Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-fans mogen zich verheugen: ‘Hij is de beste middenvelder van het land’

Laatste update:

Ajax gaat zich op de laatste dag van de transferwindow versterken met Sivert Mannsverk. De officiële bevestiging moet nog komen, maar volgens bronnen in binnen- en buitenland gaan de Amsterdammers zes miljoen euro plus bonussen betalen. De aanstaande transfer werd donderdagavond, na het uiterst teleurstellende Europa League-duel met Ludogorets (0-1 verlies), kort besproken door de analisten van Ziggo Sport.

Manssverk, die in het verleden ook in de belangstelling stond van Feyenoord, groeide in de afgelopen jaren uit tot een belangrijke schakel op het middenveld van het Molde FK. In 2022 werd hij landskampioen met zijn club, een jaar eerder won hij de Noorse beker. Mannsverk speelde tot dusver 87 officiële wedstrijden voor Molde, waarin hij goed was voor 8 doelpunten en 2 assists.

"Ik volg het voetbal in Noorwegen niet heel goed, maar wat ik hoor is dat het de beste middenvelder van het land is", aldus Youri Mulder. "Er komen een hoop goede spelers vandaan tegenwoordig. Mannsverk schijnt een hele goede te zijn. Hij speelt voor de verdediging en daar is bij Ajax wel behoefte aan, zo hebben we vandaag weer gezien. Van den Boomen voldoet ook nog niet op die plek. Daar kan Ajax wel wat gebruiken."

Het voetbal in Noorwegen is niet geheel onbekend voor Mulder. De ex van de analist van Ziggo Sport, Nina Freidher, komt uit Noorwegen en woont daar nog altijd met hun twee kinderen, Finn en Alexander. Mulder, die tijdens zijn actieve carrière uitkwam voor FC Twente en Schalke 04, is om die reden nog vaak in het land te vinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf het zonde vinden dat Slot een obsessie heeft voor Zerrouki deze jongen was goedkoper en als ik de verhalen hoor beter ook.
In tegenstelling tot de meeste feyenoorders ben ik wel een Zerrouki fan.
Maar voor het bedrag en leeftijd vond ik hem te duur en kon je beter deze jongen halen.
Zal je zien dat hij straks uitblinkt bij Ajax.
Ook een onnodige aankoop van Ajax als je Vos nog hebt.
Mislintat lijkt op de transfer van Spertsyen na geen tegenspraak te krijgen.
Naar de trainer luistert hij niet.
Hij volgt zijn eigen weg. Ik ben benieuwd.
Ik vrees Ajax wel als het gaat lopen hebben ze echt een goed elftal. Dat beter is dan PSV en Feyenoord.
Ik twijfel alleen aan de combinatie Steijn en Maduro. Ik vind Steijn een hele leuke man voor de camera.

1 september 2023 om 08:16

waarom denken mensen dat Vos een echte 6 is? Die jongen is veel meer een box to box met zijn loopvermogen en drang om continue aan te vallen.

1 september 2023 om 10:01

Waarschijnlijk omdat Vos veeeeel vaker als 6 opgesteld staat dan als 8. Dit seizoen zelfs enkel centraal achterin te vinden vooralsnog.

1 september 2023 om 11:57

Sterker nog de meeste mensen hebben hem niet zien spelen en roepen gewoon mee met de hype dat moet je nooit serieus nemen. Daarnaast maakt die een vergelijking met een speler dat al prijzen heeft gewonnen op het hoogste niveau in eigen land met een lichtgewicht eigen jeugd talent van Ajax dat kan je sowieso al niet serieus nemen.

1 september 2023 om 08:20

Volgens mij heb je een aantal interviews gemist want meerdere dingen die je zegt zijn al ontkracht.

1 september 2023 om 08:29

Manssverk is maar iets goedkoper, dus dat is wat mij betreft om het even. Verder ja, obsessie.. Zerrouki zal moeten wennen aan het hogere niveau en z'n nieuwe omgeving, maar je kan niet zeggen dat hij niet kan voetballen. Qua statistieken scoorde hij constant heel hoog en Manssverk komt ook 'maar' van de Noorse competitie, wat afwachten blijft.

1 september 2023 om 08:37

Ik denk dat vele het inzien als Aursnes zo’n traject. Als Zerrouki voor 4 mln was gehaald dan was men niet zo kritisch geweest schat ik.

We zullen het wel zien hoe hij het gaat doen bij Ajax. Ben benieuwd.

1 september 2023 om 08:49

@mgmv - Tja, zo kwamen Aursnes en Pedersen ook van de Noorse competitie (Bjorkan niet meegerekend, want die had een slechte periode gehad bij Hertha). En Mannsverk werd toen in verband gebracht met Feyenoord als vervanger van Aursnes. De Noorse competitie is wel gegroeid als je ziet hoe goed sommige jongens presteren in het buitenland. Geen idee waarom, maar als je kijkt naar Vetlesen (Brugge), Orban (Gent), Boniface (Union SG, nu Leverkusen), Aursnes, Adams (Montpellier), Sahraoui (Heerenveen), Kitalano (Sparta), etc. Allemaal spelers die het goed doen. Ik denk dat Noorwegen op dit moment Zweden heeft ingehaald qua competitie. Denemarken blijft misschien het beste van de Noord-Europese landen.

1 september 2023 om 10:16

Manssverk heeft vooral een heel hoog plafond als hij zijn potentie waarmaakt. Maar ik denk persoonlijk dat Slot zekerheid wilde met Zerrouki, gezien je ook met Wieffer iemand hebt die het pas na de winter goed ging doen en dus je geen garantie hebt dat die lijn wordt doorgezet komend jaar. Maargoed, zet je Manssverk naast Tahirovic, Sutalo, Hato, en Avila achterin, heb je wat mij betreft een prima blok (as) zodat die onvoorspelbare spelers voorin hun gang kunnen gaan.

1 september 2023 om 10:58

@mgmv

Ben er van overtuigd dat Mannsverk minder had moeten kosten voor Feyenoord dan het voor Ajax heeft gedaan. Molde is midden in het seizoen en beginnen dadelijk aan de EL-Campagne zonder een 6 met zijn kwaliteiten, dat vangen ze niet zomaar ff op. Een half jaar geleden hadden ze dit niet gehad. Besef dat dit nu de duurst verkoop is geweest na Haaland (8) aan Salzburg en Fofana (12) aan Chelsea.

4 miljoen is al ontzettend veel geld voor Molde.

1 september 2023 om 08:59

Achja we moeten het nog gaan zien. Wel ben ik Ajacied op dit moment doodsbang voor de competitie. Bij Feyenoord begint het te lopen maar PSV vind ik een erg sterk elftal hebben op de meeste punten. Ik hoop van harte dat het gaat lopen bij Ajax maar op dit moment ben ik hoe gullit dag bracht: doodsbang. Een tussenjaar is in het verleden bij veel clubs gebeurd maar toch is de spanning hier gevoeliger. Vooral met een Feyenoord vader

1 september 2023 om 09:10

Bij Feyenoord begint het te lopen? Hoop dat je niet de wedstrijd tegen die KKD ploeg bedoelt. Doe niet zo bang en hemel anderen niet zo op die de 2 eerste wedstrijden gelijk heeft gespeeld. Andersom doen ze dit ook nooit

1 september 2023 om 09:48

Wij hebben gewonnen van Almere he..
Als we zondag overtuigend winnen heb ik er meer vertrouwen in.
Maar in mijn mening is PSV nu absoluut het meest ver in hun ontwikkeling.

1 september 2023 om 09:32

Als ajax Zerrouki had gehaald en wij Mannsverk was ik er niet per se geruster op geweest. Slot durft Zerrouki ook op de bank te zetten, dus een obsessie is het niet hoor.

1 september 2023 om 10:38

PSV en Feijenoord zijn een behoorlijk stuk verder dan Ajax. Daarbij, twee Nederlandse toptrainers aan boord. En wij moeten het doen met Schreuder 2.0. En met een selectie waar de winnaarsmentaliteit zo’n beetje is uitgebeiteld. Je denkt toch niet dat je met spelers als Rensch, Wijndal, Taylor, Bergwijn en Brobbey opeens van laat maar waaien naar door roeien en ruiten gaat? En dat is je halve elftal. Nee, de ogen moeten snel eerst open gaan in Amsterdam, anders wordt ook dit een verloren seizoen.

1 september 2023 om 10:53

Ik ben er niet super gerust op, maar jij hebt wel een monopolie op zwartgalligheid en negativiteit. Komende zondag zal het elftal er heel anders uit gaan zien. En nee, verwacht niet dat het direct alles zal oplossen, zo'n nieuw team heeft tijd nodig. Maar het zal en moet echt een stuk beter gaan dan jij verwacht.

1 september 2023 om 11:00

Taylor, Rensch en Wijndal. Die staan zondag waarschijnlijk niet eens aan de aftrap. Plus we hebben Ajax met al haar aankopen nog niet in actie gezien, beetje voorbarig dus.

1 september 2023 om 13:31

Dat klopt wel van dat monopolie. Daarvoor ben ik ingehuurd;-))) Al zie ik echt geen topseizoen in aantocht. En jammer genoeg krijg ik wel meestal gelijk met mijn aannames. Dus laten we hopen dat ik het dit keer flink mis heb!

Hoezo mogen Ajax-fans zich verheugen? Als Almada zou komen dan misschien. Gezien het aankoopbelei (en dat vd concurrentie) zou een betere titel zijn geweest: Ajax-fans moeten (ook dit jaar) bibberen oid…

1 september 2023 om 08:17

Dat was toch helemaal geen beter titel geweest? Het gaat daar niet eens over 😅

1 september 2023 om 08:19

Eeehm er staat dat wij Ajax-fans ons moeten verheugen op de komst van ene mannsverk, daar verheug ik mij niet echt op jij wel?

1 september 2023 om 08:20

Heb die hele gozer nog nooit zien spelen. Maar waarom zou de titel moeten zijn dat we moeten bibberen omdat deze speler komt?

1 september 2023 om 08:24

Ik zou mij wel verheugen als ik jou was Mr. Boity. Deze jongen kan echt goed voetballen en kost maar 6 miljoen. Uitstekende deal om verheugd over te zijn dus.

1 september 2023 om 08:26

Bekijk eens wat beelden van die gast en bijvoorbeeld van almada op youtube. Natuurlijk zegt dat niet alles maar tegelijkertijd wel… Als je zo’n simpele voetballer niet eens door je jeugdopleiding kan voortbrengen… Gelukkig waren er gisteren 5 aankopen nog niet bij dus dat geeft wel enige hoop maar ik vermoed dat het net zo’n jaar als het vorige gaat worden… of erger

1 september 2023 om 08:29

Almada is een 10 en dit is een voetballende 6. Hele andere middenvelders met ieder hun eigen kwaliteiten. Heb deze jongen gevolgd sinds Fwyenoord belangstelling heeft getoond en ik baal verschrikkelijk dat ze niet doorgepakt hebben.

1 september 2023 om 08:29

Almada kost 26 miljoen. Ik had Almada ook graag gezien, dat zou een sensatie zijn in de eredivisie, maar blijkbaar werd hij te duur geacht.

Ik maak me vooralsnog weinig zorgen. Gisteren was slecht, heel erg slecht. Maar ik bekijk het positief. Hopelijk het einde in de basis van brandhout and Taylor, Wijndal en Rensch, al vrees ik voor de laatste. Wegwezen. Ga lekker bij Utrecht ballen.

1 september 2023 om 08:42

Waarom wordt zo'n Gaai dam gehaald? Als het niet lukt om Rensch uit de basis spelen dan moet je wel heel slecht zijn.. Dat hij 2x niet mag invallen zegt mij iets dat Steijn er niks in ziet, gister was namelijk het moment om Rensch na een kwartier te wisselen

1 september 2023 om 08:43

@Gluubster: waarvoor is Tahirovic gehaald dan? Komt er nog zo’n houten klaas voor op 6. Weet zeker dat er in de jeugdopleiding van Ajax, psv of feyenoord ook wel dit soort spelers rondlopen. Als je 4 van dit soort middelmatige spelers aantrekt kom je ook op een bedrag van 40 miljoen. Dan maar 1 keer een Almada denk ik dan…

1 september 2023 om 08:57

Maar beste Boity, hoe weet je dat dit middelmatige voetballers zijn? Heb je ze op de voet gevolgd?

Als Almada aan de andere kant direct zwaar geblesseerd was geraakt had je weer gehoopt dat ze op meerdere paarden hadden ingezet. Op deze manier kan je club het nooit goed doen toch?

1 september 2023 om 09:16

Ik heb meer dan 40 jaar naar hele goede en hele slechte voetballers die bij Ajax hebben gespeeld kunnen kijken. Ik heb dan ook maar 1 minuut nodig om het niveau van een aankoop in te schatten 😉

1 september 2023 om 09:36

Als je zulke kwaliteiten hebt is het zonde dat Ajax je niet in dienst heeft. Ik zou solliciteren!

Aan de andere kant, als mensen zo overtuigd zijn van hun eigen kwaliteit moet je je afvragen of dat prettig samenwerken is haha.

1 september 2023 om 08:38

Als je voor ruim 100M aan spelers koopt,en elke positie dubbel bezet hebt.
Dan mogen de verwachtingen wel hoog zijn.
Dus JA de ajaxieden mogen zich verheugen.

1 september 2023 om 09:06

Het lijkt echt alsof Almada de verlosser zelf is op dit forum, terwijl 99% nog nooit van die man had gehoord, hij bij Atlanta voetbalt, er kennelijk geen enkele topclub zich gemeld heeft (iets waarop een Akpom en Mikhautadze (spelling) bij voorbaat al op afgeschreven worden) en 26m$ + doorverkoop moet kosten. Zeg niet dat jij hem niet kende, maar ik snap de mythische status van deze speler niet zo goed.

1 september 2023 om 09:12

Sorry maar die 99% haal je echt uit je duim. Merendeel hier kijkt verder dan de Eredivisie en hij stond in Argentinie al bekend als toptalent. Er speelt letterlijk in elk land ter wereld wel een Argentijn. Dat hij bij de beste 23 zit en meegaat naar het WK zegt natuurlijk ook wel wat

1 september 2023 om 10:16

@MrBoity - Gluubster verwoordt het goed. Deze jongen mag misschien wel niet de buitencategorie 10 zijn met flair, maar een hardwerkende en balveroverende 6 die je harder nodig hebt. Op 10 had Almada natuurlijk leuk geweest, maar met Sutalo, Hato en daarvoor Mannsverk en eventueel Tahirovic als dubbele 6, staat er een goed blok.

1 september 2023 om 11:45

Ik begrijp het pessimisme van veel Ajacieden, en het zichzelf moed in praten van met name de Feyenoorders niet.

Ajax heeft een prima selectie staan zo. Verdedigend maar liefst vier spelers gehaald om daar de problemen op te lossen. Het middenveld is nu al verder dan vorig seizoen met onder anderen Tahirovic, en daar komt deze jongen nog bij.

Dan hebben we in de aanval nu Forbs, die zich binnen 10 speelronden gaat ontwikkelen tot de beste aanvaller uit de Eredivisie. Met nog Akpom en die Georgiër erbij om voor goals te zorgen wat Brobbey niet kan.

De selectie van Ajax staat er gewoon goed voor, al zou één absolute kwaliteitsimpuls als zo'n Almada inderdaad wel welkom zijn geweest.

PSV staat er ook goed voor, met name qua aanval. Maar mocht Sangare nog vertrekken zie ik daar wel een groot probleem. Daar waar Alvarez bij Ajax al bijna is vergeten.

Hoe minder gesproken over Feyenoord hoe beter. Die selectie is dramatisch en niet in balans. Met name het middenveld is gewoon slecht. Die gaan niet meedoen om de titel, en mogen blij zijn als ze niet laatste worden in de CL poule.

Vd Boomen is tot nog toe ook geen aanwinst. Heeft een prima spelhervatting, wat we goed kunnen gebruiken maar voor de rest is het nog niet veel.

1 september 2023 om 08:24

Is dat niet het risico als je te veel op statistieken scout (wat lijkt te gebeuren) ? Branco had in Frankrijk goede statistieken, echter weten we ook niet hoeveel goede er in dat team zat. Zoals Jetro Willems onlangs nog zei: ik gaf goede en slechte voorzetten, maar had het geluk dat Luuk de Jong zelfs met een slechte voorzet nog wel wat kon.
Ajax is al jaren een team met hele beperkte koppers. Hierbij waren Haller en Alvarez een uitzondering. Als je slechte koppers heb je ook minder aan een speler die het vooral van de spelhervattingen moet hebben.

1 september 2023 om 08:30

Is deze Mannsverk überhaupt voor dezelfde rol gehaald als Van den Boomen dan?

Lijkt me dat je met Mannsverk en Tahirovic op het middenveld wel erg veel dezelfde types zou hebben. Beetje hetzelfde als met Wieffer en Zerrouki bij Feyenoord krijg je dan.

1 september 2023 om 09:09

Mee eens dat het beter kan, maar mijn God wat moet het frustrerend zijn om elke bal terug te krijgen van je backs/wingers/spits omdat ze er niets mee kunnen?!

1 september 2023 om 09:46

Dat had ik gisteren dus ook en 1 moment specifiek. Een hoge bal over 5 meter op brobeast die over hem heen vliegt. Moest meteen denken aan het artikel dat hij alles te geforceers probeert te doen en dit was wel echt een voorbeeld daar van

Ik ben niet eens benieuwd meer naar nieuwe spelers. Zeker als ze van clubs als Molde koken.
Als je bij elkaar meer dan 110 miljoen uitgeeft, dan mag je best 1 of 2 spelers van naam halen. Die weten wat topvoetbal is. Nu is het maar afwachten.
Dat deze spelers totaal niet bekend waren en niet in de belangstelling hebben gestaan van grote clubs, hebben de scouts van andere clubs dan liggen slapen en is Mislingtat een genie die de kwaliteiten ziet van al deze spelers ?
Waarom hoor je niks meer over Huntelaar? Is hij uitgespeeld?
En ondanks dat vele aankopen niet speelgerechtigd waren gisteravond, waarom krijgt Concecao geen kans? Dat is toch een speler die wanneer hij de bal krijgt dat er altijd dreiging vanuit komt toch? Dat is de enige echte rechtsbuiten, en krijgt nooit een kans.
Weinig rendement? Heeft Bergwijn dan rendement?
Niemand heeft het over Concecao.
En vorig jaar was er ook zoveel kritiek op de backs, zij spelen nog steeds.

1 september 2023 om 08:30

100 miljoen*. de vraag is niet of je Conceição moet opstellen, die heeft genoeg kansen gehad en is niet goed genoeg wat mij betreft. je twijfel of je Bergwijn kansen moet blijven geven vind ik terecht. Huntelaar heeft kennelijk een andere rol, ik las eens ergens dat hij uitgeleende spelers bezoekt en dergelijke. De aankopen van Mislintat, net als alle aankopen van alle TD’s zullen daar voltreffers en missers bijzitten. Een staat van dienst als die van Overmars opbouwen wordt moeilijk, maar het is veel te vroeg om te oordelen.

1 september 2023 om 08:38

Huntelaar is verantwoordelijk voor Jong Ajax. Michel Kreek bezoekt uitgeleende spelers.

Ik dacht dat dit juist een verdedigende middenvelder was en minder een opbouwer. Ik denk dat Ajax juist daar behoefte aan heeft. Zowel Branco als Taylor voldoen niet echt op deze positie.

Vooralsnog loop ik niet warm van de aangetrokken spelers. Van Mannsverk moet ik het ook nog maar zien. Zijn stats zijn niet slecht en de verhalen zijn lovend. Maar een stap naar de top van de Eredivisie is vanuit Noorwegen wel een hele grote stap. Bij dit Ajax moet je er dan wel gelijk staan. Anders red je het niet.

Wordt interessant te zien hoe het komt te staan, maar vrees dat er lang veel geschoven gaat worden. Als de trainer meer opties krijgt, zal snel blijken of hij er kijk op heeft. Gister in het interview voor de wedstrijd bleek dat hij neigt naar eindeloos vasthouden Bergwijn, dat lijkt me alvast een misser. Forbs op rechts is geen gezicht, Wijndal, Rensch en Taylor gingen wederom door de mand. Je elftal wordt momenteel gedragen door een 17 en een 20 jarige. Dit moet snel veranderen. De grootste puzzel ligt op het middenveld, dat ziet er niet uit. Hoop dat deze Noor er verdedigend wat balans kan brengen. En je hebt Berghuis nu op twee posities nodig. Dat mag eigenlijk niet, als je net 11 spelers gehaald hebt.

1 september 2023 om 09:23

"als de trainer meer opties krijgt, zal snel blijken of hij er kijk op heeft."

Ben wel bang dat hij te lang gaat vasthouden aan bepaalde spelers.

Naast Bergwijn zal Taylor vermoed ik onbeperkt krediet hebben.

Ik zie ook dat hij Avila LCV gaat zetten en dan Hato linksback of als hij nog erger wil maken Wijndal linksback houden, want ja wie wil de beste linkerkant van NL of zelfs Europa uit elkaar halen

Hebben ze mij weer even op het verkeerde been gezet. Ik dacht dat ze bedoelde in de NL competitie, maar gaat dus om het land Noorwegen. Voor 6 miljoen lijkt het wel een koopje, want zijn naam gaat al langer rond als zijnde goede speler. Toch snap ik de aankoop nog niet echt.

Ik ben zelf niet voor Ajax maar ik moet zeggen dat puur op eerste indruk die +- 110-120 miljoen euro die uitgegeven is mij nog niet echt overtuigd. Tahirovic vind ik een leuke speler, maar toen bij aankoop van Forbs dacht ik oh shit dit wordt echt een topper, maar die valt me (op rechts) vooralsnog erg tegen ook.

1 september 2023 om 08:59

110-120? De standaard 10-20 procent overdrijving komt weer om de hoek haha! De uitgaven staan momenteel op 94mil, met Mannsverk officieel erbij wordt dat 100. Nog altijd veel natuurlijk, maar met 9 uitgaande transfers (en nog wat verhuur van Jong Ajax gasten die er een beetje tegenaan zitten) en 156 miljoen aan inkomende transfers moet je wel wat natuurlijk. Ik ben enerzijds blij dat er op veel benodigde posities (backs, 2 cv's, 2 middenvelders, extra spits, etc.) iets bij is gekomen en dat de selectie op papier althans meer in balans. Maar ja, het zijn wel veel jongens die zich nog moeten bewijzen, dus afwachten hoe alles op zijn plek valt. Vorig jaar is wel bewezen dat een handvol dure bewezen spelers (denk aan Bergwijn, Wijndal, Bassey) ophalen ook niet direct zoden aan de dijk zet namelijk.

1 september 2023 om 09:27

@feliix,

Tahirovic doet het naar mijn mening goed.

Forbs heeft nog maar amper gevoetbald, maar is met zijn snelheid zeer dreigend.
Heeft nog wat pech in de voorzetten, maar vind hem nu al zeker niet minder dat Bakayoko, die het ook van zijn snelheid moet hebben, en waar het rendement na 3 jaar psv ook nog steeds 0,0 is.

Heb hem 2x 95 minuten zien spelen tegen Gala in de play-offs CL, en ik moet zeggen dat hij nou niet de uitblinker van de ploeg was. Nu is dat als 6 natuurlijk geen probleem, maar Breivik vond ik als middenvelder beter dan Mannsverk.

Ik ben wel een beetje klaar met dat gehype van spelers. Laat het eerst maar eens zien op het veld bij de club waar ze heen gaan en dan praten we weer verder. Of zou deze jongen wel 1 keer op goal geschoten hebben gister.

Ik ken deze speler niet goed, is er iemand bekend met Manns werk?

Mij valt op dat veel Feyenoord fans deze jongen zijn gaan volgen of beelden hebben bekeken sinds Feyenoord interesse toonde en dat ze allemaal enthousiast over hem zijn en balen dat hij niet bij Feyenoord speelt. Dus dat is voor Ajax ook een goede bruikbare speler maar: je koopt een keeper en een back en een buitenspeler die alle drie niet in de basis komen en samen kosten ze 35 miljoen! Vervolgens koop je geen 10 (spertsyan) en geen broodnodige rechtsbuiten (gisteren gezien dat het serieus nodig is) waarom laat je die drie reserve aankopen niet schieten en haal je reserves uit je jeugd en koop je niet het broodnodige? Sven had veel harder tegen die Susan moeten zijn omtrent Spertsyan die idealen waarom dat niet mocht toonde ze ook niet toen Ajax tegen PSV en Feyenoord moest voetballen en die 2 clubs ook zaken met Russische clubs had gedaan had ze ook moeten zeggen : daar spelen wij niet tegen want zo spekken wij indirect ook Rusland. Vraag mij nog steeds af wat iemand zonder voetbal verstand in een RVC van Ajax doet.

1 september 2023 om 09:50

@hoogdrukzetten,

Je bent ook al iemand die nu al oordeelt ?
Forbs deed het gisteren prima, en was de gevaarlijkste man in de voorhoede van Ajax (tegenover 2 spelers die al een paar jaar bij Ajax zitten). Deze jongen gaat er 100% zeker wel komen, snelheid, behendigheid, sterk. Nu alleen nog wat meer geluk in zijn eindpass.

Keeper heeft 3 miljoen gekost, en dat heeft Ajax ook nodig, want Pasveer is ondertussen te oud.
Dan is het wel lekker om na Rullii en Gorter nog een extra keeper achter de hand te hebben.

Gaaei is ook aangegeven, dat hij even moet wennen, en dat ze hem niet voor de leeuwen willen gooien. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid komende Zondag starten tegen Fortuna.

Zondag verwacht ik (vooral na de bedroevende wedstrijd van gisteren) dat we met een compleet ander team zullen spelen.

Dan een week of 3 aan elkaar wennen, en dan mogen we rustig aan gaan oordelen.

1 september 2023 om 09:53

Ik zie Mannsverk bij jullie het middenveld gaan vromen mat Tahirovic en Berghuis. een heerlijke speler is dit. Beweegt gemakkelijk en is een echte allrounder. Groot loopvermogen en goed in het positie spel.

Ajax mag zich verheugen op de competitie,

Met dadelijk Gaaei, Sutalo, Hato en Avilla, zal onze verdediging een stuk sterker zijn, want je speelt nu eigenlijk zonder backs. Daarbij is Sutalo gewoon een grote kwaliteit impuls.

Op het middenveld kunnen we dadelijk gaan spelen met Tahirovic, Berghuis en Akpom.
Dan kunnen we voorin op de flanken de snelheid zetten (bergwijn en Forbs) en dan met Mikautadze een makkelijk scorende spits.
Je krijgt dan een elftal waar veel meer snelheid en voetbal in zit.
Beter dan dat verstoppertje spelen wat gisteren gebeurde.

dan heb je met Medic, v/d Boomen, Mannsverk, Vos, Brobbey, Godts en Concenciao nog heerlijke invallers.

De aankopen van Mislintat zijn vooral allemaal jonge jongens op Akpom en Van den Boomen na. Dat is wel een nadeel want er moest eigenlijk ook wel wat ervaring bijkomen. Dat is ook de reden waarom Blind en Tadic bijvoorbeeld een groot onderdeel waren van het succes in 18/19 en ook nog de seizoenen daarna. Ik hoop dat Mislintat weet wat hij doet maar ervaring erbij had eigenlijk ook wel gemoeten. Ook nu haal je weer een jonge jongen naar de club.



Mulder z’n ex en kinderen wonen in het buitenland? Heftig. Is dat in het belang van de kinderen…? Bijzonder. On: Hopelijk leidt dit niet tot het vertrek van Vos. Ben benieuwd of er plek is voor Misehouy (ofzoiets) nu Klaassen transfervrij (?!) vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren