Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO schiet na knappe remise tegen PSV uit de slof in Enschede

Laatste update:

FC Twente is er opnieuw niet in geslaagd te winnen. Na het gelukkige gelijkspel bij FC Groningen, gingen de Enschedeërs zaterdagavond hard onderuit in het thuisduel met ADO Den Haag. De bezoekers, nog een beetje in de euforiestemming na het wonderlijke 2-2 gelijkspel tegen PSV, sloegen op precies de juiste momenten toe en wonnen afgetekend. Het werd 1-4. Mike Havenaar luisterde zijn ADO-debuut op met een treffer.

/

De matig gevulde Grolsch Veste stak de thuisploeg vanaf de eerste seconde een vocaal hart onder de riem en dat bleek aanvankelijk te werken. Rechtsback Hidde ter Avest stormde meteen naar voren en zorgde voor veel dreiging, waarmee hij de aanzet gaf voor een openingsoffensief van FC Twente. Het was vooral overleven voor ADO, al kwam de deze week veelbesproken doelman Martin Hansen ook geen moment echt in gevaar. Op het moment dat de Enschedese storm iets ging liggen, sloegen de bezoekers meten toe. Rolan Alberg vond Edouard Duplan, die met een lange voorzet Havenaar vond. De Japanner troefde zijn directe tegenstander af en werkte de bal binnen.

FC Twente bleef ondanks die tegenslag druk uitoefenen op de defensie van de tegenpartij, zonder al te veel resultaat. Aan de overkant was het billenknijpen na een fout van Bruno Uvini, die Alberg bijna in staat stelde om de 0-2 te maken. Alfred Schreuder zag zijn elftal daar nog ontsnappen, maar moest niet veel later alsnog toezien hoe ADO de marge verdubbelde. Nick Marsman tastte mis bij een voorzet en stelde Ruben Schaken zo in staat om in twee instanties raak te schieten. De Twente-coach greep daarna in en bracht Jesús Corona in het veld voor Jelle van der Heyden, maar tot een aansluitingstreffer voor rust leidde dat niet.

/

De Mexicaan was wel de aanstichter van een offensief na de pauze. Eerst schoot hij rakelings voorlangs en niet veel later draaide Corona weg bij zijn tegenstander en testte hij de handschoenen van Hansen. Uiteindelijk was het Hakim Ziyech die de spanning terugbracht in de wedstrijd. De kersverse aanvoerder van de Tukkers mocht aanleggen voor een vrije trap en toonde opnieuw zijn klasse. Zijn rake schot in de kruising zorgde voor een opleving in de Grolsch Veste en de 2-2 leek in de maak.

ADO hield echter stand en sloeg op een cruciaal moment zelf voor de derde keer toe. Nadat Schaken steenhard de lat had geraakt, beteugelde Vito Wormgoor de Twentse dadendrang door uit een hoekschop (ongehinderd) de 1-3 binnen te koppen. Met die treffer, achttien minuten voor tijd, verdween de hoop op een goede afloop bij de thuisploeg. De manschappen van Schreuder bleven het voor de vorm nog wel proberen, maar liepen acht minuten na de 1-3 ook nog tegen de 1-4 aan. Schaken trok de bal voor, waarna Duplan hoog boven Jeroen van der Lely uittorende en met het hoofd de eindstand liet aanteken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe heeft Utrecht in godsnaam deze jongen hebben laten lopen?

15 augustus 2015 om 21:40

Heeft niks met zijn voetballende kwaliteiten te maken. Utrecht wilde een blessuregevoelige, 32 jarige speler geen 3 jarig contract geven. ADO wel. Zo simpel is het Als hij fit is een prima buitenspeler!

15 augustus 2015 om 21:48

ADO heeft op dit moment financieel meer te bieden dan Utrecht.

15 augustus 2015 om 22:02

Heeft er niets mee te maken, 180dhc.
Duplan verdient bij ADO niet meer dan bij Utrecht.

Het is zoals Caesar schrijft: FC Utrecht wilde hem in verband met zijn blessuregevoeligheid geen contract voor drie jaar geven en ADO wel.

15 augustus 2015 om 22:18

Ado wilde gewoon meer risico nemen

16 augustus 2015 om 00:11

@Orwell: jij regelt de contracten bij ADO?

16 augustus 2015 om 13:02

Nee. Maar ik ken wel de aanbieding die Duplan van FC Utrecht heeft gehad en weet vrij zeker dat ADO daar niet overheen kan.
Daar staat tegenover dat ADO bereid is om Duplan voor drie jaar te binden en FC Utrecht wilde niet verder gaan dan één jaar.
Het is daarom logisch dat Duplan, die al 32 is, voor de zekerheid van een driejarig contract kiest.

17 augustus 2015 om 22:48

ADO Den Haag heeft sowieso meer geboden dan dat Utrecht heeft geboden, dat is al bekend hoor. ADO Den Haag keert vier-ton-plus-salarissen uit aan grootverdieners.

Is dit de voorbode op een mooi seizoen voor Ado, We hebben echt een leuke ploeg staan. Impressed.

15 augustus 2015 om 22:00

Vind ik ook! Mooie aanval.

15 augustus 2015 om 22:46

En middenveld. Alberg, Kristensen en Bakker staat echt prima hoor. En ons keepertje kan naast mooie hakjes maken ook echt heel behoorlijk keepen.

15 augustus 2015 om 23:14

Dit doet me denken aan de eredivisie reclame waarin Jan Joost van Gangelen een heel verhaal verteld over het team van het seizoen.

ADO Hen Haag, verrassing van het seizoen?

16 augustus 2015 om 00:14

Maar helaas niet ADO bovenaan zoals 9 dagen geleden.

15 augustus 2015 om 23:55

Eens. Ado heeft verdiend de punten gepakt. Prima aanval,kan niet anders zeggen. Zuur voor ons twente supporters, de wissel van vd heijden kostte ons de kop, onbegrijpelijke wissel. Vandaar het gefluit. Succes dit seizoen

16 augustus 2015 om 00:17

Dank u jullie succes, dat hebben jullie nodig met deze trainer. Twente heeft echte leuke voetballers waarmee play-offs meer dan realistisch is. Tapia gewoon CM en Corona op de flank, met Gutierez en Ziyech heb je echt supermiddenveld. Maar met deze malle fratsen van de trainer gaat dat er niet uit komen. Echt mooie voetballers, pure parels die 4 Tapia, Ziyech, Gutierrez en Corona.

16 augustus 2015 om 11:05

Ik verwacht veel van ADO dit seizoen. Zou wel eens de verassing van de eredivisie kunnen worden!

Goed ingekocht Ado. Toch staat er wel een degelijk elftal ,dat niet zoals vorig seizoen onderin hoort te staan.

On-ge-f**king-looflijk... Kon er helaas niet bij zijn vandaag, schakelde vlak voor Ziyech's prachtige vrije trap in, maar wat dramatisch dit. Die Griek maar een enkeltje Athene boeken, in de jeugd spelers zat die deze fouten ook kunnen maken. Ben bang dat het een lang en zwaar seizoen gaat worden, doelstelling play-offs maar even in de koelkast...

15 augustus 2015 om 21:44

Twente wil toch zowiezo niet meedoen in Europa? Ze hadden een el ticket gekregen ivm fairplay. Maar die wilden ze niet hebben. Daarom vraag ik mij af waarom ze nu wel om die plaats willen strijden.

15 augustus 2015 om 21:58

Twente heeft dat destijds niet gedaan omdat ze het een kansloze missie achtte, als ik vandaag bekijk snap ik waarom. Maar dan nog, ik zeg nergens dat het om daadwerkelijk play-offs winnen moet gaan, puur een indicatie over de plaats waar Twente voor moet strijden (7/8e plaats leek me een reeële doelstelling). Persoonlijk heb ik meerdere keren benadrukt dat Europees voetbal opzich totaal niet reëel is, maar ik ga er niet vanuit dat iedereen m'n reacties leest (laat staan onthoudt)

15 augustus 2015 om 23:05

Had ermee te maken, dat ze zoveel voorrondes moesten spelen (eerste ronde en volgens mij zijn het 3 of 4 voorrondes) en het risico was, dat je naar tropische gebieden moet en aangezien dat te veel geld kost, hebben ze dat besloten dat niet te doen. Je maakt immers pas winst in de groepsfase. Het risico en onwetendheid over de toekomst van de club in mei heeft twente hiervan afgezien. Kansloze missie is nooit de reden geweest!

15 augustus 2015 om 23:09

Excuus, zal het anders verwoorden. De kans dat Twente hier winst op zou maken was nihil, zeker aangezien de sterkhouders op dat moment ook volop in de verkoop stonden. Ik bedoelde (zin of meer) hetzelfde, maar jij verwoordt het 10x beter

15 augustus 2015 om 23:19

twente gaat echt wel mee doen om europees voetbal hoor er staan nog steeds een aantal prima spelers ze moeten gewoon even uit die negative flow

15 augustus 2015 om 21:45

Helaas niet bij zijn? Je mocht blij zijn dat je er niet bij was

15 augustus 2015 om 22:01

Haha ja enigszins heb je daar een punt. Maar ik wil er gewoon graag bij zijn 'in good times and worse'. Maar man, man, man wat een zuur gevoel is dit. Ik dacht eerst dat de breedte ons op zou kunnen breken, maar nu blijkt de basis-elf gewoon al moeite te hebben met fatsoenlijk voetbal. ADO heeft overigens best wel een leuk team staan viel me nu op, misschien heb ik ze toch te laag ingeschat. Ondanks dat is 1-4 een verschrikkelijke afgang

15 augustus 2015 om 23:20

Is een afgang maar de uitslag was vertekent. Zo slecht von ik Twente niet... En zo goed ADO niet.

Dit heet nou karma @twente supporters

15 augustus 2015 om 21:45

Want?

15 augustus 2015 om 21:49

Omdat er de hele week door twente supporters is gezegd dat ze wel niet een geweldig team hebben. Nou ik vind er echt niks aan hoor. Zyech is een leuke speler maar de rest dramatisch

15 augustus 2015 om 21:55

We hebben een zeer goed team maar dat komt, op z'n zachtst gezegd, er niet helemaal uit

15 augustus 2015 om 21:56

@feyenoord0306
Dat viel me ook op. Ik zei in een topic dat het middenveld van twente op zyiech na matig was. Kreeg ik het met allemaal twente supporters aan de stok.
Ze zouden wel verassen zeiden ze en boen feyenoord en ajax eindigen vooral na de nederlaag van ajax tegen rapid kwamen ze met praatjes.
Nou hier. Weer punt verlies ook tegen groningen hadden ze pakslaag moeten krijgen.

15 augustus 2015 om 22:01

Men lijkt de hoge noten van het kampioensjaar nog op de zang te hebben.
Die tijden liggen lang achter ons en ieder seizoen wordt het duidelijk minder maar toch lijken de Twente supporters te verwachten dat het wel weer goed komt.
Ik denk dat is het voorlopig is voor Twente,plek 5-10.

15 augustus 2015 om 22:14

Ja klopt. Twente heeft gewoon een zwak middenveld en als zyech nog weggaat dan gaan ze echt een zwaar seizoen tegen moet want de keeper is niks. Verdediging is zwak. En ook deze week heel veel twente supporters de spits aan het ophemelen maar ik heb hem deze wedstrijd niet gezien. Twente gaat echt niet in de top 5 eindigen ik denk eerder rond plek 10 t/m 15

15 augustus 2015 om 22:51

Dus jij noemt spelers als Ziyech, Tapia en Gutiérrez zwak, nounou., overdrijven is ook een vak.

15 augustus 2015 om 23:10

Vergeet niet dat Corona en Guittirez net pas zijn begonnen in de groep en 2 aanvaller zijn net aangesloten. Laten we even afwachten en pas oordelen na 7a 8 rondes. Feyenoord heeft ook wel eens een valse start gehad en werden ze dacht ik 2e. Twente loopt voor op dat seizoen en heeft al 1 punt en Feyenoord had toen na 3 wedstrijden er 0

15 augustus 2015 om 23:42

Kerel kijk in de spiegel

16 augustus 2015 om 00:15

Jij noemt gutierez en tapia matig?

16 augustus 2015 om 11:35

Ja ik noem ze matig vind er niks aan. Feyenoord had in dit jaar ook de vrij martins indi clasie en pelle en dat is toch hoger dan wat twente heeft

16 augustus 2015 om 12:16

Dat zijn ook zwakke middenvelders -.- Op Clasie na.

16 augustus 2015 om 13:20

Gutierrez, international, Ziyech heeft mogen ruiken aan Oranje, Tapia, groot talent.

Het middenveld is gewoon goed voor Eredivisie-begrippen. Het probleem ligt achterin en voorin.

15 augustus 2015 om 23:08

Karma zorgt er blijkbaar voor dat Ado 4 goals cadeau krijgt van de arbitrage...

0-1 overtreding van Ado wordt niet afgefloten, uit balverlies scoort Ado.
0-2 aanvallen van de keeper in de 5 meter, wordt niet afgefloten.
1-3 er gaat buitenspel vooraf aan de corner waaruit Ado scoort. Eordt niet afgevlag en gefloten.
1-4 een elleboog op schilder wordt niet afgefloten.

Wanvertoning van de arbitrage.

15 augustus 2015 om 23:21

Aha.. Het ligt aan de scheidsrechter.. Erg slechte verliezer ben je.

16 augustus 2015 om 00:20

Kerel, alsjeblieft ga niet de schuld bij de scheids leggen, wat een zwaktebod. Een twente op niveau moet dusdanig goed spelen dat ze niet afhankelijk zijn van de scheids, of deze nu wel of niet fouten maakt. Dit twente bestaat uit hele redelijke spelers die het (nog) niet laten zien, met een taktiek gebruikt inde eerste helft die nergens op sloeg. Ado verdiende de punten, helaas

16 augustus 2015 om 05:51

Aha daar ging het fout!

Zo'n mooi team, we kunnen zat bovenin meedraaien. Maar goed, vandaag verliezen we door kinderlijke fouten, wil er verder geen woorden aan vuil maken.

Schreuder is totaal ongeschikt, de wissel van Corona is typerend voor hoe wanhopig hij is

15 augustus 2015 om 21:45

Precies en dan ook nog van der Heijden eruit halen die prima speelde. Wat een schande.

15 augustus 2015 om 21:54

Heb Schreuder nog een kans gegeven (iedereen verdient een 2e kans) maar dit is de druppel.

En volgens mij is menig Twentesupporter niet eens verrast door de nederlaag, en dat is het ergste van alles.

15 augustus 2015 om 22:23

Wat ik me wel afvraag is of die 2e kans gebaseerd is op het huidige seizoen, of ook al een gedeelte van het vorige seizoen. Want na 2 wedstrijden kan je natuurlijk nog niets zeggen. De trainer heeft met nieuwe spelers te maken, de spelers met nieuwe medespelers en je weet nog niet zo goed wat je van de tegenstander kan verwachten. Dus als je hem na 2 wedstrijden al afschrijft vind ik dat wel erg snel.

Elke coach maakt fouten (tactiek, wissels), ook Frank de Boer kan me de laatste tijd niet bekoren terwijl ik daar best wel fan van ben/was(?). Maar Schreuder verdient naar mijn mening wel iets langer de tijd voordat je er een oordeel over kan vellen. Vooral omdat hij er zoveel negatieve factoren bij heeft gekregen naast zijn eigen baan, dat het moeilijk is om een spelersgroep bijeen te houden en goed te laten voetballen. Spelers zijn ook maar individuen. Ik kan me goed voorstellen dat veel spelers aan het eind van vorig seizoen al bezig waren met het huidige. En dat er daardoor veel minder gepresteerd werd als zou moeten.

Ik denk dat er weinig trainers zijn die het de laatste tijd veel beter hadden kunnen doen met Twente.

15 augustus 2015 om 22:48

- Ja, hij heeft met nieuwe spelers te maken, maar van de 11 basisspelers had hij er met 8 vorig jaar ook te maken. Dus tja..

- De tactiek/wissels van Schreuder zijn veel te afwachtend en defensief, controle is heilig, het liefste gaat hij met 2-1 achter in de blessuretijd nog lekker een balletje achterin rondtikken want dan hebben ze controle.

- En Schreuder verdiend langer de tijd? Hij zit hier al 3.5 jaar en er is niks veranderd sinds de laatste wedstrijd van Mcclaren, en dat is wel erg zorgelijk.

-Die negatieve factoren zijn er dan nu wel, maar toen ze er niet waren was het spel ook slaapverwekkend saai en slecht.

- Spelers zijn individuen, klopt helemaal, maar een trainer moet van al die individuen een team kunnen maken, en dat is hem de afgelopen jaren niet gelukt..

Schreuder is gewoon ongeschikt voor dit Twente. Ze hebben een trainer nodig die er strak op zit. Ik denk dat Gertjan Verbeek het met dit team zeer goed zal doen.

15 augustus 2015 om 23:25

Eeuuh. Misschien moet je een beginnen kranten te lezen, of TV, of voetbalzone.

Het is toch publiek geheim dat ze Schreuder wel willen ontslaan maar daar geen geld voor hebben.

Ok. Dan stoppen met janken en accepteren.

16 augustus 2015 om 00:03

Robert
Makkelijk praten, wanbeleid is geen vrijbrief om te zwijnen als trainer. Onvrede mag geuit worden , toch? Die wissel was zo'n opzichtige fout, maar dat wordt weer niet gezien. We kunnen die kippenboer niet lozen nu, maar alles accepteren hoeft ook niet.

16 augustus 2015 om 11:54

Ok wat stel je voor te doen????

16 augustus 2015 om 01:33

Kijk en dit is nou precies het probleem. Jullie verwachtingen liggen te hoog. Er is om exact te zijn 1 speler die altijd een voldoende haalt en dat is zyech, dan zijn er nog 2 a 3 spelers waar nog rek in zit maar wat daarna komt praat je toch over het niveau graafschap, nec e.d. maar jullie willen dat maar niet inzien. Veel te hoog in de bol gekregen na het kampioenschap. Accepteer toch dat er wat magere jaren aankomen waar je zelfs nog diverse keren in het rechterrijtje zal eindigen.

16 augustus 2015 om 10:49

Gutierrez, tapia en corona zijn ook gewoon zeer goede voetballers, als je dat niet ziet dan zou ik maar is een brilletje aanschaffen.

16 augustus 2015 om 15:26

Dusssss... als jij je leesbril pakt kun je lezen dat ik aangeef dat ze buiten zyech nog twee a drie spelers hebbe waar rek inzit.
Echter zijn deze spelers zo wisselvallig als het weer en dat in combinatie met 7 a 8 zwaar ondermaatse spelers mag je blij zijn als je linkerrijtje haalt ja.

15 augustus 2015 om 21:45

Rechter rijtje... Houden ze niet vol.

15 augustus 2015 om 21:53

Zelfs met blessures. Korte, Gorre, Marengo, Kastaneer nog op de bank. Die kunnen ook nog aardig voetballen. Kan echt leuk seizoen voor ado worden.

15 augustus 2015 om 22:07

Die blijft niet heel, als havenaar er voor de winterstop 10-15 inschiet zit die zo in duitsland. ADO heeft het geld er niet voor om dat soort contracten aan te kunnen bieden zoals ze daar doen. Begrijp me niet verkeerd ADO is een geweldige club, echt ik gun ze alles (behalve winst tegen Heracles) Maar ze zullen denk ik net zoals Heerenveen, Groningen, Heracles een opleidingsclub blijven.

15 augustus 2015 om 22:35

@ hafctom: Over je laatste zin; 'maar ze zullen denk ik net zoals Heerenveen, Groningen, Heracles een opleidingsclub blijven.'

De kans is groot dat je gelijk hebt, dat vooropgesteld. Maar ik zie wel een kans dat dat enigszins kan veranderen. Het lijkt erop dat de Nederlandse topclubs soms banger zijn om een goed Nederlands (of Eredivisie) talent aan te trekken dan een 'nietszeggend' iemand uit het buitenland.

Wij kunnen hier in Nederland gewoon goed scouten, dat is een feit lijkt mij. En er spelen zat ex-eredivisionisten in bijvoorbeeld de Premier League. Het enigste wat lijkt te ontbreken is goede transfersommen/doorverkoopclausule's te krijgen.

Er moet gewoon wat geld bij in de Eredivisie via wat voor weg dan ook, want aan onze scouting\opleiding ligt het echt niet. Het is meer dat de rest van Europa op 1 of andere manier wel meer geld lijkt te krijgen, wellicht via ietwat duistere wegen, of de gemakkelijke regel/wetgeving van het betreffende land.

15 augustus 2015 om 23:47

Knap dat je dat al nu kunt zien..
Heb genoten van de wedstrijd, van dit team gaan we nog veel plezier beleven dit seizoen.

15 augustus 2015 om 22:09

Ik schatte ze eerst zo rond plek 9-12 in. Maar nu ik ze wat meer gezien heb moet ik concluderen dat er meer voetbal in zit dan ik dacht. Als ik het zo bekijk kunnen ze Heracles, Nec, Excelsior, de Graafschap, Willem II, Cambuur, Roda JC en Utrecht wel achter zich laten (dan sta je al minimaal 10e). Niet wetende of ploegen als Pec, AZ, Heerenveen en natuurlijk wij enigszins wat kunnen presteren kun je zomaar 7e of 8e worden met dit team.

Moet wel bij gezegd worden dat ADO tegen PSV met zoveel energie smeet dat het moeilijk is die prestatie vol te houden (ondanks dat waren er weinig kansen en het geluk van de 2-2) en Twente ze vandaag alle ruimte gaf. Ben benieuwd, kan nog wel eens de verrassing worden van dit seizoen.

Vele Twente supporters die vonden dat ze wel vierde konden worden. Keep on dreaming. Dit Twente mag blij zijn als ze het linkerrijtje halen.

15 augustus 2015 om 21:46

Onzin kwaliteit zat.

15 augustus 2015 om 21:50

Er zit alleen een malloot met een groot hoofd op de bank die er een zooitje van maakt

15 augustus 2015 om 22:14

Kwaliteit is er opzich wel, maar absoluut niet voor plaats vier. Nogmaals, plek 7/8 (play-offs vel) vind ik een mooie ambitie. Dikkop kost ons weliswaar punten, maar de wanprestaties van vandaag wil ik ook heel graag op onze 'kwalitatief sterke spelersgroep' afschuiven.

16 augustus 2015 om 00:11

Twente heeft een aantal goede spelers maar het team is aangevuld met pure middelmaat. 3 of 4 toppers in wording aangevuld met hele jonge of hele matige spelers en een flapdrol van een keeper, dan mag je blij zijn als je bij de eerste 8 eindigd.

15 augustus 2015 om 22:23

Maar ook vele tukkers vonden die supporters fantasten.

Dit ging echt helemaal nergens over. Schreuder snapt er helemaal niets van. Wissels waren om te huilen. Ook Mokotjo, Ter Avest en Schilder belachelijk slecht.

Ziyech was de enige die een hoog niveau haalde.

15 augustus 2015 om 21:57

Van der Heyden vond ik ook prima spelen, maarja, toen kwam Schreuder zn wanhoopsoffensief

4 doelpunten van Ado, 4 fouten van Twente. Twente begon goed en aanvallend maar had net zoals tegen Groningen toch weer de grootste moeite om kansen te creëren. Jammer van de vele defensieve fouten die er gemaakt zijn, wederom maakt Van der Heyden een fout waardoor er gescoord kan worden door Ado, net zoals hij al een fout maakte tegen Groningen.

15 augustus 2015 om 21:52

Een tegendoelpunt is altijd een fout. Verdiende overwinning van Ado, misschien wel wat geflatteerd..

15 augustus 2015 om 21:58

Een tegendoelpunt is zeker niet altijd een fout.

15 augustus 2015 om 21:59

Verdiend maar geflatteerd inderdaad. Doelpunten hingen wel in de lucht maar vielen wel telkens uit het niets.

Gozubuyuk vond ik ook zwak fluiten btw, beide kanten op

15 augustus 2015 om 22:29

Geflateerd?
1x lat en 1x paal!
Everywhere we go....

15 augustus 2015 om 23:25

In de eredivisie anders wel heel vaak

15 augustus 2015 om 23:09

4 fouten van de arbitrage...

16 augustus 2015 om 05:54

Serieus 😂

16 augustus 2015 om 07:44

De ene noemt het 4 verdedigins fouten de ander 4 fouten van de scheidsrechter, hele slechte verliezers. Vier volkomen terechte doelpunten van Ado, het had zomaar 6 of 7 tegen 1 kunnen worden als Ado wat zuiverder had afgewerkt.

16 augustus 2015 om 00:20

Je mag toch blij zijn dat de score niet veel hoger is uitgevallen, het had zomaar 7-1 kunnen worden. Dan had je helemaal de poppen aan het dansen gehad in Enschede.
Er is totaal niets op deze uitslag en winst aan te merken, ADO heeft deze wedstrijd volledig verdiend gewonnen. Ik zou het eerder bij je team zoeken en niet bij de scheids!
Neem je verlies en toon een beetje sportiviteit.

Volledige terechte overwinning van Ado. Knappe prestatie!!

Tja Ziyech. Ik heb het aan de ene kant met je te doen dat je in zo een belabberde team speelt met een even belabberde coach. Aan de andere kant moet ik stiekem toch wel even lachen, want je had net zo goed bij ons kunnen spelen. Ik hoop voor hem dat Twente zijn zaken op orde stelt, anders wordt het een moeizame jaar.

Over Twente heb ik niet veel te zeggen buiten het feit dat ze dramatisch waren. ADO leuk gespeeld, leuke voorhoede ook met Schaken en Havenaar. Die halen dit jaar zeker het linkerrijtje.

Zo, deze had ik niet verwacht. Ado heeft een goed elftal voor Ado begrippen maar van Twente verwacht ik toch meer.. 1-4 tegen Ado is echt een blamage en het blijkt eens te meer dat Schreuder de boel nog lang niet op de rit heeft.

Mooi om te zien dat oudere spelers als duplan en schaken direct van waarde zijn en dan in je eerste wedstrijd voor Den Haag als vervanger van Kramer de 0-1 maken

15 augustus 2015 om 21:47

Ado heeft een heel mooi team staan.

17 augustus 2015 om 22:58

Zeker een mooi team! Een team dat jij vooraf kansloos achtte tegen het overschatte Twente?

Zo, dit is niet eens leuk meer voor Twente. Dat ik zoiets moet zeggen zegt ook al voldoende. Hopelijk weten ze dit seizoen wat beter te presteren dan vandaag, want dit was niet wat. Een jeugdteam, maar dan zeer zwakke jeugd.

15 augustus 2015 om 22:00

Kan het slechter dan vandaag dan? Mag ik toch niet hopen ..

16 augustus 2015 om 13:21

Ja, op 29 augustus met dezelfde cijfers verliezen

Staat de derby op het programma. Eindelijk eens een wedstrijd waarin Heracles ook wat meer kans heeft op de overwinning.

Maar ado heeft gewoon een goede ploeg vooral die voorhoede. Eens kijken hoelang ze ons kunnen verrassen.

15 augustus 2015 om 22:50

Inderdaad een goede ploeg. Vorige week tegen psv lieten ze ook met vlagen uitstekend veldspel zien. Vooral in de eerste 25 minuten van de tweede helft liepen ze over het psv middenveld heen.

Verrassende uitslag... Ado heeft een leuk ploegje, niet meer dan dat. Middenmoot zou al een goede prestatie zijn. Twente moet gewoon in de top5 mee kunnen doen. Paar spelers erg ondermaats. Kan schreuder weinig aan doen. Waar die wel wat aan kan doen is t wisselbeleid. Lijkt de weg een beetje kwijt die Alfred.

Begon zeer goed
Helaas net als tegen groningen hebben we nu 5 tegen goals waarvan 5 blunders. Die van der lely ofzo kwam er in en maakt er 2 de eerste blijft hij niet bij de paal en de 2e kon duplan er zo over heen springen.
het lijkt er op dat we wel de beste speler hebben in de eredivisie! Ziyech wat een speler
Verder komt het wel goed net twente als schreuder niet dom wisseld want ter avest doet het gewoon goed op rb

15 augustus 2015 om 22:22

Ik was het hele tijd met je eens totdat je zei dat ter avest goed speelde..die man was dramatisch. De linksbuiten had constant zeeën van ruimte. Hij was steeds overal en nergens en speelde zeer slecht.

16 augustus 2015 om 02:59

Hij had moeite met de zeer (goede en gevaarlijke) opkomende Meijers.

Heb alleen de tweede helft gezien,maar omg. Ik snap dat Schreuder wil blijven voor het salaris,maar als hij Twente wil helpen dan moet hij opstappen. De verdediging word zo kinderlijk uitgespeeld,niet normaal. ADO maakte trouwens goed gebruik van de verdediging van Twente. Begin me trouwens af te vragen of Ziech (zal het wel verkeert schrijven),echt weg wil omdat hij denkt klaar te zijn in de eredevisie,denk eerder omdat er nu bij Twente niet veel (misschien niks) te winnen valt bij Twente.

Wordt een lang seizoen voor Twente, hoe krijgen ze het voor elkaar. Op papier toch een redelijk basisploeg, wel veel buitenlanders. Maar goed, met zo'n zoutloze trainer...

Twentefans moeten er maar aan wennen dat ze een paar goede spelers hebben, met daar omheen matige spelers en heel veel jeugd. Als de betere spelers worden gewisseld komt er een kwalitatief veel mindere speler in, en als je dan al op achterstand staat is het meer dan logisch dat je met 1-4 van Den haag verliest. De bende die ome Joop ervan heeft gemaakt gaat Twente nog lange tijd achtervolgen.

Opvallend dat de Twente fans het vooral hebben over blunders van de eigen verdedigers.
Volgens mij schoot ADO ook nog op de lat en paal. Ook het veldspel van den haag was veel verzorgder dan Twente. De uitslag had dus nog veel hoger kunnen zijn. Ik durf te wedden dat ADO boven Twente gaat eindigen dit seizoen.

15 augustus 2015 om 22:28

Op basis van 2 wedstrijden? In potentie heeft Twente best een goed elftal,de verdediging daar gelaten. Maar met alle respect,ik schat Twente toch echt hoger in als ADO. Twente moet knopen gaan doorhakken,en als eerste schreuder eruit schoppen,deze man gaat Twente echt niet naar een hoger niveau tillen.

15 augustus 2015 om 22:49

Ado liet in de openingswedstrijd al prima veldspel zien. Waren op een paar counters van psv na helemaal niet de mindere. Eerste 25 minuten van de tweede helft liepen ze compleet over het middenveld van psv heen. Dit kan nog wel eens een mooi jaar gaan worden voor de Ado fans.

Laat Fred Rutten maar komen. Schreuder bewijst weer geen kwaliteiten als trainer te bezitten.

15 augustus 2015 om 22:17

Rutten maakte er vorig seizoen met een sterkere selectie bij Feyenoord aan het einde ook een rommeltje van.
Mocht Twente Schreuder eruit wippen moeten ze echt een frisse wind door de club waaien. Geen oude succes trainers aanstellen dat gaat maar zelden goed.

16 augustus 2015 om 00:29

Feyenoord onder rutten was veel minder dan selectie koeman, gezien materiaal geen slechte prestatie geleverd, werd alleen overschaduwd door slechte resultaten op eind. Rutten is echter ook het bewijs dat het terughalen van een succestrainer wel kan werken. Heeft het in tweede en eerste periode twente top gedaan

16 augustus 2015 om 07:47

Feyenoord onder Rutten was ook minderdan onder wat niet wegneemt dat Rutten er een bende van maakte aan het einde.

16 augustus 2015 om 07:48

* onder Koeman.

Leuk team hoor van ADO , heel veel ervaring, tuurlijk afwachten hoe het gaat allemaal en of iedereen fit blijft etc, maar uitstekend resultaat

ADO is los, maar om nou te zeggen dat ze zo'n geweldig elftal hebben: nee. Had dit niet verwacht van Twente, zeker het middenveld is nog ijzersterk.

Waarom krijgt Marsman wederom de voorkeur boven Stevens? Ik vond Marsman een van de zwakste doelmannen van afgelopen seizoen.

15 augustus 2015 om 22:14

Stevens is lang geblesseerd

15 augustus 2015 om 22:15

Gaap. Stevens is tot de winterstop uitgeschakeld vanwege een knieblessure. Know your facts

15 augustus 2015 om 22:19

Flauwe reactie zeg, ik zou deze vraag niet stellen als ik het antwoord al wist. Toch bedankt.

Hmmm....mijn gevoel zegt dat Alfred Schreuder binnen zes weken weg is.
Tenzij Twente uit wint tegen Zwolle,heracles en thuis tegen Ajax.
Het leek er niet op vanavond ,zonder buitenspelers.
Enige goal van Twente uit een vrije trap,and thats it.....
Verder nul komma nul honderd procent kans gecreeerd,voetballend dus.
Waar ligt dit aan?
De trainer is hier echt verantwoordelijk voor toch?
Zes weken haalt hij denk ik niet eens.
Ik gun het hem niet als mens,maar verd....ik ben Twente/fan!

ADO heeft zo superieur ingekoxht eigenlijk! Havenaar lijkt me een prima spits voor een club als ADO, Duplan is een erg bruikbare speler en Schaken kan bij bijna elke club in de eredivisie nog een meerwaarde zijn behalve PSV, Ajax en Feyenoord

Hmmm, volgend seizoen de Jupiler Veste???? Alfred jodokus Kwak, hoe kun je met zo'n elftal beginnen???? Start met je sterkste team, dus met Corona en een andere vleugelaanvaller. En dus niet met tapia en vd Heyden op de vleugel. Zet mokotjo op de bank en Tapia op zijn plek en laat Corona beginnen. Dan kun je wel zien hoe ver hij komt. Nu moet je hem al eerder brengen en wat als hij dan tóch nog uitvalt??? Zijn papiertje is écht verkregen bij een pakje boter. Qua persoon is hij aardig, maar als trainer niet geschikt! Fräser krijgt zijn voorhoede binnen no-time aan het ballen en wij....deze groep is langer bijeen dan in den haag.

Oh ja,twente was dus stinkend slecht.
Maar ik was vergeten om ADO te complimenteren.
Ik weet dat het achteraf gezwets is van mij.
Maar ik wil nog wel even kwijt,dat ik voor de wedstrijd al,een hoge pet op had van Ados nieuwe aanval.
Duplan/havenaar/schaken!
Knap gedaan van Ado.
Zo... ik ga mn verdriet luister bij zetten.
Zometeen een biertje of zes,en een paar Bluesrock elpees luisteren van C&b.
Effe de twentse ellende wegspoelen.

15 augustus 2015 om 22:33

Succes. Ik ken het gevoel. Hebben wij in Den Haag jaren gehad. Proost. ...
Overigens... in C&B speelde ooit een Hagenees

15 augustus 2015 om 23:01

Bedankt,trouwens C&B komen uit Drenthe,en ik ken hun bezetting.
Wie was die Haagse jongen die bij hun speelde?
Sorry Vz,dit is inderdaad niet voetbal gerelateerd,maar soms wordt de emotie me te groot,vooral na de slechte pot van Twente,of komt dit door de klasse van Fraser en zn jongens?
Nogmaals proficiat Ado, van een echte Twente/fan,dik verdiend
Zo,ik ga nu verder met spoelen,tot morgen.

Zit toch echt niet iets goed bij die club. Zelfs met een enorm slechte trainer verlies je niet zomaar 1-4 thuis van Ado.

Zeer verdiende overwinning van ADO. Wel vind ik dat het veldspel qua positie beter moet bij ADO .De spoeling is wel erg dun voor een heel seizoen wanneer bepalende spelers zoals Schaken, Duplan ,Havenaar geblesseerd raken.Dan heeft ADO een probleem. Af en toe Schaken op de bank houden wanneer dat kan zou ik wel doen want hij is ook de jongste niet meer. Verder heeft Twente wel potentie maar hebben ze gewoon de verkeerde trainer.

Twente heeft gewoon een matig elftal en een trainer die compleet het noorden kwijt is. Op Ziyech en Corona na hebben ze helemaal niets.

16 augustus 2015 om 00:51

En als we 3 wedstrijden achter elkaar winnen, hebben we weer een top team. Ga alsjeblieft geen conclusies trekken na 2 wedstrijden.

16 augustus 2015 om 11:04

Ik hoop voor Twente dat ze zich kunnen herpakken, in het belang van een leuke competitie. Ik heb er alleen een hard hoofd in. Ben je het niet met me eens dat de verdediging matig te noemen is? Gisteren werden er toch wel wat pijnlijke plekken blootgelegd. Op het middenveld was ook voldoende aan te merken met Mokotjo en V.d Heyden. Tapia is wel een erg leuke speler, die gaat het nog wel maken, maar ja, die kan de kar ook niet alleen trekken. Aanvallend was het tandloos.

Ik probeer niet te bashen, ik zeg alleen wat ik zag/zie.

Wat zal Ziyech blij zijn met zijn keuze voor Twente en dat fantastische voetbal dat Twente al meer dan een jaar op de mat legt.... Het is niet om aan te gluren.

Prima wedstrijd van Ado, verdiende overwinning.

Snapt nu werkelijk niemand waar het fout gaat?

De trainer is vanavond wederom verantwoordelijk voor dit super slechte resultaat en superslechte spel.

ADO spelt simple 4-3-3 system en dan kun je druk zetten op een verdediging.

Twente onder Schreudertje speelt 4-4-2 system en dan benje bij voorbaat al kansloos omdat je daar geen spelers voor hebt.

Heb je eindelijk een spits wordt die helemaal verkeerd gebruikt. Die man wordt compleet niet bediend van de vleugels omdat er geen vleugelspelers worden opgesteld. Hoe dom kun je zijn om dan een spits op te stellen.

Thuis moet je als Twente altijd 4-3-3 spelen met vleugels en moet je druk gaan zetten op de tegenstander. Als Schreudertje dit system blijft spelen, dan kun je net zo goed stoppen dan gaan ze ook tegen Zwolle en Heracles verliezen.

Veel spelers staan simpelweg op de verkeerde positie en Schreudertje ziet dat blijkbaar niet.

Opstelling zou niet zo moeilijk moeten zijn binnen dit Twente om er een winnend team van te maken.

Drommel in de goal (simpelweg beter dan Marsman)
De backs zijn bekend Ter Avest en Schilder
Centrum De Griek en de Braziliaan
Midden centraal Guiterez, rechts Zyech, links Tapia (mokotjo en Van der Heijden lekker op bankje zetten). Met dit middenveld kun je druk gaan zetten, kom je aan het voetballen en kun je in ieder geval en spits bedienen en middels een steekpass voor de goal zetten. Daarnaast heb je een aanspeelpunt en kom je aan het voetballen toe. Onder Schreudertje wilt dat maar niet vlotten met zijn angsthazen taktiek.
Voorin Olaitan in de spits, Corona van rechts en Cabral van links. Cabral was in de voorbereiding prima en wederom laat Schreudertje zijn oren hangen naar de beleidsbepalers bij Twente door Cabral niet te gebruiken.

Ik geef hem nog 1 a 2 wedstrijden en dan is het over en is hij niet meer te handhaven. Laten de beleidsbepalers, die er de laatste jaren een puinhoop van hebben gemaakt maar boeten. Laat zij de afkoopsom maar betalen, zij zijn hier ook voor verantwoordelijk!

Denk dat Ado kampioen wordt dan

Dit is waanzinnig.
Wat een lekker ploegje hebben we zo.
Weinig weggegeven en voorhoede is heel sterk,gevaarlijk en effectief.
Ik heb nu al zin in volgende week zondag, Utrecht thuis in een vol huis.

Forza FC Den Haag!

16 augustus 2015 om 00:01

Ja hoogstwaarschijnlijk uitverkocht huis. Waarom zou ADO niet weer winnen. Als ze vol inzet blijven spelen zie ik ADO gewoon na die wedstrijd 7 punten hebben en dan is Ajax-uit de volgende..

16 augustus 2015 om 00:07

ADO Den Haag moet thuis gewoon van Utrecht winnen en als je dan op zeven punten komt dan is de volgende uitwedstrijd op papier een kraker.

16 augustus 2015 om 00:27

Ado heeft een leuke ploeg, maar in mijn ogen geen top5.. play offs zou leuk zijn..

16 augustus 2015 om 00:52

ADO hoeft dit jaar ook geen top 5 te spelen, doel is linkerrijtje en dat is zeker wel haalbaar met dit materiaal.

Ik mis gewoon het teamgevoel bij dit twente.. De passie, strijd en wil om te winnen. Het vormt geen geheel en een trainer a la verbeek kan daar veranderint in brengen

Wat een brok ervaring wat een gemak hoe we scorenheerlijk om daar deel vanuit te mogen maken

Als ik de punten zien die de spelers van ADO gekregen hebben dat spelen deze jongens volgend seizoen ( of na de winterstop) allemaal in de Engelse competitie.

Huub Stevens halen als trainer. De oplossing!

Ik zie de zakdoekjes al komen in de komende wedstrijd in de veste..

ADO heeft een hartstikke leuk ploegje, met twee geslepen ervaren buitenspelers (Duplan, Schaken) en nu ook een lange kopsterke spits in Havenaar. Ervaren as met Alberg en Wormgoor, dus ik heb eigenlijk best redelijke verwachtingen van dit ploegje. Top tien zou zo maar kunnen als niemand geblesseerd raakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren