Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona stelt drie voorwaarden aan nieuw contract Koeman’

Laatste update:

Barcelona denkt erover na om Ronald Koeman contractverlenging aan te bieden, zo onthult SER Catalunya woensdagmiddag. De coach, wiens contract doorloopt tot na afloop van dit seizoen, kan naar verluidt voor een jaar bijtekenen in het Camp Nou. Er zijn wel enkele duidelijke voorwaarden verbonden aan het eventuele nieuwe contract voor Koeman, zo klinkt het vanuit Spanje.

Koeman moet dit seizoen prijzen gaan veroveren met Barcelona, al wordt niet specifiek benoemd welke successen het bestuur precies voor ogen heeft. Daarnaast zal de manier van spelen dit seizoen een grote rol spelen in de besluitvorming rondom een nieuwe verbintenis voor de Nederlander. Ook kijkt voorzitter Joan Laporta naar de strategie die Koeman zal hanteren. De manier waarop de trainer omgaat met Riqui Puiq, die zeer in de smaak valt van Laporta, gaat volgens bovengenoemd medium ook zwaar meewegen.

Laporta heeft volgens SER Catalunya al een eerste keer gesproken met Koeman en zijn zaakwaarnemer om over eventuele contractverlenging van gedachten te wisselen. Met de contractplannen wil Barcelona Koeman een steuntje in de rug geven na het vertrek van Lionel Messi en Antoine Griezmann. Het is nog niet bekend wanneer de oefenmeester weer aanschuift bij Laporta om de plannen voor de toekomst te bespreken.

Het was afgelopen zomer lang onduidelijk of Koeman er een tweede seizoen aan zou vastplakken bij Barcelona. Laporta keek zelfs rond naar andere opties op trainersgebied, maar een nieuwe coach werd uiteindelijk niet aangetrokken. De beperkte financiële situatie speelde hierin een grote rol. Koeman begon met twee overwinningen en een gelijkspel aan het nieuwe seizoen in LaLiga. Hierdoor ging Barcelona met een vierde plaats de interlandperiode in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Puig, manier van spelen en prijzen winnen? Zeg dan maar gewoon niks. Maar, maar, maar. Koeman kom lekker terug voor dat we naar het WK gaan

1 september 2021 om 16:25

Ik zie Koeman graag een keer terug als bondscoach, maar voor nu vertrouw ik 100% op Van Gaal.

1 september 2021 om 16:27

Dit zijn toch hele normale voorwaarden en ik ben het helemaal eens met Laporta, Barca hoort ALTIJD 433 te spelen en Puig is echt niet minder dan Sergi Roberto en hoort ook gewoon minuten te krijgen. Prijzen winnen moet je als Barca zijnde altijd van uitgaan.

1 september 2021 om 16:31

als ik naar de selectie kijk van barca vergeleken met die va n real en atletico vind ik die niet alleen minder, maar ook de tijd waarin ze samen spelen is veel korter. Prijzen eisen vind ik echt te vroeg...

1 september 2021 om 16:31

" Prijzen winnen moet je als Barca zijnde altijd van uitgaan. " Voor nu is Barca even anders als het Barca van de afgelopen jaren. Verder vindt ik dat de trainer die 7 dagen met de jongens op het veld staat bepaald wie, waar en hoe speelt. En als Koeman liever met Sergio Roberto speelt als Puig mag en moet Koeman dat bepalen.

1 september 2021 om 16:35

Ik heb nog steeds het gevoel dat Koeman niet Laportas zijn favoriete trainer is. Had Barcelona geld gehad dan hadden ze Koeman allang al ontslagen. Ik vond heel opmerkelijk dat hij afgelopen seizoen eerst aantal rond wilde kijken voordat hij het vertrouwen uitspraak in Koeman

1 september 2021 om 16:36

Dan moet je niet bij Barca zitten plek 2 is nooit goed genoeg hoe moeilijk het ook is. Dat weet Koeman ook wel. Laat hem eerst maar eens meedoen in de top met goed voetbal. Dat je dan op het einde afvalt, kan dan misschien evt meevallen. Maar vooraf kan je maar 1 ding willen en dat is prijzen winnen je bent nu eenmaal nog wel Barca

1 september 2021 om 16:39

@deenb: dit is dus het probleem van elke topclub na een geweldige periode van succes. Ze gaan bokkesprongen maken om het succes vastte houden. En daardoor duurt de weg terug naar de top nog wat langer. Kijk naar AC Milan, kijk naar Man United....
Terwijl je beter of flink op tijd harde beslissingen kunt maken zoals ooit real deed richting clubhelden als cassilas, guti en Raul... of gewoon accepteren dat ombouwen een periode gaat kosten van 2,3 jaar en dat communiceren naar de buitenwereld/fans en rustig met beleid bouwt aan een nieuwe succesploeg.
Beide opties heeft Barca duidelijk niet genomen. Het is paniek, weinig beleid, moddergooien en slechte aankopen wat ik zie.

1 september 2021 om 17:06

@clarkkent, Real heeft zeker geen betere selectie dan Barcelona misschien hooguit meer ervaren

1 september 2021 om 17:12

meer ervaren., (ik vind) meer (bewezen) kwaliteit, maar vooral, meer in balans. Ik vind Barca nu nog echt een losse verzameling van spelers.

1 september 2021 om 17:14

Dit is het slechtste Barcelona all time! Als je met dit Barcelona een prijs wint, moet je een standbeeld krijgen. Barcelona is het Feyenoord van Spanje geworden in 3 maanden

1 september 2021 om 17:19

hahahahahah kappen man, naast ter stegen, Frenkie en Pedri is niemand in dit elftal Barcelona waardig. Busquets kan nog, maar Pique en Alba zijn helaas te oud geworden. In de voorhoede is het leuk op papier, maar zouden allemaal normaal bankzitters zijn

1 september 2021 om 17:21

Liever het Feyenoord van Spanje dan Arsenal van Engeland.

1 september 2021 om 17:25

En op basis waarvan moet het Altijd 4-3-3? Omdat iemand ooit eens een over de datum interview met Cruijff heeft gezien?

1 september 2021 om 17:26

Kern van Madrid is al jaren vrij stabiel. Ramos en Varane zijn uit de as verdwenen, maar de rest is er nog. Dat scheelt enorm. En je ziet dat ze langzaam aan weer wat jonge gasten aantrekken om succesvol te worden. Dat doen ze wel goed daar. Ja, Barcelona is een club waar "beleid" een vies woord is. Ze worden nu hard gestraft voor de nutteloze aankopen zoals Coutinho, Dembele, Pjanic en ga zo maar door. Je kunt er geen medelijden mee hebben. Koeman kan daar geen prijzen pakken. De clubs uit Madrid zijn nog te goed. Of er moet zo'n onwijs goede chemie ontstaan en de puzzelstukjes moeten gelijk op de juiste plek vallen. Plek drie 3 in LaLiga is het hoogst haalbare evenals een kwartfinale in de CL.

1 september 2021 om 17:39

Lwd12, net als vorig seizoen.

1 september 2021 om 17:42

Atleti is het meest gebalanceerd. Madrid heeft toch met het verlies van twee centrale verdedigers wat aan kwaliteit ingeboet. Alaba compenseert dat deels. En ze hebben Isco, Bale en Hazard ook niet kunnen slijten.

1 september 2021 om 16:44

Trofeo Joan Gamper is al gewonnen. Een klinkende 3-0 overwinning, met aanvallend voetbal en (dat moet Laporta aanspreken) een scorende Puig. Bam! Contractverlenging is binnen.

"De manier waarop de trainer omgaat met Riqui Puiq, die zeer in de smaak valt van Laporta, gaat volgens bovengenoemd medium ook zwaar meewegen."

Ik blijf het ongelooflijk vinden dat de voorzitter zich zo nadrukkelijk met voetbaltechnische zaken bezig houdt.

1 september 2021 om 18:32

Jawel hoor. Het schijnt dat Laporta en Puig ook al een paar keer samen hadden gegolfd (bron mundo Deportivo). Natuurlijk kan je alleen maar gissen over wat die twee hebben gepraat, maar het kan natuurlijk wel een aanwijzing zijn dat Laporta het in Puig ziet zitten, wat naar mijn mening ook terecht is. Een coach zou een speler die kostte wat het kost voor Barca wil spelen toch speelminuten moeten gunnen. Waarom krijgen gavi en Nico wel die invalbeurten? Het zal dus wss iets persoonlijks zijn tussen Koeman en Puig. Mijn theorie is dat Koeman bang is om gezichtsverlies te lijden aangezien hij altijd gezegd heeft dat Puig het best (tijdelijk) kon vertrekken.

1 september 2021 om 16:46

Ik blijf het ongelooflijk vinden hoe makkelijk mensen alles wat media schrijven maar gewoon geloven.

1 september 2021 om 16:58

Haha dus dit, alsof een krant weet wat er exact is besproken in een gesprek tussen 3 mensen

1 september 2021 om 17:21

Telefoongesprekken en mails gaan ook tussen mensen.. of Fabrizio heeft stiekem een eigen telefoonnetwerk

1 september 2021 om 16:57

Ik blijf het als Barca fanaat ongelooflijk vinden dat Sergi Roberto de voorkeur boven Riqui krijgt. Een waterdrager/loper in vergelijk met een technicus die aanvallers vrij voor een keeper kan zetten. En dan laat ik die pre-season van Riqui nog achterwege. Speelde heel sterk, daar waar Roberto nog geblesseerd was. Ongelooflijk.

1 september 2021 om 17:00

Na het voorseizoen leek Koeman opeens vergeten te zijn dat hij Riqui en Demir tot zijn beschikking heeft. Dat Griezmann weg is dat is een zegen. Hij moet Demir wel een kans geven nu tot de anderen fit zijn.

1 september 2021 om 17:22

Demir moet nu wel als valse rechtsbuiten: Dembele bless, Griezmann eindelijk weg. Maar Riqui verdiend gewoon meer minuten.

1 september 2021 om 17:29

Dat vindt bijna iedereen.

1 september 2021 om 17:41

Behalve Japie focking Krekel, kan iedereen met een beetje voetbal verstand zien dat Puig met vertrouwen een goede speler is. Koeman heeft gewoon iets tegen hem en dat kan ik echt totaal niet begrijpen.

1 september 2021 om 20:33

Ik snap jou. Maar ik snap tegelijkertijd ook helemaal niet waarom koeman die jongen niet gewoon een kans geeft. Een eerlijke kans waarin hij genoeg speeltijd krijgt om te laten zien. Hij was echt goed onder setien. (Natuurlijk moet niet gaan denken dat ik xavi achtig goed bedoel)

1 september 2021 om 21:18

Nou als koeman deze spelers/selectie heeft samengesteld zou ik ook als laporta goed opletten en mee bemoeien. Gvd luuk de fucking jong bij barca. Dat had nooit iemand gezegd.

Ik hoop van harte Koeman de eer aan zichzelf gaat houden!
Prijzen pakken? Met dit elftal?
Het bestuur die zich bemoeien met de strategie en welke spelers hij gebruikt?!

Koeman moet het zinkend schip zsm verlaten, geen eer meer aan te behalen

Prijzen pakken is niet reëel denk ik. Atletico is de favoriet voor de titel vind ik. Koeman moet de tijd krijgen van het bestuur om wat op te bouwen.

1 september 2021 om 17:00

Tijd krijgen? Met keuzes als Luuk de jong binnen halen en griezman van de hand doen hij had direct ontslagen moeten worden na die keuzes #schandalig

1 september 2021 om 17:15

Griezman weg doen is het beste wat Barca kon doen.
Je kijkt teveel naar de naam Griezman, maar hij voegde echt niks toe.
Als je met spelers zoals Roberto en lengler speelt, en je bent nog slechter dan hun, dan moet je indd weg

dan mag Puig ook wel eens wat beslissende dingen gaan doen. Koeman heeft hem toch best vaak minuten laten maken en het is niet zo dat een Pedri en Demir bv veel minder indruk maken dan Puig. dat zijn ook enorm grote talenten en nog een stuk jonger dan Puig. die is nu toch alweer 21 jaar geloof ik waar die andere spelers twee of drie jaar jonger zijn. verder vraag ik me af welke prijzen Koeman dan perse moet pakken. Real en Atletico hebben meer ervaring en kwaliteit dus dat wordt een lastige opgave verwacht ik

1 september 2021 om 16:36

japie, puig heeft amper minuten gemaakt puig moet gewoon fysiek echt sterker worden, die word altijd makkelijk omver geduwt als die speelt je zal denken als ie word getackeld dat ie geblesseerd raakt, en puig is trouwens 22 geen 21

1 september 2021 om 16:47

22 zelfs, dan verwacht ik daar idd meer van. hij heeft best een mooie techniek maar hij doet daar imo nog te weinig mee

1 september 2021 om 16:53

zeker waar Japie voetballend is die uitstekend, maar hij gaat frenkie of pedri er nooit uitspelen, puig moet gewoon uitgeleend worden aan Ajax of een andere topclub en vooral flink spiermassa moet ie opbouwen, kan het niveau zeker aan

1 september 2021 om 17:04

22 is nog jong voor een middenvelder. Pedri is echt een uitzondering. Ik wil hem op geen enkele manier met Xavi vergelijken qua kwaliteit maar die stond op het punt bij Milan te tekenen omdat hij geen minuten kreeg. Men vond hem maar een klein kereltje. Zijn moeder als groot Barcelona fan blokkeerde de deal. De rest is geschiedenis.

1 september 2021 om 17:18

@visca dat had ik ook laatst gelezen, heel mooi hoe het is afgelopen met xavi bij barca, zonder twijfel met iniesta de 2 beste middenvelders ooit

1 september 2021 om 23:10

ik vind het ook helemaal verkeerd om bij middenvelders naa goals en assists te kijken. DAt vind ik het minst belangrijke bij waar een middenvelder in moet uitsteken, al helemaal een middenvelder van het barca profiel. Biij middenvelders moet boven aanstaan dat ze technisch vaardig zijn in kleine ruimte, opties bieden voor verdedidigers en aanvallers om de bal naar te spelen (positiespel), controle over de bal kunnen houden onder druk van tegenstanders in duel en wanneer ze afgejaagd worden, en de bal aan aanvallers geven in posities waarin ze gevaarlijk kunnen worden. Asssists en goals is kinderspel.

Met zo'n selectie prijzen gaan winnen, kom op.
Je moet als club wel reëel zijn, ze zijn alles behalve sterker erop geworden.

1 september 2021 om 16:55

Opzich kunnen ze de beker gewoon winnen natuurlijk. Maximaal 10 punten achterstand op Real/Atletico en zijn waar het schip strand in de CL lijkt me een redelijke doelstelling. Talenten krijgen sowieso de kans dus ik zou Koeman gewoon laten zitten. Ik kijk natuurlijk door een Oranje bril, maar welke trainer gaat het beter doen?

Wat zijn dit nou weer voor stomme voorwaarden haha. Barca wat van armoede al zijn beste spelers kwijtraakt, moet prijzen gaan winnen?? En daarnaast moet puig meer minuten gaan maken. Oke, dat is misschien wel goed voor de club, maar dat moet toch geen voorwaarde zijn voor een trainer om langer bij de club te mogen blijven?
Beetje vreemd allemaal van Barca..

Ajjjjj laporta snapt niet dat het team aardig is verzwakt, het winnen van prijzen is niet realistisch. Ronald Koeman moet zelf wachten met verlengen, als er geen gerichte versterkingen komen is het geen goed plan om aan te blijven bij dit Barcelona.

Kortom: het wordt een tour de force voor Koeman om een nieuw contract te krijgen.

Moet je wel prijzen gaan winnen.
In Barcelona leven ze echt in een andere wereld.
1 van de beste voetballers ter wereld vertrekt en er is middelmaat terug gekomen.
Barcelona is in de CL niet eens meer een top 10 team.
Ik zou het superknap vinden als Koeman een prijs win dit jaar.

Met alle respect, maar ik schat voor komend seizoen Atletico Madrid en Real Madrid hoger in dan Barcelona. Natuurlijk hoop ik dat Barca ergens voor mee kan strijden, het is gewoon een prachtige club!

Tuurlijk, want zelf doet het bestuur alles goed, vandaar dat ze de eis stellen aan Koeman om prijzen te pakken dit jaar. Ben bang dat dit het laatste jaar wordt voor Koeman want met dit materiaal valt er geen prijs te pakken, heel misschien een de beker.

Lekker vaag. Dus als hij een prijs pakt, kan het bestuur aangeven dat het een andere prijs moest zijn. Als hij aanvallend speelt en het team veel goals maakt, maar ook counters tegen krijgt, dan wilt het bestuur zeker dat er terughoudender gespeeld had moeten worden. En wat voor eis zit er dan weer aan een specifieke speler??? moet ie minimaal 4 panna's per wedstrijd geven?

koeman doet het gewoon goed vooral omdat barca in zware problemen zit, snap echt niet wat hij heeft tegen puig, puig is enorm getalenteerd dat ie roberto de voorkeur geeft boven puig verbaast mij al

1 september 2021 om 18:47

Roberto heeft dit seizoen in drie wedstrijden twee goals gemaakt en een assist gegeven. Zo slecth doet die het dus niet.

1 september 2021 om 18:55

zeker wil hem ook gewoon behouden, kan als backup worden gebruikt voor dest, en voor op het middenveld

1 september 2021 om 20:39

Je moet niet kijken naae goals bij een middenvelder. Absoluut niet. Je moet kijken naar hoe hij het spel verdeelt. Opties biedt voor verdedigers en aanvallers, bal kan vast houden onder druk. Dat is allemaal veel belangrijker dan een goaltje meepikken hier en daar.

2 september 2021 om 13:42

Als een middenvelder al drie wedstrijden 1 op 1 loopt qua goals en assists, dan is het wel iets beter dan er eentje hier en daar meepikken.

Prijzen winnen met dit Barcelona... ik wens Koeman succes. Daarnaast, de coach is toch echt degene die bepaalt hoe er gespeeld wordt en wie op het veld staat. Anders kan Laporta net zo goed zelf langs de lijn staan.

1 september 2021 om 17:16

Ik denk dat in het contract vermeld staat dat er jeugdspelers gebruikt moeten worden, dit is een logische voorwaarden dat vaker gebruikt wordt.

Beetje domme voorwaarden. Eerst Messi en Griezman weg doen, Luuk de Jong halen, en dan eisen dat Koeman prijzen wint. En hem ook nog beoordelen op hoeveel speelminuten zijn lievelingetje krijgt? Die Laporte heeft ze niet allemaal op een rijtje volgens mij.

Lekker dan. Hoe kan dit Barcelona prijzen pakken?? Dan moeten ze hopen op de Europa League.
Gegeven de omstandigheden is het reeel om als doelstelling plek 4/5 van de competitie te hebben. Dan doet Koeman het al heel goed.

Als ze toch niet specificeren welke prijzen, Koemand heeft de Trofeo Joan Gamper al gewonnnen. Eerst box is dus al afgevinkt

Dat Laporta Koemans beoordeelt op de manier van spelen kan ik begrijpen. Je wilt als Barcelona zijnde natuurlijk aanvallend en aantrekkelijk voetbal spelen.

Maar dat hij ook nog eens Puig veel wilt zien spelen gaat natuurlijk een stap te ver. De trainer bepaalt wie er op het veld staat en niet de president van de club.

Een prijs winnen gaat ook lastig worden met dit team lijkt mij. Wellicht dat ze er een bekerwinst uit kunnen slepen, maar dan is de vraag of Laporta dit genoeg vindt.

Ik vraag mij dan ook af of Koeman volgend seizoen nog coach is.

Ik begrijp sowieso niet waarom Barca opnieuw 433 speelt. Met de 532 ging het prima. Laporta wilde zich daar ook al mee bemoeien wat belachelijk was. Hiermee haal je het beste uit Dest en Alba. Daarnaast heb je meer mensen rondom Lenglet nodig want die is echt een liability achterin. Araujo kan het in beide systemen en Garcia is ook nog lang niet betrouwbaar genoeg. En Memphis in een centrale rol is sowieso al beter. Wie ernaast staat maakt niet gek veel uit, Fati kan denk ik ook wel in die rol spelen. Wellicht dat je ruimte moet maken voor een fitte Coutinho op 10, maar daar reken ik niet meer op. Dembele kan ook goed als diepe spits.

1 september 2021 om 17:43

@hakimziyach22 het was een 3-5-2 systeem geen 5-3-2, 3-5-2 was idd goed verdedigend is barca in een 433 systeem gewoon enorm kwetsbaar, vooral als de backs dest en alba naar voren gaan
die niet mee verdedigen dest begint verdedigend steeds beter te worden, alba is daar lui in, barca heeft echt Aymeric Laporte nodig, als griezmann verkocht word komt er ruimte vrij, en kunnen ze zeker hem halen

1 september 2021 om 18:57

Messi 123 Barcelona in welke systeem ze ook spelen ze hebben met piqué garcia lenglet gewoon zwakke verdidegers ze worden soms voorbij gelopen als of ze er niet staan.maar Barcelona leren het nooit
Ipv een gooie sterke verdideger halen gaan ze steeds aanvallers kopen zo als een dembelle die helemaal niets toe voegt aan het elftal.

1 september 2021 om 19:00

Wat heeft Laporte met Alba te maken? Laporte is een LCV en Alba linksback. Zou hem alsnog graag zien komen, daar niet van maar dat gaat dan niet ten koste van Alba, maar Lenglet, Pique, Araujo of García. Als vervanger van Alba zou ik graag Gaya, Grimaldo of Angeliño zien komen mits dat mogelijk is volgend seizoen. Jong, Spaans (Grimaldo zelfs eigen jeugd) en potentie op wereldtop te worden.

1 september 2021 om 19:03

@mohamedboudad dembele die niets toevoegt? weet niet waar jij naar kijkt maar is zo,n beetje na messi de belangrijkste aanvaller, hij is de enige met snelheid en diepgang, als je zegt dat dembele helemaal niks toevoegt raad ik je aan geen barca meer te kijken

Het is jammer dat het Koemans droombaan is en het om miljoenen gaat. Als een voorzitter gaat bepalen of je een bepaalde speler vaker moet laten spelen zou je eigenlijk direct je contract moeten inleveren.

Als laporta prijzen eist moet hij naar de kermis gaan. Koeman gaat bouwen. Alle fans hopen op prijzen, maar de concurrentie is sterker geworden en jij niet. Hoe dan??

Die Puig is de grootste huichelaar van de selectie. Ik snap Koeman heel goed waarom hij hem negeert. Elke keer wanneer ze achter stonden en de camera kwam op Puig zag je hem sneaky roddelen over de trainer. Vervolgens kreeg ie het door en keek snel voor zich uit. Of Mingueza ff op zijn rug te aaien toen die werd gewisseld na een fout. Er is niets ergers dan zo een molletje in de kleedkamer en al helemaal niet eentje die het stiekem doet

Ze mogen blijven zijn dat iemand met een Barca hart deze vuile ondankbare klus op zich wilt nemen. Hij had ook er voor kunnen kiezen om aan een klus te starten als de club er weer beter voorstond. Welke trainer moeten ze anders nemen? Op dit moment is er geen betere. Ja Pep Guardiola of Luis Enrique alleen die kunnen ook niet toveren.

Ik hoop dat ze Koeman niet verlengen.
Koeman hoort niet bij Barca, het spel is onder hem vaak niet goed, maakt altijd rare wissels, en wisselt ook vooral verdedigend.
Zoals de laatste wedstrijd 541 gaan spelen tegen Getafe, dit kan gewoon niet als Barca zijnde.
Onder Koeman kan Barca ook niet verdedigen, ondanks dat hij vaak verdedigende wissels maakt.
Positiespel is veel minder onder hem, daardoor kan Barca wedstrijden niet kontroleren, en weten ze vaak niet wat ze moeten doen als ze onder druk staan.

Met andere woorden Ronald we gaan het je zo moeilijk mogelijk maken om niet te verlengen! Je kan het toch ook houden bij goede resultaten en prijzen winnen!

Beetje overdreven om prijzen te eisen , compleet drama bij Barcelona op financiële vlakken.
Geen enkele echte voetballer gekocht ...
En dan zoveel druk op Koeman en de spelers zetten .
Laat Koeman gewoon zijn werk doen , en kijk tijdens de helft van de competitie hoe het ervoor staat .
Maar Messi weg , Griezman weg ...
Depay en de Jong terug .
Zou geweldig zijn als dit gaat lukken om prijzen te winnen.
Kan alleen lukken als het een echt elftal gaat worden , inclusief de bank .
Maar arrogant is het wel van Barca ,

Om de prijzen? Als Messie weg gaat en de Jong er voor komt ga je echt de CL winnen. Met Olmo en Felix had je meer kans gehad.

Dit hangt een beetje af wat ze als 'prijs' gaan zien. Met een iets ruimer begrip (zilver/brons), plaatsing CL etc kan ik het begrijpen. Maar er zijn weinig ploegen in Europa waar je prijzen mag eisen? PSG, Bayern, Ajax hebben denk ik relatief gezien de grootste voorsprong op de directe concurrentie dus daar kan ik het begrijpen.
Strategie kan ook van alles betekenen. Je kan blind 4-3-3 gaan spelen, want traditie en cultuur (zulke nietszeggende argumenten). Of je kan spelen voor de winst en wanneer mogelijk vermaak en daarom dus ook schuiven met je opstelling. Dit barcelona kan er niet zomaar vanuit gaan dat de tegenstander zich wel even aanpast.
En Puig, tsja, goed maar goed genoeg? Je moet een Ihatarren scenario voorkomen. Zal een balanceer kunstje worden tussen, bank, invallen en basisplaatsen.

Een prijs pakken, aantrekkelijk voetbal spelen en talent niet verkloten: lijkt me realistisch. Andersom geredeneerd: als Koeman een doelstelling anders ziet dan heeft hij daar inderdaad niets te zoeken.

Ik geloof dit niet. Ik denk dat Koeman weg is naar dit seizoen. Daarom gaan spelers als puig, collado niet weg. Laporta heeft ze graag, die weten dat hij weg is volgend seizoen.

Dus wat heeft Koeman zelf in te brengen? Als dit echt de punten zijn, kan je beter gelijk opstappen... Prijzen winnen is eerder veel geluk dan realistisch. Hoe goed er gespeeld wordt mee laten wegen is echt zwaar subjectief en nogmaals, met deze selectie verwachten dat er constant dominant wordt gespeeld is echt een utopie. En als laatste hoe je met één individuele speler omgaat en hoeveel hij speelt. Wat een bullshit. Geloof er daarom ook helemaal niks van.

De drie nieuwe voorwaarden: Win de Copa Del Rey, La Liga en Champions League met huidige selectie :D

1 september 2021 om 18:48

Barcelona met messi naymar en sourez die konden ook niet zo maar de champions league winnen.
Laat staan met dit spelers materiaal wat er nu is.real en atlitico hebben een veel sterker selectie nu ook griezman naar atlitico is vertrokken real en atlitico gaan om de titel strijden.en Barcelona hebben helemaal niets te zoeken in de champions league.
Eerst defensie zwak nu ook nog de aanval
Middenveld is nog van redelijk niveau.


1 september 2021 om 21:42

Het was ook niet serieus bedoeld......

Koeman moet prijzen gaan winnen met een selectie die steeds meer uutgedund wordt

1 september 2021 om 21:43

En dat met goed voetbal én een speler in de basis waarin Koeman het (nog) niet ziet zitten... Gewoon onmogelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren