Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea denkt aan twee concrete namen als opvolging van Pochettino’

Laatste update:

Rúben Amorim en Roberto De Zerbi zijn in beeld om Mauricio Pochettino op te volgen bij Chelsea, zo schrijft The Guardian. Verwacht wordt dat de club geen overhaaste beslissing neemt, maar de druk op de Argentijnse manager neemt toe.

De wens van Chelsea om tot het einde van het seizoen te wachten met het maken van een beslissing over de toekomst van Pochettino, heeft de club er niet van weerhouden om Amorim en De Zerbi te identificeren, zo klinkt het.

Pochettino wist slechts één van zijn laatste vier officiële wedstrijden te winnen en maakt een moeizaam seizoen door. Afgelopen zomer tekende hij een contract voor twee jaar, maar het is de vraag of hij dit uitdient.

Fans van Chelsea richtten zich afgelopen weekend tot de Argentijn na het teleurstellende gelijkspel bij Brentford FC (2-2). Engelse media twijfelen ook hevig of Pochettino volgend seizoen nog wel aan het roer staat.

Chelsea is echter vastberaden om geen overhaaste beslissingen te nemen en geluiden klinken dat sleutelfiguren binnen de club Pochettino nog altijd steunen. Zo heeft Chelsea al het hele seizoen te kampen met blessures bij bepalende spelers.

De toekomst van Pochettino zal waarschijnlijk afhangen van de vraag of Chelsea, dat Leicester City ontvangt in de kwartfinale van de FA Cup, Europees voetbal veiligstelt dit seizoen. Via de ranglijst lijkt dat doel onhaalbaar.

Pochettino wordt gesterkt door het feit dat er vorig seizoen liefst vier managers werden versleten, wat maakt dat de eigenaren van Todd Boehly-Clearlake Capital er niet om staan te springen om opnieuw vroegtijdig afscheid te nemen.

Verwacht wordt dat het niet gemakkelijk gaat worden om de handtekening van De Zerbi te krijgen. De Italiaan staat er goed op door zijn werk bij Brighton & Hove Albion en werd eerder al gelinkt aan Liverpool, Bayern München en FC Barcelona.

Amorim leidde Sporting Portugal in 2021 naar de Portugese landstitel en is dit seizoen opnieuw in de race voor het kampioenschap. Sporting is al tien competitieduels op rij ongeslagen en gaat aan kop met een punt voorsprong op Benfica. De ploeg van Amorim speelde bovendien een wedstrijd minder.

Wie zie jij liever aan het roer bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks dat hij een heel jong elftal heeft zit er weinig vooruitgang qua spelopvatting. Er zit maar geen rode draad in het spel. Hoe wil hij nu precies spelen? Wat zijn de intenties? Elke wedstrijd lijkt het maar alsof ze maar wat doen. Al helemaal als je het dan vergelijkt met de wedstrijd ervoor.

Ik zou er niet rouwig om zijn als hij vertrekt na dit seizoen. Maar ik betwijfel of de genoemde namen het wel waar kunnen maken. Maar goed, welke beschikbare naam is dat wel? Mourinho heb ik hoog zitten door het verleden, maar zie ik liever niet komen. Kan alleen maar op lang termijn negatief/slecht uitpakken.

5 maart 2024 om 14:49

Je kunt wel een spelopvatting hebben, maar je zult toch eerst de zwakheden dermate moeten compenseren dat je niet iedere wedstrijd tig 100 procent kansen tegen krijgt.

Chelsea heeft niet de selectie om achterin te blijven hangen, wachtend op de omschakeling. Echter kun je ook niet gaan aanvallen, want daar is het gewoon te kwetsbaar voor. Achterin oogt het wat kwetsbaar en voorin mis je gewoon veel stootkracht. Chelsea heeft ook een selectie dat overal een beetje tussen hangt.

Er is gewoon hopeloos ingekocht. Heel veel slechter kun je meer dan een miljard niet spenderen. Zelfs Manchester United heeft er meer mee gedaan en dat wil wel wat zeggen. Er is 0 balans. Gelukkig voor Chelsea kunnen 3 of 4 aankopen al heel erg veel uitmaken, maar je kunt je ook afvragen hoelang ze nog kunnen blijven spenderen tot de problemen zich opstapelen. De kans dat ze een tweede jaar geen Europees voetbal halen is behoorlijk groot.

5 maart 2024 om 15:07

De huidige selectie kan het echt wel beter doen dan wat ze nu laten zien. Waarom kan het wel tegen City 2 keer, maar vervolgens niet tegen een Wolves? Er zit meer dan genoeg potentie in dit team. Ze missen alleen een topspits en balans tussen oud en jong. Team heeft teveel jonge jongens. En het spenderen was 1 van de "eisen" van Abramovic zodat de 1,5miljard schuld kwijtgescholden zou worden.

Niet dat ik denk dat het spenderen op dit niveau de insteek was, maar goed. Tuurlijk kan het op spenderen van deze bedragen niet doorgaan, dat begrijpt iedereen denk ik wel. Het belangrijkste is een coach waarbij er vooruitgang te zien is met zo'n jonge selectie en groot potentieel.

5 maart 2024 om 17:53

Waarom zouden ze eigenlijk niet eens elftal hebben om te counteren Sirius? Chelsea heeft best veel CV's van een prima niveau (vorm daargelaten). Ze hebben snelle backs. Ze hebben op papier een sterk "defensief" blok op het middenveld. En aanvallend hebben ze met bijvoorbeeld Mudryk en Sterling hele snelle jongens en een Palmer die ze weg kan steken, maar zelf ook redelijk snel is en kan scoren. Waarom zouden ze daar niet mee counter voetbal kunnen spelen?Edit: zelfs Nkunku vergeten! Mudryk-Nkunku-Palmer met daarachter Enzo en Caicedo. Daarmee kun je echt wel counteren.

Ja joh, laten we een relatief onervaren coach die het leuk doet bij Brighton bombarderen met de druk om met een jeugdig vreemdelingenlegioen weer om de CL mee te strijden. Origineel concept wat nog nooit eerder geprobeerd is en vast en zeker een groot succes zal zijn.

5 maart 2024 om 11:30

Heb jij een paar goede namen in gedachte? Nagelsmann zou ik wel een goede vinden voor Chelsea en dat Nagelsmann bepaalde macht op zwart wit krijgt. Zodat Boehly het niet kan verneuken. Ik zou gelijk bang zijn als Chelsea hem aanstelt.

5 maart 2024 om 12:17

Ik zei voordat Tuchel werd aangesteld al dat ik Ancelotti nog wel eens terug wil zien. Dat was in 2011 echt spectaculair en zijn ontslag omdat ie tweede werd sloeg destijds al nergens op. Ik denk dat Nagelsmann en De Zerbi te onervaren zijn voor deze ondankbare monsterklus. Je hebt echt een ervaren gigant nodig die leiding kan geven aan meerdere facetten omdat er gewoon te veel noobs verspreid over verschillende takken van de club genesteld zitten sinds Boehly. Conte misschien als hij deze keer steun van het bestuur krijgt. Ancelotti zou werelds zijn maar die zit nu bij Madrid. Zelfs Guus Hiddink, die de club kent, zou ik niet eens gek vinden.

5 maart 2024 om 13:46

Conte zou echt wel een goede coach zijn gewoon even alles 1-2 seizoenen bij te sturen denk dat Poch geen grip heeft op deze groep.

5 maart 2024 om 12:01

Juist De Zerbi zou deze ploeg aan het spelen kunnen krijgen met zijn style. Die is verfrissend en echt volledig op de druk spelen. Niet voor niks dat veel nieuwe trainers/ jonge trainers eenzelfde speelstijl hanteren.

5 maart 2024 om 12:09

De grote architect achter dit Brighton was natuurlijk Graham Potter en die is bij Chelsea door de mand gevallen. Omdat je bij Chelsea op dit moment direct onder druk komt om van deze jeugdige miljardenploeg een presterend geheel te maken. Dat is iets heel anders dan bij Brighton zonder druk zo veel mogelijk punten pakken met spelers die hopelijk zvm gaan opleveren. De Zerbi kon lekker doorbouwen op de fundering van Potter en eerstgenoemde heeft imo daarom nog minder bewezen dan de Brit. Ik zie dan niet waarom De Zerbi de monsterklus Chelsea dan wel even aan zou pakken.

5 maart 2024 om 12:30

Het is juist bewezen dat Potter maar een pion was en dat het juist de leiding en de scouting is wat Brighton zo ver bracht. De Zerbi gaf niet meer uit aan dan Potter en presteert nog beter: dus hoezo is Potter de architect? De Zerbi toont nu toch juist aan dat Potter niet fundamenteel was aangezien hij simpel te vervangen was en ondanks het verlies van vele spelers staat de Zerbi nog ruim boven Chelsea.. en ik deel ook niet jouw mening dat je zo enorm onder druk staat bij Chelsea. Je kan het enorm slecht doen en alsnog blijven zitten voor een jaar. Chelsea presteert minder dan Wolves, West Ham, Brighton etc en dat zijn echt geen wonder ploegen. Twee keer buiten de top 10, twee keer geen Europees voetbal. Bij elke andere topclub was de trainer allang ontslagen met deze prestaties..

5 maart 2024 om 16:50

Minder bewezen dan Potter? De Zerbi was reeds succesvol coach van Sassuolo en Shakhtar.

5 maart 2024 om 12:27

Maar is dat ook daadwerkelijk de intentie? Misschien zijn ze er bij Chelsea achter dat ze beter iemand met visie kunnen laten bouwen? Arsenal, City en Liverpool zijn echt een paar stappen verder en dan concurreer je met 3-4 ploegen om die vierde stek.

5 maart 2024 om 13:49

Bij Arsenal en Liverpool zitten er buiten de trainers om nog meer mensen met wat voetbalverstand. Bij Chelsea zijn die allemaal weggeboerd bij Boehly. De enige hoop is nu dan een alles in 1 trainer.

5 maart 2024 om 14:50

Mee eens dat ze iemand met een visie beter kunnen laten bouwen, maar ik zie dus geen enkele duidelijke visie bij Pochetino.

5 maart 2024 om 14:52

Chelsea is eerst gebaat bij een coach die kan maximaliseren. Leuk zo'n visie, maar je hebt momenteel geen balans en nauwelijks een hierarchie binnen Chelsea. Bovendien kun je je best afvragen of veel van de jongelingen wel zo goed zijn. De meesten zijn gekocht op basis van 1 goed seizoen.

5 maart 2024 om 15:10

Een visie draagt bij aan het maximaliseren. Je mag zeker afvragen of ze nu zo goed zijn, maar dat weet je (nog) niet. Overal waar geen duidelijke visie is wordt er maar wat gedaan, dat is hier niet anders. Als er een duidelijke visie was dan kan het spel erop aangepast worden. Elke supporter zou het begrijpen dat er anders gevoetbald zou worden om bepaalde doelstellingen eerst te halen. Op dit moment is resultaat gewoon het belangrijkste, maar Pochetino weet niet hoe hij dat voor mekaar moet krijgen.

Ook allebei niet. Poch moet volgend seizoen ook weg, probeer Conte of Flick te strikken. De selectie is nu eenmaal uit balans. Ja ( ik weet het ) maar met "nog" 2 gerichte aankopen waaronder 1 spits staat het al een stuk beter. Mits fit en bijgevoegde opstelling kan je een heel eind komen. Callagher, Disasi, Gusto, Cucurella, Callagher, Sterling, Jackson op de bank. Spits Vlahovic of Oshimen, wie weet. Er moet helaas nog een hoop gebeuren!

Petrovic
James
Colwill
Fofana
Chilwell
Enzo
Caciedo
Palmer
Aankoop
Aankoop
Mudryk
5 maart 2024 om 12:01

Gusto speelt wel zeer sterk, James is nr 1 maar kan toch maar 5 wedstrijden spelen.

5 maart 2024 om 12:06

Absoluut! Gusto is echt goed zeg. James mits fit, wel mijn voorkeur maar baal er minder van als voorgaande keren als hij weer een blessure heeft. Gusto vangt het prima op.

5 maart 2024 om 12:11

Op basis waarvan geef jij Murdyk een basisplaats? Ik acht alleen Nkunku waardig van een basisplaats.

5 maart 2024 om 12:14

Ik zie de potentie wel in Mudryk, met ritme en een aanvallender speelstijl kan hij van grote waarde zijn (denk ik). Het is voor mij nog voordeel van de twijfel. Nkunku heb ik inderdaad over het hoofd gezien... ik wist dat ik iemand vergeten was .

5 maart 2024 om 13:05

100% met je eens over Mudryk. Hij oogt gewoon veel te onrustig/onwennig nu. Hij geeft mij ook een gevoel van bepaalde uniekheid. Zijn snelheid in combinatie met zijn actie. Ik denk dat hij met de juiste begeleiding/trainer een grote kan worden, maar dan moet dat hele onrustige er ook af.

5 maart 2024 om 12:18

Waarom zou Fofana direct weer basis staan? Ik vond hem in zijn laatste periode voor zijn blessure niet heel sterk spelen. Daarnaast speelt Disasi (behalve opbouwend) juist sterk op dit moment. Daarnaast zou ik Palmer meer als 10 gebruiken of als rechtsbuiten. Verder kan je met oa Nkunku, als die eindelijk weer fit is, ook op verschillende manieren spelen. Die schrijf ik absoluut nog niet af namelijk.

5 maart 2024 om 12:23

Wat betreft Palmer en Nkunku heb je gelijk. Ik vind Disasi helemaal niets vooral als we hopelijk onder een andere trainer dominanter gaan spelen. Disasi is niet snel genoeg, voetballend niet goed genoeg en kan juist in de wedstrijden dat we tegenmoeten houden van grote waarde zijn. Voor een jonge Colwill geen fijn centraal duo.

5 maart 2024 om 13:02

Bij mij is mijn mening over Disasi ook wisselvallig hoor. Maar waarom zou Fofana (ook een jonge speler) deze rol in dominanter wel goed invullen? Het is voor mij in ieder geval te lang geleden dat hij constant gespeeld heeft om deze conclusie te maken. Er zat wel potentie in hem, maar 2 zware knieblessures verder en de potentie kan er ook gigantisch uit zijn. Hier ga ik nog niet vanuit, maar is wel een scenario waar rekening mee gehouden moet worden.

De Zerbi zou ik toejuichen.Amorim volg ik niet echt maar dan krijg ik Villas boas feelings.

Voor beide dus een stap achteruit.. Chelsea eindige vorig jaar al buiten de top 10 en lijkt het dit jaar weer op. 2 jaar achter elkaar geen Europees voetbal. Het is gewoon geen topclub meer. Buiten dat je honderden miljoenen mag uitgeven is het voor beide trainers gewoon een stap achteruit..

5 maart 2024 om 13:02

Vond jij Leicester tot twee seizoenen geleden ook een stap hoger dan Arsenal?

5 maart 2024 om 15:26

Leicester is buiten hun kampioenschap, 1 keer boven Arsenal geëindigd (5 of 6 jaar later). Arsenal speelde volgens mij ook gewoon elk jaar Europees voetbal en zelfs CL in de jaren erna en wonnen nog een aantal FA cups en haalde de finale en halve finale van de EL. Daarnaast eindigden ze nooit lager dan de top 8. Dus, is wel een verschil vind ik persoonlijk. En zelfs in die jaren, riep iedereen, waarom zou je naar Arsenal gaan. Je kan nog beter naar spurs of leicester dus zo gek was die gedachte niet eens. Maar zo laag als Chelsea nu staat, is Arsenal nooit gezonken. Daarnaast heeft Chelsea het geld uit als een absolute topper en de matige jaren van Arsenal waren voornamelijk te wijten aan het gebrek van ambitie en uitgaven aan spelers..dus ook in dat opzicht, een totaal andere situatie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren