Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als hij er tien meer maakt, is het enorme gat met Ajax en PSV nog niet dicht'

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk denkt dat Feyenoord met de komst van Nicolai Jörgensen een sterke zet heeft gedaan, maar de oud-spits behoudt zijn vraagtekens. De goalgetter van weleer weet niet of de Rotterdammers genoeg aanvallende kracht in huis hebben om komend seizoen wél een serieuze rol van betekenis te spelen in de titelstrijd.

/

“Stel dat Jörgensen er tien meer maakt dan Michiel Kramer vorig seizoen, dan is het enorme gat met Ajax en PSV nog steeds niet gedicht”, weet Van Hooijdonk, die in de Volkskrant ook wederom vraagtekens zet bij de werklust van Jörgensens voornaamste concurrent. “Ik heb Jörgensen alleen tegen Valencia gezien, maar in dat duel toonde hij zich positioneel en fysiek sterk, hij kan een bal vasthouden, veel arbeid leveren en scoren.”

Het liefst ziet de oud-international nog wel een speler naar De Kuip komen die de Deense spits van goede voorzetten kan voorzien. De naam van Steven Berghuis is al regelmatig gevallen in Rotterdam-Zuid. “Die kan Jörgensen bedienen en zelf scoren met die goede trap van hem. Feyenoord heeft nog meer goals nodig, is mijn inschatting.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pierre doet wel heel erg zijn best om van Hanegem over te nemen zeg. Laten we nou eerst eens gewoon lekker gaam voetballen voordat we alles en iedereen weer gaan bashen op speculaties en beelden uit een glazen bol

25 juli 2016 om 10:22

@ Luckyowl

Van Hooijdonk zegt toch juist logische dingen. Feyenoord scoorde vorig seizoen 19 en 26 doelpunten minder dan Ajax en Psv. Gemiddeld gezien nog niet eens 2 doelpunten per wedstrijd. Als ze er 20 meer in schieten per seizoen over 10-15 wedstrijden betekent dat zomaar een flink aantal extra punten.

Daarnaast basht hij niemand, hij is louter positief over de nieuwe spits. Alleen geeft hij aan dat Feyenoord (nog steeds) te weinig scorend vermogen heeft. En gezien de aantallen van vorig jaar is dat zeker geen onterechte conclusie.

25 juli 2016 om 10:29

Precies, daarnaast wordt, naar mijn inziens het verschil achterin gemaakt. Het is geen toeval dat de club met het minste aantal tegendoelpunten vaak kampioen wordt

Is ook zo. Er is nog steeds best een groot gat tussen Psv/ajax en Feyenoord. Moet echt nog zien dat Feyenoord dit jaar wél weer voor de titel gaat spelen. Dat is echt alweer een flinke tijd geleden namelijk.

25 juli 2016 om 11:12

Het gat tussen Ajax en Feyenoord is zwaar geslonken met het vertrek van De Boer en de komst van Jorgensen. Het gat met PSV blijft groot, maar Feyenoord heeft op die gekke depressie van 7 wedstrijden na helemaal niet veel punten verspeeld.

25 juli 2016 om 11:24

Je kan niet nu al zeggen dat het gat is geslonken omdat de Boer weg is, eerst afwachten hoe Bosz het doet voor je dat soort dingen zegt.

25 juli 2016 om 11:30

De Boer kon de tekortkomingen van Ajax heel goed maskeren door de verdediging zeer solide te maken. Bosz speelt altijd aanvallend, bijna naief, voetbal. Ik hoop voor Ajax dat hij er een goedlopende machine van kan maken, maar ik vrees ervoor.

25 juli 2016 om 12:12

Fey88 je praat alleen en enkel maar in aannames dat is echt te erg voor woorden. Wie weet valt PSV wel enorm tegen en wordt PEC kampioen... Wacht nou maar even af tot het seizoen halverwege is, dan weet je of fey inderdaad beter is en het gat gedicht is maar denken dat ajax ineens heeeeel slecht gaat spelen is gewoon grappig omdat je dat denk na oefenwedstrijden waarin ze VOL op bosz zijn manier MoESTEN voetballen. Liever 2-0 verliezen en wennen dan verder gaan met balletje breed. Als het voor de eggie is denk je toch niet dat Bosz koste wat kost zijn spel gaat doordrukken als ze er nog niet aan toe zijn... Echt merkwaardig al dit...

25 juli 2016 om 12:16

En al die spelers van vorig jaar die of je het wilt of niet gewoon beter zijn dan de meeste spelers van feyenoord, die vallen ineens allemaal terug denk je? Je denkt niet dat sommige straks juist een stuk sterker gaan voetballen omdat ze weer lekker vooruit mogen knallen zoals ze dat al tijdens de hele 'indoctrinatie' tijdens de jeugd doen? Ik ben er benieuwd naar iig. Daarnaast heeft fey een slechte keeper, wat zal dat dan wel niet aan verliespunten opleveren in jullie doomsday gedachtes of maakt dat allemaal niet uit omdat het feyenoord is?

25 juli 2016 om 13:59

Feyenoord heeft geen slechte keeper. Die Jones is een prima doelman en heeft een lichte blessure. Daarnaast zijn Hahn en Vermeer na de winterstop terug.
En natuurlijk praat ik in aannames. Dat is wat je doet voor een seizoen begint. Ik ga niet tot halverwege het seizoen wachten om mijn verwachtingen uit te spreken. Dan zijn het geen verwachtingen meer. Waar denk je anders dat een voetbalforum voor bedoeld is?
Ik denk dat Ajax het verdedigend een stuk zwaarder gaat krijgen dan onder De Boer. Ik vind dat De Boer er het maximale heeft uitgehaald in zijn jaren bij Ajax en vind Bosz een minder goede trainer. Daarom ga ik er vanuit dat het team minder zal functioneren onder Bosz. Het wordt leuker, mooier, maar de resultaten minder.

25 juli 2016 om 14:15

Mensen vergeten dat ookal loopt Feyenoord achter Ajax en PSV, als die dip van zeven wedstrijden er niet was, ze gewoon mee deden voor de titel afgelopen seizoen.

25 juli 2016 om 14:53

Wat ik al dacht dus: alles wat ajax of psv is wordt x30 vergroot, maar de slechte punten van fey is geen enkel probleem. Sorry maar kan je mening niet eens meer serieus nemen. Ik snap een beetje wat je bedoelt maar het is alleen maar in uiterste schreeuwen wat je doet. Het gebeurt al 20jr niet bij fey dus wacht gewoon rustig af dan zie je vanzelf wel dat het verschil toch nog wel aanwezig is

25 juli 2016 om 15:03

Je leeft zelf nogal in een wereld van aannames volgens mij. Ik gaf al aan dat PSV een stap te ver is voor Feyenoord, maar het gat met Ajax geslonken is volgens mij. Het gat in onderlinge duels is al jaren geslecht. In de afgelopen jaren was Feyenoord meestal de bovenliggende partij en eindigden de potjes meestal in een gelijkspel. Ajax heeft een tactiek gehandhaafd waar ze vooral heel stabiel speelden en ook tegen de kleintjes het verschil konden maken.
Feyenoord kon niet op een goede tacticus rekenen als De Boer. Qua spelersmateriaal zit er echter niet zoveel verschil tussen beide teams. Nu De Boer weg is denk ik dus dat het verschil kleiner wordt. Daar kun je het mee oneens zijn, en dat is helemaal prima.
Overigens zeg ik nergens dat de slechte punten van Feyenoord geen probleem zijn. Ik zei alleen dat Feyenoord helemaal geen slechte keeper heeft.
We hebben op de vleugel nog een probleem en een probleem met creativiteit op het middenveld. Daar zou ik graag gustafson zien spelen. Maar het grootste probleem zit m in de breedte van de selectie. Het middenveld is ruim bezet, maar voorin en achterin zitten er nog wel gaten in de selectie.

Dat hangt er maar net vanaf in welke wedstrijden hij die 10 extra goals maakt.

Het bedienen van de spits (wie daar ook staat) wordt denk ik inderdaad de grote uitdaging van Feyenoord. De ploeg is heel degelijk en er staat een hardwerkend blok op het middenveld maar creativiteit en handelingssnelheid ontbreken om een tegenstander stuk te spelen of te verrassen. De enige van dat drietal met voetballend vermogen is Vilhena maar die zag ik tegen Valencia vooral de opbouw verzorgen. Met Kuijt op 10 heb je misschien wel iemand die bijsluit in de 16 maar heb je ook weinig creativiteit. En Toornstra en El Ahmadi zijn nuttige voetballers maar wel doorsnee voetballers. De enige creativiteit moet dan van individuele acties van Elia komen maar dat maakt het spel van Feyenoord erg voorspelbaar.

25 juli 2016 om 10:28

Zolang hij tegen de kleintjes scoort is het prima! Hoor vaak gezegd worden dat spitsen er niet staan tegen de grote clubs! Nou word je naar mijn mening kampioen tegen de kleintjes!

Elia, zal dit jaar wel ander niveau moeten halen dan afgelopen jaar en hoelang Kuyt het nog volhoud is ook maar de vraag! Ik denk dat die dit jaar uit de basis verdwijnt, al hoop ik van niet, kan wel van zijn manier van spelen genieten!

25 juli 2016 om 11:50

Daarom zie ik liever dat Gustafson op '10' staat. Heb je veel meer dynamiek en voetballend vermogen op het middenveld. Dan nog Berghuis op rechtsbuiten staan in plaats van Toornstra. Geen idee op welke plaats Kuyt zou moeten. Je topscoorder met 19 goals op de bank zetten is ook zoiets..

28 juli 2016 om 18:15

Als die 10 goals allemaal winnende goal zijn dan heb je al 20 punten gewonnen ;-)

Tja ook een open deur toch.
Iedereen weet toch dat Feyenoord met Berghuis bezig is.
Ik hoop dat dat deze week rond komt.

Is Jorgensson de enige die kan scoren nee dat denk ik niet.
Kuyt loopt achter hem en Vilhenna pikt ook regelmatig een doelpunt mee. Dus nee je ebnt niet alleen van hem afhankelijk.

20 punten dichten werkt ook 2 kanten op.
Misschien pakt ajax wel 10 punten minder dit jaar hoef je erzelf maar 10 goed te maken.

Maar laten we maar eerste een gaan voetballen dan kunnen we zien hoever iedereen is.

25 juli 2016 om 10:27

@ Bliek

Misschien pakt Ajax er inderdaad 10 minder. Maar dat is niet voldoende aangezien ik niet zie gebeuren dat zowel Ajax als PSV er beiden 10 minder halen. De enige manier is dus dat Feyenoord er minimaal 15 extra bij halen om serieus mee te doen. Dan kan je pas gaan kijken in hoeverre de concurrentie punten verspeeld.

Het grootste manco van Feyenoord is El Ahmadi. Velen vinden hem een fantastische voetballer. Maar naar mijn idee is hij juist degene die het hele aanvalspel van Feyenoord onregelt. Een stofzuiger is hij wel maar in balbezit is hij zwaar onder de maat. Alle ballen gaan breed en terug, trekt de snelheid uit elke counter en loopt veel te veel met de bal.

Mijn opstelling zou dan ook zijn met Vilhena op de CVM positie wat ook zijn oorspronkelijke positie is. Die brengt net zoveel body mee maar veel meer voetballend vermogen. Een middenveld met Vilhena - Gustafson - Kuyt is dan voor mij ook de oplossing.

25 juli 2016 om 10:59


@D-Bergkamp, laten we eerlijk zijn.
Dat Ajax vorig jaar zoveel punten heeft gehaald was een godswonder als je naar het spel kijkt.
Laten we dat maar het de Boer effect noemen.

Onder de nieuwe trainer ga je mooier spelen maar waarschijnlijk ook meer punten verliezen.

25 juli 2016 om 11:26

Het mooier spelen waar Bosz naar streeft is wel effectief tegen de kleinere clubs, en dat zijn toch de meeste clubs in de Eredivisie als je ze vergelijkt met Ajax.

25 juli 2016 om 11:40

Ik zou niet weten waarom niet Feyenoord is zeker sterker geworden en die verliezen zeker niet nog een seizoen 7 wedstrijden achter elkaar ik zie ze zeker meedoen , daar ik Ajax ook niet al te hoog inschat want die hebben gewoonweg veel te weinig kwaliteit op het middenveld en ook geen creativiteit of er moet nog een verrassende aankoop bij komen die er echt bovenuit springt , nee ik zie PSV als de komende kampioen die hebben gewoon de meest uitgebalanceerde selectie .

25 juli 2016 om 11:44

@ Wehave

Als je over 34 wedstrijden zoveel punten pakt is het geen godswonder of een gelukje. Dat betekent dat je over 34 wedstrijden stabiel genoeg bent geweest. Ja er hebben een paar wedstrijden met gelukjes tussen gezeten. Maar ook PSV bijvoorbeeld heeft dat soort wedstrijden gehad. Over de gehele competitie win en verlies je wat.

Wanneer je zo gaat redeneren is het ook een godswonder dat PSV zoveel punten heeft gepakt. Tenslotte hebben die ook echt draken van wedstrijden gespeeld die wel gewonnen werden. Of dat Feyenoord niet nog meer punten verloren heeft.

25 juli 2016 om 13:08

D-Bergkamp

Helemaal eens met je wat betreft El Ahmadi.. de tikkies breed en vooral terug halen altijd alle vaart en dreiging uit de aanvallen van Feyenoord.

Helaas zijn we kennelijk roependen in een woestijn..

Zou overigens exact hetzelfde middenveld in gedachten hebben.

Het grote voordeel ten opzichte van voorgaande periode is dat men voor het eerst compleet is tijdens de voorbereiding en dat er geen basisspelers van vorig seizoen zijn vertrokken. Dit was in voorgaande jaren wel anders. Ieder jaar vertrokken er wel enkele sterkhouders en Feyenoord was vaak pas compleet met de selectie in eind Juli.
Alleen hopen dat van Beek niet alsnog weg gaat en Berghuis zou een welkome versterking zijn.
Dat Feyenoord verder is dan vorig seizoen wil nog niet zeggen dat ze kampioenskandidaat zijn maar je kan Feyenoord ook niet uitsluiten.

25 juli 2016 om 10:31

Hetzelfde is bij Ajax en PSV het geval! Tevens mist Feyenoord in mijn ogen de belangrijkste speler het eerste half jaar Vermeer! Kampioenkandidaat zijn ze niet, Pierre heeft zeker een punt. Maar de transfer periode is nog niet gesloten, kan nog van alles gebeuren!

25 juli 2016 om 11:13

Ajax heeft een nieuwe coach welke een geheel ander spel voor ogen heeft en de selectie heeft daar gezien de wedstrijden in de voorbereiding nog moeite mee.
Voor PSV geld het inderdaad in mindere mate. Daarom is PSV in mijn ogen ook titel kandidaat. Feyenoord en Ajax is om het even. Beide hebben kans de titel te pakken maar waarschijnlijk is het niet.

25 juli 2016 om 12:35

Ajax heeft nog twee weken (competitie) om dat eigen te maken. Dan zijn ze 4 weken verder. Dat komt echt wel goed. Ajax heeft daar ook het programma voor in het begin.

Zolang men bij Feyenoord liever een harde werker op 10 zien dan een echte voetballer, worden we nooit geen kampioen.

25 juli 2016 om 10:30

Zoals ik hierboven ook schrijf gaat dat (samen met het gemis van een goede reechtsbuiten) het grootste probleem worden voor Feyenoord. Ik denk dat ze niet heel veel wedstrijden gaan verliezen maar wel met enige regelmaat tegen een gelijkspelletje aan gaan lopen door gebrek aan creativiteit in het elftal

25 juli 2016 om 10:37

Dat heeft Ajax ook met Klaassen en daarom wordt PSV dus eenvoudig kampioen.

25 juli 2016 om 10:42

Als Ajacied zijnde moet ik je hier gelijk in geven, denk dat Schone veel gevaarlijker is op 10 dan Klaassen.
Maar dat is nu eenmaal het parade paardje uit de jeugd

25 juli 2016 om 10:49

Helemaal mee eens! Ze hadden voor dat bedrag wat ze geboden hadden gekregen, hem met een mooie strik moeten opsturen en meteen Ziyech op moeten halen! Zal voor Ajax meteen 2 stappen vooruit zijn geweest

25 juli 2016 om 12:07

Zowel ajax als feyenoord missen creativiteit en dan is dat bij feyenoord nog erger.
PSV wordt makkelijk kampioen idd.
Zou mooi zijn als beide clubs zich kunnen versterken met een creative middenvelder die goed genoeg is. Geen sinkgraven of iets dergelijks zodat het spannender word.
Zolang dit niet gebeurt zie ik ajax op gepaste afstand 2de worden en feyenoord derde.

Dus jullie willen zeggen dat Pierre hier geen gelijk heeft?
Ik vind dat Pierrie hier best een punt heeft. Feyenoord is geen slecht team, zeker niet maar ze missen wat Dammie al zegt creativiteit vooral vanuit het middenveld. Verder vind ik ook dat het verdedigend blok zich nog echt aan alle kanten moet bewijzen.
Ik heb de spits zien spelen tegen Valencia, nou dat viel mij eerlijk gezegd reuze mee.
Maar je hebt meer nodig dan een goede spits......

25 juli 2016 om 10:35

Berghuis komt, is al rond word gehuurd voor een jaar.

Hij heeft volkomen gelijk. Het gat was meer dan 20 punten als ik me niet vergis. Dat maak je niet goed met een speler uit de Deense competitie die mss iets harder werkt dan zijn concurrent maar er nog maar voor moet zorgen dat hij uberhaupt even veel scoort (kramer liep toch 1 op 2).

Ook al ben ik Ajacied, ik misgun F'noord echt het kampioenschap niet, maar ik zie geen enkele reden voor optimisme in Rotterdam. Het zal weer tussen Ajax en PSV gaan, waarbij PSV favoriet is.

Het gaat niet alleen om doelpunten Pierre. Jorgensen is meevoetballend een stuk sterker dan Kramer. Vorig seizoen speelde je wedstrijden vaak met 10 man, omdat Kramer niks deed. Het scheelt dus wel degelijk iets.

Pierre heeft natuurlijk een punt. Anderzijds is de kans natuurlijk aanwezig dat Elia een beter seizoen draait en Vilhena de lijn doortrekt van vorig jaar

25 juli 2016 om 11:30

Precies al die jonge gasten hebben weer een jaar ervaring erbij. Hoe ze het seizoen eindigde, die lijn moeten ze nu doortrekken. 15 wedstrijden ongeslagen ongeveer dacht ik.

25 juli 2016 om 14:22

En bij de concurentie is dat niet het geval want..? Feyenoord loopt 5jr achter minimaal

25 juli 2016 om 21:01

Ik praat over Feyenoord in mijn reactie. Niet over de concurrentie, dat boeit mij vrij weinig. Waar wij eindigen zien we aan het eind van het seizoen wel.

Dat ligt er net aan in welke wedstrijden hij de extra goals maakt,
Maakt hij ze allemaal in de wedstrijden die anders gelijk zouden worden , is Feyenoord gewoon Kampioen.

Niets zeggende uitspraak dit weer.

Zo logisch vind ik het niet. Want feyenoord stond met kramer in de basis vaak met 10 man te spelen. Als een speler werklust toont zoals jorgensen dan slaat het vaak over op de rest. Nu nog een goede buitenspeler aangezien ze soms door elia met 9 stonden te spelen.Dus ik zeg minimaal nog een goede buitenspeler en feyenoord wordt kampioen.

Ben het met hem eens maar ik vind het scorend vermogen gedeelte ook een enorme hype. Ik hoop dat Feyenoord gaat leunen op de verdediging. Het zou mooi zijn als wij vaak de 0 weten te houden.

Met Botteghin als rots in de branding die verdedigend goed werk levert. Karsdorp is weer een seizoen verder als rechtsback en zou verdedigend steeds stabieler moeten worden. Dit zou het seizoen van Kongolo in mijn optiek moeten worden. Dat heeft hij qua kwaliteit en potentie in zich. Ik vind dat hij niet meer kan verschuilen achter een talent zijn. Op links is het nog even afwachten maar diegene weet in ieder geval dat Elia voor zich op verdedigend gebied zelden verzaakt.

Tijdens vorig seizoen werd El Ahmadi als '6' opgesteld, dat gaat hem goed af. Hij speelde tegen Valencia geweldig. Zette op de juiste momenten druk en had veel intercepties.

25 juli 2016 om 11:20

Vond Botteghin anders tegen Anderlecht een aantal keer door het ijs zakken. Botteghin is op bijna alle vlakken sterk behalve op snelheid. Gezien Feyenoord vaak hoog staat met de verdediging blijft dit een zwak punt binnen de selectie en hoop daarom ook dat van Beek spoedig weer terugkomt.
Had Botteghin iets meer snelheid had was hij onomstreden maar dat is helaas niet het geval.
op linksback is Nelom de sterkste (er van uitgaande dat Kongolo centraal blijft staan). Echter weten we allemaal dat Nelom ook geen topper is en dat blijft ook een zwakke schakel in zijn mindere wedstrijden. Zie graag op de linksback een versterking komen maar verwacht het niet. Denk dat van Geel 100% voor Berghuis gaat en dat het dan klaar is mocht er niemand vertrekken.

25 juli 2016 om 11:26

Botteghin kan ook echt niet voetballen. Elke tegenstander laat hem lekker opbouwen. et is vaak schrijnend om te zien.

25 juli 2016 om 11:43

Ik hoop dat Woudenberg er nog in komt maar dat hij het verder zo laat staan. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat Gio Botteghin op de bank zet. Die vind ik hij veel te belangrijk. Botteghin en Van Beek centraal vind ik kwetsbaar. Allebei niet wendbaar en niet snel op de eerste meters.

Botteghin en Kongolo lijkt me veel beter. Botteghin is zoals jij al aangeeft niet snel, maar juist Kongolo kan dat corrigeren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik snelheid niet het grootste probleem vind. Het probleem aan Botteghin vind ik dat hij telkens achteruit loopt waardoor de verdedigers niet op één lijn verdedigen en het veld te groot wordt waardoor onze middenvelders het niet kunnen belopen.

Gio had eind vorig seizoen aangegeven daarmee aan de slag te gaan. Ik heb in de voorbereiding er goed opgelet en ik heb gelukkig verbetering gezien. Tegen Valencia zag ik Botteghin bij vlagen vooruit verdedigen waardoor het elftal compact bleef voetballen.

26 juli 2016 om 07:43

Dat zou een goed teken zijn. Viel me vorig seizoen ook al op dat een aantal spelers op 3 meter afstand achteruit blijven lopen zonder in te grijpen.
Veijinovic en van der Heijden hebben daar ook een handje van. Gelukkig dat dat beter gaat, het was mij nog niet opgevallen.

Hij heeft gewoon gefundeerde kritiek. Al is het niet eens negatief. Wat hij zegt klopt ook gewoon. Vorig jaar had Feyenoord te weinig scorend vermogen.

Zolang je alleen maar vanuit alle hoeken en standen de bal de pot in blijft slingeren, wordt het nooit wat. Man, als je Vilhena druk ziet zetten op de laatste man van Valencia terwijl Kuyt en Jørgensen verder terug staan, zakt de moed je weer in de schoenen. Er is geen plan, er is geen organisatie. Ik maak me op voor nog een seizoen waardeloos voetbal.

25 juli 2016 om 16:07

Heb in de wedstrijd ook gewoon el ahmadi en kuyt druk zien zetten is niet heel onlogisch dat het middenveld soms druk zet

25 juli 2016 om 17:24

Op zich is dat juist goed, mits goed georganiseerd. Het probleem zit hem in het feit dat een verdedigende middenvelder op hun laatste man staat te jagen. Er wordt dus onnodig veel afstand afgelegd. Op een gegeven moment stond Vilhena trouwens rechtsbuiten. Men moet echt (leren) vanuit de positie te gaan voetballen. Onder Dick ging dat beter, maar nu hij weg is, lijken we weer terug bij af te zijn.

Pierre heeft wel gelijk hoor. Er moet zeker nog wel een goede versterking bij komen. Zie Berghuis zeker als een versterking voor Feijenoord. Dan is het alsnog afwachten of we dichterbij Psv, en Ajax komen.

25 juli 2016 om 20:49

Denk het niet, maar zou wel een slok op 'n borrel schelen met Berghuis erbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren