Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Experiment’ bij Ajax bevalt Van ’t Schip wel: ‘Hij deed het naar behoren’

Laatste update:

John van 't Schip is geenszins tevreden na de moeizame overwinning bij PEC Zwolle zondag. Ajax gaf een 0-2 voorsprong bijna uit handen en stelde met meer geluk dan wijsheid een 1-3 zege veilig. De oefenmeester baalt dat zijn ploeg het initiatief al zo vroeg uit handen gaf. Wel kan hij na afloop ook een aantal positieve punten benoemen.

Het door blessures gehavende Ajax kwam zondag al vroeg op 0-2 voor via Kristian Hlynsson en Chuba Akpom. Daarna begonnen de Amsterdammers echter achterover te leunen.

Ajax gaf kans op kans weg en het mocht relatief laat genoemd worden toen Filip Krastev in minuut 72 de aansluitingstreffer aantekende. Akpom zorgde vlak voor tijd uiteindelijk voor de beslissing.

Van 't Schip zegt na afloop te balen dat zijn ploeg zo vroeg inzakte. "We gaven het initiatief weg", aldus de trainer tegen ESPN. "We komen goed op 0-2, met twee goede goals vanuit loopacties. Dan moet je op 0-2 komen en wordt het 1-2 en weet je dat het nog een hele spannende eindfase wordt."

Het leidde in de rust tot woede bij Van 't Schip. "Ik was in de rust wel boos, en daar is ook reden toe als je het initiatief weggeeft en de dingen niet doet die je met elkaar doorspreekt. Dat ging in de tweede helft in ieder geval wat beter, we hadden ook een paar goede momenten met Godts en Hlynsson."

Geslaagd experiment


Ook het experiment met Sivert Mannsverk pakte goed uit volgens Van 't Schip. Door de overvolle ziekenboeg begon de middenvelder tegen PEC als derde centrumverdediger. "Sivert was natuurlijk nieuw en deed het naar behoren", vond Van 't Schip, die ook de performance van Benjamin Tahirovic wilde uitlichten. "Ik vond hem met twee assists een hele belangrijke rol hebben."

Verder drukte Van 't Schip eventuele zorgen over een blessure bij Akpom de kop in. Het leek er vlak na zijn 1-3 in te schieten bij de Engelse spits, die echter 'gewoon kramp' lijkt te hebben. "Zoals het er nu naar uitziet is het niks", aldus Van 't Schip.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is die bergwijn een ongelofelijke overschatte voetballer zit werkelijk helemaal niks in

31 maart 2024 om 16:50

Ja vind ik ook 1 jaar goed toen psv op de counter speelde en hij nog snelheid had.snel verkopen desnoods met verlies.

Nou, 3 punten ingelopen op PSV. Nog zo'n 30 te gaan en we zijn kampioen.

Nu zonder cynisme, was weer heel erg matig. Nog een paar potjes en dan is dit dramatische seizoen voorbij.

Voor Ajax vervelend ook dat NEC van PSV heeft gewonnen, met de wedstrijden tegen Go ahead, Feyenoord en Twente kan het wel eens 3x nul punten worden. En dan zitten ze straks te harken in de playoffs.

31 maart 2024 om 16:42

En ook die gaan we niet winnend uit komen. Ik zie ons ook geen 5e worden. Denk dat het zomaar plek 7 zou kunnen worden dit jaar. Zeker als je met deze beleving blijft spelen.

Is van 't Schip echt nog serieus te nemen? Hij mag zijn handjes dichtknijpen dat PEC weigerde alle geboden ruimte en kansen niet benutte. Kamikaze voetbal van Ajax. En dat hij ook het experiment Mannsverk positief bestempelt, geeft al aan hoe ver deze coach zijn realiteitszin heeft verloren. Taylor als wingback was ook een succes. Nou, PEC kwam bijna met iedere aanval over rechts geen verdediger tegen. Ongelooflijk, wat een dwaallicht!

31 maart 2024 om 16:39

Precies dit. Ik kan vandaag niet eens vrolijk worden van deze overwinning. Gewoon mazzel gehad. Totaal gebrek aan inzet. Wat wel leuk is, is dat de weinigen die passie en inzet toonden (Godts, Akpom en Gaaei) belangrijk waren en het aardig deden. Tahirovic 2 assist, maar verder weer matig. Hato drama, Mannsverk totaal niet goed???Overigens word ik ook een beetje moe van Ramaj de laatste wedstrijden met z'n fratsen. Gewoon normaal doen en niet doen alsof je de grote man bent. Heeft vandaag 10+ ballen ingeleverd en 2 ballen losgelaten.We kunnen beter nu al Van 't Schip in de andere functie zetten en een andere trainer aanstellen. Zie het dan maar als een lange voorbereiding op komend seizoen. Er straalt echt niets maar dan ook niets meer af van de club die zo mooi hoort te zijn.... om te janken, zelfs bij een 1-3 winst.

Basis voor de volgende match is al bekend luisterend naar schip. Als ik Sosa was, van beroep linkerwingback, was ik na het horen van deze opstelling met Taylor, direct naar huis gegaan

31 maart 2024 om 20:54

Die jongen haalt gewoon zijn salaris op, en vindt het prima bij Ajax. Misschien na de transferzomer wel weer naar een volgend station. En zo niet, de bank bij Ajax levert gewoon geld op voor zijn bank(rekening)!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren