Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea toont veerkracht en klopt Manchester City

Laatste update:

Chelsea gaat nog steviger aan kop in de Premier League. De formatie van manager Antonio Conte rekende zaterdagmiddag namelijk met 1-3 af met Manchester City en heeft nu vier punten meer dan the Citizens. Runner-up Liverpool komt zondag nog in actie en kan het gat tot de koploper dan weer verkleinen naar één punt. Manchester City verloor overigens voor het eerst sinds april 2009 een Premier League-thuiswedstrijd waarin men bij rust op voorsprong stond.

/

Chelsea had de zaakjes in verdedigend opzicht heel aardig onder controle, maar incasseerde voor rust toch een tegendoelpunt. Gary Cahill verschalkte na een voorzet van Jesús Navas zijn eigen doelman Thibaut Courtois en daarmee kregen the Blues voor het eerst in 365 minuten een doelpunt om de oren in een uitwedstrijd in de Premier League. De bezoekers hadden zelf al eerder toe kunnen slaan, want de eerste serieuze kans was voor Chelsea: Eden Hazard schoot na een kwartier naast. In het eerste kwartier had de Belg al een poging geblokt zien worden en kreeg Man City geen strafschop na een vermeende handsbal van Cahill.

Man City dook na een kwart wedstrijd voor het eerst écht op voor Courtois’ doel: de Belg tikte een schot van Sergio Agüero over de dwarsligger. De gastheer leek even later alsnog te scoren, maar Fernandinho werd teruggevlagd vanwege buitenspel. Man City werd sterker en sterker en na kansen voor met name Agüero was het door de eigen treffer van Cahill dan eindelijk raak: 1-0. Chelsea mocht daarvoor overigens van geluk spreken dat David Luiz mocht blijven staan; de verdediger liep Agüero bij een duel omver, maar de scheidsrechter liet doorspelen.

/

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van de gastheer: De Bruyne schoof de bal na een snelle counter tegen de benen van Courtois. Diego Costa mikte een paar minuten later naast. Het leek vervolgens wachten op de voorsprong voor Man City, want een inzet van Agüero werd op het laatste moment nog onschadelijk gemaakt door Cahill en na 57 minuten schoot De Bruyne voor open doel over na een lage voorzet van Agüero. De fans in het Etihad Stadium geloofden hun ogen niet en al helemaal toen Chelsea na zestig minuten wél scoorde.

Diego Costa werd vrijgespeeld door Cesc Fábregas en schoof de gelijkmaker onder Claudio Bravo door: 1-1. De club uit Londen ging vervolgens op jacht naar de 1-2 en die viel twintig minuten voor tijd: Willian scoorde na een pass van Diego Costa en toonde bij de doelpuntenviering zijn rouwband als eerbetoon aan de slachtoffers van de vliegramp in Colombia. Josep Guardiola hoopte met Yaya Touré en Kelechi Iheanacho binnen de lijnen nog een gelijkmaker te kunnen forceren, maar dat lukte niet. Een minuut voor tijd werd het zelfs nog 1-3: Hazard ging alleen op Bravo af en faalde niet. Agüero (overtreding op David Luiz) en Fernandinho (ruzie met Fábregas) kregen diep in blessuretijd nog een rode kaart.

De laatste acht uitdoelpunten van Chelsea Football Club in de Premier League!

Costa goal
Costa goal ?
Costa goal ?
Costa assist ??
?
Costa goal ?
Costa goal ?
Costa goal ?

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 3 december 2016

Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerlijk is eerlijk, hier hebben we onverdiend gewonnen. Scheids heeft ons in de 1e helft enorm gematst maar desondanks heb ik van deze pot het meest genoten dit seizoen. De mooiste wedstrijden zijn nu eenmaal waar er met veel passie gestreden word en waar je spits de doorslag geeft. Costa heeft bijzonder weinig bruikbare ballen gehad en maakt toch weer het verschil, een wereldspits. Begint langzamerhand in de voetsporen te treden van Drogba als man for the big ocassion. Puur genieten! Jammer voor City dat het op het einde zich zo liet gaan, dat gaat ze wss punten kosten.

3 december 2016 om 15:31

Topanalyse. Ik zie de reacties nu alweer aankomen van mensen die alleen de samenvatting hebben gekeken en denken dan Chelsea City de baas was. City was erg slecht in het afmaken van kansen maar ze waren qua veldspel veel beter. Chelsea moet daaraan gaan werken want zo gelukkig als vandaag zijn ze niet heel het seizoen.

3 december 2016 om 15:34

Twee perfecte counters van Chelsea, dat isook een kwaliteit. Ik heb de tv iets te vroeg uitgezet, en nu heb ik de twee rode kaarten gemist. Waren ze terecht en wat is er gebeurd?

3 december 2016 om 15:41

Het begon met een schandalig gestrekt been van Aguero vol op de knie van Luiz die een bal naar voren wilde trappen. In het opstootje dat volgde pakte Fernandiho Fabregas bij de keel en gaf hem volgens mij ook nog eens twee kopstoten.

3 december 2016 om 16:23

Klinkt als terechte rode kaarten

3 december 2016 om 16:25

Het grote verschil was vandaag ook duidelijk Courtois en Bravo. Met alle respect voor Bravo, maar hij hoort echt niet bij City te spelen. Courtois is nu zowaar nog beter dan hij al was dankzij het voetballende gedeelte waar hij veel op traint onder Conte.

3 december 2016 om 17:07

Bravo speelde inderdaad een slechte wedstrijd. Denk dat city gauw hart moet terughalen. Bravo heeft er namelijk al redelijk veel blunders gemaakt (goal zlatan bij 1ste manchester derby, tegen barca en tegen chelsea zag het er ook niet goed uit).
Dit is misschien wel het verschil om voor barca te keepen of voor city. Voor barca hoef je de meeste wedstrijden geen fuck te doen en bij city is er veel meer te doen.

3 december 2016 om 18:06

In het akkefietje dat volgde gaf fabregas fernandinho een platte hand en toen duwde fernandinho hem 2 x bij z'n nek en daarbij struikelde fabregas over een reclame bord

3 december 2016 om 23:35

Joe Hart had het ook veel beter gedaan dan Bravo. pep is jammer genoeg arrogant en zal zijn fout nooit toegeven.

3 december 2016 om 15:34

Al met al een heerlijke wedstrijd. Het had gemiste kansen, goede acties, mooie passjes, heerlijke reddingen en mooie doelpunten. Om 't af te maken een, nog niet zo lekker als bij een El clasico, lekkere matpartij op 't einde.

3 december 2016 om 15:53

Voor wat kregen aquero en fernandinho rood ? Frustratie? K heb de wedstrijd niet gezien

3 december 2016 om 16:00

Smerige overtreding van aguero die zeker met frustratie te maken had. In het opstootje daarna gaf fabregas een denigrerend tikje op de wang van fernandinho die dat niet pikte en hem bij d ekeel pakkend de boarding overduwde. Aguero was donkerrood die van fernandinho was in mijn ogen niet persee rood aangezien fabregas het zelf iitlokte.

3 december 2016 om 16:03

Wietsche, Iemand bij de keelpakken en de railing overgooien is dus niet per definitie rood volgens jou? Zou daar toch nog eens over nadenken... Die vent hoort in een gesticht.

3 december 2016 om 16:19

Hij had dat natuurliijk niet moeten doen maar de tikje van fabregas was ook heel vies. Rood is wss gewoon terecht maar het waa njet alsof hij hem de 2e ring induwde. Fabregas struikelde uiteindelijk gewoon over de boarding omdat fernandinho hem lichtelijk duwde.

3 december 2016 om 15:43

Wat een wedstrijd. Ongelooflijk. We hadden vandaag wel 5 goals kunnen tegenkrijgen. Alonso werd aan alle kanten voorbij gelopen maar we bleven vechten en wat was Costa weer belachelijk goed. Op dit moment de beste speler van de hele EPL. Niet alleen qua goals cruciaal maar ook qua spel ongelooflijk veel beter geworden. Een wedstrijd met veel fouten maar ongelofelijk vermakelijk. Moet wel zeggen dat Otamendi belachelijk verdedigde bij de 1-2 en dat die Bravo we helemaal niks van kan. Alles zit mee op het moment, wat is het weer fijn om Chelsea fan te zijn.

3 december 2016 om 15:54

De Vergelijking tussen Droga en Costa kan echt niet gemaakt worden. Hoeveel grote wedstrijden heeft Costa beslist? En hoeveel heeft hij er verpest juist door zijn wilde gedrag?

3 december 2016 om 16:19

Net of Drogba nooit een wedstrijd verpeste door zijn gedrag? Dat zit nu eenmaal in dat soort jongens en het is aan de trainer om het eruit te halen. Het vergelijk begint langzamerhand steeds serieuzer te worden.

3 december 2016 om 23:36

Drogba heeft niet zo structureel wedstrijden verpest als Costa.

5 december 2016 om 09:47

Je vergeet dat Drogba zijn houding de eerste paar seizoenen ook niet heel best was, ook moeite met aanpassen. Drogba heeft zich ook laten kennen in de CL finale in Moskou, rood gepakt door Vidic te slaan. Nee het is echt te vergelijken maar dan moet je de eerste paar seizoenen weten hoe drogba was bij Chelsea. Costa gaat langzamerhand ook de grote man worden voor Chelsea.

Wat een heerlijke wedstrijd.

3 december 2016 om 15:37

Lang niet zo genoten van een wedstrijd! En Aguero wat een vieze speler. Schorsing van 4/5 wedstrijden zou 'm goed doen. Hele wedstrijd duiken en ook nog die doodschop op Luiz. Schandalig

3 december 2016 om 16:11

Doe de schorsing maar maal 2. Hey kon vele malen slechter uitpakken voor Luiz, die overigens een meesterlijke wedstrijd speelde. Had niet gedacht dat Luiz zo goed was, toch een beetje verkeken op de zogenaamde lachwekkende transfer deze zomer

3 december 2016 om 17:14

Denk dat die schorsing wel hoger wordt. 2 gestrekte benen, geen intensie voor de bal, puur om David luiz te blesseren. Dat wordt waarschijnlijk een schorsing van 7 a 9 wedstrijden..

3 december 2016 om 23:37

Dat komt omdat de Italiaan Conte lef heeft om in een 3-4-3 formatie te spelen. Hiermee heeft hij Pep tactisch zwaar overklast.

Mooie overwinning voor Antonio! Chelsea heeft als collectief gevochten, maar eerlijk is eerlijk. Manchester City domineerde de gehele match, het probleem was echter het afmaken van de kansen.

Het einde deed me trouwens aan een Italiaanse derby denken. Daar zie je ook vaak opstootjes met rode kaarten die heen en weer vliegen

3 december 2016 om 20:51

Man City werd heel erg benadeelt, hands van Cahill en de overtreding van Kante waren trouwens allebei een penalty.

3 december 2016 om 15:32

City zijn ze gewoon mietjes. Bah kunnen niet tegen verlies. Chelsea speelde gewoon beter en dan zie je zo'n idiote Aguero invliegen. Als ik David Luiz was sloeg ik die kleine de ziekenhuis in.

3 december 2016 om 15:35

Chelsea beter... ff bril afdoen svp. Chelsea uiterst effectief!
En daarom sta jij niet op t veld

3 december 2016 om 15:38

Man City had gewoon onterecht verloren.. Scheidsrechter floot in shirt van Chelsea en Chelsea had vies geluk deze match. Ik hoop absoluut niet dat Chelsea kampioen wordt, maar Liverpool of Man City.

3 december 2016 om 15:42

kun je me aub uitleggen hoe chelsea beter was

op alle vlakken was city beter behalve op vlak van afmaken daar heeft chelsea city een les gegeven

3 december 2016 om 15:58

Goals maken draait het toch allemaal om? En dat heeft Chelsea beter gedaan dan Manchester City en daar gaat het om. Terecht of onterecht kan mij echt geen zak schelen.

3 december 2016 om 16:03

Het gaat idd om goals maken maar dan betekent niet dat je meteen beter gespeeld hebt. Waar zijn hele punt dus om ging. Lesje effectiviteit.

3 december 2016 om 16:15

De scheidsrechter floot warrig aan beide kanten, maar in het shirt van Chelsea? Man city dook het meeste en had de hardste overtredingen.. Otamendi en fernandinho hadden bijvoorbeeld de 90 minuten nooit mogen halen met een Nederlandse scheidsrechter. Ik vond de scheidsrechter vandaag niet goed, maar heeft absoluut man city niet benadeeld. Dit is mijn uitspraak en daar mag je het mee doen.

3 december 2016 om 16:19

Vandaar dat wij Chelsea fans naast efficiã«ntie ook naar sportief gedrag kijken. Het spel zag er vandaag zeker niet al te mooi uit, maar de strijdlust was top. Dit zorgde dan ook voor weer een overwinning. Sinds dit systeem enkel overwinningen, puur genot voor iedere fan

3 december 2016 om 16:20

@mkvali

Natuurlijk zie ik Chelsea liever winnen met mooi spel. Maar soms is het ook goed om met lelijk spel te winnen. Daarbij kan ik erg genieten van een mooi uitgevoerde counter.

3 december 2016 om 15:34

Fernandinho greep fabregas meedere keren bij de keel en duwde hem over de boarding... al mag er een onderzoek starten naar fabregas en wat daar gebeurde.
Guardiola ook maar ff schorsen, nara Coach.

3 december 2016 om 15:36

Guardiola deed niet zoveel verkeerd. Hij was cynisch aan het klappen en juichen, ik vind dat persoonlijk geen achorsing waard. Hoort erbij.

3 december 2016 om 15:52

Ik kan me herinneren dat Mourinho volgens mij ook wel geschorst is geweest voor sarcastisch klappen door de FA (of dit moet in Spanje zijn geweest?).

Daarnaast vind ik dat dit totaal disrespectvol is richting de scheidsrechter van de persoon die het goede voorbeeld zou moeten geven. Daarom vind ik persoonlijk dat een schorsing meer dan terecht zou moeten zijn. Een scheidsrechter is ten alle tijden onpartijdig in principe, tot het tegendeel is bewezen. Tot die tijd moet men hem rustig en respectvol benaderen ben ik van mening. Er is een reden waarom in veel fysiekere sporten als rugby en ijshockey (en basketbal en eigenlijk alles behalve voetbal) er niemand afgezien van de captain in gesprek gaat met de scheidsrechter: iemand anders wordt vaak van het veld gestuurd door de scheids in kwestie en nog gecorrigeerd door al zijn ploeggenoten en manager.

Hier is de manager zelf zwaar disrespectvol.

3 december 2016 om 16:01

@ kerzoep... het feit dat hij cynisch klapte geeft al een verkeerd signaal af en is niet respectvol... staat altijd maf te doen langs de lijn.

3 december 2016 om 16:09

Fabregas is wel vaker de zogenaamde slachtoffer, Ook tegen Sevilla werd fabregas bij de keel gegrepen, uiteindelijk bleek fabregas racistische dingen te hebben geroepen. Het gedrag van Fabregas moeten ze dan ook onderzoeken.

3 december 2016 om 16:48

@kerzoep Mourinho schopte ook alleen maar tegen een bidon aan. Dan vind ik de scheidsrechter belachelijk maken zoals Guardiola deed veel erger. Mourinho werd geschorst, dus hoort Guardiola hier ook minstens 1 wedstrijd voor geschorst te worden.

3 december 2016 om 23:34

Mourinho heeft een reputatie opgebouwd. Daarom wordt hij eerder aangepast dan Pep.

3 december 2016 om 15:38

Ja zo raar, Hart wegdoen omdat hij niet zo goed kan meevoetballen en dan Bravo halen. Lol wat een ramp! Hart lacht zich rot!

3 december 2016 om 23:39

Het grappige is dat pep ook niet zijn fout durft toe te geven. Hij is te trots om aan te geven dat hij heeft geblundert met Bravo.

Chelsea heeft hier een lesje efficiëntie gegeven aan City. Ook spijtig van die frustraties op het einde, zeer vuil van Aguero. Proficiat aan de Chelsea supporters !

Conte is een toptrainer! Dit wordt elke week meer en meer duidelijk. Hij stond aan de wederopstanding van juventus en kan in mijn ogen met elke ploeg pijzen pakken

3 december 2016 om 15:51

sorry vriend pep had chelsea volledig onder controle qua tactiek maar als uw spelers het niet kunnen afmaken en daarnaast nog fouten maakt en je thuis absoluut wil winnen dan ben je altijd kwetsbaar

3 december 2016 om 15:56

Hij is wel verantwoordelijk voor bravo in het doel

3 december 2016 om 16:10

Wie wel? prioriteit nummer 1 is betrouwbaarheid en zekerheid in het doel, niet of het team uit de pressing kan voetballen.

3 december 2016 om 15:52

Ja deze winst is echt te wijten aan Conte......... Als City die kansen niet verprutst wordt Chelsea met 3 a 4 -0 weggestuurd. Daar heeft Conte geen zak mee te maken. Het spel was gewoon niet goed.

Forza Conte! Geweldige dit! En Luiz speelde ondanks zijn nonchalance toch weer erg goed! City; slechte verliezers! Bah!

Knappe overwinning Chelsea. Maar wat is Costa een geweldenaar! Maakt letterlijk alles af en is een super aanspeelpunt.

Het lijkt me dat we Aguero niet meer zien dit jaar wat een ranzige overtreding. Fernandinho ook zo'n 3 wedstrijden.

3 december 2016 om 15:37

Hoe speelde hazard?
Heb jammer genoeg niet kunnen kijken.

3 december 2016 om 16:22

Vond hem de eerste helft matig tweede helft voetballend redelijk en maakt een mooie goal

Buiten dat Chelsea ongekend efficient is, zit op het moment echt alles voor ze mee. Mogen totaal niet klagen vandaag dat ze winnen en niet verliezen. City verzuimt om de voorsprong on overbrugbaar te maken, en dan schiet Chelsea de eerste beste kans er direct in na een lange haal naar voren.

City moet eens flink gaan kijken naar de backs, Kolarov kan echt niet meer, Clichy viel waardeloos in en Otamendi ook al is hij geen back was waardeloos.

3 december 2016 om 15:33

Ze moeten eens kijken naar Aguero en Fernandinho. Als ik David Luiz was had ik ze beide op hun plek gezet. Viezerikken

3 december 2016 om 16:02

Ik had het puur over voetballende kwaliteiten, dat leek me wel duidelijk. Laat Luiz zich maar bezighouden met Fabregas die start het relletje en speelt daarna de vermoorde onschuld. Dan houden ze zich bij City wel bezig met Aguero en Fernandinho.

Heerlijke wedstrijd gezien, mooi voetbal en uiteindelijk wint de meest gelukkige. City heeft het vooral aan zichzelf te danken dat ze verliezen. Kansen genoeg bij de 1-0 tussenstand om het te beslissen. Het einde had niks meer met voetbal te maken met die schop van Aguero. Pep ook de hele tijd irritant bezig. Net zo'n slechte verliezer als zijn grote rivaal Mourinho, die zijn teams ook weleens lieten ontsporen in dit soort wedstrijden.

Man man wat een wedstrijd... Heerlijk. Op dat laatste na van wat Aguero heeft gedaan. Sloeg nergens op. En dan Ihenacho proberen een macho uit te hangen....

3 december 2016 om 16:10

kan jij de frustraties van Aguerro niet begrijpen dan? De hele wedstrijd werd Aguerro getrapt en de scheids zegt er niks van.

3 december 2016 om 16:19

1x lande Luiz per ongeluk op de enkel van aguero, wat aguero volgens mij ook 2maal deed. waaronder bij pedro. Voor de rest heel weinig schoppen gehad vergeleken met Costa en hazard. Dus nee, ik kan dit niet begrijpen. Rest van het jaar sowieso op de tribune.

3 december 2016 om 23:40

Ik heb meer tackles gezien dan alleen de tackle van Luiz. Maar goed het is ook niet erg om van mening te verschillen.

Bizarre pot voetbal!! Als City fan kan ik hier nooit blij mee zijn, maar als voetballiefhebber heb ik absoluut genoten!! Knap van Chelsea, gefeliciteerd!

City speelde tot de 65e minuut echt fantastisch en verdiende een 2-0 voorsprong... Die kwam er niet en dus gelden de oeroude voetbalregels weer. Vooral in de PL moet je gewoon efficient zijn. Tegen Everton laat je het liggen, tegen Middlesbrough laat je het liggen en nu weer tegen momenteel titel kandidaat #1.

Fernandinho en Aguero minstens 3 wedstrijden geschorst... Misschien wel meer. Dit gaat je gewoon punten kosten... En dat terwijl Chelsea hier al 3 punten inloopt.

3 december 2016 om 15:34

Ik denk dat vooral Aguero inderdaad wat meer dan drie wedstrijden krijgt. Dat was echt een hele smerige, denk dat hij een wedstrijd of 5-6 krijgt.

3 december 2016 om 15:36

Indd, pas in 2017 weer terug laten komen. Wat een walgelijke overtreding.

3 december 2016 om 15:45

Dubbel verliezen noemen we dat. Ferna en Aguero geschorst gaat je gewoon extra 4 punten kosten. Hoe dan ook geniet ik enorm van City dit seizoen. Onder Pellegrini werd er niet meer gevochten en was het spel matig. Als voetballiefhebber ben ik al blij.

Daarnaast is City goed genoeg om als dark horse de CL te winnen.

3 december 2016 om 15:49

Niet met deze zwakke verdediging, ik zie dan eerder Juventus, Dortmund of een Monaco als dark horse.

3 december 2016 om 15:55

Wat Aguero deed doet mij denken aan de standaard tackles van Matterazzi. Hopelijk zien wij Aguerro pas in 2017 terugkomen.

3 december 2016 om 15:57

Juve ? Nee zeker niet. Alegri is op dit moment bezig om alles wat Juve heeft opgebouwd keihard te vernietigen. Juve mag dit jaar blij zijn als ze de Serie A winnen. Tenzij Juve Alegri ontslaat. Dan zie ik Juve wel als dark horse indd.

3 december 2016 om 15:48

Inderdaad, Guardiola is heel geniepig en een slechte verliezer. Laatst en ook bij Ronaldo bijvoorbeeld de bal niet teruggeven om vervolgens zich zielig te gedragen als die een zetje krijgt.

3 december 2016 om 16:07

Heb je niet gezien hoe cynisch Guardiola langs de kant tegen de scheidsrechter deed?

3 december 2016 om 16:16

dat is het minst ergste reactie dat je kunt geven op een ramp van een prestatie van de scheidsrechter

na de wedstrijd zal hij niets zeggen en vertellen over de scheidsrechter en zijn prestatie maar tijdens de wedstrijd heeft hij alle recht om een signaal te sturen

hij heeft de scheidsrechter bedankt met een glimlach voor de ene beslissing die wel in voordeel is gefloten dat is niet hetzelfde als klappen met een beslissing waarmee je niet akkoord bent zoals andere gefrustreerde coaches doen

guardiola kent het verschil zeer goed en hij heeft het zeer proper gehouden met de manier waarop hij de scheidsrechter duidelijk wou maken dat hij zijn prestatie niet kon waarderen

3 december 2016 om 23:41

Het valt mij inderdaad op Dat pep een zeer slechte verliezer is. Ook heeft hij kennelijk een slecht karakter. Dit hebben meerdere spelers bevestigd. Denk aan Ibra, etoo en Ronaldinho.

Geweldige wedstrijd. Beide teams hebben veel mooie dingen laten zien en hadden kunnen winnen. Uiteindelijk straft Chelsea het af dat City toch wel teveel kansen mist. Aguero is toch wel de lozer van de dag. Een paar kansen missen en verliezen kan maar die overtreding was schandalig. Minimaal 5 wedstrijden schorsen die gozer.

Wat staat Chelsea goed zeg. Ontzettend sterk gespeeld in de tweede helft.

3 december 2016 om 23:43

Ik schat Liverpool nog sterker in. Ik geloof echt dat Liverpool uiteindelijk boven Chelsea zal eindigen. De aanval van Liverpool is veel sterker dan die van Chelsea.

Wat een wedstrijd en een vechtlust!
Als kevin de bruyne nou had gescoord dan was het een heel ander wedstrijd gemist dat wat hij deed leek wel op de Torres en wat een einde

Prachtige wedstrijd. Deze wedstrijd had echt alles, spannend tot de laatste minuut. Ik had vooraf verwacht dat Man City zou winnen, maar Chelsea heeft toch echt bewezen titelkandidaat nummer 1 te zijn.

Wat ben ik blij zeg. Zwaar onverdiend gewonnen maar wel een enorme klap in de titelstrijd gegeven. Costa was geweldig in de tweede helft, Moses ook weer top. De counters van ons zijn zo levensgevaarlijk. City heeft hier van zichzelf verloren, ongelooflijk hoeveel kansen ze hebben gemist. Weekend is al geslaagd, volgend weekend zit ik in het stadion bij Chelsea - WBA. 8 wedstrijden op rij gewonnen, ongelooflijk. Wie dit aan het begin van het seizoen had gezegd had ik niet geloofd. Come on Chelsea!

3 december 2016 om 15:58

Waarom onverdiend gewonnen? Chelsea creã«erde kansen en verdedigde uitstekend. Ik denk echt dat Pep overschat is en zijn waterloo gaat vinden in de Epl.

3 december 2016 om 17:18

Omdat City enorm veel kansen heeft gemist. De Bruyne moet gewoon vlak voor de 1-1 de tweede maken, Aguero heeft veel gemist.. de 2-0 zat er eerder aan te komen dan de 1-1. City heeft van zichzelf verloren.

3 december 2016 om 23:44

Hoe zit het dan met de kansen van Chelsea? zij hebben ook genoeg kansen verprutst hoor. Al met al terechte winnaar.

Chelsea lekker klinisch. Tweede helft was wel een penalty-fout van Alonso. City had meer kansen, ook al verdedigden we sterk, vooral Azpilicueta en Cahill. Toen Guardiola full attack ging, wist ik wel dat we gingen winnen. Op de counter zijn we dodelijk.

Hazard beste speler dit seizoen in de EPL kan niet anders. Aguero is de grootste viezerik in de competitie. Minstens 5 duels geven en die andere jan van Fernandinho 3 duels geven. Na deze wedstrijd geen excuses gewoon voor de titel gaan.

3 december 2016 om 15:46

Costa had een bonus gekregen als die die overtreding had gemaakt

3 december 2016 om 15:59

Als het gaat om goals en assists, dan is De Bruijne de beste speler van de Epl. Hazard kan wel indd de beste worden, maar op dit moment is hij dat nog niet.

Wat een wedstrijd, wat een wedstrijd zeg. Heerlijk genoten en wat speelde Chelsea heerlijk spel. City was in het begin de betere, maar ze lieten na om het af te maken. In de tweede helft zet Chelsea een come back in en hoe! Scheids vond ik ook top. Ja soms niet, maar zoveel juiste beslissingen die andere scheidsrechters totaal fout zouden aanpakken. Ik heb genoten van dit Chelsea, wat een change heeft Conte voor gezorgd. Ze spelen heerlijk en die counters waren ook subliem zeg. Hazard 1 baas en Kante wat een stofzuiger. Erg netjes gespeeld en uiteindelijk wat mij betreft verdiend gewonnen. En dan...

De einde, wauw wat een gekte. Frustraties liepen hoog op en het ging helaas helemaal fout. Niet verwacht van Aguero maar dit krijgt zeker nog een staartje!

3 december 2016 om 16:01

Pep is ook overschat. Ik weet bijna zeker dat Joe Hart wel het verschil zou maken vandaag. de keeper die Pep heeft gehaald kan het niveau niet aan. maakt te veel fouten.

Naar mijn mening een erg geflatteerde uitslag. Laat me beginnen met Chelsea te complimenteren. Ze speelde het grootste gedeelte van de wedstrijd niet goed, maar waren erg effectief met het uitspelen van hun kansen.

Tot de 1-2 heeft City de wedstrijd gedomineerd en het leek alsof ieder moment een doelpunt kon vallen. Vooral in het eerste kwartier in de tweede helft waren er gigantisch veel kansen. Maar... City speelde ze of niet uit, of ze hadden gewoon enorm pech. Het grootste aandeel in dit verlies komt echter op de naam van de scheidsrechter. Heb al tijden niet zo een slecht optreden van een scheidsrechter gezien in een topwedstrijd als vandaag. Hij floot vaak op momenten dat hij praktisch met de rug naar het scenario stond. Erg jammer voor City en mooi uitgespeeld door Chelsea.

Aguero is echt middelmaat.
Nog slechter als Benzema.
Lewandowski staat op eenzame hoogte als het op afronden aankomt.

3 december 2016 om 16:06

Volgens mij vergeet jij een bijtertje die in de tweede stad van Spanje rondhuppelt in een blauw-rood tenue...

Was Chelsea beter dan City? Verre van, we krijgen vooral aan het einde van de eerste helft en begin 2e helft bijna voetballes, toen speelde City erg sterk. Maar waren we efficiã«nt? Zeker en uiteindelijk draait het om goals scoren. Als Aguero 3,4 kansen niet afmaakt en Costa er vervolgens wel een inschiet dan heeft dat ook ergens wel iets met kunde te maken. De counters waren gelukkig vlijmscherp en daar ligt ook het probleem bij City, de wankelende en ook bij vlagen trage verdediging werd er volledig uitgelopen.

Verder mogen we ook niet zeuren over de scheids, al vond ik hem niet per sé slecht fluiten. Ook was het einde van de wedstrijd erg jammer en mag Aguero van mijn part een hele fikse schorsing krijgen voor zo'n tackle, walgelijk. Wat Fernandinho deed kan ook niet door de beugel natuurlijk, maar dat zien we wel vaker(helaas en dus bij ieder team waaronder ook Chelsea).

Ik kan eigenlijk maar 1 ding zeggen.. wat een held is Costa dit seizoen. Gegroeid van scorende nar tot wereldspits! We zijn hier natuurlijk goed weggekomen, maar de wedstrijd was echt genieten.

Heerlijk die passie op het eind, dat heb ik toch wel een beetje gemist in Engeland tegenwoordig. Het voetbal is zoveel softer geworden, dus ik koester zulke ruzies op en naast het veld.

3 december 2016 om 15:46

Spurs tegen Chelsea vorig jaar op het einde leek hier ook enorm op. Nadat Hazard de winnende maakte ging Spurs helemaal los!

3 december 2016 om 15:48

Haha inderdaad, maar ja het is bijna uitgestorven, zulke passie.

3 december 2016 om 23:44

Het is maar wat je passie noemt. Ik vond het barbaars gedrag van een stel onderontwikkelde kleuters dat zich niet normaal kan gedragen.

3 december 2016 om 15:53

Passie is mooi, daar hou ik ook van. Maar als je dat laat zien in de allerlaatste minuut met 3-1 achter en daardoor rood pakt. Dan ben je gewoon dom bezig...

3 december 2016 om 16:13

Klopt, maar ik mis die ruzies zoals ze vroeger vaak te zien waren in Engeland, zoals tussen Vieira en Keane. Op het veld waren ze elkaars aartsvijanden terwijl ze buiten het veld respect voor elkaar hadden.

3 december 2016 om 16:19

Ja, vroeger streden ze nog echt voor hun club. Nou vind ik Keane een beetje een slecht voorbeeld, want die heeft buiten het veld (nog steeds) vrij weinig respect voor andere mensen.

3 december 2016 om 15:56

Want een geweldige wedstrijd.
En mijn complimenten naar Diego Costa.
Hij is voetballend onder conte zo veel beter geworden. Eerder had costa nog heel vaak dat hij de bal weer verkeerd aannam of dat hij een ziekenhuisbal gaf. Maar dit siezoen kan hij het voetballend helemaal aan. Hij scoort niet alleen meer maar hij geeft ook assists, plus hij creert kansen voor en zichzelf en voor anderen.

Chelsea is overigens wel heel goed weg gekomen vandaag. Als Kevin de 2-0 binnenschoot was het gebeurt.
Maarja dat neemt niet weg dat een 1-0 achterstand ombuigen in een 1-3 winst tegen city uit niet fenomenaal is

3 december 2016 om 15:57

Vol met gestrekt been een aanslag plegen op iemand en iemand bij z'n kee grijpen, ja man heerlijke "passie".

3 december 2016 om 16:02

Beter dan theater. Dit is tenminste niet geacteerd.

3 december 2016 om 17:15

Vraag me af of je hetzelfde zou hebben gezegd als Costa het bij een speler van arsenal had gedaan.

3 december 2016 om 23:47

Een gebroken knieschijf en de rest van je leven op krukken lopen is ook niet geacteerd. Sorry hoor, maar ik vind dat je er een beetje een vreemde kijk op hebt. Dit soort acties hoor je te verwerpen, niet aan te moedigen of te bewonderen.

Zeker twee van de drie doelpunten van Chelsea waren houdbaar, ze hebben van de zomer een verkeerde keeper aangetrokken.

3 december 2016 om 15:49

Die Bravo is echt een grabbelaar ja, snap niet zo goed waarom hij gehaald is. Hij is niet eens beter dan Hart gebleken tot nu toe. Als je Hart toch vervangt, haal dan meteen een absolute topkeeper inderdaad.

3 december 2016 om 23:45

Enige voordeel van Bravo is dat hij een betere lijkeeper is dan Hart, maar ook daarin blijkt Hart veel beter te zijn. Al met al een verkeerde keuze van Pep.

Die Stones en die Otamendi zijn toch ook niets? Kunnen niet met ruimte in de rug spelen en puur zijn tactisch ook behoorlijk matig.

3 december 2016 om 15:58

jij weet toch dat buiten 1 kans diego costa geen reet heeft gedaan deze wedstrijd maar natuurlijk verwar je efficientie met dominantie

3 december 2016 om 16:06

Bij twee doelpunten zag die Otemendi er niet goed uit en Stones had vandaag ook weer zijn momentjes.

3 december 2016 om 16:07

Geen reet heeft gedaan?
Hij heeft misschien niet heel vaak de bal gekregen maar om te zeggen dat hij geen reet heeft gedaan is te kortzichtig. Stones en ottamendi hebben een hele zware middag gehad puur en alleen om te zorgen dat hij de bal maar niet kreeg. Helaas had diego maar 2 kansen nodig om te scoren

3 december 2016 om 16:35

Costa scoorde een goal en gaf een assist. Daarvoor ben je een spits. Hij heeft zijn taken goed uitgevoerd. Otamendi is een zeer zwakke verdediger, net zoals Stones. Bravo keept ook nog eens bagger en van Clichy, Kolarov en Sagna wordt je ook niet bepaald vrolijk. Kortom werk aan de winkel voor City achterin.

Genoten van een heerlijke wedstrijd. Ik moet toegeven City was beter, maar ja als je de kansen niet afmaakt... Costa was weer geweldig, ook David Luiz speelde een ijzersterke pot. Wat Ageuro deed is schandalig. 7 wedstrijden schorsen die gek.

Otamendi is een bizar slechte verdediger. 2 keer zo te kijk gezet. Vooral bij de 2e goal van Chelsea. Bravo keept ook waardeloos. De Bruyne was wel echt heel erg goed.

wat mij opviel was hoe vaak city de lange bal hanteerde. van een guardiola team verwacht je toch een opbouw van vanachter uit en middenvelders die afhaken om de verdedigers een aanspeelpunt te geven. maar het was vaak de lange bal en dan alert zijn voor de 2de bal. ze hadden hier echter gewoon kunnen winnen maar maakte het niet af. costa doet het dan in zijn eentje na een geweldige pass van fabregas ! en toen zag je city mentaal wegzakken

Men zal er wel weer direct vanuit gaan dat ik dit alleen zeg vanwege mijn clubkleuren, maar bah bah, wat een smerige ventjes, die Aguero en Fernandinho. Laat ze beide maar een wedstrijdje of 5 op de tribune zitten... Klasse reactie van Fabregas, die het tot 3 keer toe gewoon liet gaan, waar de meeste andere spelers met hun temperament waarschijnlijk meteen terug hadden geslagen.

3 december 2016 om 23:47

Waarschijnlijk was fabregas gewoon bang. Fabregas is geen vechter en laat vaak over zich heen lopen. Los hiervan vind ik de acties van de door jou genoemde heren schandalig.

Jammer dat dit Chelsea niet in de CL speelt. Het zou een waardige afvaardiging van de EPL zijn. Een ploeg met veerkracht en vastberadenheid. Dit zijn de ploegen die het ver schoppen meestal.

Pep stoot zich aan dezelfde steen als tegen Atletico en Real. Conte heeft de dvd's goed bekeken, en Pep trapt er weer in. Je verwacht meer van de 'beste coach' ter wereld. Ja hij had pech, maar dat heeft hij blijkbaar altijd tegen dit soort ploegen. Hij moet iets doen aan de hoogte van zijn defensie lijn, dat heeft hem weer de kop gekost.

Topwedstrijd. Man C had al 3-0 voor moeten staan maar ja als je je kansen niet afmaakt krijg je de deksel letterlijk op je neus. Wat counter de chelsea fantastisch. Costa speelde briljant. En die Scheids was wel slech hoor. Had allang een penalty en een rode kaart aan David Luiz moeten geven. Wat Aquero deed was wel schandalig. Kon David zijn knie wel breken. Zag ook oude beelden waarbij Aquero David jaren geleden ook een lelijke schip gaf. Wat hebben die 2 met elkaar? Maar wat een Topwedstrijd was veel leuker dan El Clasico

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren