Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax en West Ham boeken progressie over Kudus; transfersom nog hoger

Laatste update:

Mohammed Kudus lijkt spoedig de overstap naar West Ham United te maken, zo weet the Guardian. Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldde eerder al dat the Hammers de Ghanees hadden gebombardeerd tot topprioriteit indien Lucas Paquetá naar Manchester City zou verkassen. De transfer van de Braziliaan nadert voltooiing en de clubleiding van West Ham maakt nu serieuze vorderingen met Ajax in de gesprekken over Kudus.

Tim Steidten, technisch directeur van West Ham, is naar Amsterdam gevlogen voor de transferonderhandelingen. Die gesprekken zijn goed verlopen, daar de Londenaren veel vertrouwen hebben in de komst van Kudus. West Ham is ook druk bezig met de komst van Konstantinos Mavropanos van VfB Stuttgart, terwijl ook Brennan Johnson hoog op het lijstje staat. Kudus lijkt nu echter de hoogste prioriteit te genieten.

De kwaliteitskrant schrijft dat de deal West Ham ongeveer 40 miljoen pond gaat kosten, wat neerkomt op een kleine 47 miljoen euro. In eerste instantie werd gedacht dat Kudus ongeveer 40 miljoen euro zou opleveren, maar volgens de laatste berichten is dat dus een stuk meer. Eerder op de dag berichtte the Evening Standard dat ook Chelsea de Ghanees op zijn lijstje heeft staan, nadat de transfer van Michael Olise in het water liep. The Blues lijken echter te worden afgetroefd door stadgenoot West Ham.

Kudus leek lange tijd op weg naar Brighton & Hove Albion, dat een principeakkoord had bereikt met Ajax. De rechtsbuiten annex aanvallende middenvelder is tot op heden echter nog niet tot een persoonlijk akkoord gekomen met de club van trainer Roberto De Zerbi. Dat heeft tot frustratie geleid bij Brighton, dat nu dus toeziet hoe West Ham er naar alle waarschijnlijkheid met Kudus vandoor gaat. De Ghanees zou bij the Hammers herenigd worden met Edson Álvarez, die eerder deze zomer Ajax verliet voor West Ham.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi Forbes op recht Conceicao als back up

17 augustus 2023 om 18:49

Forbes hoort op links. Zal een bergwijn zijn op rechts. Er moet gewoon een rechtsbuiten gehaald worden. Ben persoonlijk geen fan van berghuis op die plek

17 augustus 2023 om 18:51

Niet dat jij berghuis als optie ziet, maar ik zie vaak z’n naam voorbij komen.

17 augustus 2023 om 18:51

Dat gaat Ajax ook echt wel doen. Forbs is 19 en heeft nog nooit op rechts gespeeld. Het zou op zn zachtst gezegd onverstandig zijn om daarop te leunen. Hoop op een knaller, iets in de categorie Sutalo (op rechtsbuiten )

17 augustus 2023 om 18:52

Bergwijn hoort ook op links dus er moet gewoon een echte rechtsbuiten komen, we hebben vorig seizoen wel gezien dat Bergwijn op rechts geen succes is

17 augustus 2023 om 19:12

Misschien een beetje off-topic, maar ik hoorde sommige gister de naam Cole Palmer noemen en meteen ook mensen roepen onmogelijk. Gister tijdens de wedstrijd tegen Sevilla heb ik even op hem gelet, maar wat een speler! Die komt er wel en inderdaad, onmogelijk.
Het moge duidelijk zijn dat Ajax een nieuwe speler moet aantrekken voor die positie al moet ik ook meteen toegeven dat Godts het goed deed op die positie, echt is dat ook weer niet zijn natuurlijke positie

17 augustus 2023 om 19:27

Maar hoe is het met de belofte dat er ook speler/spelers met ajax verleden zouden worden gehaald. Heb ik toch echt gehoord op de open dag. Hoop wel dat er nog een komt deze transferperiode.

17 augustus 2023 om 19:53

Nico komt (hoop ik )

17 augustus 2023 om 20:22

Hoe komt men erbij dat hij nooit op rechts heeft gespeeld? Bij de Portugese jeugd elftallen speelt hij regelmatig rechts. Bij man city speelt hij voornamelijk links ja, maar die buitenspelers wisselen in de wedstrijd regelmatig van kant.

17 augustus 2023 om 21:57

Hij heeft voor Portugal maar 6 wedstrijden op rechts gespeeld, dus hij is gewoon een (klassieke)linksbuiten(meer dan 100wedstrijden, kan je gewoon opzoeken op transfermarkt) . Ik dacht ook dat hij wel op rechts zou kunnen spelen, maar als je Ajax tegen Heracles hebt gezien zag je dat hij op rechts nog steeds buitenom gaat en dan met z’n mindere rechter de voorzet geeft. In mijn ogen is hij dus gewoon echt een linksbuiten. Daarom komt men er dus bij dat hij nooit op rechts heeft gespeeld.Over Kudus: in de titel staat transfersom fors hoger, dus ik dacht Ajax gaat 60M vangen. Nu is het 47M euro’s dat is natuurlijk veel te weinig op dit moment. Je hebt je halve team al verkocht, de competitie is al begonnen, West Ham heeft geld genoeg. Toch hou ik nog steeds een beetje hoop dat Kudus volgend jaar ook gewoon in Amsterdam speelt.

17 augustus 2023 om 18:54

Forbs is een linksbuiten en lijkt niet lekker te renderen op rechtsbuiten. Zou voor Nuamah gaan dan, geweldige speler. Ziyech lijkt hem niet meer te worden met die medische keuringen waar hij steeds niet doorheen komt.

17 augustus 2023 om 19:47

Forbes speelde bij city under startend als linksbuiten maar wisselde wel regelmatig met de rechtsbuiten van positie tijdens de wedstrijden. Daar heeft hij ook rendement gehad met zijn linker.
Velen hier kijken puur naar zijn startopstelling. En het klopt dat dit vooral linksbuiten is, maar als je wat wedstrijden terug opzoekt en leest wisselde hij dus ook naar rechts.

17 augustus 2023 om 20:08

Lijkt niet lekker te renderen op basis van wat? Eens dat het een linksbuiten is, maar bij City wisselde hij ook erg veel tijdens de wedstrijd van positie

17 augustus 2023 om 22:23

Omdat je tijdens de oefenwedstrijd tegen Go Ahead zag dat hij daar zijn beste kwaliteiten veel minder kan benutten dan op links. Op rechts heb je veel minder aan zijn snelheid en heeft daar iets teveel ruimte nodig voor zijn actie. Dat merkte ik ook op in eerdere beelden bij City.

17 augustus 2023 om 18:55

Snap niet dat mensen maar met Conceicao op de proppen blijven komen. Het klopt dat hij nog niet heel vaak de kans in de basis heeft gehad, maar die jongen is simpelweg Younes 2.0.
Houdt vaak 2 mensen vast, maar zelden wordt dit gekoppeld aan rendement of een goed vervolg. Is niet voor niks weggestuurd bij Porto, die jongen komt zwaar tekort voor het niveau wat Ajax na moet streven.

17 augustus 2023 om 18:55

Chico gaat de speeltuin in en Forbes is veel minder op rechts. Hopen dat je zaterdag doorkomt en dan moet er echt een kanon bij op rechts.

17 augustus 2023 om 19:03

Chico gaat gewoon een hele goede speler worden. Hij is pas 19 of 20 niet elke speler staat er op die leeftijd maar dat zegt niks over de toekomst. Ik heb genoeg leuke dingen van chico gezien om te kunnen zien dat hij goed kan voetballen. Nu alleen nog wat rendement koppelen aan z’n acties en in beter worden in de omschakeling en het is een prima rechtsbuiten. Ajax kan het ook met Forbes proberen op rechts. Het is een links poot dus dat moet prima kunnen.

17 augustus 2023 om 19:29

Vond Forbs in die 5 minuten al lijken op een soort Antony-rol binnen het team, ontzettend snel, een-tweetjes aangaan, naar binnen komend en gevaar stichten. Ik zie dat wel zitten, helemaal omdat hij linksbenig is.

17 augustus 2023 om 19:35

Heb je hem ook gezien tegen Go Ahead in de oefenwedstrijd? Daar zag je wel duidelijk dat hij het niet gewend is op rechts en daar te weinig ruimte heeft voor zijn actie en snelheid.

17 augustus 2023 om 20:14

Nee niet gezien! Interessant, thanks voor de input.

Sowieso lijkt het me wel verstandig om een directe vervanger voor Kudus te halen overigens hoor. Conceicao ben ik sowieso niet zo weg van, leuke pingelaar maar scoren doet hij niet echt.

17 augustus 2023 om 19:09

Beiden niet doen. En de ontevreden, zeer ineffectieve Conceicao nog proberen te slijten.

17 augustus 2023 om 19:13

Als Mislintat zijn opruim werkzaamheden doorzet, volgen Conceicao en hopelijk ook Taylor nog

17 augustus 2023 om 19:28

En Wijdal niet te vergeten. Daar moeten we ook vanaf.

17 augustus 2023 om 19:33

Inderdaad Hansie Hansie, Taylor eens. Maar Conceicao mag dit seizoen nog wel de kans krijgen.

Mooie deal voor ajax en ook voor kudus. Wordt wel een enorme aderlating voor steijns selectie, ik betwijfel of dit op te vangen is

17 augustus 2023 om 18:48

Dit is niet op te vangen: 1. PSV, 2 Feyenoord, 3 AZ, 4 Twente, 5 Ajax.

17 augustus 2023 om 18:52

Kan niet wachten op mei om hierop terug te blikken. Oh die arrogante Amsterdammers en nuchtere PSV’ers en Feyenoorders altijd

17 augustus 2023 om 18:54

Ik maak ook maar een grapje, 1 PSV, 2 Ajax, 3 Feyenoord, 4 AZ, 5 Twente 😉

17 augustus 2023 om 19:01

Komop Pieter nu echt serieus. Ik zal je een handje helpen 1 Ajax vul de rest zelf maar in..

17 augustus 2023 om 19:06

Give the cup to Ajax, wordt gewoon een spannende competitie denk ik. Verwacht wel dat het tussen PSV en Ajax zal gaan dit jaar en dat Feyenoord er vlak achter zit. Denk dat wij kwalitatief sterker zijn en al meer een team vormen met een goede trainer, bij Ajax zijn er veel nieuwe spelers die moeten worden ingepast en bij Feyenoord zijn ze het nu al een beetje kwijt vooral op het middenveld. Maar goed gelukkig zijn er 3 CL plaatsen.

17 augustus 2023 om 19:50

Pieter kom op man, ben ik niet van je gewend! Je gaat wel heel hard van stapel, Feyenoord heeft 1x gelijk gespeeld en is meteen "de weg kwijt". 😅 Er zijn nog genoeg potjes te spelen voor iedere ploeg.

17 augustus 2023 om 20:39

Haha Sulejmani korreltje zout hè, ik schreef deze reacties met een lach op me gezicht. Was een voorzetje van Bocherief die niet te missen was 😉 Mja ik mag hier verder best mijn voorspelling doen toch? Overigens kom ik liever een keer ver in de CL dan dat we kampioen worden.

17 augustus 2023 om 18:50

Zulke denderende statistieken heeft hij niet eens. En is ook 7 van de 10 wedstrijden onzichtbaar. Ze gaan eerder een Tadic missen dan Kudus.

17 augustus 2023 om 18:53

@bochherief hoe zo wordt dit een aderlating?
Hij heeft soms schitterende ingevingen maar spelinzicht heeft hij totaal niet, pingelen kan je voorin doen maar niet wat hij doet achterin, verliest op gevaarlijke plekken de bal en niet te vergeten hij heeft nog nooit getraind bij de pupillen op hoe sta ik geen buitenspel.

17 augustus 2023 om 19:07

Hij brengt creativiteit, en kan een wedstrijd opbreken. Dat ga je missen

17 augustus 2023 om 19:15

Klopt maar hij bezorgd je ook gevaarlijk situaties met zijn onnodig balverlies op gevaarlijke plekken en gepingel achterin en doelrijpe kansen maar die niet doorgaan doordat hij weer buitenspel staat.

17 augustus 2023 om 19:30

Dat kan je ook behoorlijk opbreken inderdaad. Verdedigd ook niet altijd even enthousiast mee.

17 augustus 2023 om 20:00

En toch ben ik het (voor het eerst in 4 dagen) eens met Bochherief. Natuurlijk is het een aderlating als Kudus vertrekt! Echter denk ik wel dat een Kudus makkelijker is op te vangen dan een Tadic en Alvarez.

17 augustus 2023 om 20:13

Ik ben het ook deels eens maar je moet ook zijn slechte punten bekijken en dat zijn het eeuwige buitenspel staan, dat leer je bij de pupillen al, onnodig balverlies op gevaarlijke plekken.
Ja en komt bij dat ik hem niet gemotiveerd vindt, zit al met zijn hoofd bij een andere club en zo'n speler wil je niet in je team

17 augustus 2023 om 20:30

Je knoopt het wel lekker aan elkaar vast. Dat onnodig buitenspel staan was alleen toen hij als spits werd opgesteld, een plek waar hij nooit gespeeld had en niet hoorde te staan. Als rechtsbuiten helemaal niet het geval.

Hij heeft ook 1 of 2 goals veroorzaakt door gebrekkig meeverdedigen, waar. Maar het is helemaal niet zo dat dit voor hem standaard was.

Kudus was vorig jaar gewoon onze beste speler. Alleen al zijn aannames en dergelijke zijn genieten. Was ook de man die het matige middenveld aan het voetballen kreeg als hij eindelijk eens op 10 stond ipv de matige Berghuis en Klaassen. Ajax had een middenveld zonder ook maar enige creativiteit, fysiek, balans, helemaal niks. Ik denk dat je niet begrijpt dat als dat het geval is de buitenspelers bijna nooit 1 tegen 1 komen, de reden dat je 4-3-3 speelt. Bergwijn leek ook niks op die manier.

Naast Timber de enige Champions League waardige speler die we vorig seizoen in de selectie hadden. (Tadic misschien maar die werd wel gewoon steeds minder, ook geen ramp dat hij weg is. Met hem in de groep kon je het project nooit opnieuw beginnen, veel te dominant)

En jij vond het niks.. Tjah meningen verschillen. Voor mij de enige reden om afgelopen seizoen de wedstrijden van Ajax te kijken.

17 augustus 2023 om 20:32

Zoals jij zelf zegt meningen verschillen.
Genoeg van hem gezien afgelopen seizoen.

17 augustus 2023 om 21:16

Is verreweg beste man van Ajax. Ik zie liever kwaliteit op het veld dan geld op de bank

Dat is al 7 miljoen meer, maar nog geen vervanger aanstaande. Chico is te ligt, Berghuis is een 10 en Forbs moeten we nog maar zien op rechts. Hoop dat Ajax er minimaal 50 weet uit te slaan en al aan het werken is aan een inkomende rechtsbuiten

17 augustus 2023 om 18:46

Elke dag dat het langer duurt, een paar miljoen erbij. We komen aan het einde van de markt, dus vervangers worden ook duurder. Gewoon ultimatum stellen ook. En dan is het graag of niet.

17 augustus 2023 om 20:41

Zou wel top zijn als ze van dit geld nog Nuamah (rechtsbuiten) en spertsyan (10) binnenhalen. Zou van dit geld beiden moeten kunnen.

Klaassen Berghuis en Conceicao kunnen hun spullen pakken wat mij betreft. Zie Akpom nog liever op 10 achter Brobbey dan dat ik Klaassen nog een keer in de basis zie staan. Dat horen echt breedtespelers te zijn. Als zij weggaan heb je nog steeds Akpom en Taylor als back up voor wie je daar haalt. Verdienen waarschijnlijk beiden een fors loon, dat komt dan ook vrij om te besteden.

Conceicao komt er misschien nog wel en zou je uit kunnen huren, maar Forbs, Bergwijn en Godts zijn momenteel gewoon beter en zodra Kudus weg is gaat daar nog iemand bijkomen.


Bergwijn - Akpom - Nuamah
Forbs - Brobbey - Godts

Spertsyan
Akpom/Taylor/Misehouy

Vd Boomen Tahirovic
Taylor Vos

Avila Hato Sutalo Gaeei
Hato Kaplan Medic Rensch

Rulli
Gorter
Ramaj

Dan hoop ik toch wel dat er nog een echte rechtsbuiten bij gaat komen.. Bergwijn/Forbs voor links en dan Aankoop/Berghuis voor rechts

Leegverkoop. Het is een mooi bedrag voor Kudus, maar we hebben al genoeg geld opgehaald: vorig seizoen 100mE, dit seizoen 80mE. Je levert alleen maar nog meer kwaliteit in, en wat er voor terugkomt is erg pover. Dit seizoen wordt je gewoon weer derde op deze manier. Van Basten zei t prima in Rondo: ‘we zijn toch geen bank?’

17 augustus 2023 om 18:57

Je hebt niets aan een ongemotiveerde speler zoals Kudus. Ja hij is goed. Maar ook een speler met enorme oogkleppen.

17 augustus 2023 om 20:03

Jero, dat zagen we tegen Heracles. Duidelijk dat Kudus weg wil maar volgens mij laat hij eenmaal op het veld gewoon zijn voeten spreken

17 augustus 2023 om 18:58

Wacht nou ff af totdat de selectie definitief is en we een paar wds op pad zijn. Tis tnt ook veel puinruimen geweest. Kudus weg? Jammer. Tadic weg? Idem maar is niet onoverkomelijk. Belangrijke is dat er een frisse hongerige selectie staat waar je mee vooruit kunt. En MvB mijn idool moet helemaal niet over geld beginnen… Die smeet het over de balk zeg. Ajax moet voorzichtig zijn. De zaakjes goed op orde hebben. Ben helemaal niet bang voor de concurrentie. Die is echt niet zoveel beter. Al willen veel waaronder “ gerespecteerde “ media ons dat graag willen doen geloven

17 augustus 2023 om 19:07

Hoezo puinruimen? Vorig jaar 100mE winst gemaakt met transfers, deze transferperiode 80mE. Grootverdieners Tadic en Blind weg.We doen te dramatisch over 1 jaar CL mislopen (40mE). Competitie is al begonnen en voorlopig moeten we het doen met de transfervrije vd Boomen als aankoop in de basis. Zorg gewoon dat je drie (subtoppers) aantrekt van circa 20mE in elke linie.De concurrentie is niet veel beter wellicht, maar met het geld dat er beschikbaar is zou onze selectie veel beter moeten zijn.

17 augustus 2023 om 19:16

Jij smijt met bedragen alsof het niets is… Ajax heeft vorig jaar helemaal geen 100 miljoen verdient, en ook dit jaar is het geen 80 miljoen.

17 augustus 2023 om 19:19

Wellicht houdt Transfermarkt geen rekening met zaakwaarnemer fees oid, maar dit zijn wel de net bedragen volgens Transfermarkt. Wat zijn de bedragen dan?

17 augustus 2023 om 19:35

Ajax heeft vorig seizoen voor 216 miljoen verkocht en voor 113 miljoen aangekocht. Is toch 100 verdient dan?
En dit seizoen voor 42 aangekocht en voor 113 verkocht. Rond de 72 miljoen. Dus de bedragen die hij noemt kloppen wel aardig hoor.

17 augustus 2023 om 20:14

Wat vind jij van Bassey Daramy Sanchez verkopen? Puinruimen van mislukte aankopen toch? Regeer Baas Unuvar verhuren. Dat soort dingen bedoel ik. Doe helemaal niet dramatisch. Als straks de
Selectie klaar is heb ik er dik vertrouwen in.

17 augustus 2023 om 21:24

Klopt, meer zelfs 👍

17 augustus 2023 om 19:38

Ik vind de meeste aanwinsten helemaal niet pover? Welke spelers doel jij op?

17 augustus 2023 om 19:47

Medic: prima voor de breedte. Gaeei: prima voor de breedte. Forbes: voor een positie waar je aanvoerder staat (Tadic/Bergwijn all over?) en voor de toekomst. Vd Boomen: oke basis speler, geen geweldenaar, maar wellicht in een Schone rol. Ramaj: 8mE voor een reservedoelman. Tahirovic: aardige speler wat ik tot nu toe gezien heb. Akpom: afwachten. Pas 1 goed seizoen in zijn gehele carriere op een niveau gelijk aan ED (?). Satulo: is er nog steeds niet.Wellicht is pover iets te negatief, maar vind de lijst nou ook weer niet geweldig, zeker als je bedenkt wat er overgebleven is na de verkopen. Ajax heeft een veelvoud aan budget tov PSV, maar vind de aankopen van PSV minstens gelijkwaardig.

17 augustus 2023 om 20:16

Je kunt helemaal nog geen oordeel geven over de nieuwe spelers. Enige oordeel is dat het vorig jaar , met Tadic, vreselijk slecht was.

17 augustus 2023 om 20:31

"V Basten zei t prima in Rondo: 'we zijn toch geen bank".

Moet Marco vooral zeggen, man wat had die man geld over de balk gesmeten. Niet te geloven. Gelijk Ajax paar jaar terug geworpen.

We zitten in een overgang. Kudus is geweldig, maar kans ook blessuregevoelig. Had zich goed in de kijker gespeeld via de cl

dus beste nu verkopen en een rechtsbuiten met diepgang zoeken.

17 augustus 2023 om 21:16

Aan de andere kant; afgelopen seizoenen was Ajax ook zo goed door de financiële buffer die ze hebben opgebouwd. Tuurlijk moeten er goede vervangers worden gehaald, maar goed verkopen tegen forse prijzen is minstens zo belangrijk. Zeker een speler als Kudus die elke keer kijkt alsof die in zijn broek gescheten heeft als hij een Ajax shirt moet aantrekken.

17 augustus 2023 om 19:54

Dan komt hij alsnog niet naar Ajax gezien hij dan naar Gala gaat.

Ik voelde me net zo goed dat mijn club acht miljoen krijgt voor een prima rechtback en dan lees je nu dat de concurrent voor 47 miljoen euro zaken doet

17 augustus 2023 om 18:47

Dat zegt niks, Pederson is gewoon een wissel, Kudus 1 van de betere bij ons.. Denk dat als jullie Gimenez zouden verkopen dat hij rond het bedrag van Kudus ligt

17 augustus 2023 om 19:17

Nouja Hakim heeft natuurlijk wel gelijk over het feit dat Ajax nog steeds veel meer geld vangt voor zijn spelers dan Feyenoord. Kökcu ging bijv voor maar 25 miljoen naar Benfica. Ajax verkoopt nu al jarenlang op rij spelers voor 35/40+. Dat is Feyenoord nog nooit gelukt, al zie ik een Gimenez bijv dat zeker wel halen vanaf nu.

17 augustus 2023 om 19:21

@ Hakimfr Ik voel met je mee, en dan blijkt later ook nog dat die 8 Miljoen een huur wordt met volgend jaar misschien 6 Miljoen

West Ham United kijkt ook alleen in Duitsland

Deadline was voorbij dus Sven komt zijn woorden na

Goed nieuws, snel verkopen voor die prijs. Benieuwd wie Ajax als vervanger gaat halen. Een 7 of een 10??

Kudd(o)us voor het onderhandelen 47 miljoen is een mooi bedrag voor iemand die op een WK er 3 maakte, maar bij Ajax nooit echt structureel presteerde. Denk wel dat hij nog weleens kan verrassen en bij een topclub terecht gaat komen. Ambitieuze gozer alleen zijn hoofd slaat te snel op hol.

17 augustus 2023 om 19:24

En 5 goals in de Champions League , als Pepi of Gimenez dat presteren zijn de nog veel meer waard volgens jou zeker ?

17 augustus 2023 om 20:42

Nee hoor. Was de CL campagne van Ajax even vergeten (misschien maar beter ook).

47 miljoen gaat weer helemaal nergens over. Prima voetballer maar super wisselvallig. De bedragen die Ajax voor haar spelers ontvangt zijn echt bizar. Knap werk van Mislantit.

17 augustus 2023 om 18:53

Vorig jaar 4 goals in 5 cl wedstrijden en 3 goals op wk. Hoezo wisselvallig?

17 augustus 2023 om 18:58

Je kan toch niet ontkennen dat hij buiten die goals niks heeft gebracht qua spel? En in de eredivisie was die ook vaak spoorloos.

17 augustus 2023 om 19:29

Je noemt een handjevol wedstrijden. Dat is wat wisselvallig betekent.

17 augustus 2023 om 19:48

Ik ben het met je eens Benzema.
Voor iemand die grote kwaliteiten toegeschreven worden is ie veel te weinig aanwezig en beslissend. Het is niet voor niets dat ie naar rechts gezet is.
Veel te druistig centraal en totaal geen overzicht.

Dan moet er wel een rechtsbuiten bijkomen. Conceicao is nog te licht en wil volgens mij nog steeds vertrekken en Forbes kan je niet alleen op bouwen. Zeker omdat hij al zei dat linksbuiten zijn favoriete positie is. 47 miljoen is trouwens een prima bedrag voor Kudus. Toch weer iemand die aardig wat geld in het laadje brengt. Denk een van de laatste aankopen van Overmars die deur straks uitgaat.

Als je voor die 47 miljoen niks ervoor terughaalt, is het gewoon een bad deal voor Ajax. Kampioenschap mag je dan definitief uit je hoofd halen. 47 mil prima bedrag, maar dan moet je direct een speler halen voor 20-25 mil die er dan ook direct staat, wat mij betreft kijken in Mexico of brazilie.

Zou een fantastisch bedrag zijn! Zijn vervanger Nuamah staat al klaar. Als je die voor 20 miljoen op kan halen gelijk doen!

17 augustus 2023 om 19:08

Niet doen. Dan krijg je net zo'n blind paard als Daramy terug. Beter scouten.

Is wel allemaal toeval dit hakim ziyech die onderweg is of was na galatasaray wilfred Genee die later in de uitzending melding maakt dat hij niet door de keuring is gekomen en volgende dag gaat mohammed kubus in een stroomversnelling transfer maken hmm zou ajax nog op 't laatste moment telefoontje hebben gepleegd na ziyech?

17 augustus 2023 om 19:07

Als niemand Ziyech wil hebben, vooral vanwege blessuregevoeligheid, moet Ajax hem zeker niet halen. Wat heb je aan een speler die straks keer op keer buitenspel staat vanwege blessureleed.

17 augustus 2023 om 19:14

Waarom? Je kan met hakim ziyech afspreken dat hij pas betaald krijg als hij speelt zo neemt ajax geen risico

17 augustus 2023 om 19:21

Mooi dat het risico is afgedekt, maar stel dat de kans op blessures toch groot is, wat heb je er aan dat risico te lopen, in plaats van een volwaardige en fitte rechtsbuiten te halen. Met eventueel flink wat restwaarde.

17 augustus 2023 om 19:26

En waarom zou hij daarvoor weglopen van zijn huidige Chelsea contract, ismo?

17 augustus 2023 om 19:26

Ja en waarom zou Ziyech dat doen? Voor hetzelfde geldt is hij straks het hele seizoen geblesseerd en dan heeft hij geen inkomen

Gewoon een volwaardige vervanger halen. Geen Forbs, die was in de oefenwedstrijd tegen GAE verloren op rechtsbuiten. Zijn balbehandeling en -vaardigheid viel me in die wedstrijd trouwens niet mee. Zo zie je maar dat die gelikte video's met al die geslaagde acties niet helemaal de werkelijkheid weergeven.

17 augustus 2023 om 19:34

Op basis van 1 wedstrijd.....

17 augustus 2023 om 20:06

En een oefen(!)wedstrijd ook nog

17 augustus 2023 om 20:10

Dus dan sluiten we onze ogen voor een keerzijde?

17 augustus 2023 om 20:20

Kom op Pinko , dat was een gezapig potje wat op 70% gespeeld werd van beide kanten, dat zag jij toch ook wel ?

Beetje rare stap van kudus. Brighton snapte ik nog wel maar West Ham zal met name financieel zijn? Het is wel een grote club natuurlijk maar kan je dan niet beter bij Ajax eerst een grote meneer worden? Vind dat hij eigenlijk maar bar weinig heeft gepresteerd voor Ajax..

Dit zou echt heel jammer zijn!

Off: is er iemand die weet hoe de stand van zaken is v.w.b. Sutalo?

17 augustus 2023 om 19:36



Sutalo is gewoon nog steeds wachten tot ze de voorbereiding hebben gespeeld. Hij wil naar Ajax en ze zijn er zo goed als uit maar nog niks officieel want er kan in die wedstrijd nog van alles met hem gebeuren qua blessures.

Dit bedrag pakken. Volgend jaar krijg je er echt niet zoveel meer voor. En dan kan je weer de markt op voor misschien een vervanger, of ze laten het er bij vanwege de vele opties.

17 augustus 2023 om 19:50

Nuamah binnenhalen per direct.



Grote meneer bij ajax .... gaan geen 4 miljoen per jaar meer betalen. West Ham schat ik in op 6 miljoen per jaar, dik teken geld, en ws bonus bij doorverkoop. Schitterende competitie. Londen ook wel leefbaar denk ik.

Ik snap dat hij wil gaan ….salaris verviervoudigen….mooie opbrengst…denk dat hij daarna weer omhoog wil want west ham kan zomaar degraderen 🤷🏽‍♂️

met dank aan schreuder, Kudus is beter dan brobbey, zie die liever gaan.

De laatste speler die nog een grote transfersom vertegenwoordigd. Het zal de komende jaren behelpen worden verwacht ik qua transferinkomsten. Nu ajax een tussenperiode ingaat zal dit ook zijn weerslag gaan hebben op de transferwaarden van spelers.

Laten we hopen dat de deal snel afgerond word, zodat Mislintat meteen kan doorschakelen om een vervanger aan te trekken. Het zal waarschijnlijk die Armeense international worden. Ajax maakt wel weer vette winst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren