okan61
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 20 juni 2011
  • okan61
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 1.186
  • 43 jaar (22-6-1978)
  • 1
Persoonlijke berichten
18 juni 2020 om 20:10
#1

Ik mag hopen dat je niet oprecht 41 jaar bent. De bekrompenheid in je argumentatie is angstaanjagend. Derksen 25 jaar de gevangenis in maar Akwasi met de mantel der liefde bedekken. Schaam je.

18 juni 2020 om 22:30
#2

Je bent iemand die niet kan nadenken. Waar is je inhoudelijke reactie? Je staat stoer onzin uit te kramen tegen anderen, maar bij mij kom je dan niet ver. Reageer gewoon inhoudelijk. Zal ik het je voordoen? Let maar op, leer je nog eens wat. Komt ie: in de USA zou Derksen ongeveer 25 jaar gevangenis krijgen. Niet in NL. Akwasi wordt met zijn actie uitgeroepen tot held. Weet je waarom? Omdat hij dezelfde taal uitspreekt als Martin Luther King, Malcolm X en Mandela. En we weten wat dat in de wereld teweeg heeft gebracht. Derksen komt in dat rijtje niet voor. Mensen die de Derksen-gedachte aanhangen komen niet ver omdat uiteindelijk zichtbaar wordt dat dat de samenleving tegen elkaar opzet. Zelfs Rutte is om. En Wilders hoor je niet. Waarom niet? Omdat hij weet dat het zo werkt als ik net omschreven heb. Het zal snel gedaan zijn met Derksen.....en daar zit jij dan. Naar wie moet jij dan nog luisteren? Neem nog een biertje en een knakworst, kom jij je avond wel mee door. Heb je nu geleerd wat inhoudelijk reageren is? Neem de tijd voor je reactie op mij en wees scherp, want je bent geen partij voor mij.

18 juni 2020 om 22:38
#3

MLK hoort niet in hetzelfde rijtje als Malcolm X. Zet daar maar Ralph Bunche neer (ken je vast niet). Malcolm X is geen held. MLK en Bunche predikten vrede. Akwasi predikt geweld. Zie, ik ben een partij voor je. In twee zinnen je hele betoog weg. Je gaat ook van hot naar her. "zelfs Rutte is om". Hoezo zelfs? Rutte is geen conservatieve politicus. Wilders hoor je nog steeds, volg hem maar op Facebook of Insta.

18 juni 2020 om 23:01
#5

Je verprutst echt mijn tijd. Zoals ik al zei kan jij niet nadenken. Je hebt een inside the (white) box, gefabriceerde denkwijze. Dit soort onderwerpen kan ik dan niet bespreken met je omdat er een zeker gebrek aan intelligentie is. En dat is oprecht niet beledigend bedoeld. Er is geen samen-gevoel te bespeuren bij jou, maar een zij/wij-gevoel. Daar kan niemand wat mee. Je opmerking over Malcolm X en Rutte zijn om te huilen. Je begrijpt het gewoon niet. Vervolgens vindt je dat ik van hot naar her ga. Terwijl je laat zien dat je het niet kunt volgen en het allemaal te snel gaat voor je. En ondertussen denk jij echt dat je partij voor mij bent? What a waist of my time...

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 24 juni
Sam Lammers staat op het punt om Atalanta te verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren