Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cavani schiet Uruguay naar kwartfinale ten koste van Portugal

Laatste update:

Uruguay heeft zich ten koste van Portugal geplaatst voor de kwartfinale van het WK. De Zuid-Amerikanen waren met 2-1 te sterk voor de regerend Europees kampioen, dankzij twee doelpunten van Edinson Cavani. Uruguay neemt het nu in de volgende ronde op tegen Frankrijk, dat eerder op de dag met 4-3 wist te winnen van Argentinië.

Uruguay plaatste zich dankzij drie overwinningen als groepswinnaar voor de achtste finales. De ploeg van bondscoach Oscar Tabárez incasseerde in de poule geen enkel tegendoelpunt en begon ook uitstekend aan de wedstrijd tegen Portugal. De Portugezen kregen via Bernardo Silva en Cristiano Ronaldo de eerste mogelijkheden, maar kwamen na zeven minuten spelen al op achterstand. Cavani speelde Luis Suárez met een fantastische crospass vrij aan de linkerkant van het veld.

De aanvaller van Barcelona produceerde vervolgens een afgemeten voorzet, die door de doorgelopen Cavani tegen de touwen gekopt werd: 1-0. Suárez kreeg later in de eerste helft vanuit een vrije trap de kans om zelf te scoren, maar de Portugese doelman Rui Patrício tikte de bal ternauwernood uit het doel. Portugal had in de eerste 45 minuten moeite om een gaatje te vinden in de dichte Uruguayaanse defensie. Aan de andere kant kreeg Cavani op slag van rust nog een kans om zijn tweede van de avond te maken, maar miste het doel.

Na rust ging Portugal nadrukkelijker op zoek naar de gelijkmaker. Een poging van Raphaël Guerreiro leverde nog geen treffer op, maar na 55 minuten spelen kwam Portugal op 1-1. Op aangeven van Guerreiro kopte Pepe de gelijkmaker tegen de touwen. Lang konden de Portugezen echter niet genieten van de gelijke stand, want zeven minuten later kwam Uruguay alweer op voorsprong. Cavani werd bediend door Rodrigo Bentancur en krulde de bal op fraaie wijze achter Rui Patrício.

De Portugese bondscoach Fernando Santos wisselde vervolgens aanvallend en bracht Ricardo Quaresma en André Silva in het veld. Na gegrabbel van de Uruguayaanse doelman Fernando Muslera kreeg Bernardo Silva een goede mogelijkheid, maar zijn poging ging over. Uruguay kreeg vervolgens een flinke tegenvaller te verwerken, nadat Cavani zich met een blessure moest laten vervangen. Desondanks hielden de Zuid-Amerikanen stand in de slotfase, waardoor het WK er voor Portugal opzit. Uruguay stuit in de kwartfinale op Frankrijk.

Terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, vond dat Uruguay zielig gedrag vertoonde een paar keer...

Die Fernandes viel niet lekker in he..

30 juni 2018 om 22:03

Fernandes had een beetje kalk gesnoven voordat ie inviel, wat was dat voor een verschrikkelijke invalbeurt.

Jammer dat quaresma en pepe niet zijn doorgestoten naar de kwartfinale! Beide heren kunnen tenminste op tijd terugkomen naar de Oostenrijkse kamp periode.

Hopelijk voor Uruguay heeft cavani geen zware blessure opgelopen. Ik vond torreira ook een goede wedstrijd spelen. Als het waar is dat arsenal hem heeft gestrikt, dan hebben ze eindelijk een speler die het verdedigende werk kan doen voor ze.

Leuke pot! Portugal te weinig gebracht toen ze achter stonden

İk hoop dat alle Zuid-Amerikaanse landen er zo spoedig mogelijk uitvliegen! Het moet klaar zijn met al die schwalbes.

30 juni 2018 om 21:58

Lol. Portugal is al jarenlang toonbeeld van FairPlay.

30 juni 2018 om 21:59

Jij kijkt liever naar lieve Scandinavische teams?

30 juni 2018 om 22:05

Ik wel ja

30 juni 2018 om 22:59

Echt het meest lelijke voetbal dat er is alles is zo statisch en volgens het boekje. Nee dankje doe mij maar BR FR of BE dat zijn landen die mooi voetbal laten zien en risico’s durven nemen.

30 juni 2018 om 23:09

Frankrijk en België spelen ook volgens het boekje hoor! Zijn keurige elftallen.

30 juni 2018 om 22:00

Nee ik vind het wel mooi die passie van die zuid Amerikanen

30 juni 2018 om 23:23

Cavani, ja. Neymar en Suarez; NEE!

1 juli 2018 om 10:24

Nou ja die Cavani zag ik ook heel zielig om een kaart vragen.

1 juli 2018 om 10:43

Je bedoelt Godin, ja. Suarez, Neymar; nee.

30 juni 2018 om 22:00

Het was ongelofelijk pover aan de kant van Uruguay. Meer onkunde van Portugal dat ze hier niet verliezen.

30 juni 2018 om 22:10

Ongelooflijk pover en dan toch redelijk overtuigend winnen? Uruguay stond heel georganiseerd te spelen en Portugal wist nauwelijks ook maar een gaatje te vinden en dan die twee beauties van goals. Nee Uruguay was de betere ploeg en hebben gewonnen van een ploeg waar heel lastig tegen te spelen is.

30 juni 2018 om 22:05

Je doet net alsof ze er al zijn, alsof je al gelijk hebt. Maar de finale duurt nog even, dus kalm aan hè. Ze hebben Portugal uitgeschakeld, wat ook al geen topfavoriet was. Outsider tegen outsider was het vandaag.

30 juni 2018 om 22:51

Verdedigend zijn ze sterk en voorin ook twee toppers, maar de echte topper vandaag was toch wel die Toreirra!

1 juli 2018 om 02:34

@mike C

Dan ben je een beetje laat met inzetten. Tijdens de poule fase kreeg je 29 keer je inzet als je op Uruquay inzette als winnaar, dat ga je nu niet meer krijgen.

Maar Uruquay gaat het niet redden, blessures en kaarten zorgen toch voor schorsingen en hun selectie is niet breed genoeg om dat op te vangen zonder al teveel aan kwaliteit in te boeten. Landen als Engeland, Frankrijk, Spanje, Brazilie en zelfs Belgie hebben veel meer goede spelers, die kunnen veel makkelijker wisselen zonder echt minder te worden.

Zeer efficiënt van Uruguay, wat Ronaldo daar bij de scheidsrechter deed aan het eind van de wedstrijd is trouwens schandalig. Daar kreeg Buffon rood voor dus vraag ik me af waarom Ronaldo niet? De zogenaamde leider was nergens te bekennen vandaag.

30 juni 2018 om 22:00

Ja ben benieuwd waar al die mensen zijn die messi de grond in boorden en ronaldo de veren in zijn kont stopten...uiteindelijk heeft ronaldo maar 1 goede wedstrijd gespeeld en dat was tegen spanje.

30 juni 2018 om 22:07

En hoeveel goede potjes heeft Messi gespeeld dan op dit WK? Volgens mij een getal dat nog lager is dan 1. Beiden hebben het niet écht waar kunnen maken, kunnen we nu verder met het Wereldkampioenschap voetbal, dat gespeeld wordt door landenteams?

1 juli 2018 om 10:28

Messi was vandaag en tegen Nigeria aardig tot goed. Ronaldo was tegen Spanje erg goed, de andere 3 wedstrijden echt poep. Beide onder de maat en beide hebben hun team niet kunnen behoeden voor uitschakeling..

30 juni 2018 om 22:01

Haha wat een zielige reactie. Ik zag hem anders wel zijn team tot aan de laatste minuut oppeppen. Kan je van Messi niet zeggen.

30 juni 2018 om 22:04

Wat een onzin. Ronaldo was vanaf minuut 1 onzichtbaar en heeft helemaal niks bijgedragen aan het spel vandaag. Zo kan ik altijd wel iemand verdedigen. Messi en Ronaldo hebben dit toernooi allebei te weinig laten zien dat ze tot de beste ter wereld behoren. Punt uit.

30 juni 2018 om 22:07

Voor de bühne ja, die gozer doet ALLES voor de bühne.

30 juni 2018 om 22:08

Hielp idd echt dat oppeppen. Heel bizar dat oppeppen nu als iets heel belangrijks gezien wordt. Het zijn stuk voor stuk topsporters die zelf willen winnen, de toegevoegde waarde van oppeppen is waarschijnlijk nihil.

30 juni 2018 om 22:47

Ik ga niet in discussie over Ronaldo met iemand die zich CRMadrid7 noemt. Heeft allemaal geen zin joh, fijn weekend nog.

30 juni 2018 om 23:02

Jij ook ! Meestal grijpen mensen zich snel naar mijn username als ze geen andere weerwoord hebben. Jij laat maar weer eens blijken dat je toch weinig zinnigs te melden hebt dus een discussie zou ook nutteloos zijn.

30 juni 2018 om 23:16

Geen kwestie van gebrek aan een weerwoord, maar realiteitszin hebben en weten dat iemand met zo'n usernaam niet voor rede vatbaar is. OT: Ronaldo had natuurlijk rood moeten krijgen, net als de vorige wedstrijd.

30 juni 2018 om 23:30

@consy CRMadrid7 reageert verrassend redelijk al de hele avond, kun je volgens mij een prima discussie mee voeren

1 juli 2018 om 01:37

Consy, heb ik iets gemist. Heeft hij hem uitgescholden ofzo? Hij had alleen een boze uitval waarin hij schreeuwde dat het wel een overtreding was, dat staat onder hevig protesteren, oftewel gele kaart. Buffon schold de scheidsrechter uit voor animal en killer, beledigen van de scheids betekent rode kaart.

30 juni 2018 om 22:07

Ronaldo was tranentrekkend slecht vandaag! Onzichtbaar wederom .. heeft 1 goede wedstrijd gehad tegen Spanje en was verder weer nergens te bekennen .. vooralsnog laten de 2 beste voetballers het dit toernooi niet echt zien .. Mbappe, Coutinho, Modric en Kane schitteren wel!

1 juli 2018 om 01:34

Achjoh ga weg met je Kane. Ik vond Ronaldo en Messi zeker niet naar behoren presteren, maar dan ga je niet Kane erbij halen kom op zeg. Die man scoort 2 intikkers, 2 penalties en een ‘Mercado’ goal. Verder is hij altijd onzichtbaar in wedstrijden en voegt hij voetballend niets toe. Voor de rest ben ik het met je eens. Bij je rijtje spelers kan je ook Kanté toevoegen. Wat een fantastische speler is dat zeg, vandaag ook al.

Op dit moment toch wel een van de beste spitsen ter wereld, Cavani. Vandaag ook weer belangrijk met 2 goals, een echte killer voor de goal.

Dit Uruguay heeft me een saaie avond bezorgd. Was alleen maar verdedigen.

Uruguay verdiend gewonnen. Cavani geweldig, hoop dat hij erbij is straks. Ronaldo deed helaas niet mee.

30 juni 2018 om 22:08

Portugal was gewoon beter vond ik hoor. Zij probeerde tenminste nog te scoren.

30 juni 2018 om 22:29

Dat Portugal het nog wilde proberen betekent niet dat Uruguay de mindere was. Uruguay speelde georganiseerd terwijl Portugal ondanks het vele balbezit ook niks klaar kon krijgen. Ronaldo speelde heel slecht en verdiende eigenlijk weer een rode kaart.

1 juli 2018 om 00:25

Ik vond Portugal helemaal niet beter. Uruguay speelde op de manier waarin ze zo goss zijn. Vanuit een georganiseerde verdediging met Godin als echte leider. Dat ze niet constant aanvallen maakt ze niet de mindere partij. Portugal leek geen vuist te kunnen maken tegen deze verdediging en kon alleen scoren uit een dode spel situatie. Vooral bij die tweede goal zag je dat Uruguay zeker niet onder doet voor Portugal. Op tactiek hebben ze deze wedstrijd zeer verdiend gewonnen.

1 juli 2018 om 11:35

Kom op zeg. Portugal voetbalde zonder idee.
Uruguay speelde vanuit een goede organisatie en wisten precies wanneer ze aan moesten vallen.

Portugal degelijk gespeeld maar Uruguay is gewoon beter en effectiever. Een onverhoopt leuke pot voetbal!

30 juni 2018 om 22:02

Beter? Toen zweden zo voetbalde tegen duitsland werden met de grond gelijk gemaakt. Als uruguay zo voetbalt verdiend en beter? Heb zelden ooit zn saaie team gezien ala uruguay met zulke top spelers. Portugal was beter maar ze misten back spelers. En die corners afschuwelijk.

30 juni 2018 om 22:39

Haha ja die corners, wat was dat. En dan scoren ze uitgerekend wel uit een corner, maar de andere mislukten bijna allemaal heel dom. Alsof ze Ronaldo niet wilden laten koppen.

1 juli 2018 om 07:50

Ach, twee jaar geleden won Portugal op de manier het EK. Dat voetbal was ook niet om aan te zien.

Vandaag begint, spijtig genoeg, het einde van het 'tijdperk' Messi-Ronaldo.

Grootheden, bedankt voor alles! Twee grootheden die samen het mondiale voetbal een decennium lang hebben gedomineerd.

30 juni 2018 om 22:00

Haha, doe niet zo melodramatisch. Die twee zijn echt nof niet klaar hoor.

30 juni 2018 om 22:00

Mwa bij hun nationale teams vond ik ze sowieso niet zoals bij hun clubs. Al kan Ronaldo nog zeggen dat hij een EK achter zijn naam heeft. Maar Messi was gewoon topscorer in La Liga en Ronaldo in de CL, voorlopig is er geen tijdperk voorbij.

30 juni 2018 om 22:01

Messi is nog maar 30

1 juli 2018 om 06:11

31 alweer.

30 juni 2018 om 22:01

De enige reaguurder met voetbalverstand. Dank voor deze geweldige reactie! Complete haters hierzo die totaal niet beseffen wat een grootheden dit zijn en wat zij met het niveau qua voetballerij de afgelopen jaren gedaan hebben!

30 juni 2018 om 23:23

Vandaag is er in ieder geval het einde van een tijdperk op dit Wk:

Het tiidperk waarin 10 spelers tot een soort passanten werden gedegradeerd door de media en de sterspeler bijna de status van een autonoom land kreeg.

Messi en co uitgeschakeld, WK droom Messi blijft in leven.
Kunnen Ronaldo en Portugal het tij nog keren of Wat kan Ronaldo tegen Uruguay?

Op tv, in de kranten of het internet .. het werd echt te gek. Daar zijn we in ieder geval vanaf, dat liep echt de spuigaten uit. Prima om te zeggen dat een hatrick van Ronaldo Spanje velt of dat een gemiste penalty van Messi de winst kost tegen Ijsland. Maar het werd bijna alsof de namen van beide landen in de namen van hun sterspeler veranderde. En dat vind ik te ver gaan, zeker bij een teamsport.

Portugal en Argentinie zijn uitgeschakeld, inclusief Ronaldo en Messi. Niet Ronaldo en Messi zijn uitgeschakeld, inclusief Portugal en Argentinie

Dit wk zal herrinerd worden aan de dramatische blunders in defensie. Mijn God wat een schande allemaal op dit niveau. Portugal was beduindend sterker alleen de verdediging is een schande

30 juni 2018 om 22:10

Nou, ik denk niet dat ik later mijn kleinkinderen vertel over het WK 2018 en de bijbehorende blunders. Eerder over de saaie groepsfase, verrassende uitschakeling van Duitsland en de uiteindelijke winnaar.

Zo heel veel sterker vond ik Portugal niet. Uruguay liet het ook wel toe. Portugal heeft niet de échte kansen gecreëerd waarbij ik dacht van "nou, hier komt Uruguay goed weg". Andersom ook niet overigens.

30 juni 2018 om 23:29

Ik heb me zo kapot verveeld tijdens de meeste wedstrijden, niet normaal. Een paar verassingen maakt dat voor mij niet goed hoor.

1 juli 2018 om 10:26

Zoveel verrassends is er niet gebeurd op de uitschakeling van Duitsland en wellicht Polen na.

1 juli 2018 om 10:38

Dan verveel jij je toch elk WK tijdens de groepsfase?? Wat een overdreven gedoe allemaal, men doet net alsof het niveau normaliter heel anders is ofzo. Zo gaat de groepsfase altijd, nu zijn er nog een flink aantal verrassingen ook. Al 10 goals in 2 achtste finales daarna.. Ja man, wat een saai kut toernooi.

1 juli 2018 om 12:11

@sander

Ik weet niet hoe jij bij een saai kut toernooi komt, maar dat moet je helemaal zelf weten. Geen idee wat dat met de discussie te maken heeft, dus jammer dat je dat vindt.

De groepsfases zijn niet altijd saai. Er waren gewoon erg weinig goals en sommige poules waren gewoon vooraf al beslist. Soms heb je nog een aantal poules waarbij 3 of zelfs 4 ploegen door konden, nu was dat eigenlijk niet zo. Dus je moest het van de verassingen hebben, wat voor mij te weinig is. De laatste speelronde zorgde wel voor wat spanning, maar speelronde 1 en 2 waren dodelijk saai. Na speelronde 1 hadden we geloof ik 3 leuke potjes gehad.

En hoezo een flink aantal verassingen? Dat Iran wint van Marokko tel ik niet mee, da's gewoon één potje met een verrassende uitslag, ik bedoel echt verassingen als in eindstanden van de poules. Dan kom ik op Kroatië, die in mijn mening onverwacht groepswinnaar werden, de uitschakeling van Duitsland en de uitschakeling van Polen. Dat zijn dus 3 verassingen in een groepsfase van 32 landen. Maak er 6 van, omdat de onverwachte uitschakeling van een land ook gepaard gaat met de onverwachte doorgang van een ander land. 6 van de 32, wat een flink aantal.

Overigens zeg ik nergens iets over het niveau, dus dat punt heb je ook compleet zelf verzonnen.

Lucas Torreira mag zeker komen bij Arsenal, wat een baas! Het aantal keren dat hij zich voor een schot heeft gegooid is denk ik niet op 2 handen te tellen...

30 juni 2018 om 22:52

Hij is 1.38m groot, maar wat een driftig ventje. Een kleine opgevoerde Uruguayaanse pitbull!

Mazzel Portugal!!!!!!!!!!

Historische dag. Laatste WK wedstrijd van Messi en Ronaldo..

30 juni 2018 om 22:09

Volgende WK is Messi 34. Zie Messi dan nog wel mee gaan.

30 juni 2018 om 22:41

Denk en hoop voor Messi dat hij nu afscheid neemt van het Argentijnse elftal en ruimte maakt voor zijn opvolgers zodat er weer een team komt te staan in plaats van een sterk dienaars aan Messi

Om eerlijk te zijn.. ik heb geen voorkeur voor Ronaldo of messi, sterker nog, ben niet echt fan van ze, maar wat deed het mij pijn dat messik eruitvloog en nu Ronaldo ook.. besefte dat wel wss deze 2 legendes voor de laatste keer op een wk zien..

Zo snel kan het gaan.. 2 weken geleden liet ronaldo zien zogenaamd boven messi te staan. Uiteindelijk ronaldo toch net zo veel gepresteerd als messi. Alleen Argentinië kan wel zeggen dat ze het wk hebben gespeeld vanwege messi..

30 juni 2018 om 22:03

Portugal plaatste zich ook rechtstreeks dankzij Ronaldo. Schoot ze hoogst persoonlijk naar dit WK

30 juni 2018 om 22:07

Ach man Messi heeft een beduidend slechter WK gehad. Tegen Spanje was Argentinië helemaal opgerold. 4x scoren tegenover 1 van Messi waarvan 3 goals tegen een titelfavoriet. Niet zo zielig doen zeg.

30 juni 2018 om 22:10

Messi betrokken bij 3 goals en Ronaldo bij 4. Allebei in de 8ste finales er uit. Gewoon allebei een redelijk WK.

30 juni 2018 om 22:43

Zytto precies wat ik bedoel idd. Heb wel super respect voor ronaldo hoor. Dit is jammer genoeg zijn laatste wk.. had hem het liefst nog 1 geweldige wedstrijd zien spelen

Karma doet zijn werk. Zwaar onverdiend gewonnen van Marokko. Doei Portugal!!

Ronaldo kon het niet waarmaken. Het gouden duo doet het weer. Wat een beest is die Cavani.

30 juni 2018 om 22:08

Ja helaas hebben zowel Ronaldo als Messi geen gouden duo maatje..

30 juni 2018 om 23:39

Messi heeft toch wel een aantal potentiële gouden duo maatje? Aguero, Dybala, Di Maria, Higuain. Zijn echt topspelers hoor.

30 juni 2018 om 23:59

Ja oke maar als die trainer ze niet opstelt.. Besef Aguero kwam binnen de lijnen, 1 voorzet van Messi en het was een doelpunt. Normaal heeft Ronaldo Nani bij hem, maar waarom die thuis bleef is mij een raadsel.

Jammer, Uruguay heeft weinig tot niets gedaan zodra ze voor kwamen. En mocht Cavani niet fit zijn voor Frankrijk. Dan is die wedstrijd eigenlijk ook wel beslist. Had liever een rematch willen zien van de EK finale.

Geen Ronaldo geen Messi ma wel mbappe de opvolger van de troon staat klaar
Of laat ik de waan van de dag regeren?

Messi en Ronaldo hebben ook allebei een waardeloze selectie om hun heen wat een prut

30 juni 2018 om 22:01

Was Ronaldo maar Frans en Messi Spaans

30 juni 2018 om 22:09

Neymar is er ook nog. Denk dat brazilië wel kan winnen van frankrijk mits ze niet weer overdreven in dienst van neymar gaan spelen.

30 juni 2018 om 22:12

Ja die is er ook nog ma ik vind ook hem nog geen super indruk maken ... en hij ligt te vaak en te snel

Vandaag niet de dag van messi of ronaldo maar mbappe en cavani

Ondanks ik Ronaldo fan ben, ben ik blij dat Portugal naar huis is. Slechte verdediging. En die nummer 4 die inviel? Wie of wat is dat? Lekker voor die trainer. Nani thuis houden. Die Guedes de kans geven en Quaresma geen basis.

Nou mogen we wel eens ophouden met wie er nou daadwerkelijk de GOAT is. Zowel Messi als Ronaldo niet. Want ze hebben allebei het WK in hen carrière niet gewonnen...

30 juni 2018 om 22:03

Ik vind het sowieso een belachelijke discussie. Wat Messi en Ronaldo hebben laten zien bij hun clubs (competitie en CL) hebben spelers als Maradona biijvoorbeeld ook nooit laten zien. En dat jaar in jaar uit. Het is gewoon niet van deze tijd dat een speler een gehele WK voor je kan beslissen. Zeker niet met mindere teams (zoals Ijsland etc) die tactisch beter en stugger zijn.

30 juni 2018 om 22:08

Ben ik het met je eens. Maar jou is toch ook wel eens de vraag gesteld: 'Messi of Ronaldo'?

30 juni 2018 om 22:24

Ja, maar jij hebt het over een goat en dat Ronaldo en Messi dat sowieso niet zijn omdat geen een van hen een WK heeft gewonnen.

30 juni 2018 om 22:33

Precies, zowel Ronaldo als Messi zijn met ruim een decenium dominantie veel constanter dan bijvoorbeeld een Maradona die gigantische hoogtepunten kende maar gedurende een zeer korte periode.

30 juni 2018 om 22:05

Waarom moet je per se een WK hebben gewonnen? Echt een non argument zeg. Voor een WK krijg je qua leeftijd maar 2 echte kansen en dan ben je ook nog afhankelijk van de 22 andere namen die mee zijn. De GOAT word je door die 700 wedstrijden die je in je carriere speelt en niet alleen die 10 WK potjes.

30 juni 2018 om 22:19

Ik vind persoonlijk van wel. Het WK is het grootste voetbalevenement van de wereld. Zowel Ronaldo en Messi hebben gefaald in hen leiderschap, wat ik een belang aspect vind als je de GOAT wil zijn/uitstralen.

Ronaldo met z'n broekje btw... wat een vreemd ventje

1 juli 2018 om 10:43

Dus David Villa maakt meer aansprak op de titel beste speler ooit volgens jou?

Mooi voor Uruguay en Cavani! Wordt nog een interessant WK nu de beste 2 van het moment naar huis, wie zijn land naar de titel gaat leiden. Bring it on!

Wat een irritant team dat Uruguay zeg. Alleen maar parkeer de bus. Wel hard gestreden dat wel. Had het wel mooier gevonden om Portugal weer tegen Frankrijk te zien spelen.
En dat Ronaldo het WK zou winnen.....

@ F A L S E

De so called G.o.a.t was vandaag ook weer helemaal nergens te bekennen. Ze verdienden overigens wel een gelijkspel. Uruguay speelde het heel slim, met een geweldige Cavani.

DIt team van Portugal was zeker niet minder dan dat van Argentinië en feit is dat Ronaldo nooit zijn land naar een Wk finale zal gaan leiden...messi deed dit wel...hij zal hem misschien nooit winnen maar kwa prestaties internationaal heeft hij zeker niet onder gedaan voor Ronaldo...het feit dat iemand zichzelf de G.o.a.t noemt....alle Ronaldo fans en jij bovenal haten Messi zo erg en hemelen deze man altijd zo erg op na 1 goede wedstrijd vs Spanje...(dat is direct wat we van hem kunnen verwachten, niet meer en niet minder)...

Dit moest er gewoon even uit na 2 weken al dat geneuzel aangehoord te hebben dat Ronaldo de G.o.a.t. is Hij zal altijd een level onder Messi zitten alleen mensen die alles maar beoordelen op een paar wedstrijden en een stel schapen die ze volgen...het gaat helemaal nergens over.

Ben vandaag verwend met twee heerlijke potjes. Vond deze wedstrijd tactisch veel sterker als die van vanmiddag. Dit is de Cavani die ik wil zien, verschrikkelijk aanwezig en efficient. Jammer dat het geen verlening werd, kan niet genoeg krijgen van dit WK.

Messi en ronaldo op dezelfde dag naar huis gestuurd

30 juni 2018 om 22:09

Dude je noemt namen die amper gespeeld hebben bij Argentinië dit WK.. ga snel je mond spoelen .. vind de bais van Portugal behoorlijk beter dan Argentinië .. Meza, Pavon, Perez, mercado en ga zo maar door ..

Proficiat voor Uruguay, jammer voor de Portugezen en Ronaldo. Is toch wel zijn laatste WK denk ik. Eventjes over Suarez. Wat een walgelijke voetballer is hij. De kwaliteiten die hij heeft worden volledig teniet gedaan door zijn vieze streken. Ronaldo en Messi zijn de beste voetballers van afgelopen decennia, maar Suarez is de vuilste van afgelopen decennia. Wat mij het meest verbaast is het feit dat hij trots is op zijn gedrag in plaats van zich te schamen.

30 juni 2018 om 22:12

ja ja en daar gaan we weer, man zo spelen er nog meer en het erge wat suarez deed is niet meer zo als eerst, hij heeft laten zien hoe het moet om te winnen

30 juni 2018 om 22:21

Begin niet over winnen man, wat hij jarenlang doet is toch schandalig. Handsbal waardoor Ghana niet doorgaat (sommigen vinden het geniaal, is gewoon spelbederf), Chiellini willen opeten (denk dat die man nog steeds 's nachts wakker wordt en onder zn bed kijkt), Evra meerdere keren racistisch bejegenen, talloze schwalbes (vandaag was een uitstekend voorbeeld), zelf hard zijn in het duel, maar als ie nog niet eens wordt aangeraakt, doen alsof zijn hoofd eraf is geschoten. Dat mensen zoals jij dat dan een 'winnaar' vinden, zegt al genoeg waarom het voetbal vandaag de dag zo is geëvolueerd.

1 juli 2018 om 00:31

Wat een onzin. Als Oranje spelers zou hebben met dezelfde winnaarsmentaliteit zou het een stuk beter gaan. Suarez is het toonbeeld van vechten tot de laatste seconde voor je land danwel je team. Ik vond de handsbal geniaal. Bewust rood pakken om je team nog een kans te geven.

1 juli 2018 om 14:37

Kyle66, 100% gelijk heb je, oranje mist zo'n persoonlijkheid met net dat mentaliteit van kom maar, ieder momentje die hij ziet, gaat hij vol op de aanval en wilt winnen en daarbij is hij uniek, want er zijn er niet veel van zo'n spelers momenteel. Waar ik moe van wordt, is zoals de commentator gisteren riep, dat Suárez zijn rust momenten neemt, dan komt er kritiek, maar als bv Messi dit doet of jokt over het veld bij Argentinië, dan is het normaal en mag je niks zeggen.

Zelfs de C-elftal van Frankrijk wint van dit Uruguay. Halve finale gok ik op Frankrijk tegen Brazilië. Tijdperk van Messi en Ronaldo lijkt een beetje op te zitten bij de nationale teams.

30 juni 2018 om 22:38

Messi wel maar Ronaldo wil ik niet zeggen als je kijk naar het lange seizoen wat Ronaldo gehad heeft is het niet gek dat ze tank een beetje leeg is

30 juni 2018 om 22:48

Denk dat je nog wel eens bedrogen uit kunt komen. Dit Uruguay staat echt als een huis. Als je daar tegen achter komt heb je echt een probleem. Afgezien van die kopbal is Portugal helemaal niet gevaarlijk geworden.

commentator van nos mag echt ontslagen worden man man man...

en dat moment toen cavani van het veld af moest heeft vrij weinig te maken met sportiviteit, het spel moest natuurlijk zo snel mogelijk verder..
muslera keepte daarentegen heel sterk!

30 juni 2018 om 22:05

Klopt, die man zag alles fout. Ook toen een Portugees de bal uit de handen van Muslera schoot (wat duidelijk een overtreding was) en hij het wegwuifde als gehuil van de keeper

Beste keeper van het toernooi; Muslera. Geen De Gea, Neuer. Heel misschien Courtois nog.

30 juni 2018 om 22:10

Hij straalt ook gewoon vertrouwen uit. Heerlijke keeper.

ON: Uraguay heeft gewoon verdiend gewonnen. Het is eindelijk weer duidelijk dat éã©n voetballer niet alles kan beslissen. Messi kan het niet. Ronaldo kan het niet. Niemand kan het. Voetbal is een teamsport.

1 juli 2018 om 10:31

Maakte anders een behoorlijke blunder, het is dat die Portugees de bal 5 meter overschoot.

Man man man, wat een tactisch falen zeg. Portugal had totaal geen diepgang en de voorzetten waren dramatisch, vooral die linksback Raphael was ongekend slecht. En dan de corners, dat zijn gewoon kansen en wat doet Portugal? ...ze bijna allemaal kort nemen. Wat mij betreft Uruguay terecht door, zeer effectief en als eenheid gestreden.

30 juni 2018 om 22:15

Niet voor niets dat raphael bij dortmund op het middenveld speelt.

Mooie goals van Uruguay, maar helaas geen leuke wedstrijd. Beiden dan ook counterploegen. Moet zeggen dat er bij Portugal een paar Incapabelen rondliepen zeg. Die backs deden letterlijk alles fout. Dan heb je die achterlijke korte corners, een invaller die het hele team in minuten tijd demotiveert door zijn bizarre afstandschoten en Patricio die een keer of 3 in de laatste minuten uittrapt terwijl de bal nog rolt (en het dus overgenomen moet worden). Had graag verlenging gezien, al moet ik de scheids wel complimenteren dat hij terecht 2 minuten langer liet doorspelen

Zo trots echt waar!! VAMOSSSS Uruguay!!!!!

Cavani is altijd al een klasbak geweest is niet flamboyant maar wel een killer vind hem ook vaak onderschat omdat hij met eerst Zlatan en nu met Mbappe en Neymar speelt bij PSG en toch altijd zijn eigen staande gehouden tussen deze spelers

Zowel Messi als Ronaldo hebben geen team om wereldkampioen te worden.
Vind Portugal als team wel beter dan argentinie.
Argentinie is zeer dicht bij geweest het vorige WK, maar nu zijn beide landen zwak

Het is gewoon moeilijk voor Messi & Ronaldo staan met bijna alleen maar koekenbakkers in het veld. Kan ze niks kwalijk nemen.

30 juni 2018 om 22:43

Pepe, William Carvalho en Quaresma zijn geen koekenbakkers.

Proficiat Suarez en uragua en jammer voor CR7 en portugal, raar maar waar, de twee beste spelers van de wereld er niet meer bij.

Waren 2 hele mooie goals. Bedankt Uruguay dat je Ronaldo naar huis stuurt.

Jongens wat heb ik genoten van deze scheidsrechter! Eindelijk eentje die lekker door laat voetballen en zich niet van de wijs laat brengen van al die irritante schwalbes van beide ploegen. Daar heb ik me enorm aan zitten irriteren ben denk ik niet de enige

Die late gelijkmaker van Iran, blijkt achteraf toch een dure grap geweest voor Portugal.

De gelukkige heeft gewonnen zullen we maar zeggen. Uruguay vond ik niet top, maar Portugal vond ik ook niet top. Voetballend was Portugal dan wel beter, maar toch sta je met lege handen. Zuur voor Cris. Hij begon spectaculair met die hattrick tegen Spanje, en een goal tegen Marokko. Maar sinds die die penalty miste tegen Iran en de beslissing, is er toch ergens iets geknakt bij hem. Cris kon vandaag ook niet het verschil maken. Het was sowieso al een belachelijke moeilijke route geweest als Portugal uberhaupt de finale wou bereiken.

Nogmaals, dure grap die gelijkmaker van Iran. Anders zat je onderin het schema en had je met Rusland op papier een makkelijke tegenstander gehad, en met Kroatie of Zwitserland als volgende tegenstander. Maar het is wat het is. Vakantie kan beginnen voor Cris. Het zal me overigens verbazen als Cris er over vier jaar weer bij is, dan is ie al 37.

30 juni 2018 om 22:46

Op je 37e wereldkampioen worden. Dan ben je een legende 😉

Wat een @#$scheids zeg, ongelofelijk

Kunnen we niet af van die frank snoeks wat een partijdig commentaar pro portugal

Heerlijke wedstrijd!!!!!! Mooi Portugal eruit!!!!

en goed gefloten die scheids! liet vele doorgaan en trapte gelukkig niet in al te veel dingen van Suarez...
Dat was wel beetje naar eerste helft, dat naar zijn hoofd grijpen!

Cavani echt goed man!

Wat Ik nu ga zeggen is misschien triest, maar ik moet het even kwijt.

Nu kunnen die Ronaldo fanboys ook hun hol in, want ook hij was nergens te zien tegen een georganiseerde ploeg.

30 juni 2018 om 22:44

Moyashi, dit is toch wat ironisch en lichtelijk hypocriet hoor! Gelukkig zeg je het zelf al. Ach, je moet deze dingen met een korrel zout nemen. Het is voor veel spelers lastig om te presteren tegen de bazen Godin en zijn partner Gimenez.

30 juni 2018 om 22:51

Dat kan best kloppen, maar je moet ook begrijpen dat ik het onderhand zat ben telkens hier te moeten lezen dat Messi het nooit heeft waargemaakt bij Argentinië.

Vooraf deze wedstrijd werd hij door meeste Ronaldo fans afgemaakt en dan voelt het ergens goed dat Ronaldo er nu ook uitvliegt.

Het liefst had ik ze allebei in volgende ronde tegen elkaar gezien, maar beide ploegen waren genoeg niet voldoende om dit toernooi te winnen door op een sleutelspeler te leunen.

30 juni 2018 om 23:52

Dat komt vooral de Messi fans? Ik heb veel Ronaldo fans gezien die het Messi gunde. Andersom amper gezien. En dan kom je vingertje wijzen naar de Ronaldo fans. Je had echt klasse kunnen tonen als je hierboven stond.

Dit Uruguay is heel moeilijk te verslaan hoor. Hele degelijke ploeg maar wel weinig spektakel. Wel twee mooie goals gezien van Cavani. Hopelijk kan ie meedoen tegen Frankrijk. Portugal bracht gewoon te weinig. Heel weinig goede voorzetten gezien, zeker die backs waren erg matig daarin.

Ben ik de enige of zijn er meer mensen die, die links back van Uruguay vinden lijken op de blanke Vurnon Anita? Zelfde loopje, zelfde houding en zelfde gretigheid

Al die haat hier op ronaldo, ongelofelijk zeg, duidelijk mensen die zich nooit in hem verdiept hebben, CR7 voor mij nog altijd de beste speler ter wereld en dat zal hij voor mij altijd blijven. En stop toch eens met dat eeuwige vergelijken zeg. Messi is een fantastische voetballer. Maar Ronaldo ook. Messi heeft het meer van zijn talent en Ronaldo moet er harder voor werken en dat doet hij ook. Wat een werker wat een beest. Daarom voor mij de allerallerbeste, zoveel respect

1 juli 2018 om 14:45

Ilse9, hehe echt 1000% gelijk, zo zei ik het ook. CR7 zei ik zelf liever der spelen en Suárez ook, was gisteren op lastig om te kiezen voor een land, dus ook niet gedaan, ben blij voor Suárez dat hij met zijn land door is en denk ook dat deze ver gaat komen, hijnis ook een ster speler en een die uniek is.

Gefeliciteerd Uruguay Cavani Fantastisch jammer voor ons maar het mocht niet zo zijn. Portugal doorselecteren nu. Kunnen we eindelijk weer een echte 4-3-3 spelen. Quaresma, Ronaldo, Pepe, Fonte, Moutinho, m Fernandes zullen stoppen. Einde van een gouden generatie.

Het probleem van Ronaldo is dat hij moet scoren om een goede wedstrijd te spelen. Dat doet hij natuurlijk ook vaak en dat verbloemt veel, maar als hij niet scoort heb je weinig aan hem.

1 juli 2018 om 14:47

En dan is hij de beste speler samen met messi van de ereld, wel raar dan dat je niks aan hem zou hebben?

Lekker!!!!!!!
Cavani, wat een geweldenaar

Uruguay is verdiend door. Kijk hoe Frankrijk vandaag heeft weten te scoren vanuit voetballend morgen als team, en kijk hoe Portugal scoort. Dit was het maximaal haalbare voor Portugal. Ik ben een groot Ronaldo fan en ik baal van deze uitslag, maar het zij zo. Ik zag Ronaldo geen initiatief nemen (behalve in de laatste minuten met die waardeloze schoten op doel). Wat is dit nou? Ronaldo is best wel overrated eerlijk gezegd, net als Messi. Blij dat zowel Portugal en Argentinie naar huis zijn. Uruguay hoefde niet eens Tevez op te roepen, Cavani man wat een held.

30 juni 2018 om 22:26

Tevez is Argentijn. Of is er een ander ook?

30 juni 2018 om 22:28

Ronaldo is afhankelijk vd aanvoer van zijn ploeggenoten. Messi is afhankelijk van de bewegingen rondom hem, op een andere manier ook afhankelijk van zijn ploeggenoten.

Ronaldo en Messi worden al jaren zo overschat; alsof ze het allemaal wel alleen kunnen. Dat kunnen ze niet; enkel de beste Messi van 5-10 jaar terug was geniaal goed. Sindsdien beiden overschat.

30 juni 2018 om 23:38

Lol Ronaldo en Messi overschat. Pakken prijs na prijs, verbreken record na record. Maargoed voetballen doe je niet in je eentje. Je hebt een goed elftal nodig.

Wedstrijd ging zoals verwacht, verdediging van Uruguay staat als een huis. Had eigenlijk gedacht dat het 1-0 zou blijven, maar na de gelijkmaker lag hij er ook weer snel in. Wordt een interessante pot tegen Frankrijk, geen aantrekkelijke wedstrijd denk ik.

Hier in Albufeira is het een zooitje geworden Portugezen en Engelse gaan op de vuist met elkaar slechte verliezers die Portugezen terwijl ze er niks van gebakken hebben

Uruguay is een sterker team, terecht gewonnen en ik zie ze nog ver komen. Vind het centrale duo van Uruguay echt geweldig!

Respect voor de Uruguayaanse defensie, die oogt echt zo sterk. Ben benieuwd hoe ze het gaan doen tegen Frankrijk. Hopelijk met Cavani erbij.

Zidane was 36 en speelde een WK-finale, er is dus nog hoop voor Ronaldo en Messi om nog een WK te spelen en deze dan te winnen(?)

Ik denk ga eens kijken op het forum rond deze wedstrijd. Gaat het weer over Ronaldo en Messi!! Praat over Cavani en Suarez... een fantastisch duo man. Heerlijk! Fijn dat de aandacht nu naar andere spelers kan gaan. Zijn genoeg geweldige spelers te bewonderen dit wk.

Waar was de grote Ronaldo nu dan de man die volgens zijn fanboys in dit soort wedstrijden altijd opstaat ik ben hem nu nog aan het zoeken 😂😂😂

Belachelijk die gele kaart. Mr tja het is weer ronaldo, dus toch geen rood. Buffon kreeg bij dezelfde situatie gelijk rood. Bij buffon is het nog aannemelijker dat hij zo reageerde, want hij kreeg een penalty tegen in de laatste 8 seconden, en daardoor uitgeschakeld werd. Mr het is altijd al zo .......

Klote WK via dit , ik ben er klaar mee geen Messi en Ronaldo is geen WK !!
Laat de CL maar komen ..
Ps vindt ik die Mbappe een rare kop hebben ..

Uruguay en Portugal bestreden elkaar een beetje met vergelijkbare middelen : vanuit een compacte defensie voetballen, goed bij standaard situaties en hopen in de omschakeling op een geniaal moment van de aanvaller. Uiteindelijk was het Uruguay wat mede door die fraaie 1-0 vooral zijn spelletje kon spelen. Portugal kreeg er wel druk op, maar uiteindelijk creerde de ploeg (zeker uit open spel) te weinig kansen.

Vandaag had echt alle kanten op kunnen gaan, als Uruguay op achterstand kwam had ik het nog moeten zien. Boeiend was het in ieder geval, niet altijd even fraai maar het was zeker niet vervelend. Ik ben heel benieuwd of Uruguay ook tegen een topfavoriet kan stunten. Het zal tactisch weinig veranderen (behalve als Cavani afwezig is, dan zal Rodriguez spelen) maar de Fransen hebben toch op bijna iedere positie een betere speler lopen.

Even wat anders. Ik vond die Bernardo Silva echt goed spelen. Hij leek in mijn ogen op Sneijder in zijn top jaren. Hopelijk gaan we van deze heerlijke voetballer nog veel zien.

Wat een *** wedstrijd.
Ik heb de hele wedstrijd zitten kijken naar de grootste mietjes.
Het aantal keer dat er gedoken werd is in deze wedstrijd, echt ziekelijk.
Beide ploegen mogen van mij naar huis. Je komt toch om te voetballen op een WK, maar deze heren liggen liever op de grond. Dan zie je ook nog dat ze met tig man naar de scheids komen lopen en allemaal met gebaren om een kaart of ongeloof.

Bij dit soort heren moet je gewoon een Zlatan of N. de Jong hebben die er even met de noppen in trapt. Misschien weten ze dan weer hoe het is om realistisch neer gaan.

Kan Ronaldo z’n kneuzige goatie ook weer afscheren.

Altijd al een ontzettende zwak gehad voor Cavani, wat een prachtige speler. Het juichen ook van hem en dat interview erna geeft je gewoon kippenvel. Dat is pas echt voor je land strijden.

Heb altijd gehoopt dat Arsenal hem zou aantrekken, maar jammer genoeg ging hij naar Parijs.

Uruguay speelt ontzettend slim naar hun eigen vermogen. Verdedigen en hopen dat die 2 beulen ze erin schieten.... het werkt goed.
Uruguay Frankrijk... ik ga er eens ff lekker voor zitten!

Die tweede goal mag die keeper zich wel aanrekenen, die stond bijna naast de goal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren