Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nicolai Jörgensen staat mogelijk voor verrassende rentree in de Eredivisie

Laatste update:

Nicolai Jörgensen keert mogelijk terug in de Eredivisie. De 31-jarige spits staat in de belangstelling van Sparta Rotterdam, zo meldt 1908.nl. Jörgensen werd in de zomer van 2016 gecontracteerd door Feyenoord en speelde uiteindelijk vijf seizoenen in De Kuip.

Sparta is naar verluidt op zoek naar een vervanger voor Mario Engels, die eerder deze maand transfervrij vertrok naar de Japanse tweededivisionist Tokyo Verdy. De Kasteelheren zouden in hun zoektocht zijn uitgekomen bij Jörgensen. De 39-voudig Deens international werd in 2016 door Feyenoord gekocht van FC Kopenhagen. Hij groeide in Rotterdam direct uit tot publiekslieveling, mede door zijn grote aandeel in het kampioenschap van 2017. Dat seizoen werd de spits topscorer van de Eredivisie met 21 doelpunten.

Niet lang daarop wilde Newcastle United liefst 17 miljoen euro neertellen voor Jörgensen, maar Feyenoord sloeg het aanbod af. Uiteindelijk speelde Jörgensen 151 wedstrijden in Rotterdam, waarin hij 58 keer wist te scoren. De spits vertrok in de zomer van 2021 uiteindelijk transfervrij naar Kasimpasa. De Turken wisten echter na een half seizoen genoeg en zwaaiden Jörgensen begin dit kalenderjaar uit.

De Deen keerde afgelopen zomer bij FC Kopenhagen terug op het oude nest, maar ook dit werd geen succes. Jörgensen kreeg van de clubleiding te horen dat zijn contract niet werd verlengd. Hij speelde negen duels voor de Deense topclub en wist daarin één goal te maken. Jörgensen is sinds juni transfervrij, al liet hij zich recent wel uit over een mogelijk volgende club. “Ik sta open voor de meeste dingen. Een mogelijkheid zou een overstap naar de Amerikaanse Major League Soccer kunnen zijn. Dat heb ik altijd al gewild."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou voor Sparta toch gewoon prima zijn? Bij Feyenoord bezweek hij onder de druk en speelde hij op een gegeven moment meer tegen zichzelf dan tegen een tegenstander. Als deze jongen alles in zijn hoofd op orde heeft is dit een meer dan prima spits voor een club als Sparta.

24 december 2022 om 15:54

Ik zou er niet aan beginnen. Sinds dat topjaar bij Feyenoord keihard achteruit gegaan en heeft nu meer dan half jaar geen pot meer gespeeld. In Turkije was her verder ook niet heel goed te noemen.

Ja meteen doen echt een leuke speler die gewoon heel goed en heel matig heeft gespeeld. Maar naast sparta is dit toch een aanwinst voor alles clubs buiten de top vier.

24 december 2022 om 18:10

Nee joh, de laatste pakweg 4 jaar is het gewoon bagger. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij nu opeens weer gaat presteren

24 december 2022 om 19:53

Een speler van die kwaliteit die je op 9 of 10 kan neerzetten is voor sparta een kwaliteits injectie.

25 december 2022 om 11:34

Ok prima, dan verschillen we van mening over het niveau van die kwaliteit. Hij is overal mislukt de laatste 4 jaar. Ook bij Sparta moet je een beetje kunnen voetballen.

Verwacht niet dat hij iets gaat laten zien. Maar sparta staat er goed voor je zou er niet aan moeten denken met hem degradatie voetbal te spelen

Zou zeker mooi zijn om hem bij Sparta te mogen verwelkomen! Kan in goede vorm echt wel veel bijdragen in de aanval en anders Lauritsen scherp houden. Het lijkt mijzelf sowieso wel leuk om hem weer op de nederlandse velden te kunnen zien, geen verkeerde gast

Zal je zien dat ie uiteindelijk de beste wedstrijd uit z’n carrière speelt en verantwoordelijk is voor 1 of meerdere treffers tegen Feyenoord waardoor ze de titel mislopen.

Heeft achteraf maar 1 goed seizoen in zijn carrière gehad of niet?
Jammer dat dat precies de titel opleverde 😁

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren