Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea haalt hard uit in eigen huis, Atlético laat AS Roma ontsnappen

Laatste update:

Chelsea heeft de terugkeer in de Champions League met een indrukwekkend resultaat opgeluisterd. Het team van Antonio Conte zegevierde met liefst 6-0 over Qarabag FK, met zes verschillende doelpuntenmakers. Het hoogtepunt was de tweede treffer van Davide Zappacosta. De Londenaren profiteerden met de zege bovendien van de doelpuntloze remise tussen AS Roma en Atlético Madrid. Het team van Diego Simeone maakte in Rome hoe dan ook meer aanspraak op de drie punten.

Chelsea - Qarabag FK 6-0
Conte gaf basiskrachten als David Luiz, Eden Hazard en Álvaro Morata rust met het oog op de topper in de Premier League van komend weekeinde met Arsenal, maar ook zonder het trio had Chelsea weinig moeite met de kampioen van Azerbeidzjan. De Londense formatie schoot furieus uit de startblokken voor eigen publiek en had slechts een half uur nodig om het bezoek op een reeds onoverbrugbare achterstand te zetten.

Pedro Rodríguez opende na vijf minuten spelen de score met een geplaatst schot van een meter of twintig, waarna Davide Zappacosta de voordelige marge voor Chelsea op fraaie wijze verdubbelde. De Italiaanse verdediger ging aan de wandel over de rechterflank met het leder en verraste doelman Ibrahim Sehic uiteindelijk door van grote afstand in één keer op doel te schieten. De ploeg van Conte zette in de tweede helft nog aan en liep dankzij doelpunten van César Azpilicueta (kopbal), invaller Tiemoué Bakayoko (intikker), Michy Batshuayi (tweemaal) uiteindelijk uit naar een ruime zege.

AS Roma - Atlético Madrid 0-0
In de eerste helft maakte het team van Simeone een serieuze indruk, het maakte het bezoek niet uit dat AS Roma dominanter was. De beste kansen in de eerste 45 minuten waren immers voor los Colchoneros. Na voorbereidend werk van Luis Filipe mikte Saúl Ñiguez het leer in de derde minuut op de paal. Kostas Manolas kon voorkomen dat een inzet van Koke de 0-1 betekende, terwijl Alisson geslagen was, terwijl de rebound van Antoine Griezmann een prooi voor de doelman was. AS Roma kwam zelf niet verder dan een krachtige inzet van Radja Nainggolan, na iets meer dan een half uur spelen. De daaropvolgende redding van Jan Oblak mocht er zijn.

In de tweede helft liet Atlético na om met een overwinning uit het Stadio Olimpico te vertrekken. Simeone keek vanaf de zijlijn lijdzaam toe hoe zijn team kans na kans verprutste. Daar had Alisson een groot aandeel in. De doelman van i Giallorossi was een sta-in-de-weg voor de Madrilenen. De grootste kansen waren voor Ángel Correa, Luciano Vietto en Yannick Ferreira Carrasco, maar de Braziliaan hield AS Roma op de been. Zodoende stapte AS Roma als morele winnaar van het veld. Kevin Strootman stond negentig minuten op het veld.

Wie eindigt als groepswinnaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atleti heeft letterlijk 6 á 8 wereldkansen gemist, in de laatste minuut nog een lege goal door Saúl. Al met al was het niet onterecht geweest als Atleti hier met 0-3 had gewonnen.

Wauw wat een teleurstellende CL debuut van ons. Tuurlijk is er een super groot kwaliteitsverschil tussen Qarabag en Chelsea, maar 6-0 zag ik echt niet aan komen. Hopelijk kunnen ze zich snel herpakken en gaan ze het iets beter doen in de andere vijf wedstrijden.

12 september 2017 om 22:55

Dus mijn vraag is welke club support je? Ben er wel naar benieuwd.

12 september 2017 om 23:03

Inderdaad. Je ziet een Chelsea logo en dan je eerste wedstrijd winnen met 6-0 zou ik niet teleurstellend vinden. 😂

12 september 2017 om 23:07

Hij support Qarabag met z'n hard en is ook Chelsea fan

12 september 2017 om 23:10

Zit ook een Qarabag logo ernaast

13 september 2017 om 01:55

Heb ook gemixte gevoelens erover! Had onze Azerbeidzjanse broeders ook meer gegunt, vooral in hun eerste CL wedstrijd. Laten we hopen dat ze de andere 5 wedstrijden beter doen.

Heerlijk lesje voetbal gegeven aan Qarabag... Maar wat is die Batshuayi toch teleurstellend.... Heeft echt een vreselijke aanname en kan totaal niet meevoetballen. Laat hem nooit meer starten aub

Ja lekker hoor, ook dat Atletico en Roma gelijkspelen. En wij werken aan het doelsaldo, al zullen die twee dat thuis tegen Qarabag misschien ook kunnen doen. Ik houd echter wel mn hart vast, bij 4-0 waren we duidelijk nog volgas aan het jagen terwijl Arsenal dit weekend op de stoep staat. Dat kan prima 1 keer, maar als dat het hele seizoen zo gaat dan zie ik de selectie aardig opgebrand zijn in februari/maart. Tegen Qarabag kan je prima Bats en Christensen er even in zetten, maar dat kan na overwintering fataal worden. Ohh, en kan iemand die Sierd de Vos aub een andere baan geven, die vent is zo partijdig als wat wanneer Atletico speelt en ik kan me voorstellen dat Italie/Roma supporters zich erg aan hem gestoord hebben vanavond.

12 september 2017 om 23:06

Het is maar Arsenal, zowat de makkelijkste ploeg voor de andere grote ploegen in de Pl.

12 september 2017 om 23:09

Gelukkig zegt een Gooner het zelf voordat je wordt beticht van arrogantie. Maar goed elke wedstrijd moet je serieus nemen ook tegen Arsenal. Ik ben wel blij met deze 6-0 overwinning zonder een aantal spelers ook al speel je niet tegen een sterk team. Nu kun je op oorlogsterkte tegen Arsenal gaan.

12 september 2017 om 23:18

Dat klopt. Op oorlogssterkte tegen Arsenal, dat moet je normaal gesproken winnen. Tactisch bakt onze Wenger er toch weer geen zak van.

12 september 2017 om 23:20

3 van de 4 ontmoetingen met Conte gewonnen, ik denk dat Chelsea fans hun hart vast moeten houden. Een wedstrijd die de andere toppers winnen, daar mag je geen punten laten liggen als Chelsea

12 september 2017 om 23:37

Ja maar goed Wenger zal wel Lacazette of Koscielny banken en dan Ospina in de spits of zo zetten. Dat wordt niks op stamford bridge.

13 september 2017 om 01:48

Maar we hebben ook gezien wat er gebeurt wanneer Chelsea een helftje niet oplet, dan ga je in de PL kennelijk al af tegen Burnley. En hoe we toen speelden zou Ospina gewoon doodleuk een hattrick binnentrappen ook. En inderdaad komt daarbij dat ik van Conte nog een goede pot tegen Arsenal wil zien, dat heeft er nog niet in gezeten (die 3-1 was meer Hazard show dan Chelsea/Conte show). Al met al genoeg redenen om Arsenal zeer serieus te nemen ondanks de Wengerfratsen.

Heerlijke CL terugkeer van mijn Chelsea! Ook al is Qarabag niet de lastigste tegenstander. Zo een een doelpuntrijke wedstrijd is altijd goed voor het zelfvertrouwen. Een aantal basisspelers deden niet mee vandaag. Dit komt alleen maar goed uit tegen Arsenal. Felicitaties naar mijn mede supporters en op naar Arsenal!

Man man man. Het spel was vandaag goed eigenlijk was het wonderbaarlijk dat hoe vaak er een kans werd gecreëerd als we op de helft van Roma waren. De kansen van Vietto en vooral van Saul moeten er gewoon in op dit niveau anders ga je nooit winnen van Roma. Correa viel erg sterk in alweer en na zijn goede wedstrijden in de competitie mag hij voorlopig naast Griezmann staan van mij. Achteraf gezien zou je bijna tekenen voor een gelijkspel in een uitwedstrijd maar gezien de kansen hadden we hier met 0-2 of 0-3 weg moeten gaan.

Beste resultaat wat ik me kon wensen voor vanavond Atletico en Roma die elkaar in bedwang hebben gehouden en een Chelsea dat flink heeft kunnen werken aan het doelsaldo. Heerlijke wedstrijd van Chelsea ik weet echt niet wie ik als MOTM moet kiezen als ik toch moet kiezen kies ik toch wel voor Willian die heeft toch een paar hoogstandjes laten zien man man man genieten jammer dat zijn goede spel niet werd beloond met een goal hij was er wel heel dicht bij met die knal op de lat. Hazard viel ook lekker in heeft die verdediger vans Qarabag een paar keer echt gedragadeerd tot amateurs met al een hele lekkere wedstrijd.

Zappa verraste denk ik niet alleen de doelman maar ook zichzelf met dat schot. Goed afgekeken van Kane zullen we maar zeggen.

Waar zitten we naar te kijken joh?

Chelsea 6-0, Celtic - Paris 0-5, en nog 3 wedstrijden die kansloos 3-0 worden...

Waarom niet gewoon een champions League met 16 team;
* 2 teams uit de beste 2 landen (engeland en Spanje)
* nrs 3 en 4 van de lijst; 1x Duitsland 1x Italie... nrs 2 voorronde tegen elkaar
* Champions League winnaar vorig jaar
* De kampioenen van de nrs 5 tot en met 8 = 4

* En de laatste 4 plaatsen voorrondes tussen alle overige kampioenen van Europa, waarbij de nrs 9 tm 12 pas in de laatste voorronde aan de bak hoeven

Maak van de Europa League een mooi toernooi (64 teams) met alle afvallers van de voorrondes van de Champions League aangevuld met de nr 3 en 4 van de beste landen en 2 en 3 van de landen tot plek 12 op de coefficientenlijst... 12 tot 20 alleen de nr 2 enz. en alle bekerwinnaars.

Gevolg is dat zowel niveau van Champions League en van Europa League omhoog gaat en aantrekkelijker wordt.

Voor Nederland zou t er niet makkelijker op worden.... maar nu heb je 2 toernooien die geen ene klote aan zijn!

En als dat dan echt zo nodig is maak er dan maar een C competitie bij met wedstrijden voor de nummers 4 van Nederland en 6 van Spanje enz.
Maar met al het respect... wie in Europa, behalve de clubs zelf, zit er nou te wachten op AZ - Dnjepr Djenepropretrovskt ???

13 september 2017 om 09:31

Dat heb je feitelijk helemaal niet!

Indien Porto, Benfica en Monaco doorgaan, wat reeel is, ziet het er zo uit;

De achtste finales dit jaar zullen bestaan uit;
4/5 ploegen uit Engeland (spurs of Dortmund)
4 uit Spanje
1/2 uit Duitsland (dortmund of Spurs, Wellicht Leipzig i.p.v Porto of Monaco maakt 3)
2 uit Italie
2 uit Frankrijk (wellicht Monaco)
2 uit Portugal

Vervolgens zijn Napoli, Monaco, Porto, Benfica, Sevilla en Liverpool ook sws de lul tenzij ze elkaar loten en vanaf de laatste 8 kijken we weer naar hetzelfde liedje met;
3 ploegen uit Spanje, Bayern, Paris, Juve en 2 ploegen uit Engeland.

Mja... Er zal altijd wel 1 verrassing tussen zitten zoals Monaco, maar grotendeels is het altijd hetzelfde met dezelfde landen en dikke uitslagen tot de kwartfinale.

13 september 2017 om 10:08

Ik snap je insteek en vind jouw indeling ook best prima. Het probleem is alleen dat je dan, naar mijn mening, te weinig teams hebt in een toernooi. 16 ploegen vind ik toch te karig..

Het is gewoon hopen dat er iets wordt gedaan aan bv te tv-gelden, een salarisplafond etc. Proberen het verschil tussen de kleine en grote clubs kleiner te maken, dat is denk ik de enige oplossing.

Allemaal leuk en aardig maar Roma word wel nog even door de scheids een penalty ontnomen, dat Atletico niet scoort is aan hunzelf te danken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren