Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paul Pogba krijgt kans om voetballoopbaan ‘nieuw leven’ in te blazen

Laatste update:

Paul Pogba kan, mocht het beroep tegen zijn schorsing afgewezen worden, alsnog zijn voetballoopbaan voortzetten. Het Russische Broke Boys wil de Fransman namelijk dolgraag vastleggen. Het team voetbalt in de Media Football League, een competitie waarin talloze beroemdheden uitkomen. Pogba heeft het voorstel vooralsnog 'vriendelijk afgewezen'.

Eind februari veroordeelde het Italiaanse antidopingtribunaal Pogba tot een schorsing van vier jaar. De Fransman stond sinds september al tijdelijk aan de kant, nadat hij positief was getest op het gebruik van testosteron. Dat gebeurde op 20 augustus, na het duel tussen Juventus en Udinese. Daarin kwam Pogba niet eens binnen de lijnen.

De dertigjarige middenvelder blijft zijn onschuld volhouden en heeft aangekondigd in beroep te zullen gaan. Mocht dat op niets uitlopen, willen de Broke Boys hem een uitweg bieden. Sportief directeur Artjom Chatjaturjan bevestigt aan Tuttosport dat Pogba een serieuze aanbieding heeft ontvangen.

"Het mag een grap lijken, maar we hebben hem gebeld", verklaart Chatjaturan in een statement. "Hij zit in een wanhopige situatie en heeft tijd nodig om te accepteren dat hij zo lang niet in actie kan komen." Vooralsnog heeft Pogba het aanbod echter 'vriendelijk' afgewezen, aldus de bestuurder.

De Media Football League bestaat pas sinds 2022, toen Nikolai Osipov deze besloot op te zetten. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de meest besproken sportcompetities in Rusland.

De League wordt vooral door gokbedrijven gefinancierd en heeft inmiddels zelfs toegang tot het reguliere Russische profvoetbal. In het seizoen 2022/23 werden MFL-teams Amkal en 2DROTS toegelaten tot het nationale bekertoernooi.

Mocht Pogba niet van gedachten veranderen, kan zijn carrière er wel eens op zitten. Na het verlopen van de schorsing zou de 91-voudig Frans international namelijk 34 zijn, en tevens clubloos. Juventus zou het salaris van Pogba al sinds de positieve dopingtest bevroren hebben. In principe ligt hij nog tot medio 2026 vast in Turijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Een competitie waarin talloze beroemdheden uitkomen"

@Vz: wie dan?

11 maart 2024 om 09:24

Onder anderen Henry huisman, Mickey mouse en Shakira maken hun opwachting.

11 maart 2024 om 10:38

Je beseft hopelijk wel dat de mediawereld uit meer landen bestaat dan alleen NL en USA toch?
Rusland heeft +140 miljoen inwoners. Daar zitten vast veel beroemdheden tussen die beroemder zijn dan jij ooit zult weten.

Of denk je dat Marco Borsato ook een bereomdheid is in Rusland?

11 maart 2024 om 11:06

De vraag aan VZ is dan ook om even een paar voorbeelden te noemen in plaats van alleen de term te benoemen. Ik ben ook wel benieuwd wie er daar dan allemaal voetballen ook al zijn ze volgens jouw bewoording voor ons misschien onbekend..

11 maart 2024 om 11:25

@lemessias

Schijnt dat "vandaag is rood" vooral onder de pre-Soviet generatie nogal een hit is geweest.

11 maart 2024 om 12:22



stap 1: open tabblad
stap 2: google media football league
stap 3: zie resultaten.

Zo simpel kan het zijn

Edit: de naam van de league zegt het al: Media football league. Dus veel Russische media persoonlijkheden die mee doen. Net zoals dat je hier in NL achterlijke programmas hebt met tv personalities, zal je dat daar ook hebben. Beetje raar om VZ dan te vragen wie dat dan allemaal zijn

@kali je weet zelf ook wel dat de cynisme ervan af druipt van Saksenros65 zijn reactie.

11 maart 2024 om 17:52

VZ schrijft het onduidelijk op. Het roept veel vragen op - hadden ze prima een zinnetje bij kunnen zetten met uitleg. Google als antwoord geven, betekent dat het artikel niet aan alle vragen voldoet.

Het team heet Broke Boys, aan die omschrijving voldoe ik wel. Of ik onder de noemer bekendheid hoor, valt te betwisten maar ik ga ze toch maar eens bellen.

Dat is natuurlijk wel een heel ongelukkige naam, welke rijke mediapersoonlijkheid will er nou uitkomen voor de Broke Boys? Maar goed, voor een kruiwagen aan roebels...

Zouden we ook moeten introduceren in plaats van al die talentenshows. Ik zou wel een team willen zien met De toppers, Caroline van de Plas, Paul Elstak, Rob Jetten en TiktokTammo :P . Slechter dan Vitesse zullen ze niet spelen

vast en zeker een team onder de dope en snuivers , in rusland kan dat . is ihataren niet iets voor hun ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren