Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barça komt uit bij ‘trainer die nooit in Camp Nou zou kunnen werken’’

Laatste update:

De positie van Ernesto Valverde als trainer van Barcelona ligt flink over vuur en de Catalanen zouden Xavi en Ronald Koeman al hebben benaderd om het stokje over te nemen. De huidige coach van Al Sadd en de bondscoach van het Nederlands elftal hebben de Spaanse grootmacht echter een ‘nee’ verkocht, waardoor Barcelona verder zal moeten zoeken.

RAC1 weet zondagavond te melden dat de koploper van LaLiga zijn pijlen heeft gericht op Mauricio Pochettino. De Argentijn werd halverwege november de laan uitgestuurd bij Tottenham Hotspur en is daardoor, in tegenstelling tot de andere kandidaten, direct beschikbaar.

De komst van Pochettino kan op goedkeuring rekenen van voorzitter Josep Maria Bartomeu, het bestuur en de directie van de Catalanen. Binnen de kleedkamer zou de oefenmeester ook gezien worden als een geschikte kandidaat: Pochettino geldt als een trainer die voor een ommekeer kan zorgen en bovendien een aanvallende speelstijl hanteert.

Of de coach zelf oren heeft naar een dienstverband in het Camp Nou is overigens nog de vraag. Pochettino heeft als speler een verleden bij stadsgenoot Espanyol en heeft in het verleden weleens laten optekenen dat hij vanwege zijn liefde voor los Periquitos ‘nooit voor de buurman zou kunnen werken’.

Zou jij Mauricio Pochettino wel een goede trainer vinden voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is voor Barcelona zaak dat Valverde snel de laan uit wordt gestuurd. Met zulk spelersmateriaal moet je betere dingen kunnen laten zien. Overigens vind ik hem tactisch ook zwak. Een Poch zou van dit Barcelona een machine kunnen maken, al betwijfel ik of hij dit wel ziet zitten door zijn Espanyol verleden. Denk niet dat hij Barcelona ooit zal coachen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet.

12 januari 2020 om 22:03

als je tactisch zwak bent haal je de finale van de CL niet en eindig je niet zowat elk jaar in de top 4 van de Premier League omringd door clubs die veel meer geld hebben gespendeerd imo

12 januari 2020 om 22:08

Volgens mij slaat dat tactisch zwakke op Valverde, niet op Pochettino. In laatstgenoemde heb ik alle vertrouwen dat hij de job wel aan kan, maar ik moet nog maar zien of het ervan komt gezien zijn verleden bij Espanyol...

12 januari 2020 om 22:15

my bad, daar las ik even overheen

12 januari 2020 om 22:35

Nou, ik vind Poch geen geweldige coach en die finale CL is echt een gelukje imo. En tegen City en tegen Ajax. Niet door tactisch vernuft. Zeker tegen Ajax was het gewoon lange ballen op Llorrente

12 januari 2020 om 23:21

@formus die tactiek met de lange ballen op Llorente werkte anders uitstekend. die ging de hele tijd op Blind lopen die geen kopduel kon winnen door zijn gebrek aan lengte en uiteindelijk gingen de Spurs door naar de finale omdat Ajax achterin er niet meer uit kwam door deze tactiek van de Spurs. tegen City vond ik helemaal niet dat de Spurs geluk hadden. ze kregen zelfs nog een onterechte penalty tegen in dat tweeluik. tegen Ajax vond ik het ook niet echt geluk want Ajax domineerde twee keer in de eerste helft maar in de tweede helft domineerde de Spurs in beide wedstrijden en uiteindelijk waren ze effectiever voor de goal en dus terecht door

Alsjeblieft laat dit toch waar zijn!!!pochettino met Xavi als assistent is toch wel het ultieme droom voor ons als barca fans!

12 januari 2020 om 22:03

Volgens mij heeft Xavi al nee gezegd voor een functie als hoofdtrainer. Laat staan als assistent

12 januari 2020 om 22:15

Volgens mij wil hij niet tussentijds instappen, maar wachten tot aan de zomer en het liefst juist als assistent beginnen heb ik gelezen.

12 januari 2020 om 22:36

Dat zou inderdaad gunstiger zijn voor Xavi.

12 januari 2020 om 23:00

Nope. De droom voor gloryhunters, poch bij een kapitaalkrachtige club staat imo immers gelijk een mooi voetbal en prijzen. De echte fans willen poch nooit langs de lijn zien staan in camp nou

12 januari 2020 om 23:08

Want Tottenham was niet kapitaalkrachtig?

13 januari 2020 om 00:31

Denk dat zijn punt meer op het feit dat poch een verleden heeft bij espanyol. Hij heeft ook meermaals aangegeven niks te hebben met barcelona. Echte fan van FC Barcelona zou dat niet zomaar pikken.

13 januari 2020 om 01:44

Kan me herinneren dat ze liever geld pompten in dat stadion dan in transfers..

13 januari 2020 om 00:19

Een droom zou het zeker zijn. Een slechte droom. Die gast hoef ik nooit bij Barça te zien. Daarnaast zijn er genoeg gelijkwaardige managers op de wereld, die beter bij Barça passen.

13 januari 2020 om 08:14

Waarom niet? Puur vanwege zijn Espanyol verleden? Of zijn er andere dingen gebeurd waarom je dit zegt?

Nee, nee, nee. Ze zijn echt de weg kwijt daar in het bestuur bij Barcelona. Hoe kun je nou een trainer aanstellen die in zijn tijden als speler van Espanyol al altijd anti-Barcelona is geweest. Als trainer is dat nooit anders geweest. Heeft hij ook nooit onder stoelen of banken gestoken. Meerdere malen als trainer aangegeven dat hij totaal niets met Barcelona heeft en er ze nooit zal trainen. Maar dan benader je hem als nog? Helemaal van de kaart zijn ze daar.

12 januari 2020 om 22:06

Je moet ook niet alles geloven wat je leest. Morgen staat er Cristiano Ronaldo naar Barcelona ga je dat ook geloven. Er komt nu elke dag nieuws over Barcelona en je zal zat namen horen. Ik zou zeggen gewoon afwachten en je ziet het van zelf.

12 januari 2020 om 22:09

Laten we hopen dat dit een broodje aap verhaal is. Wel een aparte situatie Valverde weet dat hij ontslagen gaat worden maar ze hebben nog geen opvolger, daarom zit hij er nog. Ook niet handig.

12 januari 2020 om 22:18

Er stond voor morgen een afspraak tussen Valverde en de bestuur. Ik denk dat hij gewoon tot de zomer blijft. Barcelona heeft echt een goed team ik blijf in ze geloven en zak ze nooit naar beneden halen. Ik weet straks gaat het lopen dan zie je iedereen als schapen weer volgen. Het komt goed ik voel dat gewoon en mijn gevoel heeft me nooit in de steek gelaten. Barca vamosssss

12 januari 2020 om 22:20

@msn10 Tot nog toe klopt dit weekend alles wat we hebben gelezen. Xavi is benaderd en heeft aangegeven nog niet te willen instappen. Koeman die aangeeft benaderd te zijn, maar nog niet te willen instappen. Maar telkens blijven types als jij roepen dat we niet alles moeten geloven en dat alles onzin is.

12 januari 2020 om 22:18

Ach, Mourinho gaf ook ooit aan nooit trainer te worden van een londense 'rivaal'. Zulke woorden moet je niet al te serieus nemen. In de voetbalwereld veranderen dingen razendsnel. Laatst gaf pochettino ook aan geen enkele club uit te sluiten.

12 januari 2020 om 22:19

Klopt dat hij toen zei toen was ik trainer van Chelsea en nu niet ofso.

12 januari 2020 om 22:20

Hele goede trainer hoor die Poch. Maar je moet je zelf wel afvragen, zou je iemand die zijn hele carriere anti-Barcelona is geweest, een grote fan van Real Madrid is wel willen als trainer. Dat moet je toch niet willen. Je zou het kunnen vergelijken met Pique die trainer van Real Madrid word, die zijn anti-madridismo ook nooit onder stoelen en banken heeft gestoken. Dat moet je toch niet willen.

12 januari 2020 om 22:30

Peter Bosz was Feyenoorder in hart en nieren en was uiteindelijk ook gewoon een succes bij Ajax. Zodra je (grote) successen haalt is er niemand die er een probleem van zal maken. Een gewaagde keuze is het zeker, maar het is wel een type trainer die we heel goed zouden kunnen gebruiken denk ik

12 januari 2020 om 22:34

Wat een overdreven reactie. Tuurlijk kun je anti een rivaal zijn als je er speelt, maar mensen worden ouder en wijzer en genuanceerder. Pochetino heeft ook ambitie en die zal hij bij Espanyol nooit kunnen waarmaken. Bij Barca wel en qua voetbalvisie passen ze ook prima bij elkaar.

12 januari 2020 om 23:39

Ach het gaat erom dat iemand iets kan toevoegen. Dat gelul dat iedereen altijd maar iets met de club moet hebben waar hij of zij trainer of speler is.

13 januari 2020 om 00:07

Ach, bekijk het zo: Als Pochettino echt komt, kunnen de Barcelona fans wel flink lachen om alle Espanyol-supporters die hun icoon bij de aartsrivaal op de bank zien zitten, en dan helemaal als Poch de boel aan de praat krijgt en prijzen pakt.

Ik denk niet dat hij dat gaat doen. In het verleden heeft hij zelf meerdere keren aangegeven nooit voor barca te gaan werken en dat hij fan is van real Madrid. Denk dat de supporters van barca die teksten niet zijn vergeten. Gewoon lekker 6 maanden verder gaan met Valverde. En dan of Xavi of Koeman aanstellen. Snap de paniek ook momenteel niet .. vorige week stond het hele bestuur nog achter Valverde en nu lopen ze overal een blauwtje en komen ze zelfs uit bij poch.

12 januari 2020 om 22:17

Gewoon verder gaan met Valverde zodat we weer door zijn tactische onkunde en matige keuzes voor spelers weer volledig worden omgeblazen in een uitwedstrijd in de KO fase van de Champions League. Laten hem vooral opnieuw een kans geven na het debacel tegen Roma en Liverpool. Deze man moet je zsm ontslaan.

12 januari 2020 om 22:40

Alsof de spelers daar geen aandeel in hebben. Kom op man je maakt zijn rol wel heel groot. Er staat voor een paar 100 miljoen op het veld. In die 2 wedstrijden hadden de spelers een nog grotere aandeel. Er is nu geen gewenste coach beschikbaar. Dus dan maar wanhopig naar een c keus ? Mocht poch ook nee zeggen dan kan ik alleen nog allegri verzinnen maar dan krijg je wel heel saai voetbal. Misschien een Frank de boer ? Anders gewoon door met Valverde.

12 januari 2020 om 22:21

Je kan niet meer verder met Valverde als je al iets van 3 trainers benaderd hebt om hem per direct te vervangen. Dan heb je dus geen enkel vertrouwen in hem en ga je bij iedere wedstrijd de vraag krijgen of dit de laatste is.

12 januari 2020 om 22:42

Dat is waar. Ben benieuwd of ze iemand zo midden in het seizoen gaan vinden. Er zijn 2 trainers die per direct beschikbaar zijn. Allegri en Marcelinho ex trainer van Valencia. Anders de coach van b doorschuiven .

Ik lees hier dingen als “een droom voor de Barça fans”, echter ben ik het hier totaal niet mee eens. In mijn ogen kan Barça het beste Pimienta (Barça B trainer) aanstellen en Xavi laten rijpen bij Barça B, totdat Xavi ervaren genoeg wordt geacht om hoofdtrainer te worden. Met alle respect naar goede trainers als Koeman en Pochettino, en overigens de manier waarop met Valverde wordt omgegaan, ondanks dat ik hem zelf ook weg wil hebben, vind ik triest. Dat verdient hij niet, aangezien hij zelf ook nooit een slecht woord heeft uitgelaten over de club

Alhoewel Pochettini een geschikte coach is voor Barca, is het nooit de geschikte persoonlijkheid. Dit uiteraard vooral door zijn Espanyol verleden en meerdere uitspraken die hij heeft gedaan. Het is overigens wel echt een brevet van onvermogen dat het bestuur uitkomt bij deze uitgesproken anti Barca man. Dit nota bene voorgegaan door twee blauwtjes bij de zogenoemde ‘droomkandidaten’. Zet dan gewoon Setien voor de groep. Werkt volgens de Cruyff filosofie, heeft met veel minder materiaal vorig jaar bij Betis mooi voetbal laten zien en is mijn inziens nooit minder geschikt dan Xavi of Koeman.

Tja er zit denk ik niks anders op dan om Valverde te laten zitten tot de zomer. Die had vorige zomer natuurlijk moeten vertrekken, maar barca wilde het probleem alleen maar uitstellen. Het is ook lastig om nu trainer van barca te worden met het dossier suarez, piqué en waarschijnlijk opnieuw een jaar zonder CL, al kan dat nog als messi het op zn heupen heeft. Zelf denk ik dat Barca alles moet doen om pep terug te halen, die krijgt respect en waardering voor alles wat ie doet, ook al laat hij bijvoorbeeld Suarez vertrekken.

Weet iemand waarom Koeman in vredesnaam Barcelona nee heeft verkocht? Hij kan toch makkelijk Barcelona combineren met Oranje of anders Barca na het EK overnemen?

12 januari 2020 om 22:43

Denk niet dat de knvb daar toestemming voor geeft. Die hebben liever een coach met de focus op het Nederlands elftal.

12 januari 2020 om 22:51

Waarom heeft Koeman daar toesteming van Knvb voor nodig? Slutsky heeft vroeger toch ook Cska en Russische elftal tegelijk gedaan oa?

Als ik Barcelona was dan zou ik de trainer van Barca b de rest van dit seizoen voor de groep zetten. En na het EK moet Roberto Martinez dan de nieuwe trainer worden. Zijn contract bij de Belgische voetbalbond loopt af. Ik snap niet waarom niemand aan Roberto Martinez lijkt te denken

Hahahah.. kan Barca nog dieper zinken?Gaan ze bij Poch kijken, de trainer die een bloedhekel heeft aan Barca. Poch zei al een keer dat hij niet van de normen en waarden van Barca houdt. Neen, Barca moet verder zoeken.

Natuurlijk bullshit, als je ergens vanaf de jeugd zit en je komt er vandaan zal er best sentiment zijn. Maar voor die passanten die bij een club een tijd spelen die kennen echt geen clubliefde hoor, spelen netzo graag voor de rivaal. Alleen omdat supporters dol op dit soort teksten zijn roepen ze dat ze nooit naar de vijand gaan. Maar als er een moment komt dat het goed uitkomt om naar de rivaal te gaan dan doen ze dat gewoon.

Hij zou wel goed bij Barca passen, maar denk dat zijn Espanyol verleden hem dan zal achtervolgen. Denk dat hij nog wel geliefd wil blijven bij die club, en daarom nee zal zeggen (mocht dit gerucht waar zijn). Bovendien heeft Poch denk ik wel genoeg aanbiedingen komende zomer.

Ik ben voor! Barça heeft momenteel gewoon een idioot sterke selectie, waar niet uit gehaald wordt wat er in zit. Ik heb vertrouwen dat Poch dit wel zou kunnen. Is meer een trainer van verzorgd voetbal en druk naar voren. Laat hem het maar eens proberen tot 2021, slechter kan het eigenlijk niet.

Ik ben van mening dat Xavi dé gedroomde kandidaat als hoofdtrainer moet zijn. Alleen nu nog niet. Zijn gebrek aan ervaring en goede relatie met spelers die in de nabije toekomst gepasserd moeten worden, zorgen voor te veel onrust. Ik heb er opzich nog best vertrouwen in dat Xavi beide zaken in principe moeiteloos aan zou kunnen. Het is meer de vraag of de buitenwereld dat kan. Er zal meteen extra druk op hem komen van de media, omdat hij van te voren al niet perfect lijkt. Probeer Xavi zo snel mogelijk naar de club te krijgen als trainer van Barça B of assistent van het eerste en laat hem vervolgens na de presidentsverkiezingen in 2021 (met hopelijk meer rust en een duidelijker beleid in de club) aan de slag gaan als hoofdtrainer.

Kan dit bestuur met Poch nóg een grote naam aantrekken, daar lijken ze toch enorm op te geilen, en kan Xavi rustig, op zijn tijd, dé coach worden die het tijdperk 2008-2012 doet herleven!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren