Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noni Madueke haalt woede op de hals bij Chelsea: ‘Dit is de laatste keer...’

Laatste update:

Mauricio Pochettino is niet gediend van het gedrag van aanvallers Noni Madueke en Nicolas Jackson, zo liet de manager van Chelsea weten na afloop van een klinkende 6-0 zege op Everton. De jonge aanvallers ruzieden publiekelijk over het nemen van een penalty terwijl the Blues al met 4-0 voor stonden.

Cole Palmer was maandagavond de grote man bij Chelsea. De Engelse international was tegen Everton liefst viermaal trefzeker. Toch moest Pochettino na afloop van het Premier League-duel, tot zijn eigen ongenoegen, verantwoording afleggen voor het gedrag van zijn spelers. Een publiekelijke discussie over het nemen van een strafschop was daar de oorzaak van.

Chelsea stond al met 4-0 voor op Stamford Bridge toen Madueke hoogstpersoonlijk een strafschop versierde. De voormalig PSV’er wilde vervolgens zelf achter de bal gaan staan om het klusje te klaren, maar Jackson dacht daar anders over. Na een felle discussie tussen het duo greep Palmer, de vaste penaltynemer van Chelsea, in. De sterspeler schoot raak, waarna zijn kibbelende teamgenoten hem zichtbaar met tegenzin feliciteerden.

Een chagrijnige Pochettino baalde van Madueke en Jackson, zo liet de manager weten in gesprek met de BBC. “Ik kan dit soort gedrag niet accepteren. Ik heb ze verteld dat dit de laatste keer is dat ik dit soort gedrag wil zien. Als we een goed team willen zijn, dan moeten we op een collectieve manier denken.”

De Argentijn weet al welke maatregel hij gaat nemen indien zijn spelers nog een keer over de schreef gaan. “De volgende keer gooi ik ze er allemaal uit. Ik maak geen grap. Dat heb ik ze heel duidelijk gemaakt. Ik wil de fans onze excuses hiervoor aanbieden. Het is net een school. Als ze hier niet van leren, moeten we bepaalde beslissingen nemen.”

Volgens Pochettino zijn er duidelijke regels bij Chelsea. “De nummer één penaltynemer is Palmer. Hij moet bepalen of hij een bal wil afgeven aan een ploeggenoot. Het is belangrijk om dat te weten, maar dat weten ze nu.” Bij Sky Sports liet Pochettino weten dat hij Madueke (22) en Jackson (22) ditmaal niet gaat straffen. “Het zijn nog jonge jongens.”

Palmer zelf wilde de situatie na afloop bij de BBC niet overdrijven. “Anderen wilden hem nemen, maar ik ben hier de penaltynemer. Iedereen wil zijn verantwoordelijkheid pakken en soms gaat dat misschien wat te ver. We willen allemaal winnen, en nu kunnen we er al om lachen.”

De 21-jarige Palmer nam tot dusver negen penalty’s in de Premier League, die hij allemaal raak schoot. Alleen Yaya Touré, voormalig middenvelder van Manchester City, heeft een beter moyenne. De Ivoriaan nam in totaal elf penalty’s op het hoogste niveau van Engeland, die hij alle wist te benutten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man man. Die spelers zijn de reden dat Chelsea zo erbarmelijk slecht is dit seizoen. Palmer zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat Chelsea nog op een enigszins respectabele plek staat en niet in de degradatiezone. Ook gisteren weer drie goals voor dit penaltymoment. Kan topscorer Premier League worden. En deze kinderen maar ruziën. Ongelofelijk!

16 april 2024 om 10:09

Er is geen gezonde hiërarchie in dat elftal. Als een nobody als Madueke, die een belabberd seizoen speelt, denkt een penalty op te kunnen eisen... tja dan gaat iets daar niet helemaal lekker.

En terecht! Ongeloofelijk, zo'n pot, zo'n speler die ver boven de rest uit steekt en dan 2 bijna nobody's die de avond even gaan verpesten om voor hun eigen ego een penalty willen nemen. Nee... dit zag er niet goed uit, van mij mogen ze al gestraft worden. Hier bouw je geen team mee!

16 april 2024 om 08:58

Helemaal met je eens. Palmer is nu al de vedette van het team. Doet me denken aan Lampard, die scoorde ook altijd zoveel als middenvelder.

Toch wel benieuwd wat jij vond van het steen/papier/schaar van Feyenoord laatst.

16 april 2024 om 09:06

Persoonlijk geen fan van, vond het ook niet gepast. Had wel het idee dat er qua teamdynamiek nog goed zat. Gisteren vierde ze niet eens met Palmer mee. Vond het echt schrijnend om te zien.

16 april 2024 om 10:00

Die steen/papier/schaar was heel slim omdat er al was afgesproken dat geen van die 2 hem uiteindelijk zou nemen

16 april 2024 om 15:15

.......... Proberen hun eigen statestieken omhoog te krikken.

Jackson die aan het einde toch nog de bal probeert terug te stelen, wat bezielt hem?

16 april 2024 om 09:06

Je hoeft maar naar Jackson te kijken en je ziet toch direct dat die gast een laag IQ heeft? Dat in combinatie met een groot ego en voila, daar heb je een verklaring voor zijn gedrag.

16 april 2024 om 09:08

En een zeer slechte techniek en mist veel grote kansen. Die jongen is te dom om te beseffen dat hij sinds het begin te veel kansen mist waardoor die dus ook geen penaltys mag nemen

16 april 2024 om 09:10



Ja ook zijn manier van juichen bevestigt de combinatie laag IQ en enorm ego. Raakt geen pepernoot. Maakt dan een lucky goal of de 4-0 en juicht dan alsof ie Chelsea persoonlijk naar de CL titel heeft geschoten.

16 april 2024 om 09:22

Al die amateur-psychologen op dit forum, hilarisch. Een voetballer gedraagt zich arrogant en mist kansen? Dan zal ie wel een laag IQ hebben. Wat geeft jou/jullie in vredesnaam het recht om je zo verheven te gedragen? Kansloze types, niets beter dan die kleutertjes die gisteren zo raar deden.

16 april 2024 om 09:35

Mijn hemel Achterman, Protheus en Samcro: Doe eens normaal allemaal zeg. Het forum is al een tijdje niet erg leuk meer, maar jullie gedrag is hier ook een duidelijk beeld van waarom het zo is. Jullie lijken alledrie je ver boven de rest verheven te voelen. Probeer hier eens wat aan te doen s.v.p.. Het is toch niet zo lastig om fatsoenlijk een discussie te voeren en niet anderen te beleden met "duidelijk laag IQ of, amateur-psychologen, hilarisch". Kom op zeg. We zijn toch allemaal volwassen inmiddels?

16 april 2024 om 09:45

Inderdaad Samcro. Er zijn heel veel manieren waarop mensen slim kunnen zijn. Niemand kan bijvoorbeeld topvoetballer worden zonder het vermogen om heel snel te kunnen denken. Als iemand verbaal niet heel slim overkomt dan is dat maar 1 vorm van intelligentie, verbale intelligentie, maar dat zegt niks over alle andere vormen van intelligentie.

16 april 2024 om 09:55

Gelukkig hebben we Fap voor de nuance en moraal, bewaak jij de balans dan bepaal ik zelf wel hoe ik reageer. Maar je hebt je puntjes weer gescoord, dus mooie dag.

16 april 2024 om 10:04

Vreemde reactie wederom. Jij pakt zelf mensen aan op een wijze die je mijn inziens prima als onvolwassen kan bestempelen. Dan word je hierop aangesproken en dan is het een ander die deugdpuntjes o.i.d. wil scoren? Geen idee waarom je ineens zo in een slachterofferrol schiet na jouw vorige bericht, maar het gaat er mij vooral om dat discussiëren an sich heel leuk is, maar als men vanuit een ivoren toren reageert op de rest (zo voelen jouw berichten wel aan), dan komt het de discussie verre van ten goede. Dat is een jammerlijke ontwikkeling. Daar waar de meesten hier (godzijdank) wel normaal discussiëren. En zeker in de echte wereld. Daar is veel meer respect voor gesprekspartners dan dat er hier is.

16 april 2024 om 10:11

Lieve Fap, nergens neem ik deel aan een discussie, dus je preek kan je achterwege laten. Ik constateer dat hier zomaar geplempt wordt dat een voetballer wel een laag IQ moet hebben vanwege zijn uiterlijk (neigt naar racisme?) en manier van juichen. Daar reageer ik op, omdat ik het vreselijk arrogant vind dat er iemand zulke conclusies denkt te kunnen trekken op basis van een paar bewegende beelden. Jij start daarna een discussie met mij omdat je geschokt bent door de manier waarop ik mijn mening geef.

16 april 2024 om 10:15

Ik constateer eveneens iets. Ik start geen discussie. Ik benoem enkel storend gedrag wat hier door 3 leden achtereenvolgens voor werd gedaan. Het wekt irritatie bij mij. Het is jammer dat velen niet tot normale discussies in staat lijken te zijn hier.

Verder zijn we het oneens over elkaar. Prima uiteraard. Deze discussie beëindig ik daarom ook. Fijne dag.

16 april 2024 om 11:01

@samcro beter lezen: een voetballer speelt als een dweil en gedraagd zich dan alsof de koning van Londen is. Bijvoorbeeld: maakt de 4-0 in een wedstrijd en juicht dan alsof die net Chelsea naar de CL titel heeft geschoten en dat hij de 'haters' wel effe heeft laten zien dat hij het mannetje is. Dan heb je inderdaad een laag IQ want dan snap je er echt geen drol van.

16 april 2024 om 11:04



@Fap zie mijn reactie op Samcro: Jackson zijn gedrag over het volledige seizoen laat aan mij zien (en vele andere, kijk de forums er maar op na) dat die gast gewoon dom is. Als hij wat slimmer was geweest dan had hij het zelf reflecterende vermogen gehad om in te zien dat als je als een dweil speelt jij je niet moet gedragen alsof je de koning van Stamford Bridge bent.

Dus: laag IQ en een heel groot ego resulteert in het gedrag dat je nu zag bij dat penalty moment. En daar hoef ik geen psycholoog voor te zijn om dat te constateren.

16 april 2024 om 12:08

Ik denk dat jij er zelf weinig van begrepen hebt als je uit zijn acties af kunt leiden dat hij een laag IQ heeft. Of wellicht snap je niet helemaal hoe dat een IQ bepaald wordt, kan ook.

Je wijkt in ieder geval niet af van je ridicule constateringen die je zonder enige waardevolle onderbouwingen doet, dat zegt mij dat jij een laag IQ hebt

Zie je hoe lomp het is?

16 april 2024 om 14:41

@achterman: Op basis daarvan ga ik niet zeggen dat zijn IQ laag is. Het is ook verre van interessant of zijn IQ laag is.

Dat de actie op zichzelf erg dom is, van zowel hem als Madueke, daar is iedereen het overigens wel over eens. Dat men op fora zegt dat hij dom is, dat zegt meer over de zenders dan over Jackson.

Ik heb opgezocht dat hij op zijn 16e is gestopt met school om nadien zijn droom na te jagen. Profvoetballer worden. En hij heeft het nu al geschopt tot Chelsea. Het stoppen met leren is in zijn geval dus een hele slimme geweest.

16 april 2024 om 16:14

100% eenset jouw reacties Samcro, hooghartig om mensen te beschuldigen met een laag IQ die je niet eens kent. Heel opvallend, en ik krijg er ook Amerikaanse vibes bij. Bepaalde groep die precies hetzelfde zegt.

16 april 2024 om 16:49

Dank je wel Sulejmanii, heel vreemd gedrag vind ik het en daar mag best wat van gezegd worden imo. Hoe haal je het in je hoofd om iemand te betichten van het hebben van een laag IQ op basis van wat acties op een voetbalveld, het gaat mijn pet te boven. En dan ook nog zeggen dat het zo is vanwege zijn manier van juichen na een doelpunt, koekoek

Tenenkrommend om die 2 ego’tjes zo bezig te zien. Onderaan de lijst zetten!

Niet om het een of ander, maar dit is wel wat Pochettino zichzelf op de hals heeft gehaald door "spelers de vrijheid te geven om zelf tot een penaltynemer te komen".

Ja, er is een lijstje maar als er spelers op het veld staan die vinden dat zij een penalty moeten nemen dan mochten ze van Pochettino proberen om Palmer om te lullen. Het is slap management tot en met dat hij nu terugkrabbelt en niet vooraf aan had zien komen dat dit tafereeltje van gisteren de meest logische conclusie was van de door hem veroorzaakte onduidelijkheid!

Deze zielenpieten-show had volledig voorkomen kunnen worden als Pochettino na de wedstrijd tegen Leicester al meteen had ingegrepen en duidelijk had gemaakt dat spelers met hun tengeltjes van de bal afblijven als Palmer op het veld staat. Maar nee, eerst mocht Sterling de bal in zijn grijpgrage knuistjes pakken om (uiteraard) te missen en vervolgens tegen Manchester United kregen we de prelude op deze shitshow omdat Madueke daar ook al probeerde om Palmer de bal te ontfutselen!

16 april 2024 om 09:43

Blijkt nu toch dat we Gallagher beter niet weg kunnen doen. Het wordt niet benoemd maar hij gooide als enige de beuk erin tegen die droeftoeters waardoor Palmer enigzins concentratie kon beginnen opbouwen. Dit soort figuren, samen met een pakweg Badiashille, Disasi, Sterling, die geven niks om Chelsea en de resultaten. Dan kan je beter Chalobah en Gilchrist neerzetten die zich het snot voor de club rennen, ook al zijn ze (nog) geen toppers op hun positie.

16 april 2024 om 10:19

Ik maak me al een tijdje hard voor spelers als Gallagher en Chalobah. Wat mij betreft zijn ze niet minder dan wat er allemaal aangekocht wordt en zij zetten zich voor de volle 100% in en laten zich niet leiden door idiote egoïstische trekjes. Ik zie veel liever een man als Disasi weer vertrekken dan ik een Chalobah wil zien vertrekken.

Zelfs in ons bierteam hebben we een vaste penaltynemer. Mocht hij niet in het veld staan dan zijn de nummer twee en drie ook bij iedereen bekend.

16 april 2024 om 09:40

Ego'tjes als Madueke zouden bij jouw bierteam dan al niet door de auditie heen komen. Voegt te weinig toe aan de derde helft.

16 april 2024 om 13:00

En terecht.

Hoe komt Chelsea aan 9 penalty’s? Geen enkel club dat in de top 4 staat heeft er zoveel. Volgens mij geen enkele PL heeft er zoveel.

16 april 2024 om 09:20

In totaal zelfs 12 penalty's. 9 gescoord door Palmer, 1 door Madueke en 1 door Enzo die er ook 1 heeft gemist.

16 april 2024 om 10:40

Meestal als een club iets het meeste heeft heeft de rest van de clubs er niet net zo veel, is dat zo opmerkelijk?

16 april 2024 om 11:20

Normaal gesproken zijn de ploegen die de meeste doelpunten scoren degene met die meest verdiende penalty’s.

16 april 2024 om 10:52

Wat impliceer je precies? Vind je de penalty's onterecht?

16 april 2024 om 11:45

Ik heb geen idee. Het is opmerkelijk dat een ploeg dat 9e staat er 12 krijgt.

16 april 2024 om 11:36

Vermoeden van.... Ik zeg eerlijk, vermoeden van.. Denk morgen met zijn tweeën naar de politie!

16 april 2024 om 17:21

Met Mudryk, Sterling en Madueke heb je spelers die vaak een penalty krijgen. En Palmer heeft ook best snelle voetjes

16 april 2024 om 19:19

Het is een opvallende statistiek. Ik kan het verder niet beoordelen dus ik geloof je graag. Die aanvallers van jullie verkopen het beter dan de rest en dat hoeft niet per se iets slechts te zijn.

Neem aan dat balotelli ook nooit gemist heeft in de PL, maar dan er dus minder genomen dan toure?

16 april 2024 om 09:09

5 penalties, 5 goals voor Balotelli in de PL.

16 april 2024 om 09:28

Weinig haha!
Zag hem nooit missen behalve een x met Milan tegen Napoli/Reina

Wat een stelletje kinderen, goed dat palmer ingreep

Hoe vaker ik dit kijk hoe harder ik moet lachen

En nog een kanttekening: Het was Palmer die de strafschop heeft afgedwongen. Die werd op zijn hiel getrapt. Heeft hem volgens meerdere voetbal apps ook als "strafschop verdiend" gekregen. Wat daarna bij Madueke gebeurde was geen eens een overtreding daar hij viel omdat hij op de bal ging staan.

Voor de rest hebben Madueke, Jackson en Sterling al meerdere malen dit seizoen echt schandalig egoïstisch gedrag vertoont... Ik zou als coach hier gelijk korte metten mee maken! Volgende wedstrijd mag je op de blaren (tribune) zitten.

Dit is echt slecht. Maakt opnieuw pijnlijk duidelijk dat dit Chelsea geen team is en iedereen voor eigen belang gaat. Als ik Pochettino was had ik ze er sowieso afgehaald. Kleuterklas.

Wedstrijd niet gezien maar waarom vond Jackson dan in vredesnaam dat hij hem mocht nemen?
Dat Madueke een poging doet omdat hij denkt de penalty te versieren daar kan ik me nog wel wat bij voorstellen (en als Palmer hem dan opeist dan is dat zijn goedrecht en zoals het hoort). Maar waarom Jackson denkt dat hij hem mag nemen? (en als ik Madueke was zou ik hem dan ook niet aan Jackson geven en hem of zelf nemen of aan Palmer geven dus)

Bizar dat twee nobody’s de sterspeler zo lastig gaan vallen terwijl hij de vaste nemer is. Wat een triest gedrag.

Die Madueke lijkt me een lastig mannetje, terwijl hij echt enorm veel talent heeft. Geen domme zet geweest van PSV om die voor een mooi bedrag te verkopen. Puur op talent is Bakayoko minder maar die heeft wel een veel betere mentaliteit. Palmer is buitencategorie en bizar dat 2 spelers die weinig tot niets presteren het lef hebben hun ego boven het team belang te plaatsen

16 april 2024 om 12:02

weinig tot niets presteren? jackson heeft 10 NPG in the premier league. Hij doet het aardig

16 april 2024 om 14:50

En als jackson een killer spits zou zijn had die dit seizoen de gouden schoen gewonnen

16 april 2024 om 15:56

Als hij alle strafschoppen van Palmer kreeg ook...

Logisch dat Madueke er een tijdje uit de selectie werd gezet door Pochettino. Want dit egoïstische gedrag kan natuurlijk niet. Hetzelfde met Jackson. Ze gaan allebei lopen ruziën over de penalty terwijl ze dondersgoed weten dat Palmer daar de eerste nemer is. Zolang hij of de coach geen toestemming geeft dan hoor je de hiërarchie te respecteren. Een woord wat Madueke en Jackson beide dus nog niet goed begrijpen. Bizarre situatie. En goed dat Gallagher en vooral Palmer gewoon die bal pakken en hun verantwoordelijkheid nemen.

Palmer is de vaste penaltynemer, en hij is degene die beslist wie de penalty neemt. Als hij de bal aan Madueke of Jackson geeft is het zijn verantwoordelijkheid en is dat ook prima. Maar je kan als speler niet zo maar een penalty claimen zonder het te overleggen met de coach, aanvoerder, en vaste penaltynemer. Ik vind het daarnaast best gek dat dit gebeurt onder Poch, in zijn tijd bij Spurs lukte het hem heel goed om een team te smeden en werden er mooie resultaten geboekt. Ik vraag mij af waarom dat niet bij Chelsea lukt, zit echt genoeg talent in die ploeg

Madueke zijn gedrag kan ergens nog wel plaatsen, hij wint de penalty en wilt ze nemen. Palmer lijkt zich eerst niet te moeien in de discussie maar nadat Jackson ook de bal komt opeisen, grijpt hij dan toch in samen met Gallagher. Madueke feliciteerde Palmer ook gewoon na de goal uit zichzelf. Madueke zijn gedrag blijft wel fout, hij moet niet zo in discussie gaan met Gallagher en Palmer, maar ik kan het beter begrijpen.

Maar dan vond ik Jackson zijn ego nog veel erger. Hij heeft de penalty niet gewonnen, is niet de vaste penaltynemer, maar begint daar wel zijn mede-spelers allemaal weg te duwen. Ook na de goal moet een ploegmaat, ik dacht Gusto, hem nog even pushen om Palmer toch maar te feliciteren.

Ben meer fan van Arsenal, waarbij Saka Havertz een penalty liet nemen toen het niet lekker ging.. Dat helpt met het zelfvertrouwen

9 strafschoppen al? Jeetje, ja zo kom ik ook wel aan 20 goals. Ik volg Chelsea niet echt maar door al de hype over deze knul en zijn moyenne geloofde ik oprecht dat er wat speciaals aan de gang was.

16 april 2024 om 17:23

"ik volg Chelsea niet echt" vervolgens beoordeel je of er wel of niet iets speciaals aan de gang is. Mensen die de PL volgen zien het gelukkig wel want hij is veel meer dan goals en assists.

16 april 2024 om 23:11

Dat kan prima. Maar er wordt constant hysterisch gedaan over zijn doelpuntenproductie. Als de helft daarvan strafschoppen zijn is dat dus schromelijk overdreven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren