Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clublegende serveert Giroud af: ‘Arsenal heeft spits van topkwaliteit nodig’

Laatste update:

Hoewel Arsenal bezig is aan een uitstekende serie in de Premier League, is de landstitel buiten bereik voor de ploeg van trainer Arsène Wenger. Clublegende Thierry Henry, die twee keer kampioen van Engeland werd met the Gunners, pleit voor diverse versterkingen in de zomer.

/

De club uit Londen heeft een goede kans om als tweede te eindigen, maar de achterstand op koploper Chelsea (dat zondag met 0-0 gelijkspeelde in het Emirates Stadium) bedraagt liefst tien punten. Wenger moet volgens Henry op zoek naar echte aanwinsten en zou afscheid moeten nemen van aanvaller Olivier Giroud, vindt diens illustere voorganger. “Arsenal moet vier nieuwe spelers halen”, vertelt de voormalig Frans international aan Sky Sports.

“Ze hebben een keeper nodig, een extra centrumverdediger, een controlerende middenvelder en ik ben bang dat ze ook een spits van topkwaliteit nodig hebben om weer kampioen te worden. Chelsea is wat dat betreft het beste voorbeeld: ze hebben nu Thibaut Courtois in het doel, Nemanja Matic, Cesc Fàbregas en Diego Costa, en ze zijn hard op weg naar de titel.”

Ben je het met Thierry henry eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede seizoen gehad, iedere seizoen beter geworden maar als 1e spits win je met hem niks. Giroud is een typische 2e spits voor de top. Hij is al een poor man's Dzeko en zelfs Dzeko is geen 1e spits meer bij City, wat ik ook treurig vind want die gast is altijd van grote waarde maar goed.

27 april 2015 om 10:27

Correct verwoord. Aardige spits die het leuk doet tegen de kleintjes maar zodra hij er moet staan laat hij het 9 van de 10 keer afweten.

27 april 2015 om 10:37

Ach, als Giroud de eerste maanden niet geblesseerd was geweest stond hij bovenaan de topschuttersstand. Gezien hoe vaak hij scoort per minuut? Even vaak als een Costa.

Giroud heeft stappen gezet. Scoort nu ook tegen toppers als Utd, City, Liverpool. Nu scoort hij 1x niet na iets van 10 goals in 12 matchen en daar zijn de critici weer. Lekker makkelijk.

Ronaldo scoorde gisteren ook niet, wat een matige speler is het toch... Neen, vind het belachelijk van Henry.

Ferguson is kampioen geworden met een Cleverley op het middenveld. Arsenal kan kampioen worden met Giroud vooraan. Mits we minder geblesseerden hebben en graag nog 2 (misschien 3) toppers zoals Cech & Godin.

27 april 2015 om 10:54

@Belgunner wees is toch een beetje objectief. Giroud is geen topspits en zal er ook nooit een worden. Chelsea heeft Diego Costa, City heeft Aguero en dan komt Arsenal met Giroud aan... Arsenal zal nooit met Giroud kampioen worden, haal dan maar een speler als Lacazette, Dybala of Icardi. Misschien dat Arsenal dan wel kans heeft.

27 april 2015 om 11:00

Alsof Lacazette, Dybala en Icardi wel wereldspitsen zijn. Zij hebben het nog niet bewezen bij een topclub, Giroud daarentegen doet het dit seizoen wel heel goed.

27 april 2015 om 11:02

Ja hoor, Icardi en Dybala zijn écht beter... Niet dus. Ze hebben meer talent, maar momenteel zijn ze minder dan Giroud.

Dat het geen Agüero is, weet ik ook, maar het is geen slechte spits. Ach, waar begin ik aan, 90 procent van de mensen kijkt nooit op de CL-wedstrijden tegen Monaco na, waarin hij inderdaad veel te veel kansen mistte. Maar hij is ook maar een mens.

27 april 2015 om 11:10

Als je het mij vraagt moet je meer denken aan spelers als Cavani, Benzema, Falcao, Lewandowski, Tevez.. die richting.

27 april 2015 om 11:18

Lewandowski en Tevez zijn onhaalbaar. Cavani past niet bij het spel van Arsenal. Falcao is ern gigantisch risico na zijn blessure en rotseizoen. Benzema zou er perfect passen maar is onbetwistbaar onder Ancelotti.

Giroud doet het gewoon goed en ik vond hen gisteren niet veel slechter dan anderen.

Hetgeen waar Arsenal het meeste nood aan heeft zijn blessurevrije spelers. Als ze dat probleem oplossen dan zijn ze gewoon titelkandidaat.

27 april 2015 om 11:19

Maar wie kan er even goed mee voetballen als Giroud? Bijna niemand kan kaatsen zoals hij kan.

Ja, Benzema zou ideaal zijn, maar die is onhaalbaar. Falcao hoef ik niet, Tevez blijft nog maar 1 jaar bij Juve en is al te oud, Cavani is te duur, Lewandowski is ook onhaalbaar. De topspitsen zijn niet beschikbaar.

27 april 2015 om 11:31

Graziano Pelle? Die kan kaatsen, afmaken, koppen en kan van alles en nog wat. Alleen qua handelingssnelheid is het niet de snelste.

27 april 2015 om 11:32

Benteke :D

27 april 2015 om 11:45

Pelle? Maak je een grapje? Die is duidelijk een klasse minder dan Giroud.
Ook Benteke is niet aantoonbaar beter, hij heeft nu een goeie periode maar heeft ook al wat mindere periodes achter de rug, zoals toen Aston Villa 9 wedstrijden ofzo op rij droog stond.

27 april 2015 om 13:06

Misschien dat Higuain een serieuze optie is?
Wil volgens mij ook weg bij Napoli.

27 april 2015 om 14:09

Godin, Kondogbia en (jawel) RVP en je wordt volgend jaar kampioen. Van Persie zou echt de ideale spits zijn voor dit Arsenal. Als ik al aan zijn looplijnen denk met een Ozil, Carzola en Ramsey in zijn rug, dan is dat om je vingers bij af te likken... jammer eigenlijk dat het zo gelopen is. Hij heeft nu de titel op zijn naam, maar had echt een levende legende kunnen worden bij Arsenal en in Engeland. Nu wordt hij bijna uotgekosts door zijn eigen supporters (onterecht overigens/uiteraard). Nogmaals jammer...

27 april 2015 om 11:39

Dzeko mag Giroud zijn veters nog niet strikken joh

27 april 2015 om 21:36

Hahaha shit man dat is echt de grap van de dag. Wie de fuck is Giroud

28 april 2015 om 14:00

De spits met het beste goal per minuut ratio van iedereen in de PL met 10+ goals?

Kunnen die oud spelers hun mond eens houden henry de laatste tijd scholes altijd kritiek. Wordt er een beetje gek van

27 april 2015 om 10:33

Het is jammer dat Henry zijn voeten niet meer kan laten spreken, want voorlopig is het als analist niet veel soeps. Hij zou hier veel dieper op in moeten gaan en ook in moeten zien dat Giroud gisteren bijvoorbeeld echt op een eiland stond. Continu opboksen tegen Cahill en Terry, ja dat ga je niet snel winnen. Hij vroeg continu om aansluiting en aangezien Chelsea heel de wedstrijd minimaal 5 man achterin had snap ik niet waarom Wenger niet eerder koos om een extra aanvaller te brengen of om zijn spelers verder naar voren te laten spelen. Nu leek het alsof Giroud faalde maar hij kreeg simpelweg veel te weinig steun voorin.

Giroud is de ideale back-up, maar de kritiek vind ik overdreven, draait gewoon een goed seizoen.

Haha wat is het toch weer makkelijk om Giroud de schuld te geven. Hij heeft het geweldig gedaan in de tweede seizoenshelft, scoort tegen Utd en City ook nog eens. En nu win je geen prijzen met hem blijkbaar. Henry kan beter opstappen als analist want hij maakt zichzelf wel erg belachelijk steeds.

27 april 2015 om 11:21

Ik snap niet waar je nou om zeurt? Niemand geeft giroud de schuld. Henry zegt gewoon dat als zij een topspits hadden, dat je kampioen kan worden. En giroud is geen topspits, giroud zelf draait een goed seizoen. Maar hij is niet goed genoeg voor dat gene waar Arsenal naar toe wil

Makkelijk praten over Chelsea, maar die kopen ook gewoon simpelweg wat ze nodig hebben. Ze doen dat heel goed, maar doet Arsenal dat al jaren dan niet heel slecht?

- Ze hebben al 3 jaar een DMF nodig, Coquilin moet het eerst nog voor langere tijd bewijzen voor mij en is ook meer geluk dan wijsheid dat hij doorbreekt, want was al haast afgeschreven.
- Ze halen Welbeck terwijl ze over Giroud al even niet zeker zijn.
- Ospina halen terwijl Szsney ook nooit overtuigd heeft.
- Flamini halen terwijl Arteta het niveau al even niet meer aan kon

Halve bak oplossingen noem ik dat van een Manager die geen miskoop durft te maken, terwijl je dan blijft zitten met een aantal kleinere miskopen.

Het 'logische' van Mourinho's en Chelsea aankopen zijn inderdaad iets om jaloers op te zijn soms, maar die betalen ook veel geld voor bankspelers of talenten die niet doorbreken. Ze verdienen het ook weer terug kun je dan zeggen, maar het is zonde dat sommige spelers daar 2 jaar op een dood spoor belandden.

Over het geval Giroud, wil ik dan wel eens zien wie hem moet vervangen, want hoop niet dat iedereen nog gelooft in het 'cavani fabeltje'. Daarmee bedoel ik dat iedereen zegt; je moet Cavani even halen voor 60 mil en die red je club wel even. Als je hem ziet spelen de afgelopen 18 maanden, dan is hij 30 mil nog niet waard.

27 april 2015 om 11:13

Mourinho ziet het niet als 'bankspelers' hij koopt spelers voor een selectie, een squad, iedereen is het zelfde bij Mourinho en daarom houden ook spelers van hem. Hij gunt iedereen zijn moment, hij geeft iedereen het vertrouwen en daarom presteren die 'bankspelers' ook altijd wanneer ze erin staan. Uiteindelijk zorgt Mourinho ervoor dat die zelfde spelers prijzen pakken dus zo'n slechte manager is die gast niet, al hoewel in Nederland bijna iedereen een hekel aan die man heeft.

27 april 2015 om 12:19

Oh dat is universeel hoor, de hele wereld haat Mourinho.

27 april 2015 om 13:54

Laten we voorop zetten dat ik nergens iets zeg over Mourinho en dat hij slecht is. Ik vind hem zelfs goed.

Je verhaaltje over die bankspelers klinkt leuk, maar is natuurlijk de grootste onzin als een reactie op mij. Die bankspelers krijgen te weinig kansen op den duur en vind ook niet dat die bankspelers genoeg kansen krijgen bij Chelsea. De Bruyne lijkt me een goed voorbeeld van het niet durven laten spelen op de positie waar hij zo goed is.

Dat moment waar je over praat is mijn inziens te kort en te weinig om een speler te laten doorbreken, maar dat is dus wat nodig is om zo te presteren met Chelsea. C'est la vie

Ik beoordeelde dit uit het standpunt van een speler, die voor zijn gevoel in 2 jaar tijd dus misschien half heeft meegedragen aan een prijs. Terwijl voor zijn carriere hij beter had kunnen spelen en daarna zijn toptransfer maken en daar echt een prijs winnen als basisspeler. Bij wijze van spreken dan he

27 april 2015 om 11:34

Cavani speelt op de flank. Zet giroud op de flank en zijn marktwaarde zal ook met de helft dalen.

27 april 2015 om 13:48

Nou ja, wie zegt dat hij het nu nog alleen kan als centrale spits? Is die gok zoveel geld waard?

Kijk maar naar Falcao tot nu toe, heel seizoen nog niets laten zien voor veel geld mag je wel iets meer verwachten.

27 april 2015 om 22:47

Falcao kan het ook nog, hij wordt alleen totaal verkeerd gebruikt. Bovendien moet je een speler die terugkeert na een lange blessure vertrouwen geven, je kan niet verwachten dat die er meteen staat.

Cavani is dat echt niet verleerd hoor.

K vind giroud echt bij arsenal passen! Als hij niet gebleseerd was geweest had ie sws meer gescoort

Ben het absoluut niet eens met Henry. Als Szczesny blijft is er geen nieuwe doelman nodig. Als van de drie centrale verdedigers niemand vertrekt, is er ook geen verdediger nodig. Als Coquelin zo blijft spelen, ga je geen betere defensieve middenvelder kunnen aantrekken. Hoogstens een back-up. En tenslotte heeft Giroud bewezen zich elk jaar te verbeteren. Dit jaar scoorde hij veel tegen de kleintjes, genoeg in de topwedstrijden en zijn kaats is van absoluut wereldniveau. Iemand die zo gestaag verbeterd is over de jaren heen, verdient gewoon de kans om volgend jaar wederom de eerste spits te zijn.

Trouwens, de alternatieven voor de spits zijn echt niet beter. Een Lacazette heeft volgens mij niet de kwaliteiten die Arsenal momenteel zoekt in de spits. En voor Cavani betaal je een fortuin voor een enorm overschatte spits. Zijn kaats is niet geweldig, mist ook veel te vaak kansen,... Dan nog liever Giroud een jaar in de spits.

Ik ben een Arsenal fan. Maar al die kritieken afgelopen weken van al die clublegendes?. Bedoel Henry zat ook op Doodspoor bij Juventus. Het is dat Wenger hem de kans gaf etc. Nou heeft Giroud niet de capaciteiten die Henry wel heeft. Maar ik vind Giroud echt stappen maken afgelopen jaren. Een Wanyama kopen. The OX hopelijk volgend jaar lekker lang fit. Maar Scholes en consorten moeten eens ophouden met constant kritiek te gaan geven.

27 april 2015 om 22:05

Wanyama hoef ik niet te zien, heeft te weinig voetballende kwaliteiten. Zijn partner Schneiderlin zie ik liever komen.

27 april 2015 om 22:14

Eigenlijk moet hij dat ook niet hebben he. Als hij de defensie beschermt zoals Coq en gewoon de ballen inlevert bij Santi/ramsey/ozil/alexis is hij voor mij prima. Als back-up wel te verstaan, of anders Kondogbia.

27 april 2015 om 22:27

Zeer zeker wel, soms moeten de ballen namelijk naar voren. Coq kan dat zeker wel.

Een topspits en een top centrale verdediger en Arsenal doet volgend seizoen mee voor de titel, wel deze team behouden.

4 aankopen is een beetje te gek. Ik denk dat 'zelfs' met dit team Arsenal volgend jaar hoge ogen kan gooien. Wengers geootste fout was geen centrale verdediger halen in de zomer en met 2 centrale verdedigers het seizoen ingaan. Lange tijd met Chambers, Monreal en zelfs Debuchy centraal gespeeld. Als Wenger Gabriel in de zomer had gehaal waren we misschien zelfs kampioen geworden. Aan de ande andere kant moet je blijven verbeteren maar dan moeten er eerst spelers weg. Gaat Walcott/Poldi dan kun je een aanvaller halen. Kun je Flamini/Diaby/Arteta lozen dan moet je een top verdedigende middenvelder halen. En centraal hebben we nu ook 4 man dus dan moe je Mertesacker kwijtraken. En Szczesny die natuurlijk vervangen moet worden. Die zal wel vertrekken.

Ik hoop dat dit allemaal gebeurt, maar met Wenger weet je het niet. Die heeft eeuwig vertrouwen in spelers.

27 april 2015 om 12:36

Jackson Martinez!!!!!

27 april 2015 om 22:16

Inderdaad, maar mag wel maar maximum 40mil kosten, en ik zou ook liever Cech en een kkondogbia/wanyama zien en dan pas hem, maar alle 3 is natuurlijk ook meer dan ok

Nee het is geen wereldspits, maar wel een zeer goede spits. Voetballend is hij enorm belangrijk. Bij het voetbal dat Arsenal wil spelen is een type zoals hem nodig. In de combinatie enorm goed, echt genieten soms.

Dit seizoen doet hij het ook gewoon beter dan zowat elke andere spits in de Pl, maar dat wordt niet opgemerkt. En welke spits wil je halen die beter is? Cavani? Ik weet het niet.. Valt ook wat tegen en daarnaast ben je 60 mln kwijt. Lacazette? Wie zegt dat hij beter is? Giroud is gewoon een topper.

Arsenal weet een keer niet te winnen en het is meteen de schuld van Giroud ? Henry is de laatste tijd toch echt domme dingen aan het uitkramen. Ja hij is niet de absolute top maar is toch heel belangrijk geweest voor ons.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren