Applegreen
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 17 december 2012
  • Applegreen
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 3.246
  • 34 jaar (14-1-1987)
  • Zlatanist
  • 10
Persoonlijke berichten
6 februari 2013 om 19:32
#5

Bedankt voor de tip. Ik had vorige week al naar tickets gezocht maar kwam erachter dat het al om 19u00 begint. Ik land daar pas rond 18u00 dus dat redt ik helaas niet. Ik was vorig jaar in februari ook in Istanbul en ken Nevizade, daar heb ik hele goede herinneringen aan. Ik zit in een hotel daar om de hoek, dus gooi mijn tas neer en ga direct daarheen om te eten en misschien pik ik wat van de wedstrijd mee. Als je meer tips hebt voor Istanbul hoor ik het graag! Groet

22 februari 2013 om 17:10
#6

Gelukkig kraak jij Schalke niet af hè.

22 februari 2013 om 17:57
#7

Ja denk het ook sorry. Je verzadigd je club toch automatisch. Is niet leuk dat veel mensen je club nu uitmaken voor matenaaiers etc. Ik weet zeker dat Schalke dit zo niet bedoeld.

Schalke heeft dit gedaan op juridisch advies, en vinden dat dit moet worden uitgezocht, en dat kan alleen op deze manier. Kan me niet voorstellen dat ze dit doen, om Galatasaray een hak te zetten. Als dat wel zo is, bied ik mijn verontschuldigingen aan, en schaam ik me voor mijn club. En als het onterecht is, zou ik er niet blij mee zijn als we zo zouden winnen, maar mocht het wel terecht zijn, dan heb ik er geen problemen mee.

Aangepast op 22 februari 2013 om 18:08 door S04_NL.

4 maart 2013 om 15:20
#8

Ja gelukkig wel natuurlijk. Jullie hebben niks fout gedaan, maar had ook niet verwacht dat jullie gediskwalificeerd zouden worden. Vraag me nog steeds af wat de insteek van dit allemaal was.

Word een een spannende wedstrijd, we gaan het zien.

6 april 2013 om 21:24
#9

Dankjewel man, altijd mooi om te horen Ik zal voortaan ook is op die van jou letten, ben benieuwd

27 juni 2013 om 09:07
#10

Thanks man. Je reactie bewondert mij heel erg. Ik probeer gewoon objectief mogelijk te bekijken , en een trouwe fan te blijven voor mijn club met een goed visie.

27 juni 2013 om 20:31
#11

Kom op man. Allemaal 'suspicions'. Als dit daadwerkelijk bewezen is, waarom gaat Fener nu in hoger beroep? Als je ze kan vinden, hoop ik officiële rapporten van de Uefa of TFF te zien. Want als ik dit moet geloven heeft Fener geen poot om op te staan, ama o zaman yönetim adam gibi ne yaptigini aciklardi. Al deze bronnen zijn door secundaire/tertiaire bronnen gepubliceerd. Ik weet niet in hoeverre ik ze serieus kan nemen. Je moet ook ff Aziz zijn speech beluisteren. Baya costu adam. Hopelijk doet het hoger beroep wat. Hayirlisi. Türk futboluna büyük zarar geldi bunlardan dolayi. Sevinmek istedigin kadar sevin, ama bence Feneri desteklemen lagzim. Aziz Yildirim icin degil, Türk kardeslerin icin. Serefsizler bize iki senedir ne cektiriyorlar aq. Adamin biraz vicdani olur weetje. En als deze beslissing trouwens door gaat gaat Turkije veel punten mislopen komend jaar.

31 juli 2013 om 17:47
#12

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/meth... kijk zelf maar nederland staat 7e

1 augustus 2013 om 21:27
#13

die stand is verouderd, de punten van 08/09 zijn al vervallen omdat seizoen 13/14 al is begonnen, haal de punten van seizoen 08/09 maar weg dan staat nederland echt 7e

13 augustus 2013 om 17:55
#14

Even snel terug op Burak-gebeuren.

Als Burak gaat, zal Arda komen. Volgens mij zijn ze nu keihard aan het onderhandelen om Arda terug te halen en Burak te lozen. Als dat gebeurt, zullen we 4-5-1 spelen.

Arda op links, Hamit/amrabat/kazim op rechts, Sneijder op de tien en Drogba in de spits (back-up Umut, Elmander of Turkse spits als transfer). Met Melo en Selcuk erachter. In dat systeem zal Sneijder optimaal renderen (net als in de voorbereiding en supercup). In een 4-5-1 systeem heeft Sneijder meer ruimte om zijn vertrouwde spel te spelen, waarbij flankspelers van essentiele waarde zijn (zie de mooie cross- en steekpasses tegen Fener). Tevens heeft Sneijder dan meer ruimte om zelf beslissend te zijn met gevaarlijke afstandschoten. Terim is hard op weg om het spel om Sneijder en Drogba heen te bouwen (toevallig twee cl-winnaars).

Burak is een killer, staat garant voor goals, maar hij verpest het systeem. Het kampioenschap kan je met 1 a 2 spelers binnenhalen (zonder al te goed te voetballen), maar als je een stabiele subtopper in Europa wilt worden, moet je een herkenbaar systeem hanteren met duidelijke lijnen.

Daar zijn ze mee bezig.

19 augustus 2013 om 17:18
#15

Dankjewel !

Ja inderdaad, lees het nu van enkele leden dat ik die gast beter links laat liggen, schijnt een rare kwast te zijn

1 september 2013 om 23:58
#16

Haha, ik kom niet meer bij.

''lol, Giroud zal de helft van Ozil's steekpassjes niet eens begrijpen.''

9 september 2013 om 14:53
#17

Hehe, inderdaad. Ik heb ook wel eens Galatasaray fans uit Korea of Japan op youtube gezien die Turkse Galatasaray tribuneliedjes spelen of zingen. Hartverwarmend.

Er is ook een Braziliaanse band die een ode aan Galatasaray brengt op een van hun liedjes. (jaren terug) Los Calcadores - Namadiguerai Galatasaray heet het, geloof ik.

Daarnaast is er ook Cassidy Gard, een Amerikaanse tv presentratice, die het voortdurend over Galatasaray heeft op twitter en instagram.

We zijn geen Milan of Madrid, maar Galatasaray is ook een soort wereldmerk geworden
Waarom woonde je trouwens in Istanbul, door je werk?

11 september 2013 om 00:26
#18

inbox

Aangepast op 13 september 2013 om 19:19 door Yasemin.

11 september 2013 om 14:58
#19

Haha ik heb deze naam genomen uit protest tegen de komst van Bale

12 september 2013 om 19:51
#20

Die indruk heb ik ook over Cassidy Gard. Je hoeft, als bekendheid zijnde, maar even 'go cimbom' of iets dergelijks te tweeten en half Turkije vliegt je in de armen. Zoiets deed Alaba ook, en dat vonden de fans geweldig. Ze voegt ook '#drogba' toe aan bijna alles wat ze tweet over Galatasaray, dus misschien gaat het haar eerder om haar crush op Drogba.

Als Galatasaray fan zou een CL overwintering voor mij geen verassing zijn. Maar een derde plaats in zo'n dodelijke poule is geen schande, en als we genoegen moeten nemen met de Europa League zijn we daar inderdaad een serieuze kanshebber.

Het lijkt mij echt geweldig om in Istanbul te wonen, mits er aan het vreselijke verkeer te wennen valt.
Maar ik zie het helaas geen werkelijkheid worden in de (nabije) toekomst, omdat het sowieso nog jaren
duurt voordat ik gestudeerd heb. (Ik zit in 6vwo.) Echt jammer van alle onrust in Turkije, inderdaad. Ik hoop ooit te wonen in een Turkije onder een vredig regime.

16 september 2013 om 15:36
#21

Je laat je niet kisten he, door zo'n mafikikker die over je familie begint?

16 september 2013 om 18:40
#22

Snap ik volledig dat je daar boos om werd, zou ik ook worden. Ik las het en dacht waar gaat dit over, je hebt zieke mensen, die zullen ook altijd ziek blijven. Gelukkig waren er nog een paar andere die zich ermee bemoeiden, en reageerde hij er zelf niet meer.

Ik vond het zelf wel leuk dat je wat over je zelf vertelde, dat verklaarde mee ook wat. Zelf kijk ik niet op van keuzes voor 2 verschillende ploegen, zelf supporter ik ook meerdere (top)ploegen. Gloryhunters boeien me niet, ook die moeten gewoon lekker supporteren voor hun club,

Ja he, ik hoop ook zo dat PSV kampioen word, maar ik ben wel iemand van de beste wint dus als Ajax het word, zou ik wel balen maar dan kan ik ermee leven. Neemt niet weg dat van mij de schaal weer naar Eindhoven mag komen.

23 september 2013 om 00:01
#23

Ik geloof zulke plaatjes van het internet niet. Soort van iemand gaat zijn whatsapp gesprek uploaden op internet. Tegenwoordig is alles te vervalsen, dus dit ook. Valt me tegen dat je dit nog gelooft. Die onderste kan wel waar zijn, want ook Carsi kreeg en krijgt nog steeds gratis tickets van bepaalde mensen binnen de club of de 'kongre'. Dus zo'n grote verrassing is dat niet.

Ik geloof best dat 1453 is opgericht als tegen antwoord op Carsi, maar het verbaast me dat mensen echt denken dat AKP ze heeft opgericht. Er zijn genoeg BJK-supporters die tegen Carsi zijn hoor, misschien weten veel mensen dit niet, maar op bijvoorbeeld Haber1903 moet je eens de reacties bij artikelen lezen. De supporters zijn in tweeën verdeeld, een pro-Carsi en een anti-Carsi groep, en dit was al zo voor het Gezipark gebeuren. Ik heb genoeg dingen gehoord over de Carsi leden en amigo's, over nieuwste modellen Audi's waarmee ze naar uitwedstrijden reden, over gratis tickets, over amigo's die opeens vastgoed op hun naam kregen, over mensen die in elkaar werden geslagen door Carsi leden. Ik weet dat je een bepaalde sympathie koestert tegen Carsi door het Gezipark gebeuren, maar je moet hun echt niet komen verdedigen tegen mij. In de loop der jaren heb ik het ware gezicht van Carsi gezien, niet voor niets heb ik mijn nicknaam verandert. Ik wil niet geassocieerd worden met zo'n groep ellendelingen.

23 september 2013 om 12:53
#24

Hahaha, dat denk jij. Ik heb dit gehoord van mensen binnen Carsi. Er zijn namelijk ook groeperingen binnen Carsi. Misschien heb je het gemist, maar afgelopen jaren zijn er veel mensen neergeschoten of vermoord. Maar zoals ik al zei, jullie doen allemaal alsof jullie insiders zijn van Carsi, maar jullie weten eigenlijk helemaal niks. Alleen door dat Gezipark gebeuren zijn het opeens helden voor jullie.

En denk je echt dat de AKP niks beters te doen heeft dan een groep oprichten tegen Carsi? Kom op man, dat slaat toch helemaal nergens op? AKP heeft mij zeker ook geld gegeven om zo te praten, want zij zitten achter alles. Wat voor een stomme gedachte is dat? Zoals ik al zei, er is al lange tijd een afkeer tegen Carsi en het Gezipark was de aanleiding tot zulke acties. Daar hoeft de AKP echt niet hun mouwen voor op te stropen.

En nog iets, eerst roepen jullie dat 1453 op de kuzey kale tribunu zat en nu zeg jij dat ze pal langs het veld zaten. Kijk eerst eens waar die kuzey kale tribunu zich bevindt. Jullie verhalen sluiten niet op elkaar aan en daardoor krijg ik het idee dat het gewoon bullshit is.

23 september 2013 om 19:33
#25

Je laatste alinea heb ik over het hoofd gezien. Die protesten waren er ook voor de andersdenkenden? Ja, daarom worden de andersdenkenden zo uitgekotst door die mensen. Sorry hoor, maar winkelramen neerhalen, overheidsbussen in brand steken, wegen afbreken en dat soort acties ga ik niet toejuichen. Ik stond aan de kant van het eerste groepje protesterenden in het Gezipark, je weet wel, de mensen die gewoon op een normale manier gingen protesteren. Maar toen kwamen de terroristen, ja ik zei het, terroristen. Want dat groepje is voor mij niets anders dan de PKK-sympathisanten die alles afbreken. Verbaast me ook niet dat ze samen stonden te schreeuwen, samen bussen en auto's in brand staken, samen stenen gooiden naar de politie. Zag je opeens DHKP-C leden protesteren. Je woont toch in Amerika of je bevindt je daar nu toch? Ik denk dat DHKP-C heel bekend is in Amerika na die aanval op de consulaat in Istanbul.

24 september 2013 om 00:38
#26

je reacties zijn toch om te smullen, keep up the good work

24 september 2013 om 13:16
#27

Ok, twee FB-supporters hebben dat gedaan. Zet dat eens af tegen de honderden die dat niet deden. Vraag maar eens aan de winkeleigenaren in de buurt van Taksim wat zij er van denken, wat zij hebben meegemaakt. Maar voor jou wegen die twee supporters en ene Gsstore dus zwaarder, ok, dat weten we nu ook tenminste.

De politie gaat echt niet zomaar traangas gebruiken, terwijl het tot dat moment goed ging. De demonstranten gaven de politie eten en drinken, de politie greep niet in, dat was saamhorigheid. Maar op een gegeven moment kwamen de onruststokers die de lont in het kruit hebben gegooid. Is slapen in een park een vorm van protest dat verankerd is in de grondwet? Volgens mij is dat zelfs strafbaar. Aan de types die opdoken kan ik al zien wat voor saamhorigheid dat is, je hoeft mij niets wijs te maken. Voor een klein deel was het weliswaar uit saamhorigheid, maar een groot deel zag hun kans schoon om chaos te veroorzaken.

Je somt hier allemaal punten op, maar dat zou ik nu ook kunnen doen. De media schotelt ons verkeerde informatie voor, van beide kanten. Ik hoop niet dat jouw bron Halk TV is, want dan kan ik gelijk stoppen met deze discussie. Een groter stel grappenmakers heb ik nog nooit gezien, ze hadden zelfs een verband gelegd met de gezi protesten en de CL-wedstrijd tussen Fenerbahce en Arsenal.

Ik zal ingaan op een paar punten, want van die anderen ben ik niet op de hoogte. Melih Gokcek vind ik ook een oelewapper, zo erg zelfs dat ik hem niet meer volg op twitter, want ik had er na een tijdje echt genoeg van. Natuurlijk valt het niet te ontkennen wat die man gedaan heeft voor de stad Ankara, mijn neef woont daar en zelfs hij zegt dat, als een Gezi-sympathisant. Maar als burgemeester hoor je niet 24/7 te twitteren.

Je kan wel gelijk hebben over die ziekenhuizen enz. want zoals ik al zei, zulke situaties bieden kansen aan alle soorten mensen en dus ook aan alle soorten politieagenten. Ook de soort die gewoon wil inslaan op een paar demonstranten zonder enige reden of iemand door de hoofd wil schieten. Dit was de ultieme kans voor provocateurs en daar hebben zij optimaal gebruik van gemaakt, aan beide kanten. Net als de mensen die het veld op gingen tijdens de derby, een klein groepje is er mee begonnen, en een grote groep, die al gestresst was door de achterstand is mee het veld opgegaan. En dit is precies wat er is gebeurd tijdens die protesten. Volgens mij dan, ik weet niet hoe jij erover denkt.

Ölenlerin ailelerine aciyorum, anasina babasina aciyorum, ölenin kendisine aciyorum dersem yalan olur. Dagda gezen kurdu görür, niemand heeft hun gedwongen de straat op te gaan, je weet dat het gevaarlijk is, dat er idioten zijn die op iets slechts uit zijn. Misschien vind je mij onmenselijk hierdoor, maar dat kan me echt niets schelen.

Journalisten mogen niet zeggen wat ze willen? Volgens mij lees je geen Turkse kranten. Mensen als Yilmaz Özdil praten in iedere column negatief over de regering en specifiek over Erdogan. Erdogan noemt die mensen capulcular, maar voor een reden. Als wij hier bussen in brand zouden steken, stenen op de politie zouden gooien, zou Rutte niet stil blijven.

Over al die feestdagen weet ik niks, het interesseert me ook niet, dus ik houd me er niet mee bezig. Als we Canakkale moeten herdenken, ga ik bidden voor de overledenen. Waarom zou ik feesten om de dood van honderdduizenden mensen te herdenken? Wat is daar feestelijk aan?

Waarom vind je het 4+4+4 systeem slecht? Laat me raden, omdat de Imam Hatips terugkeren? Turkije is een islamitisch land. Biz nasil burada ilk okulda incirden ders aldiysak, Turkiyedekilerde muslumanlik hakkinda ders alabilir. Bunda bir sakinca görmüyorum.

Wat ik niet snap, we hebben het over Gezi, en dan dwaal je totaal van het onderwerp af, heb je het over het educatiesysteem, over boeken die van de schrappen worden gehaald, over feestdagen die niet worden gevierd. Een ding wat ik me wel afvraag, op wie stem jij als je in Turkije bent?

24 september 2013 om 23:07
#28

Ablacim naptin ya. Hield je dit allemaal voor jezelf? Misschien moet je ook columns schrijven. Ik moet vroeg opstaan, daarom kan ik nu geen reactie plaatsen hierop, maar morgen zal ik er eens goed voor zitten.

25 september 2013 om 00:20
#29

Abisi,

Bana yazdigini cahilligine ya da yasina bagisliyorum ok?

Beni yasina uygun olan diger arkaslarinla karistirma. Renktaslimsin, ayni kulübe sevdaliyiz, onun icin simdilik birsey demiyorum sana, birdaha olmasin ok?

26 september 2013 om 00:05
#30

Ik heb nooit gezegd dat er een partijnaam of ideologie aan te pas kwam. Er gingen iets van 4 miljoen mensen de straat op. In een land met officieel, en dat is nog officieel, 80 miljoen inwoners is dat dus 5 %. Dat kan dus nooit een weerspiegeling geven van het gehele volk. Als je wilt protesteren tegen de regering, doe je dat door te stemmen op een andere partij. Als CHP bijvoorbeeld gewoon een normale partijleider had, zou RTE nooit die 50% halen.

Voor mij is Turkije gewoon een islamitisch land. Als moslim kan je niks op hebben met secularisme, want de Koran vormt de leidraad door je leven. RTE begaat gewoon een zonde door alcohol toe te staan, want volgens de Islam mag je niks met alcoholische dranken te maken hebben. RTE zit op een positie waar hij er voor kan zorgen dat alcohol totaal verwijderd wordt uit Turkije, maar doet dat niet. De mensen mogen nog blij zijn dat ze het kunnen aanschaffen, ipv te roepen dat Erdogan een extremist is omdat hij de verkooptijden aanpast.

Ja, op openbare basisscholen wordt geen bijbelonderwijs gegeven, maar als jijzelf 4 jaar oud bent en je ouders kunnen beide geen goed Nederlands, hoe moet je er dan van op de hoogte zijn? Of wist jij op je vierde al het verschil tussen openbaar en bijzonder onderwijs?

Hoe weet jij nou dat mensen die godsdienstig onderwijs krijgen, verre van kritisch denken komen te staan? In mijn omgeving zijn er genoeg mensen, waaronder mijn nicht, die les hebben gehad op zo'n Imam Hatip, maar gewoon succesvol zijn en ze zijn zeker niet 'cahil'. Zoiets ligt aan de persoon zelf. Ik ken ook mensen die pro-Gezi zijn, maar niks anders doen dan blowen en dealen. Sorry, dan heb ik liever iemand die op een Imam Hatip is geweest. Maar ik roep niet dat iedereen die pro-gezi is een drugsdealer is.

Wie heeft die onruststokers de mogelijkheid geboden om zo te kunnen reageren? Dat was zeker ook Erdogan? Heb jij de politie zien optreden tijdens de G8-protesten? Ook tijdens Occupy-protesten werd er hardhandig opgetreden. Blijkbaar ben je daar niet van op de hoogte.

Je kunt geen onzin verkondigen in een krant als de Volkskrant? Meen je dit echt? Heb je de film Training Day gezien van Denzel Washington? Er is een scene waarin hij zegt dat een krant '90% bullshit' bevat. Zo denk ik er dus ook over. Een krant als Sabah, die pro-AKP is, bevat volgens jou dus ook geen bullshit? Zelfs ik denk er niet zo over. Vooral als het om een column gaat, wat dus subjectief is. Jij noemt Deniz Karaman op, maar een van zijn bronnen is blijkbaar wel Halktv, als ik zijn dagboek zo lees.

Gokcek mag blijven zitten door Akp? Gokcek blijft daar, omdat hij heel veel heeft betekend voor de stad Ankara. Ik weet hoe Ankara 10 jaar geleden was en hoe het nu is. Een wereld van verschil.

Dus als er PKK-terroristen worden vermoord door Turkse soldaten, moet ik ook meeleven met de overledenen, cunku giden candir? Dat slaat nergens op. Als jij er zelf voor kiest om dat risico te nemen, dan ga ik geen medelijden met je hebben. Iedereen moet leven met zijn keuzes. Ik heb ook verkeerde keuzes gemaakt in mijn leven, maar denk maar niet dat er mensen waren die medelijden met mij hadden, ik heb er zelf voor gekozen. Dus je kan inderdaad zeggen dat ik een gebrek aan empathie heb voor de overledenen.

Ow, en tijdens die overwinning op de Grieken heeft Turkije dus helemaal geen verliezen geleden? De opa van mijn opa en zijn 3 broers zijn bij die strijd om het leven gekomen, jij verwacht van mij dus dat ik dat ga vieren. Zoals ik al zei, dan ga ik bidden voor de overledenen, maar jullie mogen dat vieren.

Heb je nog zo iemand die roept dat er zonder Atatürk geen Turkije zou zijn. Luister, ik heb respect voor Atatürk vanwege het feit dat hij een groot aandeel had in die strijd, geen kwaad woord over hem, maar ik vind dat jij en met jou vele anderen overdrijven. Roepen dat er zonder hem geen Turkije zou bestaan, is onrespectvol tegen die soldaten die hun leven hebben gegeven, die de strijd zijn aangegaan, terwijl ze wisten dat ze het niet zouden overleven.

En ik benadruk nogmaals, Turkije is een islamitisch land. Of je dit nou wilt of niet, je zal er mee moeten leven. En zoals ik al zei, als je AKP van de troon af wil stoten, zal dat via de stembussen moeten gebeuren. En 5% van de bevolking is daar niet genoeg voor.

27 september 2013 om 14:55
#31

Wat vind je van die Gutihaz en fantasista hebben een account, om Ronaldo af te kraken, lachwekkend dat ze zeggen dat hij niet kan voetballen? Over Barca zijn ze louter positief en Madrid en de fans kraken ze altijd af, net doen of dat hun Madrid fans zijn, maar onder tussen een stiekem Barca fan zijn.

27 september 2013 om 15:23
#32

@ibacadbra

Dat doen wel meerdere mensen.

3 oktober 2013 om 13:09
#33

Idd, iedere europese succes vanuit Turkije is in voordeel voor alle Turkse teams.

1 november 2013 om 23:11
#35

Sorry ik kan op een of andere manier niet op jou reactie reageren in de wandelgangen dus doe het maar zo.
De tweede keeper van City is Pantimilion (of zoiets). Ik heb hem een paar keer vriendschappelijke wedstrijdjes zijn keepen en moet zeggen dat hij behoorlijk kon keepen. Nu speelt Hart de laatste tijd niet echt sterk, maar hij heeft in het verleden al bewezen een geweldige keeper te zijn. Hij zal dus nog wel wat kridiet hebben. De vraag is echter hoeveel nog...

6 november 2013 om 08:45
#36

@applegreen Broer, goedemorgen. Zoals ik al eerder had vermeld: Het gemis van (vooral) Sneijder en Muslera gaat duidelijk te zien komen.

Één voorbeeld hiervan: de één-twee van Burak en Bruma. De pass die Bruma gaf aan Burak moest op doel geschoten worden in de verre hoek.

Bruma zelf vond ik wel tegenvallen en Riera was ook niet echt lekker bezig gisteravond.

7 november 2013 om 12:58
#37

-

Aangepast op 20 april 2014 om 02:36 door Yasemin.

26 november 2013 om 15:41
#38

Ik snap echt niet waarom jij telkens op die trollers reageert haha.. Het zijn maar kindjes die met een Messi-pyjama slapen en op het internet voor Messi opkomen niets anders.

28 november 2013 om 15:33
#39

Hey applegreen, ik zie dat je op mijn reactie heb gereageerd en ik wil me nader toelichten.

''wees eens even een grote jongen en verklaar eens wat je "een groot deel van de anti's is voor Gs" bedoelt'

Wat me opviel was dat toen ajax won van Barca, de meeste haters voor gs waren. Waar dat aan ligt weet ik niet, het was alleen een constatering die ik maakte.

'k zal je even iets uitleggen voor het geval je hersenen, die zo groot zijn als een walnoot, niet voldoende functioneren: ik ben half Spaans. Ooit bij stilgestaan dat ik wil dat Spaanse clubs goed presteren in Europa?

Dat je spaanse clubs clubs supportert, mij best, dat mag je doen van mij, Doe ik zelf ook, maar diegene die dat soort haatreacties aan het posten waren deden dat niet uit liefde voor barca. Ik heb voldoende reacties gezien van barca supporters die ajax de verdiende erkenning gaven.

'zoals jullie zeggen dat we allemaal voor Nederlandse clubs moeten zijn steun ik alle Spaanse clubs in Europa. Dat ik voor Galatasaray ben heeft er helemaal niets mee te maken, capiche?'

Schaar mij niet onder die jullie, want ik ben het daar niet mee eens. Dat je voor gs bent heeft er zeker niks mee te maken, het viel me alleen maar op dat diegene die dat zeiden voor gs waren.

Misschien dat je mijn reactie verkeerd begrepen hebt, kan ook aan mij liggen. Mijn reactie was zeker niet bedoeld om op gs te haten of op alle supporters van gs.

4 december 2013 om 23:39
#40

Tijdje geleden, hoe is het ermee!!

Ik had ook een vraagje over Galatasaray,
Hoe speelt Eboué daar eigenlijk? Vond hem in zijn Arsenal tijdperk altijd wel goed, was daarom ook zeer verrast dat hij naar Galatasaray vertrok. Volg de Turkse competitie niet echt, kijk alleen naar de hoogtepunten van Sneijder en Kuijt meestal. Misschien een idee omdat toch wat meer te gaan doen.....

Trouwens, wat is een Zlatanist

Laterz!
Jeffrey

28 december 2013 om 15:05
#42

Wat doet een meid als jij op VZ trouwens? Moet je niet in de keuken staan?

30 december 2013 om 05:40
#43

-

Aangepast op 20 april 2014 om 02:36 door Yasemin.

31 december 2013 om 16:10
#44

Haha, maakt niet uit.

Ik schroom er trouwens niet om om mensen uit mijn vriendenlijst te straffen

Kreeg van de week het bericht of ik interesse had en ja dat had ik wel. Die opmerking van je was inderdaad niet slim, maar provocerende leden proberen we nog altijd te verminderen.

Ja die regel ken ik wel, maar dan vooral vanwege Amrabat en Bruma. Aangezien Chedjou(zoals jij zegt) veel speelt, Reira het goed doet en Sneijder en Drogba natuurlijk zeker zijn van een plek bij de eerste elf. Dan is Eboué toch wel teruggevallen, bij Arsenal vond ik hem in beide optieken juist goed, maar hij heeft nu het geld dus hij zou het wel prima vinden. En valgraag, dat is inderdaad irritant. Haalt heel het tempo uit de wedstrijd.

Nou ik hoop voor je dat de tweede seizoenshelft goed en positief uitpakt. Gala is een mooie ploeg met een mooie historie, maar de achterstand op Fener is natuurlijk groot. In ieder geval dat ze thuis spelen is een voordeel.

Ik heb er vertrouwen in, dat het goed gaat aflopen.

Jij ook alvast een gelukkig nieuwjaar

Aangepast op 5 januari 2014 om 00:23 door The Man.

31 december 2013 om 16:22
#45

-

Aangepast op 20 april 2014 om 02:36 door Yasemin.

20 april 2014 om 13:26
#46

.

Aangepast op 27 mei 2014 om 21:12 door Emre42.

12 mei 2014 om 22:06
#47

-

Aangepast op 21 mei 2014 om 21:52 door RuthlessGSx.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 15 juni
Chelsea geeft de komst van Achraf Hakimi zeker niet op. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren