Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli genadeloos aangepakt: ‘Slang! Hopelijk ben jij de volgende’

Laatste update:

Raheem Sterling kreeg vorige week zijn langverwachte transfer naar Manchester City en maakte dinsdagmiddag zijn officieuze debuut voor die club. Al in de derde minuut van de oefenwedstrijd scoorde de Engelsman tegen AS Roma, in een wedstrijd die uiteindelijk in 2-2 eindigde en na strafschoppen de kant van the Citizens opviel. Mario Balotelli zag de wedstrijd van afstand en feliciteerde Sterling na afloop.

/

“Goed gedaan @sterling31! Het beste antwoord dat je kon geven. Ga zo door”, tweette Balotelli kort na de wedstrijd. Dat kwam hem direct op een lading kritiek te staan van Liverpool-fans, die Sterling zien als een clubverrader en een geldwolf. Zij konden niet bepaald waarderen dat Balotelli zijn waardering uitsprak voor zijn vertrokken collega en sprak van ‘een antwoord’.

Balotelli wordt keihard aangepakt op Twitter. “Haha, Sterling gaat zeker luisteren naar iemand die vorig seizoen maar 1 Premier League-goal maakte? Je hebt mazzel dat ze jou nog LFC in je Twitter-bio laten zetten”, krijgt de Italiaan naar zijn hoofd geslingerd. “Je bent een eersteklas eikel, Mario. Hoe sneller jij je bij hem voegt, hoe beter”, laat iemand anders venijnig weten aan de moeizaam scorende aanvaller van the Reds. “Oh, just fuck off Balotelli”, is een andere reactie die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.

Een vierde supporter vindt dat Balotelli regelrecht dom bezig is. “Balotelli zegt steeds dat hij verkeerd begrepen wordt enzo, maar de waarheid is gewoon dat hij stom is. Er zit geen hersencel in dat hoofd”, foetert de fan. En sommige supporters kunnen het echt niet verkroppen dat Balotelli ‘heult met de vijand’, zo blijkt. “Fuck off, eikel. Je hebt maar een keer gescoord vorig seizoen, luie hond. Ga eens rennen, slang!” Een laatste fan zegt tenslotte: “Sterling was een geldpakkende trol, hopelijk ben jij de volgende die de deur uitvliegt.”

Overigens voegde Balotelli na die eerste tweet nog twee nieuwe tweets toe. “De Liverpool-fans zijn geweldig, maar ik hoop dat @sterling31 zijn allerbeste spel zal halen. Want hij verdient het. Het is een goede jongen, hij is nog jong en getalenteerd. Steun hem zoals jullie dat altijd hebben gedaan: hij heeft alles gegeven voor deze club en Liverpool altijd gerespecteerd. Ik vind het jammer dat hij nu weg is. YNWA, Liverpool is altijd een familie”, aldus de Italiaan.

Was dit een onverstandige actie van Mario Balotelli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben geen fan van Balotelli, maar volgens mij zeggen dit soort reacties meer over de mensen die ze plaatsen op Twitter dan over Balotelli zelf.

21 juli 2015 om 16:43

Twitter zit vol van mensen van Balo zijn niveau, maar zelfs de allergrootste lomperik zou wel kunnen uitvogelen dat deze tweet over die speler op dit moment niet zo snugger is om te plaatsen daar waar iedereen het kan zien. Stuur hem dan een sms, i.p.v. Die aandachtzoekerij genaamd social media.

21 juli 2015 om 16:54

Voetballers communiceren nu eenmaal via SM. Waarschijnlijk kan hij het gewoon zeer goed vinden met Sterling.
Liverpool fans sorry dat ik het zeg maar: "GET OVER IT " tuurlijk is het een domme beslissing geweest van Sterling en had hij beter bij Liverpool kunnen blijven. De feiten liggen er nu eenmaal. Wees liever trots op de spelers die wel een rood hart hebben en graag voor de club willen uitkomen.

21 juli 2015 om 17:00

Ik begrijp wat je zegt, maar vind het toch een beetje de omgedraaide wereld. Als hij op zo'n manier een vriend publiekelijk een hart onder de riem wil steken dan mag dat toch? Het is al erg genoeg dat sommige mensen dit soort tweets normaal vinden, als lui met een dusdanig laag niveau ook nog eens gaan bepalen of iemand een vriend via twitter wel of niet mag feliciteren wordt het echt extreem triest.

21 juli 2015 om 17:09

@Slimslimpie Hoezo had Sterling beter bij Liverpool kunnen blijven? Man. City staat veel hoger aangeschreven en speelt om het zilverwerk in vergelijking met Liverpool (het Feyenoord van de PL).

21 juli 2015 om 17:16

@alexdelpiero

Zit Balotelli wel op het niveau van Twitter als hij rekening moet houden met volwassen mensen die een simpele succeswensing niet aankunnen en hem vervolgens alle ongeluk wensen?

Dit geeft aan dat Balotelli ver boven het niveau zit van deze mensen, voetbal kijkers, tv-kijkers.

En dat jij dit niet inziet maar enige schuld legt bij Balotelli geeft niet veel goeds weer. Balotelli hoeft er niet rekening mee te houden dat mensen ongecontroleerd overemotioneel zijn over een sport die we ook door honden hadden kunnen laten uitvoeren. Ze leggen echt veelste veel belang bij een mooie sport maar het is niet meer dan 22 man die achter een bal aanrent voor simpele, doch leuke entertainment.

Men die zo reageert over vertrekkende spelers of ex-mede spelers die deze feliciteren, zouden zich moeten afvragen of ze niet meer energie in anderen dingen in hun leven hadden moeten besteden.

Dan hoef je ook niet je frustraties te uiten op men, die voor jou entertainment in je blijkbaar vrij simpele leven zorgt.

Maar goed, de voetbalsport is simpel. Enkel simpele mensen kunnen er veel belang bij leggen. Dat is by the way niet erg maar val de hoofdrolspelers er niet mee lastig.

21 juli 2015 om 17:25

@slimslimpie

Wees dan zelf nou ook zo slim om te bedenken dat degenen die op zo'n manier op Balotelli reageren niet bepaald de meest weldenkende Liverpoolfans zijn en dus niet meteen lopen generaliseren. Ik ben een die-hard Red en volg ook vele medefans op twitter en werkelijk geen enkele van hen keurde deze reacties van deze 'fans' goed. Maar er zijn bij elke fangroep ook een stel geweldige sukkels en die geven we nu teveel aandacht.

Balo heeft gelijk en wenst gewoon een oud-collega succes. Het enige dat ik tegen Balo zou willen zeggen is dat hij misschien zelf ook maar eens moet gaan beseffen dat hij zijn criticasters het zwijgen zou op kunnen leggen door te scoren. Dat ene doelpunt tegen Tottenham is wel wat mager voor een zelfbenoemde topspits, niet waar?

21 juli 2015 om 17:52

Savano. Blijf voortaan ven de computer af!
Helemaal om je laatste sneer. Klein kind.
City staat nergen hoger aangeschreven dan City het kleine kind uit Manchester.

21 juli 2015 om 18:16

Helemaal eens met Larsoboy.

Ik vind het juist sterk van Balotelli dat hij dit openlijk doet, en niet via een sms. Dat laatste is ook leuk, maar op twitter is het een veel sterkere steunbetuiging dan via een sms die niemand ziet.

Voetballers die naar een andere club gaan zijn geen verraders, en de nepsupporters die dat allemaal wel schreeuwen moeten gewoon eens een keer naar hun eigen leven gaan kijken. Als je het zo belangrijk gaat vinden dat je spelers gaat aanvallen omdat ze een transfer maken, dan kom je gewoon wat tekort.

21 juli 2015 om 18:19

Larso

How how, ik verdedig toch nergens die lfc fans op twitter? Leuk betoog maar leg me geen woorden in de mond wil je. Ik geef enkel maar aan dat Balo hier weer niet ver nadenkt, hij had kunnen weten dat hij hiermee op enkele gefrustreerde fans hun tenen ging staan, das al wat ik zeg. Die fans hun reacties zijn ook gewoon schandalig, maar dat had ik er misschien bij moeten vertellen als ik reacties zoals de uwe had willen vermijden.

21 juli 2015 om 19:22

larsoboy

De zogenaamde fans die Balotelli allerlei verwensingen naar het hoofd slingeren die missen ook een paar hersencellen maar je kan best rekening houden met de fans van de club waar je voor speelt.

Het gaat naar mijn mening vooral om de zin "het beste antwoord dat je kon geven". Dat lijkt me nou niet echt handig en zelfs de grootste idioot kan op zijn vingers natellen dat dit hem op kritiek komt te staan.

Jij zegt dat Bolatelli ver boven het niveau zit van deze mensen, voetbal kijkers, tv-kijkers. Daar kan je gelijk in hebben want ik ken hem niet persoonlijk maar die indruk heb ik niet gekregen. Als ik de verhalen moet geloven die over hem worden geschreven is dat niveau redelijk gelijkwaardig als de gasten die hem allerlei verwensingen naar het hoofd slingeren.

21 juli 2015 om 19:33

@alexdelpiero

Ik begrijp volledig wat je bedoeld aangaande de fans maar hij hoeft hier geen rekening mee te houden en er rekening mee houden maakt hem niet meer snugger of minder. Het blijven de fans die niet rationeel nadenken en dat is hun probleem en niet iets voor Balotelli om mee rekening te houden. Ze zijn niet de empatie politie, dat bewijzen ze zelf eens te meer.

Ik weet dat je niet de fans in bescherming neemt maar je neemt ook Balotelli niet in bescherming wat wel dient te gebeuren als je logisch nadenkt. Dat kan jij, dat heb ik hier gezien.

@kaasie

Verhalen worden geschreven om te verkopen. De media lult veelal enorm veel meer dan dat ze de waarheid spreken. Iemand als Balotelli, een makkelijke target, zal dus gebruikt worden omwille entertainment.

Denk je bijvoorbeeld echt dat hij dartpijltjes naar jonge clubgenoten kan gooien zonder opgepakt te worden? Dat soort verhalen worden er dus verteld.

Daarbij is het ook het beste antwoord naar ondankbare mensen. Volgens hen is dit alleen voor spelers wegggelegd maar het zal veelal juist omgedraait moeten zijn.

Men zal het hier alleen niet mee eens zijn.

21 juli 2015 om 19:56

Wie zegt dat sterling bij Liverpool moest blijven je loopt jouw mening te verkondigen als een feit maar niemand weet wat de toekomst zal brengen wat ik wel zeker weet is dat hij met man c meer kans op prijzen heeft dan met Liverpool

22 juli 2015 om 08:13

@ alexdelpiero
Als Balotelli een goede vriend wil feliciteren, dan mag hij dat zeker doen. Hij hoeft echt geen rekening te houden met een aantal domme neanderthalers die hun haatgevoelens niet kunnen controleren. Nee sorry maar jouw opmerking slaat nergens op. Mario heeft niks verkeerds gedaan.

22 juli 2015 om 11:25

Matthaus

Ik zeg nergens dat Balo iets verkeerd heeft gedaan, dat maak jij er blijkbaar van. Hij had echter twee keer kunnen nadenken voor hij deze tweet verzond omdat hij wel kon snappen dat hij bij sommige slecht ging vallen. En ja hij mag dat, maar een ietwat intelligenter individu doet dat, in de huidige situatie, via sms of belt.

22 juli 2015 om 18:47

Larsoboy

Je hoeft echt niet de wijsneus uit te hangen en mij te vertellen dat men verhalen schrijft om te verkopen, de tijd dat een sportkrant echt een sportkrant was heb ik nog meegemaakt maar dat is al heel lang geleden.

Laat ik het anders omschrijven, dan snap je het misschien wel. Al zou er maar een fractie waar zijn wat ze over hem schrijven dan nog ontstijgt hij het niveau van de twitteraars die hem allerlei dingen verwensen niet. Daarmee zeg ik niet dat hij een foute knul is maar hij komt niet bijster snugger over en daarmee is de bewuste tweet een heel goed voorbeeld van.

21 juli 2015 om 16:44

Zwakke fans van Liverpool. Als Balotelli een vriend van hem feliciteert wat is daar mis mee?

21 juli 2015 om 16:48

Dat had toch ook via een privé bericht gekund? Mario wist van te voren ook wel dat het onderwerp Sterling erg gevoelig ligt.

21 juli 2015 om 16:55

Wat hebben ze eraan om daarop te reageren? Ze kunnen er gewoon niet tegen dat Sterling beter uit is in Manchester.

21 juli 2015 om 17:02

Ze kunnen er niet tegen de manier waarop sterling is vertrokken en is dit dus niet slim van balotelli op twitter te zetten

21 juli 2015 om 17:29

Hij wilt gewoon prijzen pakken en met Liverpool kan dat niet. Balotelli doet niks verkeerd.

21 juli 2015 om 18:53

Gast, je snapt toch ook dat een wat slimmer persoon niet was overkomen? Want die gebruiken hun brein en denken na. Balotelli doet altijd maar wat, moet dan ook altijd weer beschermd worden door mensen als jij, wat alles al zegt.

21 juli 2015 om 19:12

Hij heeft het zeker wel door, maar heeft waarschijnlijk schijt.

22 juli 2015 om 00:06

Dikke onzin! Dan kunnen die spelers net zo goed SM uitschakelen! Hij wilt gewoon een vriend een hart onder de riem steken, niks mis mee! Als hij op stap gaat met Sterling en hij post een foto van hun twee, dan is hij zeker ook dom bezig? Dat jij dit op Balotelli wilt afschuiven zegt iets over jouw niveau

22 juli 2015 om 00:38

Over beide kanten valt natuurlijk wat te zeggen. Maar zoals het nu is met de social media etc. Moet je in mijn ogen beter weten. Natuurlijk zou je normaal gesproken zoiets moeten kunnen plaatsen, maar voetballers liggen nu eenmaal onder een vergrootglas hier moet je gewoon rekening me houden.

22 juli 2015 om 11:09

Hij mag gewoon zeggen wat hij wil. En als hij een vriend feliciteert en de fans kunnen er niet tegen dan zijn het waardeloze fans.

22 juli 2015 om 11:10

En gelukkig denkt de meerderheid er hetzelfde over.

Hersensel.......... sorry, maar dat kon ik echt niet laten.

Tja, Balo zegt domme dingen. Het is bijna geen nieuws meer. Blijft vreemd dat mensen nog steeds roepen dat het de schuld van de media is.

21 juli 2015 om 16:48

Balo zegt niets verkeerds hier. Hij steekt zijn vriend gewoon een hard onder de riem.

21 juli 2015 om 16:57

Het is niet per sé verkeerd. Het is gewoon extreem onhandig. Hij kiest met deze tweet de kant van iemand die volgens de gehele achterban wordt gezien als verrader. Dat gekoppeld aan het feit dat hij werkelijk niets presteert bij Liverpool maken het er wel erg moeilijk op voor hem.

21 juli 2015 om 17:21

Zoals Migi zegt, het is inderdaad niet echt verkeerd, het is wel gewoon oerstom, hij zal zelf wel weten dat hij al geen fans favorite is.

21 juli 2015 om 17:21

@migi

Ligt het niet eerder aan de voetbalkijkers dat ze niet door hun eigen overemotionele gedrag kunnen prikken en kunnen beseffen dat het ten eerste onzinnig is om zoveel belang aan voetbal te geven en ten tweede voetballers niet in deze bel leven en gewoon vrienden van elkaar zijn ondanks de een vertrekt, voor de rivaliserde club speelt etc.

De kijkers zijn de enigen die vooral zulke (kinderachtige) sympathieën erop nahouden. Men dient naar zichzelf te kijken aangaande deze kwestie.

Balotelli doet niks fout, hij feliciteert een oud-collega. Een ieder die dit anders ziet legt teveel belang in voetbal.

21 juli 2015 om 18:53

Tja, voetbal is bijzaak, maar in de realiteit is het veel meer dan alleen maar een spelletje. Een waardeoordeel daarover is in dit geval bijzaak. Balotelli haalt zich onnodig de woede van de supporters op zijn dak. Dat had hij kunnen weten. Of dat terecht is, laat ik in het midden.

Dat voetbal niet heel belangrijk is, vind ik sowieso een beetje een zwak argument. Dan kunnen we alle discussies over voetbal wel stoppen, want er hebben ergens mensen honger.

21 juli 2015 om 19:41

@migi

Ben Ik het mee eens maar Balotelli hoeft hier geen rekening mee te houden en dat moeten we ook niet van hem.of welke speler dan ook verwachten. Dat hij dit had kunnen weten, wist hij waarschijnlijk zelf ook maar hij heeft hier terecht lak aan. Vooral aangezien Liverpool en velen anderen enkel slechts over Balotelli te melden hebben puur omdat de man niet presteerd zoals men van hem.verwacht. Dit is precies dus het schrijnende punt waar ik het over heb. Fans denken op basis van niet rationele gedachtens alles te kunnen beslissen over spelers en hoe ze zich dienen te gedragen. Dat is niet realistisch.

En ja voetbal is niet belangerijk. We kunnen over voetbal discussiëren maar spelers uitschelden omdat we het ergens niet mee eens zijn?

Als we dat bij alles in het leven zouden doen, bij normale mensen, zou dit dan geaccepteerd zijn? Een ober verrot schelden omdat hij niet op de juiste manier opdiend?

21 juli 2015 om 22:26

Ik ben het ook wel met je eens, maar Balotelli is miljonair bij gratie van de fans. Dus wat respect opbrengen is naar mijn mening dan niet teveel gevraagd.

21 juli 2015 om 21:48

Waar zegt Balotelli in zijn tweet domme dingen?

Balo.. Zucht. Twitter zou hem ontnomen moeten worden, deze jongen moet dringend tegen zichzelf beschermd worden. Gigantisch talent maar het gaat zoals we allemaal wel dachten inmiddels, van Milan naar een zoekend Liverpool, en binnekort naar Sampdoria ofzoiets, en daar zal hij vroeg of laat ruzie krijgen waardoor hij aan omzwervingen begint bij kleine Italiaanse clubs en competities zoals die van Rusland, de Emiraten (met alle respect) Etc etc. Hopeloos.

21 juli 2015 om 17:09

Gigantisch talent? Die stempel is hij al lang en al lang kwijt. Bij City was het leuk, bij Italie is het één keer leuk geweest en voor de rest heeft die helemaal niks laten zien.

21 juli 2015 om 17:26

Hij was een gigantisch talent, ja. In mijn ogen kon die de beste spits ter wereld worden. Wat had hij niet? Sterk, snel, technisch sterk, mist zelden tot nooit penalties, wendbaar, een uitstekend schot, een redelijk goeie 'mindere' voet...

Edit: dat hij die stempel al lang kwijt is, betwist ik uiteraard niet, dat is gewoon zo.

21 juli 2015 om 18:16

Ik zal het zo zeggen, hij herbergt nog steeds een gigantisch potentieel, hij is nog steeds maar 24. Dat hij de stempel talent kwijt is weet ik zelf ook, maar hij kan er nog steeds wat van maken, maar ja... Die knop omzetten e, het is ze niet allemaal gegeven.

21 juli 2015 om 18:30

Ja het klopt idd wel, maar als je al 3 jaar je carriere aan 't vergooien bent.. Tja, dan weet ik niet hoe goed je kunt zijn. Zo zie je maar weer hoe enorm belangrijk mentaliteit is.

21 juli 2015 om 18:32

Ja klopt wel idd. In mijn ogen is het wel zowat afgelopen met z'n carriere. Hij heeft door die mentaliteit z'n carriere eigenlijk al zowat vergooid, want een nieuwe kans bij een grote club gaat hij niet snel meer krijgen. Ik kan ook moeilijk zeggen hoe goed hij is of kan zijn, aangezien ik de laatste 3 jaar alleen maar een luie kinderachtige en enorm domme jongen heb gezien.

Mentaliteit is enorm belangrijk, dat blijkt ook wel weer.

21 juli 2015 om 18:33

Gooner4

Ja klopt helemaal, mentaliteit is zo belangrijk, alleen op talent lukt het niet. Balo heeft jammer genoeg niet de juiste mentaliteit.

21 juli 2015 om 18:39

En jammer genoeg komen er, naar mijn inziens, steeds meer van zo'n types met een waardeloze mentaliteit.

21 juli 2015 om 18:58

Ja je ziet ze vaker en vaker, maar ze kunnen tegenwoordig al bakken met geld verdienen voor ze eigenlijk bewezen hebben top te zijn, ik kan me voorstellen dat vele van die mannen al iets hebben van; of ik nu alles eruit probeer te halen of niet, geld als slijk verdien ik toch." En dan ga je daar ook naar trainen, presteren en leven naast het voetbal. Ze halen er gewoon niet alles meer uit omdat dat niet langer nodig is om je financieel onafhankelijk te voetballen, ik vrees ook dat de beweegredenen om profvoetballer te worden veranderd zijn, er zullen er vast nog zijn die het doen omdat ze ergens op hoog niveau willen tonen wat ze kunnen, maar bij velen zal het ook al puur om het financiële plaatje draaien. Op dat vlak moet ik zeggen dat ik Ronaldo enorm bewonder, omwille van zijn capaciteiten om die levenstijl, die volledig in het teken van zijn profcarrière staat, vol te houden. Ondanks dat hij alles al bereikt heeft wat een voetballer kan bereiken.

21 juli 2015 om 19:53

Geld is idd de grootste factor die daarin mee speelt. Ik kan het ze ook niet echt kwalijk nemen eigenlijk. kan wel gaan zeggen dat ik het anders zou doen en altijd voor het sportieve aspect zou kiezen, maar als je je in die situatie bevind is het toch een heel ander verhaal.
Het zullen er steeds meer worden ben ik bang en zoals jij al aangeeft, het profvoetballer worden is idd veranderd. Ronaldo is daarom ook een geweldig voorbeeld. Hopen dat hij wat vaker wordt gevolgd..

21 juli 2015 om 17:19

Ik zie hem wel naar Turkije trekken, lijkt me echt iets voor hem.
Zoals je hierboven zegt, ik snap ook gewoon niet waarom hij hem geen sms stuurt. In principe doet hij niet echt veel verkeerd, die paar "fans" zijn eikels, maar zelfs een idioot als Balotelli moet toch weten dat sommige fans Sterling als een verrader zien en ze dan steunbetuigingen ook als een soort verraad zien. Zeker van een impopulaire speler als hij.

21 juli 2015 om 18:31

Helemaal mee eens, tegenwoordig moet ook alles via sociale media, ik zou niet willen dat 75 procent van mijn leven en prive op die sites staat, zeker niet als profvoetballer, die kunnen die extra media toch best missen denk ik dan. Verder vind ik een sms of telefoontje zelfs veel persoonlijker, maar ik las laatst ergens dat in deze oh zo sociale wereld de jeugd van nu bang is om te bellen omdat ze dat niet meer gewoon zijn... Dan denk ik bij mezelf waar gaan we naartoe, we worden hoe langer hoe meer digitaal sociaal en in het echt asociaal. Maar goed ik dwaal af haha.

Balo is niet heel slim geweest, wat is er nieuw? En die enkele lfc fans zijn geen maatstaf voor de hele groep lfc fans, vind dit gewoon dom van beide kanten.

21 juli 2015 om 18:33

Je dwaalt een beetje af, maar het klopt helemaal haha.

21 juli 2015 om 18:34

Haha sorry bij deze

@gooner4

21 juli 2015 om 21:53

Zucht... Twitter moet hem ontnomen worden? Omdat? Omdat domme lieden , die zichzelf Liverpool fans noemen, domme dingen tweeten?
Van Milan, waar hij goed presteerde, naar Liverpool, is niet een abc'tje voor een slechte carrière.

Als Liverpool hem laat gaan, is dat een domme zet. Volgens mij gaat hij zijn talent zeker nog gaan waarmaken. En ik ben Liverpool fan. Vind het net als Balotelli , doodzonde dat Sterling weg is gegaan. Maar kan hem dat niet kwalijk nemen,,ook al hoop ik dat Liverpool boven City eindigt..

22 juli 2015 om 18:59

Stua

Dat was bij manier van spreken, daarmee bedoel ik niet dat ze hem van twitter moeten houden, iedereen heeft daar namelijk recht op, maar dat ze die jongen dringend moeten gaan begeleiden in zulke dingen.

22 juli 2015 om 23:56

Alexdelpiero
Begeleiden? Juist niet. Er is totaal niks mis met die tweet.
Een stelletje honden neemt er aanstoot aan, dus moet je maar brave voorgekauwde teksten gaan tweeten?
Ik vind het beter , dat mensen gewoon hun mening geven. Hun eigen mening.
Ik ben het dus totaal niet eens met je. Ik vind dat Balotelli hier niks verkeerd heeft gedaan.

Volgens mij is hij de enigte voetballer die zoeen domme actie kan maken..

Waarom is een tweet van een nietszeggende liverpoolsupporter blijkbaar belangrijk genoeg om als titel gebruikt worden.

Lijkt me ook niet handig om als Balotelli zijnde je hierover uit te laten, in de wetenschap dat de transfer nogal gevoelig ligt bij de LFC-fans. Ik denk persoonlijk dat Liverpool beter af is zonder Sterling, ook zonder Mario trouwens

Off-topic: Er zit geen hersensel in dat hoofd? Zei de desbetreffende fan dat of is dit weer een fout van VZ?

Hersensel? Volgens mij heeft degene die dit artikel heeft geschreven geen hersencel.

Ik hoop echt dat Balotelli koppig is en ze allemaal op hun plek zet op hun manier. Internet helden die niks bereiken in hun leven zetten een grote mond tegen iemand die miljoenen verdient en zeker het talent heeft om de beste spits ter wereld te worden.

Vroeg of laat zal het hem lukken. Nog steeds heb ik vertrouwen in die jongen.

Zegt anders ook genoeg over deze beperkte fans van liverpool

Als Balotelli een beetje brains had gehad, dan wist hij dat dit zou gebeuren. Als Sterling zo een ''goede'' vriend van je is dan feliciteer je hem via een whatsappje of smsje, inplv zo via de social media.

Je weet op wat voor manier Sterling Liverpool verlaten heeft, het weigeren van het tekenen van een vernieuwde contract, nog meer geld willen en je vertrekt dusdanig forceren. Dit allemaal terwijl hij zwaar overschat is, 1 goed jaar gehad heeft en het nog maar moet blijken of hij dit kan vasthouden (wat ik overigens niet denk). Om dan je steun aan hem te betuigen is gewoon not a smart move van Balotelli. En de opmerking van ''sterling heeft alles gegeven voor de club'' is ook totale onzin. Het is eerder andersom, Liverpool heeft alles voor Sterling gedaan en nadat hij 1 goed seizoen had hem wilde belonen voelde meneer zich gelijk Messi/ronaldo door naast zijn schoenen te gaan lopen. Nogal respectloos.

Ik denk sowieso dat Balotelli zijn tijd wel is gekomen bij Liverpool en bij welke club dan ook. Zie hem niet meer gaan presteren, wat die trouwens ook maar heel beperkt gedaan heeft in zijn carrière.

Is gewoon dom van Balotelli, maar ja dat zijn we wel gewend. Gewoon lekker laten, want hij doet zo toch geen vlieg kwaad.

Snap die supporters trouwens ook niet. Dat gezeik over geldwolf.. Wat een onzin.

21 juli 2015 om 17:27

Nee, Balotteli staat ver maar dan ook ver boven het niveau van deze mensen. Ben jij by the way hoog academicus van de Mensa organisatie dat jij bepaald wie dom is en wie niet?

Er is bijna geen graadmeter vast te pakken op wat dom is. Als je een aap, een olifant en een tijger de opdracht geeft om een boom in the klimmen, is de olifant dan de minst ontwikkelde van de 3?

21 juli 2015 om 17:40

Larsoboy, dit is voetbalzone.nl, niet filosofiezone.nl.

Balotelli had gewoon moéten weten dat elke club ter wereld wel een paar van dit soort "fans" heeft, en had zijn steun gewoon niet via social media moeten betuigen.

En Balotelli is dus wel de man die o.a. vuurpijlen afstak in zijn badkamer, waarna de brandweer moest komen blussen. De man die dartspijltjes gooit naar een stel jeugdspelers, levensgevaarlijk. Als dat niet dom is, weet ik het niet meer.
De man die verschillende minuten nodig heeft om een trainingshesje aan te trekken

21 juli 2015 om 18:38

.... Ik zeg dat het dom is van Balotelli. Waar zie jij staan: Ik vind Balotelli dom en hij staat onder het niveau van deze mensen?

Balotelli heeft gewoon veel domme dingen gedaan en enorm veel dingen zonder fatsoenlijk na te denken. Ik vind dat je dan wel de conclusie mag trekken dat het niet de slimste persoon is, ook al deed ik dat niet eens.

Wat een onzin vergelijking trouwens.

21 juli 2015 om 19:58

@belgunner

Maar waarom gebruikt men dan zovaak termen als 'voetbalfilosofie'? Nu ben ik in de war. Naar mijn idee gaat dit gewoon over voetbal, de omgang van fans en spelers met elkaar. Als de materie teveel wordt dan reageer je niet op me, in plaats van een half zacht sarcastische op de man gespeeld reactie.

Wie ben jij om te beslissen wat Balotelli 'had moeten doen'? Wie zijn zij om te beslissen wat Balotelli had moeten doen? Wie zijn jullie eigenlijk?

Was je daarbij dat Balotelli dat deed? Volgens mij is tegenwoordig het grootste deel wat media eruitkakt niet op feiten gebaseerd maar op sensatie. Als jij denkr dat Balotelli met dartpijltjes naar jeugdspelers oftewel kids kan gooien zonder opgepakt te worden, dan vraag ik me af tot hoeverre jij nadenkt. Weet je bijvoorbeeld wat dom inhoudt, dus ook wat intellect inhoudt?

Lijkt me niet, anders noem je mensen niet dom. Vergeleken de slimste persoon op aarde is meer dan 99 van de mensen op aarde dom. Wat is dom dus? Relatief en dus enkel wat men zelf als dom ervaart. Ik zal je in ieder geval melden, iets minder dan 100 op aarde is dom. Onze arrogantie om onszelf slim te noemen en anderen dom.geeft dat al aan.

@gooner4

'is gewoon dom van Balotteli, maar ja dat zijn we van hem gewend.' Ik vind niks doms aan de actie van Balotelli.

Dus omdat de media zo'n 6x iets gezegd heeft over Balotelli(gezegd, geen feiten, gezegd) kan je jij over de basia van zijn elke seconde in ons bestaan op aarde beslissen of jou intellect of die van mij hoger is dan die van hem? Dat is gebaseerd op niks natuurlijk.

Denk je dat als hij iets hoog intellectueels uitvoert, dat de media dat vermeldt? Balotelli is bijvoorbeeld enorm geïnteresseerd in de grootste denkers die op aarde hebben geleefd en leest zich constant hierover in. Hij is ook enorm geïnteresseert in klassieke muziek, iets wat aantoonbaar wordt gelinked aan de hoger intellectuelen.

Het pestventje in de klas is een probleem voor het oog. De knul wilt niet leren alleen maar op zijn stoel balanceren. Hij is afgeleidt tot men begrijpt dat zijn interesse tot een zwaard reikt en een uitgestrekt veld voor zijn strijd.

Dit gaat over een knul waarvan niemand iets verwachtte tot hij met zijn pen een blaadje mocht gebruiken voor poëzie, in plaats van andere vakken waar hij zich niet op kon concentreren omdat zijn hoofd vol zat met scenes, met woorden. Hij werd een van de grootste schrijvers aller tijden.

Intellect gaat enorm breed en is niet te meten over het feit dat men gemiddeld goed is over alles.

Mijn vergelijking is hiermee dus ook uitgelegd. Noem het geen onzin als je het niet begrijpt.

Die vergelijking is bedacht door de grootste denker en wetenschapper aller tijden, Nikola Tesla.

21 juli 2015 om 22:43

Hmm, het is dus verkeerd als Belgunner een "half zacht sarcastische op de man gespeeld reactie" plaatst, maar Larsoboy mag Belgunner dan weer wel kleineren.
"hij is begonnen, meester".

Nee, sorry, hier doe ik niet aan mee.

22 juli 2015 om 00:25

@belgunner

Serieus joh. Volgens mij heb ik nergens gekleineerd en ben ik enkel sarcastisch geweest bij de 'serieus joh' hierboven. Ik geef geen steken onder water.

Het lijkt me eerder dat je niet wilt reageren en dus meer belang hecht aa de minst belangerijke zin die ik in mijn kleine betoog heb opgeschreven, juist het enige kleine stukje wat niet over het onderwerp ging waar je me voor aam sprak en nu besloot niet meer te reageren.

In ieder geval ik heb het recht gezet door duidelijk te maken dat het geen stoot onder de gordel was en ik nog altijd wacht op je reactie aangaande de stof die belang had.

Ik vraag me hoe je daarover denkt. Dit is geen strijd dus ik hoef ook niet te winnen, enkel converseren.

Forza balloteli !!! You gotta love him

Wat is de toegevoegde waarde van dit artikel? Een stel idioten die Balotelli uitschelden....

Als ik Balotelli was zou ik morgen al vertrekken en zou ik hopen dat Sterling een doelpunt maakt tegen Liverpool.

Toch grappig dat de leiding binnen Liverpool ooit in hem getuind is, kan niet anders zeggen.

22 juli 2015 om 00:59

Hij wordt ook niet goed gebruikt, ligt niet alleen aan hem.

22 juli 2015 om 08:03

Suarez had er anders weinig problemen mee geloof ik

Soortgelijk dom niveau Balottelli en de supporters. Echter begrijp ik de reacties van de supporters wel.

Een artikel over mensen die Balotelli belachelijk willen maken op Twitter. Interessant nieuws.

Snap niet wat er mis mee is, hij wenst hem alleen succes, zo hoort dat.

Het is beter dat Mario vertekt bij Liverpool maar niet alleen bij Liverool maar gewoon voorgoed uit Engeland. Hij kan het beste voor een andere competitie gaan. Misschien dat ze hem in Duitsland wel gaan respecteren. Misschien iets voor Bremen, HSV, Stuttgart of zo... Of misschien toch gewoon naar Sampdoria gaan. Maar zeker niet langer in Engeland blijven.

Ik snap werkelijk waar niet dat we tegenwoordig al nieuwsitems wijden aan het gescheld van een stel boerenkinkels op internet.

21 juli 2015 om 20:04

inderdaad, nieuwswaarde van niets dit. Geef dit soort artikelen dan een twittervlaggetje zodat ik deze onzin niet hoef aan te klikken.

Vind dat Bolatelli nog heel netjes antwoord, denk dat ik iets anders had gereageerd. Jammer dat zulke mensen dat wel achter hun computer durven te zeggen maar face-to-face niets zeggen en hard weg rennen..

Opvallend dat fans tegenwoordig in de nieuwsberichten verschijnen. Lekker belangrijk

vind wat balotelli zegt helemaal niet erg, wel een beetje ongepast maarja hij zegt het tegen een vriend.. toch snap ok die fans van Liverpool niet, toen balotelli binnen kwam was hy een top 5 wereldspits nu scoort hij maar 1x in een x-aantal wedstrijden en is het niks meer..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren