y0y0y
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 13 januari 2015
  • y0y0y
  • 162 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.105
  • 26 jaar (14-8-1995)
  • 1
Persoonlijke berichten
20 januari 2017 om 20:55
#1

Harden presteert ook fenomenaal ja, Harden heeft dan weer als voordeel dat hij en de Rockets ook daadwerkelijk meedoen in hun conference om de top drie, terwijl Westbrook en de Thunder in de marge hangen, dat zou wel eens in het voordeel van Harden kunnen werken voor de titel van mvp. Snap ook niet dat Curry nog boven Westbeast verkozen word, hoewel ik Curry ook geweldig vind is hij toch beduidend minder dit seizoen, en al helemaal tegenover Westbrook die echt op recordjacht is, jammer dat OKC niet echt het team heeft om bovenin te staan. Zaza is niet de beste Zaza nee, dat is de Italiaanse Zaza haha Pachulia is een meeloper, ik hoop dat Westbrook op hem dunkt de volgende keer en hem helemaal kapot speelt, met zijn fake stare naar een speler die met zijn rug naar hem toe lag, dat had hij nooit gedurfd moest RWB hem aangekeken hebben.

Valt me wel op dat hier veel nba fans zitten haha, sinds ik dacht; hey ik ga Westbrook eens als avatar nemen, dat is eens wat anders, krijg ik veel reacties over de Nba en Westbrook haha.

Aangepast op 20 januari 2017 om 21:02 door AlexDelPiero10.

22 januari 2017 om 13:38
#2

Zeker met je eens, Curry kan dingen met een bal waarvan je stijl achterover valt, en zijn driepunter wanneer hij on fire is lijkt wel op een aim bot, maar hij is fysiek zo slap en defensief enorm zwak, zoals je al zegt, voor een unanimous mvp te zijn heeft hij flink wat zwaktes in zijn spel.

Hoe dat komt weet ik ook niet, Zaza en West Ham leken voor elkaar gemaakt, een speler met zoveel grinta zag ik echt slagen bij een club als West Ham, hij knokt voor elke bal en kan aardig voetballen, bovendien is het iemand die, mits hij vertrouwen krijgt, de goal echt wel met regelmaat weet staan. Ik ben benieuwd nu bij Valencia, maar ik denk dat de PL hem veel meer ligt dan de PD.

Ik snap dat wel, wanneer iemand in de NBA een duik maakt komt hij op shaqtin en word hij met de grond gelijk gemaakt, in het voetbal kijkt niemand nog op van een duik met extra rol, overdreven reacties en gehuil, voetbal is een wijvensport geworden, zo erg dat ik mezelf er op betrapte dat ik naar andere sporten begon te snakken, onlangs ontdekte ik dan de NBA en wat een verademing is dat geweest zeg, ik kijk nog amper voetbal, en probeer tegenwoordig alle samenvattingen mee te pikken van de NBA en de Thunder volledig te bekijken, en me in te lezen in de NBA en haar regels, geschiedenis, en rivaliteiten.

Die drafts begin ik ook te snappen, een intrigerend en vooral eerlijk systeem, ieder team krijgt zo door de jaren heen haar kansen om wat op te bouwen, en dat is subliem, voetbal is zo oneerlijk, ik weet dat het raar klinkt als Juventus fan, want dat is een club die enorm bevoordeeld word door de opzet van het voetbal, maar nu is er ook gene bal meer aan, Juve word sowieso wel kampioen. Ook mooi om te zien dat first picks niet altijd de beste zijn, er komt echt wel wat bij kijken om de juiste spelers te halen, wat me tot het basketbal op college niveau brengt (zeg ik dat juist? College?), ik schrok echt van de grootte van het basketbal in sommige van die "scholen", daar zitten soms duizenden fans op de tribunes, ik denk niet dat er nog sporten zijn die op dat niveau zo bekeken zijn.

Simmons, die ga ik bekijken, klinkt veelbelovend! Giannis the Greek Freak, echt een beest, van hem had ik ook al wat meegekregen ja. Heb je eigenlijk een favoriete franchise in de NBA? Ik nijg naar de Thunder, maar er zitten zoveel mooie franchises in de NBA.

Hoe zit het trouwens met degraderen? Dat bestaat niet in de NBA toch? Sorry voor de waarschijnlijk domme vraag haha, maar ik ben er nog vollop aan het inkomen.

Cavs - Spurs gisteren wat een game trouwens haha :D Leonard domineerde.

Aangepast op 22 januari 2017 om 14:07 door AlexDelPiero10.

4 maart 2017 om 21:55
#3

Inderdaad ik snap je helemaal! Voetbal is zo irritant geworden, het huilen en tijdrekken pff, wat ik wel opgemerkt heb is dat volgens velen die de NBA al langer volgen de league soft is geworden, vroeger werd er veel harder gespeeld en dat merk je ook als je youtube bekijkt met oude wedstrijden. De jaren 90 waren echt hardcore in de NBA, ben zo ook fan geworden van Rodman, wat een waanzinnige rebounder en wat een last voor de tegenstander, ongezien, nu is dat allemaal niet meer toegelaten.

Jammer ja dat de Spaanse teams deze laffe praktijken meenemen naar de CL, en met succes, ze beinvloeden continu de arbitrage met hun gezeur en kaarten aan te naaien, vreselijk. Zelfs een vechtteam als Atletico doet er aan mee. Zaza doet het overigens nu wel redelijk bij Valencia niet? Zelf volg ik ook enkel nog maar Juve en wat van de Serie A en heel occasioneel Arsenal, meer dan ooit kijk ik gewoon NBA, ben er echt aan verslaafd en het voetbal is op het tweede plan geraakt, nooit gedacht dat dat zou gebeuren en ergens doet het me ook wel pijn, ik ben en blijf een voetbaldier, maar de waarden in het voetbal en de opzet stroken niet met wat ik aanvaardbaar vind.

Stats zeggen mij minder, maar ik betrap mezelf erop dat ik toch altijd wil weten welke spelers welke stats halen, van schot percentage tot drie punt percentage, zo ben ik te weten gekomen dat Kyle Korver eigenlijk een fantastische shooter is, daarvoor kende ik hem eerlijk gezegd enkel van naam.

Inderdaad, helemaal waar wat je zegt over de nba teams hun aankoop en draft beleid, overigens heeft OKC nu met Mcdermouth (denk dat het zo word geschreven) en Taj Gibson precies ingespeeld op wat je zei met Adams, nu hebben ze een goeie rebounder en krachtpatser erbij met Taj en die Mcdermouth kan aardig schieten, net als de doorgeschoven Abrines, die nog redelijk jong is en zijn kans meer en meer grijpt. Er heerst echt veel toekomstgericht beleid bij NBA teams, ze zijn bereid tot zware offers (kijk de Kings met Cousins naar de Pelicans) die op lange termijn wel hun waarde kunnen hebben, zodat ze kunnen evolueren, in voetbal is het ondenkbaar dat je je beste speler als topclub verkoopt zodat je een hoop getalenteerde jongens kunt halen, in het voetbal willen topclubs gewoon alles hebben wat los en vastzit, zoals o.a. Juve met hun 80 uitgeleende spelers, jawel, 80... waanzin toch? In de NBA word gekeken naar kansen, posities, de toekomst van de speler en de Franchise zelf, prachtig!

Een succesvol systeem ja, ik ben ook maar pas te weten gekomen dat The Thunder vroeger de Supersonics waren, dat is dan wel jammer voor de fans van de Supersonics, dat op zich vind ik, hoewel het misschien nodig was om verder te groeien of in leven te blijven, wel minder, puur voor de fans van de ooit Seattle Supersonics. Ik merk inderdaad nu dat er veel trades gebeuren die je op het eerste zicht niet zou verwachten, maar die achteraf wel logisch lijken, nu ik de draft en de transfermarkt wat begrijp.

De Spurs hebben inderdaad een ijzersterk team, met Leonard als speerpunt en ster toch wel. Ik las al eens dat Popovich zo'n heropbouwende coach was, en een legende op de koop toe.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren