Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Casillas deelt sneer uit aan Mourinho; tweet gaat de wereld over

Laatste update:

Manchester United verloor zondag met 3-1 van Liverpool. José Mourinho lijkt het rode voetbalbolwerk maar niet aan de praat te krijgen en na afloop van het duel slingerde Iker Casillas een tweet de ether in die inmiddels viraal is gegaan. Met dat bericht leek hij te verwijzen naar de geplaagde Portugese manager van Manchester United.

“Volgens een Portugese krant heeft iemand gezegd dat een speler zoals ik (37 jaar oud) aan het einde van zijn carrière zit. Daar ben ik het helemaal mee eens! Maar mijn vraag aan diezelfde krant is dan: wanneer en op welk moment zien jullie bij coaches dat ze niet langer een team kunnen leiden of trainen?”, aldus Casillas op Twitter. Het bericht is ten tijde van het schrijven van dit artikel meer dan 16.000 keer geretweet en heeft ruim 50.000 likes vergaard.

Portugese media weten zeker dat de Spanjaard hiermee een plaagstoot uitdeelde aan Mourinho. Laatstgenoemde had eind november in Récord namelijk geroepen dat Casillas ‘aan het einde van zijn loopbaan’ zit. De twee onderhouden sinds hun samenwerking bij Real Madrid een ijzige relatie met elkaar.

In 2012/13 werd San Iker aan de kant geschoven door Mourinho, die eerst Antonio Adán en later Diego López boven de clubicoon verkoos. Na 725 duels, vijf landstitels, drie keer de Champions League, twee keer de Copa del Rey, vier keer de Spaanse Super Cup, twee WK’s voor clubteams en twee keer de Europese Super Cup vertrok hij naar FC Porto, maar niet zonder dat Mourinho schande sprak van de zes miljoen euro aan salaris die Casillas in Mourinho’s vaderland zou gaan verdienen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo grappig en sneu tegelijk dat volwassen mannen zo kinderachtig kunnen blijven doen.

17 december 2018 om 09:44

Ze zullen waarschijnlijk denken : Als Stadler en Waldorf kunnen doen en laten water ze willen, dan mogen wij dat ook.

17 december 2018 om 10:29

Ik snap echt niet hoe je dit alleen op deze manier kan bekijken... Wel echt volwassen van je hoor.

17 december 2018 om 13:50

@formus

Helemaal mee eens. Aan de ene kant is het puur entertainment voor ons, en aan de andere kant is het gewoon zielig om te zien dat mensen die op dit niveau functioneren via de media dit soort gevechtjes gaan zitten voeren.

17 december 2018 om 19:07

Man, dat gaat door tot in het bejaardentehuis, dat heeft niets met leeftijd te maken Puur persoonlijkheid...

Heerlijk, Mourinho krijgt een koekje van eigen deeg. Ik vind het ook belachelijk dat hij nog altijd daar mag zitten. Ik volg de engelse kranten niet echt, maar in de nederlandse media vind ik ook dat er te weinig druk en kritiek op Mourinho wordt gelegd.

Tenminste niet zoals het toen ging bij San Iker.

Nog steeds ongelooflijk hoe Mourinho met hem is omgegaan, de man heeft echt 0 respect voor legendes van een club. Het Casillas heeft gewoon gelijk, hoe lang kan zo'n anti-voetbal trainer trainer blijven van een van de grootste clubs ter wereld? Gister stond heel Man U met de kont in de eigen 16 te verdedigen.

17 december 2018 om 09:58

Termen zoals anti-voetbal hebben weinig inhoud en tevens niets met dit artikel te maken. Ik vind het soms ook jammer, maar teams mogen spelen zoals ze dat willen. Defensief voetbal afdoen als anti-voetbal is echter zonder enig fundament aangezien ook verdedigen tot voetbal behoort.

Daarnaast zal er geheid wel meer aan de hand zijn geweest. Ik ben verre van een fan van Mourinho, maar in deze relatie met Iker zal er toch wel meer hebben gespeeld dat enkel alles van de kant van Mourinho komt. Ik vind ook jammer en veelzeggend dat Iker nu zo reageert op Twitter. Hij had hier echt boven moeten staan en zich niet laten afglijden tot het niveau van Mourinho.

17 december 2018 om 10:04

Anti voetbal is wanneer je als grote club als Man U, met zoveel aanvallende kwaliteit in je slectie, met 11 man in je eigen 16 hangt. Oftewel de bus parkeren en maar hopen op een gelijkspel. En het heeft wel iets met dit artikel te maken want het heeft direct verband met de volgende opmerking: Maar mijn vraag aan diezelfde krant is dan: wanneer en op welk moment zien jullie bij coaches dat ze niet langer een team kunnen leiden of trainen?

17 december 2018 om 10:48

En het ergste van al: United heeft dit seizoen al meer tegendoelpunten binnen dan heel het vorige seizoen in de PL! Was het maar defensief voetbal dat Mourinho probeert te bereiken..

17 december 2018 om 11:07

Mourinho klaagt keer op keer over gebrek aan kwaliteit in zijn verdediging, dan zou ik kijken hoe je zoveel mogelijk van je goal af kunt spelen en de druk bij de tegenstander neer kunt leggen. Natuurlijk bestaat er dan een risico dat je tegen counters aan loopt maar zoals de cijfers uitwijzen deze aanpak werkt ook niet. Starten met Rashford in de spits in plaats van Lukaku, Martial, Mata en Sanchez daarachter. Matic en Pogba als blok daar weer achter. Dan moet je toch wel een beetje aan voetballen toekomen zou je denken?

Maar ja het lijkt wel of de hele chemie tussen trainer en selectie weg is, niemand haalt zijn niveau nog.

17 december 2018 om 12:42

@dejan

ik vind dat echt onzin. je hebt ook met supporters te maken die veel geld betalen om naar een leuke wedstrijd te kijken. als je dan zegt een degradatiekandidaat mag spelen hoe ze dat willen kan ik je best begrijpen. als je het hebt over een miljoenenselectie die zwaar anti voetbal speelt is het natuurlijk een heel ander verhaal. waarom investeer je zoveel geld in spelers als je toch niet van plan bent om te voetballen?

zoals ik wel eens eerder heb aangegeven, met mooi countervoetbal zoals een Dinamo Kiev dat speelde met Sjevshenko en Rebrov bv is helemaal niks mis, omdat het nog steeds leuk is om naar te kijken en omdat er een idee achter zit om de tegenstander pijn te doen. wat United onder Mourinho speelt lijkt echter niet eens meer op voetbal. het is louter tegenhouden en er zit geen enkel idee of voetballende intentie achter. dan schiet je als coach je doel voorbij

Iker, Iker, Iker verlaag je nou niet tot het niveau van die onnozelaar Jose. Zijn tijd zit er bijna op, focus je op Porto en laat die kinderachtige coach zijn ding doen en dat is na 2 (goede) seizoenen een hele club kapot maken en de groep spelers. Kan me nog goed herinneren wat hij Ozil en Iker aandeed, vooral Iker had het zwaar te voorduren, misschien had hij wel gelijk dat Iker te oud werd maar Adan beter noemen? Iker is nu wat 37 jaar? Adan is de 2de keeper van Atletico en Iker is al een tijdje de nummer 1 van de Dragoes. Zegt genoeg lijkt me...

Hoe erg ik ook geniet van het feit dat Mourinho zichzelf onmogelijk maakt, is zoiets van Iker niet nodig. Ik snap dat er dingen bij hem nog hoog zitten, maar Mourinho maakt zichzelf al kapot. Dan hoef je niet nog een trap na te geven, tenminste dat vind ik.
Een hond op z'n rug..

17 december 2018 om 09:59

Kan me wel voorstellen dat het wat meer dan hoog zit als je door een passant zo aan de kant wordt gezet bij jouw club. Real was 10x meer de club van Casillas dan van Mourinho, om dan zo via de achterdeur weg te moeten doet echt wel pijn. Snap wel dat ie ff zijn gram haalt als Mourinho vindt dat ie nog wat over hem moest zeggen.

17 december 2018 om 10:44

Iker was toen ook niet heel lekker bezig dat seizoen.

17 december 2018 om 10:46

Volgens mij was heel Real niet zo lekker bezig dat seizoen!

Ik hoop straks op een loting: Manchester United- FC Porto. En Casillas dan lekker de de beslissende strafschop houden.

Iker trekt maar graag de mantel van onschuld over zich met zijn rustige en warme uitstraling op het veld. Veel mensen, ook op dit forum, vallen daarvoor.

Alleen jammer dat mensen eraan voorbijgaan dat deze clublegende niet vies was van het doorspelen van vertrouwelijke infornatie uit de kleedkamer naar journalisten. Dat Mourinho zulke slangen verafschuwt is m.i. dan ook niet heel gek.

17 december 2018 om 13:44

Nog jammerlijker dat jij Iker de schuld geeft van het doorspelen van informatie. Dit was namelijo Granero, en is al een zeer geruime tijd bekend.

Er is niks mis met defensief voetbal, want ook dat kan vermakelijk zijn om naar te kijken. Zeker niet wanneer het gepaard gaat met een aanstekelijk enthousiasme en een tomeloze inzet. Echter wanneer het een kleurloze bedoeling wordt zoals nu het geval is bij Manchester United mag men daar best kritiek op hebben. Zeker wanneer het ook nog is één van de rijkste clubs in de wereld betreft. Wanneer je kijkt naar het grote aantal dure spelers wat Mourinho heeft aangetrokken......en ze dan ook nog eens negatief wegzetten. Onbegrijpelijk.

Dat laatste stukje.. gewoon een paar regels aan prijzen haha. Dan denk je dat je het gehad hebt, nee hoor nog meer prijzen. Mourinho zet zichzelf al jaren keihard voor schut, maar kwam er deels mee weg omdat hij titels pakte. Nu pakt hij helemaal niks, behalve een tray sportdrank die hij tegen de grond aan kan gooien om toch in de schijnwerpers te komen. En het gekste is nog dat al zijn clubs het pikken.. wat mij betreft mag alleen Zlatan zulke gekke teksten uiten, die maakt er namelijk een grap van en doet het op een leuke manier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren