Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bestolen’ Drenthe wil taboe doorbreken: ‘Zeker 3,5 miljoen euro, zo sneaky!’

Laatste update:

Royston Drenthe voelt zich bestolen door zijn voormalige belangenbehartiger Sigi Lens en zakenpartner Albert van Werkhoven. De ex-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid, die begin dit jaar zijn afscheid als prof aankondigde, vertelt in gesprek met Quote dat hij door toedoen van de twee mannen voor ongeveer drieënhalf miljoen euro is opgelicht.

"Ik wil het taboe doorbreken, jonge gasten waarschuwen voor bepaalde mensen. Broer, dit is wat ik heb meegemaakt. Ik heb het lang in de doofpot gehouden, maar het achtervolgt me", aldus Drenthe. In 2007 verliet de linkspoot Feyenoord voor een dienstverband bij Real en destijds leerde hij Lens kennen. De zaakwaarnemer regelde de transfer naar de Spaanse hoofdstad en beheerde samen met boekhouder Van Werkhoven alle geldzaken namens het voormalig talent.

"Alles was op basis van vertrouwen. Ik wist alleen dat ik in mijn eerste seizoen 1,8 miljoen euro ging verdienen, verder niks. Vanaf toen had hij alles in de hand, zo sneaky! Als ik een nieuwe auto wilde, zorgde hij daar meteen voor. Maar met de verbouwing en het trouwfeest werd het vreemd. Ik moest echt aandringen voor een hoger budget, zeuren om mijn eigen geld, terwijl we allemaal wisten dat het er wel degelijk was. Dat is eigenlijk niet menselijk", vervolgt Drenthe, die stelt dat hij door mislukte investeringen van Lens en Van Werkhoven 'zeker drieënhalf miljoen euro' is kwijtgeraakt.

Drenthe, die volgens het Algemeen Dagblad terugkeert bij Feyenoord om er voorlopig als jeugdtrainer aan de slag te gaan, heeft besloten niet naar de rechter te stappen: "Het gaat jaren duren en heel veel kosten, zonder dat je weet hoe het afloopt. Hoeveel ik nu nog heb? Het is leefbaar. Een bedragje en een bescheiden voetbalpensioen. Maar ik moet binnen een jaar of drie wel aan het werk zijn. Ik kan niet niets gaan doen." Lens ontkent overigens alle beschuldigingen: “Carrières gaan niet stuk op het veld, maar daarbuiten. Ik merkte dat er twee Roystons waren: een die voor je zat en heel beleefd was en een die we niet zagen, die gedoe kreeg met trainers en zaken buiten het veld”, aldus de agent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfff ik dacht dat Royston van de straat was. Want dan zou hij regel nummer 1 in het leven wel kennen: vertrouw niemand. En ja, dat geldt vaak ook voor je familieleden. En zeker niet als het gaat om grote geldbedragen!

17 oktober 2017 om 14:26

Ik dacht MOB. Money Over Bitchez 😜
On. Vervelend voor roya, maar dit had hij en zijn familie kunnen weten. Zaakwaarnemers zijn vaker niet dan wel te vertrouwen. Prima dat iemand je belangen behartigd, maar je moet er nooit blind van uit gaan dat mensen dat ook integer doen.

Fijn dat hij nu een kans krijgt.om met jeugd aan de slag te gaan bij Feyenoord. Weet niet of hij tactisch sterk is, maar hij kan iig jeigdige talenten behoeden voor de fouten die hij gemaakt heeft. Hoop dat het wat wordt.

17 oktober 2017 om 14:35

Om jeugdige talenten te kunnen behoeden voor de fouten die hij zelf heeft gemaakt moet je toch een beetje zelfreflectie hebben en inzien wat je zelf fout hebt gedaan? Als ik de interviews van Drenthe lees is het heel vaak wijzen naar anderen.

17 oktober 2017 om 14:39

Ik doel dan vooral op het veel te vroeg vertrekken bij Feyenoord natuurlijk. Voor die keuze heb ik hem.oersoinlijk nooit naar anderen zien wijzen.

17 oktober 2017 om 14:47

@migi

Dat is een goede 2e, maar regel nr. 1 blijft toch wel trust nobody. Simpelweg omdat iedereen in het leven weleens met regel nr. 1 te maken krijgt en dat kan niet gezegd worden voor regel nr.2

17 oktober 2017 om 16:05

Regel 1: eet geen gele sneeuw.
On topic: Er zal vast wel een kern van waarheid in zitten, maar die Royston Drenthe komt ook niet erg slim over. Hier had hij zich beter tegen moeten beschermen.

17 oktober 2017 om 16:51

Als we Biggie moeten geloven is dat regel 4, en is regel 1 dat je niemand moet laten weten hoeveel geld je daadwerkelijk hebt.

Onmogelijk voor ons als buitenstaanders hier iets zinnigs over te zeggen. M'n instinct zou zeggen dat Royston het zelf niet zo slim heeft aangepakt maar ik ken die kerel helemaal niet, laat staan z'n zaakwaarnemers dus wie ben ik om te oordelen.

17 oktober 2017 om 17:22

Rappers moet je niet op hun woord geloven, dan zijn het zogenaamd allemaal drugsbazen en killers.

On: Roya 2 faces dus, als ik Lens mag geloven.

17 oktober 2017 om 17:22

Rappers moet je niet op hun woord geloven, dan zijn het zogenaamd allemaal drugsbazen en killers.

On: Roya 2 faces dus, als ik Lens mag geloven.

17 oktober 2017 om 18:51

Lol alsof jongens van de straat dit motto volgen .. Dan zouden ze mekaar niet steeds in de maling kunnen nemen.

17 oktober 2017 om 23:21

Toen hij 5 uur ' s nachts werd gespot in zijn peperdure bolide in de straten van Madrid had ik al een vermoeden dat Drenthe na 5 jaar na zijn carrier blut zou zijn. Voila. Zijn gedrag was een teken aan de wand. Veel te jong veel teveel geld voor een jongeman die opgegroeid is zonder geld en maar uit blijven geven als een cliche rapper aan cliche zaken zonder oog op later.

Als ik nu duizend euro zou mogen inzetten op wie dat geld erdoor heen gejaagd heeft: diefstal door Lens en van Werkhoven vs brasgedrag van Drenthe, die krokodillentranen ten spijt, dan zet ik direct in op het verbrassen door Drenthe. Dat hij niet naar de rechter stapt zegt boekdelen; hij heeft gewoon geen poot om op te staan.

Wanneer je een poot wordt uitgedraaid voor 3.5 miljoen, en je weet zeker wie jou dat heeft aangedaan, wat let je dan om met een goede advocaat daar werk van te maken?

Kan geen medelijden hebben met Drenthe, heeft het jaren gewoon té dik uit de broek laten hangen. Gevalletje Helder 2.0.

17 oktober 2017 om 14:08

Als hij zijn verhaal uit de doeken doet bij een advocaat en die ziet er heil in. Dan begint ie dat proces ook wel op premie basis. Of te wel dat ie een gedeelte van die 3,5 miljoen (of schadevergoeding) krijgt als Roysten in het gelijk wordt gesteld. In mijn ogen is dit meer natrappen naar zijn zaakwaarnemer dan dat dit verhaal voor de volle honderd procent klopt.

17 oktober 2017 om 14:21

Denk dat die niet kan bewijzen dat het allemaal niet volgens zijn handelswijze is gegaan. Lijkt me lastig als je ze vertrouwd en ze mogen investeren om achteraf te zeggen dat het niet op die manier de bedoeling was. Mss door wel erg risicovolle investeringen oid.

17 oktober 2017 om 15:06

Naar mijn weten mogen advocaten niet op No-Cure No-Pay basis werken.

On: ik geloof meneer Drenthe niet echt. Niemand zou dit in de doofpot stoppen, ook al heb je wel genoeg centen. Dat zaakwaarnemers goed geld verdienen aan voetballers is algemeen bekend en daar stemmen de spelers mee in als ze met zo iemand in zee gaan.

17 oktober 2017 om 15:29

Oh ok, dat wist ik niet. Ik weet alleen dat dat in Amerika heel gangbaar is.

17 oktober 2017 om 16:20

Zal wel een stuk complexer liggen, in het artikel in de krant werd ook gesproken over mislukte investeringen. Als hij wel getekend heeft voor de investeringen maar er eigenlijk niet zoveel van begreep, dan wordt het een lastige zaak.

Het is gewoon niet zo handig om je zaakwaarnemer ook aan te stellen als je vermogensbeheerder. Zaken gaan dan door elkaar heen lopen.

17 oktober 2017 om 16:36

Die jongen was begin 20, we moeten ons beseffen dat je op jongen leeftijd vaak niet om weet te gaan met miljoenen en daar maken andere graag gebruik van. Misschien klopte het allemaal volgens de wet maar het blijft een smerig wereldje.

17 oktober 2017 om 14:36

Ik heb ook 0 medelijden met hem.
Drenthe vindt het onmenselijk als hij moet vragen om geld voor een exorbitant feestje. Dat is inderdaad onmenselijk en vergelijkbaar met bijv. honger of oorlogen in Afrika, wauw.

Drenthe is een leuke vent om te horen praten, maar hij is wat mij betreft de belichaming van de huidige generatie voetballers. Verwend, egocentrisch, zonder zelfreflectie, alleen maar bezig met randzaken, erg geilend op zichzelf en met een gigantische plaat voor de kop.
Ik heb persoonlijk weer behoefte aan voetballers die al dat geouwehoer met haardracht, tatoeages, gadgets en weet ik wat voor onzin om zo cool mogelijk gevonden te worden niet nodig hebben.

17 oktober 2017 om 17:19

Jajaja, je eerste alinea vind ik weer raar. Je vergeet te zetten dat hij moet vragen om zijn eigen geld, dat is toch weer heel iets anders. En kom aub niet afrika honger gedoe etc, want dan zul je zelf een perfect leven moeten lijden. Ik wil geen hagelslagkorrel de prullebak in zien gaan, ik wil geen wit meer zien op je wc papier, aub geen tanden poetsen want dat water kunnen ze goed gebruiken en zelf zullen ze ook niet op die manier poetsen etc etc. Ik heb ook geen medelijden hoor, maar je eerste alinea vind ik dan weer scheef.

17 oktober 2017 om 22:08

Cocoafc die bal kan ik terugkaatsen. Ik vind jouw verhaal ook scheef. Ik mag dus geen luxe om de honger in afrika? Ik klaag toch juist niet zoals Drenthe hier wel doet. Mijn punt is: tuurlijk is het gek als je moet vragen om je eigen geld, maar dat is verre van onmenselijk. Of ben ik nou compleet van mijn mooie wc met zacht toiletpapier gerukt?

17 oktober 2017 om 23:26

@coco geef nou eens toe dat het woord onmenselijk wel heel erg misplaatst is in zijn situatie. Relativeren heet zoiets.

Ik vind dat als je dit soort beschuldigingen doet,je ook wel met bewijs moet komen.anders kan je er beter niet over beginnen.het zou best kunnen dat hij gelijk heeft begrijp me niet verkeerd maar als je zulke zware dingen zegt vind ik ook dat je het moet bewijzen en eigenlijk ook naar de rechter moet stappen.
het gaat namelijk niet over 30 euro.

17 oktober 2017 om 14:12

Op basis van wat kan hij naar de rechter. Hij geeft die persoon beheer over zijn geld en daar zal heus wel iets in staan waardoor hij het geld voor drenthe mag investeren. Dat dit vervolgens fout gaat, daar gaat geen rechter iets op zeggen. Kansloos verhaal dus, want hij heeft geen poot om op te staan en hij is niet “opgelicht” zoals hij het hier zegt. Investeringen hebben risico’s.

Wat hij hier zegt is eigenlijk “jonge jongens, neem je geld in eigen beheer, dan wordt je niet opgelicht”.

Want dat is de oplossing die die jongens gaat redden? Hij kan beter zeggen “wees niet naief en werk je ballen uit je broek. Luister naar wat er gezegd wordt en naar adviezen, anders eindig je uitgeblust en blut zoals ik op nu ben.

17 oktober 2017 om 14:55

Hij zegt niet dat het geld in eigen beheer moet zijn, maar pak iemand die je al langer kent, vertrouwt en kennis van zaken heeft.

Hij heeft gewoon de verkeerde keuzes gemaakt. Op jonge leeftijd vertrokken naar Madrid. Als je dan als jonge voetballer niet de juiste mensen om je heen hebt, gaat het mis.

Wel schandalig mocht dit waar zijn, dit zijn gastjes die echt 0 verstand van financiële zaken hebben en ze dan zo te pakken erg laag. Ook bijzonder om te zien dat die misschien een paar ton heeft overgehouden aan alles, had toch zeker als die zijn focus goed had staan bij een middenmoter in Spanje of Engeland kunnen spelen tot zijn 33e. Mega zonde.

17 oktober 2017 om 14:48

Als je zo ontzettend dom bent dat je zo'n makkelijk doelwit bent, kan ik daar nou niet bepaald medelijden mee hebben. We kunnen best stellen dat het IQ van deze jongen ver onder het landelijk gemiddelde ligt en daar is hij zelf verantwoordelijk voor. Bovendien moet je geld niet laten investeren als je zelf niet eens weet hoe dat werkt.

17 oktober 2017 om 15:41

Ben je wel zelf verantwoordelijk voor je IQ? Kan iemand met het syndroom van Down dan bijvoorbeeld ook een financieel expert worden als ie maar hard genoeg werkt? Stel Royston is zoals jij stelt zwak(ker) begaafd, dan is het heel sneu hem daarop te pakken zoals de zaakwaarnemer deed (als het al waar was) en haast even zo zielig om iemand op z'n lage IQ aan te spreken. Je kunt wel degelijk kennis op doen, maar je IQ is niet zomaar tot in alle hoogte train baar.

17 oktober 2017 om 16:07

Sirius

Misschien kan jij mij eens uitleggen hoe iemand verantwoordelijk kan zijn voor zijn eigen IQ want volgens mij wordt je daarmee geboren en heb je dat niet zelf in de hand.
9 van de 10 mensen die investeren weten niet hoe het werkt, daar hebben we mensen voor die het wel weten en daar schuilt het gevaar. Als je die persoon vertrouwt en die persoon maakt er misbruik van dan ben je de pineut zoals vele honderdduizenden, misschien wel miljoenen Nederlanders.

Als ik jouw uitspraken bekijk dan vraag ik me af hoe het met jouw IQ gesteld is. Dat van Drenthe is misschien niet zo hoog maar volgens mij kan het jouwe niet veel hoger zijn als je dit serieus meent.

Je hebt toch heel wat fout gedaan als je je hele carrière voor het geld hebt gevoetbald maar nog steeds niet financieel onafhankelijk bent.

17 oktober 2017 om 14:56

Schijnbaar lukt zijn carrière als rapper ook niet zo goed, aangezien ie over 2 of 3 jaar zeker werk moet hebben.

17 oktober 2017 om 15:06

Daar moest ik idd ook aan denken. Krijgt zijn carrière als rapper blijkbaar niet van de grond waardoor hij nu aan de slag gaat als jeugdtrainer bij Feyenoord.

Had zich in zijn tijd bij Madrid al financieel onafhankelijk kunnen spelen.. 4 seizoenen heeft ie daar gezeten geloof ik dat is dus 7-8 miljoen bij elkaar "ongeveer"

Drenthe als jeugdtrainer? Hoe dan, zet mij dan gewoon neer, van mij kunnen jongeren echt meer leren dan van deze onbenul. Of misschien kan hij zijn levensverhaal vertellen en zeggen dat ze het tegenovergestelde moeten doen. Waarom wordt dit soort niksnutten de hand boven het hoofd gehouden.

17 oktober 2017 om 15:00

Helaas hebben we tegenwoordig te maken met de generatie die elke dag 1200x op instagram zit, zelfs als ze nog maar 10 jaar oud zijn. Voor die jongens is Drenthe gewoon een voorbeeld. Die jongens zullen echt wel naar hem luisteren, ook al is hij in mijn ogen echt geen voorbeeld dat je wil nadoen. Als die jongens naar hem luisteren en hij kan zijn kennis over voetbal overbrengen en duidelijk zijn dat hij misstappen heeft gemaakt, dan denk ik dat het vast wel wat kan worden.

Maar daarom loopt ie nu eerst stage. Als het werkelijk niet is, dan zal ie echt niet aangenomen worden.

"maar met de verbouwing en het trouwfeest werd het vreemd. Ik moest echt aandringen voor een hoger budget, zeuren om mijn eigen geld, terwijl we allemaal wisten dat het er wel degelijk was..."

En nu heb je bijna niets meer. Misschien beter moeten luisteren in plaats van nu achteraf natrappen dat investeringen je meer gekost hebben dan opgeleverd.

Verder vind ik het een vreemd verhaal, zonder enig bewijs dat hij is opgelicht. Als je echt zo zeker ben van je zaak, dan ga je naar de rechter en dan haal je die 3.5 miljoen terug. Alle kosten die gemaakt worden zijn volgens mij ook voor de andere partij (die verliest).

17 oktober 2017 om 14:51

Als Drenthe zelf instemt met het investeren (en gezien zijn twijfel bij een eventuele rechtzaak denk ik ook dat hij heeft ingestemd), is hij inderdaad kansloos bij een eventuele rechtzaak. Die jongen is gewoon gefrustreerd nu het geld op raakt en dan gaat hij lopen natrappen. Daarin zijn al zo ontzettend veel spelers hem voorgegaan en hij zal zeker niet de laatste zijn.

17 oktober 2017 om 17:55

Totale dom oor die Drenthe. Als jij bijvoorbeeld bij ADO 100.000 euro verdient dan zorg je dat je spaart gezien je aflopende carrière. Het zelfde geldt voor zijn transfer naar Real. Je moet toch in dingen gaan investeren. Huizen, panden of wat dan ook. Geld achter leggen voor je latere zorg. Hij koopt liever 4 ferrari's. Het zal best dat die zaakwaarnemers idioot zijn. Maar die Drenthe is ook niet de meeste slimme en zijn omgeving die corrigeert hem ook niet echt. Kan me herinneren dat hij een keer met een Ferrari aan kwam op een feestje voor een opening. Hij was toen nog ergens speler. Maar zijn vriendin kwam echt heel simpel en dom over. Hij stond daar telkens alcohol te drinken. Maar hij was officieel nog voetballer. Zo stond hij in het leven en hij ging van club niveau 10 naar 6 en van 6 naar 3 en dan in eens in hele rare vage landen en op een gegeven moment zag niemand meer wat in hem.

Hij was te dik, of kwam te laat op de trainingen. Was moeilijk te corrigeren want meneertje wist alles beter.

17 oktober 2017 om 18:49

@Jason,
'hij koopt liever 4 Ferrari's'.

Dat zijn ook investeringen. Exclusieve auto’s stijgen de laatste jaren in hun waarde.
Ik begrijp wat je bedoeld all i'm saying.

Hahahah moet wel lachen hoor om de interviews die ik tot nu toe heb gelezen. Ze schrijven precies op wat en hoe hij iets zegt, hoor hem steeds praten als ik ze uitspraken lees.

17 oktober 2017 om 14:44

Maar aan de andere kant is het ook zorgwekkend. Dit is eigenlijk het schoolvoorbeeld van een jongen die bij wijze van spreken nog te dom is om zijn behoefte te doen, laat staan het begrijpen van een contract of investeringen. Daarin is hij verre van de enigste en als je dus niet bepaald de slimste persoon bent, ben je zeer gevoelig voor mensen die misbruik maken als ze vervolgens miljoenen gaan verdienen.

17 oktober 2017 om 16:06

Dat is dan weer niet mijn zorg. Ik zie hem namelijk niet als slachtoffer. Natuurlijk waren er genoeg momenten waar hij betere begeleiding moest krijgen, maar persoonlijk ben in altijd van mening dat je eerst jezelf moet willen helpen voordat je hulp van andere kan krijgen.

Vaag verhaal. Kom dan met bewijs.

Vraag bij Real Madrid je jaaropgaaf op en vergelijk dat met wat je hebt gekregen.

Als die jongens toch spaarzaam zouden zijn dan hoeven ze nooit meer te werken. Zal toch wel 10 mio bij elkaar hebben gevoetbald. In 2009 had ie al een bruto salaris van 3 mio volgens mij.

17 oktober 2017 om 15:13

Hij had na zijn periode bij Real i.p.v. voetballen beter een cursusje bij de LOI kunnen doen over hoe je je geldzaken regelt. Die had nu natuurlijk een zorgeloos leven moeten hebben. Onbegrijpelijk dom.

Het is heel makkelijk voor zakenwaarnemers om geld achter te houden. De meeste voetballers zijn niet goed in cijfers.

Als je zelf niet het denkvermogen hebt om te weten wat je ondertekent als je een contract voorgeschoteld krijgt, moet je achteraf niet gaan lopen zeuren dat je bent opgelicht. Je bent simpelweg verantwoordelijk voor eigen financien. Als mensen daar dus misbruik van maken, is alleen Drenthe daar zelf verantwoordelijk voor.

met andere woorden te dom om te kakken, al zijn geld opgemaakt. Dan wakker worden en realiseren dat je na je 30ste toch nog best lang leeft. Man man man miljoenen gehad en nu weg ongelooflijk....

Welk taboe wil hij nu eigenlijk doorbreken? Maakt alleen maar tenenkrommende opmerkingen.

Sorry hoor, maar is zo iemand nou echt geschikt als jeugdtrainer?

17 oktober 2017 om 15:47

Van dit hele artikel is dat ook het enige dat mijn aandacht trok, dit kunnen ze niet menen toch?!

Knap hoor, nog 3 jaar vooruit kunnen met je geld en dan weer werk moeten hebben. Dan ziet je toekomst er op je dertigste toch niet zo rooskleurig uit. Wat heb je dan bereikt met je voetballen? Helemaal niets! Hier kan ik geen medelijden mee hebben.

17 oktober 2017 om 15:34

En dan moet je ook nog eens denken als jij dat talent en die miljoenen had. Jenzou het zowel sportief als financieel het nooit slechter kunnen doen dan deze Drenthe. Zo zonde dit. Ik baal gewoon meer van deze zaak dan Drenthe zelf.

17 oktober 2017 om 19:05

Met die 3.5m kon hij de rest van z'n leven door, dus als dit verhaal klopt heeft hij precies niets verkeerd gedaan. Bovendien is z'n klapper Real geweest voor zo'n 9m bruto. Dat is ongeveer de helft netto. En hij kan nog even vooruit. Dan heeft hij niet zo achterlijk veel uitgegeven eigenlijk. Als dit waar is heb ik zeker medelijden met hem, net zoals met andere mensen die voor veel geld in de maling genomen worden. En ja ook als het dom was, of ze meer hadden kunnen verdienen, of het vervelende rappertjes betreft.

Wat een heerlijke comment van Lens, twee Royston's. Moeilijk daar iets tegen in te brengen als je vanaf heden door het leven gaat als roya2faces. Verder natuurlijk walgelijk mocht dit kloppen, maar zou het ook een stuiptrekking kunnen zijn van iemand die zich nu realiseert z'n geld te snel weg te hebben gegooid en snel nog even z'n pensioen wilt aanvullen? In het ergste geval heeft ie dus meer dan 3 miljoen verloren, maar hij heeft toch zeker een veelvoud hiervan verdiend over de jaren heen? Waar zijn die andere miljoenen dan als je je zo'n zorgen maakt dat je alweer bijna aan het werk moet?

17 oktober 2017 om 18:59

Heerlijke comments .. Alleen is het geen antwoord op de kwestie, en lijkt het er erg op dat hij Drenthe er slecht op wil zetten met een verhaaltje dat er bij iedereen goed ingaat. Absurd van een zaakwaarnemer, ongeacht of de aantijgingen kloppen of niet.

Lees ik dat nou goed? Wordt Drenthe jeugdtrainer bij Feyenoord? Dat jeugdbestuur is niet goed wijs

17 oktober 2017 om 16:33

Leuk joh, neemt ie ze twee keer per dag mee naar de kapper om hun haar even heerlijk te laten freshen en geeft ie ze daarna vet dope advies over hoe je je voetbaltalent en carrière om zeep kan helpen.

Misschien zou je es je contract door moeten lezen en maandelijks kijken wat er op je bank word bijgeschreven zoals elke werknemer doet. Maar voor deze jongetjes word vanaf kinds af aan alles gedaan en geregeld waardoor ze zelf niets kunnen. Als je 1,6 verdient per jaar weet jeb toch wat ue maandelijks krijgt...

17 oktober 2017 om 19:00

Blijkbaar weet hij dat ook, anders wist hij niet dat er 3.5m foetsie was ..

18 oktober 2017 om 14:54

Vandaar dat je ook geen actie onderneemt op dat moment. Denk je nu echt dat de zaakwaarnemer in een keer 3,5 miljoen heeft weggehaald. Volgens mij als iemand dat doet verbreek je het contract en klaag je hem aan.

19 oktober 2017 om 02:09

Als je het stuk leest weet je dat de zaakwaarnemer zijn geld in beheer had. Dan is het op zich niet zo gek dat je ah einde vd maand niet gelijk weet dat er iets niet klopt. Verder weten we beide niet hoe vaak en wanneer hij ze erop heeft aangesproken. Misschien is hij wel jaren aan het lijntje gehouden over zn "investeringen". Je trekt extreem veel conclusies, zonder eigenlijk enige informatie te hebben. En het beetje informatie dat we hebben, dit artikel, heb je volgens mij ook hooguit voor de helft gelezen.

Wat een reacties .. Jongen wordt, iig volgens hemzelf, gedupeerd voor 3.5 miljoen, maar niemand heeft medelijden met hem. Ok ..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren