei belachelijke randzaken. Nu komt hij over als een enorme huilbaby, terwijl zoiets Messi nooit zal overkomen. Dat is het grote verschil: Messi speelt voor zijn eigen plezier, Ronaldo speelt voor de roem en de glorie. Wel, Ronaldo is vergane glorie.

30 oktober 2013 om 14:26

Mooi gesproken want zo denk ik er ook over want wat een negatieve uitstraling heeft Ronaldo zeg niet normaal meer.

30 oktober 2013 om 14:29

Ronaldo heeft toch juist klasse en netjes gereageerd. Daarnaast is de Gouden Bal toch ook een randzaak. Het is zijn goed recht dat hij niet aanwezig wilt zijn (en het is trouwens een gerucht)

Hij denkt juist alleen maar aan voetbal, of volg je de wedstrijden niet?

30 oktober 2013 om 14:38

Hij is zeker niet bezig met wat mensen van hem denken? Toen Zidane zei dat Ribéry de gouden bal verdient, was hij aan het klagen. Hij was kwaad op Madrid omdat er geen afvaardiging van de club was op het vorige gala om hem te steunen. Hij is kwaad omdat Blatter hem belachelijk nabootst. Alleen met voetbal bezig zeg je dan?

En trouwens, die reactie van hem op FB was echt kinderachtig. Zo een beetje fake klassevol doen, daar prikt iemand toch zo doorheen? Dan zegt hij nog " nu wordt er ineens veel duidelijk ". Klasse, echt waar... Niet dus.

30 oktober 2013 om 14:50

Ja klopt, daar heb je wel gelijk in. Maar dat kan je toch wel begrijpen. Je verwacht toch dat je club jouw steunt (zoals bijvoorbeeld bij de Gala).

Dat van Zidane, ja daar overdreef Ronaldo misschien, maar dat zijn ook maar geruchten he. Maar daar kan ik je wel begrijpen.

Enja dat over Blatter, ja dan snap ik Ronaldo wel. Ik denk dat de meeste spelers dat wel beledigend zouden vinden.

Daarnaast is hij toch wel een echte sportman. Altijd de drive om te winnen, om te scoren, dag en nacht blijven trainen. Hij helpt andere spelers (zoals Bale nu). Heeft er nog deels voor gezorgd dat Di Maria niet is verkocht.

30 oktober 2013 om 15:56

Fake klassevol? Klassevol is geen woord wat mij bekend is, maargoed.

Hij hoort toch ook netjes te reageren? Heb je liever dat hij hem op FB uitscheld ofzo?

Ik heb dit filmpje gezien en ik moet eigenlijk wel zeggen dat Blatter zowel Messi als Ronaldo probeert belachelijk te maken. Hij probeert grappig te zijn door Messi neer te zetten als een ideale schoonzoon en een 'boy' en Ronaldo als een 'commandant', maar hij zegt dat hij geen voorkeur heeft.

Los daarvan is het wel echt raar dat een man die het heeft over Leonard Messi, Zlatan Abramovic en ook nog uit het publiek moet worden gecorrigeerd over wanneer de uitreiking van de Ballon d'or is aan het hoofd kan staan van de overkoepelende wereldvoetbalbond.

30 oktober 2013 om 15:33

Blatter wou gewoon de joviale opa uithangen voor een groepje studenten met zijn vooroorlogse humor.

en dat hij die namen verkeerd uitspreekt zegt genoeg over die man. Hij ziet alleen maar dollartekens en zou daarom maar al te graag Ronaldo te vriend willen houden voor zijn galatjes en dergelijke. Dus waarom zou hij hem moedwillig willen beledigen?

Wat een jankbal is het toch zeg niet normaal meer.

Hij is afgelopen jaren terecht geen winnaar geworden omdat Messi gewoon de betere is en dit is weer een slap excuus van hem om niet op te komen dagen.

Zijn gloriedagen zijn toch voorbij want het is normaal dat hij niet gewaardeerd word met zijn wangedrag op het veld want die kaarten aansmeren en die swalbes horen niet bij een topsporter en al helemaal niet de air die hij heeft dat hij beter is als de rest van de wereld.

Bye bye Ronaldo we zullen je niet missen.

30 oktober 2013 om 14:31

Want?

Het is gewoon de waarheid want hij is gewoon niet de beste en de negatieve sfeer om hem heen maakt hij zelf met zijn valpartijen en kaarten aansmeren (juve vergeten alweer).

Nee hij is gewoon niet meer de beste want er komen nieuwe sterren aan: Götze, Neymar, Isco, Reus en die hebben de toekomst.

30 oktober 2013 om 14:34

zegt degene die zelf 5x op dit onderwerp reageert

Ronaldo =jankbal
Blatter = jankbal

Wat dat betreft zouden ze perfect bij elkaar passen

30 oktober 2013 om 14:41

Moeilijk hé dat lezen Isco-akka?

De afgelopen jaren heeft Messi hem terecht gewonnen zeg ik toch of niet?

Ook mijn woorden waren ”nee hij is gewoon niet meer de beste want er komen nieuwe sterren aan: Götze, Neymar, Isco, Reus en die hebben de toekomst”

En nee Messi speelt nu niet goed maar aangezien je me volgt weet je ook dat ik hoop dat Ribery hem wint dit jaar (en ben zeker niet voor Bayern)

Provoceren nee niet echt.

30 oktober 2013 om 14:31

Jij kijkt zeker niet alle wedstrijden he?
Hij maakt weleens schwalbes ja, maar wanneer heeft hij voor het laatst iemand een kaart aangesmeerd?

En vind je serieus dat zijn gloriedagen voorbij zijn? Dan ben je niet serieus te nemen.

30 oktober 2013 om 14:32

Vorige week woensdag nog tegen Juve.

Kijk jij wel alle wedstrijden?

30 oktober 2013 om 14:44

Ja dat zeg ik, hij maakt weleens schwalbes. \
Maar volgens mij ben jij iemand die alleen CL wedstrijden kijkt.

Als je hem in de competitie ziet spelen, dan zou je denk ik wel een ander mening hebben.

Misschien heb ik het fout hoor, maar ik krijg de indruk dat je maar bepaalde wedstrijden kijkt,

30 oktober 2013 om 15:01

Ik kijk bijna alle Spaanse wedstrijden.

30 oktober 2013 om 15:08

Dan snap ik niet hoe je zo een mening kan hebben over Ronaldo. En waar je al die onzin vandaan haalt.

Of je hebt een hele grote barca bril op. Kan natuurlijk ook.

30 oktober 2013 om 15:24

Tja de TV laat het mooi allemaal zien wat voor streken hij in huis heeft.

30 oktober 2013 om 14:48

Waarom noem je hem een jankbal terwijl je niet weet dat dit 100 procent zeker is?

30 oktober 2013 om 15:53

@ Chimaera

Die reactie op zijn fb is al voldoende om hem een jankbal te noemen.

30 oktober 2013 om 15:11

hahahahaah zijn gloriedagen voorbij
hahahaaa
die man bezit alles wat zn hartje begeert,al stopt die nu met voetballen dan renteniert hij lekker door
hoe zit t met jou gloriedagen
je bent gewoon een barca gatlikker man
doen alsof je persoonlijk bij ronaldo betrokken bent
Messi jankt zeker nooit
sjeesjus mina
zielig figuur

30 oktober 2013 om 15:52

Zoek de definitie van 'provoceren' op en lees dan je eigen reactie.

Je hele reactie zit vol met provocaties. Als je het nu nog ontkend, tja, dan kan ik je niet meer helpen.

30 oktober 2013 om 16:54

Nee jij/jullie vinden het provoceren en dit geld ook als jij/jullie Barca belachelijk maken dan noemen jullie het ook geen provoceren.

Tja zoals ik het altijd zeg ”de waarheid is hard”

Valt me wel op dat ze in Madrid wel heel hard aan het zuigen zijn de laatste tijd.

31 oktober 2013 om 10:34

Nee, dat doe ik niet. Ik provoceer niet. Of anderen dat doen, waarschijnlijk, maar dat betekent niet dat jij dat ook moet doen.

Nu provoceer je weer. Het is toch ongelofelijk.

Sta er even bij stil. Denk na. Waarom doe je dit? Real Madrid CF heeft jou hoogstwaarschijnlijk nog nooit wat aan gedaan.

Haal je hier je plezier uit? Beetje kinderachtig dit.

30 oktober 2013 om 17:20

Hahaha, Ronaldo heeft in 2013 veel beter gepresteerd dan dat medische wonder dat geen bal raakte. Gloriedagen voorbij zegt ie dan. Hoe op is Messi dan wel niet?

Wat overdreven dit weer.
Wat Blatter zei was naar mijn idee juist een compliment. Hij gaf namelijk aan dat Messi een klein jongetje is, een schatje, etc. Veel mannetjes zouden dat niet als een compliment zien toch? En ik zelf zie ook liever harde / mannelijke voetballers op het veld in plaats van Messi.
Daarbij is mijn standpunt over Blatter ook veranderd. Schattig mannetje, met een goed gevulde portemonnee. Laat hem maar langer zitten!

30 oktober 2013 om 14:29

Helaas willen alleen mensen horen wat ze zelf willen.

Dat hij Messi wegzet als een knuffelbeer is ook niet de beste uitleg.

En terecht natuurlijk, bah wat een zooi daar bij de FIFA

Ik zou het nog mooier vinden als Messi het voorbeeld van Ronaldo volgt. Staat de Fifa helemaal voor lul

Zijn er mensen die zich hierover druk maken? Ronaldo niet meer op Fifa gala's: Ik voorspel slapeloze nachten voor tal van voetballiefhebbers.
En de Fifa die geen respect voor Ronaldo heeft... Hoe durven ze!
Alles draait vanzelfsprekend weer om meneer Ronaldo, het centrum van het universum. Deze reactie van Ronaldo is tekenend voor het heerschap en benadrukt eigenlijk alleen maar wat Blatter probeerde duidelijk te maken. Een pedant mannetje, die Ronaldo!

30 oktober 2013 om 14:32

10x een duim van mij, helemaal juist hoe je het zegt.

30 oktober 2013 om 14:38

En van mij krijgt hij 10 lage duimen voor z'n lage reactie.

30 oktober 2013 om 14:42

Gewoon goed verwoord. Maar de meeste hebben er hier echt geen idee van, waar dit overgaat.

30 oktober 2013 om 15:50

Hoezo dan?

30 oktober 2013 om 14:34

Dit kan een groot circus worden hoor. Ten eerste heeft Ronaldo veel fans. Dus er zal ophef ontstaan.

Ten tweede is Real een grote clubs, en als je die tegen je hebt, zal dat in het nadeel van de Fifa werken

Ten derde, zal het altijd nadelig zijn voor de Fifa, als topspelers de verkiezing gaan boycotten.

En niet te vergeten, andere voetballers zullen hier ook wel een mening over hebben. De ene positief en de ander negatief.

2 van de 4 gouden ballen had messi nooit mogen winnen. In 2010 was hij voor sneijder en 2011 voor Ronaldo. Ook dit jaar moet hij naar mijn mening naar Zlatan Ibrahimovic!

Maarja we weten allemaal dat de Fifa zo corrupt is als maar kan.

30 oktober 2013 om 14:42

Als we even kijken wanneer het allemaal begonnen is.

2007: Kaka won, maar ook Ronaldo en Messi zaten in de top 3 (kaka terechte winnaar)
2008: Ronaldo won, Messi 2e, Torres 3e (ronaldo terechte winnaar)
2009: Messi won, Ronaldo 2e, Xavi 3e (messi terechte winnaar)
2010: Messi won, Iniesta 2e, Xavi 3e ( onterecht, Sneijder of Iniesta hadden moeten winnen)
2011: Messi won, Ronaldo 2e, Xavi 3e (messi terechte winnar)
2012: Messi won, Ronaldo 2e, Iniesta 3e (hij heb ik mijn twijfels bij. Iniesta had namelijk een goed EK gedraaid. Ronaldo had een fenomenaal jaar en werd kampioen van Spanje, speelde uitstekend in de CL en draaide een goed EK. Messi had geen enkel prijs gewonnen, maar scoorde wel bijna 100 goals. Dus ik weet niet of Messi terecht heeft gewonnen, maar ze hadden het alle drie kunnen winnen

30 oktober 2013 om 14:49

ja 2 gouden ballen oke maar 4 is lachwekkend...

Slaap gelul @Fast-N-Loud Ronaldo gaat niet weg hij is de beste ter wereld beter dan messi krijgt veel meer vertrouwen door de Fifa en hun stemmen volop op Messi Ronaldo krijgt vertrouwen door de Real-fans en daardoor is hij sterker en beter geworden gouden ballen kan ik niet meer vertrouwen het gaat in de Fifa duidelijk om het liefdadigheid en niet om het spel!!

Ps Ronaldo doet veel meer met kinderen dan messi

30 oktober 2013 om 14:43

Oh daarom moet hij een gouden bal krijgen omdat hij meer met kinderen doet?

Mediatraining heet dat.

Messi word door heel de wereld gekozen en niet door hem hoor maar blijkbaar snappen jullie dat niet.

En dit jaar gaat hij naar Ribery trouwens.

30 oktober 2013 om 14:51

Heel de wereld? Ik hoor daar alleszins niet bij

30 oktober 2013 om 15:02

Nee maar wel het grootste deel ervan dan.

Ik trouwens ook niet want als ik mocht stemmen was het op Iniesta trouwens.

30 oktober 2013 om 17:24

Ronaldo is veel populairder dan Messi. Dat verklaart ook wel waarom Ronaldo ruim 15 miljoen meer fans heeft op social media. Het merk Ronaldo is veel meer waard dan een wereldvreemd jochie in het lichaam van een volwassen vent. Als de 'gewone' man mocht stemmen zou Ronaldo ieder jaar winnen, knul.

30 oktober 2013 om 17:55

Lol komt hij aan met zijn social media

Loop maar een willekeurige voetbalclub binnen bij de training van de jeugd en dan zul je ook zien dat veruit de meeste een Messi shirt aanhebben.

Gelukkig kan dat wereldvreemd jochie veel beter kan voetballen als heel die swalbekoning van een Ronaldo en dat doet zeer hé

wat kan je eraan doen die blatter heeft toch mensen nodig die voor hem moeten stemmen ,daarom kwamen ze ook op het idee om extra landen in de wk te krijgen heeft heeft stemmen nodig! en aandacht uiteraard ,en mensen jullie en blatter kijken veel naar de tv hoe messi is en nu allemaal beweren dat hij de ideale schoonzoon is en echt een lieverdje is en ronaldo als de duivel neerzetten bahh! stille water heeft diepe gronden!

Alleen Messi kan een een statement maken om als ''lievelingetje' de grote'' baas'' en de hele Fifa daar in zn hempt te zetten , eigenlijk zou helemaal niemand op moeten komen dagen zolang die Blatter nog leeft

Liever een avondje vrij in je huisje in Madrid, dan een avond niks doen en weer een prijs naar je rivaal zien gaan. En overigens ver moeten reizen voor zo'n gala. Nee, ik geef 'm groot gelijk.

Wat een kleuter zeg. Blatter is een corrupte demagoog maar deze uitspraak van hem is onschuldig. Ronaldo laat zich echt kennen hier. Wel aandoenlijk om te zien dat hij een onwijs minderwaardigheidscomplex heeft ten opzichte van Messi.

30 oktober 2013 om 14:45

Waar heb je het over?

Ik wens je heel veel sterkte, doorzettingsvermogenen vooral wijsheid met het ontsnappen uit je waanwereld.

30 oktober 2013 om 15:01

Ronaldo word door meerdere mensen beledigd. Dit komt door zijn gedrag in het verleden. Nu is hij het een echte prof en provoceert weinig (tuurlijk heeft hij nog weleens trekjes zoals zaterdag).
Maar oke, je eerste indruk, dat vergeten mensen niet. Maar je hoort hem ook vrij weinig klagen.

Maar als dan de hoogste baas van de Fifa je gaat beledigen, dan kan ik me voorstellen dat Ronaldo daar niet blij mee is en op deze situatie reageert.

Het is gewoon logisch.

Ik denk niet dat hij boos is vanwege het feit dat Blatter een voorkeur heeft voor Messi. Hij is denk ik boos omdat Blatter de ene speler ophemelt en vervolgens word hij zelf beledigd. En daar gaat het om

30 oktober 2013 om 15:22

Blatter beledigt niemand. Ronaldo heeft gewoon geen enkele zelfspot en neemt zichzelf veel te serieus terwijl het een nietszeggend voetballertje is. Een moderne gladiator, niet meer, niet minder.

Als je je door zoiets beledigt voelt ben je wel een heel beperkt persoon.

Hele verkiezing klopt al geen bal van!

30 oktober 2013 om 15:08

Op basis van wat?

IK ZOU Zeggen M Mensen Zetje Zelf IN DE Plaats VAN Ronaldo !!

DE Helft VAN Jullie ZOU MET Voetballen Stoppen NA AL DIE Jaren ZO Behandeld Worden .

WAT EEN Persoonlijkheid DIE Ronaldo

30 oktober 2013 om 16:38

jij hebt gelijk, maar als messi niet was gegaan naar die fifa gala zou niemand er wat van zeggen

Jongens dat hij er niet meer heengaat is zijn eigen recht...maar is dit niet een catalaanse krant ?

oh god ronaldo is weer eens aan het janken. hij mag blij zijn dat hij niet is geschorst na zijn kinderlijke gedrag tijdens de classico.
als ronaldo niet tegen de feiten kan dan komt hij maar niet toch? messi wint toch altijd van hem dus hij heeft daar toch niks te zoeken. dan kan hij ook niet meer z'n nieuwe kapsels showen tijdens de gala.
vorige keer was hij er ook niet wat ook onrespectvol is. messi was er wel een nam z'n verlies goed op. ronaldo wist al dat hij niet ging winnen dus was hij er niet.
bevestigd nog meer hoe de persoonlijkheid van de fotomodel is.

Is dat niet die man die toen ooit een keer van een trapje viel?

Fast-N-Loud@ ga eens kijken naar ( video Blatter Nos) dan zei Blatter messi is een brave jongen dus ik weet echt wel waarover ik het over heb

30 oktober 2013 om 15:03

Ik heb hem ook gezien hoor dus ik weet het maar dit is net zo triest om iemand weg te zetten als ideale zoon en knuffeltje.

30 oktober 2013 om 17:27

Je hebt hoop ik wel de capaciteiten om te begrijpen dat 'ideale schoonzoon' en 'knuffeltje' positief en goed bedoeld is, en 'commandant die alleen met z'n haar bezig is' allerminst.

30 oktober 2013 om 17:45

Dit kan ook in de ogen van vele mensen denigrerend zijn hoor maar misschien wil je dat niet begrijpen.

Het is een zeer slap excuus van heel kamp Portugal?real en wat ze nu doen is Messi proberen buitenspel te zetten met deze zielige campagne natuurlijk.

Oh Oh hoe krijgt men nog een grotere hekel aan deze Ronaldo? Door deze dingen want de kerel denkt dat hij godsgeschenk is.

De zin die veel mensen over het hoofd zien: Veel is nu uitgelegd.

Heeft hij de kans om zich eens volwassen te gedragen en een intelligente en grappige repliek te verzinnen om aan te tonen da hij echt niet de verwaand arrogante voetballer is die men va hem maakt en reageert hij zo. Dom, dom, dom en gemiste kans. Misschien is hij dan echt wel zo...

Als ik Blatter was en Ronaldo komt niet, had ik al zijn val partijen uitspraken op groot scherm getoond in de zaal. Hij maakt niet alleen zichzelf nu belachelijk, maar ook andere spelers. Ik zou hem boycotten en nooit meer ergens willen zien, zelfs niet op een WK. Echt collegiaal deze speler.

Ik ben geen fan van ronaldo maar deze keus snap ik volkomen! Die blatter spoort voor geen meter! :D

Wat Blatter deed was niet een president van een grote sportfederatie waardig, maar Ronaldo moet nu ook weer niet overdrijven. Blatter heeft zich verontschuldigd ondertussen. Desondanks vind ik wel dat er dringend een nieuwe wind moet gaan waaien bij de Fifa, ik kan het niet begrijpen hoe iemand als Blatter nog deze functie kan uitoefenen bij zo'n machtige organisatie...

Heerlijk, Real Madrid moet de fifa gaan boycotten. Een grote corrupte boel, met als toppunt Blatter. Dit is misschien niet het moment om in protest te gaan, maar dat maakt niet uit. Blatter is een vreselijke man.

Wat een huilebalken zijn Ronaldo en Real Madrid in deze kwestie zeg. bah bah. Blatter geeft aan dat er twee exceptionele spelers zijn, de een danst met de bal over het veld, de ander is een commandant. Wat is daar in godsaam mis mee??????

Dat ie zegt dat Ronldo meer geld uitgeeft aan z'n haar, mag dat niet gezegd worden dan? Dit is gewoon een feit !!!!! dat weet iedereen dat Ronaldo meer tijd en geld aan zn uiterlijk besteed dan Messi.

Ronaldo moet blij zijn dat hij als 1 van de 2 exceptionele spelers genoemd zijn. Dat Blatter het enigszins onhandig brengt oke. Maar Real an Ronaldo zijn toch echt grote huilebalken. Jankerds !!!!! Net als afgelopen weekend.

30 oktober 2013 om 15:18

Als FIFA baas mag je dat niet zeggen nee..

30 oktober 2013 om 15:49

en wat heeft dat met voetbal te maken... met all die onzin zaken moet zo een man niet mee bezig houden, volgens mij zijn er belangrijke zaken in de voetbal wereld dan de haar van CR en hoe veel hij daar aan uit geeft ...

30 oktober 2013 om 16:35

zegt een barca fan

Ach die Cristiano... hij blijft als maar zemelen als een verwend klein kind. Hij is gewoon een zieig persoon niet de aanstellerietes krijgt als iemand een scheet laat. Een ged voorbeeld van on-proffesioneel gedrag is hoe hij Milan een rode kaart aan smeert. Hij heeft altijd wat en ik vind het nog beter dat hij gewoon weg blijft van ieder gala. Laat het Gala maar voor de echte mannen die voetballen.

30 oktober 2013 om 16:01

Milan? Waar heb je het over?

‘cristiano Ronaldo weigert vanaf nu aanwezigheid bij ieder FIFA-gala’

dat heeft hij niet gezegd, maar dat denken de kranten... en VZ doet hier ook gelijk aan mee met zo een kop...

30 oktober 2013 om 15:24

dat klopt, ik heb het net gelezen op zijn facebook pagina en kan nergens vidnen dat hij aangeeft dat hij er niet meer komt... dus begrijp ik niet waar deze info vandaan komt.

Die heeft daar toch niets te zoeken. Geen probleem lijkt me dus.

wat ik niet begrijp is dat mensen gelijk CR en Real zielig vinden ter wel ze normaal reageren en de media en ook Voetbalzone er meer van maakt dan ze hebben gezegd....

weer zorgt de media dat dit weer de schuld is van CR en dat hij de schurk is en een zielig figuur...

man wat moet ik hier van kotsen van all die mensen die zich aangesproken voelen... en dat zijn er een hoop...

Als je zoveel geld verdient, zo vaak op TV bent door zoveel mensen wordt gezien.

Mag je toch wel een beetje verwachten dat je wat theater en gek doet?

Of moet je als een lamme zak als Messi elke week dezelfde actie doen , balletjes erin trappen en dan van toneel gaan? S A A I!

Profvoetballers zijn performing animals. Dus Blatter mag geen kritiek leveren op gedrag/haarstyle of welke randzaak dan ook.

Als het waar is slimme zet als je mij vraagt zou ook niet mee willen doen aan zo'n corrupt circus gala.
Ik zou de gouden bal ook hernoemen naar Barca Bal of Messi bal komt wat geloofwaardiger over kuch.

Dat sommige Blatter nog gaan verdedigen slaat werkelijk alles, jullie haat naar Ronaldo is echt op en top

Het is bekend dat respect uit 2 kanten moeten komen, als de voorzitter van de Fifa (een grote persoon in de voetbalwereld) zegt dat voor iedereen Messi de ideale schoonzoon is en dat Ronaldo maar een arrogante jongen is die meer geld verspilt aan de kapper en hem voor iedereen belachelijk maakt. Waarom zou Ronaldo dan wel respect moeten hebben voor iemand die geen respect toont tegenover hem? Ronaldo heeft zelfs toch nog volwassen/respectvol gereageerd op Blatter. Ronaldo komt gewoon niet meer naar de FIFA-Gala's wat terecht is als de voorzitters niet eens respect hebben voor Ronaldo. De voorzitter van de Fifa is gewoon een grote clown, schandalig dat er zo'n kind als voorzitter word gekozen vandaar al die domme beslissingen zeker.

Terecht hij wint toch niet, allee aanvoerders en bondscoaches stemmen op messi. Die stemmen met de herinneringen dat ronaldo een kutkind is. Niet gaan boycotten dke handel.

Geef hem eens ongelijk.

Laat eens te meer zien wat voor een stakker hij is.. Als hij nog niet eens tegen de uitspraak van blatter kan, die overigens niks negatiefs over hem gezegd heeft...
Als hij een vent is gaat hij juist wel naar dat gala

Stuur die seniele zak is snel met pensioen samen met zijn corrupte bende. Totale reorganisatie met hiddink en ferguson aan het roer. Basta

Zou me niks verbazen als de Fifa Ronaldo juist nu als winnaar aanwijst. Enkel als goedmaker zodat een grote ster als Ronaldo hun gala's blijft bezoeken.

Gewoon die maffia groep niet meer steunen en met zo'n statement zal Ronaldo wellicht de andere topvoetballer aan het nadenken zetten.

slaat nergens op. blatter is gwn over de grens gegaan en is in verkeerde keelgat geschoten bij ronaldo

Blatter heeft niet eens haar om naar de kapper te gan dus wat zeurt ie nou


weet je wat ik lekker vind: Mensen die ronaldo haatten en arrogant noemen, maar hij gewoon lekker presteert op het veld en zn voeten laat spreken.

De gouden bal verkiezing is ook niet serieus te nemen. Is gewoon een commercieel verkiezing van een franse (sport)krant. Nu ook de fifa zich officieel met de prijs bemoeit is het helemaal commercieel en ws corrupt geworden.
Alleen al dat Messi hem won in 2010, terwijl hij met Argentinië faalde op het Wk en zelfs te kijk werd gezet door duitsland.

Ik geef de man C. Ronaldo groot gelijk. Achterlijk dom gedoe van die 'ene', de commanderende Blatter. Sukkel.

Geen probleem. Ronaldo ging al niet meer daar heen.

Ronaldo en Mourinho gaan daar echt net als zij weten dat ze niets winnen.
Dus laat ze maar lekker blijven in Madrid en Londen.

Nu alleen nog wachten op reactie van Mourinho.

30 oktober 2013 om 18:00

Haha idd. Verwachtte hem ook niet. Vind juist dat als je een wereld speler ben of te wel 1 van de 23.. dat je er gewoon bent.
Ook lekker collegiaal naar anderen toe. En ja top 3 zijn is toch ook goed.

Het zal wel aan mij liggen, maar het ontgaat we volledig hoe deze opmerking van Blatter iets zegt over het gebrek aan respect voor het vaderland en de club van Ronaldo. Of voelen alle Portugezen en Madrilenen zich aangesproken als Blatter iets zegt over Ronaldo z'n haar?

Dat de uitspraken van Blatter een beetje dom waren dat klopt. Dat de Fifa een corrupt zooitje is daarvan ben ik overtuigd. Dat Blatter moet opstappen daar ben ik het helemaal mee eens.
Maar de reactie van Ronaldo is de reactie van een heel verwend kind. Blatter maakt een politiek niet correct grapje over de ijdelheid van Ronaldo en zegt hardop wat verreweg de meeste voetballiefhebbers al sinds jaar en dag vinden namelijk dat Messi de allerbeste is. Da's simpelweg de waarheid alleen als je zo'n functie bekleed als Blatter dan moet je zo'n mening gewoon voor je houden. Verder: "storm in een glas water!"

Beste meneer Blatter, er zijn pilletjes op de markt om u in het vervolg er voor te behoede dat u zulke uitspraken in een vlaag van verstandsverbijstering doet.
Verder: Ronaldo is een geniale gek

Wat een onzin. Die rare Ronaldo en zijn kornuiten moet niet zo snel op hun teentjes getrapt zijn. Blatter zei niks verkeerd. In Madrid moeten ze wat meer naar zichzelf kijken in plaats van steeds anderen als schuldige bestempelen.

Ronaldo zou er goed aan doen om niet meer naar de gala's te gaan van de Fifa. Overduidelijk is het bij de Fifa een vriendjespolitiek. Dit jaar won Ribery de prijs voor beste Europese voetballer en vorig jaar Iniesta. Terwijl Messi en Ronaldo allebei beter zijn.

Of Messi of Ronaldo beter is moet ieder voor zich bepalen. Ik persoonlijk vind Ronaldo beter door zijn snelheid, kracht en schot. Terwijl de ander Messi weer beter vind. Het feit dat er zoveel over gediscussieerd wordt(wat voetbal leuk maakt) betekend dat ze allebei heel dicht bij elkaar zitten en allebei eigen sterke punten hebben. Daarom is het onbegrijpelijk dat Messi 4 keer de ballon d'or wint en Ronaldo maar 1 keer. Het feit dat het een verkiezing is betekend dat het niet objectief is en dat Messi wat meer vriendjes heeft bij de Fifa. Niks mis mee, maar Ronaldo doet er goed aan er niet meer aan mee te doen en lekker te gaan voetballen.

En de uitspraken van Blatter horen niet te kunnen, hij mag natuurlijk een mening hebben, maar hou die als Fifa voorzitter voor je. Of je moet niet meer serieus genomen willen worden. Die uitspraak over zijn haar is ook gek. Het lijkt mij niet de moeite waard te zeggen dat Ronaldo veel aan zn verzorging besteed(wat ik ook zou doen als ik altijd t middelpunt van de aandacht ben!). Ik zeg ook niet dat Ronaldo beter is dan Messi, omdat Messi er soms niet netjes bijloopt(hoewel dat de laatste jaren wel mee valt).

30 oktober 2013 om 18:03

Ik vind het wel begrijpelijk dat messi het ook dit keer wint. Zie veel meer leuke dingen als messi aan de bal is. Nadeel is alleen dat hij wandelt na bal verlies. Dat maakt zijn spel lelijk.

Weg er mee die Blatter, vent is al 103 en loopt daar nog steeds, ouwe doos ..

Ik kan hem best begrijpen. Het is gewoon een geweldige voetballer, maar hij staat altijd in de schaduw van Messi. Normaal gezien hebben sterren hun eigen tijdperk, maar nu zijn er twee die een tijperk moeten delen en ja, dan is Messi net wat beter. Blatter laat hier gewoon geen respect blijken voor de voetballer Ronaldo, terwijl het toch een geweldige, sensationele speler is. Ronaldo mag best laten blijken wat hij er van vind. Niets mis mee. Nadeel is wel dat als hij niet meer komt opdagen bij zulk soort gelegenheden, zijn kansen op een gouden bal ook niet toe zullen nemen.

Ronaldo moet nou niet gaan overdrijven om niet te komen opdagen bij gala. Zo laat hij zijn kinderachtige kant zien. Hij moet grwoon naar de gala komen, de prijs winnen en blatter aankijken en zeggen wie is nu de beste.

Bijna elke top stinkt. Ze zijn zakkenvullers en willen alleen honden hebben die hun kontjes liken. Hij als baas van de fifa maakt een verschrikkelijke indruk. Ik denk eerder dat de leerlingen hen uitlachen, ongeloofijk. Het ergste is dat mensen die vaak zakkenvullen erg goed politiek kunnen bedrijven, maar qua herseninhoud weinig tot niets voorstellen. Gezien zijn hersencapaciteit vind ik het knap dat hij zichzelf naar binnen heeft weten te lullen.

Captains en bondscoachschap zijn makkelijk om te kopen. Ze willen altijd meer geld. Vooral die captains van de kleine landen zijn corrupt als de neten. Over de journalisten begin ik niet eens.

Net zoals hij in het veld toneel kan spelen doet hij dit nu ook buiten het veld.

Hij weet als geen ander wie er beter is dan hij. En hij kan het ook niet aan om een vijfde en/of zesde keer toe te zien dat Messi in bescheidenheid de prijs ontvangt en dan weer gewoon verder gaat met z'n leven. Ronaldo wil die prijs zelf winnen en ermee pronken.

Maar nu heeft hij een reden verzonnen om maar niet meer te gaan, eerlijk zeggen dat hij denkt dat er toch anderen zijn die hem voor gaan, dat zit er niet in.

Als je het hele interview hebt gezien dan snap je wel waarom Ronaldo ervoor kiest om niet meer naar die gala's te gaan. Blatter is zelfs opgestaan om voor te doen hoe Ronaldo volgens hem is. Blatter zet hiermee Ronaldo voor schut dus ja ik snap wel dat Ronaldo niet meer naar die gala's wilt gaan. Blatter zegt dan ook nog dat Ronaldo meer geld aan zijn haar uitgeeft, maar zegt er meteen achteraan dat dat niet uitmaakt. Ik snap dan zoiezo niet waarom Blatter dit naar voren brengt als hij zelf nog zegt dat het niks uitmaakt. Als Blatter dan ook nog zegt op het einde dat hij kiest voor Messi dan snap ik Ronaldo best, Natuurlijk mag Blatter een mening hebben, maar als je zoveel invloed hebt lijkt het me slim om je mening voor jezelf te houden. Dat sommigen Ronaldo kinderachtig vinden snap ik ook niet. Ik vond Blatter juist kinderachtig toen hij Ronaldo zogenaamd nadeed. Die Blatter noemt Messi ook de hele tijd Leonard. Als het je lievelingsspeler is, dan neem ik wel aan dat je tenminste zijn naam weet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren