Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als wij willen dat hij gaat, wie houdt ons dan tegen?’

Laatste update:

Mino Raiola is de zaakwaarnemer van Paul Pogba en heeft met de Franse middenvelder goud in handen. Pogba won in het verleden al eens de Golden Boy-trofee en wordt door velen gezien als een toekomstig Ballon d’Or-winnaar. Raiola moet bijna wekelijks iets zeggen over zijn beroemde cliënt, maar dat vindt hij niet erg. Hij denkt zelf dat het een kwestie van tijd is, voordat Pogba terechtkomt bij een grotere club dan Juventus.

/

Pogba is het laatste jaar in verband gebracht met Manchester United, Manchester City, Paris Saint-Germain en Real Madrid. Raiola weet dat Juventus de middenvelder niet eeuwig in Turijn zal kunnen houden. “Als ze Pogba niet verkopen, hebben ze geen geld om een team te bouwen dat de Champions League kan winnen. Houden ze hem bij de club, dan zullen ze goede spelers moeten kopen en om Paul heen een kampioenselftal bouwen. Maar als ze hem niet verkopen, dan is daar geen geld voor”, rekent Raiola uit.

“Eigenlijk moet je het zo zien: Pogba vertrekt sowieso, ongeacht wat Juventus met het geld doet. Toen de club Zinédine Zidane verkocht, betekende dat een nieuwe cyclus in de historie. Hoe lang Pogba nog blijft, is niet bekend. Iedereen houdt de kaarten tegen de borst, laten we zien wie er uiteindelijk bereid is te gokken. Paris Saint-Germain lijkt me de meest natuurlijke volgende stap. Als wij willen dat hij daarheen gaat, wie houdt ons dan tegen?”, aldus Raiola.

/

“Maar of dat een troef is om nu uit te spelen, weet ik niet. Bijtekenen bij Juventus was eenvoudig, dat had ik Paul ook niet laten doen als het een probleem was voor de club of Paul zwakker zou maken. Ik wil dat de mensen die in hem geloven hem ook maximaal betalen. Als Paul weggaat, doet hij dat voor de absolute wereldtop. Gebeurt het niet dit jaar, dan gebeurt het wel volgend jaar”, voorspelt de Nederlands-Italiaanse spelersmakelaar gedurfd.

Raiola weet dat Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti al herhaaldelijk heeft gezegd, dat hij Pogba op dit moment niet hoeft te hebben. “Hoe meer ze in Madrid zeggen dat ze hem niet willen, hoe meer ik ervan geniet. Zo zijn ze daar nu eenmaal”, reageert Raiola in la Gazzetta dello Sport. “Vandaag zeggen ze dat ze niet geïnteresseerd zijn, morgen draagt hij hun shirt met de kroon erop. Pogba is de enige ster die in de zomer beschikbaar is. De prijs kan boven de honderd miljoen euro uitkomen. Als je Cristiano Ronaldo, Lionel Messi of Zlatan Ibrahimovic niet kunt halen, blijft hij alleen over.”

Verlaat Paul Pogba Juventus in de zomer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik de enige die vindt dat een stap naar PSG nou geen spectaculaire stap vooruit is, als het er al een is? Ik zou hem persoonlijk veel liever in Engeland zien.

29 januari 2015 om 12:32

Hij zal dan wel dubbel zo veel gaan verdienen , dus snap wel dat hij daar heen gaat

29 januari 2015 om 12:42

Dat zal wel ja, maar als dat je drijfveer is op je 21e zou ik dat niet sterk vinden. Tenzij je nu echt weinig zou verdienen, maar dat is niet het geval.

29 januari 2015 om 12:54

Ja maar hij komt ook uit een plaatsje dicht bij parijs, zn vrienden en familie wonen daar en het is boven al vertrouwd aangezien het frans is

29 januari 2015 om 12:57

Ik vind hem bij Juventus juist prima, nee inderdaad heb t gevoel dat PSG niet de goede bestemming zal zijn voor hem.
Maar waar in Engeland, er zijn al zoveel sterren bij de grote clubs.. Manchester United zal hem goed doen maar daar gaat hij toch niet heen, of Arsenal. Bij Barcelona zou hij top passen denk ik

29 januari 2015 om 13:48

inderdaad, het zal hoofdzakelijk om de knaken gaan maar ook het land Frankrijk waar hij vandaan komt

vind het wel weer heel irritant hoe de arrogante raiola dit weer brengt, helaas werkt het tegenwoordig wel allemaal zo...

er zou echt iets moeten veranderen, helaas gebeurt dit toch niet want degene die hier over gaan worden alleen maar beter van de belachelijke transfersommen e.d.

het voetbal gaat er sportief in ieder geval aan kapot, maar dat komt op de 2de plaats

29 januari 2015 om 14:41

@jeremyvisser,

Naar City als vervanger van Toure lijkt mij helemaal geen slechte zet.

29 januari 2015 om 15:41

Maar Touré is helemaal niet minder dan Pogba.. Misschien beide opstellen maar daarachter een pure breker. Dan heb je daarvoor wel 2 van de meest complete centrale middenvelders van de wereld lopen.. En Silva dan hangend op rechts. Misschien Aguero links en Bony spits in.

29 januari 2015 om 16:10

Maar toure is ondertussen wel alweer 31 volgens mij

29 januari 2015 om 12:33

Neen ik volg je mening. Komt erbij dat PSG dit seizoen zwakker is dan de vorige jaren.

29 januari 2015 om 12:35

Ik vind zelf dat PSG bij de top 5 van Europa hoort. Waar de teams uit de serie A alleen maar verder wegzakken zal PSG alleen maar sterker worden. Het is naar mijn idee dus wel degelijk een stap hogerop.

29 januari 2015 om 12:41

Barca, bayern, real, man city, chelsea, atletico, man utd. Dan ergens psg ofzo, gelijk met shaktar

29 januari 2015 om 12:47

Ik zou barca, bayern, real en chelsea hoger schatten. Op nummer 5 zal PSG staan op mijn lijstje.

29 januari 2015 om 13:00

City ManU en Atletico schat ik niet per se hoger in. Bayern Barca en Real wel. En waarschijnlijk Chelsea ook. Daarna Psg. Nadeel is dat de franse comp nou niet echt super is. Van Juve naar Psg is qua naam geen vooruitgang. Juve heeft wel allure van absolute topclub en Psg nog niet. Financieel zal Juve niet met Psg kunnen concureren. Bovendien is Pogba fransoos. Fantastisch talent. Zal wel Real worden die kopen om het kopen en kunne dan weer shirtjes verkopen.

29 januari 2015 om 14:39

Man Utd is misschien op dit moment niet beter, maar als je aan dat team een Pogba en Hummels / Godin kan toevoegen en eventueel nog Danilo en in een 433 / 4231 / 442 systeem gaat spelen in plaats van 352, stijgt United ver boven het niveau van Juventus uit met spelers als Di Maria, Rooney, De Gea, Mata, Pogba en Hummels. Een nieuwe, jonge spits kan ook geen kwaad overigens. Gewoon een Lacazette bijvoorbeeld. Rooney kan ook in de spits en dan Mata op '10'. Er is bij United zoveel mogelijk, dat ze zich makkelijk moeten kunnen meten met Real, Bayern, Barca en Chelsea. Ze zijn jarenlang de grootste en meest waardevolle club geweest, dus dat gaat echt niet zomaar verloren.

29 januari 2015 om 18:47

alleen heeft Manu die spelers nu niet. met Pogba en Hummels Danilo en een jonge goede spits erbij wordt Ajax op zijn sloffen kampioen. wat een onzin vertel je. Natuurlijk is Manu een grotere club da Psg maar niet per se beter op dit moment.

29 januari 2015 om 12:37

Dat zou ik ook niet snappen. Net als dat ik niet snapte waarom Zlatan erheen ging. Het zal om de centen gaan schat ik in. Qua niveau in de competitie valt er weinig eer aan te behalen tav Italie. Sinds de fair play regel kunnen veel teams hem ook niet zomaar winnen halen. Man UTD en Real Madrid zullen dan overblijven. Man UTD zal hem harder nodig hebben en zou de ultieme middenvelder zijn die ze missen.

29 januari 2015 om 12:48

PSG heeft het vooralsnog niet makkelijk in Frankrijk, ze worden niet zomaar kampioen. In het eerste jaar werd Montpellier het nog. Het niveau in de competitie is vrij hoog, en ploegen als Lyon, Marseille, Saint-Ettiene en As Monaco maken het PSG niet makkelijk.

Tuurlijk spelen de centen een rol, maar het niveau van de competitie is in mijn ogen niet lager dan de Italiaanse.

29 januari 2015 om 12:50

Ik doel daar niet op. De Franse competitie is momenteel hartstikke spannend. Maar ik doel op het niveau. Het niveau in Spanje en Engeland is toch velen malen hoger.

Het is niet lager dan de Italiaanse, ik schat de Franse nog wel wat hoger in, maar het is niet het hoogste en op zijn leeftijd moet je dat wel najagen lijkt mij.

29 januari 2015 om 13:08

Buiten de top 5 van spanje is het niveau van de spaanse competitie ook niet aan te gluren hoor.
Met engeland ben ik het wel met je eens.

29 januari 2015 om 13:23

Vind je dat? Je ziet vaak verrassende uitslagen er tussen. Dat Real en Barcelona veel wedstrijden met grote cijfers wint heeft niet te maken met de zwakte van de andere, maar met de klasse van hun 2. Zo zouden zij ook in Engeland makkelijke uitslagen kunnen neerzetten.

29 januari 2015 om 13:30

Fcda,

Wat een grap haha. Ik geef toe dat de grote clubs in Spanje beter zijn dan die van Engeland(alhoewel ik Chelsea wel beter vind dan Barcelona maar dat ter zijde). De kleine clubs zijn echter in Engeland wel beter dan die van Spanje. In Engeland kan elk club zomaar van een ander club verliezen, hoe groot/klein de verschillen ook zijn. In Spanje daarintegen is het gewoon normaal dat Barcelona van Elche 2 keer met 6-0 gaat winnen bijvoorbeeld. Dat ligt echt wel aan de zwakte van de kleine clubs in Spanje.

29 januari 2015 om 13:34

@kwartduitser

Weer zo iemand die gewoon meepraat met de meute. Waar is je eigen mening? Ik heb namelijk een vermoeden dat je geen Spaanse competitie kijkt.

Als je de wedstrijden buiten de top-5 kijkt, zie je vaak nog leukere wedstrijden dan wanneer Barca of Real tegen Elche speelt.

De teams buiten de top-5 spelen spelen tegen elkaar namelijk heel open en aanvallend voetbal.
Iets wat in Engeland veel minder gebeurd, omdat men liever een punt pakt dan geen.
Dan krijg je dus ook vaker gelijke spelen of wedstrijden zonder doelpunten dan in Spanje.

29 januari 2015 om 13:35

Vanwaar dan de prestaties van de Spaanse clubs in de Europa league? Hoe verklaar je dat bij de laatste 4 in de Uefa CUP 3 Spaanse ploegen zijn als zij niet zo sterk zijn? De top in Spanje is niet alleen maar Real, Barcelona en Atletico maar er zijn zat clubs dat ook gewoon genoeg andere dat goed presteren. Jje ziet dat Cordoba ook gewoon bijna tegen Real stunt.

Gat tussen de nummer 12 en 20 is maar 6 punten. Dat zegt toch wel wat.

29 januari 2015 om 13:36

therosepetal

Fcda heeft hierin gewoon gelijk hoor. In Engeland kan iedereen van iedereen winnen. Mijns inziens is dit juist de zwakte van de 'topclubs' en niet de sterkte van de competitie.

Dat Barcelona en Real makkelijk van de onderste ploegen winnen, heeft met de sterkte van deze 2 clubs te maken.

Edit:
Zie onderstaande stand van de competities gebasseerd op landencoëfficiënt:

1. Spanje (primera Division)
2. Engeland (premier League)
3. Duitsland (bundesliga)
4. Italië (serie A)
5. Portugal (primeira Liga)

Dat zou nooit mogelijk zijn als er maar 2 clubs in de competitie goed zijn, zeker niet omdat er volgens menigeen veel meer topclubs in Engeland rond voetballen..

29 januari 2015 om 13:43

Fcda,

Je begrijpt wel dat ik met ''kleine teams'' bedoel de teams in het rechterrijtje? Die normaal gesproken dus geen Europa League spelen? Sowieso moet ik er ook bij zeggen dat de Engelse clubs de Europa League niet serieus nemen, wat gewoon dom is in mijn ogen want dat is ook gewoon een belangrijke prijs. Maar goed, daar zijn de Spaanse clubs gewoon slimmer in.

29 januari 2015 om 13:44

Isco24,

Ook voor jou geldt, ik heb het over de kleine clubs die niet Europees spelen. De clubs waar het normaal is voor Real Madrid of Barcelona om met grote cijfers van te winnen. Dan zijn we het oneens daarover, want ik vind dat dat juist de sterkte van de competitie maakt dat iedereen van elkaar kan winnen en niet de zwakte van de topclubs.

29 januari 2015 om 13:58

Dan moet ik je helaas teleur stellen..

Want dit seizoen staan zelfs Real Sociedad en Athletic de Bilbao in het rechterrijtje.
De competitie en de teams worden steeds sterker. Waarom dat niet erkend wordt door anderen, is mij een raadsel. Maar blijkbaar kijkt men graag in het verleden.

Maar Engelse clubs nemen de Europa League niet serieus.. Dus eigenlijk is de Europa League geen graadmeter voor de sterkte van de teams. Dat is wel heel makkelijk denk je niet?

"nee, het EK is voor ons niet belangrijk.. We wachten wel op het Wk" - Als je het op een internationaal podium niet kunt/wilt laten zien, ben je in mijn ogen sowieso geen topclub.
Je doet je fans dan te kort.

29 januari 2015 om 14:05

Ook daarin sla je de plank wel mis. Gepromoveerd dit seizoen waren Cordoba via play-offs Eibar en Deportivo. Die 3 ploegen staan er toch niet heel slecht voor. Er zijn geen ploegen waarvan je vooraf zegt, die degradeert.

Welke ploeg is er volgens jou dan echt zo gigantisch slecht dat niet in de Primera Division thuis hoort? En wat is er dan zo anders dan met de lager geplaatste clubs in Engeland? Alsof Leicester en Hull daar imponeren tegen de grote clubs?

29 januari 2015 om 14:13

@fcda, Leichester heeft van Manchester United met 5-3 gewonnen. Tegen Arsenal hebben ze 1-1 ervan gemaakt en konden ze zelfs in de slotfase bijna winnen. Hull City stond met 2-0 voor tegen Arsenal en uiteindelijk werd het 2-2. Maar ze hebben het Arsenal dus zeker wel moeilijk gemaakt.

@isco24, Everton speelt dit seizoen ook Europa League maar zij staan ook in het rechterrijtje. Bilbao die vorig jaar 4e is geëindigd in la liga vind ik het al helemaal bizar maargoed. Everton en Tottenham Hotspurs kunnen het veel beter doen in de Europa League, ja, maar dat komt ook omdat ze het minder serieus nemen. En daarin zeg ik juist dat de Spaanse clubs het veel beter aanpakken want Sevilla heeft al 2 x op rij de Europa League gewonnen. Maar nogmaals, ik heb het over de Kleine clubs. Die onderaan in de league staan en waar het dus normaal is voor Barcelona/real Madrid om met grote cijfers van te winnen. Tuurlijk komt dat voor een deel door hoe sterk de topclubs in Spanje zijn, maar ook hoe zwak de kleine clubs wel niet zijn. Chelsea heeft bijvoorbeeld dit seizoen met 5-0 gewonnen van Swansea City, maar dat is dan ook meteen iets wat niet vaak voorkomt in de PL omdat de kleine clubs daar ook veel tegenstand werken. Als je dan zegt dat dat komt omdat de topclubs in Engeland zwakker zijn, dan is het ook raar dat Chelsea in de CL wel weer met grote cijfers van Schalke 04 bijvoorbeeld wint terwijl zij weer elk jaar hoog met de CL meedoen en hoog eindigen in de Bundes Liga.

29 januari 2015 om 14:24

Ik doelde eigenlijk op Qpr, maar Leicester doet het inderdaad goed tegen top ploegen. Neemt niet weg dat er bijna geen verschil zit tussen de Spaanse en Engelse competitie. Er zitten af en toe hoge uitslagen tussen, maar een half jaar later kan het ineens 1-1 of zelfs een nederlaag worden.

29 januari 2015 om 12:38

Het is misschien niet spectaculeer maar PSG is zeker een stap voorwaarts. Dit seizoen zijn ze dan qua beleid een beetje idioot bezig maar PSG is een team dat van Barca bayern en real op een goedendag kan winnen, iets wat niet over juve gezegd kan worden.

Ook is PSG de grootste club van het vaderland van Pogba dus de opstelsom is snel gemaakt. Nu naar Psg. Paar jaartjes daar en dan naar Real op z'n 25ste.

Sirigu
Aurier
Silva
Luiz
Digne/maxwel
Verratti
Matuidi
Pogba
Lucas Maura
Ibra
Schurrle
29 januari 2015 om 12:47

Ik heb nog maar weinig wedstrijden van PSG gezien waarin ik echt onder de indruk van ze was hoor. Kan me eigenlijk alleen een tweeluik met Barca herinneren dat ze best goed waren en een keer een thuiswedstrijd tegen Chelsea dat het redelijk goed was. Ik geloof eigenlijk helemaal niet zo in dat team. Tegen Ajax waren ze ook verschrikkelijk, Ajax was 2x absoluut niet minder. Heel veel individuele klasse, maar ze lopen allemaal geen meter te veel en al helemaal geen meters voor elkaar.

29 januari 2015 om 12:57

Dan moet je wat vaker PSG gaan kijken want ze spelen echt heel veel anders dan dat ze tegen ajax speelde.

29 januari 2015 om 13:05

Ik geloof je meteen. Ik had ook willen typen dat ik ze niet vaak zie spelen, maar dat ben ik zo te zien vergeten. Maar als we hier toch een kenner hebben, hoe komt het dat het dit jaar minder loopt?

29 januari 2015 om 13:57

Ik heb het in een andere post al uitgelefd. PSG heeft verkeerd ingekocht. Ze hadden een snelle wendbare Centrale aanvaller moeten kopen die om Ibra heen speelt a la Griezmann. Doordat Lavezzi niet altijd consistent is en en ibra en cavani dezelfde type statische spelers zijn is er geen diepgang of dynamiek in het spel van psg.

PSG had griezmann en schurlle moeten kopen en een stand in voor ibra a la berbatov

Sirigu
Aurier
Silva
Luiz
MAxwell
Lucas
Matuidi
Verrati
Schurrle
Griezmann
Ibra
29 januari 2015 om 14:52

het is moeilijk aan te geven waarom ze een slecht seizoen draaien, Zlatans blessure speelde een rol, Lyon, lom, asse etc. zijn beter geworden dan vorig jaar, ook zijn ze vaak te naief met de instelling van "dit winnen we toch wel even" wat vies blijkt tegen te vallen. De spelers zeggen vaak in interviews dat er niks is veranderd kijkend op vorig seizoen maar dat ze gewoon te veel foutjes maken.

Op dit moment hebben ze 4 keer achterelkaar gewonnen en staan ze nu gedeeltelijk 2e, ook staan ze in de round of 16 van de Champions League en de Franse beker, in de coupe de la Ligue staan ze in de halve finale. Kortom ze zijn nog volop in de race voor alle 4 de prijzen dit seizoen en ik geloof dat ze nu wel de knop om hebben gezet wat je ook kan zien aan het spel wat zienbaar beter is geworden ten opzichte van de eerste seizoenshelft.

29 januari 2015 om 12:41

Hij moet zo snel mogelijk weg uit Italie. Die competitie stelt niks voor. Pogba zou het best bij Real Madrid passen , naast Kroos. Modric kan dan weg.

29 januari 2015 om 12:44

Waarom zou je in godsnaam Modric weg doen? Hoewel je dit soort dingen bij Real nooit uit kunt sluiten, is dat wel een van de domste dingen die je kunt doen.

29 januari 2015 om 12:53

Modric is ook alweer 29 he.. dus als je m nu verkoopt verdien je er nog wat aan. Dat Modric geweldig is sowieso, maar ik geef hem nog 2 jaar op topniveau. Terwijl Pogba nog 9 jaar mee kan. Het liefst zie ik Pogba bij Barca natuurlijk.

29 januari 2015 om 14:00

Hahah modric weg. Gast je spoort niet. Modric is de reden dat real zo goed was en nu zo slecht is. Als je modric wegdoet krijg je een scenario a la xabi alonso. Pogba is nog jaren ver van het niveau van modric. Leuk hoor dat hij een aka kan in het strafschopgebied of de bal in een keer stil kan leggen maar dat konden de jongens bij mij op het pleintje ook en die kwamen nooit verder dan selectie ronden bij utrecht.

In echt veldvoetbal zijn eigenschappen als overzicht, temporiseren en beslissingen belangrkijker dan aka's of omhalen en modric is keizer in deze eigenschappen

29 januari 2015 om 15:55

Dan verdien je er nog wat aan? Heeft Madrid geld nodig dan?

29 januari 2015 om 14:51

Op sportief vlak niet, financieel wel

29 januari 2015 om 15:36

Persoonlijk vind ik het middenveld de minste linie van psg. Als je dat met 2 of 3 topspelers kan versterken schat ik ze een stuk hoger in dan juve.

29 januari 2015 om 15:54

Een stap naar PSG is niet beter voor Pogba, maar wel voor Raiola natuurlijk!

Raiola overdrijft wel zeg, Hij zit echt nog niet in de top 10 van de wereld misschien niet eens in de top 20

29 januari 2015 om 12:33

ok als hij niet in de top 10 of top 20 dan wil ik jou lijstje wel zien

29 januari 2015 om 12:41

Ronaldo, Messi, ibra, iniesta, Robben, reus, muller, kroos, Ramos, di Maria, neymar, Suarez , hazard, diego Costa , neuer, Ribéry , James , yaya Touré , aguero , kompany, courtois, fabregas, alexis. Vind ik allemaal beter

29 januari 2015 om 12:44

Ik maak een lijstje met middenvelders, terwijl ik eigenlijk een lijstje zou moeten maken met alle spelers omdat Raiola zegt na messi,ronaldo en ibra maar goed

Modric, Kroos, Schweini, Xabi, javi martinez, arda, koke, iniesta, raketic, busquets, vidal, ozil, cazorla, di maria, gotze, yaya toure, silva, matic, fabregas, Gundogan, Lars bender, Ribery, robben

Dit zijn 20 spelers die op dit moment beter dan Pogba zijn. Pogba heeft de potentie om beter dan al deze spelers te worden maar mist nog concentratie, overzicht en komt te kort op beslissingen. Dit komt omdat hij jong is maar hij hoort zeker zoals Ronaldooo77 zegt nog niet bij de top 20

29 januari 2015 om 12:45

James? Nee, heeft op een prima WK na niks gepresteerd. Di Maria? Heeft op vorig jaar na ook niet zo veel gepresteerd. Voor de rest kan ik me vinden met jouw lijstje.

29 januari 2015 om 12:46

Niet op volgorde maar let op, hier zijn ze:

C.ronaldo
Messi
Robben
Neuer
Lahm
Neymar
Kroos
Costa
Bale
Ibrahimovic
Toure
Courtois
Hazard
Muller
Schweinsteiger

15 spelers die op dit moment in mijn ogen zeker beter zijn. Dit heeft zeker te maken met het feit dat ze ouder zijn en meer ervaren. Het gaat echter over dit moment.

29 januari 2015 om 12:46

En modric kan er ook wel bij

29 januari 2015 om 12:55

Di Maria niet genoeg gepresteerd ???, wat heeft pogba dan gepresteerd?? Behalve zijn golden boy award die zelfs Pato en Anderson hebben gekregen.

29 januari 2015 om 13:04

Di Maria heeft maar één goed jaar gehad, dat was vorig jaar. Toen was ie onhoudbaar. Dit jaar is het weer één groot drama met hem, hoewel heel Manu slecht speelt. Pogba maakt bijna iedere week belangrijk/ mooie doelpunten.

29 januari 2015 om 13:17

Weet niet of je united ooit kijkt maar zeker in het begin van het seizen was hij de man van united. Hierna kreeg hij een blessure en speelt nu net weer mee. Maar speelt zeker niet slecht. Tegenovergestelde juist . Maarja ieder zijn eigen mening

29 januari 2015 om 13:18

Verder speelt pogba pas net 2 jaar op topniveau. Di Maria al wel wat langer

29 januari 2015 om 13:25

Hahaha, Touré in dat rijtje, 3 jaar geleden misschien. Pogba is op dit moment beter dan hij.

29 januari 2015 om 13:31

Hoezo Toure niet? 3 jaar geleden misschien? Heb je vorig jaar dan geen voetbal gekeken? Toure had vorig jaar een geweldig seizoen en dit jaar begon hij wat minder maar hij is nu 1 van de sterkhouders weer van City en zonder hem doen ze het al gelijk wat minder.

29 januari 2015 om 14:24

Echt waar? Bender?!
Jouw lijstje is dramatisch, je hebt vleugelspelers en zelfs een verdediger erin staan.

29 januari 2015 om 14:59

@juventurin,

want verdedigers kunnen bij voorbaat niet bij de top horen?

29 januari 2015 om 15:01

Pogba is echt wel beter dan een aantal van je lijstje. idd. Modric, kroos, schweini, arda ienesta, vidal fabregas, di maria, gotze, yaya zijn beter. Robben en ribery zijn buitenspelers kan je niet echt als cm/cdm/cam rekenen.

Ik weet niet wie erger is: Raiola of Jorge Mendes? Wat zijn zaakwaarnemers toch afgrijselijk. Gezien Perez's kooplust zou Pogba zomaar volgend jaar zomer naar Real Madrid kunnen gaan, ondanks dat ze zoveel middenvelders al hebben, maar goed. Perez moet nou eenmaal elk nieuw speeltje op de markt kopen. Barcelona kan voorlopig geen spelers halen dus ik zie hem niet daar naar toe gaan, PSG zou hem eventueel wel kunnen halen maar ook zij zitten geloof ik wel ruim op het middenveld.

Als James overigens 80 miljoen heeft gekost, dan is Pogba minimaal die prijs waard.

Als dat de oneindige berichtgeving over deze jongen eindelijk eens een keer stopt, count me in. Kunnen we lekker 90 miljoen ophalen, 40 miljoen gereserveerd houden voor o.a. ons grote Continassa project en een eventuele feeder club in Portugal (belenenses) en de overige 50 miljoen herinvesteren in een meer Europa-waardige selectie.

Dat Pogba binnen anderhalf jaar weggaat moge echter duidelijk zijn. Juve (en dan met name het Serie A - aspect) heeft niet de allure om de allergrootste binnenboord te houden en bovendien gaan z'n salariseisen te groot worden.

29 januari 2015 om 13:27

Ik zou de Bruyne op pikken. Die jongen heeft alles, inclusief toekomst.

29 januari 2015 om 15:26

Juve zal inderdaad net onder de top gaan kijken, want dat is betaalbaar voor ons, vooral qua salarissen. De Bruyne en Isco lijken uit die categorie dan de meest logische aanvallende middenvelders: De Bruyne omdat die op het moment nog niet bij een absolute topploeg speelt (al doet Wolfsburg het meer dan verdienstelijk), al moet ik bij Isco zeggen dat die steeds onwaarschijnlijker wordt gezien zijn groeiende rol bij Real.

Onder die categorie moet je echter niet verder gaan kijken of in ieder geval niet te veel uitgeven. Buitenkansjes zijn altijd welkom, maar twintig miljoen voor Sneijder bijvoorbeeld is te veel. Persoonlijk zie ik altijd nog graag Clement Grenier ergens in Italië spelen, dus als die hersteld is van zijn blessure(s) en voor een prikkie op te halen is zie ik daar geen probleem in.

29 januari 2015 om 16:03

Grenier zou prima zijn, maar die is wel twee stappen minder op dit moment dan De Bruyne en Isco.

Ik begrijp wel dat Raiola hiervan geniet. Hoe hoger de verkoopprijs hoe meer commissie hij opstrijkt. De vraag is niet of het gaat gebeuren maar wanneer. Ik mag deze man ook niet omdat hij talenten in 9 van de 10 gevallen naar clubs brengt waarna je nooit meer van ze hoort maar hij heeft natuurlijk wel een paar toppers waar die goud geld aan verdient.

Toch vreemd dat clubs niets over elkaars spelers mogen zeggen, maar zaakwaarnemers op deze wijze wel ronduit kunnen spreken over andere clubs..

Overigens vind ik Pogba een heerlijke speler en hij verdiend de stap omhoog zeker, helaas zal hij waarschijnlijk niet naar Chelsea gaan, maar waar hij ook heen gaat, ik ben overtuigd dat het een succes zal worden

De stelling had moeten zijn....is Pogba wereldtop ?!?!

Als er één ploeg Pogba niet nodig heeft is het Real Madrid. Deze jongen is voor elke club te goed voor de bank, als Real hem haalt betekent dat automatisch dat Kroos/modric of Isco moet gaan banken. Ook deze 3 spelers zijn te belangrijk voor Real om ze uit de basis te halen.

Ik zou Pogba uiteraard graag bij United zien, maar gezien zijn nationaliteit lijkt me PSG de volgende stap die hij gaat maken.

29 januari 2015 om 13:00

Als modric fit is dan gaat isco wss gewoon weer banken

Wahahahaga , dus als je Ronaldo , Messi of Zlatan niet kunt halen blijft Pogba over ??? Met andere woorden s'werelds nummer 4 ?! Zeker een van de grootste talenten , maar Pogba heeft toch nog wel enkele seizoenen nodig om uberhaupt op zulk niveau te komen .

Hoe irritant het ook is, zulke uitspraken werken alleen maar in voordeel. Juve gaat dankzij Raiola bakken met geld vangen voor Pogba.

Ik verwacht alleen niet dat hij a.s. zomer zal vertrekken, maar het jaar erop. Ik heb het gevoel dat Pogba Juve persoonlijk ziet als zijn ideale plek op dit moment. Kijkt nog op naar spelers als Vidal, Pirlo, Marchisio, Tevez en kan daar nog veel van leren. Ik zie Pogba mogelijk wel vertrekken als Juve (kansloos) er uit vliegt tegen Dortmund.

Alleen is het zo dat Pogba naar de absolute top zou willen gaan. Op dit moment Bayern, Real en daar vlak onder Chelsea, Barca. En misschien kan PSG interessant zijn vanwege zijn link met Parijs/Frankrijk.
City blijft sukkelen in de CL en verder heb je geen club die hem kan betalen en op dit moment tot de top behoort.

Madrid en Bayern hebben echt geen plek voor hem. Chelsea zit al perfect met Cesc en Matic. Wellicht een dynamische 3-mans middenveld en zonder echte '10'. Barca mag geen aankopen doen. En ik betwijfel of hij naar PSG zou willen gaan.

Ik verwacht dan ook dat in zomer van 2016 vertrekt naar Real, ter vervanging van Modric die dan 31/32 is.

Kom maar op met die 70 mil! En meteen investeren in Gundogan of L. Bender.

Wat zijn die zaakwaarnemers toch verschrikkelijke mensen. Op geld beluste mensen. Rijk worden over de rug van een talent. Het is gewoon een schande. Jorge mendes kreeg 10 miljoen voor de transfer van Ronaldo.

29 januari 2015 om 13:46

Aan de andere kant zorgt hij er ook voor dat Pogba daar veel meer gaat verdienen. Pogba wordt er echt niet slechter van, al heb ik mijn twijfels bij het sportieve aspect.

Het is wel het type voetballer die je niet vaak ziet. Een middenvelder die fysiek sterk is, snel en groot. Daarbij een prachtige pass heeft, alsmede een geweldig schot en een techniek om van te smullen. Hij is zo verschrikkelijk compleet, bijna geen enkele middenvelder is zo compleet. Yaya Touré mist dan weer de techniek van zo'n hoog niveau, Xavi/iniesta/modric/götze missen het fysieke, enz.
Hij heeft alles. Alleen nog leren om de goede keuze te maken en hij is zonder twijfel de beste middenvelder in de wereld.

29 januari 2015 om 13:32

helemaal mee eens, ik zie hem over een aantal jaren als absolute wereldtopper. hoop alleen dat hij zich na een transfer door blijft ontwikkelen.

29 januari 2015 om 15:13

Xabi alonso had alles. Modric heeft ook alles en schweinstger ook.

1 februari 2015 om 13:18

Xabi Alonso heeft geen snelheid en geen fluwelen techniek. Een goede techniek, dat zeker, maar had weinig bewegingen in huis om een mannetje te passeren. Was een ander type speler.
Modric heeft bij lange na niet de fysieke kracht en snelheid die Pogba bezit. Niet eens in de buurt op dat gebied.

Edit: En ook Schweinsteiger mist/miste echt snelheid en heeft niet dezelfde techniek als Pogba, maar wederom; verschillende type spelers.

Op dit moment net onder de wereldtop, maar als hij zich zo door blijft ontwikkelen zie ik hem over een aantal jaren als een van 's werelds beste spelers. ik raad hem dan ook aan om Juve nog niet te verlaten, maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren (helaas). Hij zal wel vroegtijdig worden weggekocht door een geldschietende club zoals real of Psg.

Ik zie hier hetzelfde gebeuren als met Zidane. Met de opbrengsten van die transfer heeft Juventus Buffon, Nedved en Thuram kunnen kopen. Allemaal spelers die behoren (behoorden) tot de beste spelers van de wereld.

Met het geld van Pogba, welke ik met pijn in mijn hard weg zie gaan, kan Juve inderdaad een aantal toppers halen. In mijn ogen Cavani, Verratti en Hummels.

We zien wel wat er staat te gebeuren.

Beachelijke uitspraak natuurlijk, als 'wij' willen dat hij gaat. Raiola heeft niks te willen. Als pogba zich op zijn plek voelt moet ie lekker blijven!

En dit is waarom ik Raiola misselijk mannetje vind.
Stookt altijd het vuurtje wel weer op, zegt te werken in het belang van zijn cliënt, maar de hoofdzaak is Raiola zelf. Wij zien het heus wel hoor Raiola.

Ik hoop dit over een jaar of twee

De Gea
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Modric
Kroos
Pogba
Bale
Benzema
Ronaldo
29 januari 2015 om 15:08

Over een jaar of 2 heeft perez al 3 nieuwe onnodige top aankopen gedaan. Ik bedoel ozil di maria en hiquain werden ook geacht jaren te blijven en nu staan er toch kroos en james bij

29 januari 2015 om 15:11

Ik denk dat dit het word over een paar jaar

De GEA
Carvajal
Varane
Laporte
Rodriguez
Pogba
Lucas Silva
Reus
James
Bale
Benzema
29 januari 2015 om 17:07

Die Lucas Silva zal vaste bankzitter zijn vrees ik.

Als we nou allemaal op vz. Wat geld bij elkaar leggen kopen we die pogba gewoon. met Reus voor 25 mil. Zijn we ook weer van de geruchtEn af.

In mijn ogen zijn er maar drie clubs die groter zijn: Real, Barca en Bayern. Ik zou als ik de voorzitter van Juve was alles op alles zetten om hem te houden en de ploeg rond hem, Vidal en Tévez te bouwen. Waarom weggaan, je kan maar één keer een cultheld worden in je carrière bij een topclub en dat is bij hem duidelijk Juve geworden.

29 januari 2015 om 17:09

Of hij kan naar PSG gaan en daar een cultheld worden in zijn thuisstad en land. PSG of Madrid zou ik aanmoedigen als Juve fan, andere ploegen hebben hem niet nodig (bayern) of zijn in mijn ogen geen verbetering op sportief vlak. (financieel is een heel ander verhaal)

29 januari 2015 om 17:32

Waarom zou jij dat als Juve-fan aanmoedigen? Ik ben juist blij dat de Serie A nog deze topper heeft, misschien zijn spelers als Pogba wel het startsein om de competitie weer te versterken. Pogba bij Real, ik durf er niet aan denken. Hij zit bij Juve op z'n plaats, en als ie slim is blijft hij daar nog jaren.

29 januari 2015 om 19:56

Ik besef goed genoeg dat de Serie A niet meer de aanzien heeft die het pakweg 10 jaar geleden had. Als Pogba vertrekt (of beter gezegd wanneer hij vertekt) dan wil ik hem het liefst zien voetballen in zijn thuisstad (psg) of bij de best betalende ploeg ter wereld (rm). Als hij op één of andere manier toch besluit om bij Juve te blijven dan juich ik dat natuurlijk toe, maar di kans schat ik klein in.

Ik zie psg geen stap vooruit op juve de ligeu 1 lijkt me niet zo een sterke competitie ik zeg niet dat de serie à dat is daarom is het beter dat hij blijft of naar Engeland gaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren